Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Mažos erdvės, maži butai (3 TEMA)
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
sena pažįstama
QUOTE(Mijos mama @ 2010 04 13, 16:13)
zodziu....antrame aukste yra vienas didelis kambarys,tad ji reikia isirengti taip,kad butu mums ir dukrai miegamasis....gal turit kokiu idoje,kaip graziai atskirti erdves?ne vien sirma kad butu....o ir kambarys palepinis....

dekui
*

Mes antrame aukste is vieno didelio kambario, kuriame langai buvo tik vienoje puseje, atskyreme su stikline pertvara(gipsokartonine pertvara butu zyyyyyymiai pigiau, bet vienas kambarys butu amzinoje tamsoje doh.gif ) ir padareme du kambarius(vienas pereinamas-vaiku). Stiklas matinis toks, nesimato nieko, jei kartais vaikas nusprestu pasniukstineti hihihi.gif
Papildyta:
QUOTE(Keberiokšt @ 2010 04 13, 14:35)
Kartitiesa, ir as norejau siulyti miegamaji be lango. Juk einama miegoti nakti, kada tamsu, kam tas langas.. O vaikui tai pamokas ruosti, skaityti, rasyti, manau, tikrai reik lango.
*

Miegamajame reikia vedinimo 4u.gif Jei nera rekuperacines sistemos, tai langas butinas. Uzsidarykit spintoj-ir pamatysit, kaip malonu miegoti be vedinimo biggrin.gif
Fifux'e
sena pazistama,na jus idomei cia sumastet atsitverti bigsmile.gif kaip ir nebloga ideja ax.gif
kartitiesa
QUOTE(Dovilte @ 2010 04 13, 15:56)
Na zinok pas mus, jau ir rasiau ir rodziau,bet pasikartosiu, padarytas panasus variantas, tik miegamasis be lango,o ne vaiko kamb. ir tik lova jame telpa, bet visai gerai,kad nereikia svetainej traukineti kiekviena vakara kampo, o ir vaikas kambari turi.
sutinku su kitomis mamomis, kad miegamajame nelabai reikia lango, nakciai juk tik ten. O vaikui tai tikrai be lango bus niurus ir tamsus kambarys.
*

na vaikui rasomas stalas stovetu svetaineje, jam jau ir vieta rasta, o pas ji kambareelyje na elektra tektu sviesa palaikyti ir nuo koridoriaus tektu sviesos.
Dovilte
QUOTE(kartitiesa @ 2010 04 13, 17:46)
na vaikui rasomas stalas stovetu svetaineje, jam jau ir vieta rasta, o pas ji kambareelyje na elektra tektu sviesa palaikyti ir nuo koridoriaus tektu sviesos.
*

Na taip, kiekvienas tvarkosi, kuriasi kiek leidzia galimybes, svarbiausia kiekvienas tures savo kampeli mirksiukas.gif
Emutes_mama
O gal yra realiu pavyzdziu kas pasidare virtuve kartu su svetaine, o vietoj virtuves miegama??? mes planuojam taip daryti tik idomu kaip ten darbai vyksta ir kur darbuotojus rasti ir nuo ko pradeti blush2.gif
Fifux'e
QUOTE(Emutes_mama @ 2010 04 14, 09:15)
O gal yra realiu pavyzdziu kas pasidare virtuve kartu su svetaine, o vietoj virtuves miegama??? mes planuojam taip daryti tik idomu kaip ten darbai vyksta ir kur darbuotojus rasti ir nuo ko pradeti  blush2.gif
*

mano tevai turi taip pasidare bigsmile.gif labai gera ideja 4u.gif
AVika
Mes irgi turim vieno kambario butą su niša. Kol dviese tai į nišą įgrūdom lovą, ją užstatėm komoda (bet ji panašesnė į pusspintę ax.gif ) ir gavosi kaip ir atskiras miegamas biggrin.gif Kai pirkom, pardavusi moteriškė sakė, kad vieni žmonės tik kitoje laiptinėje nišoje pasidarė virtuvę, o virtuvėje miegamą. Bet aš taip ir nemačius kaip tai atrodo realybėj smile.gif Buvom užsidegę ir mes, bet.... tinginys užpuolė blush2.gif
xjurga
QUOTE(kartitiesa @ 2010 04 13, 13:18)
gyvenam 2 kambraiu bute, plius virtuve. gyvenma tryse, bet galvojam kad reikia sunui atskiro kambario, ir galvojam miegamaji, atitverti siena. n akambariukas gausis nedidukas, lovaa ir lentyna kokia ar komoda tilps, na ir lango nebus pas vaika kambari, ka jus manot ar verta?
*

