Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: LOGO KLUBAS, Spec.pedagogių ir logopedžių namučiai
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Rhetta
Šiandien buvo kassavaitinis susirinkimas su administracija, tai direktorius kiekvieną moterį pasitiko su muzika ir asmeniškai po tulpę įteikė bigsmile.gif
klopedija
Šitokie dalykai taip pat labai praverčia. mirksiukas.gif
ramunciukas
QUOTE(myyylda @ 2010 03 08, 17:02)
Tai kaip dabar su ta sūpuokle, į kurią pusę ji sukasi, niekaip nesupratau  lotuliukas.gif  matyt ir aš turiu spec poreikių  lotuliukas.gif user posted image
*

Man tai prieš laikrodžio rodyklę jinai sukasi, bet kaip klopedija sudėjo tris tai atrodo truputi pasisuka į vieną pusę, o paskui į kitą biggrin.gif
daiste
Skaitau apie jūsų pasveikinimus darbe ir džiaugiuosi smile.gif . Pas mus dirba vien moterytės (tik meistras retkarčiais pasivaidena), tai šventės kaip ir nesijautė. Gerai, kad tėvelių supratingų atsirado.
Užtat pasigrožėjau jūsų gėlytėmis clap_1.gif
Papildyta:
Ačiū kristutei123 už įdomius faktus apie kairiarankius. Pataikyta kaip į dešimtuką- labai pravers pranešimui.
Gal kas nors turit įdomesnių dalykų (filmukų, faktų) apie žmones , turinčius sutrikimų (regos, klausos, judesio, skaitymo , rašymo ir t.t.) ?
diasaja
QUOTE(Kriiste @ 2010 03 08, 18:04)
pagal mane pries laikrodzio rodykle blush2.gif
*

o man - pagal lotuliukas.gif
sanmara
Man tai šiandien vienas berniukas (5 m.) padovanojo tulpę ax.gif
o grįžus namo radau vyrą su tulpėmis viename kambaryje, su herberais kitame kambaryje, tai likau nustebinta wub.gif
pinciuke
QUOTE(vardė @ 2010 03 08, 17:42)
O kur tu ją radai už 14 Lt?
*

Tokia kaina radau nurodyta čia
Kriiste
QUOTE(myyylda @ 2010 03 08, 17:06)
o tu dešiniaranke ar kairiaranke? smile.gif
*

nzn net - rasau desine, baisiai negraziai, kaire neleido vaikysteje rasyt - tad ja nieko nedarau - nors kai ka butu patogiau - manikiura abiem pasidarau be problemu bigsmile.gif

QUOTE(klopedija @ 2010 03 08, 17:17)
Sugadinsiu jums atrakciją:  tongue.gif  user posted image
Man tai į abi makaluojasi, priklausomai nuo nuotaikos  lotuliukas.gif  Aš irgi prie tų permokintų, manikiūrą be problemų pasidarau good.gif
*

o va ciapagal laikrodi sukas rolleyes.gif
pinciuke
QUOTE(kristute123 @ 2010 03 08, 18:58)
nenuvertink taip savęs, sako, kairiarankiai net gudresni, protingesni yra mirksiukas.gif  o tokių daugėja, po 40 metų paskaičiuota, kad pasaulyje bus jų laaaabai daug mirksiukas.gif

o aš rašau abiemis rankomis, ir kortas vaikystėje be problemų abiemis rankomis dalindavau.........
o mano suolo draugė - kairiarankė, todėl nuo jos turbūt nusižiūrėjau...... ir išmokau. bet su manikiūru vistiek sunkiai biggrin.gif
ruzava
gal kas galit primint, kokios klaidos laikomos gramatinėmis? bijau praleist (ir dažniausiai praleidžiu dažniausiai pasitaikančias doh.gif )
diasaja
QUOTE(ruzava @ 2010 03 08, 21:44)
gal kas galit primint, kokios klaidos laikomos  gramatinėmis? bijau praleist (ir dažniausiai praleidžiu dažniausiai pasitaikančias  doh.gif )
*

nesupratau g.gif kokie čia "mandrumai" gali būti? blink.gif
ruzava
QUOTE(diasaja @ 2010 03 08, 20:47)
nesupratau g.gif kokie čia "mandrumai" gali būti? blink.gif
*

