labas rytas QUOTE(Tahoe @ 2010 03 03, 14:23) Rodo pas tas, pas kurias O jau ivykusi  o tu kad grazai pakilai QUOTE(Eglute;) @ 2010 03 03, 14:43) ot vistele as, kol dasils man, nu viskas aisku,pradeisu matuot ir ziuresim ka man ten parodys  eisim abi vienodai man irgi siadien 2CD QUOTE(razina8 @ 2010 03 04, 08:03) Keliose temose pasidziaugiau, ir cia noriu pasidziaugti. Visai nesenai, pries savaitele piktinausi, kad BT auksta, o NT neigiamas, kokia BT matavimo prasme, jei nesi nescia, o BT laikosi. Tai visgi as  , BT nemelavo  Tik NT teigiamas pasirode tik 16 DPO , 34 CD Visgi BT nemeluoja  sveikinu QUOTE(Eglute;) @ 2010 03 04, 09:11) abi lauksim vienodai :)smagu  tai jua trys busim
Ingutevi
2010 03 04, 11:03
QUOTE(Chenelle @ 2010 03 04, 11:54) praeita cikla tai D, geriau tai jis buvo trumpesnis uz iprasta  vakar ir uzvakar lyg padure sonus, bet kadangi jau ilgai tesiasi vaisingos isskyros tai ne nezinau ir ka galvot Prisimenu, kad ir tau buvo BT pakilimas geriant duphastoną  Bet taip išeitų, kad tas ciklas su duphastonu - tavo O laikui neturėjo jokios įtakos? Tai dabar belieka laukti ir toliau žiūrėti kas bus
Eglute;)
2010 03 04, 11:07
QUOTE(jolantida @ 2010 03 04, 11:56) tai jua trys busim  oi kiai smagu
Chenelle
2010 03 04, 11:13
QUOTE(Ingutevi @ 2010 03 04, 12:03) Prisimenu, kad ir tau buvo BT pakilimas geriant duphastoną  Bet taip išeitų, kad tas ciklas su duphastonu - tavo O laikui neturėjo jokios įtakos? Tai dabar belieka laukti ir toliau žiūrėti kas bus  jo beliko laukti, tikiuosi ryt kilt
aha, supratau tada del tos II fazes. bet va ziuriu pas mane tai visi 3 ciklai kuriuos esu stebejusi visi su 15 DPO. tai tikriausiai turiu labai jau pastovia II faze Papildyta:jolantida o man skleroze, kokio ilgio pas tave ciklai? kazkaip nebeatkreipiau demesio koks buvo paskutinis..
QUOTE(auxxe @ 2010 03 04, 10:43) jolantida o man skleroze, kokio ilgio pas tave ciklai? kazkaip nebeatkreipiau demesio koks buvo paskutinis..  siap visa laika budavo 27CD sis buvo 29CD
Chenelle
2010 03 04, 11:50
QUOTE(auxxe @ 2010 03 04, 12:43) aha, supratau tada del tos II fazes. bet va ziuriu pas mane tai visi 3 ciklai kuriuos esu stebejusi visi su 15 DPO. tai tikriausiai turiu labai jau pastovia II faze  Pas mane irgi visada 15
jolantida jau paziurejau, jog ir ankstesnius ciklus rodo  na pries paskutinis ziuriu 28 cd. vadinasi musu ilgiai ciklu +/- pansus, tik mano II faze ilgesne ir O buna anksciau siek tiek nei tau. mano priespaskutinis buvo 27 cd.
Sveikinu nestukes ir liudziu su sulaukusiomis mm As laukiu O, per kelias dienas turetu ir ateiti.
