supersandryte
2010 03 23, 08:39
Lachesė
2010 03 23, 08:53
sveikos šaunuolės, nežinau, kaip jums, bet man dabar taip smagu,kad dekupažas turi savo kampą!  Ir dar Agai ačiū už sukeltas temas, kurios buvo likę! Supersandryte, aš irgi laukiu kokios tai mūzos,... kol kas turiu tik tinginio mūzę... visos jūs šaunuolės, nepailstančios, neišenkančių idėjų ir sumanymų dekoratorės.
supersandryte
2010 03 23, 08:58
ooo, net nepastebėjau, kad jau turim savo kampą
Jennifer
2010 03 23, 09:13
QUOTE(neringyte @ 2010 03 23, 07:10) sulauke sulauke  labai patiko tavo ir kitos mergaites langines...niekaip man taip nesautu i galva Ačiū širdingiausiai  o kas dar darė langines? kaip tai nepastebėjau, įdomu būtų pažiūrėti Ateis laikas, šaus tiek visko į galvą, kad net pati nustebsi
Lachesė
2010 03 23, 09:33
aš galvoju, kad žmogus matė tavo pačios balkoną  nes tikrai pastaruoju metu niekas nieko nedarė, o man kilo techninis klausimas, kuo lakavai plastikus ir sieną? ir ar karpei, ar plėšiai paveiksliukus vis tik? Ir ar lakas nepakeitė sienos atspalvio?
campari*
2010 03 23, 09:42
Jennifer atsiprasau, pamirsau pagirti tavo langines  tiek daug merginos grozio prirode, kad visu net nesuvardinau  tavo langines super grazios  man tikrai labai labai patiko, taip stilingai ir 'skaniai' atrodo  liuks
Nepamenu niko, bet patiko trys šepetukai su kutais, na, jie tokie kitokie... Sory mergaitės, kad visų nepaminėsiu, nes labai jaučiu išsisėmiau su pagyrimas, jau pati sau banaliai skambėt pradėjau
Labukas aš atbildu su paprastu darbeliu papuošalinė "Levandos"  servetėlė, dvikomponentis "Antika", krašteliai truputi įtrinti aukseliu, atlasinė juostelė, viduje klijuotas flicas....
aussrrina
2010 03 23, 10:37
Vėjaustė
2010 03 23, 10:42
QUOTE(Kandi @ 2010 03 23, 11:34) Labukas
aš atbildu su paprastu darbeliu papuošalinė "Levandos"
Turiu silpnybę levandoms Darbelis Papildyta:QUOTE(supersandryte @ 2010 03 22, 15:35) Labai gražios žvakidės Papildyta:QUOTE(auksine @ 2010 03 22, 22:30) JUODA BALTA
QUOTE(auksine @ 2010 03 22, 22:30) supersandryte, labai romantiskos zvakides as irgi su zvakidem ateinu  JUODA BALTA  turiu klausimeli: kaip padarot ant juodo fono baltus ornamentus? labai labai grazios zvakides
QUOTE(majastra @ 2010 03 21, 14:14) Sveikutes,labai grazus jusu darbeliai Idedu ir as savo pora darbeliu  o tu cia medinius ar plasmasinius sepecius naudojai?  tikrai labai faini darbeliai
Crazy Daisy
2010 03 23, 11:28
QUOTE(auksine @ 2010 03 23, 09:23) aciukas galiu pasakyti, kad kiausinis realybeje atrodo labai prabangus, cia tikrai neatsiskleidzia  o ko juodojo neikelei?  Atsitempiu ir juodą, kuris foto išsiliejęs
Džiuga+
2010 03 23, 11:46
Superines zvakides - ir seniau idetos, myliu ta popieriuka, ir sios balta - juoda, daug darbo, pagarba  Man ne viskam kantrybes uztenka, tos servetkos nemegstu Reiks ir man kada sepeti prigriebt, padekoruot, labai gundo  Ar sveiciat laka, dazus, ar tik pasiurkstinate? Kaip tos vieteles, kur prie pat spygliuku - sukavimui jau?
majastra
2010 03 23, 12:54
Dalyja, naudojau medinius sepecius, kazkaip plasmase manes nevylioja  o seip parduotuvese daug plasmasiniu sepeciu bet jie su visokiais pagrazinimais buna(rankenos gumines ir pan.) todel naudoju tik medinius.
