Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus
Supermamų klubas > Mūsų namai > Kulinarinės idėjos > Saldumynai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Sandr_e
Na ka gi imetu savo torto pirmąjį puošimą gėlėmis, dariau su citrinine žėle o oranžine spalva išgauta vietoj vandens žėlė tirpdyta natūraliose morkų sultyse 4u.gif
Laukiu kritikos, tikiuosi baisiai neišpeiksit blush2.gif atsiprašau per didelę foto imečiau tai pakeičiu ax.gif

user posted image
meskius
Saandr_e, labai dailus, svelnus tavo saldus kurinelis. Saunuole 4u.gif .
daividija
QUOTE(Sandr_e @ 2010 03 04, 14:04)
Na ka gi imetu savo torto pirmąjį puošimą gėlėmis, dariau su citrinine žėle o oranžine spalva išgauta vietoj vandens žėlė tirpdyta natūraliose morkų sultyse  4u.gif
Laukiu kritikos, tikiuosi baisiai neišpeiksit blush2.gif atsiprašau per didelę foto imečiau tai pakeičiu  ax.gif

Grazios tavo gelytes gavosi,o dar su naturaliais dazais tai is vis esi saunuole thumbup.gif
Sandr_e
uoj ačiū mergaitės bet tik padrasinat naujiems darbams biggrin.gif
Agniuk@s
Mergaites, jusu tortukai super thumbup.gif Migles tai isvis fantastika kiekvienas tortukas vis naujas paveikslas bigsmile.gif wub.gif

O cia mano vakarykstis tortukas . viduj rafaelo biskvitas su varskes kremu,dengta MMG ,gelyte pastiliazas, aisingas.

user posted image

user posted image
ŽaismingaStiklas
Monyte- daili skrybelaitė,ži9rėsim ,kaip tortukas bus papuoštas bigsmile.gif

Sandr_e- nuostabus tortukas, labai gražiai dekoruotas thumbup.gif mirksiukas.gif Man patiko 4u.gif

Agniukas- nepakartojama, mano akimis žiūrint nieko netrūksta thumbup.gif

Na ir labai dėkingas už manosios meškos liaupsias thumbup.gif 4u.gif
EgluteN
[quote=Sandr_e,2010 03 04, 17:04]
Laukiu kritikos, tikiuosi baisiai neišpeiksit blush2.gif atsiprašau per didelę foto imečiau tai pakeičiu ax.gif
Prie geriausiu noru neispeiksim,labai grazus tortukas,tikrai 4u.gif

[quote=Agniuk@s,2010 03 04, 18:43]

Labai idomi gele,grazu 4u.gif
monyte
Sandr_e's superine ideja morku sultimis dazyti... Turesiu omeny mirksiukas.gif Ir tortukas graziai padekoruotas. O Agnytes torto ,mano akiai, ta gele per didele ,tik nesupyk,cia tik man taip atrodo friends.gif Gele grazi good.gif tik didoka,man,turbut,visai be jos graziau butu,nes visas kitas papuosimas super grazus ok.gif
Papildyta:
QUOTE(ŽaismingaStiklas @ 2010 03 04, 18:04)
Monyte- daili skrybelaitė,ži9rėsim ,kaip tortukas bus papuoštas  bigsmile.gif

Jei susinervinsiu bepuosdama - trupiniais kaip visada barstysiu lotuliukas.gif Kaip cia nepmirst sausainuku,del viso pikto,issikepti ,kad tureciau ka ant trupiniu deti biggrin.gif
Olesta
O man Agniuk@s tortas super visom prasmėm, būčiau laiminga tokį gavus, nuotrauka tiesiog iš arti kampas paimtas, bet pats tortas man super thumbup.gif

Sandr_e, Tau nuo manęs asmeniškas stiprus pagyrimas, aš kaip grietinėlės gerbėja puošimui tai Tau 10 balų už pirmą tortą thumbup.gif

Agniuk@s
Aciu uz pagyrimus smile.gif smile.gif
Gaila tortas jau paimtas ,nufotkinciau is toliau , gele nemaza bet uztat viena . kiekvieno skoniai skiriasi,man grazu....
ŽaismingaStiklas
QUOTE(monyte @ 2010 03 04, 20:50)
Jei susinervinsiu bepuosdama - trupiniais kaip visada barstysiu  lotuliukas.gif  Kaip cia nepmirst sausainuku,del viso pikto,issikepti ,kad tureciau ka ant trupiniu deti  biggrin.gif
*

