QUOTE(Mėlynakė_ @ 2012 01 09, 14:42) Na 3 m. dar nėra kažkoks jau ryškus skirtumas nuo standartinių butų, bet va kur jau kokie 4 metrai tai antresolėse laisvai įmanoma įrengti miegamą a dar ką. Tarkim skandinaviškuose interjeruose daug tokių pavyzdžių, pas juos kaip suprantu ten daug tokių butų [img] grazu  bet tuomet reiketu buta be vidiniu sienu palikti...  o to neimanoma del nesanciuju...  o dar geriau ir kaimynus prijungti o man reik 2panas i 9m2 sutalpinti...
Mėlynakė_
2012 01 09, 14:19
QUOTE(VELI @ 2012 01 09, 14:01) grazu  bet tuomet reiketu buta be vidiniu sienu palikti...  o to neimanoma del nesanciuju...  o dar geriau ir kaimynus prijungti o man reik 2panas i 9m2 sutalpinti...  Galimybių yra tik manau kad kainuoja truputį tokie dalykai
Prietarai
2012 01 09, 15:21
reikia ne sianas griauti, bet aukstas lubas tureti, kad isirengti 'antra auksta'. pas skandinavus daug tokiu, vadinamieji loftai
QUOTE(Prietarai @ 2012 01 09, 16:21) vadinamieji loftai   man loftai labiau asocijuojasi su musiskiais angarais, sandeliais, exgamyklu patalpomis..bet tik ne su mazais butais
Mėlynakė_
2012 01 14, 11:16
QUOTE(Sophi @ 2012 01 13, 21:49) Čia berods viena mergytės iš šitos temos
Skambanti tyla
2012 01 14, 11:22
QUOTE(Mėlynakė_ @ 2012 01 14, 12:16) Čia berods viena mergytės iš šitos temos  Taip taip. Lachesė .
Mėlynakė_
2012 01 14, 11:30
QUOTE(Skambanti tyla @ 2012 01 14, 11:22) Pažiūrėjau jos nuotraukėles, virtuvė nuostabi
Skambanti tyla
2012 01 14, 11:37
QUOTE(Mėlynakė_ @ 2012 01 14, 12:30) Pažiūrėjau jos nuotraukėles, virtuvė nuostabi  Apkalbėsim  čia jos senoji virtuvė, naujų namučių dar nėra foto. O kaip norisi pamatyti, gražūs labai bus
Mėlynakė_
2012 01 14, 12:00
QUOTE(Skambanti tyla @ 2012 01 14, 11:37) Apkalbėsim  čia jos senoji virtuvė, naujų namučių dar nėra foto. O kaip norisi pamatyti, gražūs labai bus  Tikrai yra naujoji virtuvė, pas ją nuotraukėlėse  kadangi ji paraše savo albumėlį įsimetus tai manau kad neprieštarauja jog pasižiūri kas nori. O aš tikrai seku, jos blogą, įdomu galutinis variantas
Skambanti tyla
2012 01 14, 13:43
QUOTE(Mėlynakė_ @ 2012 01 14, 13:00) Tikrai yra naujoji virtuvė, pas ją nuotraukėlėse  kadangi ji paraše savo albumėlį įsimetus tai manau kad neprieštarauja jog pasižiūri kas nori. O aš tikrai seku, jos blogą, įdomu galutinis variantas  Vakar dar nemačiau, ojjjj kaip gražu Lachese ,ačiū, kad pasidalinat nuotraukomis
Lachesė
2012 01 14, 14:22
Sveikos, užmačiau, kad kartu su mumis džiaugiatės nauja virtuve. AČIŪ labai  nuotraukomis ir visa eiga nutarėme dalintis, kad visi, kas turi mažus namus, juos labai mylėtų ir negailėtų laiko bei investicijų mažam plotui, nes ir maži namučiai gali būti rūmais
QUOTE(Skambanti tyla @ 2012 01 14, 13:43) Lachese ,ačiū, kad pasidalinat nuotraukomis  Kur tas nuotraukas galima pamatyt
Skambanti tyla
2012 01 14, 17:33
QUOTE(Sophi @ 2012 01 14, 18:18) Kur tas nuotraukas galima pamatyt  Gražioji virtuvė.Lachese, o indaplovę irgi montavot?
