Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Dekupažo darbai
Supermamų klubas > Mūsų namai > Rankdarbiai > Dekupažas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Flower@
Aha dar nenuvalyta biggrin.gif Dar ir lako tik 1 sluoksnis. O kur yra dekupazo technikos tema? Nerandu sad.gif Pas mane ziniu beveik nulis. Tik tiek kiek 'pamokoj' ju gavau. Klausimu tai milijonas galvoje. Nes ne viskas gavosi taip kaip turejo buti. Pvz.sendinimas. Jis vos matomas. Ai bet vistiek man grazu biggrin.gif
campari*
MamaKa labai grazus laikrodukas wub.gif

Glide auskariukai dryziai kokie fainuoliai bigsmile.gif
leliuko_mama
QUOTE(**Luka** @ 2010 03 01, 22:37)
... O kur yra dekupazo technikos tema? Nerandu sad.gif Pas mane ziniu beveik nulis. Tik tiek kiek 'pamokoj' ju gavau. Klausimu tai milijonas galvoje. Nes ne viskas gavosi taip kaip turejo buti. ...

cia http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...5584&st=552
ir dar cia http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...8729&st=180
4u.gif
Flower@
Aciu smile.gif
Kandi
DOLLILYTE, kristule666, Glidė ačiū mielosios už gražius žodelius 4u.gif 4u.gif kvartetas kaip smagu girdėti tokį įvertinimą 4u.gif blush2.gif wub.gif

Glidė - auskariukai nuostabūs bigsmile.gif čiupčiau ir į ausytes tiesiai 4u.gif
Zmonyte
Mamaka gražus laikrodis 4u.gif
Glidė, auskarai super bigsmile.gif

o čia truputį mano mini dekupažo blush2.gif
user posted image
user posted image
user posted imageuser posted image
DOLLILYTE
QUOTE(Zmonyte @ 2010 03 02, 09:53)

labai mielos sages 4u.gif bet man graziausia 1 ir 2 wub.gif
kristule666
Zmonyte, labai grazios sages 4u.gif

Glide, labai labai laibai wub.gif Turbut , kad popieriukas mano skonio biggrin.gif

Idedu savo darba, galima sakyti perpiestas.Labai neryskiai atsispauzdinau, tai teko darbuotis.Viduj zalios pertvareles uzklijuotos ryziniu popieriumi.

user posted image
kvartetas
jegine arbatine. spalvos graziai suderintos. thumbup.gif
sobieska
Man patiko kristules666 arbatine...tokia rami, idomi,tvarkinga...nors prie viduriuko as buciau padirbejusi rolleyes.gif ...kadangi labai megstu manipuliuot spalvomis, tai to rudumo viduj palikciau maziau, imaisyciau zaliu dazu, jie tikrai priduotu gyvumo.
kristule666
Sobieska, Kvartetas, aciu, taip ramu pasidare. mirksiukas.gif
Vėjaustė
QUOTE(Glidė @ 2010 03 01, 18:53)

Oi kaip gražu wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Kandi @ 2010 03 01, 17:09)

thumbup.gif
Glidė
Dekui uz gera zodi dryziam, perduosiu lotuliukas.gif

Kristule - fantastiska arbatine, jamu lotuliukas.gif

Zmonyte, patika man tavo sages, labai skoningos wub.gif
biriusa
Mama ka, labai fainutis laikrodis thumbup.gif Patiko Kandi vyndeze wub.gif
*Luka* gera pradzia thumbup.gif , tik kita karta geriau ideti jau isvalytom spinelem dezute mirksiukas.gif
Dar kristules666 labai labai arbatine patiko, graziai nuspalvinta wub.gif vidu tik noretusi matyti arba visa ryziniu popieriumi arba zalia su to rudumu kaip isoreje ax.gif
sobieska
Rinkinukas....