Na aš apie tokį variantą galvočiau nebent gyvendama vieno kambario bute, bet ir tai tada statyčiau miegamojo lovą į tą "kambarį" kur be lango. Nors ir tai turbūt ne koks variantas būtų, nes reiktų miegoti "iškvėpuotame" kambaryje, o dar turbūt ir radiatorius liktų kitame kambaryje po langu, tai žiema ten ir šilumos trūktų g.gif
Aš geriau atiduočiau vaikui vieną kambarį ir svarstyčiau variantus:

A. Patiems gyventi antrajame kambaryje. Svečius priiminėti virtuvėje.

B. Bandyti įkomponuoti lovą antrajame kambaryje taip, kad kartu būtų ir svetainė ir miegamasis (gal kažkokiomis širmomis ją atskirti ar lentynomis). Beje pas mano drauge vieno kambario bute su lentynomis labai super atskirta miegamojo lova ir likusioje erdvėje yra svetainė.C.

C. Nusipirkti išskleidžiamą lovą (tik paieškoti kad patogi būtų) (Anytą turi ištraukiamą tokią lovą, tai kai svečiuojamės tryse kuo patogiausiai joje išsimiegame)

Gal įdėkit savo buto planelį, tai gal daugiau kam kokių idėjų kils mirksiukas.gif
Na aš bet kokiu atveju už tai, kad vaikui reikia geriausią kambarį duoti 4u.gif
Emutes_mama
[quote=Mijos mama,2010 04 14, 12:26]

SUPER thumbup.gif mums i ta nisa tiktu variantas... tik idomu kiek tai kainuotu jei ka samdyt daryti g.gif ir kur tokiu darbin inku rasti.... g.gif
kartitiesa
QUOTE(xjurga @ 2010 04 15, 01:30)
Na aš apie tokį variantą galvočiau nebent gyvendama vieno kambario bute, bet ir tai tada statyčiau miegamojo lovą į tą "kambarį" kur be lango. Nors ir tai turbūt ne koks variantas būtų, nes reiktų miegoti "iškvėpuotame" kambaryje, o dar turbūt ir radiatorius liktų kitame kambaryje po langu, tai žiema ten ir šilumos trūktų  g.gif
Aš geriau atiduočiau vaikui vieną kambarį ir svarstyčiau variantus:

A. Patiems gyventi antrajame kambaryje. Svečius priiminėti virtuvėje.

B. Bandyti įkomponuoti lovą antrajame kambaryje taip, kad kartu būtų ir svetainė ir miegamasis (gal kažkokiomis širmomis ją atskirti ar lentynomis). Beje pas mano drauge vieno kambario bute su lentynomis labai super atskirta miegamojo lova ir likusioje erdvėje yra svetainė.C.

C. Nusipirkti išskleidžiamą lovą (tik paieškoti kad patogi būtų) (Anytą turi ištraukiamą tokią lovą, tai kai svečiuojamės tryse kuo patogiausiai joje išsimiegame)

Gal įdėkit savo buto planelį, tai gal daugiau kam kokių idėjų kils  mirksiukas.gif
Na aš bet kokiu atveju už tai, kad vaikui reikia geriausią kambarį duoti  4u.gif
*

na kad pas mus baldai nauji visur tai neismesim, neatiduosim ir nepARDUOSIM.: na svetaineje didele sekcija ir SOFA-kampas, tikrai nenoreciau kad jie atsidurtu miegamajame, na neitema butu. o miegamajame, musu liova didele, ir vaikas savio lova turi. o kaip planeli pasidaryt butu galima?
Fifux'e
QUOTE(Emutes_mama @ 2010 04 15, 07:41)

