Musu situacija tokia beveik kaip metai mes norvegijoj dukrai15 ji cia eina i mokykla kadangi nemoka kalbos sunku cia jai,ji svajoja apie dainavimo studijas lietuvoje begalo nori namo as jau nebezinau kaip su ja kalbetis.Dar turiu du sunenelius 3ir 4 metu mes sedim namie,o vyras dirba man jau irgi nekas nuo to sedejimo namie,zodziu vyras musu isleisti nenori as blaskausi tarp ju ir niekaip nerandam sprendimo gal ka patarsit?
QUOTE(Lliucija6 @ 2010 02 26, 17:19) Musu situacija tokia beveik kaip metai mes norvegijoj dukrai15 ji cia eina i mokykla kadangi nemoka kalbos sunku cia jai,ji svajoja apie dainavimo studijas lietuvoje begalo nori namo as jau nebezinau kaip su ja kalbetis.Dar turiu du sunenelius 3ir 4 metu mes sedim namie,o vyras dirba man jau irgi nekas nuo to sedejimo namie,zodziu vyras musu isleisti nenori as blaskausi tarp ju ir niekaip nerandam sprendimo gal ka patarsit? Man tai kyla klausimas, ka dukra mokykloje veikia, jei kalbos nemoka
Žinau panašią situaciją, tiesa, ta panelė į Norvegiją išvažiavo budama 12-13, 6 klasėje, ir iki 10 kalbą jau mokėjo. BET, pasirinko LT mokyklai baigt (nusprendė, kad bus geresni pažymiai), atvažiavo gyvent su močiūte 10kl vidury, baigė mokyklą, paskui, nors planavo vėl važiuot į Norvegiją, pasirinko studijas LT, o vėliau (po 1 kurso) išvažiavo visai kita kriptim- JAV.
QUOTE(Lliucija6 @ 2010 02 26, 19:19) Musu situacija tokia beveik kaip metai mes norvegijoj dukrai15 ji cia eina i mokykla kadangi nemoka kalbos sunku cia jai,ji svajoja apie dainavimo studijas lietuvoje begalo nori namo as jau nebezinau kaip su ja kalbetis.Dar turiu du sunenelius 3ir 4 metu mes sedim namie,o vyras dirba man jau irgi nekas nuo to sedejimo namie,zodziu vyras musu isleisti nenori as blaskausi tarp ju ir niekaip nerandam sprendimo gal ka patarsit? kiek suprantu dar tik pirmi metai mokykloje? Papildyta: QUOTE(Leksa @ 2010 02 27, 00:28) *Jei metams ar dviems, tai gal nereikejo dukros veztis (gal pas senelius pagyventu)? **... o ne i diedo norus/nenorus, juolab, jei pati toj Norvegijoj nedirbciau. *vaikai turi gyventi su tėvais o ne su seneliais,gali pas juos palikti keletui dienų ar mėnesiui,bet ne ilgiau **atsiminkit,kad diedams dirbti svetimoje šalyje irgi ne pyragai
o gal dukra pavydi mažiukams, kad jie už ją svarbesni?
Na del pavydejimo nezinau,atrodo kalbames to lyg ir nera,lietuvoj yra senelis ir kazkiek sesuo gal priziuretu,bet ar tokio amziaus galima vaika palikti ktu prieziurai na as gal parvaziuociau kas pora men.,kol kas su ja problemu neturejau.ji man sako jei paliksim ja cia tai nusoks nuo tilto ,istikruju bijau sutraumuoti vaika neleisdama gryzti i lietuva.
QUOTE(Mėta** @ 2010 02 27, 11:27) vaikai turi gyventi su tėvais o ne su seneliais,gali pas juos palikti keletui dienų ar mėnesiui,bet ne ilgiau Neustinku su tuo
Tai va ir as bijau kad kas nenutiktu,aisku man svarbi dukros gerove,bet palikusi ja ar irgi nepakenkciau maza ko gali nutikti,o manes tai salia nebus
Nutikti kas su vaikasi gali ir vaikams gyvenant su tevais.
Pameginki pakalbeti apie tai su vyru. Ka jis galvoja apie dukros grizima i Lietuva? Ar sutiktu? Ar butu (tikrai) kam prisiimti dukra ir atsakomybe uz ja? O gal susitarkit su dukra, kad palauksit iki mokslo metu pabaigos, tada dar karta visi si klausima apsvarstysit. Gal iki to laiko ji apsipras? QUOTE(Lliucija6 @ 2010 02 27, 21:13) ...man sako jei paliksim ja cia tai nusoks nuo tilto ,istikruju bijau sutraumuoti vaika neleisdama gryzti i lietuva. o čia tai jau paauglystė kvailystė,dėl noro dainuoti tikrai taip nesiveržtų į LT Papildyta: QUOTE(Leksa @ 2010 02 28, 00:36) O gal susitarkit su dukra, kad palauksit iki mokslo metu pabaigos, tada dar karta visi si klausima apsvarstysit. Gal iki to laiko ji apsipras? Papildyta: QUOTE(Leksa @ 2010 02 27, 23:08) Neustinku su tuo turiu pavyzdžiu,kad vaikai turi būti su tėvais,tėvai griežtesni,o seneliai atlaidesni ir juos lengviau apgauti Lliucija6 sunku ką Jums ir patarti,manau pati geriau matote kas dukrai geriau...
Situacij,kolkas tebera iki galo neisspresta,su vyru sutarem,kad jau kitus metus eis i mokykla lietuvoj,bet vyras grieztai sako ,kad turi gyventi ir mokytis pas jo mama kaime,dukra nori savo miete,mano mamos lietuvoj nera.Zodziu baigiu prazilti,noriu visiem but gera,bet kaip toki spårendima rasti?
|