Aš kaip susinervinu, tai padedu tortą į šaldytuva ir pailsiu nuo jo bigsmile.gif Pataeiu ir tau, nereiks sausainių kept lotuliukas.gif
Sandr_e
Olesta, labai ačiū už pagyrimą bet neidealus tas torčiukas, man dar mokytis ir mokytis, vat i jusu kai pažiūriu net ilgai dvejojau ar cia dėti, na bet galvoju bet kokiu atveju kiekviena kritika yra gera,tačiau ačiū už pagyrimus bigsmile.gif
Meduvė
Monyte labai grazi tavo skrybelaite.Tu cia tik is saldainiu mases darei?
Sandr e grazus torciukas. REiks ir man pabandyti su morku sultimis smile.gif
monyte
QUOTE(Meduvė @ 2010 03 04, 20:14)
Monyte labai grazi tavo skrybelaite.Tu cia tik is saldainiu mases darei?

Taip,is pirmu pasitaikiusiu kramtomu saldainiu... Oi,is antru,nes pirmi nespalvoti papuole biggrin.gif
monyte
Sakes... as vis dar neapsisprendziu kuo apdengti torta doh.gif Pradzioj galvojau ir net pabandziau padayti pagal Meian,is zelatinos,cukraus,aliejaus ir daug cukraus pudros,bet dabar uzmaciau Cipciuko apdengima is medaus,krakmolo,pudros,zeles ir riebalu.. hmmm... g.gif Medaus tortui kaip ir tas su medum tiktu. Tik ar as ji sugebesiu gerai padaryti ? g.gif (niekada nesu jokiu apdengimu darius ) SOS !
*Jonė*
QUOTE(monyte @ 2010 03 04, 20:49)
Sakes... as vis dar neapsisprendziu kuo apdengti torta doh.gif  Pradzioj galvojau ir net pabandziau padayti pagal Meian,is zelatinos,cukraus,aliejaus ir daug cukraus pudros,bet dabar uzmaciau Cipciuko apdengima is medaus,krakmolo,pudros,zeles ir riebalu.. hmmm...  g.gif  Medaus tortui kaip ir tas su medum tiktu. Tik ar as ji sugebesiu  gerai padaryti ? g.gif (niekada nesu jokiu apdengimu darius )  SOS !
*

Jei neapsisprendziat kaip puosti savo torta,tai prasom uzsukti i tema "SOS gal turite foto ir minciu",jei kyla neaiskumu yra tortu tema,kurioje galima gauti informacijos poster_offtopic.gif
Papildyta:
Agniuk,labai grazus tortas,pasistengei,mergyt,saunuole 4u.gif
Papildyta:
Sandr e,noriu gabaliuko ir nemazo thumbup.gif
Angel1203
Zaismingas stiklas 4u.gif 4u.gif blink.gif blink.gif blink.gif as tiesiog noriu ka nors pasisakyti bet net nezinau ka tavo lokys be zodziu didelis riebus ir kaip tu ji sulipdei g.gif idomu bet atrodo super ir brolis turbut labai dziaugesi tortu sasunuolis super pagarba tau 4u.gif

Agniuk laaaaaaabai grzus tortas ir gele ir papuosimas super jauciasi kad esi orchideju myletoja 4u.gif 4u.gif 4u.gif va tau balioncikas

Sandr e :labai graizai papuostas tortukas kremu ir labai sventiskai atrodo thumbup.gif ir tau balioncikas 4u.gif saunuole ir kompozicija super tik kita kart morku daugiau ipilk, bet ir sumastyk tu man tokius ekologiskus dazus thumbup.gif thumbup.gif
ŽaismingaStiklas
QUOTE(Angel1203 @ 2010 03 04, 23:55)
Zaismingas stiklas  4u.gif  4u.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif as tiesiog noriu ka nors pasisakyti bet net nezinau ka tavo lokys be zodziu didelis riebus ir kaip tu ji sulipdei  g.gif  idomu bet atrodo super ir brolis turbut labai dziaugesi tortu sasunuolis super pagarba tau  4u.gif
*

