Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Mažos erdvės, maži butai (3 TEMA)
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Mona187
Radau vieną gerą svetainę idėjoms pasisemti, kaip persitvarkyt namus: Http://www.hgtv.com

Pavyzdžiui, aš ieškau miegamojo + bibliotekos (na, knygų lentynų) vizijos ir man šis variantas visai įdomus:

http://www.hgtv.com/designers-portfolio/ro...5/room-bedrooms

tik man reikia su niša kažką galvoti
liusė
Man patiko šitas mažas butukas. Gaila, kad įsirenginėjant butą nekilo mintis suspaust virtuvę.
*ABC*
QUOTE(Mona187 @ 2011 07 31, 22:55)
tik man reikia su niša kažką galvoti
*

Na, jei ten pakanka vietos (ilgio) patogiai išsitiesti, tai lova galima pas baldininkus pasigaminti mirksiukas.gif
ginta123
QUOTE(liusė @ 2011 08 10, 13:09)
Man patiko šitas mažas butukas. Gaila, kad įsirenginėjant butą nekilo mintis suspaust virtuvę.
*

Tikrai labai fainas butukas gyventi vienam žmogui... Nu daugiausia dviems smile.gif
Sophi
QUOTE(ginta123 @ 2011 08 13, 19:41)
Tikrai labai fainas butukas gyventi vienam žmogui... Nu daugiausia dviems  smile.gif
*

Man tai jis toks labiau viešbutinio tipo - nuolat gyvent nenorėčiau ax.gif
Pireja
Man tas butukas visai patiktu, bet yra vienas bet... Kaip daznai ir buna publikuojamose nuotraukose, nematau TV, kompiuterio, knygu, drabuziu spintos g.gif Del drabuziu, tai lyg kazkas yra laukuju duru desineje puseje, bet sunku isivaizduoti, kad ten tilptu ir "laukiniai" rubai (paltai, striukes) ir batai, ir visi like sezoniniai ir nesezoniniai rubai.
Patiko virtuve, tokioje mazoje sutalpinti tiek spinteliu plius virykle, saldytuveli, plovykle ir mikrobange yra tikrai menas.
Pause
QUOTE(Pireja @ 2011 08 14, 23:12)
Man tas butukas visai patiktu, bet yra vienas bet... Kaip daznai ir buna publikuojamose nuotraukose, nematau TV, kompiuterio, knygu, drabuziu spintos  g.gif Del drabuziu, tai lyg kazkas yra laukuju duru desineje puseje, bet sunku isivaizduoti, kad ten tilptu ir "laukiniai" rubai (paltai, striukes) ir batai, ir visi like sezoniniai ir nesezoniniai rubai.
Patiko virtuve, tokioje mazoje sutalpinti tiek spinteliu plius virykle, saldytuveli, plovykle ir mikrobange yra tikrai menas.
*

Cia juk mazi butai, jie 1-2 zmonem skirti. Mes turejom rubu spinta koridoriuje, ten tilpo visi rubai, plius kopecios ir siurblys. Spinta buvo iki lubu, stumdomom durim. Tokiuose butukuose televizorius kabo ant sienos, laptopas ant sofkes voliojasi (arba po lova, kaip pas mane namie), o knygos guli bibliotekoje biggrin.gif
Sophi
Man krinta į akis, kad tokiuose supermažuose paprastai išskiriama miegamoji zona, kuri jokios kitos funkcijos neatlieka ax.gif Mano planuose bendra miegamoji-poilsio zona ir atskira darbo zona su biblioteka (kambarys 14 kv. m, virtuvė atskira).
Pireja
QUOTE(Pause @ 2011 08 15, 03:34)
Tokiuose butukuose televizorius kabo ant sienos, laptopas ant sofkes voliojasi (arba po lova, kaip pas mane namie), o knygos guli bibliotekoje biggrin.gif
*

