jolantida  na nzn, netikiu as tais velyvais NT parodymais.. be to testukai pas mane 10 stiprumo ( is ebay). na siaip ana men mmm parejo 14 dpo, bet cd tai buvo 26, kaip kad ir siandien yra. tai teks sedeti ir laukti ju, tik ta BT keistai atrodo.. o siaip Ii faze gali buti ir 16 dienu, taigi dar tiketina ir rytoj ju sulaukti. tik gal man merginos kas isskyras stebi dar pasakys, ar normalu pries mmm kad butu tokios kaip misinys Egg su Creamy..  pasiziurejau idomumo delei kas su BT siuo metu, tai 37.2
Bussinkka
2010 03 02, 12:06
QUOTE(auxxe @ 2010 03 02, 11:36) jolantida  na nzn, netikiu as tais velyvais NT parodymais.. be to testukai pas mane 10 stiprumo ( is ebay). na siaip ana men mmm parejo 14 dpo, bet cd tai buvo 26, kaip kad ir siandien yra. tai teks sedeti ir laukti ju, tik ta BT keistai atrodo.. o siaip dpo gali buti ir 16 dienu, taigi dar tiketina ir rytoj ju sulaukti. tik gal man merginos kas isskyras stebi dar pasakys, ar normalu pries mmm kad butu tokios kaip misinys Egg su Creamy..  pasiziurejau idomumo delei kas su BT siuo metu, tai 37.2 pas mane pries mmm budavo vandeningos isskyros, o dabar tokios kaip ir creamy
Sveikos, Sveikinu naujas nėštukes QUOTE(auxxe @ 2010 03 02, 10:52) Tau galėjo O būti ir 15 cd. Įdomu ar nuėmus 11 cd tą labai žemą temperatūrą FF nepersigalvotų
bum nu pabandysiu paeksperimentuoti, bet siaip na nzn, nes cia jau butu eksperimentas, nes ta zema temp tikrai buvo, ir dar kelis kartus ja ryte pamatavau ir tikrai nebuvo jokiu pasaliniu veiksniu, kas butu galeje itakoti tokia temp. nu va nuemiau, tai jo, perkele i 15 cd, bet jau su punktyrine linija. bet siaip sakau, ta ryta net 3 sykius permatavau temp ar gerai termometras rode. ir pagal isskyras man neatitinka 15 cd tikrai, nes ten visa eile Creamy zymetu tikrai buvo Creamy. o be to 11 cd maudeno sona. na ziuresim kada cia man pramus.
QUOTE(auxxe @ 2010 03 02, 13:05) bum nu pabandysiu paeksperimentuoti, bet siaip na nzn, nes cia jau butu eksperimentas, nes ta zema temp tikrai buvo, ir dar kelis kartus ja ryte pamatavau ir tikrai nebuvo jokiu pasaliniu veiksniu, kas butu galeje itakoti tokia temp. nu va nuemiau, tai jo, perkele i 15 cd, bet jau su punktyrine linija. bet siaip sakau, ta ryta net 3 sykius permatavau temp ar gerai termometras rode. ir pagal isskyras man neatitinka 15 cd tikrai, nes ten visa eile Creamy zymetu tikrai buvo Creamy. o be to 11 cd maudeno sona. na ziuresim kada cia man pramus. Tai žinai visko gali būti. Man čia šiaip užmetus akį nežinant kad 3 kartus pamatavai pasirodė kad gal netyčia blogai pasimatavo ar kažką  O ovuliacija gali būti ir su Creamy - iš sykio po Eggwhite  Pagal išskyras išvis sakyčiau kad 13 cd turėjo būti tai daugiau į BT žiūrau
jei dar pramus siandien, vadinasi O tikrai buvo 11 cd, jei pramus veliau, vadinasi O visgi buvo 15 cd. bet tada bus didelis klaustukas, kodel man ta BT tokia buvo 11 cd.
