Aha dar nenuvalyta
MamaKa labai grazus laikrodukas
Glide auskariukai dryziai kokie fainuoliai QUOTE(**Luka** @ 2010 03 01, 22:37) ... O kur yra dekupazo technikos tema? Nerandu cia http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...5584&st=552 ir dar cia http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...8729&st=180
Aciu
DOLLILYTE, kristule666, Glidė ačiū mielosios už gražius žodelius
Glidė - auskariukai nuostabūs
Mamaka gražus laikrodis
Glidė, auskarai super o čia truputį mano mini dekupažo ![]() ![]() ![]()
QUOTE(Zmonyte @ 2010 03 02, 09:53) labai mielos sages
jegine arbatine. spalvos graziai suderintos.
Man patiko kristules666 arbatine...tokia rami, idomi,tvarkinga...nors prie viduriuko as buciau padirbejusi
Sobieska, Kvartetas, aciu, taip ramu pasidare.
QUOTE(Glidė @ 2010 03 01, 18:53) Oi kaip gražu Papildyta: QUOTE(Kandi @ 2010 03 01, 17:09)
Dekui uz gera zodi dryziam, perduosiu
Kristule - fantastiska arbatine, jamu Zmonyte, patika man tavo sages, labai skoningos
Mama ka, labai fainutis laikrodis
*Luka* gera pradzia Dar kristules666 labai labai arbatine patiko, graziai nuspalvinta
vindeze labai faina. tik vienas dalykas uzkliuvo palikti tarpiukai tarp daikto ir seselio. sobieskiuk patvarkyt butinai. ziurint i tavo visus darbus, cia lyg zingsins atgal neisizeisk. o taip visumoij labai graziai sukomponuota, rysku, zaisminga
Merginos rodausi as jum savo prieskonine ir laukiu komentaru/pasiulymu, nes viduriukai buvo juodi, o as i juos tik paveiksliukus iklijavau, tad jauciuosi ranka per mazai idejusi
![]()
QUOTE(kvartetas @ 2010 03 02, 13:29) vindeze labai faina. tik vienas dalykas uzkliuvo palikti tarpiukai tarp daikto ir seselio. sobieskiuk patvarkyt butinai. ziurint i tavo visus darbus, cia lyg zingsins atgal neisizeisk. o taip visumoij labai graziai sukomponuota, rysku, zaisminga Nea, cia specialiai taip dariau, zinojau ka dariau ir norejau kitaip Papildyta: QUOTE(campari* @ 2010 03 02, 13:30) Nieko nekeisciau...man viskas dera
Sobieska, labai grazi deze ir butelys.o Jus ant brangiu buteliu dekupuojat?nes labai jau brankogas gaunasi
campari, grazu QUOTE(kristule666 @ 2010 03 02, 14:13) Sobieska, labai grazi deze ir butelys.o Jus ant brangiu buteliu dekupuojat?nes labai jau brankogas gaunasi ...ant skaniu Ant brangių buteliu dekupuot butu ziauru, juk nesimatys nei metai, nei rusis, nei Nr.... nors kaip tik tuos brangius taip ir norisi padekupuot, nes jau ju tokios neisvaizdzios etiketes
Na bet dovanoti pigu vyna su nuostabia isvaizda.
AS nekritikuoju, seip pamasatu
as ir sakau sobieskiuk, kad man kaskaip netaip ziurisi. juk tikrai zinai kaip seseliuot taisiklingai, o cia bac ziuriu ..... nu bet jei tavo toks sprendimas, tuomet tavo valia
Giagute, labai grazu
Giagute grazu
Merginos laukiu jusu komentaru del mano prieksonines, ar grazu - taip ir palikti ar ka nors keisti?
