Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: LOGO KLUBAS, Spec.pedagogių ir logopedžių namučiai
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
kristute123
daiste, Tu šaunuolė thumbup.gif pritariu ir aš, kad ši mergina turi turėti teisę į mūsų paštą mirksiukas.gif
light blue
QUOTE(klopedija @ 2010 03 10, 22:52)
Pasigilinus neypatingai įdomu, bet užsireginau. Ačiū, Pinciuke aciuks.gif .
*

Užsiregistravau ir aš, nors mums atostogos, nenorėsiu, neisiu smile.gif
TEATRĖ
Laba diena, kaip ir su švente lithuania.gif

sanmara
QUOTE(klopedija @ 2010 03 10, 19:02)

Tai ir nepalik. Sirgsim už Tave  mirksiukas.gif  4u.gif
*

4u.gif

QUOTE(MAMTE @ 2010 03 10, 19:13)
1.Mėgaukis atostogomis  nestuke.gif  Man laaabai smagu buvo laukti ir auginti savo mergytes. Liūdna, kad man jau tai praeitis  verysad.gif

2.Prasideda ilgasis savaitgalis  thumbup.gif Atsigausim, pailsėsim  smile.gif  Aš, deja, sergu    Man jokių pramogų nenusimato
*

1. 4u.gif
2. Imk 4u.gif ir sveik

QUOTE(sirgalė @ 2010 03 10, 19:14)

Sanmara,šaunių laukimo atostogėlių-mėgaukis gyvenimu!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 4u.gif 

*

4u.gif

QUOTE(kristute123 @ 2010 03 10, 20:54)

na ir mano ši dienelė karsta.gif  pravedžiau renginį, skirtą kovo 11-ajai dviem frontais  pirmas renginys buvo 5-8 klasėms, o po pusvalandžio 9-12 klasėms! sunkiai man čia ėjosi, bet... sakykim, kad pavyko gerai mirksiukas.gif nusikaliau juodai, tai po renginių nuvykau į grožio saloną susitvarkyti nagučių, vis atsipučiau pusantros valandos  o dabar laukia ilgas savaitgalis, kurio metu turiu pribaigti  pasiruošimą seminarui unsure.gif
*

šaunuolė, kad save taip visur išbandai 4u.gif nors ir pavargai, bet manau, smagu buvo.
Pribaigsi ir tą seminarą 4u.gif

Su Valstybine švente visas lithuania.gif
brasta
QUOTE(MAMTE @ 2010 03 10, 18:13)
Mėgaukis atostogomis  nestuke.gif  Man laaabai smagu buvo laukti ir auginti savo mergytes. Liūdna, kad man jau tai praeitis  verysad.gif
*

Gi galima tą praeitį visada atnaujint... biggrin.gif O po ilgesnės pertraukos būna dar didesnis malonumas...
Be proto dabar džiaugiamės savo nuolat čiauškančiu pagranduku namuose.

O mane užvaldė tinginys... kaip kovoti??? biggrin.gif
klopedija
QUOTE(Vėta @ 2010 03 10, 22:27)
Merginos, o gal leidžiam? Juk ji savo darbą atsiuntė g.gif .
*
Leidžiam. lithuania.gif

QUOTE(light blue @ 2010 03 11, 08:36)
Užsiregistravau ir aš, nors mums atostogos, nenorėsiu, neisiu smile.gif
*
Ir aš taip sakau. lithuania.gif

QUOTE(brasta @ 2010 03 11, 11:08)
O mane užvaldė tinginys... kaip kovoti???  biggrin.gif
*
O kam kovot? Reikia tenkint savo specialiuosius poreikius hihihi.gif lithuania.gif
daiste
Ačiū už įvertinimą ir pasitikėjimą group.gif
ramunciukas
Sveikos smile.gif Su švente lithuania.gif Matau, kad net laisvadieniais darbai vyksta - neatostogaujam thumbup.gif
klopedija
... Dirbam plušam išsijuosę... hihihi.gif
myyylda
Sveikos, kolegės. Na ir aš pagaliau gavau kvietimą į Kužius smile.gif nė vienos jūsų "gyvai" dar nesu mačiusi, kaip suprantu susitiksiu su kristute ir su renciumi, taip? mirksiukas.gif
TEATRĖ
QUOTE(myyylda @ 2010 03 11, 14:54)
Sveikos, kolegės. Na ir aš pagaliau gavau kvietimą į Kužius  smile.gif  nė vienos jūsų "gyvai" dar nesu mačiusi, kaip suprantu susitiksiu su kristute ir su renciumi, taip? mirksiukas.gif
*

