Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Dekupažo darbai
Supermamų klubas > Mūsų namai > Rankdarbiai > Dekupažas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
supersandryte
ačiū visoms už pagyras oro_buckis.gif oro_buckis.gif oro_buckis.gif gal ir į mano kiemą sugrįš dekupažo mūza... hihihi.gif

sobieskos segtukai labai smagūs rolleyes.gif didis.gif įtariu, kad neturėčiau tiek kantrybės knebinėtis su tokiais mažulyčiais dalykiukais blush2.gif

auksine, trūksta žodžių bigsmile.gif pažįstu šitas servetėles, gana kaprizingos man jos pasirodė, tai neabejoju, kad gerokai pavargai, kol gavai tooookį rezultatą. juoda-balta mano silpnybė ax.gif
Lachesė
sveikos šaunuolės, nežinau, kaip jums, bet man dabar taip smagu,kad dekupažas turi savo kampą! wub.gif Ir dar Agai ačiū už sukeltas temas, kurios buvo likę!

Supersandryte, aš irgi laukiu kokios tai mūzos,... kol kas turiu tik tinginio mūzę...

visos jūs šaunuolės, nepailstančios, neišenkančių idėjų ir sumanymų dekoratorės.

supersandryte
ooo, net nepastebėjau, kad jau turim savo kampą bigsmile.gif clap.gif
Jennifer
QUOTE(neringyte @ 2010 03 23, 07:10)
sulauke sulauke bigsmile.gif  labai patiko tavo ir kitos mergaites langines...niekaip man taip nesautu i galva
*

Ačiū širdingiausiai biggrin.gif o kas dar darė langines? kaip tai nepastebėjau, įdomu būtų pažiūrėti g.gif
Ateis laikas, šaus tiek visko į galvą, kad net pati nustebsi mirksiukas.gif
Lachesė
aš galvoju, kad žmogus matė tavo pačios balkoną smile.gif nes tikrai pastaruoju metu niekas nieko nedarė, o man kilo techninis klausimas, kuo lakavai plastikus ir sieną? ir ar karpei, ar plėšiai paveiksliukus vis tik? Ir ar lakas nepakeitė sienos atspalvio?
campari*
Jennifer atsiprasau, pamirsau pagirti tavo langines doh.gif tiek daug merginos grozio prirode, kad visu net nesuvardinau doh.gif tavo langines super grazios thumbup.gif man tikrai labai labai patiko, taip stilingai ir 'skaniai' atrodo wub.gif liuks wink.gif
baltė
Nepamenu niko, bet patiko trys šepetukai su kutais, na, jie tokie kitokie... wub.gif

Sory mergaitės, kad visų nepaminėsiu, nes labai jaučiu išsisėmiau su pagyrimas, jau pati sau banaliai skambėt pradėjau rolleyes.gif
Kandi
Labukas

aš atbildu su paprastu darbeliu
papuošalinė "Levandos"

user posted image

user posted image

servetėlė, dvikomponentis "Antika", krašteliai truputi įtrinti aukseliu, atlasinė juostelė, viduje klijuotas flicas....
aussrrina
papuošalinė "Levandos" wub.gif wub.gif wub.gif
Vėjaustė
QUOTE(Kandi @ 2010 03 23, 11:34)
Labukas

papuošalinė "Levandos"

Turiu silpnybę levandoms wub.gif
Darbelis thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(supersandryte @ 2010 03 22, 15:35)

Labai gražios žvakidės thumbup.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(auksine @ 2010 03 22, 22:30)
JUODA BALTA

wub.gif wub.gif wub.gif 4u.gif
Dalyja
QUOTE(auksine @ 2010 03 22, 22:30)
supersandryte, labai romantiskos zvakides wub.gif
as irgi su zvakidem ateinu smile.gif
JUODA BALTA
user posted image
*

turiu klausimeli: kaip padarot ant juodo fono baltus ornamentus? g.gif

labai labai grazios zvakides 4u.gif
Dalyja
QUOTE(majastra @ 2010 03 21, 14:14)
Sveikutes,labai grazus jusu darbeliai  4u.gif
Idedu ir as savo pora darbeliu  blush2.gif

user posted image
*

o tu cia medinius ar plasmasinius sepecius naudojai?

