Laukiu kritikos, tikiuosi baisiai neišpeiksit
Saandr_e, labai dailus, svelnus tavo saldus kurinelis. Saunuole
QUOTE(Sandr_e @ 2010 03 04, 14:04) Na ka gi imetu savo torto pirmąjį puošimą gėlėmis, dariau su citrinine žėle o oranžine spalva išgauta vietoj vandens žėlė tirpdyta natūraliose morkų sultyse Laukiu kritikos, tikiuosi baisiai neišpeiksit Grazios tavo gelytes gavosi,o dar su naturaliais dazais tai is vis esi saunuole
uoj ačiū mergaitės bet tik padrasinat naujiems darbams
Monyte- daili skrybelaitė,ži9rėsim ,kaip tortukas bus papuoštas
Sandr_e- nuostabus tortukas, labai gražiai dekoruotas Agniukas- nepakartojama, mano akimis žiūrint nieko netrūksta Na ir labai dėkingas už manosios meškos liaupsias
[quote=Sandr_e,2010 03 04, 17:04]
Laukiu kritikos, tikiuosi baisiai neišpeiksit Prie geriausiu noru neispeiksim,labai grazus tortukas,tikrai [quote=Agniuk@s,2010 03 04, 18:43] Labai idomi gele,grazu
Sandr_e's superine ideja morku sultimis dazyti... Turesiu omeny
Papildyta: QUOTE(ŽaismingaStiklas @ 2010 03 04, 18:04) Monyte- daili skrybelaitė,ži9rėsim ,kaip tortukas bus papuoštas Jei susinervinsiu bepuosdama - trupiniais kaip visada barstysiu
O man Agniuk@s tortas super visom prasmėm, būčiau laiminga tokį gavus, nuotrauka tiesiog iš arti kampas paimtas, bet pats tortas man super
Sandr_e, Tau nuo manęs asmeniškas stiprus pagyrimas, aš kaip grietinėlės gerbėja puošimui tai Tau 10 balų už pirmą tortą
Aciu uz pagyrimus
Gaila tortas jau paimtas ,nufotkinciau is toliau , gele nemaza bet uztat viena . kiekvieno skoniai skiriasi,man grazu....
Olesta, labai ačiū už pagyrimą bet neidealus tas torčiukas, man dar mokytis ir mokytis, vat i jusu kai pažiūriu net ilgai dvejojau ar cia dėti, na bet galvoju bet kokiu atveju kiekviena kritika yra gera,tačiau ačiū už pagyrimus
Monyte labai grazi tavo skrybelaite.Tu cia tik is saldainiu mases darei?
Sandr e grazus torciukas. REiks ir man pabandyti su morku sultimis QUOTE(Meduvė @ 2010 03 04, 20:14) Monyte labai grazi tavo skrybelaite.Tu cia tik is saldainiu mases darei? Taip,is pirmu pasitaikiusiu kramtomu saldainiu... Oi,is antru,nes pirmi nespalvoti papuole
Sakes... as vis dar neapsisprendziu kuo apdengti torta
QUOTE(monyte @ 2010 03 04, 20:49) Sakes... as vis dar neapsisprendziu kuo apdengti torta Jei neapsisprendziat kaip puosti savo torta,tai prasom uzsukti i tema "SOS gal turite foto ir minciu",jei kyla neaiskumu yra tortu tema,kurioje galima gauti informacijos Papildyta: Agniuk,labai grazus tortas,pasistengei,mergyt,saunuole Papildyta: Sandr e,noriu gabaliuko ir nemazo
Zaismingas stiklas
Agniuk laaaaaaabai grzus tortas ir gele ir papuosimas super jauciasi kad esi orchideju myletoja Sandr e :labai graizai papuostas tortukas kremu ir labai sventiskai atrodo QUOTE(Angel1203 @ 2010 03 04, 23:55) Zaismingas stiklas Dėkui Nieko ypatingo tą mešką sumeistraut, tuo labiau, kad viskas yra parodyta, kaip daryti, viršutinėje papuošimų temoje
o aš tai nusikalus, bet nieko, grįžau iš varžybų vis lipdžiau savo tortą
o 2 paskutinieji torai tai liuksiški, tas grietinėle puoštas man LABAI MIELAS norėčiau tokio QUOTE(*Jonė* @ 2010 03 04, 21:25) Jei neapsisprendziat kaip puosti savo torta,tai prasom uzsukti i tema "SOS gal turite foto ir minciu",jei kyla neaiskumu yra tortu tema,kurioje galima gauti info. Kuo ir kaip papuosti as apsisprendus,as kuo apdengti torta nesugalvoju,kadangi pirmas dengimas bus,noretusi paprastesno varianto,uz tai ir klausiu,kuri mase ( su medum ar ta su daug pudros ) paklusnesne gaunasi . O tokios kaip temos,kaip,kad jus man pasiulete "SOS gal turite foto ir minciu", paieska neranda
kokia ramuma
Kad taip lauki,tai prašom.....nieko naujo,bet vistiek kiekvienas torčiukas vis kitoks gaunasi....
