Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: ***vaikelio netekom,bet planuojam vel***5tema
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Nėštumo planavimas > Planuojančių pašnekesiai
Pages: 1, 2
Freiza
Labas rytelis
Na as su dziugiom naujienom, siandien pasidariau NT ir jis TEIGIAMAS bigsmile.gif
Kita savaite begsiu pas gydytoja, kad patvirtintu, kad viskas mums gerai, labai tikiu, kad jau si karta viskas bus tikrai gerai tongue.gif
Jums visoms irgi kuo greiciau linkiu isvysti tuos issvajotus bruksnelius 4u.gif
dado
Nu kaip fainaaaaaa thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Emse 4u.gif
O as nu niekaip negaliu "nutraukti" savo svajones apie nestuke.gif .O ypac kai kas nors vel tampa nestuke.gif thumbup.gif ir man vel pakyra noras.Gal reik imti vyra uz kupros ir intensyviai planuoti? g.gif tongue.gif
Freiza
QUOTE(dado @ 2010 04 01, 17:24)
Nu kaip fainaaaaaa thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  Emse 4u.gif
O as nu niekaip negaliu "nutraukti" savo svajones apie  nestuke.gif .O ypac kai kas nors vel tampa  nestuke.gif  thumbup.gif  ir man vel pakyra noras.Gal reik imti vyra uz kupros ir intensyviai planuoti? g.gif  tongue.gif
*

Aciu 4u.gif
Na cia jau jums spresti, siaip elkis kaip pati jauti sakyciau, jei jauti , kad dar labai nori maziuko, tada pirmyn thumbup.gif Dideliausios sekmes!!!!
braske83
QUOTE(Emse @ 2010 04 01, 09:08)
Labas rytelis
Na as su dziugiom naujienom, siandien pasidariau NT ir jis TEIGIAMAS bigsmile.gif
Kita savaite begsiu pas gydytoja, kad patvirtintu, kad viskas mums gerai, labai tikiu, kad jau si karta viskas bus tikrai gerai tongue.gif
Jums visoms irgi kuo greiciau linkiu isvysti tuos issvajotus bruksnelius 4u.gif
*

SUPER thumbup.gif thumbup.gif Dziaugiosi uz tave smile.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif Tikiosi kad nors retkarciai uzeidinesi i sia temele. Blin kaip faina... NERA ZODZIU drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Sveikinu.Saugok SAVE IR VAIKIUKA rolleyes.gif
Freiza
QUOTE(braske83 @ 2010 04 01, 19:16)
SUPER thumbup.gif  thumbup.gif  Dziaugiosi uz tave  smile.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  Tikiosi kad nors retkarciai uzeidinesi i sia temele. Blin kaip faina... NERA ZODZIU drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  Sveikinu.Saugok SAVE IR VAIKIUKA rolleyes.gif
*

Aciu braskyte 4u.gif
Tikiu, kad ir tau pasiseks sekanti cikla, tiesiog negali buti kitaip!!! Zinoma, kad uzeidinesiu wub.gif
braske83
Sveikutes kaip sekasi?
Freiza
QUOTE(braske83 @ 2010 04 08, 18:51)
Sveikutes kaip sekasi?
*

Sveika, pas mane kolkas nieko naujo, echo tik kita savaite, tai tada jau zinosiu viska ir tik tada galesiu dziaugtis.

O kaip tau?
braske83
Na o as siandien pasidariau hormonu tyrimus po savaites zinosiu atsakima ir tik tada busiu rami jei jie bus geri.Na o del planavimo tai tesiam bandimus KAS 2DIENA GAL TAIP GREICIAU UZKIBS...
Papildyta:
Emse kiek supratau pas jus vaiku nera?
Freiza
QUOTE(braske83 @ 2010 04 08, 19:07)
Na o as siandien pasidariau hormonu tyrimus po savaites zinosiu atsakima ir tik tada busiu rami jei jie bus geri.Na o del planavimo tai tesiam bandimus KAS 2DIENA GAL TAIP GREICIAU UZKIBS...
Papildyta:
Emse kiek supratau pas jus vaiku nera?
*

Nu stenkites, sekmes, tikiuosiu, kad uzkibs butinai thumbup.gif
As turiu dvi dukrytes bigsmile.gif
braske83
QUOTE(Emse @ 2010 04 09, 13:08)
Nu stenkites, sekmes, tikiuosiu, kad uzkibs butinai thumbup.gif
As turiu dvi dukrytes bigsmile.gif
*