auksine
2010 03 23, 13:58
QUOTE(supersandryte @ 2010 03 23, 08:39) auksine, trūksta žodžių  pažįstu šitas servetėles, gana kaprizingos man jos pasirodė, tai neabejoju, kad gerokai pavargai, kol gavai tooookį rezultatą. juoda-balta mano silpnybė  tikrai laiko uzeme, o dar laikrodis toks baltas laukia, bet jau rankos nebekyla  lauksiu ir as muzos  QUOTE(Kandi @ 2010 03 23, 10:34) Labukas
aš atbildu su paprastu darbeliu papuošalinė
labai grazi papuosaline, prabangi tokia QUOTE(Vėjaustė @ 2010 03 23, 10:4) aciu QUOTE(Dalyja @ 2010 03 23, 11:01) turiu klausimeli: kaip padarot ant juodo fono baltus ornamentus? labai labai grazios zvakides  dekui pamirsau parasyt darbo eiga, tai nudaziau zvakides baltai, tada klijavau juoda servetele, zinoma, juoda pasidare pilka, neryski ir negrazi, tai teko juoda fona visa perpiesti juodais akriliniais dazais. sunkiausia man su vistos koja buvo apvedzioti baltus ornamentus ant ju nepriterlinant  va, o paskui lakavau akriliniu laku. baltas taip pat perpiesiau, nes fonas pasimurzines buvo, matyt tepa tie juodieji ornamentai QUOTE(Džiuga+ @ 2010 03 23, 11:46) Superines zvakides - ir seniau idetos, myliu ta popieriuka, ir sios balta - juoda, daug darbo, pagarba  Man ne viskam kantrybes uztenka, tos servetkos nemegstu aciu
kristule666
2010 03 23, 14:19
Sveikos darbininkes Na senia buvau ir ilindus i sia temele: visu darbeliai tiesiog
orintuxx
2010 03 23, 14:20
Sveikos darbstuoles  , na ir darbu gausybe: dezutes, sepeciai, langines, laikrodukai, zvakides ir t.t., sauniai darbuojates, saunuoles. Parodysiu ir as savo paskutinius pora darbeliu. Dezute "Vasaros ziedai"  Remelis "Paukstukai"
auksine balta juoda man dabar labai liuks kandi levandos  miela akiai orintuxx rėmelis gražutis(turiu tokią servetėlę,planuose t.p kažkur pritaikyti..  )  ,o dėžutę gal galėtumėt iš arčiau,nes tik matau kad lab marga,bet kiek įžiūriu įdomiai sudėliota ..
supersandryte
2010 03 23, 15:30
QUOTE(Kandi @ 2010 03 23, 11:34) aš atbildu su paprastu darbeliu papuošalinė "Levandos"paprastas, bet neprastas ir labai mielas darbelis QUOTE(Crazy Daisy @ 2010 03 23, 12:28) Atsitempiu ir juodą, kuris foto išsiliejęs nemėgstu Velykų, nemėgstu kiaušinių  , bet tokie manau bus gražus velykinio stalo akcentas, o jei dar indai tokio stiliaus, tai iš viso super! QUOTE(ohara @ 2010 03 23, 15:57) labai patiko dangtelio skeldėjimas  - kokiu sendintoju čia daryta?
kristule666
2010 03 23, 15:34
Na Orintuxx, planavau tokia pat dezute daryti, ir lygiai taip pat isdestyti nameli. Nu ot
QUOTE(supersandryte @ 2010 03 23, 15:30) labai patiko dangtelio skeldėjimas  - kokiu sendintoju čia daryta?  visad viska ssu heritage.. tik skirtingose vietose skirtingus sluoksnius tepu..
QUOTE(auksine @ 2010 03 23, 14:58) pamirsau parasyt darbo eiga, tai nudaziau zvakides baltai, tada klijavau juoda servetele, zinoma, juoda pasidare pilka, neryski ir negrazi, tai teko juoda fona visa perpiesti juodais akriliniais dazais. sunkiausia man su vistos koja buvo apvedzioti baltus ornamentus ant ju nepriterlinant  va, o paskui lakavau akriliniu laku. baltas taip pat perpiesiau, nes fonas pasimurzines buvo, matyt tepa tie juodieji ornamentai aciu  o vargeli, kiek daug krapstymosi...
orintuxx
2010 03 23, 17:28
Kristule666 aplenkiau tave Dowi remelis man taip pat patinka, nes servetele grazi, bet man asmeniskai ji baisiai blogai klijuojasi  . O del dezutes tai suklijavau motyvus is visu keturiu pusiu vienodus, o ant dangtelio suejo tos gelytes, padenge visa beveik virsu, kai kur truputi paplesiau, daklijavau. Paskui likusiose vietose netvarkingai uztepiau medienai skirtu glaistu ir tada pirstu pritepliojau visokiom spalvom panasiom i ta zolinely tik svelnesnem. Gal geriau matysis 
Lachesė
2010 03 23, 17:51
orintuxx, kaip gražu, nostabu,  man netikėta (o va kažkam tokia pati gimus pasirodo kompozicija) ir labai labai patiko glaistas!!!!!