Tame bute galima rasti ir kur TV padeti, ir knygu lentynas pakabinti/pastatyti. Tik as labai itartinai pradejau ziureti i tokias butu demonstracijas, kur anei TV, anei knygu, anei rubu spintos. Pas mus 1-2k. per savaite rodo deco laida, kurios metu neatpazistamai pakeiciamas kambarys, butas ar net namas. Tai pastebejau, kad po tu pakeitimu, tie elementai (butent knygu lentynos, rubu spintos, jei ne sienines, TV, kompiuteriai, komodos) finaliniame filmavime is viso dingsta unsure.gif Matyt, siuos dalykus graziai ikomponuoti i interjera sudetinga, tai ismeta von is viso. Kitaip sakant, grozis auksciau praktiskumo. Tai del to ir uzkliuvo, kad sis butelis ne isimtis.
Dar ta lentyna virs lovos visiskai nefunkcionali pasirode. Is praktiskos puses geriau jau koks sviestuvas butu...
Siaip skandinaviskus interjerus labai myliu ir kazka panasaus esu numaciusi naujame bute.
bagyra9
QUOTE(Pireja @ 2011 08 15, 15:21)
Tame bute galima rasti ir kur TV padeti, ir knygu lentynas pakabinti/pastatyti. Tik as labai itartinai pradejau ziureti i tokias butu demonstracijas, kur anei TV, anei knygu, anei rubu spintos. Pas mus 1-2k. per savaite rodo deco laida, kurios metu neatpazistamai pakeiciamas kambarys, butas ar net namas. Tai pastebejau, kad po tu pakeitimu, tie elementai (butent knygu lentynos, rubu spintos, jei ne sienines, TV, kompiuteriai, komodos) finaliniame filmavime is viso dingsta  unsure.gif Matyt, siuos dalykus graziai ikomponuoti i interjera sudetinga, tai ismeta von is viso. Kitaip sakant, grozis auksciau praktiskumo. Tai del to ir uzkliuvo, kad sis butelis ne isimtis.
Dar ta lentyna virs lovos visiskai nefunkcionali pasirode. Is praktiskos puses geriau jau koks sviestuvas butu...
Siaip skandinaviskus interjerus labai myliu ir kazka panasaus esu numaciusi naujame bute.
*

Gal aš neteisingai supratau butelio schemą, bet man atrodo ten visa atskira drabužinė yra prie pat įėjimo (durys priešais vonios kambario). Tada tikrai kambaryje jokiu spintų nebereikia. TV galima buvo pakabinti ir tada spintelę praktiškiau panaudoti ar kokia knygų lentyną padaryti. Man labiausiai užkliuvo sofa ir toliau prie lango staliukas su kedem. Aš mieliau kavos staliuka statyčiau prie sofos o tų kedžių visai nedėčiau, tada ta kampa prie lango dar įvairesnių galimybių kaip panaudoti atsirastų.
Sophi
QUOTE(bagyra9 @ 2011 08 15, 18:49)
Man labiausiai užkliuvo sofa ir toliau prie lango staliukas su kedem. Aš mieliau kavos staliuka statyčiau prie sofos o tų kedžių visai nedėčiau, tada ta kampa prie lango dar įvairesnių galimybių kaip panaudoti atsirastų.
*

Staliuką padėjus prie sofos, užsigriozdintų kambario vidurys, kas mano subjektyvia nuomone nėra gerai ax.gif
Serra do Mar
QUOTE(Pireja @ 2011 08 14, 22:12)
Man tas butukas visai patiktu, bet yra vienas bet... Kaip daznai ir buna publikuojamose nuotraukose, nematau TV, kompiuterio, knygu, drabuziu spintos  g.gif Del drabuziu, tai lyg kazkas yra laukuju duru desineje puseje, bet sunku isivaizduoti, kad ten tilptu ir "laukiniai" rubai (paltai, striukes) ir batai, ir visi like sezoniniai ir nesezoniniai rubai.
*

tai kad tv matosi pacioje pirmoje nuotraukoje mirksiukas.gif
~VEGA~
apie ta pati ir kitus skandinavu interjerus-
as irgi vis galvodavau kur jie susideda drabuzius ir kitus daiktus,,,tai dabar pamaciau planeli su sutrumpinimu patalpos G G :)manau kad sitaip drabuzines , sandeliukai zymimi..

kelis praverciau kitus butu planus, akurat po kelias tokias mazas patalpeles butuose itaisyta.....

cia kaip tipo musu tamsus kambariukas daugiabuciuose...
bet vieno jo tikrai per mazai, kad spintu nereiketu:)))
Serra do Mar
mažos virtuveles 4u.gif
user posted image
o cia jau visas foto reportazas mazos virtuveles,baldai man tai siaip sau,o va spalvos tai super thumbup.gif foto matosi balkone padaryta skalbykla cia is brazilisku puslapiu
http://casa.abril.com.br/materias/lavander...-617325.shtml#1
ir dar viena elegantiska 6m2 virtuvele
http://casa.abril.com.br/materias/cozinhas...-632042.shtml#1
419
o jus cia paziurekite blink.gif
http://www.youtube.com/watch?v=tDpqHrAMKCk...layer_embedded#!
Sophi
QUOTE(419 @ 2011 08 24, 19:34)