QUOTE(Chenelle @ 2010 03 04, 09:50) Pas mane irgi visada 15  bet jau tavo ciklas tai ilgas..  nors aisku nera dar taip blogai, bent jau imanoma stebeti O ir pan.. MB sese turi problemu su ciklu, tai anksciau sirgdavo tik 2 kartus i metus  dabar jau apsitvarke ir serga kas 2 men, bet tvarkosi toliau ir tikiuos kazkaip dar patrumpes tie ciklai ir galbut Dievulis padovanos ir jai kleckiuka pagaliau..
Ingutevi, tau lapar. dare? Vakar kaip tik rode laida, kaip supratau, buten sia operacija dare 26m. moteriai, kuri su vyru net 6m. negalejo vaikuciu susilaukti... Ji mire...  Gydytoja sake, kad nuo pacios proceduros negalejo, kalti tie, kurie jos neatgaivino po narkozes ar kzk pan. Tokia liudna laida, verkiau Ziuriu, cia dauguma arba pradejusio nauja cikla arba belaukiancios O  O kas greitu metu nelaukia mmm ir man kompanija palaikys? as truputi pakilau, bet nezinau, ar galima vertinti, nes valanda iki matavimo nors lovoje buvau, bet varciausi ir negalejau uzmigti, tai pazymejau "sleep deprived".
Selva kodel pas tave ten tas burbuluikas vienas ignoruojamas? Tahoe na siaip zinok man tai daznai buna, bet as bent jei pvz bunu pakelta ar pati pasibudinu anksciau laiko, tai pasimatuoju iskart BT tuo metu ir tada vel po to snuduriavimo.. na asmeniskai man kazkaip nesiskiria BT jei ten tas valandos skirtumas, tai as zymiu kaip ir normalia BT.
QUOTE(auxxe @ 2010 03 04, 12:29) Tahoe na siaip zinok man tai daznai buna, bet as bent jei pvz bunu pakelta ar pati pasibudinu anksciau laiko, tai pasimatuoju iskart BT tuo metu ir tada vel po to snuduriavimo.. na asmeniskai man kazkaip nesiskiria BT jei ten tas valandos skirtumas, tai as zymiu kaip ir normalia BT.  O isivaizduok, kaip pas mane skiriasi. Siaip matuoju apie 7:30. Siandien atsibudau 6h  Matavausi: 6:20h - 36.7 6:40h - 36.8 7:15h - 36.9 Uzrasiau paskutine, nes mzd tokiu laiku siai matuojuosi.
QUOTE(Tahoe @ 2010 03 04, 10:34) O isivaizduok, kaip pas mane skiriasi. Siaip matuoju apie 7:30. Siandien atsibudau 6h  Matavausi: 6:20h - 36.7 6:40h - 36.8 7:15h - 36.9 Uzrasiau paskutine, nes mzd tokiu laiku siai matuojuosi.  nu jautrokas organizmas.. tai gal palik tada ta baltaji burbuliuka ir ziuresi kaip ir kas rytoj.. nes ne kokia O nustatineji juk  nebera tas variantas, kad ten paklaida galetu kazka subalamutinti  o as tai si men sakiau matuosiu 4 val ryto, nes pastebejau tendencija, kad mano mazasis apie 5 val ryto budinejasi vis, tai vis reikia tai soske paduoti, tai vandens atsigerti. o va siandien tik nematavau BT, tai neatsibudo ne 1 karto
Eglute;)
2010 03 04, 12:53
QUOTE(auxxe @ 2010 03 04, 13:48) va va papsakok kaip tu matuoji kai mazas kelinejasi? nes maniski irgi buna 4 ar 5 pribunda nu ir kas tada
irute1984
2010 03 04, 12:55
QUOTE(Tahoe @ 2010 03 03, 15:23) (taip pat naudnga butu isskyras zymeti), tai jau ivykus O, pagal BT ir zymimas isskyras, FF nubres, kada galejo buti O ir vaisingos dienos.
