Jau nuo pat pradziu viska suzinodavom paveluotai

. Nors vaikuti planavom, apie ja suzinojom tik po dveju menesiuku, nes buvo pastovios menesines

. Po to dar nepergeriausia daktare turejau

iki pat pabaigos nenustate gimdymo dienos

. Ja del kazkokiu prezasciu atleido, o as jau pries pat gimdyma patekau pas nauja gydytoja

. Kai ta paklause kada mano diena, teko pasakyti, kad net nezinau. Dada ji paskaiciavo ir nustebusi pasake- " Brangioji tai tau siandien gimdyti!"

Galiu pasakyti - NESUKLYDO!!!

Ta diena anksti atsiguliau miegoti, o vyras ziurejo televizoriu iki 24.00, as nubudau labai supykusi, nes jis man trugde miegoti, tada jis juokas pasake-" Tu siandien isvaziosi" ir po keliu akimirku pastebejau neaiskias isskiras

Teko brangiausiajam pasakyti, kad regis siandien i darba neis

.Visi toliau atsigule miegoti, tik as vis slampinejau(uzsiuvau vyro striukes kisene, pataisiau kavos). Kai 3 val. pazadinau vyra ir pasiuliau kavos jis buvo LABAI pasimetes

, bet is po leto suskrovem daiktukus ir isejom i lauka, o ten SIAUBAS - musu masina uzstatyta(su greitaja vazioti nenorejau).

Teko saligatviu pro tuneli i kita kiema vaziuoti, taip ir isvaziavom

Naktis buvo grazi, dangus zvaigzdetas, nei vejelio. Ligonineje viskas atrode labai juokingai, skausmu siaubingu kaip ir nebuvo, vis laukiau kada prasides tie siaubai apie kurios visi kalba

. Uz lango pakilo audra, lyjo lietus pute stiprus vejas

. Prasidejo ir mano gimdymas, buvo sunkoka, bet nebaisu

. Dukryte gime 12.25 rugsejo 23 d. sveikute ir grazute(svari svarutele) svere 3.650 ir buvo 52cm. ugio.

Keisciause tai, kad kai ji gime pradejo sviesti saulute, taip per savo gimdyma pamaciau kelias oro permainas. dabar mes labai dziaugemes savo saulute, ji kiekviena diena sviecia mums