Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: BT matavimas, labai laukia II
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Nėštumo planavimas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Chenelle
QUOTE(Bussinkka @ 2010 02 24, 09:43)
Zinokit lygtais ir pamaciau antra juostele bet jau praejo nemazai laiko, o ir ziureti reikiamu kampu ir prie geros sviesos reikia  lotuliukas.gif  gal man jau vaidenasi lotuliukas.gif  blink.gif
*

Kadangi labai anksti, tai pilnai tikiu, kad mazas vaiduokliukas, gali virsti maziuku vaikiuku wub.gif
Tahoe
QUOTE(ksise @ 2010 02 24, 08:13)
labas rytas,nebezinau ka galvot ka daryt,bt nenukrito liko kaip ir vakar bet mmm kaip ir nera,nu bet tas rudas tepliojimas mane nervina,net nzn ar gadint nt?! http://www.babyplan.ru/profile/65639
*

Bet juk rudas tepliojimas, tai dar ne mm, daznai rudas tepliojimas buna implantacija, gal dar kas gali buti.. Be to, BT nenukrito bigsmile.gif Jeigu turi ne viena NT, gali pagadinti smile.gif

QUOTE(alinaanila @ 2010 02 24, 08:16)
http://www.babyplan.ru/profile/69825    mergaites kaip jums atrodo sis grafikelis?Matuoju pirma kart ,bet ir tai ne nuo pradziu,bet NT tai manaudarysiuos koki pirmadieni,zinoma jei sulauskiu
Papildyta:

kazkas panasaus kaip man,bet as tai bijau nusivilti
*

Labai jau mazai info... Kokia BT buvo pirmoje fazeje, kada O ir t.t. rolleyes.gif

QUOTE(Zemaiciuke @ 2010 02 24, 08:18)
Bussinkka, tikrai dar per anksti  biggrin.gif

o va mano grafike nesamones darosi. kadangi bisko sloguoju, tai turbut nuo to ir BT aukstesne, o FF perkele O is 18 i 24, ko tikrai but negali  blink.gif . BP - ne. ka jus manot? BP
*

Na, FF pazymejo pagal paskutines vaisingas isskyras ir staigiai pakilusia BT - logiska smile.gif O BP isskyru nezymi?

QUOTE(Bussinkka @ 2010 02 24, 08:43)
Zinokit lygtais ir pamaciau antra juostele bet jau praejo nemazai laiko, o ir ziureti reikiamu kampu ir prie geros sviesos reikia  lotuliukas.gif  gal man jau vaidenasi lotuliukas.gif  blink.gif
*

Pries sviesa nesiskaito tongue.gif
Ogiene
tai vat as ir galvoju kad mazai inoformacijos,bet vis palyginu su kitai BT,tai ir svaigstu.
Papildyta:
galvoju gal kurios labai atsikalusios su BT ir vien paziurejus gali pasakyti ar nestuke.gif ar ne ax.gif
Chenelle
QUOTE(alinaanila @ 2010 02 24, 09:57)
galvoju gal kurios labai atsikalusios su BT ir vien paziurejus gali pasakyti ar nestuke.gif  ar ne ax.gif

neimanoma biggrin.gif galima tik speti, kai grazus grafikiukas, bet ne daugiau. Na nebent II faze trunka ilgiau kaip 16 dienu, tada jau galima itarti, o jei ilgiau kaip 18 pakankamai drasiai teigti biggrin.gif
Ogiene
QUOTE(Chenelle @ 2010 02 24, 09:06)
neimanoma  biggrin.gif  galima tik speti, kai grazus grafikiukas, bet ne daugiau. Na nebent II faze trunka ilgiau kaip 16 dienu, tada jau galima itarti, o jei ilgiau kaip 18 pakankamai drasiai teigti  biggrin.gif
*

supratau smile.gif
Chenelle
QUOTE(alinaanila @ 2010 02 24, 10:09)
supratau smile.gif

Kokio ilgio ciklas pas tave?
Ogiene
QUOTE(Chenelle @ 2010 02 24, 09:11)
Kokio ilgio ciklas pas tave?
*