QUOTE(auxxe @ 2010 03 02, 13:16) jei dar pramus siandien, vadinasi O tikrai buvo 11 cd, jei pramus veliau, vadinasi O visgi buvo 15 cd. Tai jo, taip ir sužinosim  Tik ką reikės daryt jei nepramuš
Chenelle
2010 03 02, 13:47
QUOTE(auxxe @ 2010 03 02, 11:52) jei ne isskyros, tai manyciau, kad O buvo veliau, netgi BT pakankamai zema, o po 15 CD pakyla iki iprastos II fazes lygio temp
Monttana
2010 03 02, 13:48
Sveikos matuotojos  Labai sveikinu naujas nestukes  Taip teigiamai nuteikia kitu nestukiu teigiami rezultatai  Lai kuo daugiau pabyra mums dvieju bruksneliu lietus QUOTE(Sigeita @ 2010 03 01, 19:04) tikrai, kad po laparask net tam paciam cikle pavyko tapt  , stebuklai.. Visu pirma sveikinu  O ka reiskia laparask  Cia bendram isprusimui Na o mano Ov dienos jau savaites begy turetu paaisket  Bet pirma faze kolkas pas mane kaip neliksmieji kalneliai  Idomu kam nors panasiai buve?  Bet kiek suprantu pirma faze dideles reiksmes neteikia? Ar ne?
Chenelle
2010 03 02, 13:52
QUOTE(bum @ 2010 03 02, 14:17)
Kaip tau sekasi, matau 2 dpo. IUI bandei  ? Papildyta:QUOTE(Monttana @ 2010 03 02, 14:48) Bet kiek suprantu pirma faze dideles reiksmes neteikia? Ar ne?  Ka turi omeny
bum pramus pramus.. esu 99.9 proc tikra is pojuciu.. o siaip is tikro gaila, kad per ta zema BT ta 11 cd su ND taip viskas isejo negerai  na pagal 11 cd tai ale idealiai, nes na as dar ir bandziau gaudyti kad butu ale 2 dienos iki O ( didesnis mergytes sansas  ), tai va galvojau darysim ND kas pora dienu ir ziuresiu kas ir kaip. nu ir kai 11 CD taip nukrito, kilo iskart mintis, kad tikrai turi buti O ir galvoju lauksiu kitos dienos, jei nebus kilimo, darysim vel ND toliau. tai kadangi BT graziai vel soko aukstyn ir va isejo 2 dienos iki O ND idealiai, tai daugiau ir nieko nebedarem nesaugaus  nelemta vadinasi..
Chenelle
2010 03 02, 13:59
QUOTE(auxxe @ 2010 03 02, 14:53) bum pramus pramus.. esu 99.9 proc tikra is pojuciu.. o siaip is tikro gaila, kad per ta zema BT ta 11 cd su ND taip viskas isejo negerai  na pagal 11 cd tai ale idealiai, nes na as dar ir bandziau gaudyti kad butu ale 2 dienos iki O ( didesnis mergytes sansas  ), tai va galvojau darysim ND kas pora dienu ir ziuresiu kas ir kaip. nu ir kai 11 CD taip nukrito, kilo iskart mintis, kad tikrai turi buti O ir galvoju lauksiu kitos dienos, jei nebus kilimo, darysim vel ND toliau. tai kadangi BT graziai vel soko aukstyn ir va isejo 2 dienos iki O ND idealiai, tai daugiau ir nieko nebedarem nesaugaus  nelemta vadinasi.. o tu pirma cikla matuoji? As anksciau irgi dvejodavau ir pakritimai suglumindavo  Dabar zinau, kad mano II fazes temp yra nuo 37,2. Kiek matuoju nera buve, kad 37,2 butu I fazej, max 37,1, taigi kai zinau savo "laipteli" lengviau susigaudyt
Chenelle na per mano gyvenimeli tai 2 matuotas ciklas. pirmasis buvo iskar ir sekmingas
QUOTE(Monttana @ 2010 03 02, 13:48) Na o mano Ov dienos jau savaites begy turetu paaisket  Bet pirma faze kolkas pas mane kaip neliksmieji kalneliai  Idomu kam nors panasiai buve?  Bet kiek suprantu pirma faze dideles reiksmes neteikia? Ar ne?  Pas Jolantida panasus buna linksmieji kalneliai
Ingutevi
2010 03 02, 14:19
QUOTE(Monttana @ 2010 03 02, 14:48) O ka reiskia laparask  Cia bendram isprusimui Laparoskopija - tai operacija, kai padaromos 3 skylutės pilve ir tvarkomi įvairūs negerumai. Šalinamos cistos, tvarkomos kiaušintakių sąaugos, prideginami endometriozės židiniai, badomos kiaušidės... Arba šiaip būna diagnostinė laporaskopija, kai tik patikrinamas kiaušintakių praeinamumas Plačiau - skyrelyje - nesulaukiančiom gandro
