daiste, Tu šaunuolė
Laba diena, kaip ir su švente
QUOTE(klopedija @ 2010 03 10, 19:02) QUOTE(MAMTE @ 2010 03 10, 19:13) 1.Mėgaukis atostogomis 2.Prasideda ilgasis savaitgalis 1. 2. Imk QUOTE(sirgalė @ 2010 03 10, 19:14) QUOTE(kristute123 @ 2010 03 10, 20:54) na ir mano ši dienelė šaunuolė, kad save taip visur išbandai Pribaigsi ir tą seminarą Su Valstybine švente visas QUOTE(MAMTE @ 2010 03 10, 18:13) Mėgaukis atostogomis Gi galima tą praeitį visada atnaujint... Be proto dabar džiaugiamės savo nuolat čiauškančiu pagranduku namuose. O mane užvaldė tinginys... kaip kovoti??? QUOTE(Vėta @ 2010 03 10, 22:27) Leidžiam. QUOTE(light blue @ 2010 03 11, 08:36) Ir aš taip sakau. QUOTE(brasta @ 2010 03 11, 11:08) O kam kovot? Reikia tenkint savo specialiuosius poreikius
Ačiū už įvertinimą ir pasitikėjimą
Sveikos
... Dirbam plušam išsijuosę...
Sveikos, kolegės. Na ir aš pagaliau gavau kvietimą į Kužius
Tai jau puiku, bus meet`as
QUOTE(TEATRĖ @ 2010 03 11, 16:00) Kaip faina Papildyta: QUOTE(myyylda @ 2010 03 11, 15:54) Sveikos, kolegės. Na ir aš pagaliau gavau kvietimą į Kužius Papildyta: Nebepamenu, kurios buvau prašiusi knygelės Spalvinu ir mokausi, sakėte turite nuskanavusi QUOTE(myyylda @ 2010 03 11, 14:54) Sveikos, kolegės. Na ir aš pagaliau gavau kvietimą į Kužius gaila, kad jau išskirstytos į grupeles esam, o tai sueitume visos iš SM į vieną grupelę, tai būtų smagu
TEATRE, tu klausytis važiuoji, ar ką nors skaitysi?
Aš nuo gruodžio jokio seminaro dar neatklausiau, bet labai nesinori dėl popierio ten eiti, juolab apsimokėti pačiai QUOTE(light blue @ 2010 03 11, 17:12) TEATRE, tu klausytis važiuoji, ar ką nors skaitysi? Aš nuo gruodžio jokio seminaro dar neatklausiau, bet labai nesinori dėl popierio ten eiti, juolab apsimokėti pačiai jo, TEATRĖ turėtų skaityti, juk programoje įrašyta QUOTE(kristute123 @ 2010 03 11, 17:15) jo, TEATRĖ turėtų skaityti, juk programoje įrašyta neskaičiau aš tos programos, man net nekilo noras skaityti, kai tikrai žinau, jog nevažiuosiu taip toli. TEATRE, PINCIUKE, tai balandžio 6-7 pasimatome Papildyta: o dabar man jau baisu palikti savo gėrį vieną su tėte. O dar reik darbus apmėtyti mikliai QUOTE(rencius @ 2010 03 11, 15:09) Kaip faina Papildyta: Na o as Milda Vezb... Papildyta: Nebepamenu, kurios buvau prašiusi knygelės Spalvinu ir mokausi, sakėte turite nuskanavusi manes prasei, bet dar neatskanavau, bet kaip ir pazadejau, per ilgaji savaitgali tai padarysiu. Papildyta: Teatre, o kaip tu ten vadiniesi, na toj 3 grupej? Savo kompe kazkur pradanginau "kalbu perjunginejima", tai dabar lietuvisku raidziu neatrandu Papildyta: Nusvieskit mane, merginos, kur galeciau rasti, kokie projektai organizuojami musu srityje, seminarai visoje Lietuvoje ir pan, nes dabar tik savo rajono svietimo centro naujienas teseku QUOTE(kristute123 @ 2010 03 11, 17:15) QUOTE(light blue @ 2010 03 11, 17:26) TEATRE, PINCIUKE, tai balandžio 6-7 pasimatome Papildyta: o dabar man jau baisu palikti savo gėrį vieną su tėte. O dar reik darbus apmėtyti mikliai Palikti tik vienai nakčiai reiks šį kartą QUOTE(myyylda @ 2010 03 11, 17:32) Teatre, o kaip tu ten vadiniesi, na toj 3 grupej? Nusvieskit mane, merginos, kur galeciau rasti, kokie projektai organizuojami musu srityje, seminarai visoje Lietuvoje ir pan, nes dabar tik savo rajono svietimo centro naujienas teseku Manęs toj lentelėj nėra, kur tu su Rencium esat, aš tos 3 gr. pati pirma "skleisiuos" Myyylda su Rencium mane iš karto pažins, o kaip man jas atpažinti O renginių reikia ieškoti per kitų rajonų švietimo centrus ir pan.; tik ar norėsi trenktis į kitą Lietuvos kraštą Baigiam temą
Aš turiu irgi nemažaaaaai serijinių ir siužetinių paveikslėlių. Siūst į paštą? Norit?
