Sveikos merginos, noriu jusu patarimo.Man jau keleri metai yra daznas slapimo pusles uzdegimas.Tai apgydau biski ir vel atsinaujino.Siuo metu planuojam leliuka tik per ta pusle vis trikdosi procesas.Ar kam yra buve tu slapimo pusles tokiu nesibaigiancius ir atsinaujinanciu uzdegimu?Kaip tai paveike pastojima?aciu...
QUOTE(Irinka_ @ 2010 02 26, 22:34) Sveikos merginos, noriu jusu patarimo.Man jau keleri metai yra daznas slapimo pusles uzdegimas.Tai apgydau biski ir vel atsinaujino.Siuo metu planuojam leliuka tik per ta pusle vis trikdosi procesas.Ar kam yra buve tu slapimo pusles tokiu nesibaigiancius ir atsinaujinanciu uzdegimu?Kaip tai paveike pastojima?aciu... Sveika. Man taip buvo. Man siais metais slapimo pusles uzdiegimas buvo 5 kartus poeiliui. Tuo metu planavima sustabdem. Tai svarbu, nes vaistai kurie padeda issigydyti labai pakenktu vaisiui. As ne kai galutinai issigydziau, islaikiau pora men laikotarpi. Mano puske nestumo metu gydesi nuo slapimo pusles uzdiegimo, vaikas gime su problemom. Paskutini karta geriau labai stiprius antibiotikus, bet galiu pasakyti padejo ne tas, o gal kokie 3 kibirai suvalgytu spanguoliu (tiesiog pirkdavau kalvariju turguje pas bobutes, trindavau su cukrumi ir valgydavau/gerdavau diena ir nakti). Spanguoles padeda neuzsikabinti mikrobams uz slapimo pusles sieneliu. Pabandyk gerti daug skysciu (jokiais budais nieko astraus). Gali buti kad tavo slapimo pusleje yra drusku (po milijono diagnoziu galutinai man tai konstatavo) kurios kai prisikaupia pradeda dirginti slapimo pusle, atsiranda zaizdeles o slapimo pusleje savaime yra mikrobu ir prasideda procesas... Pabandyk vengti labai suraus maisto, ir gerk kuo daugiau. Kita priezastis kuri galejo iskelti sita problema- zarnyno lazdele. Cia jau rimciau. Jeigu ka, rasyk i AZ, gydytoju apzvalga padarysime, nes man rodos as visas imanomas Vilniuje klinikas aplankiau su sita problema. QUOTE(Irinka_ @ 2010 02 26, 20:34) Sveikos merginos, noriu jusu patarimo.Man jau keleri metai yra daznas slapimo pusles uzdegimas.Tai apgydau biski ir vel atsinaujino.Siuo metu planuojam leliuka tik per ta pusle vis trikdosi procesas.Ar kam yra buve tu slapimo pusles tokiu nesibaigiancius ir atsinaujinanciu uzdegimu?Kaip tai paveike pastojima?aciu... Laba, As ir turiu ta pacia problema. Tiesa sakant nezinau ar kazko panasaus yra Lietuvoje, kadangi ten negyvenu. Bet sis dalykelis labai labai padeda, jau puse metu nebeturejau problemu, o anksciau kas 2 menesius kankinausi. Taip pat gerk daug vandens, skysciu su vitaminu c, po kiekvieno mylejimosi iskarto lek i wc, stenkis nesusalti ir jei viskas kaip pas mane, pamatysi kaip pradesi jaustis geriau Ps.: Radau kazka panasaus
Aciu uz patarimus, bet daugeli budu pristabdyti ta bjaurybe as jau zinau.Tik va si karta man vel uzejo, gyditoja neleidzia grieztai gerti antibiotiku, taip sako gerk skysciu, ir meskauogiu arbata, bet biski geriau nors poveikio kaip vaistu nejauciu.Vaistai iskarto nuimdavo visus nemalonius pojucius. Beto paastrejimo metu aisku planavima pristabdom, aplamai visi sitie dalykai sustoja, bet kai pasveikstu kai padarom leliu kazkaip man atrodo iskarto lekt i tulika , juk pabegs visi leliukai, reik nors kiek pagulet gal, nzn net.Beto mano gyditoja man neskirdavo jokiu gyvidimu, padaro slapimo analize, parodokad jokiu nera uzdegimu ir paleidzia namo.Tipo man baltymu truksta, paskui buvo issireiskusi kad mmazai pieno produktu valgau kad slapimas panasus i gyvunu ir t.t. Zodziu nuo pirmadienio startuoja mano tyrimu maratonas, pradedu ji nuo viso pilvo echo ( takai slapimo, pusle ir t.t.) + kraujo ir slapimo tyrimas, sake toliau sius pas urologa.O sakykit ar jum teko susidurti su urologu, as kazkaip bijau jo siek tiek, nes nelabai zinau kokiu budu jis ten tikrina.