user posted image

user posted image

4u.gif
kvartetas
vindeze labai faina. tik vienas dalykas uzkliuvo palikti tarpiukai tarp daikto ir seselio. sobieskiuk patvarkyt butinai. ziurint i tavo visus darbus, cia lyg zingsins atgal neisizeisk. o taip visumoij labai graziai sukomponuota, rysku, zaisminga 4u.gif .
campari*
Merginos rodausi as jum savo prieskonine ir laukiu komentaru/pasiulymu, nes viduriukai buvo juodi, o as i juos tik paveiksliukus iklijavau, tad jauciuosi ranka per mazai idejusi ax.gif ar palikt taip kaip yra? ar nubeicuot rudai? ar pritapyt aplink paveiksliuko sonus, ar pritapyti? kaip jusu akimis? nes paveiksliukai su oranziniu, o arbatine tokia i zalsva/pilka spalva sakyciau, idomi tokia labai spalvyte 4u.gif prasom, rezkit viska! biggrin.gif

user posted image
user posted image
sobieska
QUOTE(kvartetas @ 2010 03 02, 13:29)
vindeze labai faina. tik vienas dalykas uzkliuvo  palikti tarpiukai tarp daikto ir seselio. sobieskiuk patvarkyt butinai. ziurint i tavo visus darbus, cia lyg zingsins atgal neisizeisk. o taip visumoij labai graziai sukomponuota, rysku, zaisminga 4u.gif .
*

Nea, cia specialiai taip dariau, zinojau ka dariau ir norejau kitaip tongue.gif atsibodo laikytis taisykliu arba daryt "kaip visi"...juk moku seseliuot blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(campari* @ 2010 03 02, 13:30)
Merginos rodausi as jum savo prieskonine ir laukiu komentaru/pasiulymu,
*

Nieko nekeisciau...man viskas dera 4u.gif beje grazi pati arbatines forma
kristule666
Sobieska, labai grazi deze ir butelys.o Jus ant brangiu buteliu dekupuojat?nes labai jau brankogas gaunasi biggrin.gif

campari, grazu 4u.gif
sobieska
QUOTE(kristule666 @ 2010 03 02, 14:13)
Sobieska, labai grazi deze ir butelys.o Jus ant brangiu buteliu dekupuojat?nes labai jau brankogas gaunasi biggrin.gif

*

...ant skaniu biggrin.gif ...aciu 4u.gif 4u.gif

Ant brangių buteliu dekupuot butu ziauru, juk nesimatys nei metai, nei rusis, nei Nr.... nors kaip tik tuos brangius taip ir norisi padekupuot, nes jau ju tokios neisvaizdzios etiketes doh.gif ...taciau piguciai kaip traukia aki savo imantrybemis ir ryskumu
kristule666
Na bet dovanoti pigu vyna su nuostabia isvaizda. lotuliukas.gif Visa sventine nuotaika greitai baigsis lotuliukas.gif
AS nekritikuoju, seip pamasatu ax.gif
DOLLILYTE
QUOTE(kristule666 @ 2010 03 02, 14:37)
Na bet dovanoti pigu vyna su nuostabia isvaizda. lotuliukas.gif Visa sventine nuotaika greitai baigsis lotuliukas.gif
AS nekritikuoju, seip pamasatu ax.gif
*

lotuliukas.gif
juk rase,kad dekupuoja skanaus vyno butelius,tai gal sventine nuotaika kaip tik pageretu...ir vynas skanus,ir puosmena stalui mirksiukas.gif
kvartetas
as ir sakau sobieskiuk, kad man kaskaip netaip ziurisi. juk tikrai zinai kaip seseliuot taisiklingai, o cia bac ziuriu ..... nu bet jei tavo toks sprendimas, tuomet tavo valia 4u.gif. vistiek labai grazi vindeze gavosi, siunciu kvietka tavo adresatu bis.gif
Mamukas Indriukas
QUOTE(Džiuga+ @ 2010 02 28, 12:04)
user posted image

user posted image

user posted image
*

QUOTE(Glidė @ 2010 03 01, 18:53)
Mamaka - nuostabus laikrodukas thumbup.gif
Kadi - dailiai isbaigta wub.gif

O as pristatau auskariukus "Dryzius"
user posted image
*

visi sie darbai nepaprastai mieli zavus,saunuoles! wub.gif
Giagute
Mano kaip visada - mini mini dekupažiukas.. ax.gif

"Sustojęs laikas"

user posted image

user posted image
*

sobieska
QUOTE(Giagute @ 2010 03 02, 15:19)
Mano kaip visada - mini mini dekupažiukas..  ax.gif

"Sustojęs laikas"
*

bigsmile.gif bigsmile.gif jau kokia sege nuostabi...
Kvartetas-kvietka su didziausiu malonumu priimu oro_buckis.gif
kristule666
Giagute, labai grazu 4u.gif
campari*
Giagute grazu thumbup.gif