Ir dar su kai kuo lotuliukas.gif Ir įtariu, kad abi su Rencium būsit toj pačioj grupėj, kur ir lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
klopedija
Tai jau puiku, bus meet`as thumbup.gif
rencius
QUOTE(TEATRĖ @ 2010 03 11, 16:00)
Ir dar su kai kuo  lotuliukas.gif Ir įtariu, kad abi su Rencium būsit toj pačioj grupėj, kur ir  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  aš
*

Kaip faina thumbup.gif Aš esu 3gr Renata Žikarienė, o tu? blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(myyylda @ 2010 03 11, 15:54)
Sveikos, kolegės. Na ir aš pagaliau gavau kvietimą į Kužius  smile.gif  nė vienos jūsų "gyvai" dar nesu mačiusi, kaip suprantu susitiksiu su kristute ir su renciumi, taip? mirksiukas.gif
*

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif kurioje grupėje būsi?
Papildyta:
Nebepamenu, kurios buvau prašiusi knygelės Spalvinu ir mokausi, sakėte turite nuskanavusi blush2.gif Gal tavęs myyylda? Nebeatsimenu doh.gif
kristute123
QUOTE(myyylda @ 2010 03 11, 14:54)
*

gaila, kad jau išskirstytos į grupeles esam, o tai sueitume visos iš SM į vieną grupelę, tai būtų smagu thumbup.gif o dabar per daugumą, kad tik spėtume susimojuoti smile.gif
light blue
TEATRE, tu klausytis važiuoji, ar ką nors skaitysi?
Aš nuo gruodžio jokio seminaro dar neatklausiau, bet labai nesinori dėl popierio ten eiti, juolab apsimokėti pačiai doh.gif
kristute123
QUOTE(light blue @ 2010 03 11, 17:12)
TEATRE, tu klausytis važiuoji, ar ką nors skaitysi?
Aš nuo gruodžio jokio seminaro dar neatklausiau, bet labai nesinori dėl popierio ten eiti, juolab apsimokėti pačiai doh.gif
*

jo, TEATRĖ turėtų skaityti, juk programoje įrašyta mirksiukas.gif o kadangi labai jau maža mums organizuojamų seminarų, tai ir reikia lėkti ten, kur mumis nors kiek kvepia lotuliukas.gif
light blue
QUOTE(kristute123 @ 2010 03 11, 17:15)
jo, TEATRĖ turėtų skaityti, juk programoje įrašyta mirksiukas.gif  o kadangi labai jau maža mums organizuojamų  seminarų, tai ir reikia lėkti ten, kur mumis nors kiek kvepia lotuliukas.gif
*

neskaičiau aš tos programos, man net nekilo noras skaityti, kai tikrai žinau, jog nevažiuosiu taip toli.

TEATRE, PINCIUKE, tai balandžio 6-7 pasimatome wink.gif
Papildyta:
o dabar man jau baisu palikti savo gėrį vieną su tėte. O dar reik darbus apmėtyti mikliai doh.gif Ale ot blogis...per atostogas lotuliukas.gif
myyylda
QUOTE(rencius @ 2010 03 11, 15:09)
Kaip faina thumbup.gif  Aš esu 3gr Renata Žikarienė, o tu? blush2.gif
Papildyta:
Na o as Milda Vezb... mirksiukas.gif
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif kurioje grupėje būsi? 3 grupej
Papildyta:
Nebepamenu, kurios buvau prašiusi knygelės Spalvinu ir mokausi, sakėte turite nuskanavusi blush2.gif Gal tavęs myyylda? Nebeatsimenu doh.gif
*