SUPER  thumbup.gif  mums i ta nisa tiktu variantas... tik idomu kiek tai kainuotu jei ka samdyt daryti  g.gif  ir kur tokiu darbin inku rasti....  g.gif

mano tevai sakesi tik virtuviny ir uz ji mokejo 5500lt.o visa kita patys darosi....ir seip saliono ir virtuves remontas jiems kainavo 15 tuks lt 4u.gif o tai jei samdai,daugiau bus 4u.gif o miegamasis pas juos jau pries 10 metu padarytas yra,irgi pagal uzsakyma,tai dabar visai kainos kitos 4u.gif
xjurga
QUOTE(kartitiesa @ 2010 04 15, 12:17)
na kad pas mus baldai nauji visur tai neismesim, neatiduosim ir nepARDUOSIM.: na svetaineje didele sekcija ir SOFA-kampas, tikrai nenoreciau kad jie atsidurtu miegamajame, na neitema butu. o miegamajame, musu liova didele, ir vaikas savio lova turi. o kaip planeli pasidaryt butu galima?
*

Na jei baldai masyvūs tai nieko daug ir neprigalvosi, nebent kambariai gana dideli ir kažką kažkur perstumdyti galima g.gif
O gal tada daryti miegamajame širmą ant bėgelių - dienos metu galima būtų ją sustumti ir kambarys būtų erdvesnis. Vis tiek dienos metu vaikas ten daugiausiai vienas būtų. Einant miegoti ją atitraukti ir taip padalinti jūsų ir vaiko erdves. Arba pakabinti sunkią gražią užuolaidą, kurią dienos metu galima būtų laikyti parištą juosta prie sienos, o vakare užtraukti.
Aišku garso izoliacijos problemos tai neišsprendžia 4u.gif

O dėl buto planelio tai gal su Paint programa išeitų papaišyti maždaug kambarių ir baldų išdėstymą...

Skambanti tyla
QUOTE(kartitiesa @ 2010 04 15, 12:17)
*

Pas mus irgi du kambariai.
Vienas vaikų- dviaukštė lova , sieninė spinta, rašomasis stalas sujungtas su mini sekcija, ir du sėdmaišiai , kambario vidurys tuščias.
Kitas mūsų - sekcija, staliukas, kampas miegamas , ir spintelė, vietos daug, nors šok biggrin.gif
tamsiuko neturim, tai daiktų stengiamė turėt minimaliai, na kiek tai įmanoma su vaikais.

Kažkada irgi turėjom miegamąjį, bet tai liko svajonė smile.gif , vaikas turi turėti savo kambarį, nebent tai vieno kambario butas. smile.gif

Rasma
Aš čia turbūt ne į temą su klausimu įšoksiu g.gif
Jūs čia dalinatės puikiomis idėjomis, žiūriu ir seilė varva biggrin.gif , bet va pati savo butuke nelabai sugalvoju kaip tilpti...labai daug idėjų radusi kas visai patiktų ir įdomu, bet kaip pritaikyt esamai situacijai..aš tokia neišradinga verysad.gif O gal esate sprendę vietos problemą dizainerio pagalba? Ar viską darote pačios? Susiprojektuojat, susiplanuojat ir įgyvendinat? ax.gif

Gal kokių rekomendacijų turėtumėte kur kreiptis (tiktų praktiškai ir studento(-ės) paslaugos, bile tik idėjų ir noro turėtų) papildomai užsidirbti) ax.gif

Man reikia 16 kvadr. metrų 'svetainę' paversti į "tėvų-vaiko" kambarį biggrin.gif T.y. kad mama turėtų kampelį su drauge pasėdėt ir kad mažylis turėtų savo erdvę, kad tai būtų tarpusavyje skoningai suderinta, jauku, patogu..
Dabar tai baisu..baldų 'kakofonija' , apgriozdinta, jokio 'savitumo'..kaip tik mažylį jau reik kelti į jo lovelę, tai pribrendo reikalas ieškoti sprendimų..
Ihmantas
QUOTE(Rasma @ 2010 04 26, 14:46)
Jūs čia dalinatės puikiomis idėjomis, žiūriu ir seilė varva biggrin.gif , bet va pati savo butuke nelabai sugalvoju kaip tilpti...labai daug idėjų radusi kas visai patiktų ir įdomu, bet kaip pritaikyt esamai situacijai..aš tokia neišradinga verysad.gif O gal esate sprendę vietos problemą dizainerio pagalba? Ar viską darote pačios? Susiprojektuojat, susiplanuojat ir įgyvendinat? ax.gif

Gal kokių rekomendacijų turėtumėte kur kreiptis (tiktų praktiškai ir studento(-ės) paslaugos, bile tik idėjų ir noro turėtų) papildomai užsidirbti) ax.gif

