Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Niujorko dieta
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos > Dieta
zuzunaki
Siulau jungtis i gretas nuo kovo 1d ir pasilaikyti sios dietos.

po gimdymo niekaip negalejau nusikratyti anstvorio - 12 kg. sios dietos deka atsikraciau 6 kg ( nesportavau, todel visu 8 kg nesugebejau atsikratyti), be to sureguliavau mityba.

Dietos esme - valgyti 5 kartus per diena nustatytom valandom : 07; 10; 13; 16 ir 19 val. reikes atsisakyti - alkoholio, duonos gaminiu, krakmolo gausiu angliavandeniu, pieno produktu, riebalu, vaisiu, saldumynu ir cukraus.
Ir aisku - pasimankstinti nors kiek kasdien.

1 diena :receptai
zuzunaki
ikeliu ir likusiu dienu receptelius.

sorry mamukai - kadangi internete apie sia dieta labai mazai info pateikta ir niekur nenurodomi receptai, i keliu savo senus sviestus lapus, kad jums nereiketu sukti galvos ka ir kaip taisyti

3-4 diena :receptai

5-6 diena: receptai

7-8 diena: receptai

9-10 diena: receptai

11-12 diena: receptai

13-14 diena: receptai

p.s. atsidarius receptus pasididinkite, kad galetumete perskaityti.
be to, kai kuriuos produktus galima pakeisti kitais- jungites ir padiskutuosim mirksiukas.gif
evrema
QUOTE(zuzunaki @ 2010 02 23, 15:10)
ikeliu ir likusiu dienu receptelius.

sorry mamukai - kadangi internete apie sia dieta labai mazai info pateikta ir niekur nenurodomi receptai, i keliu savo senus sviestus lapus, kad jums nereiketu sukti galvos ka ir kaip taisyti

3-4 diena :receptai

7-8 diena: receptai

9-10 diena: receptai

11-12 diena: receptai

13-14 diena: receptai

p.s. atsidarius receptus pasididinkite, kad galetumete perskaityti.
be to, kai kuriuos produktus galima pakeisti kitais- jungites ir padiskutuosim  mirksiukas.gif
*

labuka jungiuosi prie taves bet zinai man kazko neatidaro 5-6 d ir 11-12 g.gif
zuzunaki
QUOTE(evrema @ 2010 02 23, 21:00)
labuka jungiuosi prie taves bet zinai man kazko neatidaro 5-6 d ir 11-12 g.gif
*

sveika prisijungus - vis smagiau bus laikytis dietos kartu mirksiukas.gif

11-12 diena receptai
Bircis
Gal ir man pabandyti? Aš lyg ir prieš greitus svorio metimus, bet kantrybės tai nėr... smile.gif
zuzunaki
QUOTE(Bircis @ 2010 02 26, 21:28)
Gal ir man pabandyti? Aš lyg ir prieš greitus svorio metimus, bet kantrybės tai nėr... smile.gif
*

jungis - pradedu nuo pirmadienio mirksiukas.gif
patinka
SVEIKUTES 4u.gif , ir as kartu su jumis mirksiukas.gif
zuzunaki
QUOTE(patinka @ 2010 02 27, 19:27)
SVEIKUTES 4u.gif , ir as kartu su jumis mirksiukas.gif
*

SAUNU mirksiukas.gif
GRAŽINA25
na ir aš prie jūsų jungsiuos
tik prieųš pradedant laikyis gal reik pasisvert pirma, kad matytusi kiek nukrito
meumeuke
O man neatidaro. Raso 403 Forbidden verysad.gif
patinka
zuzunaki, meniuku tai neatidaro g.gif gal tu parasyk mum ...ryt startuojam!!
zuzunaki
Sveikutes,

ryt ryte surasykim savo pradinius svorius - bus idomu sekt pokycius.