įdomu, kiek tai praktiška realiam gyvenime ir, žinoma, kiek tai kainuoja g.gif
Žydinti
kainuoja beproto daug, bent jau mano akimis. Šitie baldai tinka nebent turint prabangioje vietoje nediduką butuką, nes kitaip turbūt pigiau tiesiog erdvesni būstą įsigyti.
Jų puslapis ČIA yra ir kainos wink.gif

pvz man patikęs žurnalinis staliukas kur pasididina iki padoresnio stalo ~3000$, t.y. apie 7200 lt, jau neskaitant kad juos iš kažkur užsisakyt/atsivežt reiktų smile.gif

VELI
QUOTE(Žydinti @ 2011 08 25, 10:05)
pvz man patikęs žurnalinis staliukas kur pasididina iki padoresnio stalo ~3000$, t.y. apie 7200 lt, jau neskaitant kad juos iš kažkur užsisakyt/atsivežt reiktų smile.gif
*

drinks_cheers.gif , bet kaina uz varda...mes panasaus principo lenkiska turguj nusipirkom biggrin.gif mnyciau butu imanoma susirasti mechanizma, o likusi darba baldziai padarytu...
419
uz 7.200 doh.gif nesamone staliuka pirkti
bet mintis puiki. thumbup.gif
bagyra9
Kainos tokių baldų tikrai įspūdingos. Labai praverstų mažame bute, tačiau pritariu nuomonei, kad geriau už tuos pinigus didesnį butą nusipirkti 4u.gif Įdomu kaip su tais mechanižmais, ar įmanoma tokius įsigyti ir kad baldininkai jau padarytų.
ad23
sveikos

QUOTE(419 @ 2011 08 24, 19:34)

labai idomu ir nuostabu net...

QUOTE(Žydinti @ 2011 08 25, 10:05)
kainuoja beproto daug, bent jau mano akimis. Šitie baldai tinka nebent turint prabangioje vietoje nediduką butuką, nes kitaip turbūt pigiau tiesiog erdvesni būstą įsigyti.
Jų puslapis ČIA yra ir kainos wink.gif

*

o kaina tai rtikrai ziauri...

as kaip tik pasvajojau, kad butu faina turet sulankstoma staliuka, nes reikalingas tik sveciam atejus kavos, bet uz tokia kaina itariu ir paciam pasigamint kazka galima doh.gif
xjurga
QUOTE(419 @ 2011 08 24, 18:34)

Oho kiek ten idomybių bigsmile.gif Ech kaip man praverstų tas pailgas staliukas iš kurio normalus stalas gaunasi.
*Sausainiukas*
Tokiu transformuojamu staliuku pries kelis metus esu maciusi Kaune Juodojo alksnio balduose, mazdaug po 1000 Lt, ir pasiaukština ir pasiilgina prireikus, labai fainučiai 4u.gif Kažin ar dar yra g.gif
ad23
QUOTE(*Sausainiukas* @ 2011 08 26, 09:24)
Tokiu transformuojamu staliuku pries kelis metus esu maciusi Kaune Juodojo alksnio balduose, mazdaug po 1000 Lt, ir pasiaukština ir pasiilgina prireikus, labai fainučiai  4u.gif  Kažin ar dar yra  g.gif
*

reiketu paziuret, nes tikrai praverstu, nors 1000 lt visvien daugoka, kai pamastai...
xjurga
QUOTE(*Sausainiukas* @ 2011 08 26, 08:24)
Tokiu transformuojamu staliuku pries kelis metus esu maciusi Kaune Juodojo alksnio balduose, mazdaug po 1000 Lt, ir pasiaukština ir pasiilgina prireikus, labai fainučiai  4u.gif  Kažin ar dar yra  g.gif
*

Bent jau tokį kur pasiaukština tai mačiau prieš porą dienų Vilniaus Akropolio Juodajame Alksnyje. Ar jis dar ir pasiilgina nežinau.
Man tai labai patiko iš filmuko tas staliukas kur toks siaurutis su geležinėmis kojomis, kurias pasukus stalą galimą praplatinti. Labai man tiktų jis.
LaimingaMamyte
Sveikos,

kaip manote ar imanoma kazkaip pakeisti raudonmedzio spalva???? Nusipirkom buta, kur sudetos geros kokykiskos medinis raudonmedzio parketas, bet spalva doh.gif doh.gif doh.gif Visiskai keisti nenorim. O man vis sukasi galvoje mintis gal galima kazkaip nuslifuot ir padengti dazais... buna juk ivairiu sendinto azuolo ir .t.t Suprantu kad azuolo spalvos nepadarysiu... bet man yra labai grazu ir tiesiog baltos dazytos grindis.