thumbup.gif tikrai labai faini darbeliai thumbup.gif mirksiukas.gif
Crazy Daisy
QUOTE(auksine @ 2010 03 23, 09:23)
aciukas 4u.gif
galiu pasakyti, kad kiausinis realybeje atrodo labai prabangus, cia tikrai neatsiskleidzia 4u.gif  o ko juodojo neikelei? ax.gif
*

Atsitempiu ir juodą, kuris foto išsiliejęs tongue.gif
user posted image
Džiuga+
Superines zvakides - ir seniau idetos, myliu ta popieriuka, ir sios balta - juoda, daug darbo, pagarba 4u.gif Man ne viskam kantrybes uztenka, tos servetkos nemegstu tongue.gif

Reiks ir man kada sepeti prigriebt, padekoruot, labai gundo ax.gif Ar sveiciat laka, dazus, ar tik pasiurkstinate? Kaip tos vieteles, kur prie pat spygliuku - sukavimui jau?
majastra
Dalyja, naudojau medinius sepecius, kazkaip plasmase manes nevylioja smile.gif o seip parduotuvese daug plasmasiniu sepeciu bet jie su visokiais pagrazinimais buna(rankenos gumines ir pan.) todel naudoju tik medinius.
auksine
QUOTE(supersandryte @ 2010 03 23, 08:39)

auksine, trūksta žodžių  bigsmile.gif pažįstu šitas servetėles, gana kaprizingos man jos pasirodė, tai neabejoju, kad gerokai pavargai, kol gavai tooookį rezultatą. juoda-balta mano silpnybė  ax.gif
*

tikrai laiko uzeme, o dar laikrodis toks baltas laukia, bet jau rankos nebekyla smile.gif lauksiu ir as muzos smile.gif

QUOTE(Kandi @ 2010 03 23, 10:34)
Labukas

papuošalinė

labai grazi papuosaline, prabangi tokia thumbup.gif

QUOTE(Vėjaustė @ 2010 03 23, 10:4)
wub.gif  wub.gif  wub.gif  4u.gif
*

aciu 4u.gif

QUOTE(Dalyja @ 2010 03 23, 11:01)
turiu klausimeli: kaip padarot ant juodo fono baltus ornamentus?  g.gif

labai labai grazios zvakides  4u.gif
*

dekui 4u.gif
pamirsau parasyt darbo eiga, tai nudaziau zvakides baltai, tada klijavau juoda servetele, zinoma, juoda pasidare pilka, neryski ir negrazi, tai teko juoda fona visa perpiesti juodais akriliniais dazais. sunkiausia man su vistos koja buvo apvedzioti baltus ornamentus ant ju nepriterlinant smile.gif
va, o paskui lakavau akriliniu laku.
baltas taip pat perpiesiau, nes fonas pasimurzines buvo, matyt tepa tie juodieji ornamentai g.gif

QUOTE(Džiuga+ @ 2010 03 23, 11:46)
Superines zvakides - ir seniau idetos, myliu ta popieriuka, ir sios balta - juoda, daug darbo, pagarba  4u.gif Man ne viskam kantrybes uztenka, tos servetkos nemegstu  tongue.gif

*

aciu ax.gif
kristule666
Sveikos darbininkes biggrin.gif
Na senia buvau ir ilindus i sia temele: visu darbeliai tiesiog wub.gif
orintuxx
Sveikos darbstuoles 4u.gif 4u.gif 4u.gif , na ir darbu gausybe: dezutes, sepeciai, langines, laikrodukai, zvakides ir t.t., sauniai darbuojates, saunuoles. Parodysiu ir as savo paskutinius pora darbeliu.

