Monyte, Tavo tortas su manimi žaidžia šapka nevedimka, tai rodo tai ne
QUOTE(talita @ 2010 03 06, 19:10) aš dengiu....... QUOTE(sraigyte labas vakaras tikiuosi susidraugausim labutis...žinoma priglausim,klauks kas domina ir t.t..... foto kelk per www.radikal.ru.....parinksi foto,paspausi melynam laukely загрузить,tada palauksi kol užkraus ir nukopinus 2 eilute dek tiesiai y foruma.... QUOTE(Olesta @ 2010 03 06, 19:30) Papildyta: QUOTE(Olesta @ 2010 03 06, 19:30) Ir as netgi zinau del ko
monyte,sauniai pasidarbavai
na va, pasirodau
[URL=http://www.radikal.ru] [/Utikiuosi isikele cia pats pirmas mano tortukas
sraigyte
QUOTE(JOLKA999 @ 2010 03 06, 22:04) aciu aciu aciu ![]() jusu teismui
nera cia jokio teismo,o visos draugiskai mokinames
Nu,man kaip grazu tie karoliukai
QUOTE(sraigyte) ..sutrukinejo sonai Sutrukinejo ir man,tik as galvoju,kad cia nuo per kietos teslos,arba nuo aliejaus,nes as rankas juo tepiau,nebegalejau kitaip
[quote=JOLKA999,2010 03 06, 22:23]
nera cia jokio teismo,o visos draugiskai mokinames aciu
Merginos zinau, kad beze negali liestis prie zele, bet vis galvoju jeigu juos atskirciau pvz sviestiniu kremu ar tiesiog grietinele, na kad nesiliestu, tai turetu gautis ar as klystu?
[quote=monyte,2010 03 06, 22:26]
Nu,man kaip grazu tie karoliukai aciu aciu Sutrukinejo ir man,tik as galvoju,kad cia nuo per kietos teslos,arba nuo aliejaus,nes as rankas juo tepiau,nebegalejau kitaip na as irgi bandziau glaistyt, bet vistiek matesi, na bet is klaidu mokomes QUOTE(olga25 @ 2010 03 06, 21:36) Merginos zinau, kad beze negali liestis prie zele, bet vis galvoju jeigu juos atskirciau pvz sviestiniu kremu ar tiesiog grietinele, na kad nesiliestu, tai turetu gautis ar as klystu? tikrai gausis,as dariau jogurtini torta,ten kremas su zelatina,tai ji aptepiau sviestiniu kremu,o paskui beze kremu[aptepus sviestiniu,dedam i saldytuva,kad sustingtu]. QUOTE(olga25 @ 2010 03 06, 20:36) Merginos zinau, kad beze negali liestis prie zele, bet vis galvoju jeigu juos atskirciau pvz sviestiniu kremu ar tiesiog grietinele, na kad nesiliestu, tai turetu gautis ar as klystu? Mano ziniomis ( o ju turiu minimaliai QUOTE(olga25 @ 2010 03 06, 20:36) Merginos zinau, kad beze negali liestis prie zele, bet vis galvoju jeigu juos atskirciau pvz sviestiniu kremu ar tiesiog grietinele, na kad nesiliestu, tai turetu gautis ar as klystu? aptepk sviestiniu kremu ir tada drasiai gali puosti beze sraigyte šauniai pasidarbavai...ir toliau bus dar geriau.....
Merginos, o Mein tortu dengimo mase - juk galima ant grietineles, ar as kazka maisau?
Aciu jums labai
Beje labai aciu ir Olestai. Siandien isbandziau Sarlot sviestini krema. Labai patiko
Sveikos, mergaites. Matau dirbat, saunuoles, retokai cia uzsuku, gaila, nes laiko mazai
Tortas su kriauklemis Apatinis sokoladinis su vysniomis ir sokolado gabaliukais, virsus, medaus, danga MMG, visos kriaukles irgi MMG. Didele virsuje ir pora sone darytos su formele skirta sokoladui, visos kitos susuktos rankomis
Nu grozybiu prikepet akys tik raibsta
Asseni Juros dugnas man tas tavo torciukas, o tas smeliukas is ko??? Taip ispudingai atrodo
Fantastiska jura
valgomas smelis ten
Ar galima kaip nors taip uztepti krema be jokiu specialiu irankiu?