Panasiai kap cia:
user posted image

nezinau kur gauti patarima????
sena pažįstama
QUOTE(LaimingaMamyte @ 2011 08 31, 11:54)
Sveikos,

kaip manote ar imanoma kazkaip pakeisti raudonmedzio spalva???? Nusipirkom buta, kur sudetos geros kokykiskos medinis raudonmedzio parketas, bet spalva  doh.gif  doh.gif  doh.gif Visiskai keisti nenorim. O man vis sukasi galvoje mintis gal galima kazkaip nuslifuot ir padengti dazais... buna juk ivairiu sendinto azuolo ir .t.t Suprantu kad azuolo spalvos nepadarysiu... bet man yra labai grazu ir tiesiog baltos dazytos grindis.

Panasiai kap cia:
user posted image

nezinau kur gauti patarima????
*

Ir jums cia nuotraukoj grazu? blink.gif Man tai operacine konkreti, isproteciau po savaites buvimo tokiame kambaryje... O ir vaikai taip su batais nudrengtu balta spalva, kad butu ne baltos grindys, o kersos biggrin.gif

Turiu raudonmedzio laminata pirmame aukste 8 metai-pati praktiskiausia spalva, nes niekada nesimato jokio purvo ir dulkiu, atrodo prabangiai, tinka prie bet kokios spalvos sienu(baltos, pvz.) Antrame aukste(paklausiau mamos doh.gif ) susidejau buko spalvos laminata ir...nusivyliau juodai. Matosi bet kokia siukslele, matosi tarpai tarp laminato lentuciu(sujungimai), prabangos efektas dingo, nes ir baldai buko spalvos, ir sienos, ir uzuolaidos, tiesiog eilinis bendrabutis gavosi doh.gif
Leksa
QUOTE(sena pažįstama @ 2011 09 01, 11:28)
*Ir jums cia nuotraukoj grazu? blink.gif Man tai operacine konkreti,

**O ir vaikai taip su batais nudrengtu balta spalva, kad butu ne baltos grindys, o kersos biggrin.gif

*

*tai nieks neliepia ir sienas dazyti baltai.
**o mano namuose NIEKAS su batais nevaiksto!!!!!!!!! Ir nevaikscios!
VELI
QUOTE(Leksa @ 2011 09 01, 18:33)
*

paklausei-atsake 4u.gif ko pykti smile.gif
man asm baltos gyvenamoiose patalpose - grindys nepraktiskos blush2.gif
*Rūta*
QUOTE(Leksa @ 2011 09 01, 17:33)
*tai nieks neliepia ir sienas dazyti baltai.
*

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
jooo
jautiena
mes susidejome miegamajame baltas grindis ir as jom labai dziaugiuosi, nes be galo grazu man. aisku valyti reikia dazniau, bet uztat einame miegoti su 'svaria' sazine, zinodami kad nekvepuojam dulkem.
pries tai nuomavomes nama, tai miegamasis buvo isklotas kilimine danga, ir dar tokios margos spalvos, tai nesimatytdavo, tu visu dulkiu plauku ir t.t., karta per savaite pasiurbliuodavom ir viskas, o dabar matom kiek is tiesu ir kaip greitai to 'brudo' prisirenka, brrr net nukrato kame mes ten miegojom...
*Rūta*
QUOTE(jautiena @ 2011 09 03, 12:04)
mes susidejome miegamajame baltas grindis ir as jom labai dziaugiuosi, nes be galo grazu man. aisku valyti reikia dazniau, bet uztat einame miegoti su 'svaria' sazine, zinodami kad nekvepuojam dulkem.
pries tai nuomavomes nama, tai miegamasis buvo isklotas kilimine danga, ir dar tokios margos spalvos, tai nesimatytdavo, tu visu dulkiu plauku ir t.t., karta per savaite pasiurbliuodavom ir viskas, o dabar matom kiek is tiesu ir kaip greitai to 'brudo' prisirenka, brrr net nukrato kame mes ten miegojom...
*

kokias grindis dėjotes? ir as noriu baltu
LaimingaMamyte
QUOTE(sena pažįstama @ 2011 09 01, 12:28)
Ir jums cia nuotraukoj grazu? blink.gif Man tai operacine konkreti, isproteciau po savaites buvimo tokiame kambaryje... O ir vaikai taip su batais nudrengtu balta spalva, kad butu ne baltos grindys, o kersos biggrin.gif