na, gal ne taip išsireiškiau doh.gif na, nemoku paklaust. yra nurodytos gramatinio pobūdžio klaidos: priesagų, priešdėlių netinkamas vartojimas, linksnių galūnės nederinamos... ir pan g.gif
diasaja
QUOTE(ruzava @ 2010 03 08, 21:51)
na, gal ne taip išsireiškiau  doh.gif  na, nemoku paklaust. yra nurodytos gramatinio pobūdžio klaidos: priesagų, priešdėlių netinkamas vartojimas, linksnių galūnės nederinamos... ir pan g.gif
*

tai tada šiuo klausimu aš nemokša blush2.gif
ruzava
QUOTE(diasaja @ 2010 03 08, 20:56)
tai tada šiuo klausimu aš nemokša blush2.gif
*

ribota ir aš biggrin.gif bet bijau ir pati kažko pripainioti (kas dažnai nutinka), todėl, galvoju, pasiklausiu jūsų blush2.gif
vardė
QUOTE(light blue @ 2010 03 08, 18:55)
tu nori atvažiuoti?
*

Tai žinoma, kad noriu. Kodėl nepasivažinėjus biggrin.gif ? Čia taip mano mokytojos taip sumąstė. Skirtingai nei likusieji, meninių dalykų mokytojos pas mane thumbup.gif
QUOTE(pinciuke @ 2010 03 08, 21:22)
Tokia kaina radau nurodyta čia[/url]
*
Ačiū, bet nusipirkti tai jos nėra verysad.gif
Damos, norėčiau įsiterpti dėl kairiarankių ir dešiniarankių. Čia su paaiškinimu. mirksiukas.gif http://mokslofestivalis.eu/lt/news/84/19/U...okslo-atradimas
Visų pirma yra ne dominuojanti dešinė ar kairė rankos, o dominuojanti pusė. Todėl tiriant būtina tikrinti ne tik ranką, bet ir akį, jeigu norite ir koją. Be to nevienodai inervuojamos ir mūsų ausys, ir nosis, ir netgi liežuvis. Taigi, išsiaiškinus, kad pas jus nėra konkrečiai dominuojančios pusės, gali būti, kad jūs ambidekstras. Beje, pirmakart šį paveikslėlį įdėjau aš, kaip ir daugiau informacijos apie lateralizaciją bei asimetriją. Kažkaip nebuvo tokio susidomėjimo, galvojau, gal jums neįdomu unsure.gif
ruzava, tu neklimpk taip giliai; sakyk ką žinai (kiek vadovėliuose rašo) ir tiek
Vėta
"Morfologijos ir sintaksės klaidas apibendrintai galima vadinti gramatikos klaidomis, nes morfologija ir sintaksė sudaro gramatiką".
My Webpage
My Webpage
My Webpage
Tikiuosi užvedžiau ant kelio 4u.gif

Varde, juk būna taip, kad kas nekrenta į akis vieną dieną, kitą tas pačias akis tiesiog bado friends.gif .
ramunciukas
QUOTE(sanmara @ 2010 03 08, 20:17)
Man tai šiandien vienas berniukas (5 m.) padovanojo tulpę ax.gif
o grįžus namo radau vyrą su tulpėmis viename kambaryje, su herberais kitame kambaryje, tai likau nustebinta wub.gif
*

Gražu gražu, kad mūsų nepamiršta 4u.gif
ruzava
QUOTE(Vėta @ 2010 03 08, 21:54)
"Morfologijos ir sintaksės klaidas apibendrintai galima vadinti gramatikos klaidomis, nes morfologija ir sintaksė sudaro gramatiką".
My Webpage
My Webpage
My Webpage
Tikiuosi užvedžiau ant kelio  4u.gif

Varde, juk būna taip, kad kas nekrenta į akis vieną dieną, kitą tas pačias akis tiesiog bado  friends.gif .
*