Papildyta: Beto pradejau rasyti sitoje planuojanciu temeleje kadangi ir pati ziauriai noriu leliuko, tik va per tuos uzdegimus net nera kaip normaliai ji padaryti... QUOTE(Irinka_ @ 2010 02 27, 14:58) Aciu uz patarimus, bet daugeli budu pristabdyti ta bjaurybe as jau zinau.Tik va si karta man vel uzejo, gyditoja neleidzia grieztai gerti antibiotiku, taip sako gerk skysciu, ir meskauogiu arbata, bet biski geriau nors poveikio kaip vaistu nejauciu.Vaistai iskarto nuimdavo visus nemalonius pojucius. Beto paastrejimo metu aisku planavima pristabdom, aplamai visi sitie dalykai sustoja, bet kai pasveikstu kai padarom leliu kazkaip man atrodo iskarto lekt i tulika , juk pabegs visi leliukai, reik nors kiek pagulet gal, nzn net.Beto mano gyditoja man neskirdavo jokiu gyvidimu, padaro slapimo analize, parodokad jokiu nera uzdegimu ir paleidzia namo.Tipo man baltymu truksta, paskui buvo issireiskusi kad mmazai pieno produktu valgau kad slapimas panasus i gyvunu ir t.t. Zodziu nuo pirmadienio startuoja mano tyrimu maratonas, pradedu ji nuo viso pilvo echo ( takai slapimo, pusle ir t.t.) + kraujo ir slapimo tyrimas, sake toliau sius pas urologa.O sakykit ar jum teko susidurti su urologu, as kazkaip bijau jo siek tiek, nes nelabai zinau kokiu budu jis ten tikrina. Papildyta: Beto pradejau rasyti sitoje planuojanciu temeleje kadangi ir pati ziauriai noriu leliuko, tik va per tuos uzdegimus net nera kaip normaliai ji padaryti... Tavo vietoje pakeisciau gydytoja Dar patarciau vengti tam tikru Mes ir si cikla pradejome darbuotis leliukui, tad po akto neskubu iskart i wc, palaukiu kokiu 20 min. Manau, jei tau tikrai taip baisiai skauda ir esi tikra, kad dar nesilauki, pasikonsultuok su kitu gydytoju ir pasigydik antibijotikais, o po ju imkis visu atsargumo priemoniu ir atgal prie darbo Neskubek leisti daug pinigeliu tyrimams, jei nepasiseks su prevencija tada... Dauguma gydytoju sako, kad po leliuko 90% moterim sis nemalonumas dingsta. Labai labai labai tikiuosi! Ir tau to linkiu Sekmytes! QUOTE(Pupushiukas @ 2010 02 27, 19:12) Tavo vietoje pakeisciau gydytoja Dar patarciau vengti tam tikru Mes ir si cikla pradejome darbuotis leliukui, tad po akto neskubu iskart i wc, palaukiu kokiu 20 min. Manau, jei tau tikrai taip baisiai skauda ir esi tikra, kad dar nesilauki, pasikonsultuok su kitu gydytoju ir pasigydik antibijotikais, o po ju imkis visu atsargumo priemoniu ir atgal prie darbo Neskubek leisti daug pinigeliu tyrimams, jei nepasiseks su prevencija tada... Dauguma gydytoju sako, kad po leliuko 90% moterim sis nemalonumas dingsta. Labai labai labai tikiuosi! Ir tau to linkiu Sekmytes! Na butu super jei dingtu po leliuko.Bet as prageriau 6 dienas Norbactina ir nustojau, buvo neblogai, paskui viena diena vel is nezinai kur islindo vel tie slysktus skausmai.O gyditoja pazystama net nzn kodel ji taip aplaidziai mane gydo, bet ji yra seimos gyditja, gal reik kreiptis iskart pas urologa, bet siuntima turi ji man duoti, beje jau kaip ir