Smalsu, kaip tas visas reikalas atrodo iš lauko pusės
aktuali tema,kaip virtuveje viska sutalpinti 4,50kv ,dar pereinama ir langas,reik kazkokio genijaus
QUOTE(kerima @ 2012 01 14, 19:36) aktuali tema,kaip virtuveje viska sutalpinti 4,50kv ,dar pereinama ir langas,reik kazkokio genijaus   o jei palange pakeitus platesniu stalvirsiu po kuriuo butu stalciukai, nisa ar kita kokia naudinga detale? sunku ka sakyti kai nera tikslesniu ismatavimu  ir ziurint ka norite ten sutalpinti
noreciau sutalpinti saldytuva didesni,kriaukle,orkaite,su kaitlente,indu plovimo masina,dar kad darbastalis kazkoks butu,ar istraukiamas ar kazkoks, nediduke 3asmenims,plotis 2,25m i juos reik tilpti.imesciau foto,kokia dabar,bet va nemoku foto ikelti
QUOTE(kerima @ 2012 01 14, 23:33) ,bet va nemoku foto ikelti  gali per juos kelti o kai foto bus internete beliks ideti i SM per mygtuka "IMG"
QUOTE(Skambanti tyla @ 2012 01 14, 17:33) /]Gražioji virtuvė.[/url] o saldytuvas kur
QUOTE(Leksa @ 2012 01 15, 00:31) o saldytuvas kur  Atsakysiu už Lachesę - tiek šaldytuvas, tiek šaldiklis yra po stalviršiu. Kažkurioj temoj ji jau minėjo, jog visa buitinė technika yra įmontuota po stalviršiu, tad vietos pasidėjimui apačioje nedaug.
Lachesė
2012 01 15, 17:55
dėkoju už pagalbą atsakant. Į virtuvių temą,kam smalsu, įdėjau daugiau nuotraukų su atidarytomis durelėmis, tai matosi, kur kokia technika.
Mazgelis
2012 01 16, 16:59
Lachesė, rezultatas stulbinantis  kaip grazu kai sviesu... musu butelis taip pat jau igavo normalesne busena.. aisku su jusiskiu nesilyginam, nes nemazai pribrokavom ir norejom laaabai mazai isleist, bet pati ideja panasi - maza 'buta' padaryti gyvenamu sveikinu darkart su pasistumejimu
Lachesė
2012 01 16, 22:52
Pasirodykite ir savo namus, neslėpkite, jeigu jau prasitarėte  broko nuotraukose nesimato, o idėją tikrai pamatysime  ačiū už komplimentus mūsų idėjoms. Tiesa, išleisti visi turbūt stengiasi kuo mažiau, bet dažnai tenka rinktis kokybė ar kaina, o praktika iš ano buto parodė, kad nekokybiški dalykai ilgai netveria. Tai iš savo klaidų jau šio to pasimokę, dabar darėm kitaip.
