Crazy Daisy
2010 03 16, 22:58
QUOTE(Bransha @ 2010 03 16, 17:37) Aciu Merginos visoms uz pagyrimus  Cia kaip paspirtis dar kazka daryti  O Del aguonu.. tai man ten norejosi akcento kokio, moterisko tokio. Ir gitara nusprendziau sau pasilikti  Tiks man prie interjero  Bet kokiu atveju - puikus ir didelis darbas Jennifer - karvytės labai simpatulkos, o tas balkono duris tai įsivaizduoju kiek ndarbelio išgražint buvo Aš turiu tokią lentutę su karvytėm, abu su mažium darėm. Galite įžiūrėti mažų pirštukų antspaudukus  Kažkaip galvojau, jog čia dvi draugės, kol kaikas neatkreipė dėmesio, jog viena tešmens neturi...  Klijuota ant priraukšlėtos servetėlės.
supersandryte
2010 03 17, 08:18
Labas rytas, Jennifer, šaunus darbas!  dėžutės šoniukai sukuria smilgų pievos įspūdį ir tos dekoratyvinės gėlytės ant dangtelio kraštų puikiai žiūrisi, bravo
As taip pat po truputi apie Velykas galvoju
kristule666
2010 03 17, 10:16
Jenifer, o kaip tie kaiusiniai padaryti?
supersandryte
2010 03 17, 10:17
QUOTE(L.M.A. @ 2010 03 17, 10:45) As taip pat po truputi apie Velykas galvoju kaip darei kiaušinį iš kairės? labai gražiai žiūrisi
Jennifer, kiausiniai super! o ir balkonas suzydejo fainai! et, kad man taip moket...
Sveikutes, turiu klausimeli: niekur nerandu info ar įmanoma kelt paveiksliuka nuo paprasto popieriaus lapo atspausdinto lazeriniu printeriu? Paprasta lapa turiu omeny na tas kur yra printeriuose įprastai  90gr.
Sveikos, mergytes, pirma karta cia rasau - pagaliau ir as pribrendau rankdarbiams  matyt, pereksles sindromas reiskiasi (atsiprasau, jei katra izeisiu su tokiu posakiu )as su tokiu klausimu: gal kuri zinot, kur Vilniuj galima nusipirkti idomiu formu stikliniu buteliu? noreciau rasti kazka panasaus i Aladino lempa, kurioje dzinas gyveno  aplaksciau keleta vynoteku, nieko tinkamo neradau... Jennifer, kiausiniai puikus! Cia ant tikru kiausiniu darei ar ant kokiu plastikiniu formu???
QUOTE(Jennifer @ 2010 03 16, 23:27) Labutis, čia retai užsuku, nes turiu savo trioba  Motera brangi, nerėkauk čia taip garsiai, atbėk pas mane į mano namus, dar ir kokio tauraus gėrimo pastatysiu už šitokias viešai išreikštas simpatijas bei pagyras mano darbeliams Kur jų ieškoti tikrai žinai. Ir prašome įvertinti savo crazy karves  komodėlė guli pusiau skusta pusiau lupta, nesekasi ji man nors tu ką, laukiu įkvėpimo jai, tada jau kišiu po dušu ir gaminsiu iš naujo (tikiuosi nusiplaus)   dar stakta namie pagražinau vadinasi, ten kur mažai kas mato, rūkaliams pasiseka, nes vis gi balkono durys  Nemaskavau balkoninio bordako, manau nesupyksite  Velykos artėja, nors pavasariu dar ir nekvepia, pradėjau ruoštis, ne dekupažas, ale vis teik parodysiu ką veikinėju  o dieve,koks grozis  kuo puosti kiausiniai,gal galit pasakyt?