dave ta siuntima tik pradziai echo, tyrimai kraujo ir slapimo ir tada bus matyt, nes nesenai girdejau kad dabar daznas reiskinys kai pas merginas buna lyg cistos kazkokios kazkur ten ar pusleje ar takuose tai irgi buna problemu su uzdegimais.Na tikiuosi normaliai pasigyditi ta cistita ir greibtis toliau uz leliuko planavimo.Beje jusu cia pirmas bandymas su leliukais??Mes praeita menesi pabandem, bet kadangi vel antibiotikai ir retas seksas tarp gydimu tai ir nepavyko... QUOTE(Irinka_ @ 2010 02 27, 16:58) Aciu uz patarimus, bet daugeli budu pristabdyti ta bjaurybe as jau zinau.Tik va si karta man vel uzejo, gyditoja neleidzia grieztai gerti antibiotiku, taip sako gerk skysciu, ir meskauogiu arbata, bet biski geriau nors poveikio kaip vaistu nejauciu.Vaistai iskarto nuimdavo visus nemalonius pojucius. Beto paastrejimo metu aisku planavima pristabdom, aplamai visi sitie dalykai sustoja, bet kai pasveikstu kai padarom leliu kazkaip man atrodo iskarto lekt i tulika , juk pabegs visi leliukai, reik nors kiek pagulet gal, nzn net.Beto mano gyditoja man neskirdavo jokiu gyvidimu, padaro slapimo analize, parodokad jokiu nera uzdegimu ir paleidzia namo.Tipo man baltymu truksta, paskui buvo issireiskusi kad mmazai pieno produktu valgau kad slapimas panasus i gyvunu ir t.t. Zodziu nuo pirmadienio startuoja mano tyrimu maratonas, pradedu ji nuo viso pilvo echo ( takai slapimo, pusle ir t.t.) + kraujo ir slapimo tyrimas, sake toliau sius pas urologa.O sakykit ar jum teko susidurti su urologu, as kazkaip bijau jo siek tiek, nes nelabai zinau kokiu budu jis ten tikrina. Papildyta: Beto pradejau rasyti sitoje planuojanciu temeleje kadangi ir pati ziauriai noriu leliuko, tik va per tuos uzdegimus net nera kaip normaliai ji padaryti... Aha, as irgi turejau tokia gydytoja kuri man vaistus neleido gerti, pasibaige viskas inkstu uzdiegimu... Ciut be inkstu nelikau. Savaime aisku kad gerti antibiotikus nera gerai, tuo labiau kad taip daznai, bet jeigu tai vienintelis budas issigydyti ?! QUOTE(Irinka_ @ 2010 02 27, 19:14) Beje jusu cia pirmas bandymas su leliukais??Mes praeita menesi pabandem, bet kadangi vel antibiotikai ir retas seksas tarp gydimu tai ir nepavyko... Pirmas Na sekmes tuose tirimuose, seip butu labai idomu ka gero/blogo pasakys. brukstelk, jei nesunku, kai gausi ats. QUOTE(Pupushiukas @ 2010 02 27, 23:08) Pirmas Na sekmes tuose tirimuose, seip butu labai idomu ka gero/blogo pasakys. brukstelk, jei nesunku, kai gausi ats. Na laikausi visa savaitgali ant meskauogiu arbatos ir daug vandens gerimo.Net keista bet gal ir geriau jau jauciuosi.Na ryt pradedu tyrimu maratona, butinai paskui pranesiu kaip ir kas. QUOTE(Irinka_ @ 2010 02 28, 19:09) Na laikausi visa savaitgali ant meskauogiu arbatos ir daug vandens gerimo.Net keista bet gal ir geriau jau jauciuosi.Na ryt pradedu tyrimu maratona, butinai paskui pranesiu kaip ir kas. Beje del BT matavimosi girdejau bet kas per ovuliacijos testai??Papasakok kur ju isigyti ir kaip naudoti.
