Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: KAS SUTEIKIA STIPRYBĖS IR RAMYBĖS GIMDYMO METU?
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymas
Kristina NK
Sveikos, mamytes,

Uz 3 mėnesių manęs laukia pirmasis gimdymas.
Esu labai dėkinga www.supermama.lt forumams ir mamytėms, iš kurių gavau labai daug informacijos.

Perskaičiau daug bauginančių dalykų... Nerimas su kasdiena didėja...

Žinau, kad gimdymas neišvengiamas. Tačiau! Taip norisi Jūsų visų (ir tame tarpe SAVĘS PAČIOS) paklausti...
... KAS JUMS SUTEIKĖ/SUTEIKIA STIPRYBĖS PADĖTI SAVO KŪDIKIUI ATEITI?
Terapankė
MAn viskas truko apie 30h..Zinai, pasirinkimo neturi, yra kaip yra wink.gif Buvo momentu, kai atrode nebegaliu, daug ko nebepamenu, bet isgirdus ta balseli viskas pasimirsta smile.gif
Taip pat pries gimdyma neskaiciau jokiu istoriju schmoll.gif Kiekvienam viskas individualiai 4u.gif Geriau megaukis nestumu, nesuk galvos wink.gif
Kristina NK
Aš kai tik pastojau, pradėjau daugiau domėtis - ir nustebau, kad... tiek mano draugių jau gimdė, tačiau "nepatogių" detalių nebuvo pasakojusios. Tik dabar užsiminė.

Matyt, tam buvo priežastys :-)

Bet matau, kaip jos savo mažylius myluoja ir kaip labai myli.
Prisimenu, kai mano krikštasūnis augo, kaip apkabindavo, prisiglausdavo, pabučiuodavo... Nerealus jausmas buvo. Ir suvokimas, kad kai tik jis paaugs - to nebeliks (dabar jam 8 metukai - visas berniukas ir i svelnumus nesileidzia :-) ).
Danielle
Sveikos.
Kristina,visos gimdžiusios turbūt turi skirtingą patirtį. Tiesiog gal neramina nežinomybė.Man pvz. gimdymai buvo lengvi,greiti,nors ir plyšau daug.Daug sunkiau buvo išgyti po tų plyšimų.Jokių literatūrų prieš tai per daug neskaičiau,į kursus buvau nuėjus tik vieną kartą.
Ir tikra tiesa,visus nemalonumus užmirši vos tik išgirsi pirmą savo leliuko garsą ir jį pamatysi mirksiukas.gif Sėkmės 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.