Chenelle
2010 03 02, 14:36
QUOTE(auxxe @ 2010 03 02, 15:05) Chenelle na per mano gyvenimeli tai 2 matuotas ciklas. pirmasis buvo iskar ir sekmingas
aisku , gal ir sis dar bus sekmingas
Monttana
2010 03 02, 14:53
QUOTE(Chenelle @ 2010 03 02, 15:52) Ka turi omeny  Tai, kad svarbiausia pirmoj fazej pagaut Ov, t.y. pakritima pries dideli suoly aukstyn. O antra faze turi but aukstesnej grafoj nei pirma ir aisku, jau antroje nelabai pageidaujami tie status kalneliai, to tik nezymus svyravimai. Nezina kas itakoja tuos staigius suolius. Mano atveju tie du dideli pakilimai po ryskaus nukritimo galejo buti tiesiog netendencingo, netaisyklingo matavimo pasekmes, ka ir rodo tie du neuztusuoti rutuliukai. Labai tikiuosi, kad tokiu bangu daugiau nebus, nes einant link ciklo vidurio tai galetu suklaidinti... QUOTE(Ingutevi @ 2010 03 02, 16:19)
QUOTE(Chenelle @ 2010 03 02, 13:52) Kaip tau sekasi, matau 2 dpo. IUI bandei  ? Aha, šįkart bandom natūraliam cikle po GN išsykio QUOTE(auxxe @ 2010 03 02, 13:53) bum pramus pramus.. esu 99.9 proc tikra is pojuciu.. o siaip is tikro gaila, kad per ta zema BT ta 11 cd su ND taip viskas isejo negerai  na pagal 11 cd tai ale idealiai, nes na as dar ir bandziau gaudyti kad butu ale 2 dienos iki O ( didesnis mergytes sansas  ), tai va galvojau darysim ND kas pora dienu ir ziuresiu kas ir kaip. nu ir kai 11 CD taip nukrito, kilo iskart mintis, kad tikrai turi buti O ir galvoju lauksiu kitos dienos, jei nebus kilimo, darysim vel ND toliau. tai kadangi BT graziai vel soko aukstyn ir va isejo 2 dienos iki O ND idealiai, tai daugiau ir nieko nebedarem nesaugaus  nelemta vadinasi.. Tai tik tas vienas ND ir tebuvo? Na nieko, kitą kartą rimčiau pasistengsit
Chenelle
2010 03 02, 15:07
QUOTE(Monttana @ 2010 03 02, 15:53) Tai, kad svarbiausia pirmoj fazej pagaut Ov, t.y. pakritima pries dideli suoly aukstyn. O antra faze turi but aukstesnej grafoj nei pirma ir aisku, jau antroje nelabai pageidaujami tie status kalneliai, to tik nezymus svyravimai. Nezina kas itakoja tuos staigius suolius. Mano atveju tie du dideli pakilimai po ryskaus nukritimo galejo buti tiesiog netendencingo, netaisyklingo matavimo pasekmes, ka ir rodo tie du neuztusuoti rutuliukai. Labai tikiuosi, kad tokiu bangu daugiau nebus, nes einant link ciklo vidurio tai galetu suklaidinti...
Na nz matvime vienodai svarbios abi fazes. Be I, neturetum su kuo lygint antra. Svarbus labai yra keli matavimai iki O (jie pirmoj fazej), nes jei jie netikslus, netiksliai nustatoma O diena. I fazeje svarbios isskyros. Tiek I , tiek II fazeje dieli svyravimai nera gerai
bum aha, 'vaisingi' ND buvo tik tie vieni  siaip mano mazius irgi pagamintas tik su 1 ND  sulaukus BT pakilimo buvo ND ir gale men +. ana men irgi ND buvo tik per mano juntama O ir gale men buvo vaiduokliukas, tik deja pabego  tai visgi mastau, kad realiausia, kad visgi si men O buvo ne tada, kada brezia. tik 11 cd BT skelbe streikia del kazkokiu tai priezasciu  na bet yra kaip yra.. ateis laikas - bus ir vaikas, kaip sakant.. jus geriau gaudykit gandriukus
daivutyte
2010 03 02, 17:42
QUOTE(auxxe @ 2010 03 02, 03:52) sveikos, na matau kad tau gali kas nors ir iseit!!!1 o as tai leidziuosi, vakar vakare dariua NT buvo -, prisipirkau dolerinej igiu testu tai negaila gadint!!!
