Sveikos, mergaitės
turiu suni, kuris megsta alkoholi
Mano šuo suėda mano vaiko pirštines
mano šuo pakvaišęs dėl nesutiktuvių
Pries 15 metu turejau banguotaja papugele,kuri,kai paleisdavom is narvelio,labai mego valgyt is seimos nariu leksciu
Kai auginau pirmaji savo deguti tai jis begalo megdavo uzsokti ant kompiuterio ( personalinio) , sildytis ir snausti
Mano šuo mėgsta valgyti vienkartines nosinaites
Nimfa stengiasi ilysti i koki tuscia tamsu kampa, atsistoja ties juo ir siubuoja i sonus kaip tranzo busenoje, po to ilenda ir sunku iskrapstyti
Mes turime katina,kuris kaip pakvaises megsta zalias bulves
mano suniukas eina su manim zemuogiaut
Katinas valgo pomidorus bei agurkus. Naglai.
Turiu šunį nuo pat jo įsigijimo pradžios valgantį obuolius, gal tai ir ne naujiena kitiems, bet savo augintinių istorijoje tai pirmas atvejis, kad šuo dėl jų pamišęs, su obuoliu galim ir į dresūrą ir esant sunkiam badmečiui pigiai išgyvent
QUOTE(Vicious Vici @ 2010 06 21, 18:36) Taip taip, krizė. QUOTE(kucaka7 @ 2010 06 22, 11:55) Turiu šunį nuo pat jo įsigijimo pradžios valgantį obuolius, gal tai ir ne naujiena kitiems, bet savo augintinių istorijoje tai pirmas atvejis, kad šuo dėl jų pamišęs, su obuoliu galim ir į dresūrą ir esant sunkiam badmečiui pigiai išgyvent mano abeji šunys irgi obuoliniai, lietuviškai taip, kaimiškai
Sveikos,
turiu šešką, kuris laabai mėgsta pieninį šokoladą ir agurkus
mano katinas, kol buvo jaunas ir gražus, kaip šuo atnešdavo mėtomą žaisliuką. taip ir žaisdavom - aš numetu, jis atneša
Neseniai įsigijau kalę, pasiėmiau bėdulę iš prieglaudos, iš Grindos. Mano namiškiai mano noru nebuvo itin sužavėti, bet ramiai sutiko. Štai jau mėnuo ji pas mane.
Ir žinot kuo nupirko? Nagi kai vyras grįžta iš darbo, kalytė ne tik sutinka labai labai, bet tuoj reikalauja nusiimti kojines ir taip laižo kojas, kad uodega į šonus laksto kaip torpeda iš malonumo
as kaciuka turiu, tai uzmiega tik ilindes man i plaukus
Dar labai myli mano basutes mediniais padais,kiek sugeba tiek jas ėda O paskui fermentinio sūrio gabalėlį tai nežinia kur nulėktų.
Tevu shunyte labai megsta ziureti Tv, taciau jai patinka tik Animal Planet ir Detskij mir. Jeigu kas nors palieka ijungta telika, ir rodo kazka kito, ji su letenele dauzo per pulta, kol neisijungia Animal planet
QUOTE(leliuga @ 2010 10 21, 12:09) Man irgi įdomu ką čia tiksliai reiškia, nes man atrodo, kad gal čia jau ima ilgėtis, kad išeinat ir jūsų daiktus kaip jūsų pakaitalą susineša arba tiesiog per jūsų daiktus nori atkreipti dėmesį, kad jis vargšas vienas liko. Nes mano šunytė jau tik mato, kad aš link durų ir supranta, kad jos neimsiu, tai taip nervingai lekia ir tai iš vonios, tai iš kur išsitraukia kojinę ir taip demonstratyviai nusineša į kambarį pro mane QUOTE(Irmavi @ 2010 10 11, 18:00) Žiemai ruošiasi O va pas mane buvo kelios įdomybės - vaikystėje turėjom katę, kuri agurkus mėgo. Vėliau - triušelį, kuris nespjaudavo į mėsiškus patiekalus
mano viras rades lauke katina parsinese namo. jis pasirodo savo reikalus atlikdavo vaiku sikpodije.
Mano maza ziopla katyte megsta tykoti didelio pikto katino ir is pasalu tvoti jam per galva su letena
O čia tai temutė
Vat pasipasakosiu ir aš. Maniškė katė (kaip jau kažkas minėjo) irgi atneša žaisliuką numestą, bet jau toookia kleptomanė Bet jau iš šono tai nerealu stebėt kaip ji atsargiai letena tiesia, ziuri tau i akis ir apsimeta kad nieko nedaro
Sventem sunaus 14 gimtadieni
|