Man reikia 16 kvadr. metrų 'svetainę' paversti į "tėvų-vaiko" kambarį biggrin.gif T.y. kad mama turėtų kampelį su drauge pasėdėt ir kad mažylis turėtų savo erdvę, kad tai būtų tarpusavyje skoningai suderinta, jauku, patogu..
Dabar tai baisu..baldų 'kakofonija' , apgriozdinta, jokio 'savitumo'..kaip tik mažylį jau reik kelti į jo lovelę, tai pribrendo reikalas ieškoti sprendimų..
*

pries pora metu inirtingai pirkdavau zurnalikus majster ir mieszkania ten istisas skyrelis budavo su brezinukais ,pabandykit paieskot spaudos kioskuose,pas mane irgi yra nedidelis namas kur ju pagalba semiuosi ideju
varveklis
QUOTE(Ihmantas @ 2010 04 26, 21:21)
pries pora metu inirtingai pirkdavau zurnalikus majster ir mieszkania ten istisas skyrelis budavo su brezinukais ,pabandykit paieskot spaudos kioskuose,pas mane irgi yra nedidelis namas kur ju pagalba semiuosi ideju
*

OO seniai šituos girdėjusi, mylimiausi vaikystės žurnalai, sėdėdavau, vartydavau ir seilę varvindavau pas tėvus radusi. Nieko nesupratau lenkiškai tada, bet iki dabar turėjau išsisaugojusi idėjų. Ypač patikdavo DIY skyreliai. Ačiū, kad priminėt, reikės paieškoti.
Ihmantas
QUOTE(varveklis @ 2010 04 27, 11:00)
OO seniai šituos girdėjusi, mylimiausi vaikystės žurnalai, sėdėdavau, vartydavau ir seilę varvindavau pas tėvus radusi. Nieko nesupratau lenkiškai tada, bet iki dabar turėjau išsisaugojusi idėjų. Ypač patikdavo DIY skyreliai. Ačiū, kad priminėt, reikės paieškoti.
*

na kadangi as lenkiskai laisvai tai man thumbup.gif
vitavip184
QUOTE(Rasma @ 2010 04 26, 14:46)

*

prisidursiu ir as su panasia problemele del kambario remonto persikelsime i salona,bet ten norime padaryti kartu su vaikucio kampuku.manau geriausia butu pasikonsultuoti su specelistu kad bent kazka patartu,tai gal kas galite ka pagelbeti.
Skambanti tyla
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Skambanti tyla
user posted image
Bekasė
QUOTE(linosska @ 2010 04 13, 13:27)
g.gif  as gal taip nedaryciau..
Mes gyvename keturiese dvieju kambariu bute. Dar kol vaikai nedideli, tai galvos del kambario nereikia sukti. Bet ziurint i ateiti, galvojame viena kambari padaryti vaiku, o kita sau- miegamaji. Bent jau dabar, esame tokios nuomones, kad atsisakysime svetaines, nes miegoti patiems ant sofos-lovos  verysad.gif  Virtuve musu nemaza, dar plius platus koridorius... sios erdves sujungtos, tai jei koks baliukas galima ten issitekti  rolleyes.gif O kasdienis svecias manau nesupyks kavos atsigeres ir virtuveje, beja, ir dabar mes mieliau ten su draugemis sedime nei svetaineje  mirksiukas.gif
*

Mes irgi gyvename keturiese dvieju kambariu bute. Vaikams galvojame atiduoti didesni kambari ( kol kas tenkinasi mazesniu), o mes mazesniajame isirengtume miegamaji. Apie svetaine is viso net jokiu minciu nekyla - ir kam jinai reikalinga tokio dydzio bute? Jeigu jau norisi su draugais susitikti, tai visada galima padaryti mieste ( ar kavine, ar parkas - priklausomai nuo noru ir poreikiu).
Vaikams visai noreciau ale dviauksciu lovu - virsuje lova, o apcioje stalas pamokoms ruosti ( susitaupytu vietos, nes tiek lovu, tiek stalu reikia dvieju), bet vyras kazkaip dabar ziuri skeptiskai i dviaukstes lovas ( tik pries kelis metus vaikams nupirkome paprastas lovas - pries tai dviauksteje miegodavo)
Ir galvoju kaip kambari vaiku atskirti, kad vaikai kazkiek privatumo turetu.
Skambanti tyla
QUOTE(Bekasė @ 2010 05 01, 23:12)
Mes irgi gyvename keturiese dvieju kambariu bute. Vaikams galvojame atiduoti didesni kambari ( kol kas tenkinasi mazesniu), o mes mazesniajame isirengtume miegamaji. Apie svetaine is viso net jokiu minciu nekyla - ir kam jinai reikalinga tokio dydzio bute? Jeigu jau norisi su draugais susitikti, tai visada galima padaryti mieste ( ar kavine, ar parkas - priklausomai nuo noru ir poreikiu).
Vaikams visai noreciau ale dviauksciu lovu - virsuje lova, o apcioje stalas pamokoms ruosti ( susitaupytu vietos, nes tiek lovu, tiek stalu reikia dvieju), bet vyras kazkaip dabar ziuri skeptiskai i dviaukstes lovas ( tik pries kelis metus vaikams nupirkome paprastas lovas - pries tai dviauksteje miegodavo)
Ir galvoju kaip kambari vaiku atskirti, kad vaikai kazkiek privatumo turetu.
*