Upokšnis
2012 01 17, 08:05
QUOTE(Lachesė @ 2012 01 16, 22:52) Pasirodykite ir savo namus, neslėpkite, jeigu jau prasitarėte  broko nuotraukose nesimato, o idėją tikrai pamatysime  ačiū už komplimentus mūsų idėjoms. Tiesa, išleisti visi turbūt stengiasi kuo mažiau, bet dažnai tenka rinktis kokybė ar kaina, o praktika iš ano buto parodė, kad nekokybiški dalykai ilgai netveria. Tai iš savo klaidų jau šio to pasimokę, dabar darėm kitaip. Stebiu Jūsų pokyčius nuo pradžios  Rezultatas stulbinantis
Mazgelis
2012 01 17, 10:38
QUOTE(Lachesė @ 2012 01 16, 23:52) Pasirodykite ir savo namus, neslėpkite, jeigu jau prasitarėte  broko nuotraukose nesimato, o idėją tikrai pamatysime  ačiū už komplimentus mūsų idėjoms. Tiesa, išleisti visi turbūt stengiasi kuo mažiau, bet dažnai tenka rinktis kokybė ar kaina, o praktika iš ano buto parodė, kad nekokybiški dalykai ilgai netveria. Tai iš savo klaidų jau šio to pasimokę, dabar darėm kitaip. na nera ka ten rodyti, nes nei interjero nei kazko tokio ten nera.. musu tikslas buvo greitai greitai, pigiai pigiai pasitvarkyti, nes planavom laikinai ten gyvent... taciau aisku uzsibuvom ir truputi gailimes, kad nedarem taip kaip is tikro norejom, o taip kaip reikejo..  kai pabaigsiu balkona, gal ir sukelsiu foto i albuma, dar pagalvosiu o kokia samata kolkas sito jusu grozio? skaiciuojant nuo pat pradzios
Lachesė
2012 01 17, 17:50
QUOTE(Upokšnis @ 2012 01 17, 08:05)  dėkoju! QUOTE(Mazgelis @ 2012 01 17, 10:38) tai gal ir gyvensite neilgai, aišku, tas ilgumas visiems skirtingai gali atrodyti. Šitame būste norėčiau praleisti bent 5 metus, o kaip bus, pamatysime. Bendra samata lai lieka paslaptyje. o dėl foto pagalvokite, gal kitiems labai padės jūsų pasidalinta informacija. Dėkinga esu šio forumo dalyvėms, kurios dalinosi savo namų vargais ir džiaugsmais, buvo ko pasimokyti.
juzzzte
2012 01 17, 18:44
QUOTE(Lachesė @ 2012 01 17, 19:50)  dėkoju! tai gal ir gyvensite neilgai, aišku, tas ilgumas visiems skirtingai gali atrodyti. Šitame būste norėčiau praleisti bent 5 metus, o kaip bus, pamatysime. Bendra samata lai lieka paslaptyje. o dėl foto pagalvokite, gal kitiems labai padės jūsų pasidalinta informacija. Dėkinga esu šio forumo dalyvėms, kurios dalinosi savo namų vargais ir džiaugsmais, buvo ko pasimokyti. mazam bute visko galima prigalvoti ir vieta taupyti iki tol kol atsiranda vaikai...
Skambanti tyla
2012 01 17, 19:07
QUOTE(juzzzte @ 2012 01 17, 19:44) mazam bute visko galima prigalvoti ir vieta taupyti iki tol kol atsiranda vaikai... Manau du kambariai irgi mažas butas, ypač su vaikais, tad vietą taupyti irgi tenka, ypač atsiradus vaikams, nors ir nelengva
Lachesė
2012 01 17, 21:33
Aš užaugau dviejų kambarių bute. Keturių asmenų šeima gyveno. Nepatyriau jokios traumos dėl to ir man maži butai (2 kambarių geriausias variantas) patinka iš principo. Kelios priežastys: mažai tvarkymosi, mažiau mokesčių, daugiau bendravimo, neapsikrauni daiktais, nereikia lakstyti iš kampo į kampą ko prireikus... aišku, kai gerai išpręsta funkcija. Dabar laikinai gyvenam individualiam name, tai viskas priešingai čia, o mane labiausiai užveikia laipiojimas iš antro aukšto  patys kiek pasvajojam apie namą, tai vizijose mažas mažas ir būtinai vieno aukšto.