Turiu raudonmedzio laminata pirmame aukste 8 metai-pati praktiskiausia spalva, nes niekada nesimato jokio purvo ir dulkiu, atrodo prabangiai, tinka prie bet kokios spalvos sienu(baltos, pvz.) Antrame aukste(paklausiau mamos doh.gif ) susidejau buko spalvos laminata ir...nusivyliau juodai. Matosi bet kokia siukslele, matosi tarpai tarp laminato lentuciu(sujungimai), prabangos efektas dingo, nes ir baldai buko spalvos, ir sienos, ir uzuolaidos, tiesiog eilinis bendrabutis gavosi doh.gif
*

Man labai grazu, sviesi patalpa. Nekenciu raudonu grindu, oranziniu sienu ir t.t... nenoriu jokiu ryskiu spalvu bute. Bet vat ka su grindim daryt, kaip ta raudonmedi slifuot, dazyt ar ka daryti, kad panakinti ta spalva??? Ir kazzin ar ne bus vistik pigiau susidet nauja parketa... ieskau dazymo galimybiu kad pigiau butu...
jautiena
QUOTE(*Rūta* @ 2011 09 04, 05:18)
kokias grindis dėjotes? ir as noriu baltu
*

paprasta pigu laminata, nenorejome rizikuoti ir isleisti daug pinigu brangioms medinems grindims, o jeigu nepatiks...
Jorkiuke
QUOTE(*ElGuna @ 2011 06 09, 15:26)
griztu su naujienom. statytojai sutinka permesti virtuve i kita kambari ir ikeliu vieta, kur tiksliai (ikeliu nuo iejimo duru, taip aiskiau matosi smile.gif
te, kur 3 - planuociau tuomet daryti miegamaji.

*

As ir ant "siu dienu" pagaliau igyvendinau savo svajone ir perkeliau virtuve i kolidoriuka. Na aisku gal ir keistokai, bet nieko mano atveju nepadarysi, cia vieno kambario senos statybos butukas, man gyvenant su dviem mazylem, svajojau joms kambariuka (kuris dbr is buvusios virtuves, remontukui dar pinigeliu nera,bet kazkiek savom rankom priklijuosiu kamstine danga, ant sienu dazytu virsuj kur buvo kabintos virtuves spinteles likusios skyles-nutapysiu kokius piesinukus). Dbr yra svetaine joje ir miegu ir tvarkausi kai jos uzmiega, vaikuciu kambariukas ir kolidoriuke virtuve-nieko tokio kad sveciai ateis tiesiai i virtuve, juk gyventi ir spraustis su vietele man reikes. Dziaugiuosi kad pavyko pasidaryti ir dekui visiems uz patarimus 4u.gif wub.gif
Lachesė
lauksim nuotraukų 4u.gif
Jorkiuke
QUOTE(Lachesė @ 2011 09 14, 16:24)
lauksim nuotraukų  4u.gif
*

kad kolidoriuke tiek mazai vietos "paimti" viso plotuko nelabai iseina. bet po to kai baldininkas atves spinteles dureles, kur ne taip padare-pabandysiu nufotografuoti savo mazute vituvele. o vaikuciu kambarys 10kv maziukas, jis kai remontukui kazkaip susikaupsiu pinigeliu, tada bus graziau ir lovytem isstumiamom kad susitaupytu vietos, tada bus fainiau. dar dziaugiuosi kad balkoniuka turime istiklinta ir irengta "ale" kambariuka turime, tik gaila virs manes neistiklintas balkonas ir kai stipriai lyja tai ir pas mane pro lubas sukaltas lietu praleidzia.. verysad.gif

http://imageshack.us/photo/my-images/171/piesinys.png/

Tik cia kaip pradzioj forumo temos planavausi kur raudonais briuksniukais perkelti virtuve, dbr tenai spinta sienine, o virtuveje kur rudas kamuolys nupiestas (na kazkas panasaus smile.gif ) tai per siena perkele man kriaukle ir elektros ir uz sieneles atvesta vamzdynas vandentekio ir kirauklyte pasidariau..
Lachesė
Pamenu jūsų planus, labai įdomu ir realų vaizdą pamatyti! 4u.gif man atrodo, kad mūsų ir jūsų butukas labai panašaus dydžio, mūsiškis 26 kvm plius balkonas. Visi negražūs darbai jau padaryti. Taigi greitu metu viskas po truputį tik gražės smile.gif