Dezute "Vasaros ziedai"
user posted image

Remelis "Paukstukai"
user posted image
Dowi
auksine balta juoda man dabar labai liuks rolleyes.gif

kandi levandos wub.gif miela akiai bigsmile.gif rolleyes.gif

orintuxx rėmelis gražutis(turiu tokią servetėlę,planuose t.p kažkur pritaikyti.. rolleyes.gif bigsmile.gif ) mirksiukas.gif ,o dėžutę gal galėtumėt iš arčiau,nes tik matau kad lab marga,bet kiek įžiūriu įdomiai sudėliota .. 4u.gif

ohara
Panos fantastika bigsmile.gif thumbup.gif
tikrai kiek grožio thumbup.gif

Labai nustebino Sobieskos segtukai..lb faini tikrai... wub.gif thumbup.gif
Crazy Daisy matosi į kiaušinukus daug darbelio idėta.. kaip ir daug darbelio Jennifer langinese thumbup.gif wub.gif laabai grazios supersandryte zvakides... auksine irgi kruopsciai padirbejus,saunuole... Kadi levandos irgi fantastiskos mano stiliaus...kaspinelis ir jusotele wub.gif lotuliukas.gif

Keliu aš savo bandymą...tikrai čia tik bandžiau ir nesiitkiu pagyrų bet parodysiu... blush2.gif doh.gif lotuliukas.gif

user posted image user posted image

user posted image user posted image
supersandryte
QUOTE(Kandi @ 2010 03 23, 11:34)
papuošalinė "Levandos"
*

paprastas, bet neprastas ir labai mielas darbelis wub.gif

QUOTE(Crazy Daisy @ 2010 03 23, 12:28)
Atsitempiu ir juodą, kuris foto išsiliejęs  tongue.gif
*

nemėgstu Velykų, nemėgstu kiaušinių lotuliukas.gif , bet tokie manau bus gražus velykinio stalo akcentas, o jei dar indai tokio stiliaus, tai iš viso super!

QUOTE(ohara @ 2010 03 23, 15:57)
Keliu aš savo bandymą...tikrai čia tik bandžiau ir nesiitkiu pagyrų bet parodysiu...  blush2.gif  doh.gif  lotuliukas.gif 
*

labai patiko dangtelio skeldėjimas wub.gif - kokiu sendintoju čia daryta? ax.gif
kristule666
Na Orintuxx, planavau tokia pat dezute daryti, ir lygiai taip pat isdestyti nameli. Nu ot ax.gif
ohara
QUOTE(supersandryte @ 2010 03 23, 15:30)
labai patiko dangtelio skeldėjimas  wub.gif - kokiu sendintoju čia daryta?  ax.gif
*

visad viska ssu heritage.. tik skirtingose vietose skirtingus sluoksnius tepu.. blush2.gif ax.gif
Dalyja
QUOTE(auksine @ 2010 03 23, 14:58)

pamirsau parasyt darbo eiga, tai nudaziau zvakides baltai, tada klijavau juoda servetele, zinoma, juoda pasidare pilka, neryski ir negrazi, tai teko juoda fona visa perpiesti juodais akriliniais dazais. sunkiausia man su vistos koja buvo apvedzioti baltus ornamentus ant ju nepriterlinant smile.gif
va, o paskui lakavau akriliniu laku.
baltas taip pat perpiesiau, nes fonas pasimurzines buvo, matyt tepa tie juodieji ornamentai g.gif
aciu ax.gif
*

o vargeli, kiek daug krapstymosi... doh.gif doh.gif doh.gif
orintuxx
Kristule666 aplenkiau tave ax.gif mirksiukas.gif
Dowi remelis man taip pat patinka, nes servetele grazi, bet man asmeniskai ji baisiai blogai klijuojasi doh.gif . O del dezutes tai suklijavau motyvus is visu keturiu pusiu vienodus, o ant dangtelio suejo tos gelytes, padenge visa beveik virsu, kai kur truputi paplesiau, daklijavau. Paskui likusiose vietose netvarkingai uztepiau medienai skirtu glaistu ir tada pirstu pritepliojau visokiom spalvom panasiom i ta zolinely tik svelnesnem.