http://s48.radikal.ru/i122/0811/4f/2bcd2b1334b7.jpg QUOTE(Alyssa @ 2010 03 07, 11:43) Ar galima kaip nors taip uztepti krema be jokiu specialiu irankiu? http://s48.radikal.ru/i122/0811/4f/2bcd2b1334b7.jpg cia gi baltas sokoladas
Sveiki,
Asseni labai mielas jusu torciukas ir kriauklytes tokios tikroviskos, super Pairodaiu ir as su savo rytiniu darbeliu ![]() snicker'sas, puostas MMG.....
Graži dovanėlė.
Man ypač patiko tas fermeris iš vaisių. Nu labai jau fainas.
Asseni ....Dianocka .... tobula
na dar keleta darbeliu ymetu profesionalu komisijai
![]() jogurtinis - vaisinis, puostas aisingu, figureles marcipanines ![]() biskvitinis tortukas su grietineles ir kriausiu kremu, puostas aisingu, sokoladu, gelytes - cukraus pudra su zelatina, labai megstu sia mase, nes galima labai plonai iskocioti ir ji labai greitai dziusta. ![]() tiesiog paprastas tortukas Valentino dienai, biskvitas su avietiniu grietineles kremu, puostas grietinele
Liniuss, aš ne profė, bet pakomentuosiu. Fifi ir Dora ir gėlės
liniuss ...visi dailūs tortukai
QUOTE(kirbe @ 2010 03 05, 13:49) Kirbe, kokios man gražios Tavo tortų šokoladinės tvorelės QUOTE(Cipciukas @ 2010 03 06, 11:30) Žuvytė ( neproporcinga tokia nu ne delfinas, ne.. ale prie kitaicų jūros pagauta QUOTE(mmergyte @ 2010 03 07, 01:37) jo jo, žvyras smulkios frakcijos QUOTE(Dianocka @ 2010 03 07, 13:08) Asseni.. tai jau čia ką ir beminėti.. iš kažkur "tortų anapus" QUOTE(naitas @ 2010 03 07, 14:35) nu ne delfinas, ne.. ale prie kitaicų jūros pagauta .... pačiai vo ....
Liniuss, pamaniau, kad ne į tą temą pataikiau, nu ale čia
Kirbe, šauniai darbuojies
cypciuk labai dailus tortukai
kirbe ta staltiesele kaip graziai atrodo, copy padariau
o kuo klijuojami dekorai ant mases ? ir baibokai ? vandeniu ar kokiais spec klijais ?
QUOTE(liniuss @ 2010 03 07, 12:44) biskvitinis tortukas su grietineles ir kriausiu kremu, puostas aisingu, sokoladu, gelytes - cukraus pudra su zelatina, labai megstu sia mase, nes galima labai plonai iskocioti ir ji labai greitai dziusta. labai gražūs torati tik va mane labai labai domina gėlyčių receptas, ar yra kur plačiau,kad galėčiau pamaklinėti ir neturint dažų galima kaip nors nuspalvinti namų sąlygom, tų guminukų saldainių irgi neturiu, čia turbūt žiauriai kvailas klausimas, bet....kas ten žino QUOTE(Naktibalda @ 2010 03 07, 19:58) labai gražūs torati tik va mane labai labai domina gėlyčių receptas, ar yra kur plačiau,kad galėčiau pamaklinėti ir neturint dažų galima kaip nors nuspalvinti namų sąlygom, tų guminukų saldainių irgi neturiu, čia turbūt žiauriai kvailas klausimas, bet....kas ten žino nusipirkit spalvotu pabarstuku tortam,bent jau maximoj ju pilna, susimalkit su kavamale, ir turesite spalvotos cukraus pudros
Mergaites, atidariau nauja tema, bet tai nereiskia, kad sitos nereikia pabaigt
Aciu uz torto ivertinima. Smelis, tai trapios teslos lakstu trupiniai
Keila, kiek kloniukų
QUOTE(mmergyte @ 2010 03 06, 23:37) O tai valgomas smelis,tai ne trupiniai? Fainuoliai tortukai jusu O as nusivyliau tokiu meducio papuosimu
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
|