Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Neįprasti gyvūnų pomėgiai
Supermamų klubas > Mūsų namai > Fauna
Pas
Sveikos, mergaitės smile.gif Gal turite pakvaišusių augintinių? ax.gif Pakvaišusių gerąja prasme tongue.gif Na, kokią papūgą, geriančią alų ar katiną, graužiantį agurkus? lotuliukas.gif
atbulai
turiu suni, kuris megsta alkoholi doh.gif tai kai kas nors ka nors namie geria, jis padeda snuki ant keliu ir gailiai ziuri, praso. aisku jam niekas neduoda schmoll.gif bet jei issipila kur nors - ar brendis, ar degtine, ar alus - visada puola islaizyt lotuliukas.gif
*gitagita*
Mano šuo suėda mano vaiko pirštines doh.gif
Vicious Vici
mano šuo pakvaišęs dėl nesutiktuvių biggrin.gif kai tik atvažiuoja kur nors su mašina ir jei išlipus nepamato raudono kilimo ir sutiktuvių wink.gif tai laksto aplinkui ir skalija ir skelbiasi, barasi mat, kad niekas dėmesio nekreipia biggrin.gif
due drops
Pries 15 metu turejau banguotaja papugele,kuri,kai paleisdavom is narvelio,labai mego valgyt is seimos nariu leksciu biggrin.gif Pvz pietu metu nachaliskai tupia i lekste ir kerta lotuliukas.gif Dar ji mego tupti zmonems ant galvu rolleyes.gif
Don&Mart‘a
Kai auginau pirmaji savo deguti tai jis begalo megdavo uzsokti ant kompiuterio ( personalinio) , sildytis ir snausti biggrin.gif Kai buvo mazas, net karta uzmigo mano apykakleje doh.gif lotuliukas.gif
aistuliaa
Mano šuo mėgsta valgyti vienkartines nosinaites lotuliukas.gif lotuliukas.gif
redsunrise
Nimfa stengiasi ilysti i koki tuscia tamsu kampa, atsistoja ties juo ir siubuoja i sonus kaip tranzo busenoje, po to ilenda ir sunku iskrapstyti
dowwile
Mes turime katina,kuris kaip pakvaises megsta zalias bulves lotuliukas.gif Kai tik pradedi lupti bulves tuoj ant keliu prisistato ir pabandyk jam neatpjauti gabalelio-tuoj i ranka kanda lotuliukas.gif
_agnuciukas
mano suniukas eina su manim zemuogiaut biggrin.gif ir uostineja kur saldziausios uogos biggrin.gif
*Hrista*
Katinas valgo pomidorus bei agurkus. Naglai. schmoll.gif
Vicious Vici
QUOTE(*Hrista* @ 2010 06 21, 12:34)
Katinas valgo pomidorus bei agurkus. Naglai. schmoll.gif
*

taupo, juk krizė thumbup.gif
kucaka7
Turiu šunį nuo pat jo įsigijimo pradžios valgantį obuolius, gal tai ir ne naujiena kitiems, bet savo augintinių istorijoje tai pirmas atvejis, kad šuo dėl jų pamišęs, su obuoliu galim ir į dresūrą ir esant sunkiam badmečiui pigiai išgyvent wink.gif
*Hrista*
QUOTE(Vicious Vici @ 2010 06 21, 18:36)
taupo, juk krizė thumbup.gif
*

Taip taip, krizė. biggrin.gif Dubenėlis pilnas, bet va reik kaip nors nustumt katilo dangtį ir nugvelbt mėsos gabalą su kaulu. Žinokit maniau, kad šuo toks ėdrus, pastoviai savo akim mirksi, nu bet katiną įsigijus, stipiai nuomonę pakeitėm visa šeima. blush2.gif doh.gif Kartais galvoju, iš kur tiek jėgos ir ryžto pas jį. biggrin.gif
Vicious Vici
QUOTE(kucaka7 @ 2010 06 22, 11:55)
Turiu šunį nuo pat jo įsigijimo pradžios valgantį obuolius, gal tai ir ne naujiena kitiems, bet savo augintinių istorijoje tai pirmas atvejis, kad šuo dėl jų pamišęs, su obuoliu galim ir į dresūrą ir esant sunkiam badmečiui pigiai išgyvent wink.gif
*

mano abeji šunys irgi obuoliniai, lietuviškai taip, kaimiškai biggrin.gif
gabi775
Sveikos,
turiu šešką, kuris laabai mėgsta pieninį šokoladą ir agurkus thumbup.gif
linada
mano katinas, kol buvo jaunas ir gražus, kaip šuo atnešdavo mėtomą žaisliuką. taip ir žaisdavom - aš numetu, jis atneša smile.gif
Staiga
Neseniai įsigijau kalę, pasiėmiau bėdulę iš prieglaudos, iš Grindos. Mano namiškiai mano noru nebuvo itin sužavėti, bet ramiai sutiko. Štai jau mėnuo ji pas mane.
Ir žinot kuo nupirko? Nagi kai vyras grįžta iš darbo, kalytė ne tik sutinka labai labai, bet tuoj reikalauja nusiimti kojines ir taip laižo kojas, kad uodega į šonus laksto kaip torpeda iš malonumo lotuliukas.gif
Irmavi
Žiūrim iki pabaigos lotuliukas.gif
vikosiuks
as kaciuka turiu, tai uzmiega tik ilindes man i plaukus doh.gif matyt seimos ilgis, gal isaugs... bet as niekaip nepriprantu, kad kazkas plaukuose susipainiojes guli.. jei neleidziu ilist, miegot neina doh.gif doh.gif doh.gif
leliuga
4u.gif mano šuo,kai mes išeinam iš namų,atsidaro spintą su slankiom durim,ir nešasi į savo guolį mūsų keturių batus,šalikus,pirštines,mūs visų po 1 arba porą doh.gif atseit rengiasi ir jis biggrin.gif