aciuks.gif ačiū labai 4u.gif

drinks_cheers.gif
vardė
QUOTE(Vėta @ 2010 03 08, 22:54)
Varde, juk būna taip, kad kas nekrenta į akis vieną dieną, kitą tas pačias akis tiesiog bado  friends.gif
*
Tai gal aš ir neįtaigiai pateikiu blush2.gif ax.gif Buvau ir tokį įdėjus iš vieno tyrimo: Daugelio žmonių dominuojantis smegenų pusrutulis, kuriame yra kalbos centrai, yra kairysis. Atrodytų, kad kairiarankių kalbos centrai turėtų bûti dešiniajame smegenų pusrutulyje, bet pasirodo, daugelio kairiarankių jie yra kairiajame . Nustatyta, kad apie 96 proc. dešiniarankių ir net 70 proc. kairiarankių dominuojantis smegenų pusrutulis yra kairysis
klopedija
QUOTE(vardė @ 2010 03 08, 21:48)
Damos, norėčiau įsiterpti dėl kairiarankių ir dešiniarankių. Čia su paaiškinimu.  mirksiukas.gif  http://mokslofestivalis.eu/lt/news/84/19/U...okslo-atradimas
*
Aš tai labai gerai pamenu. Tada dar rašiau apie tai, kad nervų laidai kažkurioj tai daly susikryžiuoja, todėl kairiarankių dominuojantis pusrutulis yra dešinysis. hihihi.gif

@ pilna informacijos apie tai mirksiukas.gif .
http://resources0.news.com.au/images/2007/...-brain-test.gif
http://www.shamozzle.com/Pic3ThreeInOneAll...tAnimation3.gif
http://www.shamozzle.com/RightLeftBrainTest.html

Pakrizenau tik dėl to, kad su Vėta panašiai "banguojam": ji įkėlė čia nuorodą, o aš parodžiau, kad tą pačią dieną Pigis rašė apie tą patį.
http://pigio-kokoso-pamokos.blogspot.com/2...juoda-kate.html biggrin.gif
TEATRĖ
Labas rytas,
Kaip pas mus sninga doh.gif Grįžta žiema verysad.gif
rencius
ooo kaip sninga, o mes su vaikais į ekskursiją po įmones išsiruošėme ax.gif brrrr.... Tikiuosi, viskas bus ok thumbup.gif
light blue
Laba.
Patarkite, rašau kvietimus jums dėl parodos. Juos siųsiu nurodytais paštais. Bet reikalavimų darbams tai nesegsiu, juos permesiu jums asmeniškai. Ar pridėti prie kvietimo ir reikalvimus? g.gif Bet man sunku juos suformuluoti oficialiai doh.gif Ką manote? Noriu šnd išsiuntinėti, kad ryt ar šnd jau turėtumėt ir matytumėt.
Papildyta:
Kadangi daugelis davėte savo asmeninius emailus, tai iš savo pašto toms ir siųsiu. Kieno duoti mokykliniai adresai, siųsiu iš mokyklos smile.gif Reikalavimus irgi pridėsiu, kad nenusimestų niekas. Visa kita jau aptarsime el laiškais ar až, ar telefonu. Kurios esate bitės tinkle, galite man duoti savo numerius, pakalbėsime telefonu biggrin.gif Į bitę man skambinti nekainuoja biggrin.gif
sirgalė
QUOTE(daiste @ 2010 03 08, 21:02)
Skaitau apie jūsų pasveikinimus darbe ir džiaugiuosi  smile.gif . Pas mus dirba vien moterytės (tik meistras retkarčiais pasivaidena), tai šventės kaip ir nesijautė. Gerai, kad tėvelių supratingų atsirado.
Užtat pasigrožėjau jūsų gėlytėmis  clap_1.gif
Papildyta:
Ačiū kristutei123 už įdomius faktus apie kairiarankius. Pataikyta kaip į dešimtuką- labai pravers pranešimui.
Gal kas nors turit įdomesnių dalykų (filmukų, faktų) apie žmones , turinčius  sutrikimų (regos, klausos, judesio, skaitymo , rašymo ir t.t.) ?
*

Sveikutės,įmečiau į paštuką straipsniuką,gal tau tiks ax.gif
klopedija
QUOTE(light blue @ 2010 03 09, 10:53)
Bet man sunku juos suformuluoti oficialiai doh.gif Ką manote?
*
Man bus gerai ir neoficialiai mirksiukas.gif .
sirgalė
QUOTE(klopedija @ 2010 03 08, 16:45)
Mums administracija nupirko. Bet kainavo lyg apie 40 Lt...  g.gif
*

Čia dar apie knygas-nusipirkau iš savų A. Kisielienės naują kūrinį-"Labas,raide".Knygyne mūsų kaime 47 Lt kainavo,o internete mačiau už 43,bet atsiuntimas dar.Ten ale pratybos su pakarpymais,spalvinimais pačiai skaitymo pradžiai-didžiosiomis raidėmis gal daugiau darželio vaikam,bet turiu tokių veikėjų,kad ir pradinėj tinka.Šviečiu ir ....karpom,skaitom,spalvinam,klijuojam...
pinciuke
nežinau, kaip kitoms, man neaiški "disgrafija ir kita"...
nes ten nuskanuotas plakatas laikui mokyti.