proceso nuotraukos http://public.fotki.com/architektas/musu-namuciai/
Mona187
QUOTE(Jorkiuke @ 2011 09 14, 16:37)
kad kolidoriuke tiek mazai vietos "paimti" viso plotuko nelabai iseina. bet po to kai baldininkas atves spinteles dureles, kur ne taip padare-pabandysiu nufotografuoti savo mazute vituvele. o vaikuciu kambarys 10kv maziukas, jis kai remontukui kazkaip susikaupsiu pinigeliu, tada bus graziau ir lovytem isstumiamom kad susitaupytu vietos, tada bus fainiau. dar dziaugiuosi kad balkoniuka turime istiklinta ir irengta "ale" kambariuka turime, tik gaila virs manes neistiklintas balkonas ir kai stipriai lyja tai ir pas mane pro lubas sukaltas lietu praleidzia..  verysad.gif
*

Ir mes turim tokį "džiaugsmą". Turbūt tas pats būtų, jei ir susidėtume plastikinius langus (kol esantys aukščiau kaimynai neistiklins balkono, teks kentėti lietų doh.gif
Upokšnis
QUOTE(Lachesė @ 2011 09 14, 17:53)
Pamenu jūsų planus, labai įdomu ir realų vaizdą pamatyti!  4u.gif  man atrodo, kad mūsų ir jūsų butukas labai panašaus dydžio, mūsiškis 26 kvm plius balkonas. Visi negražūs darbai jau padaryti. Taigi greitu metu viskas po truputį tik gražės smile.gif

*

Nerealūs pokyčiai ir labai geri sprendimai 4u.gif
Lachesė
ačiū 4u.gif tuoj prieisiu ir prie paskutinio virtuvės varianto, tai būtinai dar įmesiu į virtuvių temą. Einu rašyti naujo įrašo e-dienoraštyje. Turiu daugybę dalykų aprašyti rolleyes.gif
Jorkiuke
QUOTE(Lachesė @ 2011 09 14, 17:53)
Pamenu jūsų planus, labai įdomu ir realų vaizdą pamatyti!  4u.gif  man atrodo, kad mūsų ir jūsų butukas labai panašaus dydžio, mūsiškis 26 kvm plius balkonas. Visi negražūs darbai jau padaryti. Taigi greitu metu viskas po truputį tik gražės smile.gif

*

Oi ne, mano vien paziurejus jusu foto kur 2008m butuko virtuves, akys apraibo nuo grozio ir aisku susiskaiciavau mintyse kiek butu reikeje tokiai kaip jusu virtuvei_kai su baldininku snekejomes, derinomes kainas, man ir tiap akytes ant kaktos issoko. pas jus naujas butukas irgi koks grazutis bus-vien mano issvajoti langai kaip grazu-kiek sviesos bus pas jus. Mano butukas berots 35kv plius balkonelis..
pas mane kuklutis be didelio remonto perkelimas ir virtuves balduku padarymas su buit technika ir tai man dideliu santaupu pareikalavo.. Idedu nuoroda i mano viena puse virtuvytes.. kitos siaip realiai ryt zadejo baldininkas atvykti spinteles duris pakeisti, nes bloai padare..

http://public.fotki.com/Jorkiuke/virtuvyte...4-20-33-10.html
Lachesė
kaip sakoma, " ir Maskvą ne per dieną pastatė" tai svarbiausia turėti viziją. O kaip rašėt ir savom rankom galima daug ką padaryti! Jūsų buto dydis lenkia mūsiškį beveik dešimt kvadratų smile.gif darant grandiozinį pertvarkymą, gal būtų galima dar kaip nors gudriau išdėstyt rolleyes.gif nors ir dabar jau šauniai pasistūmėjot 4u.gif labai kompamtiškai susidėliojot ir kambariukas jau laisvas jūsų merginoms wub.gif
Upokšnis
QUOTE(Jorkiuke @ 2011 09 14, 20:54)
Oi ne, mano vien paziurejus jusu foto kur 2008m butuko virtuves, akys apraibo nuo grozio ir aisku susiskaiciavau mintyse kiek butu reikeje tokiai kaip jusu virtuvei_kai su baldininku snekejomes, derinomes kainas, man ir tiap akytes ant kaktos issoko. pas jus naujas butukas irgi koks grazutis bus-vien mano issvajoti langai kaip grazu-kiek sviesos bus pas jus. Mano butukas berots 35kv plius balkonelis..
pas mane kuklutis be didelio remonto perkelimas ir virtuves  balduku padarymas su buit technika ir tai man dideliu santaupu pareikalavo.. Idedu nuoroda i mano viena puse virtuvytes.. kitos siaip realiai ryt zadejo baldininkas atvykti spinteles duris pakeisti, nes bloai padare..