Mums nesigavo atskirt.
Mergina ir berniokas - turi dviaukštę, drūtą lovą, ji palei vieną sieną, dar dadurta plokštė nuo lovos iki palangės- bus stalas ( antras) šiuo metu tai kompo vieta.
Palei kitą siena mini sekcija, vėl plokštė, ir stalčių blokas. Viską suderinom spalviškai. Balkono duris padarėm atidaromas į balkoną, kad būtų pakankamai didelis stalas.
Ir spinta sieninė.
Mūsų kambarys- valgykla, biblioteka, svetainė, miegamasis smile.gif
kampas, staliukas, žema spintelė, sekcija.
Daiktų turim nedaug, indų nedaug, telpam.
Skinte
QUOTE(Bekasė @ 2010 05 01, 22:12)
Apie svetaine is viso net jokiu minciu nekyla - ir kam jinai reikalinga tokio dydzio bute? Jeigu jau norisi su draugais susitikti, tai visada galima padaryti mieste ( ar kavine, ar parkas - priklausomai nuo noru ir poreikiu).

Visiškai su Jumis sutinku. Per didelė prabanga laikyti tuščią kambarį įrengtą svečiams lotuliukas.gif Pagaliau pradėsim Lietuvoj gyvent kaip visas pasaulis. thumbup.gif Aš kol kas turiu svetainę, bet tik dėl to, kad vaikų dar nėra. O kai bus vaikų, tai bus mūsų miegamasis ir vaikų kambarys. Su svečiais galima virtuvėj pasėdėt, pas mane ji ne tokia maža arba kavinėj. Baliai kavinėj. Ir viskas smile.gif Absoliučiai nereikalingas kambarys dviejų kambarių bute wink.gif
Ramera
Atsitiktinai paskaitinėjau šią temelę, nors bent jau kol kas visai neaktualu. Ir prisiminiau variantą, matytą pas draugus svečiuose, kuris galbūt tiktų tiems, kas nori išsaugoti svetainę.

Ten svetainė atrodė panašiai kaip šitam mano paveiksliuke (paskubomis nupiešiau, tai proporcijos ne itin atitinka, bet esmė manau aiški). Ką reiškia numeriukai:
6 - langas;
1 - lentyna iki lubų ar bent labai aukšta. Panašiai kaip šios temos 8-oje žinutėje pirmas paveiksliukas, tik kad lygi. Joje buvo sudėtos nuotraukos, šiaip įvairūs niekučiai. Taip pat pro ją patenka šviesa į "miegamąjį";
2 - lova. Kadangi mačiau viską tik pro lentyną, tai negaliu pasakyti, ar visą erdvę užėmė, ar buvo dar koks nors staliukas, vieta praėjimui;
3 - stumdoma matinio stiklo pertvara;
4 - aukšta knygų lentyna;
5 - kambario durys.
user posted image

Svetaines erdvė pergrūsta neatrodė, kiek pamenu, ten stovėjo sofa, televizorius su spintele. Tikrai atrodė gražiai ir tik į pabaigą svečiavimosi pastebėjau, kad čia ne normali svetainė, o dar ir pasislėpęs miegamasis yra bigsmile.gif
Sophi
QUOTE(Ramera @ 2010 05 03, 01:55)
Ten svetainė atrodė panašiai kaip šitam mano paveiksliuke (paskubomis nupiešiau, tai proporcijos ne itin atitinka, bet esmė manau aiški). Ką reiškia numeriukai:

koks ~kambario plotas?
incia
QUOTE(Jorkiuke @ 2010 04 08, 23:12)
Labutis.