28-29CD
Zemaiciuke
QUOTE(Tahoe @ 2010 02 24, 09:47)

Na, FF pazymejo pagal paskutines vaisingas isskyras ir staigiai pakilusia BT - logiska smile.gif

bet as FF iskyru nezymejau blush2.gif
Chenelle
QUOTE(alinaanila @ 2010 02 24, 10:13)
28-29CD
*

jei ryt temp ryte vis dar bus pakilus, bus geras zenklas thumbup.gif
Ogiene
QUOTE(Chenelle @ 2010 02 24, 09:16)
jei ryt temp ryte vis dar bus pakilus, bus geras zenklas  thumbup.gif
*

reiks laukti,jei dar nenubegsiu vaistinen ir nenusipirksiu NT,nors gal dar gali ir nerodyti?
Tahoe
QUOTE(Zemaiciuke @ 2010 02 24, 09:13)
bet as FF iskyru nezymejau  blush2.gif
*

Ai, tiksliai doh.gif Man kur zali lageliai, susisviete, kad ten isskyros doh.gif Tai gal tada pagal didziausia BT suoli ir statistika FF nubreze unsure.gif O kaip pati jautei, ir kada manai buvo, anskciau, taip, kaip BP brezia?
valiusiuke
Sveikos. Artėju link O, tempa jau leidžias thumbup.gif
Sigeita
laba ryteli,
prisiduodu, jau pakilau..
http://www.babyplan.ru/profile/13592
valiusiuke,super thumbup.gif
Chenelle
QUOTE(alinaanila @ 2010 02 24, 10:20)
reiks laukti,jei dar nenubegsiu vaistinen ir nenusipirksiu NT,nors gal dar gali ir nerodyti?

Jei ciklas reguliarus ryt turetu rodyt rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Sigeita @ 2010 02 24, 10:46)
prisiduodu, jau pakilau..

Gerai, taip ir toliau 4u.gif
vaidalina
Labutis panelytes 4u.gif

Labai laukiu penktadienio, nes eisiu pagaliau pas gine, ir kai grisiu su gerom naujienom, atnesiu jums virusiuka wub.gif
ksise
viskas,zlugo mano menka tykimybe,pramuse mmm verysad.gif
Ogiene
[quote=Chenelle,2010 02 24, 09:53]
Jei ciklas reguliarus ryt turetu rodyt rolleyes.gif
lausksiu rytojaus.Labai aciu tau Chenelle 4u.gif
Sigeita
QUOTE(ksise @ 2010 02 24, 10:05)
*

4u.gif 4u.gif 4u.gif
kad ciklas naujas butu daug vaisingesnis.. mirksiukas.gif
Ogiene
*

neliudek 4u.gif
Chenelle
QUOTE(vaidalina @ 2010 02 24, 11:03)
Labutis panelytes  4u.gif

Labai laukiu penktadienio, nes eisiu pagaliau pas gine, ir kai grisiu su gerom naujienom, atnesiu jums virusiuka  wub.gif
*

wub.gif wub.gif wub.gif kaip smagu
Papildyta:
QUOTE(ksise @ 2010 02 24, 11:05)

Neliudek user posted image

QUOTE(alinaanila @ 2010 02 24, 11:08)
lausksiu rytojaus.Labai aciu tau Chenelle  4u.gif

ner uz ka, lauksim geru ziniu user posted image
Zemaiciuke
QUOTE(Tahoe @ 2010 02 24, 10:24)
Ai, tiksliai  doh.gif Man kur zali lageliai, susisviete, kad ten isskyros  doh.gif Tai gal tada pagal didziausia BT suoli ir statistika FF nubreze  unsure.gif O kaip pati jautei, ir kada manai buvo, anskciau, taip, kaip BP brezia?
*

man labiau kad 18 diena, nu ziuresim kaip cia bus toliau smile.gif
auxxe
bussinka 9 dpo mazai dar kam parodo.. as ir pagadinau, nes daug turui, bet irgi I biggrin.gif
user posted image
ksise 4u.gif 4u.gif
linkur
sveikutes mirksiukas.gif