http://public.fotki.com/Jorkiuke/virtuvyte...4-20-33-10.html
*

thumbup.gif Tuo momentu gaila santaupų, bet patogumas ir gražūs bei jaukūs namai nuteikia maloniai mirksiukas.gif
Jorkiuke
QUOTE(Lachesė @ 2011 09 15, 00:14)
kaip sakoma, " ir Maskvą ne per dieną pastatė" tai svarbiausia turėti viziją. O kaip rašėt ir savom rankom galima daug ką padaryti! Jūsų buto dydis lenkia mūsiškį beveik dešimt kvadratų smile.gif  darant grandiozinį pertvarkymą, gal būtų galima dar kaip nors gudriau išdėstyt  rolleyes.gif  nors ir dabar jau šauniai pasistūmėjot  4u.gif  labai kompamtiškai susidėliojot ir kambariukas jau laisvas jūsų merginoms  wub.gif
*

jo gerai davete ideja, po kazkiek meteliu rimtai galima gal butu pastumti virtuves siena ir vaikams praplesti kambari jei cia nera atramine siena.. o gera ideja, akzkaip net nekilo mintis, vis galvojau kad vaikams augant joms didesnio kambariuko reiks..

QUOTE(Upokšnis @ 2011 09 15, 07:57)
thumbup.gif  Tuo momentu gaila santaupų, bet patogumas ir gražūs bei jaukūs namai nuteikia maloniai  mirksiukas.gif
*

ech ne kiek negaila santaupeliu, kai as tiek svajojau dukrytem atskiro plotuko, tai dbr bent to pasiekiau, aisku dbr norisi joms kambario remontuko, nes virtuviniam interjere gyvena.. bet na viskas kaip ir raset _tai ne per viena dienele.. bigsmile.gif
Upokšnis
QUOTE(Jorkiuke @ 2011 09 15, 10:49)
ech ne kiek negaila santaupeliu, kai as tiek svajojau dukrytem atskiro plotuko, tai dbr bent to pasiekiau, aisku dbr norisi joms kambario remontuko, nes virtuviniam interjere gyvena.. bet na viskas kaip ir raset _tai ne per viena dienele..  bigsmile.gif
*

irnesakyk.gif Namus remontuoju po truputį, savo rankomis, kiek leidžia finansai. Negreitai tas procesas vyksta, bet namai kasmet tik gražėja ir gražėja wub.gif
Red_Rose
Sveiki, gal kam teko susidurti su tokio išplanavimo buto remontu (planą prisegu žemiau).

user posted image

Gana pigiai įsigijome šį butą, tačiau yra trys problemos, kurias, reikia spręsti:

1. Vonia ir tualetas yra atskirai, gylis tik 150cm, o norėtųsi 175cm vonią įkišti. Ir žinoma skalbyklę.
2. Virtuvėje labai mažai vietos, turint omenyje, kad dar ten bus ir mažas valgymo staliukias.
3. Bute nėra nė vieno tamsaus kambariuko.

Taigi, viso to vedina sumąsčiau tokį variantą:

user posted image

Koridorius pataptų tamsiu kambariuku su iėjimu iš likusio koridoriaus pusės, tualetas su vonia susijungtų ir galbūt pailgėtų koridoriaus sąskaita (link tamsaus kambariuko). Tačiau tokiu atveju dar vieną sieną reiktų griauti ir kelti kitur sad.gif
Siena tarp virtuvės ir kambario būtų išgriauta, taip sukuriant bendrą valgomojo ir virtuvės patalpą.

Ar tai realu? Butas pirmame aukšte iš penkių? Man net baisu pagalvoti, kiek pertvarkymų ir popierių čia reiks... blink.gif drinks_cheers.gif doh.gif O gal yra kokių patogesnių sprendimų ir ne tokių brangių? Labai nesinori aukti atskirą kambarį vien dėl valgomojo stalo, o svetainei neužteks vietos čia.

