1 tema 2 tema 3 tema 4 tema 5 tema 6 tema 7 tema 8 tema 9 tema 10 tema 11 tema12 tema13 tema14 tema15 tema16 tema17 tema18 tema19 tema20 tema21 tema22 tema23 tema24 tema25 tema26 tema 27 tema28 tema29 tema30 temaĮ PAPUOŠIMŲ TEMĄ būtina dėti visokiausius papuošimus, tiek baibokus, tiek gėlytes, tiek papuoštus tortus, noriu pabrėžti papuoštus, manau paprastas apibarstymas trupiniais gal ir nelabai tinka, bet, jeigu be trupinių ten bus kokie nors papildomi papuošimai, tai kodel gi ne. Taip pat prie nuotraukos reikia įdėti aprašymą iš ko padaryti tie papuošimai (bezė, saldainių masė ir t.t.) bei kas tai per tortas. To reikia, kad kievienam naujokui ir ne tik būtų aišku ir suprantoma. Taip pat nepamirštam - klausimai atsakymai papuošimų tema. Kiekvienas papuošimas savotiškai gražus, nepriklausomai, ar tai 100-oji barbė ar tukstantinis beze/grietinele puoštas tortas. Ir nesvarbu kas Jūs esat, ar jau specas, ar tik naujokas. Čia laukiamos visos puošėjos. Mes visos mokomės, konsultuojames ir semiamės patirties viena iš kitos. Dėl to mes taip greitai tobulėjam. Konstruktyvi kritika yra sveikintinas dalykas, o ginčus ir nepasitenkinimus prašau pasilikti sau.Taip pat norėčiau priminti, kad labai daug informacijos ir receptų galite surasti viršuje esančiose temose, tiek saldumynų receptus, tiek papuošimo būdus TORTŲ PUOŠIMAS BE KOMENTARŲTaigi, puošiam tortus ir nepamirštam pasirodyti su savo kūriniais! 
Auksiuke
2010 02 22, 21:16
nu pakritikuokit, prasau... tikrai idomu specu pastabos... dekoju is anksto http://public.fotki.com/Auksiuke3/saldu/puosta grietinele, sokoladu ir gyvom gelem
Aciu merginos, kad preitoje temoje nurodete kur isigyti dazu. Dabar skaitineju apie tortu dekora, apie gelyciu daryma. Cia radau labai fainai vizualiai parodyta http://www.duskyroseveiners.co.uk/page_1303586.htmlTik gal galite pasakyti man baltai varnai kuom yra klijuojami tie rozyciu lapeliai? rašo, "jusų pasirinkntais klijais".
*monikute*
2010 02 23, 11:47
Auksiuke gražūs tvarkingi tortukai ir atrodo tokie labai valgomi Papildyta:QUOTE(Meduvė @ 2010 02 23, 11:29) Aciu merginos, kad preitoje temoje nurodete kur isigyti dazu. Dabar skaitineju apie tortu dekora, apie gelyciu daryma. Cia radau labai fainai vizualiai parodyta http://www.duskyroseveiners.co.uk/page_1303586.htmlTik gal galite pasakyti man baltai varnai kuom yra klijuojami tie rozyciu lapeliai? rašo, "jusų pasirinkntais klijais". Dažniausiai klijuojama su: 1. vandeniu 2. aisingu 3. kiaušinio baltymu 4. spec. valgomais klijais
miglės tortukai  jau didesnio kruopštumo tai nemačius... ale gaila ,kad retokai pradžiugina
*monikute*
2010 02 23, 12:00
QUOTE(tute28 @ 2010 02 23, 12:54) Tikra tiesa.  Dar tavo tortukus nepagyriau. Jie irgi iš tos srities, kur Copy Paste visad noris daryt. Ačiū  bet čia tokių mergyčių nemažai  visos šaunuolės
QUOTE(Auksiuke @ 2010 02 22, 19:16) nu pakritikuokit, prasau... tikrai idomu specu pastabos... dekoju is anksto http://public.fotki.com/Auksiuke3/saldu/puosta grietinele, sokoladu ir gyvom gelem Aš toli gražu nesu specė, bet pasakysiu, kad labai dailiai ir kruopščiai padaryta. Tik man patinka cukrinės gėlės labiau ant tortų. Čia tik mano nuomonė. QUOTE(adriu @ 2010 02 23, 09:57) miglės tortukai  jau didesnio kruopštumo tai nemačius... ale gaila ,kad retokai pradžiugina  Jo jo. Sutinku. Labai labai gražūs ir kruopštūs. QUOTE(*monikute* @ 2010 02 23, 10:00) Ačiū  bet čia tokių mergyčių nemažai  visos šaunuolės  Kas be ko, visų nesuminėsi. Daividija dar galėjau paminėt.