Seniai besirodžiau Pirmiausia visoms po  . Šauniai darbuojatės Artėjant velykoms...pradžiai vienas stručio kiaušinis  ir iki skausmo pažįstami paukštukai
Vedda nuostabūs kiaušinukai..tikrai fantastiški...
Ohara, cia vienas kiausas is visu pusiu  Aciu Dar norejau kazka pasakyt...Sobieska, Knadi, Auksine,Orintux....super Ohara,myliu auksa, bet man ant dezutes jo gerokai per daug...nuactink ir nudruskink ,palengves dezute
QUOTE(Vedda @ 2010 03 23, 18:21) Ohara, cia vienas kiausas is visu pusiu  Aciu Ohara,myliu auksa, bet man ant dezutes jo gerokai per daug...nuactink ir nudruskink ,palengves dezute  tada sorry,bet ištikro dar labiauy stebina kad taip stulbinamai padarėt iš visų pusių toki kartu panašu bet kartu ir kitoki..kiaušinukas liuxiškas aha tikrai to aukso perdaug,bandžiau bandžiau ir kaip pribandžiau tai D. dovanok...  o kaip nuactint ir nudruskint...
Lachesė
2010 03 23, 19:00
užbarstyk druskos, actu sušlapink medvilninę skepetą ir uždėk, jis ir druska pradės ėsti foliją, kai jau tau patiks vaizdas, labai gerai nuplauk su muilu. Jeigu blogai nuplausi, ir toliau po trupučiuką vyks reakcija. Vedda, kiaušinis fantastiškas  ,,,,,,,,  o aš nieko nieko nebegaliu daryti, nebesidaro.....
Lachese, ačiū lblb.. bandysiu
supersandryte
2010 03 23, 19:08
QUOTE(Lachesė @ 2010 03 23, 20:00)  o aš nieko nieko nebegaliu daryti, nebesidaro..... pažįstamas jausmas  buvo periodas - ką bepasiimu, pradedu, supykstu, nutrenkiu į giliausią užkaborį... po truputį traukiu į dienos šviesą tuos užmestuosius (o tą daryti privertė Tavo knyga perskaičiau per tris dienas nepraleisdama anei puslapėlio, radau daug naudingų dalykų, kai ką jau išbandinėju )
orintuxx
2010 03 23, 19:15
Aciukas merginos kam patiko  Vedda man patinka tas tavo kiausinukas, ir tie paukstukai dar kai spalvyciu jiems padavei tai visai
Lachesė
2010 03 23, 19:22
ačiū už supratimą, lauksiu ir aš kokio nors....... ko nors, pavasarinio įkvėpimo!
Aciu mergaites  Nebuvo ir paqs mane to ikvepimo, nuo kaledu nieko negalejau daryti...gal tinginys, gal ziemine depresija...bet aciu die ,jauciu praeina Praeis ir jums...viskas praeina Lachese, o tau ..matyt smegenai poilsio reikalauja..nori tu to ar nenori  Viskam savo laikas
orintuxx va dabar kitas reikalas,matosi  viskas,nu gis tobulai  ,nėra prei ko prikibti ohara nepyk,bet paskutinis tavo darbelis kažkoks nelabai man  ,ant kiek dauguma tavo kitų darbeliukų patiko Vedda kaip gražu kai neperkrauta ,raštai,spalvos..  tinka,žiūrisi
QUOTE(Dowi @ 2010 03 23, 20:02) ohara nepyk,bet paskutinis tavo darbelis kažkoks nelabai man  ,ant kiek dauguma tavo kitų darbeliukų patiko aš juk jums ir sakiau, kad jis baisus...  mokiausi su ta folija darbuotis čia buvo bandau darau....