Skambanti tyla
2012 01 17, 22:20
QUOTE(Lachesė @ 2012 01 17, 22:33) Aš užaugau dviejų kambarių bute. Keturių asmenų šeima gyveno. Nepatyriau jokios traumos dėl to ir man maži butai (2 kambarių geriausias variantas) patinka iš principo. Kelios priežastys: mažai tvarkymosi, mažiau mokesčių, daugiau bendravimo, neapsikrauni daiktais, nereikia lakstyti iš kampo į kampą ko prireikus... aišku, kai gerai išpręsta funkcija. O man dviejuose kambariuose trūksta miegamojo, čia gyvenam jau 18 metų, ir dabar jaučiu, kad laaaabai trūksta .
Mazgelis
2012 01 18, 09:06
kiekvieno poreikiai skirtingi... mano vyriskis ir rekauna, kad jam reikia erdves..o man kazkaip dzn..nors namuko ir as noreciau  tiesa nedidelio.. tos visokios alia pilys absurdas kazkoks.. bet cia jau kita tema
*GALATĖJA*
2012 01 18, 16:06
O man patinka dideles erdves. Aukstos lubos, placios dviveres durys. Nesugrusti baldai, kiekvienam asmenine erdve. Del aukstu skaiciaus sutinku su Lachese, yra teke gyventi name per 3 aukstus. Brrrr....
QUOTE(Lachesė @ 2012 01 14, 14:22) Sveikos, užmačiau, kad kartu su mumis džiaugiatės nauja virtuve. AČIŪ labai  nuotraukomis ir visa eiga nutarėme dalintis, kad visi, kas turi mažus namus, juos labai mylėtų ir negailėtų laiko bei investicijų mažam plotui, nes ir maži namučiai gali būti rūmais  Lachese, labai gražūs ir jaukūs namai, ir atrodo virtuvė tokia didžiuuuulė kai balta
Mazgelis
2012 01 18, 16:45
man irgi lb grazu kai sviesu, balta..kita vertus kaip ta grozi issaugoti??
Lachesė
2012 01 19, 00:21
Aga, ačiūkas Galvojau, kodėl mano tėvų 2 kambarių būstas buvo toks puikus, ogi todėl, kad planinė schema vieną kambarį leido tarsi padalinti ir jie turėjo atskirą miegamąjį. Dabar mūsiškis vieno kambario butukas irgi taip dėkingai suplanuotas, kad galima atskirti bent mažytį kampą miegojimui. Kur gyvenom Vilniuje 2 kambarių bute, buvo visos tos pačios funkcinės zonos, kaip dabartiniam mažiuke. Bet jeigu ten gyventų šeima su vaikais, tai, iš tiesų, trūktų privataus miegamojo. Ir kas blogiausia, tokių nedėkingų butų yra gerokai daugiau, beveik visi blokiniuose namuose maži butai yra nepaslankūs plano keitimui. Mes taikėm į skandinavišką interjerą, jeigu jau toks stilius yra, tai matyt, nėra taip sunku gyventi baltuose namuose. Kai nebenusivalys kokia siena, persidažysim, tikrai paprasta, jeigu jau kas. O man dabar tvarkantis dar patinka, kad matau visas dėmes, namie švariau net, nes dėmės akis bado ir valaisi. O juk tokios pačios dėmės ir ant kitų baldų gula, vadinasi, jas blogiau matant, namai tik apauga brudu. Tarkime virtuvės spinteles prieš išvažiuodama (dar negyvenam ten) pavalau su mikro plaušo šluoste ir viskas. Kas mane labiau jaudina, tai kietas vanduo,.. rimto filtro jau nėra kur dėti. O indus norint,kad nedžiūtų lašiukai kalkių, tenka valyti iš karto, brr, man nepatinka tai. *GALATĖJA* man irgi viskas patinka, ką pavardinot, tik mano galva piešia tokį variantą nedidelėje erdvėje. Senamiestyje tikėtiniausia, kad tokį galima rasti. Esu buvus Vilniuje vienam butuke, dviejų kambarių, kur aukštos lubos, didelės durys į kambarius (ne dvivėrės, deja), bet pats butas iki 50kv. Tai mano noras iš šio būsto kraustytis į patį senamiestį. Užaugau prie katedros Kaune, todėl mane labai traukia gyventi pačioje miesto širdyje.