manes prasei, bet dar neatskanavau, bet kaip ir pazadejau, per ilgaji savaitgali tai padarysiu. mirksiukas.gif
Papildyta:
Teatre, o kaip tu ten vadiniesi, na toj 3 grupej? biggrin.gif Butu surasyti ten nikai, o ne pavardes, daug paprasciau butu lotuliukas.gif
Savo kompe kazkur pradanginau "kalbu perjunginejima", tai dabar lietuvisku raidziu neatrandu lotuliukas.gif
Papildyta:
Nusvieskit mane, merginos, kur galeciau rasti, kokie projektai organizuojami musu srityje, seminarai visoje Lietuvoje ir pan, nes dabar tik savo rajono svietimo centro naujienas teseku blush2.gif
TEATRĖ
QUOTE(kristute123 @ 2010 03 11, 17:15)
jo, TEATRĖ turėtų skaityti, juk programoje įrašyta mirksiukas.gif 
*

aciuks.gif

QUOTE(light blue @ 2010 03 11, 17:26)
TEATRE, PINCIUKE, tai balandžio 6-7 pasimatome wink.gif
Papildyta:
o dabar man jau baisu palikti savo gėrį vieną su tėte. O dar reik darbus apmėtyti mikliai doh.gif Ale ot blogis...per atostogas lotuliukas.gif
*

Palikti tik vienai nakčiai reiks šį kartą ax.gif pailsėsi nuo jų lotuliukas.gif O kodėl per atostogas? Kada jos jums? Mums tai nuo kovo 29 iki balandžio 5 d. ; 6 ir 7 d. jau darbo dienos thumbup.gif

QUOTE(myyylda @ 2010 03 11, 17:32)
Teatre, o kaip tu ten vadiniesi, na toj 3 grupej? biggrin.gif  Butu surasyti ten nikai, o ne pavardes, daug paprasciau butu  lotuliukas.gif
Nusvieskit mane, merginos, kur galeciau rasti, kokie projektai organizuojami musu srityje, seminarai visoje Lietuvoje ir pan, nes dabar tik savo rajono svietimo centro naujienas teseku  blush2.gif
*

Manęs toj lentelėj nėra, kur tu su Rencium esat, aš tos 3 gr. pati pirma "skleisiuos" doh.gif dabar net nebenoriu, nes atrodo, kad neturiu ką ir pasakyti; jau taip viskas aišku ir atsibodę schmoll.gif
Myyylda su Rencium mane iš karto pažins, o kaip man jas atpažinti g.gif teks susitarti, kokį ženklą, kad parodytumėt lotuliukas.gif

O renginių reikia ieškoti per kitų rajonų švietimo centrus ir pan.; tik ar norėsi trenktis į kitą Lietuvos kraštą doh.gif , juk kelionė kainuoja ir dar pats seminaras, mums nieks neapmoka verysad.gif Nevažinėju ir aš toliau, kaip iki 100 km atstumu nuo savo namų blush2.gif

Baigiam temą thumbup.gif kas kurs naują???
ramunciukas
Aš turiu irgi nemažaaaaai serijinių ir siužetinių paveikslėlių. Siūst į paštą? Norit? biggrin.gif
klopedija
QUOTE(TEATRĖ @ 2010 03 11, 16:56)
Baigiam temą  thumbup.gif  kas kurs naują???
*
ax.gif
TEATRĖ
QUOTE(ramunciukas @ 2010 03 11, 18:11)
Aš turiu irgi nemažaaaaai serijinių ir siužetinių paveikslėlių. Siūst į paštą? Norit? biggrin.gif
*

siųsk

QUOTE(klopedija @ 2010 03 11, 18:14)
Aš  ax.gif
*

thumbup.gif
ruzava
QUOTE(ramunciukas @ 2010 03 11, 17:11)
*

laba labai norim bigsmile.gif
kristute123
QUOTE(ramunciukas @ 2010 03 11, 18:11)
*