QUOTE(PACIOS @ 2010 03 23, 19:42) Labas vakaras Smulkmeneles...skirtukai knygoms... kaip grazuuuu  aristokratiska
auksine
2010 03 23, 20:37
QUOTE(Dowi @ 2010 03 23, 14:26) auksine balta juoda man dabar labai liuks QUOTE(ohara @ 2010 03 23, 14:57) ... auksine irgi kruopsciai padirbejus,saunuole... QUOTE(orintuxx @ 2010 03 23, 17:28) Gal geriau matysis labai miela dezute, idomu su strukturine pasta, as ja turiu, bet nesugula ji man, kaip noriu QUOTE(Vedda @ 2010 03 23, 17:56) Artėjant velykoms...pradžiai vienas stručio kiaušinis  ir iki skausmo pažįstami paukštukai labai atgijusi servetele sita ant Tavojo kiausinio  tikras margutis QUOTE(Vedda @ 2010 03 23, 18:21) Dar norejau kazka pasakyt...Sobieska, Knadi, Auksine,Orintux....super aciukas
Jennifer
2010 03 23, 21:25
QUOTE(Lachesė @ 2010 03 23, 09:33) aš galvoju, kad žmogus matė tavo pačios balkoną  nes tikrai pastaruoju metu niekas nieko nedarė, o man kilo techninis klausimas, kuo lakavai plastikus ir sieną? ir ar karpei, ar plėšiai paveiksliukus vis tik? Ir ar lakas nepakeitė sienos atspalvio? Lachese, dėkoju, supratau, o pamaniau kad kažką pražiopsojau. Atsakymai į tavo klausimėlius: naudojau visas priemones skirtas dekupažui, t.y. vandens pagrindu. Prie balkono, kur yra lentelės, jos yra medinės, dažiau baltais akriliniais dažais, siena tiek prie balkono, tiek prie lango virtuvėje buvo tepta surišėju, gruntuota, špakliuota, dažyta akriliniais dažais, paveikslėliai yra iš plonojo ryžinio popieriaus (Stamperijos), tad juos plėšiau ir labai gražiai įsiliejo. Lakavau matiniu akriliniu laku. Dar turiu užduotį, rasti motyvus miegamojo ir saliono langams campari, dėkoju Kandi, fantastiškos levandos orintuxx, dėželė simpatulka, o rėmelį nu lygiai tokį patį pas kažką mačiau, gal pas tave ohara, renesansiška dėželė, gražu,tik gal man tie angeliukai šiek tiek per daug palipdyti folija Vedda, kiaušinukai labai labai, atgimė servetėlė PACIOS, skirtukai - kažkas nerealaus, iš fantastikos srities
sobieska
2010 03 23, 21:36
ooooo kiek cia visko daug...baiginejasi tema tai pablevyzgosiu...tiesa dar pasizarstysiu balioncikais toms  , na kur paminejo zodi "segtukai"...  , aha, kas toliau, ogi pries akis stovi didysis kiausinis, Vedda...ji ir Afrokoj Vedda...labai margis gavosi margai grazus, orintux-o dezute dar atmintin isimaise, PACIOS skirtukai....melyni  , ohara...nu pati jau supratai, bet uz pastangas ir drasa, va  , gerai, kai galima mokytus is savo klaidu, niekam nereiks" aciu" sakyt  ....... Jennifer-pas kitus paziuret grazu i langines, bet as sau to daryt kazkaip "nepasiryzciau"-uz savita ideja ir isskirtinuma gaudyk  , ne geriau du
Denifer,aciu....norejau kazkokiu tai spalvu ... ir tu paukstuku o dabar apie lango ir balkono dekoravima...nu nezavi manes tokie dalykai  ...gal todel,kad augau kartu su seneliais, kuriu kambaryje augo gebene, apsivijusi puse lubu ir lango  ....nejauciu tiems lapams nieko.  Man asmeniskai toks dekoravimas tik bendriko kambaryje, kai norisi kazkoooo, bet nera uz ka  ...mes pvz. su kambariokemis net uodus iremindavome is vatmano padarytuose remuose,kad ...kad idomiau butu  Sorryyyy
Jennifer
2010 03 23, 23:09
Dėkoju mergaitės už nuomonę, dėl skonio nesiginčyjama, kaip sakoma, man gražu, todėl ir darau, nors mano butas į bendrabutį tikrai toooli gražu nepanašus ir niekada toks nebuvo. O dekupažas nemanau, kad yra toks pigus ir prastas reikalas, kad tiktų tik bendrabučio kambariuose. Bet vėl gi, dėl skonio nesiginčijama, aš noriu išskirtinių ir sau mielų namučių, tad juos ir gražinu, jūsų akimis bjaurinu, kaip išmanau. Sorry...
auksine
2010 03 23, 23:46
del skonio nesigincijama as padesiu greiciau baigti tema  aguonu laukas
karosimi
2010 03 24, 07:55
Labas rytas skirtukai  ,o rastas ten kaip ir iskiles ar man cia tik rodosi
admin*1
2010 03 24, 07:55
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
|
|