QUOTE(tute28 @ 2010 02 23, 11:36) ................ ASseni turi tada spalvų  Gerą blatą turit O Asseni turi viso tik 8 spalvas, tarp kuriu viena juoda ir viena balta. Tai viso yra 6 spalvos (ruda, raudona, geltona, melyna, zalia, violetine) + balta ir juoda
QUOTE(Asseni @ 2010 02 23, 10:05) O Asseni turi viso tik 8 spalvas, tarp kuriu viena juoda ir viena balta. Tai viso yra 6 spalvos (ruda, raudona, geltona, melyna, zalia, violetine) + balta ir juoda  Išeina tada kuo mažiau spalvų turi, tuo didesnė profė. Tavo kūriniai nuostabūs ir laikau tave prie profių. Jei su tiek spalvų kuri stebuklus, tai tikrai tokia ir esi. Visi tavo darbai įdealūs, o į snieguolę su nykštukais tai negaliu atsižiūrėt. Bet tai tu dar ir dailininkė, jei taip spalvas moki maišyt. Iš 8gaut visą paletę ne taip lengva. Ir aišku ne nuo spalvų kiekio priklauso, o nuo patirties, nuo laiko, kiek jau darai ir kiek daug praktikuojies. Neatmetamas ir talentas. Manau vienas ir svarbesnių dalykų, kad sukurt šedevrą.
*monikute*
2010 02 23, 12:27
Asseni unikumas yra Asseni norėjau paklausti  kokias spalvas reikia maišyti norint išgauti kūno spalvą  ?
tute28, aciu *monikute*, reikia maisyti raudona/ruzava, melyna ir geltona. Labai mazomis proporcijomis. Tiesiog, sumaisius reikia pridet prie kuno ir paziuret kokio atspalvio dar truksta
*monikute*
2010 02 23, 13:16
QUOTE(Asseni @ 2010 02 23, 14:00) tute28, aciu *monikute*, reikia maisyti raudona/ruzava, melyna ir geltona. Labai mazomis proporcijomis. Tiesiog, sumaisius reikia pridet prie kuno ir paziuret kokio atspalvio dar truksta ačiū
Taip, Asseni, 8 spalvos- jau daug  Jei turi balta ir juoda, visas likusias galima isgauti is 3 pagrindiniu spalvu: raudonos, geltonos ir melynos
@adrij@
2010 02 23, 13:54
Aš turiu 12 spalvų americakolor dažų , bet jie visi perlamutriniai ( komplektas ) paprastų mą nereikia , užtenka baltarusiškų ....o taip pavienių iš surbių turiu gal 10 atspalvių , patinka ....bet į baltarusiškus nekeisčiau  . ---------------------------------------------------------------------------------------- Dabar apie tortuką , kur prašo komentarų : .... tvarkingas , neperkrautas , gražus tortukas ....gyvos gėlės man nemaišo  . Tiesa kice , jūs be galo seksuali
Vaidulyteee
2010 02 23, 14:16
na ka neshu savo didziausia kepta torta,paprase 60 zmoniu vakareliu,svente moters 50meti.nu kokio paprase taip ir padariau visa nakti iki 6 ryto ash su juo kankinausi kol pabaigiau,vos i saldytuva idejau buvo tik tik,a po to vos ishemiau balti biskvitai su brashkiu dzemu perteptas sviestiniu kremu,dengta marshmellow mase,gelytes lapeliai pastilazas turbut,kiek pamenu
*monikute*
2010 02 23, 14:23
Tai kiek sveria tas gigantas O atrodo tai labai dailiai
Angel1203
2010 02 23, 14:24