*

4u.gif

ir as pareinu jau si cikla pas jus, ir laukiu jau labai O ax.gif
Tahoe
*

Ech, kad jas kur, tas nelabasias unsure.gif Na, neliudek labai 4u.gif Gal sis ciklas bus sekmingesnis 4u.gif
*DJD*
labas rytas
tahoe padek nebeina man liniuotes padaryti doh.gif
ksise 4u.gif

QUOTE(Bussinkka @ 2010 02 24, 07:02)
bet jau 9 DPO verysad.gif
*

manau dar anksti gali buti
ksise
labai aciu mergynos!o jus ziurekit tik sulaukit ||
Tahoe
QUOTE(jolantida @ 2010 02 24, 10:34)
labas rytas
tahoe padek nebeina man liniuotes padaryti  doh.gif

*

Tai, kad gal neistiesinaii to koduko i viena ilga linija? g.gif Ziurek va cia kazkur instrukcijos. wink.gif
Bussinkka
QUOTE(auxxe @ 2010 02 24, 10:20)
bussinka 9 dpo mazai dar kam parodo.. as ir pagadinau, nes daug turui, bet irgi I biggrin.gif
user posted image
ksise  4u.gif  4u.gif
*

drinks_cheers.gif lauksim toliu 4u.gif
*DJD*
jau susitvarkiau
Zemaiciuke
suzymejau iskyras, tai FF pataise. valio!!!!!!!!
*DJD*
QUOTE(Zemaiciuke @ 2010 02 24, 10:50)
suzymejau iskyras, tai FF pataise. valio!!!!!!!!
*

labai grazi tavo BT thumbup.gif
Selva
QUOTE(Džerimi @ 2010 02 23, 21:19)
O as norejau paklaust-jei man maudzia pilva ir as noriu ta pazymeti, bet atitinkamo zymejimo nera, ar nesuklaidinsiu fertilicio, jei pavadinsiu ta maudenima Ovuliation pain? g.gif
*

QUOTE(auxxe @ 2010 02 23, 21:24)
Dzerimi man tas pats klausimas buvo iskiles.. is pradziu maniau zymeti irgi kaip Ovulation, bet tada maciau, kad tie taskai nukrenta labai, tai supratau, kad kazkaip nesiderina.. tada galvojau PMS zymeti, nu bet vel labai jau itakoja i blogaja puse taskus, tai vadinasi nera teisingas zymejimas.

As zymiu "cramps".

Ksise 4u.gif Kiek pamenu, seniai jau planuojat, gal laikas pas daktariukus?

Jolantida, kada tau tyrimu atsakymai?
*DJD*
QUOTE(Selva @ 2010 02 24, 11:43)
Jolantida, kada tau tyrimu atsakymai?
*

nu v kati paskambino ir pasake kad jie nieko negali pasakyti nes atseit dariausi netinkaa diena ta testa doh.gif .kadangi mano ciklas 27 dienos tai man reiktu tuos tyrimus daryt 13-14CD doh.gif nu zodziu s... kruva taip sunervino kad siaubas tai saka kad man kartoti tuos tyrimus sako gal negaiskit jus laik ir pasiute MB darytis kraujo ir spermos testo. nu zodziu nusiteikiau tam kad kol i LT negrysim tol cia nieko nebus su tokiais gydytojais gun_bandana.gif
ksise
[quote=Selva,2010 02 24, 13:43]

Ksise 4u.gif Kiek pamenu, seniai jau planuojat, gal laikas pas daktariukus?
As jau isitampiau pas g
ine,visokiu tyrimu pridare,viskas t
varkoj,dabar taupom pinigelius ir vaziuosim i vln tirti mb,labai sunkiai tauposi kai vienas mb tik dirba.ale kokios keistos mmm,kaip senas kraujas atrodo,nebesuprantu nieko.
Selva
QUOTE(jolantida @ 2010 02 24, 11:51)
nu v kati paskambino ir pasake kad jie nieko negali pasakyti nes atseit dariausi netinkaa diena ta testa  doh.gif .kadangi mano ciklas 27 dienos tai man reiktu tuos tyrimus daryt 13-14CD doh.gif  nu zodziu s... kruva taip sunervino kad siaubas tai saka kad man kartoti tuos tyrimus sako gal negaiskit jus laik ir pasiute MB darytis kraujo ir spermos testo. nu zodziu nusiteikiau tam kad kol i LT negrysim tol cia nieko nebus su tokiais gydytojais  gun_bandana.gif
*