Dėkui ax.gif
Nieko ypatingo tą mešką sumeistraut, tuo labiau, kad viskas yra parodyta, kaip daryti, viršutinėje papuošimų temoje thumbup.gif be to pavyzdžio kažin ar būčiau padaręs doh.gif Tik va, kad laiko reikia prie jos nemažai... mirksiukas.gif Aš ją po truputį dariau keturias dienas lotuliukas.gif
zuliaska
o aš tai nusikalus, bet nieko, grįžau iš varžybų vis lipdžiau savo tortą smile.gif vieną tai jau atidaviau dar 2 ablkone, vienas papuoštas kitas ne, bet va skaičių 50 jau aprengiau, po kol kas man patinga. padariau tokių nesąmonių su mase, tai susinervinau, bet kai sau dariau tai nesvarbu, ta prasme mamai. tai ryt jau puošiu gėlytėmis iki galo padarysiu ir vakare jau pridėsiu savo tortukus smile.gif nes dabar tingiu forkint po vieną smile.gif

o 2 paskutinieji torai tai liuksiški, tas grietinėle puoštas man LABAI MIELAS norėčiau tokio
monyte
QUOTE(*Jonė* @ 2010 03 04, 21:25)
Jei neapsisprendziat kaip puosti savo torta,tai prasom uzsukti i tema "SOS gal turite foto ir minciu",jei kyla neaiskumu yra tortu tema,kurioje galima gauti info.

Kuo ir kaip papuosti as apsisprendus,as kuo apdengti torta nesugalvoju,kadangi pirmas dengimas bus,noretusi paprastesno varianto,uz tai ir klausiu,kuri mase ( su medum ar ta su daug pudros ) paklusnesne gaunasi . O tokios kaip temos,kaip,kad jus man pasiulete "SOS gal turite foto ir minciu", paieska neranda schmoll.gif
neli
QUOTE(monyte @ 2010 03 05, 10:04)
O tokios kaip temos,kaip,kad jus man pasiulete "SOS gal turite foto ir minciu", paieska neranda  schmoll.gif
*

SOS tema
zuliaska
kokia ramuma smile.gif aš taip laukiu tortukų, nes gi savaitgalis artėja smile.gif
kirbe
Kad taip lauki,tai prašom.....nieko naujo,bet vistiek kiekvienas torčiukas vis kitoks gaunasi....

marškiniai....Rafaelo,pastilažas...labai Olestos spalva patiko marškiniu,tai ir aš padariau žalius.... blush2.gif

user posted image

toliau abu grietinele su jogurtu ir kons. vaisiais......puošta šokoladu ir gelytem iš visokiu masiu likučiu.... ax.gif
user posted image

user posted image

rytoj bus daugiau..... lotuliukas.gif
mmergyte
kirbe,padvelke pavasariu wub.gif wub.gif wub.gif
adriu
kirbe,labai gražu... man su šokoladu puošti patys skaniausi thumbup.gif
Sandr_e
oho kaip skaniai ir gražiai atrodo wub.gif
JOLKA999
user posted image

sokolasdinis tortas pagal asseni,sonai puosti riesutais,gelytes is pastilazo.
daividija
kirbe,labai grazu wub.gif
Vaidulyteee
Kirbe tortukai labai grazus thumbup.gif kopijuoju ax.gif
ir tavo rozytes man graziausios atrodo,nu jau tokios fainos,dabar paklausiu gal turi nuotrauka kaip atrodo tas jau ishplotas roziu lapas?gal ash ne tokios formos isploju kad man nesigauna g.gif nes rozytes tavo tai fantastishkos,labai norisi ishmokti tokiu daryti blush2.gif
Bomba
as esu visiska naujoke tortu daryme, vis ziuriu, ant ko dedate tortus ? kazkada padariau ant kepimo formos pado, tai po kiek laiko nuo jo kazkokio metalo skonio prisigere tortas doh.gif ziuriu cia ant baltu serveteliu kazkokiu ar ant blizgaus popieriaus uzdeta, tai cia paprastas dovanu popieirus naudojamas ? ar specialus kazkoks ?
kirbe
QUOTE(Vaidulyteee @ 2010 03 05, 12:57)
Kirbe tortukai labai grazus thumbup.gif kopijuoju  ax.gif
ir tavo rozytes man graziausios atrodo,nu jau tokios fainos,dabar paklausiu gal turi nuotrauka kaip atrodo tas jau ishplotas roziu lapas?gal ash ne tokios formos isploju kad man nesigauna g.gif nes rozytes tavo tai fantastishkos,labai norisi ishmokti tokiu daryti blush2.gif
*

viršutinej temukej yra foto mano rožiu darymo eigos.....