Merginos laukiu jusu komentaru del mano prieksonines, ar grazu - taip ir palikti ar ka nors keisti? 4u.gif
kristule666
Kampari,Jei pasitiki mano nuomone tai palik kaip padarei ax.gif
DOLLILYTE
QUOTE(Giagute @ 2010 03 02, 15:19)
Mano kaip visada - mini mini dekupažiukas..  ax.gif

nuostabi sage wub.gif paveiksliukas turbut spausdintas... wub.gif
urupeja2
Labai patiko vyndeze sobieskos nestandartinis seseliavimas thumbup.gif
prieskonine labai saikingai padekoruota as ir nieko nekesiciau subtili labai grazi,
arbatine kazkurios merginos labai miela
Dziugos+ remeliai nuosabus wub.gif
Gegutes sage grazi labai jau astrios tos kepureles karoliukam kur prisiuvai sonuose , bet siaip grazu (ta prasme , kad kibs prie rubu tos kepureles) 4u.gif
Pievuzeles dezute su jureivais, baltes dezeles wub.gif kandi vyndeze thumbup.gif laikrodis su meskiais kazkieno , biriusios padekliukai labai ekspresyvus ,ryskus 4u.gif
dar daug ko nepaminesiu nes neimanoma atsimint kai keles dienas nesilankai cia jus tiek groziu pridedate , visom po 4u.gif 4u.gif
biriusa
Campari* man patinka kaip yra, ipatinga spalva ir neieksciau jos o ir aplink kas ka klijuoti butu per daug manau...tikrai labai faina thumbup.gif
Dar neesu didele megeja auskaru ir sagiu dekupazintu, beveik niekad ir nepasisakau bet si sage tikrai labai patiko, bravo giagute wub.gif
Skiva
Sveikutes. As tik nesenai pradejau dekupazu uzsiimti, tai gal patarsit man zaliai ax.gif Skaiciau, kad galima spaust paveikslukus ant popierius. Sakykit, ar popierius spec kazkoks yra ar paprastas tinka? Beja kaip su nuotrauku uzdejimu? Dekoju, jei kas patars
bus_ka
Kristule666, gerai pasidarbavai! Viskas nepriekaistingai atrodo 4u.gif
Zmonyte, 2 sagė wub.gif
Luka, švelnus ir skoningas darbelis smile.gif
Giagutė, tavo sagės yra fantastiškos! Esu tavo gerbėja 4u.gif
Campari, aš irgi turiu tokią komodėlę, laukia kol subręsiu tongue.gif Tavo idomus sumanymas, aš dar padaryčiau bangą vos matomą paveiksliuku morkine spalva, padedant nuo apatinio krašto priekyje ir baigiant ją priešingam viršaus kampe.
campari*
Aciu labai visoms uz nuomones, visos man jos vienodai svarbios 4u.gif manau paliksiu taip kaip yra, nes paciai irgi grazu smile.gif
sobieska
As noriu pasireiksti pavasario tema biggrin.gif ...tik nesakykit, kad truksta seseliu ir pan... be cenzuros...vaikai prie monitoriu ekranu siuo atveju nepageidaujami,kad neuzmetytu teveliu jiems nepatogiais klausimais biggrin.gif

************"S"***************

user posted image

Tai dovana konkreciam zmogui, kuris tikraja vyru svente pripazysta tik...Kovo-8-aja cool.gif

Beje...cia servetele 4u.gif
kristule666
Nu geras, :superis kur tokios serveteles?
sobieska
QUOTE(kristule666 @ 2010 03 02, 18:12)
Nu geras,  :superis kur tokios serveteles?
*

IT rinkoj biggrin.gif
Giagute
sobieska,kristule666,campari*, biriusa, bus_ka - ačiū, merginos!

urupeja2 - na, su charakteriu ta sagytė, bet į atlapą kibs tik jei prisisegsi trinamoj vietoj ar ant jos užsivilksi/užsimesi kažką. Grožis aukų reikalauja biggrin.gif

