Linkiu visoms neišblėstančio įkvėpimo kuriant nuostabius darbelius.
![]() Linkiu visoms neišblėstančio įkvėpimo kuriant nuostabius darbelius.
Kaip greitai nauji namuciai atsirado
Dziuga+, vat sis laikrodukas man super patinka
Pamiršau parašyti - aš dar labai laukiu pavasario
![]()
Pavasariu artejant ir as nutariau pasirodyti sioje temoje
Pristatau savo pora paskutiniu darbeliu Dezute "RATAI" ![]() ir "Lobiu saugotojas"
Dziuga, l@n@, labai grazu
![]() Vėjaustė Koks virsmas .... dabar atrodo kaip iš metalo, labai įdomiai padaryta sobieska ...patapo žalvarine ...grazu Crazy Daisy LMA - labai ir labai įdomu ir gražu Papasakok Ačiū labai visoms Crazy Daisy: dariau auksinimo folija+actas+druska būdu. Visai idomus rezultatas gaunasi.
l@n@, mano mazius butu laimingas tureti Makvinine dezute
dziuga+, l@n@
Labas rytas
L@n@ senai bematyta ,sauniu darbuku parodei Dziuga+ tavo laikrodziai, is anos temos, be galo puikus L.M.A. vaza man labai patiko
senokai nieko nedariau, o dabar vėl įkvėpimas sugrįžo, tai ta proga ir pasirodysiu
![]() ![]() ![]()
labai gražūs visi paskutiniai darbai
Džiuga, nuostabus laikrodis su reljefais! Siūlau pavadinimą "Meilės prisiminimai"
L.M.A., kaip idomu! Viskas sper suderinta! O aš atnešiau parodyt "Vėduoklę" ![]() Pritariu Džiugai, KURKIM PAVASARĮ!!!!!!!!!
Dziuga+ laikrodukas superinis
Zmonyte foto albumelis fantastiskas, viskas taip puikiai suderinta, niu labai labai grazu
Bus_ka, superine dezute, man cia viskas graziai suderinta ir tvarkingai atlikta. Ryskus, pakeliantis nuotaika vienu zodziu man labai labai patiko
Zmonyte, labai silta ir miela dezute nuotraukoms Na prisidesiu ir as prie pavasario belaukianciu su savo kukliu darbeliu
QUOTE(biriusa @ 2010 02 27, 11:46) Na prisidesiu ir as prie pavasario belaukianciu su savo kukliu darbeliu labai zaismingi ir nuotaikingi padekliukai QUOTE(bus_ka @ 2010 02 27, 11:32) Džiuga, nuostabus laikrodis su reljefais! Siūlau pavadinimą "Meilės prisiminimai" L.M.A., kaip idomu! Viskas sper suderinta! O aš atnešiau parodyt "Vėduoklę" ![]() Pritariu Džiugai, KURKIM PAVASARĮ!!!!!!!!! labai grazu QUOTE(bus_ka @ 2010 02 27, 11:32) Pritariu Džiugai, KURKIM PAVASARĮ!!!!!!!!! pasakė Bus_ka ir įmetė pasirodyti ... rytietišką motyvą. Kadangi draugė prieš porą dienų gryžo iš Honkongo, tai patvirtinu - ten jau pilnu tempu pavasaris, ir Bus_kos rytietiška vėduoklė greičiau jį pas mus primojuos Merginos, gražių darbeliukų parodėte L@n@, SENIAI NESIRODEI Na jūs ir pavarote Kol žinutę rašiau - prikrovėte kalną naujų darbeliukų, ir jie - superiniai QUOTE(bus_ka @ 2010 02 27, 12:32) L.M.A., kaip idomu! Viskas sper suderinta! idedu nuoroda, kur viskas detaliai aprasyta, kaip daromas auksinimas Auksinimas actu ir druska
Gal ir nepernelyg pavasariškas darbelis, bet vistiek pasirodysiu. Dėžutės viduje yra pilkas filcas, tačiau fotografuota prieš jį klijuojant...
