Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus
Supermamų klubas > Mūsų namai > Kulinarinės idėjos > Saldumynai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Olesta
Monyte, Tavo tortas su manimi žaidžia „šapka nevedimka“, tai rodo tai ne lotuliukas.gif
kirbe
QUOTE(talita @ 2010 03 06, 19:10)
Sveikutes,jusu tortai-fantastika,sakykit ar galima pastilaza dengt ant grietinele aptepto torto?
*

aš dengiu....... ax.gif

smile.gif+2010 03 06, 19:22-->
QUOTE(sraigyte smile.gif @ 2010 03 06, 19:22)
labas vakaras smile.gif  esu naujoke.. ax.gif  pakankamai ilgai sekiau sia tema, labai daug ka suzinojau ir ko ismokau smile.gif tikiuosi priglausit, patarsit, pagelbesit blush2.gif  siaip esu jau kaika padarius, na aisku iki cia matytu tortu man dar LABAI toli, bet stengsiuos 4u.gif  galeciau kai ka parodyt, bet nemoku ikelt foto blush2.gif
tikiuosi susidraugausim biggrin.gif  4u.gif
*

labutis...žinoma priglausim,klauks kas domina ir t.t..... 4u.gif

foto kelk per www.radikal.ru.....parinksi foto,paspausi melynam laukely загрузить,tada palauksi kol užkraus ir nukopinus 2 eilute dek tiesiai y foruma....
monyte
QUOTE(Olesta @ 2010 03 06, 19:30)
tai fotkės kur????????????????????????????????????????????????????????????????????
*

biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Olesta @ 2010 03 06, 19:30)
Monyte, Tavo tortas su manimi žaidžia „šapka nevedimka“, tai rodo tai ne  lotuliukas.gif
*

Ir as netgi zinau del ko hihihi.gif topsecret.gif ,nes as idejau ir vel isemiau ( sumazinau biski )
JOLKA999
monyte,sauniai pasidarbavai thumbup.gif
sraigyte :)
na va, pasirodau smile.gif

[URL=http://www.radikal.ru]user posted image[/U

tikiuosi isikele smile.gif
cia pats pirmas mano tortukas blush2.gif
JOLKA999
sraigyte bigsmile.gif ,sunku patiketi,kad tai pirmas tortas thumbup.gif ot saunuole 4u.gif
QUOTE(JOLKA999 @ 2010 03 06, 22:04)
sraigyte bigsmile.gif ,sunku patiketi,kad tai pirmas tortas thumbup.gif ot saunuole 4u.gif
*

aciu aciu aciu 4u.gif is profesonales lupu cia tikrai didziulis pagirimas rolleyes.gif na tikrai nera jis labai grazus, sutrukinejo sonai schmoll.gif veliau supratau, kad per mazai zelatinos idejau, kita karta kai dariau buvo thumbup.gif o cia dar vienas mano darbelis, nelabai vykes, pavadinciau - "pirmas kartas su beze" doh.gif

user posted image

jusu teismui mirksiukas.gif
JOLKA999
nera cia jokio teismo,o visos draugiskai mokinames smile.gif saunuole tu tikrai,ir beze krema isbandei bigsmile.gif daug kas jo bijo ax.gif ir ziuriu,kad jis tau pavyko 4u.gif taip ir toliau 4u.gif
monyte
Nu,man kaip grazu tie karoliukai wub.gif Negaunu as cia pas save tokiu sad.gif Sraigyte,labai skoningai papuostas tortas wub.gif
QUOTE(sraigyte)
..sutrukinejo sonai schmoll.gif  veliau supratau, kad per mazai zelatinos idejau,

Sutrukinejo ir man,tik as galvoju,kad cia nuo per kietos teslos,arba nuo aliejaus,nes as rankas juo tepiau,nebegalejau kitaip verysad.gif ,bet mano vyras stybininkas mane ismoke tuos sutrukimus laaaabai graziai pataisyti mirksiukas.gif Sako : "O tu juos uzglaistyk " - pasildziau tos mases gabaliuka,emiau peili,kisau po karstu vandeniu ir tepiau,tepiau,tepiau..... kol susilygino bigsmile.gif
[quote=JOLKA999,2010 03 06, 22:23]
nera cia jokio teismo,o visos draugiskai mokinames smile.gif saunuole tu tikrai,ir beze krema isbandei bigsmile.gif daug kas jo bijo ax.gif ir ziuriu,kad jis tau pavyko 4u.gif taip ir toliau 4u.gif