Kampari,Jei pasitiki mano nuomone tai palik kaip padarei
QUOTE(Giagute @ 2010 03 02, 15:19) Mano kaip visada - mini mini dekupažiukas.. nuostabi sage
Labai patiko vyndeze sobieskos nestandartinis seseliavimas
prieskonine labai saikingai padekoruota as ir nieko nekesiciau subtili labai grazi, arbatine kazkurios merginos labai miela Dziugos+ remeliai nuosabus Gegutes sage grazi labai jau astrios tos kepureles karoliukam kur prisiuvai sonuose , bet siaip grazu (ta prasme , kad kibs prie rubu tos kepureles) Pievuzeles dezute su jureivais, baltes dezeles dar daug ko nepaminesiu nes neimanoma atsimint kai keles dienas nesilankai cia jus tiek groziu pridedate , visom po
Campari* man patinka kaip yra, ipatinga spalva ir neieksciau jos o ir aplink kas ka klijuoti butu per daug manau...tikrai labai faina
Dar neesu didele megeja auskaru ir sagiu dekupazintu, beveik niekad ir nepasisakau bet si sage tikrai labai patiko, bravo giagute
Sveikutes. As tik nesenai pradejau dekupazu uzsiimti, tai gal patarsit man zaliai
Kristule666, gerai pasidarbavai! Viskas nepriekaistingai atrodo
Zmonyte, 2 sagė Luka, švelnus ir skoningas darbelis Giagutė, tavo sagės yra fantastiškos! Esu tavo gerbėja Campari, aš irgi turiu tokią komodėlę, laukia kol subręsiu
Aciu labai visoms uz nuomones, visos man jos vienodai svarbios
As noriu pasireiksti pavasario tema
************"S"*************** ![]() Tai dovana konkreciam zmogui, kuris tikraja vyru svente pripazysta tik...Kovo-8-aja Beje...cia servetele
Nu geras, :superis kur tokios serveteles?
sobieska,kristule666,campari*, biriusa, bus_ka - ačiū, merginos!
urupeja2 - na, su charakteriu ta sagytė, bet į atlapą kibs tik jei prisisegsi trinamoj vietoj ar ant jos užsivilksi/užsimesi kažką. Grožis aukų reikalauja DOLLILYTE, taip, čia atspausta nuotrauka.
Sobieska, man patinka tavo tokie darbeliai...sukelia sypsena ir pakelia nuotaika
Lb grazus jusu darbeliai
visoms pastebėjusioms mano sages
paskutine pakaba super
Kaip visada prisižiūrėjau, grožių, kad net akys susivartė. Kandi Vyninė, Sobieska savam ir nesavam stiliuj
O dabar dedu trečiąją sesutę. Kadangi pasilikau kaip saldaininę, tai negražinau, o palikau kaip yra. Tai tik trečias mano dekupažintas ir toooks didelis daiktas. ![]() ![]()
Aruna man grazu
sobieska labai zaismingai atrodo tavo pakaba Papildyta: QUOTE(Giagute @ 2010 03 02, 19:19) urupeja2 - na, su charakteriu ta sagytė, bet į atlapą kibs tik jei prisisegsi trinamoj vietoj ar ant jos užsivilksi/užsimesi kažką. Grožis aukų reikalauja teisingai sakai, kad grozis reikalauja auku QUOTE(Aruna @ 2010 03 02, 20:51) O dabar dedu trečiąją sesutę. Kadangi pasilikau kaip saldaininę, tai negražinau, o palikau kaip yra. Tai tik trečias mano dekupažintas ir toooks didelis daiktas. Aciu Aciu,aciu
labas vakarėlis, kuri laika buvau "užmetus" savo megstama veikla, taciau atejus pavasariui, vel "apsirgau"...
![]() ![]()
QUOTE(baltė @ 2010 02 28, 17:57) Mažas užsakymėlis, ne dekupažas, bet pasirodysiu. miela pakabele QUOTE(MamaKa @ 2010 03 01, 13:17) na o štai mano laikrodukas super, tikrai papuos vaiku kambari, sakyk, is kur gavai tu taskiuku metaliniu vietoj skaiciu? QUOTE(kristule666 @ 2010 03 02, 09:55) Idedu savo darba, galima sakyti perpiestas.Labai neryskiai atsispauzdinau, tai teko darbuotis.Viduj zalios pertvareles uzklijuotos ryziniu popieriumi. puikus motyvas arbatinei! grazu QUOTE(sobieska @ 2010 03 02, 17:09) ************"S"*************** Tai dovana konkreciam zmogui, kuris tikraja vyru svente pripazysta tik...Kovo-8-aja Beje...cia servetele oi kokia pakaba dar Glides auskariukai labai patiko QUOTE(campari* @ 2010 03 02, 22:37) Parsiunte dovanu viena persona is Italijos...dar viena tokia idomia turiu, bet palaikysiu kokiai progai Aciu Indai sioj temoj gan reti sveciai, todel labai smagu, kad karts nuo karto kazkas juos parodo. Labai zavus komplektelis |