QUOTE(ramunciukas @ 2010 03 11, 18:11) jei tik ką turi, tai ir siųsk iš tikrųjų, tai labai faina būtų mums SM pleputėms susitikti nors Kužiuose
temos pabaigai - nenoriu likt nakvot VLn
Light blue, o kaip tu čia Vilniun persikėlei
Išsiunčiau, tik pažiūrėkit ar formatas tinka, nes kitaip nesugalvojau
Ramunciuk, didelis ir dar vienas nerealiai didelis AČIŪ
reik atsispausdint ir susikarpyt
O! Kai kas jau veidus keičia
Tema kaip ir sukurta, bet paskelbsiu, kai persirisim į 50 psl. Einu žiūrėt į paštą
Tai ir aš negaliu atplėšt. Kaip iš akies traukta!
Ir Sanmara pavasariškai išgražėjo QUOTE(Vėta @ 2010 03 11, 18:55) taigi profilis mano apskrita nesąmonė QUOTE(TEATRĖ @ 2010 03 11, 18:56) kad nuo kovo 29 atmenu, o iki kada nepamenu, ten dar mažiukų atostogos yra ir lyg dvi savaites bus
Aš lig šiol dar džiūgauju dėl to norvego seminaro. Dalykiniu požiūriu nebuvo labai naudingas, bet smegenėles pakedeno. Po tokių seminarų kyla daug idėjų, minčių...
Dar nebloga svetainė vaikams. Rusų k.
http://detkam.e-papa.ru/ Papildyta: Paukščių balsai: http://detkam.e-papa.ru/mp/90/
Tik gaila, kad ant ruzavos avatarinės pelės tų fanarų nėra, kurie kaip ir jos vizitinė
QUOTE(light blue @ 2010 03 11, 19:08) nebent katinas rusų mėlynas užsiskaitytų, jis ir vyresnis už saldainę, kurios amžius irgi falsifikuotas turi rusų mėlynąjį? mmm QUOTE(light blue @ 2010 03 11, 19:37) QUOTE(klopedija @ 2010 03 11, 21:00) Aš tai minimaliai pasikeičiau, na bet nuo Ruzavos aš ir akių negaliu atplėšti QUOTE(klopedija @ 2010 03 11, 21:35) Dar nebloga svetainė vaikams. Rusų k. http://detkam.e-papa.ru/ Papildyta: Paukščių balsai: http://detkam.e-papa.ru/mp/90/ ačiukas ir Ramunuciukui už paveiklėlius, reikės prisėsti kada susidėlioti viską
na tikrai, kai kurios laaaaabai jau pasikeitusios
QUOTE(kristute123 @ 2010 03 11, 19:22) jei tik ką turi, tai ir siųsk iš tikrųjų, tai labai faina būtų mums SM pleputėms susitikti nors Kužiuose Pritariu. Labai norėčiau susipažinti Jau 50psl
turiu rusą, didelį labai labai
mano "sūnus"
Jei kada suliesėsiu, tai pasikeisiu "veidą" į šitą:
rencius, nemoki tu skaityti
Papildyta: bet, KLOPEDIJA, tau gal reik keistis, nes tavo avu naudojasi QUOTE(rencius @ 2010 03 11, 20:14) Oi, Renciau, Renciau... Neskaitai...Nauja tema Papildyta: QUOTE(light blue @ 2010 03 11, 20:22) Taigi.
Gražus sūnus. o aš vis norėjau tavęs paklausti, kodėl kalbi tik apie Saldainę
Ramunciuk, nežinau ar panaudosiu paveikslėlius. Maži, nelabai vaikams parodysi. Gal susitariam, siunčiam kokybišką, panaudojamą medžiagą. Gal tuos pačius paveikslėlius skenuoti priartinus, apkarpius ir paruoštus naudojimui
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
|