eik tu sau! Na PRG tai visai laiku 21CD, bet kokius tau ten tyrimus 13-14CD siulo??? blink.gif Siaip standartiskai tyrimai daromi 3-5CD ir 7DPO g.gif
*DJD*
QUOTE(Selva @ 2010 02 24, 12:15)
eik tu sau! Na PRG tai visai laiku 21CD, bet kokius tau ten tyrimus 13-14CD siulo???  blink.gif  Siaip standartiskai tyrimai daromi 3-5CD ir 7DPO  g.gif
*

tai va as irgi taip jam sakau kad cia gerai yra viskas nu zodziu varau as pasiimti tu tyrimu gal duos tai imesiu mergytem kitoj temoj gal kuri gale ka paskyti pakomentuoti. zodziu cia tokie daktarai kad siauba nieko nesupranta doh.gif
Tahoe
QUOTE(ksise @ 2010 02 24, 12:56)
.ale kokios keistos mmm,kaip senas kraujas atrodo,nebesuprantu nieko.
*

O ar labai gausiai? na, zinok, man toks vaizdas, kad arba zirniukas bega (bet cia jau buna zymiai veliau, kai persileidimas su tokiu rudu krauju, nemanyciau, kad tau butent tai), arba gal implantacija? Nes mm kraujas turi buti sviezias, raudonas, kai gleivine atsidalija ir pasisalina.
Nes juk implantacija gali buti net ir 12DPO, kaip mes cia issiaiskinome. O BT laikosi, tai mm nelabai galetu buti g.gif
O jeigu NT pagadintum, na, gali rytoj, idomu ka rodytu g.gif Arba OT, jeigu turi.
ksise
kur grafike yra geltoni langeliai tai ten reiskia kad tada turetu buti 0 ?
Tahoe
QUOTE(Selva @ 2010 02 24, 12:43)
As zymiu "cramps".

*

Bet Cramps yra meslungis, ar dar kokia kita reiksme turi? Nes as irgi siandien pazymeciau pilvo maudima, ot nervina, kas cia daros, ir praeita cikla buvo tas pats doh.gif

Radau - cramps dar reiskia - spazmus biggrin.gif gal ir galima tada zymeti smile.gif bet kas zino, kokia pas juos FF ta reiksme...

QUOTE(ksise @ 2010 02 24, 13:31)
kur grafike yra geltoni langeliai tai ten reiskia kad tada turetu buti 0 ?
*

Pas mane ten rodo OT rezultatus "-" arba "+" ax.gif
ksise
QUOTE(Tahoe @ 2010 02 24, 14:30)
O ar labai gausiai? na, zinok, man toks vaizdas, kad arba zirniukas bega (bet cia jau buna zymiai veliau, kai persileidimas su tokiu rudu krauju, nemanyciau, kad tau butent tai), arba gal implantacija? Nes mm kraujas turi buti sviezias, raudonas, kai gleivine atsidalija ir pasisalina.
Nes juk implantacija gali buti net ir 12DPO, kaip mes cia issiaiskinome. O BT laikosi, tai mm nelabai galetu buti  g.gif
O jeigu NT pagadintum, na, gali rytoj, idomu ka rodytu  g.gif Arba OT, jeigu turi.
*

bandziau nt tai neigiamas,siaip bt pirma mmm diena man buna 36.0-36.2,o dabar 36.6.negausiai,visda pirma diena buna kad nespeju keist paketu,o dabar su vienu ir galvos nesuku.o kai nescios buna serga mmm testas rodo teigiama?
Tahoe
QUOTE(ksise @ 2010 02 24, 13:38)
bandziau nt tai neigiamas,siaip bt pirma mmm diena man buna 36.0-36.2,o dabar 36.6.negausiai,visda pirma diena buna kad nespeju keist paketu,o dabar su vienu ir galvos nesuku.o kai nescios buna serga mmm testas rodo teigiama?
*