Siaip taip sukurpiau savo butuko breziny, rodykle kur noreciau perkelti virtuve, o ruda deme  blush2.gif  tai mano siuo metu esanti kriaukle> beje dar ir elektrines vyrikles reiktu trifazi pervesti. Pradzioj galvojau kad neimanoma santechnika taip padaryti, bet matyt jei daro tai yra ivykdoma  g.gif  4u.gif
[IMG=http://img171.imageshack.us/img171/6296/piesinys.th.png][/IMG]
*

pas mus labai panasus butas, gyvenam keturiese.
Praeita vasara perkelem virtuve i kambari, taip pat, kaip jus planuojat. Santechnika atvedem is vonios, kriaukle kaip tik kampe, arciausiam prie vonios. Skaitliuku neperkelinejome, palikome tik tuos kurie tualete. Taciau ir virtuveje buvusius palikome, tik uzmaskavome ta kampa, kad ju nesimatytu. Nes norint juos nuimti, reikia projekta daryti. be to, kai jie ten stovi, tai bet kada galima lengvai vel padaryti ten virtuve.
Virykles laida is viso nesunku perkelti, tik kabeli stora reikia, specialu.
O balkona mes padalinome. Ta dalis - didesne, kuri eina ties virtuves langu, prijungeme prie kambario (kur buvo virtuve) - ten pastateme rasomuosius stalus vaikams. O ta maza dalis - rukomasis liko lotuliukas.gif
Brandinau sia minti 2 metus, maniau labai sudetinga, atrode, kaip svajone. bet pakalbejus su santechniku doh.gif - sako, imanoma kriaukle nors ir vidury kambario pastatyt lotuliukas.gif

Kas turi dujas - va cia jau sudetinga g.gif

Linkiu sekmes. Pati atsidziaugti negaliu, kad pasiryzom tam. Ir vaikai kazkoki kampa turi savo, ir mums gerai thumbup.gif Dabar net neisivaizduoju, kad kitaip kazkada buvo smile.gif
mika do
Laba wink.gif
gal kam teko susidurti su bendrabucio tipo kambariu? jei nera vandntiekio, kanalizacijos, sudetinga ivesti?
Ramera
QUOTE(Sophi @ 2010 05 03, 13:43)
koks ~kambario plotas?
*

Oi, tiksliai nepasakysiu. Bet man atrodo, kad apie 14 kvadratų, gal mažiau.
Liusii
QUOTE(incia @ 2010 05 03, 15:50)

O balkona mes padalinome. Ta dalis - didesne, kuri eina ties virtuves langu, prijungeme prie kambario (kur buvo virtuve) - ten pastateme rasomuosius stalus vaikams. O ta maza dalis - rukomasis liko  lotuliukas.gif

o kaip balkona apsiltinot? rolleyes.gif labai domina ir kaip ziema ar nesalta kambary ax.gif
incia
QUOTE(Liusii @ 2010 05 03, 23:19)
o kaip balkona apsiltinot?  rolleyes.gif labai domina ir kaip ziema ar nesalta kambary  ax.gif
*

Apsiltinom putu plasto plokstemis, po to tinkleliu ir uzglaistem..
Siaip salta nebuvo, bet atradom biski broka, per viena siule pute truputi. Tai turesime taisymo dar.
Liusii
QUOTE(incia @ 2010 05 04, 11:30)
Apsiltinom putu plasto plokstemis, po to tinkleliu ir uzglaistem..
Siaip salta nebuvo, bet atradom biski broka, per viena siule pute truputi. Tai turesime taisymo dar.
*

tai neatrodo sudetinga g.gif tai kaip isivaziduoju lubas, grindis, sienas sildet g.gif as labai noreciau balkono langu nedeti, o vietoj buvusios palanges toki stala pasidaryti ale valgomasis butu biggrin.gif bet vyras sako kad salta gali buti, net ir apsildzius unsure.gif
incia
QUOTE(Liusii @ 2010 05 04, 10:10)
tai neatrodo sudetinga  g.gif tai kaip isivaziduoju lubas, grindis, sienas sildet  g.gif as labai noreciau balkono langu nedeti, o vietoj buvusios palanges toki stala pasidaryti  ale valgomasis butu  biggrin.gif bet vyras sako kad salta gali buti, net ir apsildzius  unsure.gif
*