marškiniai....Rafaelo,pastilažas...labai Olestos spalva patiko marškiniu,tai ir aš padariau žalius.... ![]() toliau abu grietinele su jogurtu ir kons. vaisiais......puošta šokoladu ir gelytem iš visokiu masiu likučiu.... ![]() ![]() rytoj bus daugiau.....
kirbe,padvelke pavasariu
kirbe,labai gražu... man su šokoladu puošti patys skaniausi
oho kaip skaniai ir gražiai atrodo
kirbe,labai grazu
Kirbe tortukai labai grazus
ir tavo rozytes man graziausios atrodo,nu jau tokios fainos,dabar paklausiu gal turi nuotrauka kaip atrodo tas jau ishplotas roziu lapas?gal ash ne tokios formos isploju kad man nesigauna
as esu visiska naujoke tortu daryme, vis ziuriu, ant ko dedate tortus ? kazkada padariau ant kepimo formos pado, tai po kiek laiko nuo jo kazkokio metalo skonio prisigere tortas
QUOTE(Vaidulyteee @ 2010 03 05, 12:57) Kirbe tortukai labai grazus ir tavo rozytes man graziausios atrodo,nu jau tokios fainos,dabar paklausiu gal turi nuotrauka kaip atrodo tas jau ishplotas roziu lapas?gal ash ne tokios formos isploju kad man nesigauna viršutinej temukej yra foto mano rožiu darymo eigos..... QUOTE(Bomba @ 2010 03 05, 13:12) as esu visiska naujoke tortu daryme, vis ziuriu, ant ko dedate tortus ? kazkada padariau ant kepimo formos pado, tai po kiek laiko nuo jo kazkokio metalo skonio prisigere tortas arba ant serveteliu dedam arba ant kardono apklijuoto dovanu popierium......
Merginos susimaišė man protelis , tortą dengsiu pastilažu ir reiks priklijuot detales iš pastilažo , skaičiau , kad tas detales klijuojat ir su vandeniu ir degtine ir aisingu , aišku maistinių klijų neturiu , darysiu bezą tai gal su juo klijuot
didelis dėkui QUOTE(linette @ 2010 03 05, 13:53) Merginos susimaišė man protelis , tortą dengsiu pastilažu ir reiks priklijuot detales iš pastilažo , skaičiau , kad tas detales klijuojat ir su vandeniu ir degtine ir aisingu , aišku maistinių klijų neturiu , darysiu bezą tai gal su juo klijuot didelis dėkui gali drasiai klijuot su beze...puikiai laikysis.....
Sveikutės, vis užmetu karts nuo karto akį tiek čia grožybių pridėjusios ir naujokės nesnaudžia šaunuolės visos
Negaliu susilaikyt nepagyrus Agniuko torto toks jis man mielas negaliu Dar žodelis, Žaismingamstiklui nu klausyk, vyruti, čiut iš koto neišgriuvau pamačius tavo meškį atrodo nerealiai nusikopinau nepyk Apie mūsų profes tai išvis patyliu Cipciuko su drugeliais ir dabar akyse stovi Aš irgi vieną galingą tortą dariau MB jubiliejui ir sūnaus 18-am gimtadieniui
Kirbe liukso klasės tortai, papasakok man prašau, kaip taip vienodais gražiai nupiešei viršų tvorelėms??? iš pradžios atsibrėžei banguotą liniją su dekoru ar ant pabaigos piešei???? bet atrodo super gražiai
Jolka999 RiMami , Tavo gigantas nuostabus
zinau,bet as gi specialiai taip nedarau
QUOTE(RiMami @ 2010 03 05, 12:36) Aš irgi vieną galingą tortą dariau MB jubiliejui ir sūnaus 18-am gimtadieniui tavo tortas laaaabai grazus,o idet galejai. Tikrai ne tavo vienos kopijuota is rusaiciu psl
nu kirbe tavo tie šokoladiniai tai nuostabūs!! nieko negaliu pridurt, tvorelė superinė...