Gal geriau matysis biggrin.gif
user posted image
user posted image
Lachesė
orintuxx, kaip gražu, nostabu, wub.gif wub.gif wub.gif man netikėta (o va kažkam tokia pati gimus pasirodo kompozicija) ir labai labai patiko glaistas!!!!!
Vedda
Seniai besirodžiau ax.gif
Pirmiausia visoms po 4u.gif . Šauniai darbuojatės bigsmile.gif
Artėjant velykoms...pradžiai vienas stručio kiaušinis ax.gif ir iki skausmo pažįstami paukštukai biggrin.gif
user posted image

ohara
Vedda nuostabūs kiaušinukai..tikrai fantastiški... bigsmile.gif wub.gif
Vedda
Ohara, cia vienas kiausas is visu pusiu lotuliukas.gif Aciu 4u.gif

Dar norejau kazka pasakyt...Sobieska, Knadi, Auksine,Orintux....super wub.gif
Ohara,myliu auksa, bet man ant dezutes jo gerokai per daug...nuactink ir nudruskink ,palengves dezute mirksiukas.gif
ohara
QUOTE(Vedda @ 2010 03 23, 18:21)
Ohara, cia vienas kiausas is visu pusiu  lotuliukas.gif  Aciu  4u.gif

Ohara,myliu auksa, bet man ant dezutes jo gerokai per daug...nuactink ir nudruskink ,palengves dezute  mirksiukas.gif
*

tada sorry,bet ištikro dar labiauy stebina kad taip stulbinamai padarėt iš visų pusių toki kartu panašu bet kartu ir kitoki..kiaušinukas liuxiškas thumbup.gif wub.gif

aha tikrai to aukso perdaug,bandžiau bandžiau ir kaip pribandžiau tai D. dovanok... doh.gif unsure.gif o kaip nuactint ir nudruskint... unsure.gif blush2.gif
Lachesė
užbarstyk druskos, actu sušlapink medvilninę skepetą ir uždėk, jis ir druska pradės ėsti foliją, kai jau tau patiks vaizdas, labai gerai nuplauk su muilu. Jeigu blogai nuplausi, ir toliau po trupučiuką vyks reakcija.

Vedda, kiaušinis fantastiškas wub.gif ,,,,,,,, verysad.gif angel_sadangel.gif o aš nieko nieko nebegaliu daryti, nebesidaro.....
ohara
Lachese, ačiū lblb.. wub.gif 4u.gif

bandysiu 4u.gif
supersandryte
QUOTE(Lachesė @ 2010 03 23, 20:00)
  verysad.gif  angel_sadangel.gif  o aš nieko nieko nebegaliu daryti, nebesidaro.....
*

pažįstamas jausmas console.gif buvo periodas - ką bepasiimu, pradedu, supykstu, nutrenkiu į giliausią užkaborį... po truputį traukiu į dienos šviesą tuos užmestuosius hihihi.gif (o tą daryti privertė Tavo knyga wub.gif perskaičiau per tris dienas nepraleisdama anei puslapėlio, radau daug naudingų dalykų, kai ką jau išbandinėju ax.gif )
orintuxx
Aciukas merginos kam patiko 4u.gif Vedda man patinka tas tavo kiausinukas, ir tie paukstukai dar kai spalvyciu jiems padavei tai visai wub.gif
Lachesė
ačiū už supratimą, lauksiu ir aš kokio nors....... ko nors, pavasarinio įkvėpimo!
Vedda
Aciu mergaites 4u.gif Nebuvo ir paqs mane to ikvepimo, nuo kaledu nieko negalejau daryti...gal tinginys, gal ziemine depresija...bet aciu die ,jauciu praeina ax.gif
Praeis ir jums...viskas praeina mirksiukas.gif
Lachese, o tau ..matyt smegenai poilsio reikalauja..nori tu to ar nenori 4u.gif Viskam savo laikas 4u.gif mirksiukas.gif
PACIOS
Labas vakaras biggrin.gif 4u.gif
Smulkmeneles...skirtukai knygoms... biggrin.gif