DOLLILYTE, taip, čia atspausta nuotrauka.
biriusa
Sobieska, man patinka tavo tokie darbeliai...sukelia sypsena ir pakelia nuotaika thumbup.gif Niekad nepamirsiu tavo pirties mirksiukas.gif
sobieska
QUOTE(biriusa @ 2010 03 02, 18:20)
Sobieska, man patinka tavo tokie darbeliai...sukelia sypsena ir pakelia nuotaika  thumbup.gif Niekad nepamirsiu tavo pirties  mirksiukas.gif
*

lotuliukas.gif nu tada super...mano pirtuke visada gali aplankyt bet kokiu oru...ja rasi mano parase biggrin.gif Pamenu, pamenu, kad jauti jai sentimentus mirksiukas.gif biggrin.gif
Flower@
Lb grazus jusu darbeliai wub.gif Man lb patiko pakabele ir prieskonine smile.gif Kur perkate tokias dezutes?
Zmonyte
visoms pastebėjusioms mano sages 4u.gif
paskutine pakaba super bigsmile.gif gera servetėlė thumbup.gif
Aruna
Kaip visada prisižiūrėjau, grožių, kad net akys susivartė. Kandi Vyninė, Sobieska savam ir nesavam stiliuj biggrin.gif , Mamukasindriukas, campari su savo darbeliais.

O dabar dedu trečiąją sesutę. Kadangi pasilikau kaip saldaininę, tai negražinau, o palikau kaip yra. Tai tik trečias mano dekupažintas ir toooks didelis daiktas.

user posted image

user posted image

user posted image
urupeja2
Aruna man grazu thumbup.gif

sobieska labai zaismingai atrodo tavo pakaba thumbup.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Giagute @ 2010 03 02, 19:19)
urupeja2 - na, su charakteriu ta sagytė, bet į atlapą kibs tik jei prisisegsi trinamoj vietoj ar ant jos užsivilksi/užsimesi kažką. Grožis aukų reikalauja  biggrin.gif

teisingai sakai, kad grozis reikalauja auku mirksiukas.gif
sobieska
QUOTE(Aruna @ 2010 03 02, 20:51)

O dabar dedu trečiąją sesutę. Kadangi pasilikau kaip saldaininę, tai negražinau, o palikau kaip yra. Tai tik trečias mano dekupažintas ir toooks didelis daiktas.

*

Aciu 4u.gif
biggrin.gif Aruna, liuks...trecias darbas bigsmile.gif ...stebetinai grazu. Matosi ,kad neblogai tave viena forumiete "apdorojo"...pazangi mokine mirksiukas.gif

Aciu,aciu 4u.gif 4u.gif visoms kas uzkliuvot uz pakabos...nu netradicine jinai-tai faktas biggrin.gif
campari*
lotuliukas.gif lotuliukas.gif uoj sobieska nu nerealiai lotuliukas.gif thumbup.gif davai sakyk kur servetka pirkai i komplektuka dezute padarysiu lotuliukas.gif
SquezeeHRD
labas vakarėlis, kuri laika buvau "užmetus" savo megstama veikla, taciau atejus pavasariui, vel "apsirgau"... thumbup.gif

user posted image

user posted image

user posted image
auksine
QUOTE(baltė @ 2010 02 28, 17:57)
Mažas užsakymėlis, ne dekupažas, bet pasirodysiu.

miela pakabele 4u.gif

QUOTE(MamaKa @ 2010 03 01, 13:17)
na o štai mano laikrodukas

super, tikrai papuos vaiku kambari, sakyk, is kur gavai tu taskiuku metaliniu vietoj skaiciu? ax.gif

QUOTE(kristule666 @ 2010 03 02, 09:55)
Idedu savo darba, galima sakyti perpiestas.Labai neryskiai atsispauzdinau, tai teko darbuotis.Viduj zalios pertvareles uzklijuotos ryziniu popieriumi.
*

puikus motyvas arbatinei! grazu 4u.gif

QUOTE(sobieska @ 2010 03 02, 17:09)

************"S"***************

Tai dovana konkreciam zmogui, kuris tikraja vyru svente pripazysta tik...Kovo-8-aja cool.gif

Beje...cia servetele 4u.gif
*

oi kokia pakaba thumbup.gif thumbup.gif

dar Glides auskariukai labai patiko 4u.gif 4u.gif
sobieska
QUOTE(campari* @ 2010 03 02, 22:37)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif uoj sobieska nu nerealiai  lotuliukas.gif  thumbup.gif davai sakyk kur servetka pirkai i komplektuka dezute padarysiu  lotuliukas.gif
*

Parsiunte dovanu viena persona is Italijos...dar viena tokia idomia turiu, bet palaikysiu kokiai progai biggrin.gif
Aciu 4u.gif

Indai sioj temoj gan reti sveciai, todel labai smagu, kad karts nuo karto kazkas juos parodo. Labai zavus komplektelis thumbup.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.