Bet kaip tas iskyras atpazinti kai yra atliekami ND? Man asmeniskai jos visada atrodo per vaisingas dienas
QUOTE(Eglute;) @ 2010 03 04, 10:53) va va papsakok kaip tu matuoji kai mazas kelinejasi? nes maniski irgi buna 4 ar 5 pribunda nu ir kas tada  tai taip ir matuoju, kad tik nubudina mane, as iskart greit BT pamatuot, tada stengiuos kuo maziau judesiu ( na lovyte salia mano lovos), tik ranka pakeliu, kad jam soske ikisti ar vandens atsigerti, ir toliau miegu. tik va sakau, man kazkaip nepakinta ta BT nuo tiek. bet si men visgi sakiau matuosiu geriau 4 val, tai bus tikrai tiksliau, nes nuo 12 iki 4 mazasis miega be problemu. p.s. tai pabusiu siakrt as naujos temutes kureja
Auxxxe, nenoriu primeluoti, bet man atrodo, kazkur skaiciau, gal FF  kad nakti nepatariama matuoti BT (net jeigu keliamasi prie vaiko ir pan.). Paskaiciau ir uzmirsau, kai man nebeaktualu, nes maniske buna kad atsikloja arba taip suverkia, tai soske paduodu, bet neatsikeldama is lovos  QUOTE(irute1984 @ 2010 03 04, 12:55) Bet kaip tas iskyras atpazinti kai yra atliekami ND? Man asmeniskai jos visada atrodo per vaisingas dienas  Man irgi dilema tomis dienomis, kai ND  Si cikla ND pas mus buvo grynai tomis dienomis apie O, tai isvis galvojau nera tu vaisingu isskyru, o viskas ND likuciai  Bet kazkur forume paskaiciau, kad viskas isbega, ir tikrasias isskyras kakzur antroje dienos puseje visgi galima pamatyti ir atpazinti
Eglute;)
2010 03 04, 13:03
QUOTE(auxxe @ 2010 03 04, 14:01) tai taip ir matuoju, kad tik nubudina mane, as iskart greit BT pamatuot, tada stengiuos kuo maziau judesiu ( na lovyte salia mano lovos), tik ranka pakeliu, kad jam soske ikisti ar vandens atsigerti, ir toliau miegu. tik va sakau, man kazkaip nepakinta ta BT nuo tiek. bet si men visgi sakiau matuosiu geriau 4 val, tai bus tikrai tiksliau, nes nuo 12 iki 4 mazasis miega be problemu. p.s. tai pabusiu siakrt as naujos temutes kureja  na aisku, reikia sia savaite kol dar nematuoju pastebet kaip mazas kelsis
del isskyru as skaiciusi, kad jas reikia vakare ziureti, tada tikriausios jos. Tahoe nu tai ir as dabar taip darau, kad nesikeliu is lovos ir tik taip paduodu ka reikia. bet va paskui mane jau nervina tas, kad pradedi galvoti apie BT, tada jau smalsu buna ir ta valanda ar kiek buna tokia nei siokia, nei anokia. na pasiskaitinesiu daugiau, kas rasoma del matavimo kokia 4 val
QUOTE(auxxe @ 2010 03 04, 13:08) del isskyru as skaiciusi, kad jas reikia vakare ziureti, tada tikriausios jos. Tahoe nu tai ir as dabar taip darau, kad nesikeliu is lovos ir tik taip paduodu ka reikia. bet va paskui mane jau nervina tas, kad pradedi galvoti apie BT, tada jau smalsu buna ir ta valanda ar kiek buna tokia nei siokia, nei anokia. na pasiskaitinesiu daugiau, kas rasoma del matavimo kokia 4 val  Va, radau If you have to get up in the night and it is unavoidable, like having to take care of a small child, or if you have to go to the bathroom, just do the best you can. While some women notice rocky temperatures when they wake during the night, some women