QUOTE(Cipciukas @ 2010 02 23, 15:54) Aš turiu 12 spalvų americakolor dažų , bet jie visi perlamutriniai ( komplektas ) paprastų mą nereikia , užtenka baltarusiškų ....o taip pavienių iš surbių turiu gal 10 atspalvių , patinka ....bet į baltarusiškus nekeisčiau  . Tiesa kice , jūs be galo seksuali  Nu va o as prisipirkau tu rusisku kaip beprote atradus ir kaip uzsisakiau kelias spalveles (6) tai tų ruskiu net netraukiu nelabai moku as ju jom elgtis normaliai mases nudazyt man sunkiai gaunasi o jai kremas tai gerai nudazo bet kazkaip naudoju tas kelias spalveles anu net neciupinu. O del seksualumo  kaip pirma karta pamaciau negalejau atsiziureti Auksiuke tavo tortukai labai kruopstus o tai labai svarbu kad ir koki torta bedarytum svarbiausiai kruopstumas tada ir paprastas tortukas atrodo ispudingai (cia mano muomone) gyvos geles yra grazu bet as kazkaip mieliau valgomas dedu Vaidulyteee  ir kokios grazios rozes
Vaidulyteee, oho koks grazuolis Savo rodausi i roziu kompanija  Rafaelo svajones biskvitas ir kremas, bet i kreme dejau, aguonu, kepintu migdolu. Sonai puosti kepintai mogdolais, virsus- sokoladine glazura, pastilazas
*monikute*
2010 02 23, 14:54
Dosa kaip norėčiau gabaliuko šito torto  Rožės labai gražios  bet lapeliai man nelabai
QUOTE(*monikute* @ 2010 02 23, 12:54) Dosa kaip norėčiau gabaliuko šito torto  Rožės labai gražios  bet lapeliai man nelabai   sutinku, bet neturiu jokios formeles, tai belekaip ir dariau
Angel1203
2010 02 23, 15:05
QUOTE(dosa @ 2010 02 23, 16:59)  sutinku, bet neturiu jokios formeles, tai belekaip ir dariau  skaniai atrodantis tortukas o jai formeles lapukam neturi daryt plykytos teslos ten formele nelabai reikalinga
QUOTE(Angel1203 @ 2010 02 23, 13:05) skaniai atrodantis tortukas o jai formeles lapukam neturi daryt plykytos teslos ten formele nelabai reikalinga  Tai vat ir as dabar pamasciau, kad galejau is plikytos teslos daryt, nu nieko, gyvneni ir mokais
QUOTE(kice @ 2010 02 23, 13:50) Taip, Asseni, 8 spalvos- jau daug  Jei turi balta ir juoda, visas likusias galima isgauti is 3 pagrindiniu spalvu: raudonos, geltonos ir melynos  Galima spalvas isgauti ir is produktu, o galima ir palengvinti sau gyvenima, turint siek tiek daugiau gatavu atspalviu P.S. Virsutineje temoje yra spalvu lentele su pavyzdziais, kaip isgauti kokias spalvas. Papildyta:QUOTE(dosa @ 2010 02 23, 14:59)  sutinku, bet neturiu jokios formeles, tai belekaip ir dariau  TAi gi nebutina ta formele lapeliams, gi lapa galima ir ranka ispjaut, tik ne belekaip
zuliaska
2010 02 23, 16:19
o aš kažkada iš plikytos tešlos dariau,niekas ten man nesigavo, tų idealių lapelių aš taip ir neišgavau... man to torto 50 pats skaičius 5 toks net nžn, nu nelabai jis man gražus. tai sakau, jau kelitą tortą 50 žiūriu, ir dar vis kritikuoju... o kaip man reiks padaryt... aš jau taipbijau...