Bet tau dabar kokia 12DPO? Isivaizduoju, kad sumaistis ir nezinia galvoje, bet nelieka nieko kito kaip laukti ir ziureti kas bus toliau. Jeigu butu tas variantas, kad velyva implantacija, tai tuo metu kol dar implantuojasi gal dar ir neturi NT teigiamas buti.
Imesk dar savo grafikeli rolleyes.gif
Chenelle
QUOTE(Tahoe @ 2010 02 24, 14:35)
Radau - cramps dar reiskia - spazmus 

as tai zymiu cramps rolleyes.gif

O drinking zymedavau, kai troskindavo, ir gerdavau daug vandens, visada man taip pries O buna. Dabar vel troskina, tai nezymiu, nes kazkuri mergaite paprotino, kad "drinking" kai geri su laipsniais blush-anim-cl.gif. bet rimtai mane visada troskina pries O ir pries mmmm g.gif cia gal kazkaip susije rolleyes.gif
ksise
QUOTE(Tahoe @ 2010 02 24, 14:42)
Bet tau dabar kokia 12DPO? Isivaizduoju, kad sumaistis ir nezinia galvoje, bet nelieka nieko kito kaip laukti ir ziureti kas bus toliau. Jeigu butu tas variantas, kad velyva implantacija, tai tuo metu kol dar implantuojasi gal dar ir neturi NT teigiamas buti.
Imesk dar savo grafikeli  rolleyes.gif
*

As jau nauja pasidariau,bet gal susirasit ir ta http://babyplan.ru/profile/65639
Selva
QUOTE(Tahoe @ 2010 02 24, 12:35)
Bet Cramps yra meslungis, ar dar kokia kita reiksme turi? Nes as irgi siandien Radau - cramps dar reiskia - spazmus  biggrin.gif  gal ir galima tada zymeti smile.gif bet kas zino, kokia pas juos FF ta reiksme...

Taip, cramps reiskia ir spazmavimus.
Tahoe
QUOTE(ksise @ 2010 02 24, 13:47)
As jau nauja pasidariau,bet gal susirasit ir ta http://babyplan.ru/profile/65639
*

g.gif bet BT truputeli pakrito. O kaip zymi mm, ar "Taip" ar "Tepliojimas"?
Gal palauk, paziurek kaip ryt BT ir kaip tas kraujavimas.
Ka kitos manote? g.gif
Chenelle
QUOTE(Tahoe @ 2010 02 24, 14:56)
g.gif bet BT truputeli pakrito. O kaip zymi mm, ar "Taip" ar "Tepliojimas"?
Gal palauk, paziurek kaip ryt BT ir kaip tas kraujavimas.
Ka kitos manote?  g.gif
*

manau,kad temp per daug pakritusi, kad butu nestuke.gif. Bet tepliojimas kelia itarimu g.gif siulyciau palaukti rytojaus su NT rolleyes.gif
ksise
QUOTE(Chenelle @ 2010 02 24, 15:02)
manau,kad temp per daug pakritusi, kad butu  nestuke.gif. Bet tepliojimas kelia itarimu  g.gif  siulyciau palaukti rytojaus su NT  rolleyes.gif
*

ziuresiu kokia bt bus.kad ir kaip noreciau man rodos kad bus snipstas
Tahoe
QUOTE(ksise @ 2010 02 24, 14:06)
ziuresiu kokia bt bus.kad ir kaip noreciau man rodos kad bus snipstas
*

Beje, tavo ciklas reguliarus, kokio ilgio?
ksise
QUOTE(Tahoe @ 2010 02 24, 15:18)
Beje, tavo ciklas reguliarus, kokio ilgio?
*

nuo 27 iki 30
Selva
Ksise, o tau normaliai pramuse- paketo/tampono jau reikia, ar dar tik teplioja?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.