user posted image

user posted image
Dowi
orintuxx va dabar kitas reikalas,matosi thumbup.gif viskas,nu gis tobulai wub.gif ,nėra prei ko prikibti biggrin.gif

ohara nepyk,bet paskutinis tavo darbelis kažkoks nelabai man ax.gif ,ant kiek dauguma tavo kitų darbeliukų patiko wub.gif rolleyes.gif

Vedda kaip gražu kai neperkrauta ,raštai,spalvos.. thumbup.gif tinka,žiūrisi rolleyes.gif mirksiukas.gif
ohara
QUOTE(Dowi @ 2010 03 23, 20:02)

ohara nepyk,bet paskutinis tavo darbelis kažkoks nelabai man  ax.gif ,ant kiek dauguma tavo kitų darbeliukų patiko  wub.gif  rolleyes.gif

*

aš juk jums ir sakiau, kad jis baisus... doh.gif lotuliukas.gif mokiausi su ta folija darbuotis čia buvo bandau darau.... blush2.gif lotuliukas.gif
Vedda
QUOTE(PACIOS @ 2010 03 23, 19:42)
Labas vakaras biggrin.gif  4u.gif
Smulkmeneles...skirtukai knygoms... biggrin.gif

kaip grazuuuu wub.gif aristokratiska bigsmile.gif
auksine
QUOTE(Dowi @ 2010 03 23, 14:26)
auksine balta juoda man dabar labai  liuks  rolleyes.gif
*

QUOTE(ohara @ 2010 03 23, 14:57)
...  auksine   irgi kruopsciai padirbejus,saunuole...

QUOTE(orintuxx @ 2010 03 23, 17:28)

Gal geriau matysis  biggrin.gif

labai miela dezute, idomu su strukturine pasta, as ja turiu, bet nesugula ji man, kaip noriu g.gif

QUOTE(Vedda @ 2010 03 23, 17:56)

Artėjant velykoms...pradžiai vienas stručio kiaušinis  ax.gif  ir iki skausmo pažįstami paukštukai  biggrin.gif

labai atgijusi servetele sita ant Tavojo kiausinio thumbup.gif tikras margutis wub.gif

QUOTE(Vedda @ 2010 03 23, 18:21)

Dar norejau kazka pasakyt...Sobieska, Knadi, Auksine,Orintux....super wub.gif

*

aciukas 4u.gif
Jennifer
QUOTE(Lachesė @ 2010 03 23, 09:33)
aš galvoju, kad žmogus matė tavo pačios balkoną smile.gif nes tikrai pastaruoju metu niekas nieko nedarė, o man kilo techninis klausimas, kuo lakavai plastikus ir sieną? ir ar karpei, ar plėšiai paveiksliukus vis tik? Ir ar lakas nepakeitė sienos atspalvio?
*