lialytia
2010 02 23, 16:49
 gal kas padės: kokia masė netirpsta ant grietinėlės padėjus gėlytes ir kokia būna kieta? nes esu darius is marsmallow mases, tai nekietėja ir nelaiko formos  Patarkit ką nors
cukrinė Cipciuko gėlių masė
kodel mano marshmalow mase suvandenijo  ?na ji pasidare slapia, apsitrauke vandeniu  saldytuve buvo sausa  tortas Rafaelo svajone
JOLKA999
2010 02 23, 17:58
 nieko naujo,medutis ,puostas beze.skrituliai pas mane dabar ant bangos
@adrij@
2010 02 23, 18:01
def , o kaip apteptas buvo prieš dengimą ? ...kuom ? .... -------------------------------------------- Vaidulyteee , nuostabus tortas  , ir kaip gudriai pakavota tipo skylė nuliuke  ...šaunuolė , atrodo kad ji išpjauta ir dingusi tarp rožių , neįtikėtina  . -------------------------------------------------------- Mano masės gėlės netirpsta ant grietinėlės . ------------------------------------------------------- Laukiam tavo penketuko zuliaska  ... ------------------------------------------------------- dosa , labai apetitnai atrodo tortukas , o dėl lapelių ....aš su Asseni mušu bokalus  ....negalima daryti belkaip ....geriau iš vis nedaryti .
QUOTE(Cipciukas @ 2010 02 23, 18:01) def , o kaip apteptas buvo prieš dengimą ? ...kuom ? .... -------------------------------------------- Rafaelo svajones torto recepto kremu.sviestas, issuktas su kondensuotu pienu, grietinele isplakta su standikliu, ir sumaisytos abi mases.
QUOTE(JOLKA999 @ 2010 02 23, 15:58) nieko naujo,medutis ,puostas beze.skrituliai pas mane dabar ant bangos  Kaip spalvytės visos dera  Puikus tortukas. Ir labai įdomus vardas
kutvela
2010 02 23, 18:21
QUOTE(*dew* @ 2010 02 23, 17:53) kodel mano marshmalow mase suvandenijo  ?na ji pasidare slapia, apsitrauke vandeniu  saldytuve buvo sausa  tortas Rafaelo svajone marshmelow bijo grietineles.
Dar apie BEZE. Pasirodo iš to sirupo burbulus pūst galima  Kam nesigauna, paskaitykit čia, gal kartais pavyks. Čia iš temutės gal kuri komentavo http://www.gaspadine.lt/patiekalas/beze_kr...ams_puosti.html
@adrij@
2010 02 23, 18:26
QUOTE(*dew* @ 2010 02 23, 18:10) Rafaelo svajones torto recepto kremu.sviestas, issuktas su kondensuotu pienu, grietinele isplakta su standikliu, ir sumaisytos abi mases.  ...kas ? .... jetau , nu milijoną kartų buvo kalbėta , masės bijo drėgmės .... kokia dar grietinėlė gali būti , ir dar saldainių mase dengiai ....
QUOTE(kutvela @ 2010 02 23, 18:21) marshmelow bijo grietineles.  viskas aisku tada...nes nelabai man patiko ta mase ant torto, kita kart pabandysiu ant kitokio pertepimo
kutvela
2010 02 23, 18:53
QUOTE(*dew* @ 2010 02 23, 18:28) viskas aisku tada...nes nelabai man patiko ta mase ant torto, kita kart pabandysiu ant kitokio pertepimo  jei butum aptepus tik sviestiniu kremu pvz sviestas ir kondencuotas, tada butu nieko neatsitike
QUOTE(kutvela @ 2010 02 23, 18:53) jei butum aptepus tik sviestiniu kremu pvz sviestas ir kondencuotas, tada butu nieko neatsitike 
daividija
2010 02 23, 19:12
QUOTE(tute28 @ 2010 02 23, 16:23) Dar apie BEZE. Pasirodo iš to sirupo burbulus pūst galima  Kam nesigauna, paskaitykit čia, gal kartais pavyks. Čia iš temutės gal kuri komentavo http://www.gaspadine.lt/patiekalas/beze_kr...ams_puosti.htmltai,kad cia cipciuko receptas-zodis zodin,turi nusikopinus
QUOTE(tute28 @ 2010 02 23, 18:23) Dar apie BEZE. Pasirodo iš to sirupo burbulus pūst galima  Kam nesigauna, paskaitykit čia, gal kartais pavyks. Čia iš temutės gal kuri komentavo http://www.gaspadine.lt/patiekalas/beze_kr...ams_puosti.htmlminejau apie burbulu putima jau keleta kartu...... QUOTE(Cipciukas @ 2010 02 23, 18:26)  ...kas ? .... jetau , nu milijoną kartų buvo kalbėta , masės bijo drėgmės .... kokia dar grietinėlė gali būti , ir dar saldainių mase dengiai ....  nu nežinau kodel vienoms tinka ant grietoineles dengti,kitoms -ne....pati ne syky esu dengus ir saldainiu mase ir MMG tiesiai ant grietineles ir nei kartelio neišrasojo ir nieko neatsitiko...... bet kurioms sudreksta,tai geriau nerizikuoti.....