sienas siltinom ir grindis. O lubas - gipsokartono darem, be siltinimo.
Grindis stipriai kelem, be putu plasto, dar keramzito pylem. Siaip geriausias variantas - is isores, balkono apacia siltint ( inzinierius taip sake). Nieko sudetingo.
O langai plastikiniai, 6 kameru.
Cika
O cia visokio grozio yra, paziurinekit
http://www.furniturestoreblog.com/loftsmall_space/?page=4
zemec
Tikrai,kiek ideju! Mane tai labai zavi lovos antresolese,bet ten turi aukstos lubos buti!
xde
QUOTE(zemec @ 2010 05 11, 09:58)
Tikrai,kiek ideju! Mane tai labai zavi lovos antresolese,bet ten turi aukstos lubos buti!
*

mane irgi zavi,teoriskai gal ir butu galima isirengti,bet laiptu kaina atbaido doh.gif O gal tiesiog truksta informacijos apie laiptu kainas ir gamintojus...Kiek zvalgiausi internete,tai g.gif
zemec
Idomu butu praktiskai pamatyti standartiniam bute,kur aukstis 2,50m laiptus,vedancius i miegamaji antresoleje.Gal kas darete? mirksiukas.gif
GreenLady
Lovos-stalai=spintoje idejos smile.gif
Papildyta:
Dar vaizdu mirksiukas.gif
linamek
smile.gif sveikos. senai seku šią temą ir labai daug naudingų patarimų ir idėjų radau. netikėtai naršant aptikau nuotraukytę. gal kam pravers - kaip stilingai atrodo svetainėje atskirta dalis miegamojo lovai.
pasiziureti galima cia :
http://www.livenearmarta.com/a-complete-gu...urniture-decor/
rence*
QUOTE(linamek @ 2010 06 04, 18:44)
smile.gif  sveikos. senai seku šią temą ir labai daug naudingų patarimų ir idėjų radau. netikėtai naršant aptikau nuotraukytę. gal kam pravers - kaip stilingai atrodo svetainėje atskirta dalis miegamojo lovai.
pasiziureti galima cia :
http://www.livenearmarta.com/a-complete-gu...urniture-decor/
*

thumbup.gif Net ir sekcijos nereikia, viskas lb graziai sukomponuota smile.gif
BevardeX
Gal jau matėt, bet visvien įdedu pavyzdį, kaip puikiai suplanuota erdvė mažame 32kv m. bute smile.gif
http://idea.ivd.ru/gallery09.xgi?pid=253&orderby=date
Ntu-Kpi
QUOTE(Kashaya @ 2010 06 10, 17:19)
Gal jau matėt, bet visvien įdedu pavyzdį, kaip puikiai suplanuota erdvė mažame 32kv m. bute smile.gif
*

Planas tai gal ir nieko. Bet tik apziurai.
Gyventi tokioje erdveje nenoreciau. Turbut jausciaus lyg kokiam viesbutyje... rolleyes.gif
coffe
o gal zinote bide ir klozeto gamintojus?
man labai patiko du viename, dar niekur nesu macius
Lillita
QUOTE(Kashaya @ 2010 06 10, 17:19)
*

man taip įdomu pasidarė, kaip tokia bidė naudotis, ar patogu (ar ten ne bidė)? juk šiaip tai, iš abiejų pusių priėjimas turėtų būt g.gif
BevardeX
QUOTE(coffe @ 2010 06 11, 12:30)
o gal zinote bide ir klozeto gamintojus?
man labai patiko  du viename, dar niekur nesu macius
*

Gamintojas "Ideal Standard".
Papildyta:
QUOTE(Lillita @ 2010 06 11, 12:52)
man taip įdomu pasidarė, kaip tokia bidė naudotis, ar patogu (ar ten ne bidė)? juk šiaip tai, iš abiejų pusių priėjimas turėtų būt  g.gif
*

