Šiandien buvo kassavaitinis susirinkimas su administracija, tai direktorius kiekvieną moterį pasitiko su muzika ir asmeniškai po tulpę įteikė
Skaitau apie jūsų pasveikinimus darbe ir džiaugiuosi
Užtat pasigrožėjau jūsų gėlytėmis Papildyta: Ačiū kristutei123 už įdomius faktus apie kairiarankius. Pataikyta kaip į dešimtuką- labai pravers pranešimui. Gal kas nors turit įdomesnių dalykų (filmukų, faktų) apie žmones , turinčius sutrikimų (regos, klausos, judesio, skaitymo , rašymo ir t.t.) ?
Man tai šiandien vienas berniukas (5 m.) padovanojo tulpę
o grįžus namo radau vyrą su tulpėmis viename kambaryje, su herberais kitame kambaryje, tai likau nustebinta QUOTE(myyylda @ 2010 03 08, 17:06) nzn net - rasau desine, baisiai negraziai, kaire neleido vaikysteje rasyt - tad ja nieko nedarau - nors kai ka butu patogiau - manikiura abiem pasidarau be problemu QUOTE(klopedija @ 2010 03 08, 17:17) Sugadinsiu jums atrakciją: ![]() Man tai į abi makaluojasi, priklausomai nuo nuotaikos o va ciapagal laikrodi sukas QUOTE(kristute123 @ 2010 03 08, 18:58) nenuvertink taip savęs, sako, kairiarankiai net gudresni, protingesni yra o aš rašau abiemis rankomis, ir kortas vaikystėje be problemų abiemis rankomis dalindavau......... o mano suolo draugė - kairiarankė, todėl nuo jos turbūt nusižiūrėjau...... ir išmokau. bet su manikiūru vistiek sunkiai
gal kas galit primint, kokios klaidos laikomos gramatinėmis? bijau praleist (ir dažniausiai praleidžiu dažniausiai pasitaikančias
QUOTE(light blue @ 2010 03 08, 18:55) Tai žinoma, kad noriu. Kodėl nepasivažinėjus QUOTE(pinciuke @ 2010 03 08, 21:22) Ačiū, bet nusipirkti tai jos nėra Damos, norėčiau įsiterpti dėl kairiarankių ir dešiniarankių. Čia su paaiškinimu. Visų pirma yra ne dominuojanti dešinė ar kairė rankos, o dominuojanti pusė. Todėl tiriant būtina tikrinti ne tik ranką, bet ir akį, jeigu norite ir koją. Be to nevienodai inervuojamos ir mūsų ausys, ir nosis, ir netgi liežuvis. Taigi, išsiaiškinus, kad pas jus nėra konkrečiai dominuojančios pusės, gali būti, kad jūs ambidekstras. Beje, pirmakart šį paveikslėlį įdėjau aš, kaip ir daugiau informacijos apie lateralizaciją bei asimetriją. Kažkaip nebuvo tokio susidomėjimo, galvojau, gal jums neįdomu ruzava, tu neklimpk taip giliai; sakyk ką žinai (kiek vadovėliuose rašo) ir tiek
"Morfologijos ir sintaksės klaidas apibendrintai galima vadinti gramatikos klaidomis, nes morfologija ir sintaksė sudaro gramatiką".
My Webpage My Webpage My Webpage Tikiuosi užvedžiau ant kelio Varde, juk būna taip, kad kas nekrenta į akis vieną dieną, kitą tas pačias akis tiesiog bado QUOTE(Vėta @ 2010 03 08, 21:54) "Morfologijos ir sintaksės klaidas apibendrintai galima vadinti gramatikos klaidomis, nes morfologija ir sintaksė sudaro gramatiką". My Webpage My Webpage My Webpage Tikiuosi užvedžiau ant kelio Varde, juk būna taip, kad kas nekrenta į akis vieną dieną, kitą tas pačias akis tiesiog bado QUOTE(Vėta @ 2010 03 08, 22:54) Tai gal aš ir neįtaigiai pateikiu QUOTE(vardė @ 2010 03 08, 21:48) Damos, norėčiau įsiterpti dėl kairiarankių ir dešiniarankių. Čia su paaiškinimu. Aš tai labai gerai pamenu. Tada dar rašiau apie tai, kad nervų laidai kažkurioj tai daly susikryžiuoja, todėl kairiarankių dominuojantis pusrutulis yra dešinysis. @ pilna informacijos apie tai http://resources0.news.com.au/images/2007/...-brain-test.gif http://www.shamozzle.com/Pic3ThreeInOneAll...tAnimation3.gif http://www.shamozzle.com/RightLeftBrainTest.html Pakrizenau tik dėl to, kad su Vėta panašiai "banguojam": ji įkėlė čia nuorodą, o aš parodžiau, kad tą pačią dieną Pigis rašė apie tą patį. http://pigio-kokoso-pamokos.blogspot.com/2...juoda-kate.html
Labas rytas,
Kaip pas mus sninga
ooo kaip sninga, o mes su vaikais į ekskursiją po įmones išsiruošėme
Laba.
