Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Ar turi jūsų pirmokas(ė)dragų(ių) klasėje?
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 7 metų ir vyresni
reikli
Sveiki,mano pirmoke siandien pareiske ,kad neturi draugiu klaseje,net nezinojau ka pasakyt,nes man atrodo draugyste uzsiriisa savaime kazkaip,naturaliai,negali duoti patarymu g.gif kad reikia taip ar kitaip pasielgt ir bus draugu doh.gif .Mergina mano labai rami,mokykloje sekasi puikiai,mokytoja dziaugiasi ir gyria smile.gif ,i mokykla eina noriai,bet turbut mato kaip kiti vaikai ir paduksta ir paisdykauja,(ji to sau leist negali,juk mokykla blink.gif )tai ir lieka be draugu...
Na patarkit mamos,is savo patirties ,gal pas ka panasi situacija ax.gif ...
eglelapas
Labukas, na nemanau, kad cia labai pergyvent del tu draugysciu reiktu, tokie ramuoliai vaikai veliau draugu suranda, bet uztat tokiu tikru smile.gif
As tai sunu turiu, kuris yra sunkaus budo, ilgai adaptavosi mokykloje, draugu neturejo ilga laika, bet jis labai judrus ir impulsyvus. O ir tie draugai, kurie veliau atsirado, pasirodo isnaudoja mano vaika, anot mokytojos, tai maniskis tiems draugams viska perka mokykloj ar net pinigus atiduoda, tai net uzdraude jam pinigu i mokykla nestis, net pietums nebeduodam. Stai iki ko privede tas noras draugu turet. Geriau jau jokiu, nei tokie verysad.gif
reikli
Taip,as irgi manau ,kad draugystei ji dar pati nesubrendo,ji turi pati atsirasti,ir zmogus kuris butent tau i draugus skirtas,tikrai geriai viena tikra,nei daug vadinamu.Tesiog as pati visa mokykla draugais vaidinau,ir ejau i mokykla del bendravimo,susitikimu,nuotykiu,dukrele gi visiskai kito budo 100%intraverte,kartais galvuoju ,neatsitiktinai toks mano vaikelis,kad as is jo ismokciau sustot,neskubet,pamastyt,o ne veikti,lekti,begti doh.gif ,o po to galvoti blush2.gif

eglelapas,aciu kad atsiliepet,pasidalinot,tikrai manau veliau ismoks musu vaikai atskirti kur draugyste,o kur noras pasinaudoti ar dar kazkas...
reikli
Bendraukime mirksiukas.gif ,vakar sake maniske jau atsirado drauge,paprase matematikos uzdavini issprest doh.gif lotuliukas.gif
eglelapas
Bendraukim 4u.gif
Mes savo vaikinukui meginam drauge, mergaite is klases itaisyt, jie kaiminysteje gyvena, mes ja kartais i mokykla nuvezam, kai oras blogas ir paimam, skatinam kad po pamoku ar savatgali vienas pas kita eitu, kolkas nelabai bendrauja, bet nereikia noret is karto, be to mergaite labai gerai mokosi, gal ir mano sunus pasitems, pamegins palygiuoti g.gif
O jusu mergaite, ar gerai mokosi, o gal ir jus turit kaiminysteje koki bendraklasi vaika, taip pat galetumet paskatinti kartu ir prie pamoku prisest ir pazaist smile.gif
zarazna
O pas mus atvirkčiai: vieną dieną draugas didžiausias, kitą dieną - jau "priešas". Bet taip linksmai gana, vaikiškai viskas. Antrokai jie.
O namo irgi dažnai su draugais grįžta, leidžiu šiek tiek pabūti, pažaisti.
reikli
QUOTE(eglelapas @ 2010 02 25, 12:33)
Bendraukim  4u.gif
Mes savo vaikinukui meginam drauge, mergaite is klases itaisyt, jie kaiminysteje gyvena, mes ja kartais i mokykla nuvezam, kai oras blogas ir paimam, skatinam kad po pamoku ar savatgali vienas pas kita eitu, kolkas nelabai bendrauja, bet nereikia noret is karto, be to mergaite labai gerai mokosi, gal ir mano sunus pasitems, pamegins palygiuoti  g.gif
O jusu mergaite, ar gerai mokosi, o gal ir jus turit kaiminysteje koki bendraklasi vaika, taip pat galetumet paskatinti kartu ir prie pamoku prisest ir pazaist  smile.gif
*