QUOTE(Tahoe @ 2010 03 02, 13:05) Pas Jolantida panasus buna linksmieji kalneliai  tikrai taip
kur jus perkat tuos nt pigius?
daivutyte
2010 03 02, 18:03
QUOTE(ksise @ 2010 03 02, 10:58) kur jus perkat tuos nt pigius? na kur lietuvoj tai tikrai nezinau, nes gyvenu JAV, tai 99 cents parduotuvese ju buna.
siaip per ebay galima nusipirkti, arba yra mergina Zydros akys nicku, tai ji pardavineja NT ir Ot po 1 lita berods ir lietuvoje..
QUOTE(ksise @ 2010 03 02, 17:58) kur jus perkat tuos nt pigius? Daug kas perka pas SM narę Žydros akys  labai daug geru atsiliepimu apie tuos testukus. dar yra Ebay'juje, irgi labai nebrangiu variantu
QUOTE(Tahoe @ 2010 03 02, 19:18) Daug kas perka pas SM narę Žydros akys  labai daug geru atsiliepimu apie tuos testukus. dar yra Ebay'juje, irgi labai nebrangiu variantu  o kaip man ja rast?
Bitute1977
2010 03 02, 19:56
QUOTE(ksise @ 2010 03 02, 20:06) Paziurek tema Apie vaisingu dienu testerius,rasi ja 8 zinutej ir parasyk i AZ,as taip dariau
QUOTE(ksise @ 2010 03 02, 19:06) QUOTE(Bitute1977 @ 2010 03 02, 19:56) Paziurek tema Apie vaisingu dienu testerius,rasi ja 8 zinutej ir parasyk i AZ,as taip dariau  Arba eiti per Narius, ivesti nario varda, spausti "Ieskoti" ir suras  As jau uzsinorejau testuku, tai siandien parasiau jai, kolkas atsakymo negavau
Zemaiciuke
2010 03 02, 21:25
QUOTE(Tahoe @ 2010 03 02, 21:10) Arba eiti per Narius, ivesti nario varda, spausti "Ieskoti" ir suras  As jau uzsinorejau testuku, tai siandien parasiau jai, kolkas atsakymo negavau  o as siandien pas ja jau uzsisakiau OT, tureciau sia savaite gauti
Kristiandra
2010 03 02, 21:39
Niu, o as dar viena nusipirkau testuka (nors ir ne pigu  ) - ryt ryte vel bandysiu - oi kaip spyrgu spyrgu negaliu. merginos, ramios nakteles, kad rytojus atnestu mums tik geru ziniu
Džerimi
2010 03 02, 21:42
sveikutes Sveikinimai visoms naujoms nestukems Auxxe-tau pramusineja, pramusineja ir niekaip nepramusa.  man atrodo tuoj sveikint irgi reiks
Dzerimi  niu nea, tikrai pramus ir visgi speju kad taip ir bus, jog organizmas apgavo mane si menesi su ta zema BT ir O bus ivykusi veliau  tik nesuprantu kame saknys to.. na, o siaip ka, laukiu kada jau pramus ir pradeti is naujo vel cikla su pavyzdingesniais ND tarp 10-15 CD ( MB atrodo pasiraso dar 1 bandymo ciklui, nes paskui balandi tai skrendu i LT ).
Labas rytas, QUOTE(Zemaiciuke @ 2010 03 02, 21:25) o as siandien pas ja jau uzsisakiau OT, tureciau sia savaite gauti  As sikart is Ebay pirksiu, man norisi jautresniu OT, o ypac NT  QUOTE(Kristiandra @ 2010 03 02, 21:39) Niu, o as dar viena nusipirkau testuka (nors ir ne pigu  ) - ryt ryte vel bandysiu - oi kaip spyrgu spyrgu negaliu. merginos, ramios nakteles, kad rytojus atnestu mums tik geru ziniu  Ir ka gi siandiena tau atnese, ka rodo NT?
Kristiandra
2010 03 03, 08:49
QUOTE(Tahoe @ 2010 03 03, 08:28) Ir ka gi siandiena tau atnese, ka rodo NT?  Labas rytas, merginos. Na as dar pakilau 0,1. NT rodo II (na antra dar ne rysi, bet atsirado per 3 min.) Tai tyliai tyliai dziaugiuosi, laukiu rytojaus - jau mmm dienos. Tikiuosi viskas bus si karteli gerai... http://www.babyplan.ru/profile/70254Didziausios sekmes visoms!