Dar labai myli mano basutes mediniais padais,kiek sugeba tiek jas ėda doh.gif

O paskui fermentinio sūrio gabalėlį tai nežinia kur nulėktų.
Wunderbar
Tevu shunyte labai megsta ziureti Tv, taciau jai patinka tik Animal Planet ir Detskij mir. Jeigu kas nors palieka ijungta telika, ir rodo kazka kito, ji su letenele dauzo per pulta, kol neisijungia Animal planet biggrin.gif o tada jau gali suni palikti visai dienai, ziuri, galvyte kraipo, niekas aplinkui neidomu pasidaro smile.gif
Vicious Vici
QUOTE(leliuga @ 2010 10 21, 12:09)
4u.gif mano šuo,kai mes išeinam iš namų,atsidaro spintą su slankiom durim,ir nešasi į savo guolį mūsų keturių batus,šalikus,pirštines,mūs visų po 1 arba porą doh.gif atseit rengiasi ir jis biggrin.gif

Man irgi įdomu ką čia tiksliai reiškia, nes man atrodo, kad gal čia jau ima ilgėtis, kad išeinat ir jūsų daiktus kaip jūsų pakaitalą susineša arba tiesiog per jūsų daiktus nori atkreipti dėmesį, kad jis vargšas vienas liko. Nes mano šunytė jau tik mato, kad aš link durų ir supranta, kad jos neimsiu, tai taip nervingai lekia ir tai iš vonios, tai iš kur išsitraukia kojinę ir taip demonstratyviai nusineša į kambarį pro mane g.gif
Pašėlusi kiaunė
QUOTE(Irmavi @ 2010 10 11, 18:00)

Nuostabi dienos pradžia - kikenau balsu thumbup.gif .
pašnekutė
QUOTE(Irmavi @ 2010 10 11, 18:00)

Žiemai ruošiasi bigsmile.gif

O va pas mane buvo kelios įdomybės - vaikystėje turėjom katę, kuri agurkus mėgo. Vėliau - triušelį, kuris nespjaudavo į mėsiškus patiekalus doh.gif blink.gif Tiesiog kartą gabalėlis nukrito, o ji tik kapt... Tai vyras vis "palepindavo" nuo manęs paslapčiom, nes pamačius bambėdavau. O gražiausia buvo, kai kažkas atėjo po pietų, tai vyras, norėdamas svečią nustebint, padavė triušiui likusį apgraužtą šonkaulį doh.gif Na, kaip jis jį graužė, tampė doh.gif Svečias liko pašiurpęs doh.gif
0taki0
mano viras rades lauke katina parsinese namo. jis pasirodo savo reikalus atlikdavo vaiku sikpodije. biggrin.gif
Šerii
Mano maza ziopla katyte megsta tykoti didelio pikto katino ir is pasalu tvoti jam per galva su letena mega_shok.gif Tada bega sleptis. Keista, kad tas pikciurna jos nesiveja ir neduoda atgal, negi supranta, kad maze dar ziopliuke? tongue.gif
pasisiutus
O čia tai temutė bigsmile.gif tiesiog super biggrin.gif

Vat pasipasakosiu ir aš. Maniškė katė (kaip jau kažkas minėjo) irgi atneša žaisliuką numestą, bet jau toookia kleptomanė lotuliukas.gif blink.gif niekaip nesuprantu jos doh.gif Jai tiesiog būtina bandyti nugvelbti viską, ką tuo metu tu naudoji. Pavyzdžiui kepi sausainius is formelių: tai pirmiausia bandys nuvogt kokį lašelį tešlos (kad ir skystos kokios - ar bent jau letelą bandys įmerkt) lotuliukas.gif Poto būtinai pabandys nuvogt kočėlą, o ji to nepavyks - tai bandys ir sausainį nutraukt nuo stalo (na dar žalią....) - ir tada, jei pasiseka bandys kitą nuvogt... IR kas svarbiausia ji ne todėl kad valgyt nori, bet siaip doh.gif tiesiog dėl atrakcijos lotuliukas.gif doh.gif

Bet jau iš šono tai nerealu stebėt kaip ji atsargiai letena tiesia, ziuri tau i akis ir apsimeta kad nieko nedaro lotuliukas.gif doh.gif
Šnapsė
Sventem sunaus 14 gimtadieni smile.gif Musu triuse torta sveite, net ausys linksejo!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.