notice little impact. Take your temperature as close as you can to the same time each morning and choose a time that is likely to be when you have had the most sleep. For example, if your toddler wakes up every morning at 6 am, then take your temperature at that time, even if you go back to sleep. Try to avoid taking your temperature in the middle of the night, though, even if you seem to always get up at the same time in the middle of the night. Temperatures taken in the morning show a clearer biphasic curve and the time is more predictable. Tai, manau 5val ryto, tai nera "middle of the night", tai gal gali ir matuoti
QUOTE(auxxe @ 2010 03 04, 11:29) Selva kodel pas tave ten tas burbuluikas vienas ignoruojamas? Matavau ne laiku ir gerai neismiegojus. BT iskrenta labai is konteksto, tad pazymejau, kad neskaiciuotu
tai ir manau, kad 4 val ryto tai nera vidurnaktis. tai nera kad nuejau miegoti 10 val vakaro ir matuoju 1 val nakties Papildyta:NAUJA TEMUTE
Ingutevi
2010 03 04, 14:10
QUOTE(Tahoe @ 2010 03 04, 13:25) Ingutevi, tau lapar. dare? Vakar kaip tik rode laida, kaip supratau, buten sia operacija dare 26m. moteriai, kuri su vyru net 6m. negalejo vaikuciu susilaukti... Ji mire...  Gydytoja sake, kad nuo pacios proceduros negalejo, kalti tie, kurie jos neatgaivino po narkozes ar kzk pan. Tokia liudna laida, verkiau Taip, 25 dieną darė laparaskopiją. O ta mergina apie kurią rodė - mūsų forumo narė  nesulaukiančių gandro skyrelyje ji bendravo... Labai liūdna istorija
QUOTE(Ingutevi @ 2010 03 04, 13:10) Taip, 25 dieną darė laparaskopiją. O ta mergina apie kurią rodė - mūsų forumo narė  nesulaukiančių gandro skyrelyje ji bendravo... Labai liūdna istorija  jo as irgi ten kartais paskaitineju tai zinojau kad ji is musu forumo. tikrai labai liudna
Monttana
2010 03 04, 14:49
QUOTE(Eglute;) @ 2010 03 04, 14:53) va va papsakok kaip tu matuoji kai mazas kelinejasi? nes maniski irgi buna 4 ar 5 pribunda nu ir kas tada  O tai vyru salia ner naktimis, kad prie vaiko atsikeltu?  As matuojuos 6h. Vaikis kelesi apie 7, puse 8. Bet jei prabunda anksciau (atsikloja ir susala, kanors susapnuoja ir pan.) tai prie jo kelesi vyras Pas mane buvo kita problema. Per miegus isikisdavau termometra ir toliau miegodavau  Tai po dvieju tokiu kartu, prasiau MB kad statytu antra zadintuva po 10 min  Tai db be problemu: vienas zadintuvas - isidedu (uzmiegu su terometro laikikliu rankose tas 10 min.) ir kitas - issiimu, per miegus idedu terometra i tiutele ir tik atsikelus pasiziuriu rezultata  Bet ir tai.. buvau syki net antra zadintuva praignoravus, tik MB bakstelejo, primint, kad dar neissiiemiau  Nei slamsumas nei nekantrumas man visai nebudingi QUOTE(Ingutevi @ 2010 03 04, 16:10) Taip, 25 dieną darė laparaskopiją. O ta mergina apie kurią rodė - mūsų forumo narė  nesulaukiančių gandro skyrelyje ji bendravo... Labai liūdna istorija  Truksta zodziu ka ir bepridurti  Maza to kad vaikelio nesulauke, tai dar ir del svajones igyvendinimo mire  Ziauriai likimas suzaide  O per kokia laida sia istorija transliavo?