Oj tai faina. As galvojau kad neturit. Na stengsimes,butinai parasysiu ar pavyko.
Freiza
Braskyte na kaip jums sekasi? Gal jau yra geru naujienu?
braske83
Labas na kol kas dar nieko nezinau laukiu geresniu rezultatu zinoma. Man man 25-27d turetu prasidet M, oj kaip ju nelaukiu. Na o tu kaip gal jau pozymiai nestumo ryskeja? smile.gif Kaip jautiesi?
Freiza
QUOTE(braske83 @ 2010 04 24, 17:44)
Labas na kol kas dar nieko nezinau laukiu geresniu rezultatu zinoma. Man man 25-27d turetu prasidet M, oj kaip ju nelaukiu. Na o tu kaip gal jau pozymiai nestumo ryskeja? smile.gif  Kaip jautiesi?
*

O testuka jau dareisi?
O man viskas gerai, augam nestuke.gif
braske83
QUOTE(Emse @ 2010 04 24, 16:52)
O testuka jau dareisi?
O man viskas gerai, augam nestuke.gif
*

Labas na testo nedariau ir nedarysiu gal iki geguzies nusiviliau as jais. Geriau galvoju is kart eit pas gyne ir bus viskas aisku. Siandie dar nesulaukiau M. smile.gif
Freiza
QUOTE(braske83 @ 2010 04 25, 16:51)
Labas na testo nedariau ir nedarysiu gal iki geguzies nusiviliau as jais. Geriau galvoju is kart eit pas gyne ir bus viskas aisku. Siandie dar nesulaukiau M. smile.gif
*

Nu tai saunu thumbup.gif Ziurek dar ir papulsi i gruodinuku sarasa kartu su manim thumbup.gif Lauksim naujienu nestuke.gif
braske83
aha butu neblogai butinai parasysiu
braske83
Na as su gera naujena neistveriau siandien nesulaukiau M ir pasidariau testa na jis man is kart parode 2 ryskius II. Rytoj vazioju pasitikrint akuseriskai, ir suzinuosiu kiek laiko smile.gif
Freiza
QUOTE(braske83 @ 2010 04 26, 20:38)
Na as su gera naujena neistveriau siandien nesulaukiau M ir pasidariau testa na jis man is kart parode 2 ryskius II. Rytoj vazioju pasitikrint akuseriskai, ir suzinuosiu kiek laiko smile.gif
*

Sveikinu labai labai thumbup.gif Nu jau si karta tai manau viskas bus gerai, nei is karto parode ryskias juosteles thumbup.gif
Matai sakiau, kad pirisjungsi prie gruodinuku saraso thumbup.gif
Pranesk paskui kiek ten jau tau laiko bigsmile.gif
braske83
Sveikutes na va sian buvas pas gyne ehoskopas dar neparode nestumo o ji itaria negymdivini sake palaukt iki sekmadienio ir atvaziot vel g.gif
Freiza
QUOTE(braske83 @ 2010 04 27, 22:11)
Sveikutes na va sian buvas pas gyne ehoskopas dar neparode nestumo o ji itaria negymdivini sake palaukt iki sekmadienio ir atvaziot vel g.gif
*

Tai dar jis labai mazas, todel ir nemato nieko. Juk reikia, kad butu bent jau 6 sav. kad matytu ir tai su vaginaliniu echoskopu. O tau koki dare?
Nepergyvenk dar, palauk biskeli, juk tau dar tik gal kokios 4-5sav?
fonema_79
Labinuosi ir as ax.gif
trumpam grizau i namus. galu gale jau guliu su savo stebukleliu ligonineje, tai kazkaip ramiau. Siandien grizau trumpam susitvarkyti dokumentu ir vel pas savo maziuka wub.gif
buvo sustreikaves mums pilvukas, viduriavom baisiausiai, isgasdino mama vaikutis, na bet susitvarkem seip ne taip ax.gif
Visoms dideliausios sekmes 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Emse sveikinimai nestuke.gif , braske83 sveikinimai nestuke.gif ir dar nenusimink, tikrai palauk siek tiek ,dar turbut nesimato 4u.gif
Freiza
QUOTE(fonema_79 @ 2010 04 28, 13:38)
Labinuosi ir as ax.gif
trumpam grizau i namus. galu gale jau guliu su savo stebukleliu ligonineje, tai kazkaip ramiau. Siandien grizau trumpam susitvarkyti dokumentu ir vel pas savo maziuka wub.gif
buvo sustreikaves mums pilvukas, viduriavom baisiausiai, isgasdino mama vaikutis, na bet susitvarkem seip ne taip ax.gif
Emse sveikinimai nestuke.gif , braske83 sveikinimai nestuke.gif  ir dar nenusimink, tikrai palauk siek tiek ,dar turbut nesimato 4u.gif
*