QUOTE(Bomba @ 2010 03 05, 13:12)
as esu visiska naujoke tortu daryme, vis ziuriu, ant ko dedate tortus ? kazkada padariau ant kepimo formos pado, tai po kiek laiko nuo jo kazkokio metalo skonio prisigere tortas  doh.gif ziuriu cia ant baltu serveteliu kazkokiu ar ant blizgaus popieriaus uzdeta, tai cia paprastas dovanu popieirus naudojamas ? ar specialus kazkoks ?
*

arba ant serveteliu dedam arba ant kardono apklijuoto dovanu popierium......
linette
Merginos susimaišė man protelis , tortą dengsiu pastilažu ir reiks priklijuot detales iš pastilažo , skaičiau , kad tas detales klijuojat ir su vandeniu ir degtine ir aisingu , aišku maistinių klijų neturiu , darysiu bezą tai gal su juo klijuot g.gif , patarkit su kuo tvirčiausiai prisiklijuoja , taip nenorėtus , kad viskas šalin krist pradėtų
didelis dėkui 4u.gif
kirbe
QUOTE(linette @ 2010 03 05, 13:53)
Merginos susimaišė man protelis , tortą dengsiu pastilažu ir reiks priklijuot detales iš pastilažo , skaičiau , kad tas detales klijuojat ir su vandeniu ir degtine ir aisingu , aišku maistinių klijų neturiu , darysiu bezą tai gal su juo klijuot  g.gif , patarkit su kuo tvirčiausiai prisiklijuoja , taip nenorėtus , kad viskas šalin krist pradėtų
didelis dėkui  4u.gif
*

gali drasiai klijuot su beze...puikiai laikysis.....
RiMami
Sveikutės, vis užmetu karts nuo karto akį – tiek čia grožybių pridėjusios ir naujokės nesnaudžia šaunuolės visos thumbup.gif
Negaliu susilaikyt nepagyrus Agniuko torto – toks jis man mielas negaliu wub.gif gal kad orches labai myliu, atrodo tikrai skoningai papuoštas ir orchidėją laaaaaabai dailią padarei, žinant, kad oi kaip nėra lengva jas nulipdyt - taviškė išvis fainuolė wub.gif

Dar žodelis, Žaismingamstiklui – nu klausyk, vyruti, čiut iš koto neišgriuvau pamačius tavo meškį – atrodo nerealiai – nusikopinau nepyk blush2.gif

Apie mūsų profes tai išvis patyliu – Cipciuko su drugeliais ir dabar akyse stovi wub.gif piratų laivas – jetus kiek ten darbelio gražaus įdėta doh.gif piračiukai labai simpatiški wub.gif Miglės tortai su aplikacijom – tokie nuotaikingi ir taip kruopščiai padaryti, kirbės – nu tu pavarai tai pavarai, visad visi tavo tortukai gražūs ir tvarkingi, Jolka, Olesta – kur ten visas išvardinsi, o Asseni dar kiek savo paraše prislėpus grožio bigsmile.gif butelio tortas - laaaaaaabai solidus wub.gif wub.gif wub.gif

Aš irgi vieną galingą tortą dariau MB jubiliejui ir sūnaus 18-am gimtadieniui ax.gif čia jo nedėsiu tikrai, nes labai jau daug idėjų nukopijavau nuo rusaičių tortų – nuo vieno žvejas čiut ne vienodas tik be kompaniono hihihi.gif nuo kito – žuvis, dar kai kokios detalės blush2.gif visa kita pagal mane – nu jeigu kam smalsu pažiūrėt paraše yra blush2.gif

Olesta
Kirbe liukso klasės tortai, papasakok man prašau, kaip taip vienodais gražiai nupiešei viršų tvorelėms??? iš pradžios atsibrėžei banguotą liniją su dekoru ar ant pabaigos piešei???? bet atrodo super gražiai 4u.gif