Vėta
Na taip, ten mūsų naujokė kažką privėlė g.gif g.gif
Ramunciuk, prašom atidumo. Į paštą dedam ne belen ką, o tik tai, kas tikrai naudinga ir reikalinga. Dabar priemonės tik dalis, turinys neatitinka temos.
pinciuke
gal kas žinote, kodėl mūsų tema raudonu šauktuku pažymėta?
ką tai reiškia? g.gif
rencius
Merginos. manęs klausia kokie yra pamokos išbaigtumo rodikliai thumbup.gif
pinciuke
QUOTE(rencius @ 2010 03 09, 14:18)
Merginos. manęs klausia kokie yra pamokos išbaigtumo rodikliai thumbup.gif
*

renciau - nustok sirgiti kitų ligomis. schmoll.gif
kas kur paklausė- bėgi čia ir visas balamutiji. juk tai bendri pedagoginiai dalykai, kurie ne tokie aktualūs logopedams ir spec.
kam reikia - tas tegul ir ieškosi ir domisi. prie k o čia tu ir mes, juo labiau. mirksiukas.gif
rencius
QUOTE(pinciuke @ 2010 03 09, 15:25)
renciau - nustok sirgiti kitų ligomis. schmoll.gif
kas kur paklausė-  bėgi čia ir visas balamutiji. juk tai bendri pedagoginiai dalykai, kurie ne tokie aktualūs logopedams ir spec.
kam reikia - tas tegul ir ieškosi ir domisi. prie k  o čia tu ir mes, juo labiau. mirksiukas.gif
*

Jei nežinai atsakymo, tai nereikia, aš nebalamutiju, aš tiesiog klausiu blush2.gif Ar negalima?
vaivos juosta
QUOTE(pinciuke @ 2010 03 09, 13:17)
gal kas žinote, kodėl mūsų tema raudonu šauktuku pažymėta?
ką tai reiškia? g.gif
*

šiaip smile.gif . tas, kas kūrė temą, padėjo. galima belen kokių ikonų pridėt, tipo, kad lengviau temą rast. bet pas mane ji favorituos, tai visada ryški.
rencius
QUOTE(vaivos juosta @ 2010 03 09, 15:47)
šiaip  smile.gif . tas, kas kūrė temą, padėjo. galima belen kokių ikonų pridėt, tipo, kad lengviau temą rast. bet pas mane ji favorituos, tai visada ryški.
*

Čia aš šauktuką uždėjau, kad visi matytų, kur šauniausios logopedės ir specialiosios pedagogės renkasi!!!!! 4u.gif
pinciuke
QUOTE(rencius @ 2010 03 09, 14:56)
Čia aš šauktuką uždėjau, kad visi matytų, kur šauniausios logopedės ir specialiosios pedagogės renkasi!!!!! 4u.gif
*

o aš , jį pamačiusi, išsigandau - gal koks admin'ų perspėjimas.. ar kas smile.gif
tada gerai lotuliukas.gif
sanmara
QUOTE(TEATRĖ @ 2010 03 09, 10:38)
Labas rytas,
Kaip pas mus sninga  doh.gif  Grįžta žiema  verysad.gif
*

iš ryto taip snigo, o dabar saulytė šviečia - pavasaris thumbup.gif
ramunciukas
QUOTE(Vėta @ 2010 03 09, 13:04)
Na taip, ten mūsų naujokė kažką privėlė  g.gif  g.gif
Ramunciuk, prašom atidumo. Į paštą dedam ne belen ką, o tik tai, kas tikrai naudinga ir reikalinga. Dabar priemonės tik dalis, turinys neatitinka temos.
*

Aišku, pasistengsiu taip daugiau nedaryti blush2.gif
vardė
QUOTE(light blue @ 2010 03 09, 11:53)
Laba.
Patarkite, rašau kvietimus jums dėl parodos.
*

Parašyk parodos nuostatai arba prioritetai . O ten subtiliai užsimink apie darbų apimtis, lapų dydį, molio svorį ir t.t. mirksiukas.gif T.y. visko ko nori ir , svarbiausia - nenori 4u.gif
Kriiste
cia tam, kas ieskojo mozaiku vaikuciams - viena mamyte parduoda blush2.gif
http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...;#entry35496332
light blue
Persiunčiau visoms kvietimus. Asmeniškai ir mokykloms. Bet...mokykloms siunčiau iš savo dėžės, kitaip nesigavo.