Labai dziaugiuosiu uz jus, kad mazylis auga sveikas ir grazus thumbup.gif Kaip greit bega laikas, jau beveik menuo jusu berniukui thumbup.gif Sveikateles jums abiems ir sveikit greiciau rolleyes.gif
braske83
QUOTE(Emse @ 2010 04 28, 08:15)
Tai dar jis labai mazas, todel ir nemato nieko.  Juk reikia, kad butu bent jau 6 sav. kad matytu ir tai su vaginaliniu echoskopu.  O tau koki dare?
Nepergyvenk dar, palauk biskeli, juk tau dar tik gal kokios 4-5sav?
*

vaginaliniu dare sake sekmadieni atvazioti.
Papildyta:
QUOTE(fonema_79 @ 2010 04 28, 12:38)
Labinuosi ir as ax.gif
Emse sveikinimai nestuke.gif , braske83 sveikinimai nestuke.gif  ir dar nenusimink, tikrai palauk siek tiek ,dar turbut nesimato 4u.gif
*

dziugu kad viskas pas jus gerai. taip ir toliau.aukit ir nesirkit smile.gif .Aciu uz padrasinima blush2.gif
fonema_79
QUOTE(Emse @ 2010 04 28, 14:36)
Labai dziaugiuosiu uz jus, kad mazylis auga sveikas ir grazus thumbup.gif  Kaip greit bega laikas, jau beveik menuo jusu berniukui thumbup.gif  Sveikateles jums abiems ir sveikit greiciau rolleyes.gif
*

aciukas 4u.gif laikas tikrai bega, net pati nespeju pastebeti ax.gif

QUOTE(braske83 @ 2010 04 28, 19:21)

dziugu kad viskas pas jus gerai. taip ir toliau.aukit ir nesirkit smile.gif .Aciu uz padrasinima blush2.gif
*

aciukas 4u.gif

laikysiu kumstukus uz jus mergaites, kad tik viskas gerai butu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
braske83
Sveikutes persikraustau i nestukus. Mano pilvukui 5sav kol kas gyd sake viskas gerai smile.gif
Siunciu savo VIRUSA visoms planuojancioms
fonema_79
QUOTE(braske83 @ 2010 05 04, 20:07)
Sveikutes persikraustau i nestukus. Mano pilvukui 5sav kol kas gyd sake viskas gerai smile.gif
Siunciu savo VIRUSA visoms planuojancioms
*

Nuosirdizusi sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
gabrieliukas
Sveikutes 4u.gif Kuku kur jus visos??? smile.gif
Idomu kaip sekasi nestukems nestuke.gif ?Kaip pilvukai auga,ir ka po sirdele nesiojat?
Laikas taip skrieja,mano vyrukui jau 3menesiukai,o atrodo tik nestuke buvau ax.gif
braske83
QUOTE(gabrieliukas @ 2010 08 26, 19:03)
Sveikutes 4u.gif Kuku kur jus visos??? smile.gif
Idomu kaip sekasi nestukems nestuke.gif ?Kaip pilvukai auga,ir ka po sirdele nesiojat?
Laikas taip skrieja,mano vyrukui jau 3menesiukai,o atrodo tik nestuke buvau ax.gif
*

Sveika.Na as jau 25sav beveik nescia.Juda musu lialiukas nezinom kas jis kol kas.Viskas lig neblogai.Belieka laukti laimingos pabaigos.Bus daromas planinis cezario pjuvis gruodi. nestuke.gif esu labai laiminga.
Matau kad sioje grupeje nieko ir nebuvo.Na ka tikekimes kad visos dalyves sios temeles jau turi ar jau nesioja pupuliukus. nestuke.gif
fonema_79
tai kur visos mergaites pradingusios??nauju neatsiranda verysad.gif
kaip nestukes laikotes??
fonema_79
ar ziurejote laida valanda su ruta?gal isgirdote paskutine moters fraze kur dvynuku neteko 22 sav. apie peticija?niekur nerandu tos peticijios, bet labai noriu pasirasyti ax.gif

p.s. kur visos pradingusios? g.gif kaip sveikatytes?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.