aciu 4u.gif turiu dar kelis, bet nuotrauku siuo metu neturiu, kai gausiu butinai ikelsiu.. smile.gif o ryt darysiu tortuka boruze biggrin.gif vaziuojam i svecius kur dvi mazos kleckos yra lotuliukas.gif tai pagalvojau, kad reiktu ka nors vaikisko smile.gif
olga25
Merginos zinau, kad beze negali liestis prie zele, bet vis galvoju jeigu juos atskirciau pvz sviestiniu kremu ar tiesiog grietinele, na kad nesiliestu, tai turetu gautis ar as klystu? g.gif
[quote=monyte,2010 03 06, 22:26]
Nu,man kaip grazu tie karoliukai wub.gif Negaunu as cia pas save tokiu sad.gif Sraigyte,labai skoningai papuostas tortas wub.gif

aciu aciu 4u.gif as tai maximoj pirkau karoliukus smile.gif tada dar neturejau zaliu dazu, todel lapeliai geltoni biggrin.gif na ir dabar neturiu tai sirupu dazau doh.gif

Sutrukinejo ir man,tik as galvoju,kad cia nuo per kietos teslos,arba nuo aliejaus,nes as rankas juo tepiau,nebegalejau kitaip verysad.gif ,bet mano vyras stybininkas mane ismoke tuos sutrukimus laaaabai graziai pataisyti mirksiukas.gif Sako : "O tu juos uzglaistyk " - pasildziau tos mases gabaliuka,emiau peili,kisau po karstu vandeniu ir tepiau,tepiau,tepiau..... kol susilygino bigsmile.gif

na as irgi bandziau glaistyt, bet vistiek matesi, na bet is klaidu mokomes mirksiukas.gif
JOLKA999
QUOTE(olga25 @ 2010 03 06, 21:36)
Merginos zinau, kad beze negali liestis prie zele, bet vis galvoju jeigu juos atskirciau pvz sviestiniu kremu ar tiesiog grietinele, na kad nesiliestu, tai turetu gautis ar as klystu? g.gif
*

tikrai gausis,as dariau jogurtini torta,ten kremas su zelatina,tai ji aptepiau sviestiniu kremu,o paskui beze kremu[aptepus sviestiniu,dedam i saldytuva,kad sustingtu].
monyte
QUOTE(olga25 @ 2010 03 06, 20:36)
*

Mano ziniomis ( o ju turiu minimaliai biggrin.gif ) ,jei nesilies prie zeles - gausis,ir regis grietinele irgi netinka,turi buti sviestas unsure.gif Jei klystu pataisykite mane,mergytes.
kirbe
QUOTE(olga25 @ 2010 03 06, 20:36)
*

aptepk sviestiniu kremu ir tada drasiai gali puosti beze

sraigyte šauniai pasidarbavai...ir toliau bus dar geriau..... thumbup.gif
Meduvė
Merginos, o Mein tortu dengimo mase - juk galima ant grietineles, ar as kazka maisau?
olga25
Aciu jums labai 4u.gif 4u.gif 4u.gif Tada rytoj tikrai bandysiu. bigsmile.gif

Beje labai aciu ir Olestai. Siandien isbandziau Sarlot sviestini krema. Labai patiko wub.gif
Asseni
Sveikos, mergaites. Matau dirbat, saunuoles, retokai cia uzsuku, gaila, nes laiko mazai

Tortas su kriauklemis

Apatinis sokoladinis su vysniomis ir sokolado gabaliukais, virsus, medaus, danga MMG, visos kriaukles irgi MMG. Didele virsuje ir pora sone darytos su formele skirta sokoladui, visos kitos susuktos rankomis

user posted image
benomama
Nu grozybiu prikepet akys tik raibsta thumbup.gif
Asseni Juros dugnas man tas tavo torciukas, o tas smeliukas is ko??? Taip ispudingai atrodo bigsmile.gif
monyte
Fantastiska jura wub.gif Smeliukas,turbut, - trupiniai unsure.gif
mmergyte
valgomas smelis ten cool.gif
Alyssa
Ar galima kaip nors taip uztepti krema be jokiu specialiu irankiu? smile.gif
http://s48.radikal.ru/i122/0811/4f/2bcd2b1334b7.jpg
tute28
ASSENI, tiesiog trūksta žodžių BRAVOOO user posted image
O smėlis tai rudas cukrus spėju. g.gif
JOLKA999
QUOTE(Alyssa @ 2010 03 07, 11:43)
Ar galima kaip nors taip uztepti krema be jokiu specialiu irankiu?  smile.gif
http://s48.radikal.ru/i122/0811/4f/2bcd2b1334b7.jpg
*

cia gi baltas sokoladas smile.gif tiesiog susisuki is kepimo popieriaus tiutele,i ja susipili istirpinta sokolada,ir uzpaisai ant pyrago 4u.gif
Alyssa
QUOTE(JOLKA999 @ 2010 03 07, 10:58)
cia gi baltas sokoladas smile.gif tiesiog susisuki is kepimo popieriaus tiutele,i ja susipili istirpinta sokolada,ir uzpaisai ant pyrago 4u.gif
*