Dėl darbų apimties...labai nesiplėskite, nes neturėsim kur eksponuoti, o jei ir turėsime, tai tiesiog pamąstykite, kaip labai didelius darbus perduosite. Paprasčiausia yra su A4 formato lapais smile.gif Dėl darbelių iš molio ir tt. Labai faina būtų, ale kaip atgabenti? Gi viskas kainuoja, ar pačios mokėsite už siuntimą unsure.gif

Užtat priimtiniausia yra piešiniai, rašiniai, eilės, veltiniai, aplikacijos, mezginiai...aš taip manau. Bet mielai priimsiu viską, ką duosite ir norėsite parodyti smile.gif
Kriiste
QUOTE(light blue @ 2010 03 09, 16:13)
Persiunčiau visoms kvietimus. Asmeniškai ir mokykloms. Bet...mokykloms siunčiau iš savo dėžės, kitaip nesigavo.

Dėl darbų apimties...labai nesiplėskite, nes neturėsim kur eksponuoti, o jei ir turėsime, tai tiesiog pamąstykite, kaip labai didelius darbus perduosite. Paprasčiausia yra su A4 formato lapais smile.gif Dėl darbelių iš molio ir tt. Labai faina būtų, ale kaip atgabenti? Gi viskas kainuoja, ar pačios mokėsite už siuntimą unsure.gif

Užtat priimtiniausia yra piešiniai, rašiniai, eilės, veltiniai, aplikacijos, mezginiai...aš taip manau. Bet mielai priimsiu viską, ką duosite ir norėsite parodyti smile.gif
*

siuntimas registruotas iki 0.5 kg - tik 4.15, o iki 2 kg - 6.15 4u.gif
light blue
QUOTE(Kriiste @ 2010 03 09, 17:15)
siuntimas registruotas iki 0.5 kg - tik 4.15, o iki 2 kg - 6.15 4u.gif
*

kainas aš žinau, bet siuntimas bus į abi puses, tai kaip iš savo kišenės...susidaro kaip bežiūrėsi.

Beje, mąstau kovo 20d siekti Vilnių, kolegė rado ten rusiškų knygų knygyną. Šį kartą ji iš ten mergytei parsivežė popierinių lėlių. Lėlė ir rūbeliai, tokio rinkinuko kaina doh.gif 2lt10ct doh.gif Jei mergina mano nesusirgs, viskas pavyks, tai paieškosiu tos vietikės. Gal kas tokių norėtumėt? Aš tai pasiimsiu, galės kokie pirmakleckiai pagal duotą garsą rūbus lėlėms "pirkti" smile.gif
Papildyta:
VIENAS EMAILAS NENUĖJO sad.gif kaip suprantu, negavo emailo &joy mokykla (bet ji asmeniškai gavo smile.gif )
KAS BUVOTE DAVUSIOS MOKYKLŲ EMAILUS, PATIKRINKITE RYT, AR GAVOTE ir parašykite man wink.gif
Papildyta:
PUSNIUKE, kaip tu? Ko tyli? Ar viskas gerai?
rencius
QUOTE(Kriiste @ 2010 03 09, 17:59)
cia tam, kas ieskojo mozaiku vaikuciams - viena mamyte parduoda blush2.gif
http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...;#entry35496332
*

ačiū, aš ieškojau thumbup.gif
ruzava
QUOTE(light blue @ 2010 03 09, 16:42)
Beje, mąstau kovo 20d siekti Vilnių, kolegė rado ten rusiškų knygų knygyną. Šį kartą ji iš ten mergytei parsivežė popierinių lėlių. Lėlė ir rūbeliai, tokio rinkinuko kaina  doh.gif 2lt10ct  doh.gif Jei mergina mano nesusirgs, viskas pavyks, tai paieškosiu tos vietikės. Gal kas tokių norėtumėt? Aš tai pasiimsiu, galės kokie pirmakleckiai pagal duotą garsą  rūbus lėlėms "pirkti" smile.gif
*