QUOTE(Monttana @ 2010 03 04, 13:49) : Maza to kad vaikelio nesulauke, tai dar ir del svajones igyvendinimo mire  Ziauriai likimas suzaide  O per kokia laida sia istorija transliavo?  jo ziaurus likimas kartais buna rode per LNK abipus sienos
Montanna pas mane lovyte yra salia mano lovos puses. o siaip MB miega kaip uzmustas, negirdi jis nei vaiku, nei zadintuvu  tai as ji net i darba keliu.. o siaip as ar taip, ar taip issibudinciau, jei isgirstu, kad vaikas ziurzia. o manau ten rankos pakelimas kad paduoti soske bent mano BT labai dideles itakos nepadaro.. jei didysis susisapnuoja ar i WC uzsimano, tai jo, nueina MB prie jo, bet mazuoju tai jau pati pasirupinu
sveikutes QUOTE(razina8 @ 2010 03 04, 09:03) Keliose temose pasidziaugiau, ir cia noriu pasidziaugti. Visai nesenai, pries savaitele piktinausi, kad BT auksta, o NT neigiamas, kokia BT matavimo prasme, jei nesi nescia, o BT laikosi. Tai visgi as  , BT nemelavo  Tik NT teigiamas pasirode tik 16 DPO , 34 CD Visgi BT nemeluoja  sveikinu  lengvu 9 menesiuku
Ingutevi
2010 03 04, 15:39
QUOTE(Monttana @ 2010 03 04, 15:49) Truksta zodziu ka ir bepridurti  Maza to kad vaikelio nesulauke, tai dar ir del svajones igyvendinimo mire  Ziauriai likimas suzaide  O per kokia laida sia istorija transliavo? Per LNK rodė. Gali pabandyti http://www.supervideo.lt/bendruomene/profi.../video/naujausi čia pasižiūrėti
QUOTE(Ingutevi @ 2010 03 04, 16:39) gal zinot kada kartojima rodys
Razina8, sveikinuuuuuu  Visgi daznesniais atvejais BT islieka auksta pas nestukes  QUOTE(ksise @ 2010 03 04, 16:32) gal zinot kada kartojima rodys Jau rode siandien... gali buti tesinys kazkada, nes jie padave skunda i prokuratura, kad istirtu, kas kaltas
Eglute;)
2010 03 04, 16:42
QUOTE(auxxe @ 2010 03 04, 16:02) Montanna pas mane lovyte yra salia mano lovos puses. o siaip MB miega kaip uzmustas, negirdi jis nei vaiku, nei zadintuvu  tai as ji net i darba keliu.. o siaip as ar taip, ar taip issibudinciau, jei isgirstu, kad vaikas ziurzia. o manau ten rankos pakelimas kad paduoti soske bent mano BT labai dideles itakos nepadaro.. jei didysis susisapnuoja ar i WC uzsimano, tai jo, nueina MB prie jo, bet mazuoju tai jau pati pasirupinu  Maniskis irgi nelabi girdi, nu zodziu kaip nors bandysim  jezus kaip baisu del tos moters
Monttana
2010 03 04, 17:00
Katik aptikau tasiu isskyru  Tai jei neklystu jos vadinasi egg whiter?  Alia vaisingos ar ne?  Seip iki ovuliacijos man dar tolokai, bet kas ten zino  reiks gal OT pagadinti, paziuret ar ka parodys  O seip ND ryte savo malonumui buvo atlikti
evelinute
2010 03 04, 17:09
laba grįžtu pas Jumis  nors sakiau šį mėnesį nematuosiu, bet kur tau.. kaip narkotikai
aha, man net per mmm nematuojant va jau kazko lyg truksta, ryte taip keista..
daivutyte
2010 03 04, 18:31
QUOTE(auxxe @ 2010 03 04, 03:03) labas rytas.. ziuriu pavasariui aatejus ( na bent kalendoriskai) atgijo ir temute, kaip dziugu vos ne kasdien po nauja  pamatyti.. Eglute pas mane irgi 2 CD  sveikos, vejuosi tave auxxe, bet atsilieku viena diena. siandien pramuso. bet si menesi labai krutine skaudejo, nezinau gal ka vel pasigavau, kokia velniava. sveikinu dar viena nestuke! klausykit suskaiciuokit kiek is viso per valentino diena buvo pagaminta leliuku?!