Ten varskes kremas, bet dekui, pabandysiu mirksiukas.gif
Dianocka
Sveiki,

Asseni labai mielas jusu torciukas ir kriauklytes tokios tikroviskos, super thumbup.gif
Pairodaiu ir as su savo rytiniu darbeliu smile.gif

user posted image
snicker'sas, puostas MMG.....
rasyte_
Asseni - tobula clap_1.gif

Ateinu ir as su kuklia dovanele, Asseni sokoladinis tortas su vysniom ir karameliniu kremu, Pastiliazas biggrin.gif
user posted image
Ievsius
Graži dovanėlė. thumbup.gif

Man ypač patiko tas fermeris iš vaisių. Nu labai jau fainas. thumbup.gif blush2.gif

@adrij@
Asseni ....Dianocka .... tobula first.gif first.gif first.gif....

liniuss
na dar keleta darbeliu ymetu profesionalu komisijai smile.gif user posted image
jogurtinis - vaisinis, puostas aisingu, figureles marcipanines
user posted image
biskvitinis tortukas su grietineles ir kriausiu kremu, puostas aisingu, sokoladu, gelytes - cukraus pudra su zelatina, labai megstu sia mase, nes galima labai plonai iskocioti ir ji labai greitai dziusta.
user posted image
tiesiog paprastas tortukas Valentino dienai, biskvitas su avietiniu grietineles kremu, puostas grietinele
tute28
Liniuss, aš ne profė, bet pakomentuosiu. Fifi ir Dora ir gėlės thumbup.gif Tokie tikroviški. Puikus darbas thumbup.gif
liniuss
QUOTE(tute28 @ 2010 03 07, 11:48)
Liniuss, aš ne profė, bet pakomentuosiu. Fifi ir Dora ir gėlės  thumbup.gif Tokie tikroviški. Puikus darbas thumbup.gif
*

blush2.gif aciu tute28
@adrij@
liniuss ...visi dailūs tortukai thumbup.gif ....bet tas vaikiškas super .... šiltas mergaitiškas wub.gif .

naitas
QUOTE(kirbe @ 2010 03 05, 13:49)
rytoj bus daugiau..... lotuliukas.gif
*

Kirbe, kokios man gražios Tavo tortų šokoladinės tvorelės wub.gif

QUOTE(Cipciukas @ 2010 03 06, 11:30)
hi.gif ....babas rytas , jei nieko prieš , mestelsiu keleta ....nesikartojančių .

Žuvytė ( neproporcinga tokia  doh.gif , bet vistik ne delfinas ) ....draugių dovana - draugei - Žuvies zodiako atstovei .
*

nu ne delfinas, ne.. ale prie kitaicų jūros pagauta hihihi.gif bebe.gif

QUOTE(mmergyte @ 2010 03 07, 01:37)
*

jo jo, žvyras smulkios frakcijos cool.gif

QUOTE(Dianocka @ 2010 03 07, 13:08)
snicker'sas, puostas MMG.....
*

wub.gif

Asseni.. tai jau čia ką ir beminėti.. iš kažkur "tortų anapus" rolleyes.gif
kirbe
Asseni ,tortas be priekaištu...labai gražus....

o čia medutis,puoštas pastilažu

user posted image
ir tortas su mascarpones suriu.....pastilažas,geles MMG,lapeliai plikyti....

user posted image
@adrij@
QUOTE(naitas @ 2010 03 07, 14:35)
nu ne delfinas, ne.. ale prie kitaicų jūros pagauta ....

pačiai vo .... bebe.gif ...kaži kaip atrodytų prie negrų jūros pagauta bigsmile.gif .... garbanota mūsyt tongue.gif .