Light Blue, o tame rinkinuke, kažin, yra bent po kelis rūbelius ar tik vienai lėlei vienerios kelnytės ir pvz, maikutė g.gif
jei yra padoriau, tai aš bent poros rinkinukų norėčiau, ar netgi tris blush2.gif gobšuolė aš blush2.gif taip taip primečiau, kad po vieną užsiėmimų neturiu, galėtų keli iš sykio žaisti g.gif o dar už tokią kainą blink.gif
ramunciukas
Įkėliau savo kabineto foto ir dar kelių priemonių smile.gif Jei į domu užsukit pasižvalgyt biggrin.gif
light blue
QUOTE(ruzava @ 2010 03 09, 19:14)
Light Blue, o tame rinkinuke, kažin, yra bent po kelis rūbelius ar tik vienai lėlei vienerios kelnytės ir pvz, maikutė  g.gif
jei yra padoriau, tai aš bent poros rinkinukų norėčiau, ar netgi tris  blush2.gif  gobšuolė aš  blush2.gif  taip taip primečiau, kad po vieną užsiėmimų neturiu, galėtų keli iš sykio žaisti  g.gif o dar už tokią kainą  blink.gif
*

paklausiu ryt kolegės, žinau tik tiek, kad rūbeliai su nugara, na ne tie, kur pasikabina ant juostelių smile.gif o reik juos apmauti ant lėlės smile.gif

INFO, kurią permetu toms, kurios davėte mokyklų emailus parodai. Gali kilti klausimų, kurie kilo Teatrei, tai vat taip sumąsčiau:

Korteles apacioj desiniam kampe klijuokim smile.gif
o apie istaiga galima man emailu ar až parašyti, aš darysiu toki ale zemelapi, LT kontura ir jame prie miesto, is kurio dalyvauja mokiniai bus aprasas apie mokykla smile.gif
pinciuke
QUOTE(light blue @ 2010 03 09, 17:42)
Beje, mąstau kovo 20d siekti Vilnių, kolegė rado ten rusiškų knygų knygyną.
KAS BUVOTE DAVUSIOS MOKYKLŲ EMAILUS, PATIKRINKITE RYT, AR GAVOTE ir parašykite man wink.gif

knygynas ten didžiulis ir nuostabus - ieškojau tėčiui knygų (šachmatų). bet kadangi vilniuje silpnokai orientuojuosi - tiksios vietos negaliu nurodyti.
jei kažkur adresiuką rasiu- parašysiu. bet kiek ten visokio gėrio - oho. tame tarpe ir logopedėms. smile.gif
light blue - kvietimą gavau. dėkui. 4u.gif
pinciuke
QUOTE(ramunciukas @ 2010 03 09, 19:18)
Įkėliau savo kabineto foto ir dar kelių priemonių smile.gif Jei į domu užsukit pasižvalgyt biggrin.gif
*

labai gražu - jaukus, skoningai įrengtas kabinetukas. ale ir pabaliavoti tinkamas smile.gif
ale įdėk ir savo abrozdėlį susipažinimui lotuliukas.gif
ramunciukas
QUOTE(pinciuke @ 2010 03 09, 19:43)
labai gražu - jaukus, skoningai įrengtas kabinetukas. ale ir pabaliavoti tinkamas smile.gif
*

Ačiū 4u.gif Paprašo ....Oj paprašo dar manęs to kabineto pabaliavot pavaduotoja biggrin.gif bet buna, kad ateinu ir randu pilnus suolus rūbų arba šiaip visokių rakandų po renginių - tada jau pokalbis rimtas laukia pavaduotojos lotuliukas.gif

Beja kaip ten yra su tais disgrafikais? Kada galima matyt, kad tam vaikui jau visam gyvenimui pavyzdžiui akustinė disgrafija? Juk bandai tai pataisyti vaiką, o kada čia taip turi pasimatyt? Niekaip nesuprantu ką man tuom norėjo pasakyt PPT logopedė g.gif
daiste
QUOTE(ruzava @ 2010 03 08, 21:44)
gal kas galit primint, kokios klaidos laikomos  gramatinėmis? bijau praleist (ir dažniausiai praleidžiu dažniausiai pasitaikančias  doh.gif )
*

Mano manymu unsure.gif
Gramatinės klaidos:
a) Žodžių kaitymo
cool.gif Žodžių derinimo
c) Žodžių valdymo
d) Žodžių darybos
e) Sakinių formulavimo
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.