*GALATĖJA*
2012 01 19, 09:03
Senieji namai pasizymi erdvumu, tie kur statyti iki chrushciovku. AS deja tokioje gyvenu. Butas perplanuotas makasimaliai, panaikintas koridoriukas, jo saskaita padidinta vonia, virtuve sujungta su svetaine, padaryta garso izoliacija nuo kaimynu, turiu aukstesnes negu norma lubas su nedideliu nuolydziu, nes gyvenu paskutiniame aukste, net zidini esu isirengusi, tiesa, ne su malkom o su skysciu kurenama, pamirsau kaip vadinasi. Bet visvien, kambariukai mazi, koridoriukai siauri... Mielai isgriauciau kokia siena sujungdama kambarius, bet visiems reikia asmenines erdves, todel yra kaip yra. Mielai mokeciau daugiau komunaliniu, kad tik tos erdves daugiau butu. Gal kas nors esate isirenge butent toki chrushcioviska varianta, butu smagu pamatyti.
Serra do Mar
2012 01 19, 14:14
pagyros lacheses namuciams negalvojau kad man teks sioj temoj apsilankyt,kai gyvenu 200m2 name,bet greiciausiai namie turesim paaugli gyventoja kokiems 3 metams,ir yra galimybe atskirti dali namo,kad jis tarsi turetu savo atskira erdve,tik va vietos ten kaip kisenej  yra mazas kambariukas,wc su dusu ir dar vienas alia kambariukas su kriaukle,ten bustu galima mastyt apie mini virtuvele ir kokia alia sofkute. gal kuri bande kazka panasaus paaugliui irenginet,kas butu svarbiausia?patogi lova ar kokia sofa? mini virtuvej kas butu svarbiausia,poros degikliu virykle,mikrobange,mini saldytuvas,kriaukle kas dar? nulis ideju o atrodo pati dar taip neseniai po paauglystes balas braidziau
Mazgelis
2012 01 19, 16:07
QUOTE(Serra do Mar @ 2012 01 19, 15:14) pagyros lacheses namuciams negalvojau kad man teks sioj temoj apsilankyt,kai gyvenu 200m2 name,bet greiciausiai namie turesim paaugli gyventoja kokiems 3 metams,ir yra galimybe atskirti dali namo,kad jis tarsi turetu savo atskira erdve,tik va vietos ten kaip kisenej  yra mazas kambariukas,wc su dusu ir dar vienas alia kambariukas su kriaukle,ten bustu galima mastyt apie mini virtuvele ir kokia alia sofkute. gal kuri bande kazka panasaus paaugliui irenginet,kas butu svarbiausia?patogi lova ar kokia sofa? mini virtuvej kas butu svarbiausia,poros degikliu virykle,mikrobange,mini saldytuvas,kriaukle kas dar? nulis ideju o atrodo pati dar taip neseniai po paauglystes balas braidziau  na man rodos neverta isskirineti, kad butent paaugliui reikia erdves. Irenginekit kaip sau ir viskas, tik viska sumazinkit. Juk tik vienas asmuo tegyvens...
Serra do Mar
2012 01 19, 17:17
QUOTE(Mazgelis @ 2012 01 19, 16:07) na man rodos neverta isskirineti, kad butent paaugliui reikia erdves. Irenginekit kaip sau ir viskas, tik viska sumazinkit. Juk tik vienas asmuo tegyvens... matai,kaip sau nepavyktu,nes mano virtuve jauciu didesne nei visas tas plotas kuri galetume paversti mazu butu  dabar ten musu tamsus kambariukas ir skalbykla  griauti sienu,nesinoretu,nes neisku ar jis po poros men pasedejimo ant savos subines nesugis namo pas mama (cia vyro sunenas kuriam sunki paauglyste  tiesiog reiktu ideju kaip viska iki tiek sumazint,veliau badysiu papiest plana  investuot daug ir nesinoretu,saldytuva turim,mikrobange ir tai reiktu kokios plyteles maistui gaminti,lova ir stala turim
Lachesė
2012 01 19, 18:20
Serra do Mar, dėkui o gal jūs paties žmogaus paklauskite, ko jam reikia? gal sveikai maitinasi ir mokrobanginės nenaudos, gal dar kokių niuancų yra.. galiausiai, jeigu tai eksperimentas "ant savo subinės", tai duočiau sienas ir kanalizaciją, vandentiekį, daugiau tegul pats mąsto. Nes taip tikram gyvenime ir būna... o jūs ir taip jau daug visokių dalykų turit suplanavę jam duoti. Tai per akis per ausis pradžiai.