"Paslaptingoji" ![]() QUOTE(campari* @ 2010 02 27, 10:42) Zmonyte foto albumelis fantastiskas, viskas taip puikiai suderinta, niu labai labai grazu Dėkui, servetėlė tokia kaip čia apačioj kampe servetele QUOTE(biriusa @ 2010 02 27, 10:46) Zmonyte, labai silta ir miela dezute nuotraukoms ačiū Balte, labai gražu QUOTE(Zmonyte @ 2010 02 27, 11:05) senokai nieko nedariau, o dabar vėl įkvėpimas sugrįžo, tai ta proga ir pasirodysiu Labai gražus albumėlis o manasis dovana tėtei ![]() tik dar ne viskas pabaigta: nelakuota, detales nesusuktos... ![]() ![]() ![]()
Sveikos darbstuoles
![]()
ziezula_labai daili kedute
QUOTE(ziezula_ @ 2010 02 28, 12:43) Sveikos darbstuoles Labai graži pavasarinė kėdutė (gal net vasarinė - oi kaip aš pasiilgau vasarėlės). Mano namuose kėdutės irgi laukia savo eilės, nes visos jau tokios baisokos O čia mano duoklė pavasariui
Ui tikrai pavasaris
Uzuodziu pakalnuciu kvapa
Dziuga+, labai oiginalu, idomiai žiūrisi, super atrodo
Mažas užsakymėlis, ne dekupažas, bet pasirodysiu. Pakabėlė "Mato"
(Techn.: dažyta, deginta medžio degikliu) ![]() "Roželės" (Techn.: metalinė dėžutė, klijuota servetėlė)
Biriusa, Varlė123, Nuotaikinga, smagu, kad pastebėjot ir tarėt gerą žodį apie Vėduoklę
Pievužėlė, tikrai pavasariškas vazonas Ziezula, koks gražus motyvas! Kaip papuošė paprastą taburėtę! Nuostabu!
Balte grazu
Aciu DOLLILYTE uz gera zodi
Stai kiek nuostabiu pavasariniu darbeliu per savaitgali atsirado SU PAVASARIU AUKSARANKES QUOTE(Zmonyte @ 2010 02 27, 11:05) senokai nieko nedariau, o dabar vėl įkvėpimas sugrįžo, tai ta proga ir pasirodysiu Gražiai suderinti motyvai ir spalvos Papildyta: QUOTE(bus_ka @ 2010 02 27, 11:32) Nuostabios spalvos dėžutė Papildyta: QUOTE(biriusa @ 2010 02 27, 11:46) Kokios linksmos padėkliukų spalvos Papildyta: QUOTE(Džiuga+ @ 2010 02 28, 12:04) Kaip visada nuostabios pakabėlės - rėmeliai Papildyta: QUOTE(ziezula_ @ 2010 02 28, 12:43) Gražiai motyvai suderinti Papildyta: QUOTE(baltė @ 2010 02 28, 18:57) "Roželės" [ Kaip man patinka tokios švelnios spalvos
Sveikutės,
pirmiausiai noriu pasidžiaugti jūsų nuostabiais darbais, Džiuga, l@n@, bus_ka, balte, paslaptingoji dėžutė labai graži, Žmonyte, LMA nuostabi vaza, Žiežula taburetė šauniai atnaujinta, baisu sėst ant jos, kad drugelių ir gėlių nenusėdėt na o štai mano laikrodukas
QUOTE(MamaKa @ 2010 03 01, 14:17) Šaunus laikrodukas, vaikams turėtų labai patikti
Na dave truputi laiko mano mazius , kad jus pagirciau
MamaKa, labai dailus laikrodukas Balte, tikrai dailus darbeliai.Ir sveikinu su metinem Vvylle, oij, kvepia pavasariu
MAMAKA super laikrodukas labai dailus.Ir visu kitu darbstuoliu darbeliai labai dailus, visoms po
QUOTE(vvylle @ 2010 03 01, 11:33) Visas auksarankes noriu pasveikinti su pavasariu "PAVASARIO GAIVA" kokie fainuoliai auskariukai Papildyta: QUOTE(MamaKa @ 2010 03 01, 14:17) labai mielas laikrodukas
Jau grožių grožių visos pridariusios, visu darbeliai išskirtiniai, nuostabūs, kruopščiai padaryti
ir aš pasirodysiu ką nuveikiau, gal daugiau rudeniška tema, bet.... jūsų teismui mano pirmoji vyno dėžę "Vynuogių metas" ![]()
QUOTE(Kandi @ 2010 03 01, 17:09) Jau grožių grožių visos pridariusios, visu darbeliai išskirtiniai, nuostabūs, kruopščiai padaryti ir aš pasirodysiu ką nuveikiau, gal daugiau rudeniška tema, bet.... jūsų teismui koks grozis...
Kandi, grazu tikrai
MamaKa nuostabi puosmena vaiku kambariuj.
Kandi tobuleji su kiekvienu darbeliu
Mamaka - nuostabus laikrodukas
Kadi - dailiai isbaigta O as pristatau auskariukus "Dryzius" ![]()
Sveikos. As cia naujoke
![]() Papildyta: P.s.foto daryta telefonu tad nesimato viso vaizdo.
Luka, grazi dezute, tik spynele reiktu nuvalyti.Nebent cia atsispindejo, tai reiskia , kad per daug gerai nuvalet
|