jei tik ką turi, tai ir siųsk mirksiukas.gif

iš tikrųjų, tai labai faina būtų mums SM pleputėms susitikti nors Kužiuose mirksiukas.gif gal kokį skiriamąjį ženklą susigalvokim rolleyes.gif susibėgsim nors pertraukėlių metu susipažinti mirksiukas.gif
light blue
temos pabaigai - nenoriu likt nakvot VLn doh.gif
Vėta
Light blue, o kaip tu čia Vilniun persikėlei g.gif ? Lyg tais Kaune gyvenai g.gif ?
TEATRĖ
QUOTE(light blue @ 2010 03 11, 18:44)
temos pabaigai - nenoriu likt nakvot VLn doh.gif
*

ir nelik; kelionę apmoka gi, be to Kaunas arti;
O kaip su atostogom pas jus?
ramunciukas
Išsiunčiau, tik pažiūrėkit ar formatas tinka, nes kitaip nesugalvojau doh.gif
sanmara
QUOTE(myyylda @ 2010 03 11, 18:32)

Savo kompe kazkur pradanginau "kalbu perjunginejima", tai dabar lietuvisku raidziu neatrandu  lotuliukas.gif

*

shift alt paspausk vienu metu klaviat8roje ir pasikeis kalba (LT, RU, EN)
ruzava
Ramunciuk, didelis ir dar vienas nerealiai didelis AČIŪ 4u.gif aciuks.gif

reik atsispausdint ir susikarpyt thumbup.gif
klopedija
O! Kai kas jau veidus keičia hihihi.gif

Tema kaip ir sukurta, bet paskelbsiu, kai persirisim į 50 psl. 4u.gif

Einu žiūrėt į paštą ax.gif
ruzava
QUOTE(klopedija @ 2010 03 11, 18:53)
O! Kai kas jau veidus keičia hihihi.gif
*

jei čia apie mane, tai radau ir tiesiog akių atplėšt nebėjo, tarsi į veidrodį žiūrėčiau lotuliukas.gif
klopedija
Tai ir aš negaliu atplėšt. Kaip iš akies traukta! lotuliukas.gif

Ir Sanmara pavasariškai išgražėjo biggrin.gif
light blue
QUOTE(Vėta @ 2010 03 11, 18:55)
Light blue, o kaip tu čia Vilniun persikėlei g.gif ? Lyg tais Kaune gyvenai  g.gif ?
*

taigi profilis mano apskrita nesąmonė wink.gif sūnaus pas mane taip pat nerastum biggrin.gif nebent katinas rusų mėlynas užsiskaitytų, jis ir vyresnis už saldainę, kurios amžius irgi falsifikuotas biggrin.gif Kodėl? Kažkada sakiau, kad man labai nemalonių dalykų sm nutikę yra.

QUOTE(TEATRĖ @ 2010 03 11, 18:56)
ir nelik; kelionę apmoka gi, be to Kaunas arti;
O kaip su atostogom pas jus?
*

kad nuo kovo 29 atmenu, o iki kada nepamenu, ten dar mažiukų atostogos yra ir lyg dvi savaites bus g.gif nu nepamenu. durniausia tai, kad jei ilgai seminaras tęsis antrą dieną, tai kitą dieną po kelionės darban nueiti bus sunku doh.gif
klopedija
Aš lig šiol dar džiūgauju dėl to norvego seminaro. Dalykiniu požiūriu nebuvo labai naudingas, bet smegenėles pakedeno. Po tokių seminarų kyla daug idėjų, minčių... ax.gif
klopedija
Dar nebloga svetainė vaikams. Rusų k.
http://detkam.e-papa.ru/
Papildyta:
Paukščių balsai:
http://detkam.e-papa.ru/mp/90/
light blue
Tik gaila, kad ant ruzavos avatarinės pelės tų fanarų nėra, kurie kaip ir jos vizitinė lotuliukas.gif
ruzava
QUOTE(light blue @ 2010 03 11, 19:08)
nebent katinas rusų mėlynas užsiskaitytų, jis ir vyresnis už saldainę, kurios amžius irgi falsifikuotas biggrin.gif
*

turi rusų mėlynąjį? mmm wub.gif gražuoliai jie man wub.gif

QUOTE(light blue @ 2010 03 11, 19:37)
Tik gaila, kad ant ruzavos avatarinės pelės tų fanarų nėra, kurie kaip ir jos vizitinė lotuliukas.gif
*