Irinka, apie OT yra uzvesta atskira tema:
http://www.supermama.lt/forumas/http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=540998
Sveikos, matau paveluotai atsirado man buvusi aktuali tema
Tai va mano istorija tokia: Mane ziauriai kankindavo pusles uzdegimas, ir nemiegotu naktu budavo ir daug skausmo iskesta... aisku viskas vykdavo planuojant vaikiuka... Tyrimai, kaip bebutu keista, geri: tiek slapimo tyrimas ne karta darytas per pati uzdegima, tiek slapimo pusles echo(urologo daryta). Taigi gydytojai tik trauko peciais ir pasiule gydytis paprastom priemonem. Kadangi puse menesio(po ovuliacijos) nezinodavau ar laukiuosi, tai gydymas kaip nesciai: petrazoliu arbata(daugybe puodeliu per diena) ir jei labai blogai ospamox antibijotikai. tai taip ir kankindavaus. Atsinaujindavo bent karta i menesi. Buvo net su krauju ir smeliu varydavau... o skausmas... Bet poto pavyko pastoti ir UZDEGIMAI BAIGESI. VA JAU 8 MENUO, O DAR NEI VIENO UZDEGIMO, NORS NESCIOS IR SIAIP PADIDINTAI SERGA PUSLES UZDEGIMAIS Beje nescioms spanguoliu negalima! ir siaip dauguma zoliu, vaistu negalima, bet petrazoles tai nieko. Pries(abiems) ir Po QUOTE(harmonija... @ 2010 03 01, 07:41) Beje nescioms spanguoliu negalima! ir siaip dauguma zoliu, vaistu negalima, bet petrazoles tai nieko. Pries(abiems) ir Po Oho, o man vaistineje pasake, kad galiu! Kaip tikiuosi, kad ir man viskas baigsis su leliuku... Sekmingo tau gimdymo! QUOTE(Pupushiukas @ 2010 03 01, 13:44) Oho, o man vaistineje pasake, kad galiu! Kaip tikiuosi, kad ir man viskas baigsis su leliuku... Sekmingo tau gimdymo! Dekui zinok bijau prisneketi, tikek ne manim, o gydytoju, bet kiek pamenu, tai spanguoliu negalima. Nes buvau nusipirkusi profilaktiskai pagerti spanguoliu tableciu, tai gerdavau jas tik puse menesio, iki ovuliacijos QUOTE(harmonija... @ 2010 03 01, 12:08) Dekui zinok bijau prisneketi, tikek ne manim, o gydytoju, bet kiek pamenu, tai spanguoliu negalima. Nes buvau nusipirkusi profilaktiskai pagerti spanguoliu tableciu, tai gerdavau jas tik puse menesio, iki ovuliacijos Ner uz ka As irgi ta pati vartoju, tikiuosi, kad galima, nes be ju man sakes QUOTE(harmonija... @ 2010 03 01, 10:41) Sveikos, matau paveluotai atsirado man buvusi aktuali tema Tai va mano istorija tokia: Mane ziauriai kankindavo pusles uzdegimas, ir nemiegotu naktu budavo ir daug skausmo iskesta... aisku viskas vykdavo planuojant vaikiuka... Tyrimai, kaip bebutu keista, geri: tiek slapimo tyrimas ne karta darytas per pati uzdegima, tiek slapimo pusles echo(urologo daryta). Taigi gydytojai tik trauko peciais ir pasiule gydytis paprastom priemonem. Kadangi puse menesio(po ovuliacijos) nezinodavau ar laukiuosi, tai gydymas kaip nesciai: petrazoliu arbata(daugybe puodeliu per diena) ir jei labai blogai ospamox antibijotikai. tai taip ir kankindavaus. Atsinaujindavo bent karta i menesi. Buvo net su krauju ir smeliu varydavau... o skausmas... Bet poto pavyko pastoti ir UZDEGIMAI BAIGESI. VA JAU 8 MENUO, O DAR NEI VIENO UZDEGIMO, NORS NESCIOS IR SIAIP PADIDINTAI SERGA PUSLES UZDEGIMAIS Beje nescioms spanguoliu negalima! ir siaip dauguma zoliu, vaistu negalima, bet petrazoles tai nieko. Pries(abiems) ir Po Kaip miela girdeti kad pas jus viskas taip graziai baigesi.Tikiuosi to pacio... Beje sian startave mano tyrimai ir rezultatai tokie: Echoskopija ir visas pilvas, slapimo takai, pusle , inkstai ir t.t. viskas idealu, ner jokiu priekaistu.Kraujo ir slapimo tyrimas bus rytoj. + apsilankiau pas savo gine, ji paeme tepeneli kurios atsakymas bus tik 4dieni ir taip greit kazkoki testa padare kazkokiai bakterijai tai irgi buvo neigiamas.Tai tirsiu toliau.Beto gine sake kad prie pusles ar kazkur ten yra kazkoks trikampis, nelabai supratau kur jis ir ka, bet jeigu buna kazkokia infekcija susijusi su tuo trikampiu tai paprastas slapimo tyrimas neorys, reik daryti cistoskopija atrodo vadinasi, kazkaip ieina i