Jolka999 thumbup.gif man žinai ko trūksta, bet aš Olesta doh.gif blush2.gif

RiMami , Tavo gigantas nuostabus thumbup.gif

JOLKA999
zinau,bet as gi specialiai taip nedarau biggrin.gif
daividija
QUOTE(RiMami @ 2010 03 05, 12:36)

Aš irgi vieną galingą tortą dariau MB jubiliejui ir sūnaus 18-am gimtadieniui  ax.gif čia jo nedėsiu tikrai, nes labai jau daug idėjų nukopijavau nuo rusaičių tortų – nuo vieno žvejas čiut ne vienodas tik be kompaniono hihihi.gif  nuo kito – žuvis, dar kai kokios detalės blush2.gif visa kita pagal mane – nu jeigu kam smalsu pažiūrėt paraše yra blush2.gif

*

tavo tortas laaaabai grazus,o idet galejai. Tikrai ne tavo vienos kopijuota is rusaiciu psl lotuliukas.gif as cia daug identisku matau... lotuliukas.gif Pati kokia ideja nuvagiu..bet jau tavo pyragu grozis,tik apsiseilejau beziuredama,kraunuosi lagaminus ir varau i svecius.
zuliaska
nu kirbe tavo tie šokoladiniai tai nuostabūs!! nieko negaliu pridurt, tvorelė superinė...
norėjau ir aš puošti šokoladu vieną tortuką nžn kas gausis

nu čia mano, ai šitas tai kaip ir nesigavo ko norėjau, bet yra kaip yra. beveik baltasis persikas, grietinėlė ir MMG
user posted image

o čia nekokybiška foto, bet mano gi skaičiai. sveria tai manau 8kg...
penketas tai medutis, nulis snikersas, viskas MMG ir aisingas. aisingas visiškai nesigavo, tai nesigavo kaip norėjau,bet panašiai. ir galiu pasakyti kad tikrai jau moku pasidaryt MMG smile.gif
user posted image

kritika priimama smile.gif nes 50 aš ne vieną pakritikavau smile.gif))))))))) o penki tai visai paprastai apsidengė smile.gif

turiu ir dar vieną, bet balkone tai tingiu fotkinti smile.gif
Olesta
Zuliaska thumbup.gif sveikinimai thumbup.gif jei dar torto foto būtų ryškesnė ir tikrų spalvų, tai tikrovėje tas tortas nerealiai gražus - sublizgėsi thumbup.gif
zuliaska
tai kad fotikas lievas, paimsiu ir per balių normaliai nufotkinsiu

žinok norėjau kitų spalvų, nu bet neišgavau, o ir juostelės neradau pirkti kokios noriu... žinai kaimas gi ukmergė smile.gif tai ir gavosi kaip gavosi.
Bomba
jetus kiek grozybiu cia, net galva sukasi, ir kam as cia lindau doh.gif cia is to noro padaryti vaikams tortus doh.gif
zodziu gal dar kas galit isversti kas tai yra pastiliazas? mmg tai speju marshmelou saldainiu mase ?
jurgamp
Laba diena, pasirodau ir as savo pirma meduti puosta sitaip mandriai lotuliukas.gif , kuris man daug nervu kainavo, jau sapnuotis tie visi papuosimai buvo pradeje doh.gif
tai va viduj medutis, dengta MMG, gelytes is frutella saldainiu, lapeliai Kirbes, tik as ju daug prisidariau bet kai isdziuvo beveik visus ismeciau, nes labai suskilinejo, gal perplonus padariau, o gal siaip ka netaip g.gif ir siaip nelabai toks kokio norejau, bet bus gerai

user posted image

tiesa i N raide nekreipkit demesio, jau pataisiau kaip turi but doh.gif lotuliukas.gif
ale gaila, tiek vargo, o suvalgys tai migom doh.gif
Bomba
QUOTE(jurgamp @ 2010 03 05, 15:43)
Laba diena,  pasirodau ir as savo pirma meduti puosta sitaip mandriai lotuliukas.gif ,  kuris man daug nervu kainavo, jau sapnuotis tie visi papuosimai buvo pradeje doh.gif
tai va viduj medutis
*