Eve-line
2010 03 17, 12:44
QUOTE(Ariwom @ 2010 03 17, 12:35) Sveikos, mergytes, pirma karta cia rasau - pagaliau ir as pribrendau rankdarbiams  matyt, pereksles sindromas reiskiasi (atsiprasau, jei katra izeisiu su tokiu posakiu )as su tokiu klausimu: gal kuri zinot, kur Vilniuj galima nusipirkti idomiu formu stikliniu buteliu? noreciau rasti kazka panasaus i Aladino lempa, kurioje dzinas gyveno  aplaksciau keleta vynoteku, nieko tinkamo neradau... Jennifer, kiausiniai puikus! Cia ant tikru kiausiniu darei ar ant kokiu plastikiniu formu???  maciau kazka panasaus ermitaze.
Gaudvilė
2010 03 17, 13:04
QUOTE(Ariwom @ 2010 03 17, 12:35) as su tokiu klausimu: gal kuri zinot, kur Vilniuj galima nusipirkti idomiu formu stikliniu buteliu? noreciau rasti kazka panasaus i Aladino lempa, kurioje dzinas gyveno  aplaksciau keleta vynoteku, nieko tinkamo neradau... kiek pamenu pasakas, tai gyveno dabartinio arbatinuko formos ( ten lyg ir žibalą, alyvą laikė) inde. Stiklinio neteko pastebėt. Tačiau gal domina kolbos formos indas. Tokius parduoda cheminiais reagentais ir laboratorine įranga prekiaujančios firmos
campari*
2010 03 17, 13:22
Temoje isbandymai, zaidimai dekoruojancioms skelbiamas naujas dekupazo konkusas! Tema "VYNAS".Konkurso salygos: - dekoruojam visais norimais paveiksliukais ar is interneto, ar is serveteliu, ar deko pop. ar paciu piesto. - dekoruojam medi, stikla ar ka tik musu ismone leidzia. - paveiksliukai tinka visi: vyno buteliai, taures, vynuoges, alyvuoges, kamsciatraukiai, vynuogynai, kaimai, backos... noretusi pamatyti kazka originalesnio sia tema galbut sakyciau todel ir yra tas konkurso salygu neapibreztumas. noretusi pamatyti su kuo kiekvienai asocijuojasi sitas zodis, todel ir siulau rinkti ne 3 vietas seip, o: meniskiausia, originaliausia ir graziausia bei daugiausiai simpatiju pelniusi darbeli Tema Vynas. Visus darbelius prasom siusti man iki balandzio 15 d. 24h. Kiekviena dalyve turi aprašyti savo sukurta ar nudekoruota daiktą: kodėl taip padarė ir kame įžvelgė temą VYNAS ir pan. Tai reikalinga, nes kartais vien pažiūrėjus į daiktą būna neaišku kol nepaskaitai aprašymo. Daiktas yra neapibrėžtas, tai gali buti bet kas: ar tai dėžutę dekoruosit ar butelį ar lipdysit vynuoges ar vyno taures puošit ar dar ka tik sugalvosit Apie visa tai isbandymu dekoruojancioms temoje  Rasau darbeliu temeleje, nes cia dekoruojanciu tikrai daug, daug ir nauju merginu pasimate  sakau gal susidomesite ir noresite sudalyvauti naujajame konkurselyje.