Zemaiciuke
2010 03 03, 08:53
QUOTE(Kristiandra @ 2010 03 03, 09:49) Labas rytas, merginos. Na as dar pakilau 0,1. NT rodo II (na antra dar ne rysi, bet atsirado per 3 min.) Tai tyliai tyliai dziaugiuosi, laukiu rytojaus - jau mmm dienos. Tikiuosi viskas bus si karteli gerai... http://www.babyplan.ru/profile/70254Didziausios sekmes visoms!  tyliai sveikinu
QUOTE(Kristiandra @ 2010 03 03, 09:49) Labas rytas, merginos. Na as dar pakilau 0,1. NT rodo II (na antra dar ne rysi, bet atsirado per 3 min.) Tai tyliai tyliai dziaugiuosi, laukiu rytojaus - jau mmm dienos. Tikiuosi viskas bus si karteli gerai... Didziausios sekmes visoms!  Kaip smagu sulaukti II  Sveikinu. Aš labai jų laukiu, bet kiek matuoju BT dar nemačiau tokios kaip šį ciklą. Visada laikydavosi aukščiau ir po O kildavo staigiau. Iki mm man dar apie savaitė, tai niekaip nesuprantu ko aš tokia atšalus šį ciklą. Jau viltis visas palaidojau, kad galėjo pavykti.
Chenelle
2010 03 03, 08:56
 Labas rytas
QUOTE(Kristiandra @ 2010 03 03, 08:49) Labas rytas, merginos. Na as dar pakilau 0,1. NT rodo II (na antra dar ne rysi, bet atsirado per 3 min.) Tai tyliai tyliai dziaugiuosi, laukiu rytojaus - jau mmm dienos. Tikiuosi viskas bus si karteli gerai... http://www.babyplan.ru/profile/70254Didziausios sekmes visoms!  Valio Sveikinu tyliai Pas mane tai itariu vel si cikla nieko gero nebus  Liudna truputi. dar yra laiko, bet vistiek kazkaip tokia nuojauta
QUOTE(Tahoe @ 2010 03 03, 09:57) Valio Sveikinu tyliai Pas mane tai itariu vel si cikla nieko gero nebus  Liudna truputi. dar yra laiko, bet vistiek kazkaip tokia nuojauta  bet tu labai gražiai tiesiąja keliauji. Tokią BT turėčiau tai jau NT būčiau sugadinus
~Serpentine~
2010 03 03, 09:05
Labas rytas mergytes, reikia jusu ekspertiskos akies  zvilktelkit i mano BT  kaip manot, ar yra nors maza viltis, kad vis tik galiu buti  ar cia jau garantuotai mmm parkeliauja  O gali buti buvusi ir 23-24 CD, nes OT vienodai teigiami buvo 21 ir 23 CD kol kas nejauciu nei ateinanciu mmm pozymiu nei  pozymiu  (.)(.) siandien jau visiskai nebejautrus paliko (po O savaitele jautresni buvo), pilvo nei trupucio nemaudzia  ka manot?
QUOTE(Kristiandra @ 2010 03 03, 10:49) Labas rytas, merginos. Na as dar pakilau 0,1. NT rodo II (na antra dar ne rysi, bet atsirado per 3 min.) Tai tyliai tyliai dziaugiuosi, laukiu rytojaus - jau mmm dienos. Tikiuosi viskas bus si karteli gerai... http://www.babyplan.ru/profile/70254Didziausios sekmes visoms!  valiooooo...sveikinimai didziauisi  pasidalinsiu savo BT: http://www.babyplan.ru/profile/69942
Gelyte13
2010 03 03, 09:25
QUOTE(Kristiandra @ 2010 03 03, 09:49) Labas rytas, merginos. Na as dar pakilau 0,1. NT rodo II (na antra dar ne rysi, bet atsirado per 3 min.) Tai tyliai tyliai dziaugiuosi, laukiu rytojaus - jau mmm dienos. Tikiuosi viskas bus si karteli gerai... http://www.babyplan.ru/profile/70254Didziausios sekmes visoms!  Tyliai sveikinu Nu man kazkokie absurdai darosi. Siandien kaip ir nieko- dar truputi pakilau. Taciau du idomus dalykai: 1. BP O nubreze 15 CD, 2. Nepriklausomai ar ryt pakilciau, ar issilaikyciau taip pat, ar pakrisciau- FF perkelia O i 11 CD su punktyrine linija... nieko nebesuprantu. Bet laaaaaaaabai abejoju, kad man 15CD galejo o ivykti..