drinks_cheers.gif lotuliukas.gif aprasei mano situacija, sumaniau, pradejau skaityti gilintis, kuo toliau tuo daugiau klausimu ir sapnu apie tortus doh.gif
*Jonė*
Ka cia atskirai beprigirsi,visos saunuoles mergaites 4u.gif
neramuole
koia tortuku gausa thumbup.gif labai grazus, kirbe tavuosius kopinu, labai jau dailios gelytes, mokinsiuos ir as ax.gif
monyte
QUOTE(Bomba @ 2010 03 05, 15:51)
drinks_cheers.gif  lotuliukas.gif aprasei mano situacija, sumaniau, pradejau skaityti gilintis, kuo toliau tuo daugiau klausimu ir sapnu apie tortus  doh.gif
*

Uffff... pasirodo ne as viena tokia biggrin.gif

Kepu blynus savo tortui ir jau pradedu itarineti,kad skrybelaite per didele bus g.gif Ar tik neteks jos is viso nedeti g.gif

O man tas 50 tortas labai labai graziai atrodo,tik ant 0 as gelytes apacioj buciau dejus mirksiukas.gif ,o ir spalva man faina bigsmile.gif
RiMami
jurgamp, dailus labai tortukas tavo wub.gif gerai kad "N" pataisei lotuliukas.gif

zuliaska, bet tai kaip gražuuuuuuu wub.gif tas "50" tortas laaabai solidus wub.gif ir 5-etas koks taisyklingas thumbup.gif thumbup.gif su kamuoliu - irgi labai dailus tortulis wub.gif Jau tu ten ukmergėj garsiausia tortininkė turbūt laugh.gif

QUOTE(daividija @ 2010 03 05, 15:14)
tavo tortas laaaabai grazus,o idet galejai. Tikrai ne tavo vienos kopijuota is rusaiciu psl lotuliukas.gif as cia daug identisku matau... lotuliukas.gif Pati kokia ideja nuvagiu..bet jau tavo pyragu grozis,tik apsiseilejau beziuredama,kraunuosi lagaminus ir varau i svecius.
*

Ačiū ačiū 4u.gif
Į svečius visada prašom, nors dažniausiai nieko skanaus ir neturiu hihihi.gif ale ką nors sukombinuosim mirksiukas.gif laugh.gif Tai jooo... sutinku, kad ne griekas kokią idėją "pasiskolint" nieko čia blogo - visos juk ieškom idėjų po platųjį internetą lotuliukas.gif ale tegu sėdi tas tortas paraše maža ką blush2.gif

Kuri čia klausėt kas yra MMG - tai ne marshmallow masė schmoll.gif o Meian Masė su Gliukoze ax.gif
*Jonė*
O as tai uz keliu dienu kepsiu lakstus lotuliukas.gif reikia torta issikepti lotuliukas.gif kaip puosiu nezinau,o gal zinau lotuliukas.gif
Olesta
QUOTE(Bomba @ 2010 03 05, 15:42)
jetus kiek grozybiu cia, net galva sukasi, ir kam as cia lindau  doh.gif cia is to noro padaryti vaikams tortus  doh.gif
zodziu gal dar kas galit isversti kas tai yra pastiliazas? mmg tai speju marshmelou saldainiu mase ?
*

Mieloji, keliauk į KEPĖJŲ TĖVE MŪSŲ temą, ten rasi ir pastiliažą ir lipdymui ir dengimui, tai yra cukrinė masė, ir MMG - Meian masė su gliukoze. Rasi daug papuošimo būdų, daug pamokų, tik nerašyk ten komentarų, klausimų, jei iškils, atkeliausi klausti čia ......

Jurgamp
, pagarba, toks gražus pirmasis tortas, ir matau griebei jautį už ragų, nesigailėk įdirbio, bus aukštai įvertintas, o kai išmoksi padaryti be košmariškų sapnų, juoksies prisiminus pirmo torto gamybą, sėkmės toliau kepant tortukus, šaunuolė 4u.gif
mmergyte
o gal baigiam bereikalingai damusineti tema? doh.gif doh.gif suprantu klausimas,pasirodymas,patarimas,nu bet kas cia?dienorasciai? g.gif doh.gif doh.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.