Gaudvile, Eve-line - aciu
QUOTE(campari* @ 2010 03 17, 14:22) Temoje isbandymai, zaidimai dekoruojancioms skelbiamas naujas dekupazo konkusas! Tema "VYNAS".Konkurso salygos: - dekoruojam visais norimais paveiksliukais ar is interneto, ar is serveteliu, ar deko pop. ar paciu piesto. - dekoruojam medi, stikla ar ka tik musu ismone leidzia. - paveiksliukai tinka visi: vyno buteliai, taures, vynuoges, alyvuoges, kamsciatraukiai, vynuogynai, kaimai, backos... noretusi pamatyti kazka originalesnio sia tema galbut sakyciau todel ir yra tas konkurso salygu neapibreztumas. noretusi pamatyti su kuo kiekvienai asocijuojasi sitas zodis, todel ir siulau rinkti ne 3 vietas seip, o: meniskiausia, originaliausia ir graziausia bei daugiausiai simpatiju pelniusi darbeli Tema Vynas. Visus darbelius prasom siusti man iki balandzio 15 d. 24h. Kiekviena dalyve turi aprašyti savo sukurta ar nudekoruota daiktą: kodėl taip padarė ir kame įžvelgė temą VYNAS ir pan. Tai reikalinga, nes kartais vien pažiūrėjus į daiktą būna neaišku kol nepaskaitai aprašymo. Daiktas yra neapibrėžtas, tai gali buti bet kas: ar tai dėžutę dekoruosit ar butelį ar lipdysit vynuoges ar vyno taures puošit ar dar ka tik sugalvosit Apie visa tai isbandymu dekoruojancioms temoje  Rasau darbeliu temeleje, nes cia dekoruojanciu tikrai daug, daug ir nauju merginu pasimate  sakau gal susidomesite ir noresite sudalyvauti naujajame konkurselyje. jei gausis kas grazaus tai sudalyvausiu
Lachesė
2010 03 17, 15:52
L.M.A., super atrodo, kaip tik turėjau tokią mintį, tavo kiaušinukas patvirtino, kad spalvoti folijos trupiniai atrodo labai gražiai!!!
urupeja2
2010 03 17, 16:03
Daugybe graziu darbeliu, visoms po
QUOTE(Jennifer @ 2010 03 16, 23:27) dar stakta namie pagražinau vadinasi, ten kur mažai kas mato, rūkaliams pasiseka, nes vis gi balkono durys  Nemaskavau balkoninio bordako, manau nesupyksite  na superines balkono durys  niekad nesumastyciau taip padaryt
QUOTE(supersandryte @ 2010 03 17, 12:17) kaip darei kiaušinį iš kairės? labai gražiai žiūrisi  Sveika, labai nesunku pasigaminti. As dariau su smulkinta spalvota folija. ant virsaus dar apvyniojau aukso spalvos plona virvute, kuri prilipo kiausini nulakavus
auksine
2010 03 17, 19:17
Labai saunus pasiruosimas Velykoms, ypac suzavejo kiausinis su folija dekoruotas  toks prabangus gavosi  "karviski " darbeliai irgi visi savaip zavus balkono stakta
Jennifer
2010 03 17, 21:34
Sveikutės, ačiū visoms pastebėjusioms ir pagyrusioms mano darbelius. Kaip supratau, daugiausia simpatijų atiteko balkono staktai Kaiušinukai yra vynioti spalvotomis vaško bei karoliukų juostomis ant plastikinių kiaušinukų. Labai smagiai darosi Ačiū dar kartelį visoms
campari*
2010 03 17, 22:08
maciau tokiu kiausiniu gyvai senamiestyje deko prekese, kaip tavo tokiu paciu budu pagamintu, labai fainai ziurisi, linksmi tokie, labai grazus zodziu
noriu paklausti,dirbau su dvikomponenciu laku smulkiu ir itryniau porporina paskui o kai lakavau jau laka(ta paprasta jau)man porporina beveik ir nusivalo  ar ka ne taip darau?
Lachesė, supersandryte, auksine - aciuuuu!