norėjau ir aš puošti šokoladu vieną tortuką nžn kas gausis nu čia mano, ai šitas tai kaip ir nesigavo ko norėjau, bet yra kaip yra. beveik baltasis persikas, grietinėlė ir MMG ![]() o čia nekokybiška foto, bet mano gi skaičiai. sveria tai manau 8kg... penketas tai medutis, nulis snikersas, viskas MMG ir aisingas. aisingas visiškai nesigavo, tai nesigavo kaip norėjau,bet panašiai. ir galiu pasakyti kad tikrai jau moku pasidaryt MMG ![]() kritika priimama turiu ir dar vieną, bet balkone tai tingiu fotkinti
Zuliaska
tai kad fotikas lievas, paimsiu ir per balių normaliai nufotkinsiu
žinok norėjau kitų spalvų, nu bet neišgavau, o ir juostelės neradau pirkti kokios noriu... žinai kaimas gi ukmergė
jetus kiek grozybiu cia, net galva sukasi, ir kam as cia lindau
zodziu gal dar kas galit isversti kas tai yra pastiliazas? mmg tai speju marshmelou saldainiu mase ?
Laba diena, pasirodau ir as savo pirma meduti puosta sitaip mandriai
tai va viduj medutis, dengta MMG, gelytes is frutella saldainiu, lapeliai Kirbes, tik as ju daug prisidariau bet kai isdziuvo beveik visus ismeciau, nes labai suskilinejo, gal perplonus padariau, o gal siaip ka netaip ![]() tiesa i N raide nekreipkit demesio, jau pataisiau kaip turi but ale gaila, tiek vargo, o suvalgys tai migom QUOTE(jurgamp @ 2010 03 05, 15:43) Laba diena, pasirodau ir as savo pirma meduti puosta sitaip mandriai tai va viduj medutis
Ka cia atskirai beprigirsi,visos saunuoles mergaites
koia tortuku gausa
QUOTE(Bomba @ 2010 03 05, 15:51) Uffff... pasirodo ne as viena tokia Kepu blynus savo tortui ir jau pradedu itarineti,kad skrybelaite per didele bus O man tas 50 tortas labai labai graziai atrodo,tik ant 0 as gelytes apacioj buciau dejus
jurgamp, dailus labai tortukas tavo
zuliaska, bet tai kaip gražuuuuuuu QUOTE(daividija @ 2010 03 05, 15:14) tavo tortas laaaabai grazus,o idet galejai. Tikrai ne tavo vienos kopijuota is rusaiciu psl Ačiū ačiū Į svečius visada prašom, nors dažniausiai nieko skanaus ir neturiu **** Kuri čia klausėt kas yra MMG - tai ne marshmallow masė
O as tai uz keliu dienu kepsiu lakstus
QUOTE(Bomba @ 2010 03 05, 15:42) jetus kiek grozybiu cia, net galva sukasi, ir kam as cia lindau zodziu gal dar kas galit isversti kas tai yra pastiliazas? mmg tai speju marshmelou saldainiu mase ? Mieloji, keliauk į KEPĖJŲ TĖVE MŪSŲ temą, ten rasi ir pastiliažą ir lipdymui ir dengimui, tai yra cukrinė masė, ir MMG - Meian masė su gliukoze. Rasi daug papuošimo būdų, daug pamokų, tik nerašyk ten komentarų, klausimų, jei iškils, atkeliausi klausti čia ...... Jurgamp, pagarba, toks gražus pirmasis tortas, ir matau griebei jautį už ragų, nesigailėk įdirbio, bus aukštai įvertintas, o kai išmoksi padaryti be košmariškų sapnų, juoksies prisiminus pirmo torto gamybą, sėkmės toliau kepant tortukus, šaunuolė
o gal baigiam bereikalingai damusineti tema?
|