Patarkite, rašau kvietimus jums dėl parodos. Juos siųsiu nurodytais paštais. Bet reikalavimų darbams tai nesegsiu, juos permesiu jums asmeniškai. Ar pridėti prie kvietimo ir reikalvimus? Papildyta: Kadangi daugelis davėte savo asmeninius emailus, tai iš savo pašto toms ir siųsiu. Kieno duoti mokykliniai adresai, siųsiu iš mokyklos QUOTE(daiste @ 2010 03 08, 21:02) Skaitau apie jūsų pasveikinimus darbe ir džiaugiuosi Užtat pasigrožėjau jūsų gėlytėmis Papildyta: Ačiū kristutei123 už įdomius faktus apie kairiarankius. Pataikyta kaip į dešimtuką- labai pravers pranešimui. Gal kas nors turit įdomesnių dalykų (filmukų, faktų) apie žmones , turinčius sutrikimų (regos, klausos, judesio, skaitymo , rašymo ir t.t.) ? Sveikutės,įmečiau į paštuką straipsniuką,gal tau tiks QUOTE(klopedija @ 2010 03 08, 16:45) Čia dar apie knygas-nusipirkau iš savų A. Kisielienės naują kūrinį-"Labas,raide".Knygyne mūsų kaime 47 Lt kainavo,o internete mačiau už 43,bet atsiuntimas dar.Ten ale pratybos su pakarpymais,spalvinimais pačiai skaitymo pradžiai-didžiosiomis raidėmis gal daugiau darželio vaikam,bet turiu tokių veikėjų,kad ir pradinėj tinka.Šviečiu ir ....karpom,skaitom,spalvinam,klijuojam...
nežinau, kaip kitoms, man neaiški "disgrafija ir kita"...
nes ten nuskanuotas plakatas laikui mokyti.
Na taip, ten mūsų naujokė kažką privėlė
Ramunciuk, prašom atidumo. Į paštą dedam ne belen ką, o tik tai, kas tikrai naudinga ir reikalinga. Dabar priemonės tik dalis, turinys neatitinka temos.
gal kas žinote, kodėl mūsų tema raudonu šauktuku pažymėta?
ką tai reiškia?
Merginos. manęs klausia kokie yra pamokos išbaigtumo rodikliai
QUOTE(rencius @ 2010 03 09, 14:18) renciau - nustok sirgiti kitų ligomis. kas kur paklausė- bėgi čia ir visas balamutiji. juk tai bendri pedagoginiai dalykai, kurie ne tokie aktualūs logopedams ir spec. kam reikia - tas tegul ir ieškosi ir domisi. prie k o čia tu ir mes, juo labiau. QUOTE(pinciuke @ 2010 03 09, 15:25) renciau - nustok sirgiti kitų ligomis. kas kur paklausė- bėgi čia ir visas balamutiji. juk tai bendri pedagoginiai dalykai, kurie ne tokie aktualūs logopedams ir spec. kam reikia - tas tegul ir ieškosi ir domisi. prie k o čia tu ir mes, juo labiau. Jei nežinai atsakymo, tai nereikia, aš nebalamutiju, aš tiesiog klausiu
cia tam, kas ieskojo mozaiku vaikuciams - viena mamyte parduoda
http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...;#entry35496332
Persiunčiau visoms kvietimus. Asmeniškai ir mokykloms. Bet...mokykloms siunčiau iš savo dėžės, kitaip nesigavo.