Jennifer
2010 03 18, 10:54
QUOTE(campari* @ 2010 03 17, 22:08) maciau tokiu kiausiniu gyvai senamiestyje deko prekese, kaip tavo tokiu paciu budu pagamintu, labai fainai ziurisi, linksmi tokie, labai grazus zodziu  tai čia mūsų gaminti kiaušinukai ir yra, nes kol kas dar niekas šių priemonių nėra užsivežęs Papildyta:QUOTE(spurka @ 2010 03 17, 22:24) noriu paklausti,dirbau su dvikomponenciu laku smulkiu ir itryniau porporina paskui o kai lakavau jau laka(ta paprasta jau)man porporina beveik ir nusivalo  ar ka ne taip darau? o įtrynusi porporiną perteklių ar nuvalote? turėtų būti labai dideli grioviai jei "išsiplauna" porporina. Bandykite puškiamą laką
pussycat
2010 03 18, 11:53
QUOTE(Jennifer @ 2010 03 18, 11:54) tai čia mūsų gaminti kiaušinukai ir yra, nes kol kas dar niekas šių priemonių nėra užsivežęs Papildyta:o įtrynusi porporiną perteklių ar nuvalote? turėtų būti labai dideli grioviai jei "išsiplauna" porporina. Bandykite puškiamą laką  o man tai net apskritai ta porporina nenusivalo, tik siek tiek.. nesuprantu kodel, gal kas zino? Tuo paciu norejau paklaust, kur galima Vilniuje isigyti filco? Nes audiniu parduotuveje tokio dalyko nezinojo.
supersandryte
2010 03 18, 12:06
QUOTE(pussycat @ 2010 03 18, 12:53) Tuo paciu norejau paklaust, kur galima Vilniuje isigyti filco? Nes audiniu parduotuveje tokio dalyko nezinojo. daugumoje rankdarbių parduotuvių
Mo(ni)ka
2010 03 18, 13:29
QUOTE(baltė @ 2010 03 15, 10:20) Labai gražu QUOTE(ohara @ 2010 03 15, 18:26) Labai miela dėžutė QUOTE(sobieska @ 2010 03 16, 16:38) Kaip visada spalvinga ir ryšku
Skausminga
2010 03 19, 01:01
atleiskit jeigu ne čia rašau - naujokė, tai kitur neradau... bet galbūt žinote kas parduoda arba parduodate dekupažintų laistytuvėlių gėlytėms namie laistyti? parašykit man į el.paštą - shmeklla@yahoo.com , čia nebūnu... ačiū!
Žydraakė
2010 03 19, 11:40
Smagu, kai tokia graži temelė niekur nedingsta  Visoms kūrėjoms po  už darbelius ir grožį Pati kurį laiką buvau apleidus dekupažą, bet atsirado poreikis kelioms dovanoms, tai prisėdau ir padariau draugei su vyru įkurtuvių puodelius
Crazy Daisy
2010 03 19, 12:09
Žydraake -  Labai tvarkingai, gražiai Papasakok su kokiu mediumu darai, nes aš su artmanijos padariau, tai "iškepė" tikrąja žodžio prasme - nurudavo
Švelniukė
2010 03 19, 13:13
paskutinis darbelis -užsakymukas Arbatos dėžutė "chocolate&cream" :
Pievuzele
2010 03 19, 13:33
QUOTE(versus* @ 2010 03 19, 14:13) paskutinis darbelis -užsakymukas Arbatos dėžutė "chocolate&cream" : Tikrai kad chocolate, taip ir norisi atsikasti  Labai grazi arbatine
supersandryte
2010 03 19, 13:53
QUOTE(versus* @ 2010 03 19, 14:13) paskutinis darbelis -užsakymukas Arbatos dėžutė "chocolate&cream" : subtiliai skanu
Žydraakė
2010 03 19, 14:43
QUOTE(Crazy Daisy @ 2010 03 19, 12:09) Žydraake -  Labai tvarkingai, gražiai Papasakok su kokiu mediumu darai, nes aš su artmanijos padariau, tai "iškepė" tikrąja žodžio prasme - nurudavo  Dėkui už tvarkingumą, sudėtingiau pirmam kartui neišlaužiau Tai va, draugė paskolino Rayer firmos Effektmedium fur Porzellanfarbe. 29ml kainavo 13 lt. Išsikarpiau servetkas ir pirma klijavau su šita priemone ant porcelianinio puodelio. Priemonėj matyt kažko yra, nes visos naudotos servetkos dažė ja pradėjus tepti  Ant medžio žymiai lengviau dekupažint, nes čia reikia priemonės už servetėlės kraštų užtepti labai nedaug, na kad gerai priliptų kraštai, bet jeigu bus perdaug, tuomet ji matysis. Tai visas darbas vyko taip: priklijuoju sevetką, duodu padžiūt kelias minutes ir su dantų kraštuku apvalau didesnius išėjimus už servetkos kraštų, o tokių buvo, tai teko nemažai laiko knibinėtis  Kai viską suklijavau, tuomet parą laiko puodelius džiovinau, tada dėjau į orkaitę ir 30 min. kepiau 170 temperatūroje, iš karto puodelių neištraukiau, palaukiau, kol per naktį atvės pilnai orkaitė, kad puodeliai nesutruktų. Puodelius pirkau Alandeko, tikrai kokybiški ir nebrangūs, be to netgi patogūs
QUOTE(versus* @ 2010 03 19, 14:13) paskutinis darbelis -užsakymukas Arbatos dėžutė "chocolate&cream" : niu liuksusinis darbelis!