Serra do Mar
2012 01 19, 19:05
tai va kad investuot kaip ir nesinoretu labai jau daug,nes praejus sunkiai paauglystei (mano spejimu tai bus labai greit) sugis jis mama ir gyvens sau laimingai,jauciu pora men jis gales naudotis bendra virtuve,o toliau jau kaip pats ismano  jei paklaust jo paties,tai atsakymas butu man ir taip gerai (dabar gyvena 3 mecio vaiko kambary su pliusinais meskiukais),bele valgyt paduota ir tv ijungtas,vien del to as ji noriu iskraustyt i ta lengvai atskiriama namo dali,nes tada jau paciam tektu indus iki kriaukles nusinest ir juos susiplaut,nes dabar tai nei aciu nei ka  einu matuot sienu ir paisyt plano  gal kam kils kokiu ideju
labai gerai yra kartais kai yra mažos erdvės ir nori sudėlioti visus baldus tinkamai pasikviesti dizainerį,turėjau kelis pavyzdžius kai tokių gerų sprendimų pasiūlė, kad pats žmogus net neįsivaizdavo ,kad taip įmanoma padaryti.Daugumoj įmonių dizainerių paslaugos nekainuoja(projektavimas) jei užsakote baldus toj įmonėj.
QUOTE(Skambanti tyla @ 2012 01 14, 18:33) Gražioji virtuvė.Lachese, o indaplovę irgi montavot? Lachese, prisidedu prie pagyru virtuvei. mes patys ką tik mažam bute įsikūrėm, tai noriu paklausti, koks indaplovės modelis?
Įsimylėjus
2012 01 20, 22:18
QUOTE(Jorkiuke @ 2011 09 14, 15:37) http://imageshack.us/photo/my-images/171/piesinys.png/Tik cia kaip pradzioj forumo temos planavausi kur raudonais briuksniukais perkelti virtuve, dbr tenai spinta sienine, o virtuveje kur rudas kamuolys nupiestas (na kazkas panasaus  ) tai per siena perkele man kriaukle ir elektros ir uz sieneles atvesta vamzdynas vandentekio ir kirauklyte pasidariau.. Gal domėjotės,kiek būtų kainavę perkelt virtuvę į kambarį? Na,ta prasme vanduo,nuotekos ? Aš svarstau tokį variantą
QUOTE(Įsimylėjus @ 2012 01 20, 22:18) Gal domėjotės,kiek būtų kainavę perkelt virtuvę į kambarį? Na,ta prasme vanduo,nuotekos ? Aš svarstau tokį variantą  Man is tualeto atvede kanalizacija, nuotekas, tai su vamzdziais ir darbu manau 1500 net nekainavo
Renata_Bo
2012 01 21, 17:44
QUOTE(Įsimylėjus @ 2012 01 21, 00:18) Gal domėjotės,kiek būtų kainavę perkelt virtuvę į kambarį? Na,ta prasme vanduo,nuotekos ? Aš svarstau tokį variantą  Kiek vamzdzio vesti 3 metrus ar 8 kilometrai? Koki vamzdi, nes kaina irgi skirtinga. I toki ,,rimta'' klausima pasiklausius santechniko ir atsakau nuo 200 Lt iki 20 000LT.
admin*1
2012 01 21, 17:44
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
|
|