Aš irgi taip pažiūrėjau pažiūrėjau ir likau nesupratus biggrin.gif Gal čia ilgakojams, kad abu "įrenginius" galima būtų "apimt" biggrin.gif
Lillita
QUOTE(Kashaya @ 2010 06 11, 13:24)
Aš irgi taip pažiūrėjau pažiūrėjau ir likau nesupratus biggrin.gif Gal čia ilgakojams, kad  abu "įrenginius" galima būtų "apimt" biggrin.gif

na, kažin, laaabai jau ilgos kojos turėtų būt, o ir gautųsi ne per vidurį lotuliukas.gif
spėju, greičiausiai čia ne bidė, gal nusipraust po didelio reikalo ir kojoms? g.gif
Sophi
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2010 06 10, 21:39)
Gyventi tokioje erdveje nenoreciau. Turbut jausciaus lyg kokiam viesbutyje...  rolleyes.gif
*

drinks_cheers.gif
sudomino tik gartraukis - pas mus kažin būna tokių siaurų dvivietei viryklei?
ginta123
QUOTE(Skinte @ 2010 05 02, 03:12)
Visiškai su Jumis sutinku. Per didelė prabanga laikyti tuščią kambarį įrengtą svečiams  lotuliukas.gif Pagaliau pradėsim Lietuvoj gyvent kaip visas pasaulis.  thumbup.gif  Aš kol kas turiu svetainę, bet tik dėl to, kad vaikų dar nėra. O kai bus vaikų, tai bus mūsų miegamasis ir vaikų kambarys. Su svečiais galima virtuvėj pasėdėt, pas mane ji ne tokia maža arba kavinėj. Baliai kavinėj. Ir viskas smile.gif Absoliučiai nereikalingas kambarys dviejų kambarių bute wink.gif
*

As esu visiskai priesingos nuomones. Svetaine, manau, ne "tuscias" kambarys sveciams, o kaip gyvenamas kambarys. Po darbo grizus norisi ant sofutes patogiai atsisest, atsipusti, zinias ar filma paziureti, o ne virtuvej tarp puodu ant kedziu sedet. As taip pat gyvenu dvieju kambariu bute ir kai sunus paaugs miegama irengsim jam, patys issiktaustysim i svetaine. Aisku visai nesinori patogia miegamojo lova iskeisti i sofa lotuliukas.gif todel darysim atverciama lova (pavyzdeliu ikelta nemazai priestai buvo todel nesikartosiu). Tai miegamasis man atrodo kaip nereikalingas kambarys, kur lova (ypac padeta kambario viduryje) uzgriozdina visa kambari. O kaip su sveciu priemimu virtuvej tai man isviso nesamone doh.gif , nu nebent ji tikrai erdvi ir baldai atitinkami.
mika do
QUOTE(ginta123 @ 2010 06 15, 00:57)
As esu visiskai priesingos nuomones. Svetaine, manau, ne "tuscias" kambarys sveciams, o kaip gyvenamas kambarys. Po darbo grizus norisi ant sofutes patogiai atsisest, atsipusti, zinias ar filma paziureti, o ne virtuvej tarp puodu ant kedziu sedet. As taip pat gyvenu dvieju kambariu bute ir kai sunus paaugs miegama irengsim jam, patys issiktaustysim i svetaine. Aisku visai nesinori patogia miegamojo lova iskeisti i sofa  lotuliukas.gif todel darysim atverciama lova (pavyzdeliu ikelta nemazai priestai  buvo todel nesikartosiu). Tai miegamasis man atrodo kaip nereikalingas kambarys, kur lova (ypac padeta kambario viduryje) uzgriozdina visa kambari. O kaip su sveciu priemimu virtuvej tai man isviso nesamone doh.gif , nu nebent ji tikrai erdvi ir baldai atitinkami.
*

as ir ta lova buvau nuziurejus, atverciama . . . bet pdiskutavus su meistrais, ji tikrai neatlaikys ilgai, butent tas mechanizmas . . . tiktu labiau vaikiskoms max viengulems lovoms, tik ne didesnem.
ginta123
QUOTE(mika do @ 2010 06 15, 10:40)
as ir ta lova buvau nuziurejus, atverciama . . .  bet pdiskutavus su meistrais, ji tikrai neatlaikys ilgai, butent tas mechanizmas . . . tiktu labiau vaikiskoms max viengulems lovoms, tik ne didesnem.
*

Su kokias meistrais diskutavot ir apie koki mechanizma? Ju tikrai yra nevienas. Ir kiek teko man atsiliepimu girdeti apie technolifto mechanizma - tikrai patikimas, taciau lovos plotis ne didesnis nei 1.6m. Mus toks plotis kaip tik.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.