orch.ideja
2010 03 19, 16:33
versus* zavus puodeliai,tokie viliojantys. Labai dailiai pateikei dezute.
campari*
2010 03 19, 17:51
Zydraake labai faini puodeliai  tikrai labai tvaringai padaryti, net grazu ziuret, man labiausiai patiko detales su meskiukais, kur tiksliai matosi kad skirta jam ir jai, super!!! Versus* be zodziu
kvartetas
2010 03 19, 17:51
Versus darbelis  , nei pridesi nei atimsi. viskas tobulai
supersandryte
2010 03 19, 19:26
QUOTE(campari* @ 2010 03 19, 18:51) man labiausiai patiko detales su meskiukais, kur tiksliai matosi kad skirta jam ir jai, super!!! aham, mintis super
QUOTE(zappy @ 2010 03 18, 17:45) Laba diena Gal galite patarti kokio dydžio dėžutę rinktis krikštadėžei ? Žiūriu maždaug 30cmx20cm ,o gal didesnė turi būt?  Laaaabai atsiprašau,kad teršiu temą ,bet kitoj temoj niekas neatsako
supersandryte
2010 03 19, 21:12
QUOTE(zappy @ 2010 03 19, 21:41) Laaaabai atsiprašau,kad teršiu temą ,bet kitoj temoj niekas neatsako  žiūrint ką norėsit dėt į ją, jei ilgą krikšto žvakę, tai rinkitės pagal ją dėžutės ilgį, jei ir krikšto drabužėlius, tai ir jie lengvai/nesuspaustai turėtų tilpti...
kristutea
2010 03 19, 22:11
sobieska
2010 03 20, 00:06
..................2-ra uzsakymuko dalis........... geguzinė o cia reziume "puota geguzinej"...........
raindrop
2010 03 20, 09:57
sobieska, nuostabu!
Nesapnuok
2010 03 20, 11:40
Padaryta krikštadėžė mažam berniukui
kvartetas
2010 03 20, 12:39
Degtuku dezutes graziai ziurisi. ir sobieska saunuole  pasirodysiu ir cia. mano naujiena atlikta 3D technika. 
supersandryte
2010 03 20, 13:25
QUOTE(kvartetas @ 2010 03 20, 13:39) pasirodysiu ir cia. mano naujiena atlikta 3D technika. įspūdingai atrodo
drieziukas
2010 03 20, 13:48
QUOTE(kvartetas @ 2010 03 20, 12:39) pasirodysiu ir cia. mano naujiena atlikta 3D technika. Gražu
Žydraakė
2010 03 20, 14:22
kvartetas, solidu sobieska, patiko, kad taip pilnai papuošta taupyklė ir užrašėlis įkomponuotas gerai, na nei per didelis, nei per mažas, nei akį rėžia
|
|