Chenelle
2010 03 03, 09:39
QUOTE(Kristiandra @ 2010 03 03, 09:49) Labas rytas, merginos. Na as dar pakilau 0,1. NT rodo II [/url]
Kaip smagu  Linkiu, kad tik rysketu QUOTE(~Serpentine~ @ 2010 03 03, 10:05) Labas rytas mergytes, reikia jusu ekspertiskos akies  zvilktelkit i mano BT  kaip manot, ar yra nors maza viltis, kad vis tik galiu buti  ar cia jau garantuotai mmm parkeliauja  O gali buti buvusi ir 23-24 CD, nes OT vienodai teigiami buvo 21 ir 23 CD kol kas nejauciu nei ateinanciu mmm pozymiu nei  pozymiu  (.)(.) siandien jau visiskai nebejautrus paliko (po O savaitele jautresni buvo), pilvo nei trupucio nemaudzia  ka manot?  Atvirai sakant, daug vilciu nedeciau
~Serpentine~
2010 03 03, 09:41
QUOTE(Chenelle @ 2010 03 03, 09:39) Kaip smagu  Linkiu, kad tik rysketu Atvirai sakant, daug vilciu nedeciau  aciu uz nuleidima ant zemes  reikia kartais, kai per daug imi prisisvaigti
Ingutevi
2010 03 03, 09:45
Sveikutės  QUOTE(Kristiandra @ 2010 03 03, 09:49) Tai tyliai tyliai dziaugiuosi Tyliai tyliai sveikinu  QUOTE(~Serpentine~ @ 2010 03 03, 10:05) mergytes, reikia jusu ekspertiskos akies  zvilktelkit i mano BT  kaip manot, ar yra nors maza viltis, kad vis tik galiu buti Tai vilčių yra tol, kol neateina mm.... Tiek, kad mano akimis vilties nedaug QUOTE(Gelyte13 @ 2010 03 03, 10:25) Taciau du idomus dalykai:.... Kol kas aš už 13 dieną Mano tempa nekyla. Tiksliau vėl nusileido. Vandeningos išskyros baigėsi. Laukiu toliau
Sigeita
2010 03 03, 09:48
QUOTE(Kristiandra @ 2010 03 03, 08:49) Labas rytas, merginos. Na as dar pakilau 0,1. NT rodo II (na antra dar ne rysi, bet atsirado per 3 min.) Tai tyliai tyliai dziaugiuosi, laukiu rytojaus - jau mmm dienos. Tikiuosi viskas bus si karteli gerai... http://www.babyplan.ru/profile/70254Didziausios sekmes visoms!  labas rytelis, Kristiandra, sveikinimai dideliausi, lengvu 9menesiuku! zinai tavo tokia pati situacija kaip ir mano.. as sian tp pakilau.. jau ir neapsimoka gadint daugiau Nt.. http://www.babyplan.ru/profile/13592greitai mes jus aplankysime su virusiukais..
QUOTE(index @ 2010 03 03, 09:00) bet tu labai gražiai tiesiąja keliauji. Tokią BT turėčiau tai jau NT būčiau sugadinus  Spek, ar nepagadinau Vakar parode riebu I. Del to, ir nusileidau ant zemes, o ir BT nebekyla. na, kaip bus taip bus.QUOTE(~Serpentine~ @ 2010 03 03, 09:05) Labas rytas mergytes, reikia jusu ekspertiskos akies  zvilktelkit i mano BT  kaip manot, ar yra nors maza viltis, kad vis tik galiu buti  ar cia jau garantuotai mmm parkeliauja  O gali buti buvusi ir 23-24 CD, nes OT vienodai teigiami buvo 21 ir 23 CD kol kas nejauciu nei ateinanciu mmm pozymiu nei  pozymiu  (.)(.) siandien jau visiskai nebejautrus paliko (po O savaitele jautresni buvo), pilvo nei trupucio nemaudzia  ka manot?  O kiek pas tave tesiasi antroji faze? Na, pakritimas yra...
Sigeita
2010 03 03, 09:54
QUOTE(svetla @ 2010 03 03, 09:08) valiooooo...sveikinimai didziauisi  pasidalinsiu savo BT: http://www.babyplan.ru/profile/69942kaip fainiai,dar viena nestuke  lengvu 9menesiuku
sveikinimai naujoms nestukems  ziuriu visai pabiro nemazai ju, kad taip ir toliau na, o as eksperimentuoju ar rodys mano grafikeli per linka, kad netersti cia pastoviai eterio su jais  dabar jau tikrai ciklo pabaiga http://www.fertilityfriend.com/home/20ea53
|
|