3-4

ryt sukelsiu likusius
GRAŽINA25
Grazina25- 72kg
GRAŽINA25
QUOTE(GRAŽINA25 @ 2010 03 01, 09:55)
Grazina25- 72kg
*

pamelavau 78kg
zuzunaki
Labas rytas,

pradedu su 73,5 kg. biggrin.gif

del meniu - kai kuriuos produktus galima pakeisti kitais - klauskit, kas bus neaisku. 4u.gif
patinka
prisiduodu : 63,9 KG.. va si paskutini 3-4 tai man atidare, nu likusius g.gif
labo
turiu sita knygele smile.gif nu, sekmes, panos! 4u.gif
zuzunaki
sveikutes 4u.gif

5-6

7-8

9-10

11-12

13-14

juste10
Zuzunaki sveika,siandien tik perskaiciau Tavo temele,negaliu laikytys be kovo vidurio,nes nusimato rimtu reikalu lotuliukas.gif
zuzunaki
kaip sekasi besilaikanciom? sunku? kiek numetet? as 1 kg biggrin.gif
I'm love
Sveikos kur visos dingote besilaikancios g.gif ?
kaip sekasi besilaikanciom? sunku? kiek numetet? as 1 kg

Norejau paklausti po kiek grizo tau svoriukas? Ir kiek supratau nesportavai...
O koki naudojate baltymu kokteili? blush2.gif
zuzunaki
QUOTE(I'm love @ 2010 03 07, 11:25)
Sveikos kur visos dingote besilaikancios  g.gif ?

Norejau paklausti po kiek grizo tau svoriukas? Ir kiek supratau nesportavai...
O koki naudojate baltymu kokteili? blush2.gif
*

svoriukas man negryzo biggrin.gif -baigus laikytis truputi pasmalyziavau, todel 1,5 kg gryzo, bet po to vel nustojau valgyti belekaip ir svoris liko toks koks buvo nuemtus, po to prisiziurint dar numeciau nepilnus 3 kg. dabar iki penktadienio jau esu numetusi 1,8 kg.

baltymu kokteilis - vln rimi pirkau vadinasi protein for dieting. nesumaisykite ir nenusipirkite baltymu kokteili, kuris augina raumenis.
I'm love
QUOTE(zuzunaki @ 2010 03 07, 14:39)
svoriukas man negryzo  biggrin.gif  -baigus laikytis truputi pasmalyziavau, todel 1,5 kg gryzo, bet po to vel nustojau valgyti belekaip ir svoris liko toks koks buvo nuemtus, po to prisiziurint dar numeciau nepilnus 3 kg. dabar iki penktadienio jau esu numetusi 1,8 kg.

baltymu kokteilis - vln rimi pirkau vadinasi protein for dieting. nesumaisykite ir nenusipirkite baltymu kokteili, kuris augina raumenis.
*

o kuriame tikslaiu Vilniaus rimi pirkote g.gif ?
zuzunaki
QUOTE(I'm love @ 2010 03 08, 10:39)
o  kuriame tikslaiu Vilniaus rimi pirkote g.gif ?
*

zirmunu hyper rimi 4u.gif
mazhulinka
QUOTE(zuzunaki @ 2010 03 07, 10:39)
*

nesusimaisykite, ir nenusipirkite kokteilio, kuris perpildytas cukrum. raumenys vien nuo proteinu kokteilio neaugs jei nesportuojate, o lasinukai nuo angliavandeniu pleciasi, tad atsargiai su tais dietiniais produktais.
almisca
Na mergaites... jungiuosi ir as prie jusu! Nuo rytojaus! smile.gif Siandien pabaigiau BLOGIO likucius saldytuve wink.gif
Tik del sitos dietos prisiregistravau i supermamyciu gretas (neradau kitur info). Bandysiu koreguot figurke bikiniu sezonui ir mokytis disciplinos... Grudinsiuos fiziskai ir moraliskai smile.gif

O ziurekit, visai visai negalima kavos ir vaisiu??? Nezinau kaip be ju istversiu...
*Serena*
sveikos mergaitės, tema visai apmirusi, ar liko dar tų, kurios laikosi šios dietos? Aš noriu pradėti laikytis, ech, tik manau viena neištversiu smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.