irute1984
2010 03 04, 18:35
As tik pratinuosi, nes cia mano pirmas ciklas kai nusrendziau matuotis BT  , pasiskaiciusi temute nusprendziau isbandyti, gal taip greiciau pavyks pagauti O
daivutyte
2010 03 04, 18:46
QUOTE(Ingutevi @ 2010 03 04, 07:10) Taip, 25 dieną darė laparaskopiją. O ta mergina apie kurią rodė - mūsų forumo narė  nesulaukiančių gandro skyrelyje ji bendravo... Labai liūdna istorija  OMG, AA Tomutei, skaudi istorija. Kartais pagalvoju ar verta tiek iet is proto del savo svajones, bet aisku kiekvienam savo...
raganyta
2010 03 04, 18:50
labas mergaites  su klausimu pas jus  testa dariausi, antra juostele yra, bet netokia ryski, blanki, mms turi buti si sestadieni, jau 5 dienos BT ryte 37.1, dabar pasimatavau, tai rodo 37.8....ar jau tikrai galiu dziaugtis? nes po sitiek laukimo nebesinori nusivilti
Ingutevi
2010 03 04, 19:19
QUOTE(raganyta @ 2010 03 04, 19:50) labas mergaites  su klausimu pas jus  testa dariausi, antra juostele yra, bet netokia ryski, blanki, mms turi buti si sestadieni, jau 5 dienos BT ryte 37.1, dabar pasimatavau, tai rodo 37.8....ar jau tikrai galiu dziaugtis? nes po sitiek laukimo nebesinori nusivilti  Jau gali tyliai dziaugtis. Jei jau NT su 2 juostelem - sveikinu  Lengvo ir sklandaus
raganyta palauk turimu buti mmm.. siaip aisku dziaugtis tylaii gali, bet visko buna.. as pasidziaugiau II dvi dienas ir deja visai vakare pramuse mmm.. ir ne as viena, kam taip nutike.. todel geriau palaukti mmm ar net pora dienu po mmm, kad jau butu galima ir garsiai pasidziaugti
Eglute;)
2010 03 04, 20:41
QUOTE(raganyta @ 2010 03 04, 19:50) labas mergaites  su klausimu pas jus  testa dariausi, antra juostele yra, bet netokia ryski, blanki, mms turi buti si sestadieni, jau 5 dienos BT ryte 37.1, dabar pasimatavau, tai rodo 37.8....ar jau tikrai galiu dziaugtis? nes po sitiek laukimo nebesinori nusivilti  tyliai dziaukis  manopirmo leliaus atejimas buvo irgi antra juostele vaiduokliukas, linkiu II Papildyta:ECH nusipirkom nauja ciuzini, isbandytumem  ,ale tos nelemtosios
daivutyte
2010 03 04, 23:40
QUOTE(Eglute;) @ 2010 03 04, 13:41) tyliai dziaukis  manopirmo leliaus atejimas buvo irgi antra juostele vaiduokliukas, linkiu II Papildyta:ECH nusipirkom nauja ciuzini, isbandytumem  ,ale tos nelemtosios  Prajuokinai  !
Evelinute, puikus shuolis po O
Chenelle
2010 03 05, 08:50
Labas rytelis, Man O nubreze  Gal dar abejociau ar ta diena nubreze  , bet "Coverline" kaip visada 37.06
Sveikos Reikia sita tema greiciau baigti As savo grafiko nesuprantu  Kaip taip gali buti, kur mano O
Labutis mergaitės, Tikiuosi, kad neišgrūsit manęs lauk..., kad taip tiesiai prie reikalo aš  gal galit pakomentuoti grafikėlį? Būčiau labai dėkinga...
SuperMama
2010 03 05, 08:57
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
|
|