Na patarkit mamos,is savo patirties ,gal pas ka panasi situacija
Sveiki,mano pirmoke siandien pareiske ,kad neturi draugiu klaseje,net nezinojau ka pasakyt,nes man atrodo draugyste uzsiriisa savaime kazkaip,naturaliai,negali duoti patarymu
Na patarkit mamos,is savo patirties ,gal pas ka panasi situacija
Labukas, na nemanau, kad cia labai pergyvent del tu draugysciu reiktu, tokie ramuoliai vaikai veliau draugu suranda, bet uztat tokiu tikru
As tai sunu turiu, kuris yra sunkaus budo, ilgai adaptavosi mokykloje, draugu neturejo ilga laika, bet jis labai judrus ir impulsyvus. O ir tie draugai, kurie veliau atsirado, pasirodo isnaudoja mano vaika, anot mokytojos, tai maniskis tiems draugams viska perka mokykloj ar net pinigus atiduoda, tai net uzdraude jam pinigu i mokykla nestis, net pietums nebeduodam. Stai iki ko privede tas noras draugu turet. Geriau jau jokiu, nei tokie
Taip,as irgi manau ,kad draugystei ji dar pati nesubrendo,ji turi pati atsirasti,ir zmogus kuris butent tau i draugus skirtas,tikrai geriai viena tikra,nei daug vadinamu.Tesiog as pati visa mokykla draugais vaidinau,ir ejau i mokykla del bendravimo,susitikimu,nuotykiu,dukrele gi visiskai kito budo 100%intraverte,kartais galvuoju ,neatsitiktinai toks mano vaikelis,kad as is jo ismokciau sustot,neskubet,pamastyt,o ne veikti,lekti,begti
eglelapas,aciu kad atsiliepet,pasidalinot,tikrai manau veliau ismoks musu vaikai atskirti kur draugyste,o kur noras pasinaudoti ar dar kazkas...
Bendraukime
Bendraukim
Mes savo vaikinukui meginam drauge, mergaite is klases itaisyt, jie kaiminysteje gyvena, mes ja kartais i mokykla nuvezam, kai oras blogas ir paimam, skatinam kad po pamoku ar savatgali vienas pas kita eitu, kolkas nelabai bendrauja, bet nereikia noret is karto, be to mergaite labai gerai mokosi, gal ir mano sunus pasitems, pamegins palygiuoti O jusu mergaite, ar gerai mokosi, o gal ir jus turit kaiminysteje koki bendraklasi vaika, taip pat galetumet paskatinti kartu ir prie pamoku prisest ir pazaist
O pas mus atvirkčiai: vieną dieną draugas didžiausias, kitą dieną - jau "priešas". Bet taip linksmai gana, vaikiškai viskas. Antrokai jie.
O namo irgi dažnai su draugais grįžta, leidžiu šiek tiek pabūti, pažaisti. QUOTE(eglelapas @ 2010 02 25, 12:33) Bendraukim Mes savo vaikinukui meginam drauge, mergaite is klases itaisyt, jie kaiminysteje gyvena, mes ja kartais i mokykla nuvezam, kai oras blogas ir paimam, skatinam kad po pamoku ar savatgali vienas pas kita eitu, kolkas nelabai bendrauja, bet nereikia noret is karto, be to mergaite labai gerai mokosi, gal ir mano sunus pasitems, pamegins palygiuoti O jusu mergaite, ar gerai mokosi, o gal ir jus turit kaiminysteje koki bendraklasi vaika, taip pat galetumet paskatinti kartu ir prie pamoku prisest ir pazaist Aha,gerai mokosi,bet musu mokykla toli nuo namu ,visa miesta pravaziuojam is vieno galo i kita,tai kaimynu neturim, kad toj pacioj mokykloje-klasei mokytusi
Nu jo gaila, kad toli reikia vezioti, tai ir vaikui sunkiau su bendraklasiais bendrauti, mums patogu, kad mokykla netoli, nors mes praktiskai uzmiestyje gyvenam
QUOTE(eglelapas @ 2010 02 23, 23:30) Labukas, na nemanau, kad cia labai pergyvent del tu draugysciu reiktu, tokie ramuoliai vaikai veliau draugu suranda, bet uztat tokiu tikru Nei vienas, nei kitas kraštutinumas nėra gerai. Vaikas turbūt toks tylus ir ramus dėl to, kad mama per daug vaiką spaudžia būtų ramiu ir "geru" vaiku. Taip vaikas ir užaugs, nepajutęs, kad yra neatsakinga vaikystė. Viskas turi būti proto ribose, bet visiškai nepaišdykauti - nesąmonė.
As tai sunu turiu, kuris yra sunkaus budo, ilgai adaptavosi mokykloje, draugu neturejo ilga laika, bet jis labai judrus ir impulsyvus. O ir tie draugai, kurie veliau atsirado, pasirodo isnaudoja mano vaika, anot mokytojos, tai maniskis tiems draugams viska perka mokykloj ar net pinigus atiduoda, tai net uzdraude jam pinigu i mokykla nestis, net pietums nebeduodam. Stai iki ko privede tas noras draugu turet. Geriau jau jokiu, nei tokie QUOTE(matrix99 @ 2010 02 27, 01:38) Nei vienas, nei kitas kraštutinumas nėra gerai. Vaikas turbūt toks tylus ir ramus dėl to, kad mama per daug vaiką spaudžia būtų ramiu ir "geru" vaiku. Taip vaikas ir užaugs, nepajutęs, kad yra neatsakinga vaikystė. Viskas turi būti proto ribose, bet visiškai nepaišdykauti - nesąmonė. Visiskai nebutina,musu atveju tesiog dukra labai ramaus budo nuo pat kudikystes,mes su vyru kaip tik duodam visiska laisve,pasirinkima,niekada nieko nedraudziam,net skatinam paisdykauti
Na mano vaikas ypac judrus, labai vietoje nenustygstanti asmenybe, visas i teti, bet reikia su naujais zmonem pradet bendrauti, tai iskart po lapais slepiasi
Mielos Šiaulių mamytės (gal čia bus ir tokių), vaikų pramogų centras EUROOPA ir toliau džiugina vaikučius.
Visą informaciją apie konkursą, jo taisykles, nuostatus bei registracijos formą rasite mūsų internetiniame puslapyje štai čia http://www.pramoguimperija.lt/sauniausiu_pradinuku_konkursas Kviečiame visas Šiaulių mamytes nelikti abejingomis ir pasiūlyti savo pradinukams dalyvauti smagiame konkurse, kur galima laimėti šaunius prizus, o dalyvio mokesčio nėra! Užklasinė veikla turėtų paskatinti susidraugauti su klasės berniukais ir mergaitėmis |