Ačiū visoms už patarimus 4u.gif Ir sorry, kad per kelias temeles tą patį parašiau, visgi laukia žiema, o darbų daug, nesinori labai nutęsti. 4u.gif
kristi777
Nesu tikra, ar teisingai suprantu Jusu schema, bet ar butinai norite jungti virtuve su svetaine? jei ne, tuomet prie svetaines sienos statyciau stala, o virtuve sukciau ties WC siena ir, jei reikia, trumpesni uzsukima ties langu. Tada siulyciau nedaryti atskiro tamsaus kambariuko, nes jis uzims daug vietos, o tiesiog ten kur X pazymetas (kas ten yra?) daryciau iki pat duru sienine iki lubu spinta su veidrodziu. Arba sienine spinta ties WC siena, o isejima is virtuves pastumti. Patikekit, tikrai vietos pakaks ukiniams daiktams susideti. Na bet kaip sakiau, galbut prastai suprantu plana, taciau tokiu budu isvengsit griovimu ir statybu, tik del WC sutinku, kad ten nebloga mintis viska jungti.
snail
QUOTE(Red_Rose @ 2011 09 22, 02:36)

1. Vonia ir tualetas yra atskirai, gylis tik 150cm, o norėtųsi 175cm vonią įkišti. Ir žinoma skalbyklę.
2. Virtuvėje labai mažai vietos, turint omenyje, kad dar ten bus ir mažas valgymo staliukias.
3. Bute nėra nė vieno tamsaus kambariuko.

Ar tai realu? Butas pirmame aukšte iš penkių? Man net baisu pagalvoti, kiek pertvarkymų ir popierių čia reiks...  blink.gif  drinks_cheers.gif  doh.gif  O gal yra kokių patogesnių sprendimų ir ne tokių brangių? Labai nesinori aukti atskirą kambarį vien dėl valgomojo stalo, o svetainei neužteks vietos čia.

*

Mes daromes remontus, mazas butas, labai viska apgalvojam, kad islosti vietos.
1. galima sujungti, tada bus didesne erdve, arba statyti mazesne vonia (pusvonia), pvz pas mus yra vonioj ir tualete iklotai vadinami, kuriuos galima ismusti ir padideja vonia, nzn kuriam mieste jus gynenat, reiktu jums paklausti ar paziureti ar nera, nes dauguma net nzn, kad jos sumazintos.
2.Virtuve esu macius panasu varianta sujungta su svetaine, man patiko, nes virtuve truputi pasislepia, ne taip i akis krenta, bet jums paties reiks nuspresti ar norite, kad ji butu kartu, dauguma zmoniu atsisako sios minties, nors as pati gyvensiu virtuvej su svetaine.
3.Pas mus ir nera tamsaus kambariuko ir nereikia, pasidarykit miegame didele spinta sienine ir sudesit rubus bei patalyne, galbut dar kur nors pritaikysit spintele kokiems batams ir tualete susideti irankius vyriskus ar skamlbimo priemones.

Kadangi norit griaut sienas, reik issiaiskinti ar jos nera nesancios, jeigu ne, galesit ramiai griauti, jei nesancios reiks leidimu, ir aisku reiks tvirtint siena kad neikristu kaimynai. Mano patarimas nieko nedarykit skubotai, viska reik apmastyt, daug nervu, pinigu ir laiko kainuoja tie remontai, bet juk norisi gyventi graziai ir patogiai. Dar manau, kad geri baldziai, gali labai pagelbeti projektuojant baldus, jie individualiai apstato kambari ar virtuve, ar netgi balkona, sukuria spintas, kuriose galima daug ka sutalpinti ir nereik tamsaus kambariuko. Beje rusyje galite pasideti nenaudojamus daiktus mirksiukas.gif
Red_Rose
Ačiū už komentarus!. Kuo toliau, tuo mažiau norime griauti sienas. Gyvename Vilniuje, čia šnipiškės. 1968 metų statybos namas. Jame visos sienos yra daugiau ar mažiau nešančios, nes blokinukas. Teko šiandien apeiti keletą butų tokio paties išplanavimo. Koridoriuj išgriovus visas tarybines spinteles, plonytę sieną ir antresoles atsirandai labai daug vietos maždaug 140 cm pločio praėjimas, kur laisvai palei sieną prieš san. mazgą gaunasi padaryti kokias spinteles negilias (30-40cm). O ir virtuvės visai užtenka, jeigu protingai viską išdėlioji.
Dėl tamsaus kambariuko gal ir tiesa, bet svajojome apie rūbinės patalpėlę, deja, tikriausiai teks atsisakyti.
Dėl baldžių, čia rami galva - vyro tėtukas stalius auksarankis, jo įmonėje ir darysimės dalį baldų, tokių, kaip spintos ir pan. Virtuvę irgi galvoje ten darytis, tik stalviršį ir blumus reiks susipirkt smile.gif thumbup.gif

This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.