zuliaska
2010 02 23, 19:37
aš iš tų kurioms drėksta ant grietinėlės, tai aš ir nerizikuoju
QUOTE(daividija @ 2010 02 23, 17:12) tai,kad cia cipciuko receptas-zodis zodin,turi nusikopinus  Gali būt, kad jos. Aš turiu jos ne tik nusikopinus, bet ir atsispauzdinus visus komentarus. Bet apie burbulų pūtimą per šakutę tikrai neradau  Gal dar kokioj kitoj vietoj koks paaiškinimas buvo, kuri praleidau QUOTE(kirbe @ 2010 02 23, 17:13) minejau apie burbulu putima jau keleta kartu...... Gali būt, kad minėjai, bet ne visos senbuvės ir tikrai ne visos skaitė. Skaičiau tik komentarus, kad kelios kiša šaukštelio galiuką.
@adrij@
2010 02 23, 19:49
QUOTE(daividija @ 2010 02 23, 19:12) tai,kad cia cipciuko receptas-zodis zodin,turi nusikopinus  Na žinot mergos , jei taip tąsote receptus po platujį pasaulį .... dabar pasakysiu - nifiga daugiau negausite jokių receptų , bent iš mano pusės - ne , nors žodžius pakeistumėte ....mandagumo dėliai atsiklausti galima , ar galiu tai padaryti , nesitikėjau , bent iš tos kuri tai padarė .
Ups prisidirbau. Atrodo ka-ką išdaviau  Bet gal taip ir geriau
JOLKA999
2010 02 23, 20:46
QUOTE(Cipciukas @ 2010 02 23, 18:49) Na žinot mergos , jei taip tąsote receptus po platujį pasaulį .... dabar pasakysiu - nifiga daugiau negausite jokių receptų , bent iš mano pusės - ne , nors žodžius pakeistumėte ....mandagumo dėliai atsiklausti galima , ar galiu tai padaryti , nesitikėjau , bent iš tos kuri tai padarė . recepta idejau as,ir ne zodis zodin,o taip kaip as darau  tiesiog susirinkau visus patarimus is sm ir parasiau,kaip verdu sirupa.mejan-kad sirupa iki uzvirimo galima maisyti,tai visada taip ir darau,kirbes-kaip tikrinti ar sirupas isvires,tai,ka reikia pusti burbulus per sakute,o cypsiuko-visad naudoju proporcijas. tai nesuprantu,negi negalima dalintis receptais,negi gaila  atsiprasau,jei jus izeidziau
@adrij@
2010 02 23, 21:11
Kai pateikiama kažkokia paimta informacija , duodamas tos informacijos šaltinis , ne mane įžeidinėji , o tiesiok darai skurdesnį mūsų forumą ...atnešti reikia , o neišnešti info .
kristinikė
2010 02 23, 21:12
Sveikos. Gal galėtumėt patarti. Ar puošiant medučio viršų šokolado mase, prieš tai dar patepti grietinėle, ar jis suminkšts ir nuo šokolado  bijau prisidirbt  Ačiū.
QUOTE(kristinikė @ 2010 02 23, 21:12) Sveikos. Gal galėtumėt patarti. Ar puošiant medučio viršų šokolado mase, prieš tai dar patepti grietinėle, ar jis suminkšts ir nuo šokolado  bijau prisidirbt  Ačiū. as aptepu ir sonus ir virsu grietinele.....
kristinikė
2010 02 23, 21:23
QUOTE(kirbe @ 2010 02 23, 22:21) as aptepu ir sonus ir virsu grietinele..... Dar vienas klausimėlis tada, o aptepus gal dėt į šaldytuvą ir kitą dieną tik pilt šokolado glaistu?
|
|