Lachese, dėkoju, supratau, o pamaniau kad kažką pražiopsojau.
Atsakymai į tavo klausimėlius:
naudojau visas priemones skirtas dekupažui, t.y. vandens pagrindu. Prie balkono, kur yra lentelės, jos yra medinės, dažiau baltais akriliniais dažais, siena tiek prie balkono, tiek prie lango virtuvėje buvo tepta surišėju, gruntuota, špakliuota, dažyta akriliniais dažais, paveikslėliai yra iš plonojo ryžinio popieriaus (Stamperijos), tad juos plėšiau ir labai gražiai įsiliejo. Lakavau matiniu akriliniu laku.
Dar turiu užduotį, rasti motyvus miegamojo ir saliono langams ax.gif
campari, dėkoju ax.gif
Kandi, fantastiškos levandos wub.gif
orintuxx, dėželė simpatulka, o rėmelį nu lygiai tokį patį pas kažką mačiau, gal pas tave bigsmile.gif
ohara, renesansiška dėželė, gražu,tik gal man tie angeliukai šiek tiek per daug palipdyti folija smile.gif
Vedda, kiaušinukai labai labai, atgimė servetėlė thumbup.gif
PACIOS, skirtukai - kažkas nerealaus, iš fantastikos srities wub.gif wub.gif wub.gif
sobieska
ooooo kiek cia visko daug...baiginejasi tema tai pablevyzgosiu...tiesa dar pasizarstysiu balioncikais toms 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif , na kur paminejo zodi "segtukai"... biggrin.gif , aha, kas toliau, ogi pries akis stovi didysis kiausinis, Vedda...ji ir Afrokoj Vedda...labai margis gavosi margai grazus, orintux-o dezute dar atmintin isimaise, PACIOS skirtukai....melyni wub.gif wub.gif wub.gif hihihi.gif , ohara...nu pati jau supratai, bet uz pastangas ir drasa, va 4u.gif 4u.gif , gerai, kai galima mokytus is savo klaidu, niekam nereiks" aciu" sakyt biggrin.gif ....... Jennifer-pas kitus paziuret grazu i langines, bet as sau to daryt kazkaip "nepasiryzciau"-uz savita ideja ir isskirtinuma gaudyk 4u.gif , ne geriau du 4u.gif 4u.gif
Vedda
Denifer,aciu....norejau kazkokiu tai spalvu ... ir tu paukstuku rolleyes.gif

o dabar apie lango ir balkono dekoravima...nu nezavi manes tokie dalykai doh.gif ...gal todel,kad augau kartu su seneliais, kuriu kambaryje augo gebene, apsivijusi puse lubu ir lango doh.gif ....nejauciu tiems lapams nieko. doh.gif Man asmeniskai toks dekoravimas tik bendriko kambaryje, kai norisi kazkoooo, bet nera uz ka doh.gif ...mes pvz. su kambariokemis net uodus iremindavome is vatmano padarytuose remuose,kad ...kad idomiau butu rolleyes.gif Sorryyyy doh.gif
ohara
Joo mokausi iš savų klaidų..bet sakoma kad tik durnas mokosi iš savų nes visi gudrūs pasimoko iš svetimų klaidų.. doh.gif lotuliukas.gif blush2.gif
Ačiū už balioniukus wub.gif

Dabar darau drugelius ant folijos iškirpsiu išlakstysiu juos ir kurnors klijuosiu..vis užsiėmimas... blush2.gif lotuliukas.gif
Jennifer
Dėkoju mergaitės už nuomonę, dėl skonio nesiginčyjama, kaip sakoma, man gražu, todėl ir darau, nors mano butas į bendrabutį tikrai toooli gražu nepanašus ir niekada toks nebuvo. O dekupažas nemanau, kad yra toks pigus ir prastas reikalas, kad tiktų tik bendrabučio kambariuose. Bet vėl gi, dėl skonio nesiginčijama, aš noriu išskirtinių ir sau mielų namučių, tad juos ir gražinu, jūsų akimis bjaurinu, kaip išmanau. Sorry...
auksine
del skonio nesigincijama 4u.gif
as padesiu greiciau baigti tema ax.gif
aguonu laukas
user posted image
karosimi
Labas rytas skirtukai thumbup.gif ,o rastas ten kaip ir iskiles ar man cia tik rodosi g.gif
admin*1
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.