Olesta
Liniuss, pamaniau, kad ne į tą temą pataikiau, nu ale čia thumbup.gif

Kirbe, šauniai darbuojies 4u.gif antras tortukas su kuo linijos padarytos ir kaip taip tiesiai padarytos thumbup.gif
neramuole
cypciuk labai dailus tortukai thumbup.gif kaip visada ziuriu ziuriu bigsmile.gif
kirbe ta staltiesele kaip graziai atrodo, copy padariau ax.gif
*Keila*
Sveiki 4u.gif
Atnesu savo "maziukus":
Medutis, MMG, gelytes - pastilazas.
Olesta - didelis dekui 4u.gif
user posted image

Pirma karta dariau MMG ir per plonai iskociojau, kita kart reiks storesne daryti.
kirbe
QUOTE(Olesta @ 2010 03 07, 16:15)

Kirbe, šauniai darbuojies  4u.gif antras tortukas su kuo linijos padarytos ir kaip taip tiesiai padarytos  thumbup.gif
*

linijos su aisingu nupieštos per popierine tutele..... smile.gif

Keila ,kokie fainuoliai..... wub.gif
Bomba
o kuo klijuojami dekorai ant mases ? ir baibokai ? vandeniu ar kokiais spec klijais ?
Naktibalda
QUOTE(liniuss @ 2010 03 07, 12:44)

biskvitinis tortukas su grietineles ir kriausiu kremu, puostas aisingu, sokoladu, gelytes - cukraus pudra su zelatina, labai megstu sia mase, nes galima labai plonai iskocioti ir ji labai greitai dziusta.

*

labai gražūs torati tik va mane labai labai domina gėlyčių receptas, ar yra kur plačiau,kad galėčiau pamaklinėti blush2.gif , cukraus pudra su želatina

ir neturint dažų galima kaip nors nuspalvinti namų sąlygom, tų guminukų saldainių irgi neturiu, čia turbūt žiauriai kvailas klausimas, bet....kas ten žino 4u.gif
Arrivederici
QUOTE(Naktibalda @ 2010 03 07, 19:58)
labai gražūs  torati tik va mane labai labai domina gėlyčių receptas, ar yra kur plačiau,kad galėčiau pamaklinėti  blush2.gif , cukraus pudra su želatina

ir neturint dažų galima kaip nors nuspalvinti namų sąlygom, tų guminukų saldainių irgi neturiu, čia turbūt žiauriai kvailas klausimas, bet....kas ten žino  4u.gif
*

nusipirkit spalvotu pabarstuku tortam,bent jau maximoj ju pilna, susimalkit su kavamale, ir turesite spalvotos cukraus pudros thumbup.gif
Asseni
Mergaites, atidariau nauja tema, bet tai nereiskia, kad sitos nereikia pabaigt mirksiukas.gif

Aciu uz torto ivertinima. Smelis, tai trapios teslos lakstu trupiniai
Olesta
Keila, kiek kloniukų bigsmile.gif thumbup.gif praktiką užskaitom thumbup.gif
monyte
QUOTE(mmergyte @ 2010 03 06, 23:37)
*

O tai valgomas smelis,tai ne trupiniai? biggrin.gif

Fainuoliai tortukai jusu wub.gif

O as nusivyliau tokiu meducio papuosimu verysad.gif ,daugiau niekada taip nepuosiu schmoll.gif ,ziureti i toki torta gal ir grazu,nu,bet jau valgyti doh.gif ,skonis meducio,lyg prie meducio nebutu gulejes schmoll.gif Po to kai as pati tik is vidaus pradejau torta krapstyti ir valgyti,tada ir draugai taip eme daryti... Absoliuciai nesiderina ta apdengimo mase su tuo kas viduje ... feeeee... Pradzioj dar vaikai ta mase valge,bet paskui ir jiems sirdys apsalo,tai kas liko tas i siukslyne iskeliavo . Geriau as ismoksiu kaip nors graziai ,kad ir su trafaretu,meduti trupiniais apibarstyti g.gif
mmergyte
QUOTE(monyte @ 2010 03 07, 22:17)
O tai valgomas smelis,tai ne trupiniai?  biggrin.gif
*

ne schmoll.gif schmoll.gif cia naujove,uzsieny buna pirkt bigsmile.gif
monyte
QUOTE(monyte)
O tai valgomas smelis,tai ne trupiniai?

QUOTE( Asseni)
Smelis, tai trapios teslos lakstu trupiniai

QUOTE(mmergyte @ 2010 03 07, 22:20)
ne schmoll.gif  schmoll.gif  cia naujove,uzsieny buna pirkt bigsmile.gif
*

g.gif

SuperMama
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.