Dėl darbų apimties...labai nesiplėskite, nes neturėsim kur eksponuoti, o jei ir turėsime, tai tiesiog pamąstykite, kaip labai didelius darbus perduosite. Paprasčiausia yra su A4 formato lapais Užtat priimtiniausia yra piešiniai, rašiniai, eilės, veltiniai, aplikacijos, mezginiai...aš taip manau. Bet mielai priimsiu viską, ką duosite ir norėsite parodyti QUOTE(light blue @ 2010 03 09, 16:13) Persiunčiau visoms kvietimus. Asmeniškai ir mokykloms. Bet...mokykloms siunčiau iš savo dėžės, kitaip nesigavo. Dėl darbų apimties...labai nesiplėskite, nes neturėsim kur eksponuoti, o jei ir turėsime, tai tiesiog pamąstykite, kaip labai didelius darbus perduosite. Paprasčiausia yra su A4 formato lapais Užtat priimtiniausia yra piešiniai, rašiniai, eilės, veltiniai, aplikacijos, mezginiai...aš taip manau. Bet mielai priimsiu viską, ką duosite ir norėsite parodyti siuntimas registruotas iki 0.5 kg - tik 4.15, o iki 2 kg - 6.15 QUOTE(Kriiste @ 2010 03 09, 17:15) kainas aš žinau, bet siuntimas bus į abi puses, tai kaip iš savo kišenės...susidaro kaip bežiūrėsi. Beje, mąstau kovo 20d siekti Vilnių, kolegė rado ten rusiškų knygų knygyną. Šį kartą ji iš ten mergytei parsivežė popierinių lėlių. Lėlė ir rūbeliai, tokio rinkinuko kaina Papildyta: VIENAS EMAILAS NENUĖJO KAS BUVOTE DAVUSIOS MOKYKLŲ EMAILUS, PATIKRINKITE RYT, AR GAVOTE ir parašykite man Papildyta: PUSNIUKE, kaip tu? Ko tyli? Ar viskas gerai? QUOTE(Kriiste @ 2010 03 09, 17:59) cia tam, kas ieskojo mozaiku vaikuciams - viena mamyte parduoda http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...;#entry35496332 ačiū, aš ieškojau QUOTE(light blue @ 2010 03 09, 16:42) Beje, mąstau kovo 20d siekti Vilnių, kolegė rado ten rusiškų knygų knygyną. Šį kartą ji iš ten mergytei parsivežė popierinių lėlių. Lėlė ir rūbeliai, tokio rinkinuko kaina Light Blue, o tame rinkinuke, kažin, yra bent po kelis rūbelius ar tik vienai lėlei vienerios kelnytės ir pvz, maikutė jei yra padoriau, tai aš bent poros rinkinukų norėčiau, ar netgi tris
Įkėliau savo kabineto foto ir dar kelių priemonių
QUOTE(ruzava @ 2010 03 09, 19:14) Light Blue, o tame rinkinuke, kažin, yra bent po kelis rūbelius ar tik vienai lėlei vienerios kelnytės ir pvz, maikutė jei yra padoriau, tai aš bent poros rinkinukų norėčiau, ar netgi tris paklausiu ryt kolegės, žinau tik tiek, kad rūbeliai su nugara, na ne tie, kur pasikabina ant juostelių INFO, kurią permetu toms, kurios davėte mokyklų emailus parodai. Gali kilti klausimų, kurie kilo Teatrei, tai vat taip sumąsčiau: Korteles apacioj desiniam kampe klijuokim o apie istaiga galima man emailu ar až parašyti, aš darysiu toki ale zemelapi, LT kontura ir jame prie miesto, is kurio dalyvauja mokiniai bus aprasas apie mokykla QUOTE(light blue @ 2010 03 09, 17:42) Beje, mąstau kovo 20d siekti Vilnių, kolegė rado ten rusiškų knygų knygyną. KAS BUVOTE DAVUSIOS MOKYKLŲ EMAILUS, PATIKRINKITE RYT, AR GAVOTE ir parašykite man knygynas ten didžiulis ir nuostabus - ieškojau tėčiui knygų (šachmatų). bet kadangi vilniuje silpnokai orientuojuosi - tiksios vietos negaliu nurodyti. jei kažkur adresiuką rasiu- parašysiu. bet kiek ten visokio gėrio - oho. tame tarpe ir logopedėms. light blue - kvietimą gavau. dėkui. QUOTE(pinciuke @ 2010 03 09, 19:43) Ačiū Beja kaip ten yra su tais disgrafikais? Kada galima matyt, kad tam vaikui jau visam gyvenimui pavyzdžiui akustinė disgrafija? Juk bandai tai pataisyti vaiką, o kada čia taip turi pasimatyt? Niekaip nesuprantu ką man tuom norėjo pasakyt PPT logopedė |