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
sanmara
QUOTE(klopedija @ 2010 03 11, 21:00)

Ir Sanmara pavasariškai išgražėjo  biggrin.gif
*

Aš tai minimaliai pasikeičiau, na bet nuo Ruzavos aš ir akių negaliu atplėšti thumbup.gif

QUOTE(klopedija @ 2010 03 11, 21:35)
Dar nebloga svetainė vaikams.  Rusų k.
http://detkam.e-papa.ru/
Papildyta:
Paukščių balsai:
http://detkam.e-papa.ru/mp/90/
*

ačiukas 4u.gif

ir Ramunuciukui už paveiklėlius, reikės prisėsti kada susidėlioti viską 4u.gif
kristute123
na tikrai, kai kurios laaaaabai jau pasikeitusios thumbup.gif gražu wub.gif
rencius
QUOTE(kristute123 @ 2010 03 11, 19:22)
jei tik ką turi, tai ir siųsk mirksiukas.gif

iš tikrųjų, tai labai faina būtų mums SM pleputėms susitikti nors Kužiuose mirksiukas.gif  gal kokį skiriamąjį ženklą susigalvokim rolleyes.gif  susibėgsim nors pertraukėlių metu susipažinti mirksiukas.gif
*

Pritariu. Labai norėčiau susipažinti thumbup.gif

Jau 50psl doh.gif doh.gif Reikia ruošti naujus namučius!!! Gal bus savanorių? thumbup.gif
ruzava
QUOTE(sanmara @ 2010 03 11, 20:06)
Aš tai minimaliai pasikeičiau, na bet nuo Ruzavos aš ir akių negaliu atplėšti thumbup.gif
ačiukas 4u.gif
*

flirt.gif
TEATRĖ
QUOTE(kristute123 @ 2010 03 11, 21:08)
na tikrai, kai kurios laaaaabai jau pasikeitusios thumbup.gif  gražu wub.gif
*

Nu ir tu čia kokiu angelėliu virtai iš tokios rimtuolės mirksiukas.gif
light blue
turiu rusą, didelį labai labai biggrin.gif daugiau asmeniškai kalbėtumėm, daugiau pasakyčiau biggrin.gif
mano "sūnus" biggrin.gif
user posted image
klopedija
Jei kada suliesėsiu, tai pasikeisiu "veidą" į šitą: user posted image
light blue
rencius, nemoki tu skaityti tongue.gif dėl temos čia biggrin.gif
Papildyta:
bet, KLOPEDIJA, tau gal reik keistis, nes tavo avu naudojasi biggrin.gif man bent tai trukdytų biggrin.gif kristutės taip pat dažnas avas. Na nemyliu tokių pasikartojimų biggrin.gif
klopedija
QUOTE(rencius @ 2010 03 11, 20:14)
Gal bus savanorių? thumbup.gif
*
Oi, Renciau, Renciau... Neskaitai...

Nauja tema
Papildyta:
QUOTE(light blue @ 2010 03 11, 20:22)
tavo avu naudojasi biggrin.gif
*
Taigi. mad.gif Jau esu mačius. Bet aš jį pasidariau iš kažkokių ru @ platybių, o dabar, regis, jau ir SM kataloge yra.
Vėta
Gražus sūnus. o aš vis norėjau tavęs paklausti, kodėl kalbi tik apie Saldainę g.gif . Ale, galvojau, gal kokia tragedija, nelipsiu ant nuospaudų blush2.gif . Labai malonu susipažinti hihihi.gif . Ir gerai, kad Kauno nepalikai. Ir viskas gerai irnesakyk.gif.
Ramunciuk, nežinau ar panaudosiu paveikslėlius. Maži, nelabai vaikams parodysi. Gal susitariam, siunčiam kokybišką, panaudojamą medžiagą. Gal tuos pačius paveikslėlius skenuoti priartinus, apkarpius ir paruoštus naudojimui g.gif . Dabar taip išeina, kad įdėtos medžiagos iš karto nepanaudosi. Gal be reikalo aš čia burbu, bet sakau kaip man atrodo.
SuperMama
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.