Aha,gerai mokosi,bet musu mokykla toli nuo namu ,visa miesta pravaziuojam is vieno galo i kita,tai kaimynu neturim, kad toj pacioj mokykloje-klasei mokytusi ax.gif
eglelapas
Nu jo gaila, kad toli reikia vezioti, tai ir vaikui sunkiau su bendraklasiais bendrauti, mums patogu, kad mokykla netoli, nors mes praktiskai uzmiestyje gyvenam g.gif
matrix99
QUOTE(eglelapas @ 2010 02 23, 23:30)
Labukas, na nemanau, kad cia labai pergyvent del tu draugysciu reiktu, tokie ramuoliai vaikai veliau draugu suranda, bet uztat tokiu tikru  smile.gif
As tai sunu turiu, kuris yra sunkaus budo, ilgai adaptavosi mokykloje, draugu neturejo ilga laika, bet jis labai judrus ir impulsyvus. O ir tie draugai, kurie veliau atsirado, pasirodo isnaudoja mano vaika, anot mokytojos, tai maniskis tiems draugams viska perka mokykloj ar net pinigus atiduoda, tai net uzdraude jam pinigu i mokykla nestis, net pietums nebeduodam. Stai iki ko privede tas noras draugu turet. Geriau jau jokiu, nei tokie  verysad.gif
*

Nei vienas, nei kitas kraštutinumas nėra gerai. Vaikas turbūt toks tylus ir ramus dėl to, kad mama per daug vaiką spaudžia būtų ramiu ir "geru" vaiku. Taip vaikas ir užaugs, nepajutęs, kad yra neatsakinga vaikystė. Viskas turi būti proto ribose, bet visiškai nepaišdykauti - nesąmonė.
reikli
QUOTE(matrix99 @ 2010 02 27, 01:38)
Nei vienas, nei kitas kraštutinumas nėra gerai. Vaikas turbūt toks tylus ir ramus dėl to, kad mama per daug vaiką spaudžia būtų ramiu ir "geru" vaiku. Taip vaikas ir užaugs, nepajutęs, kad yra neatsakinga vaikystė. Viskas turi būti proto ribose, bet visiškai nepaišdykauti - nesąmonė.
*

Visiskai nebutina,musu atveju tesiog dukra labai ramaus budo nuo pat kudikystes,mes su vyru kaip tik duodam visiska laisve,pasirinkima,niekada nieko nedraudziam,net skatinam paisdykauti thumbup.gif ,siap cia jau budas toks,ramus ,racionalus,kaip ir sakiau jau intravertiskas mirksiukas.gif ,beje vyras vaikysteje buvo labai ramaus budo,galima pasakyt vienisius,bet sako kad jam buvo labai komfortiska ir jis nejaute kazkokiu nepatogumu,o paauglysteje atejo ir draugai ir drauges mirksiukas.gif
eglelapas
Na mano vaikas ypac judrus, labai vietoje nenustygstanti asmenybe, visas i teti, bet reikia su naujais zmonem pradet bendrauti, tai iskart po lapais slepiasi biggrin.gif
EUROOPA
Mielos Šiaulių mamytės (gal čia bus ir tokių), vaikų pramogų centras EUROOPA ir toliau džiugina vaikučius. 4u.gif Šįkart rengiame ŠAUNIAUSIŲ PRADINUKŲ KONKURSĄ ŠIAULIUOSE
Visą informaciją apie konkursą, jo taisykles, nuostatus bei registracijos formą rasite mūsų internetiniame puslapyje štai čia http://www.pramoguimperija.lt/sauniausiu_pradinuku_konkursas

Kviečiame visas Šiaulių mamytes nelikti abejingomis ir pasiūlyti savo pradinukams dalyvauti smagiame konkurse, kur galima laimėti šaunius prizus, o dalyvio mokesčio nėra!

Užklasinė veikla turėtų paskatinti susidraugauti su klasės berniukais ir mergaitėmis thumbup.gif clap_1.gif assa.gif

This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.