vidu ir ziuri slapimo pusle su lempute.Dar yra daromi kazkokie pasieliai, tai jei neras priezasties prasysisu tu slapimo pasieliu.Siai dienai tai meskauogiu arbata 10dienu, toliau 10dienu medetku arbata ir toliau 10dienu petrazoliu arbata ir t.t. Beje gal patarsit kur galima rasti petrazoliu Kaune?Vaistiese kai kalusiau tai niekur neradau. O paneles kur pastojo po visu situ baisybiu noreciau paklausti ar greit pavyko pastoti su tokiom problemom.Kalbejau su savo gine, sake kad reguliarus ciklas, viskas ok, kad tureciau pastoti, beto sian per echo parode daug folikulu, tai sian teks "griebt jauti uz ragu" QUOTE(Irinka_ @ 2010 03 01, 19:43) As irgi neradau niekur petrazoliu, bet tada vaistininke paprotino nueiti i bet kuria maisto prekiu parduotuve ir nusipirkti ten petrazoliu zaliu
Mane kamuoja pusles uzdegimas jau apie 10 metu
QUOTE(harmonija... @ 2010 03 01, 08:41) Beje nescioms spanguoliu negalima! ir siaip dauguma zoliu, vaistu negalima, bet petrazoles tai nieko. o man gine kaip tik sake, kad ne tik galima bet ir reikalinga bus vos ne viso beje, labas QUOTE(Fiesta10 @ 2010 03 02, 13:01) Mane kamuoja pusles uzdegimas jau apie 10 metu Na as isbandziusi jau ne viena antibiotika, ir spanguoliu kapsuliu gerusi kokias 3 rusis.ir vistiek atsinaujina.Siandien buvau pas savo gyditoja, jau buvo tyrimu atsakymai: viskas gerai, nei kraujyje nei slapime nieko nera.Tik viena dalyka pastebejo gyditoja, kad slapimas labai tirstas, nors tyrima dariausi po keliu dienu nesustojancio skysciu gerimo.Tai nzn gal cia paprasciausiai skysciu tukumas?4 ir 5dieni laukia dar vizitai pas ugorloga ir ginekologa, jie tirs mane toliau.Beje klausiau gydytojos del tu pasieliu slapimo, kad padarytu, tai pasake kad jei darys tuos pasielius tai tik urologai ir tai pamate toki gera slapimo tyrimo rezultata kazin aplamai ar darys ta pasieli.Tai va tokie reikala... sergi , o kai istiria sveikut sveikutele! QUOTE(~Serpentine~ @ 2010 03 02, 13:23) o man gine kaip tik sake, kad ne tik galima bet ir reikalinga bus vos ne viso beje, labas Sakau negarantuoju, nes cia jau senokai as tuo domejausi, bet kazkodel as ju negeriau(o kas konkreciai su tom spanguolem negerai nebepamenu) bet jus visos klausykit gydytojos, ne manes O tau siandien jau testuka galima gadinti kuo didziausios sekmes
Sveikos, mergaitės, jungiuosi ir aš prie jūsų
QUOTE(RSTT @ 2010 03 02, 17:39) Sveikos, mergaitės, jungiuosi ir aš prie jūsų Sveika prisijungusi i sita nelabai malonia tema... Papildyta: QUOTE(Irinka_ @ 2010 03 02, 18:23) Sveika prisijungusi i sita nelabai malonia tema... Beje ir is savo patirties zinau ir taip esu girdejusi, kad pagrinde nereik susalti koju, as kazkodel visada saugau pilva ir inkstus, jkiu kelniu pazemintu liemeniu, siltos pedkelnes po kelnemis, majkute trikotazine butinai po apacia ir t.t. O pasirodo kojom netinka zomsiniai batukai, reik kokiu su kailiu, bet jau kitai ziemai reiks kazkada gero nusipirkt.Siaip UGG butu superinis varinatas esant musu problemai, bet uztat ju isvaizda netinka prie darbinio dress kodo QUOTE(~Serpentine~ @ 2010 03 02, 10:23) o man gine kaip tik sake, kad ne tik galima bet ir reikalinga bus vos ne viso Na man panasiai vaistineje pasake, bet kokiu atveju reiks pasiklausti gydytojo, pas kuri dideles eiles Tau linkiu, kaip ir visom kitom, kuo greiciau pastoti! QUOTE(Irinka_ @ 2010 03 02, 10:27) Na as isbandziusi jau ne viena antibiotika, ir spanguoliu kapsuliu gerusi kokias 3 rusis.ir vistiek atsinaujina.Siandien buvau pas savo gyditoja, jau buvo tyrimu atsakymai: viskas gerai, nei kraujyje nei slapime nieko nera.Tik viena dalyka pastebejo gyditoja, kad slapimas labai tirstas, nors tyrima dariausi po keliu dienu nesustojancio skysciu gerimo. Bet tu siuo metu vis dar turi skausmus? Man seip kai tiriausi ligos metu, rasdavo slapime bakterija besiblaskancia. Po gydimo antibijotikais neberasdavo, poto vel tas velnias tik susalus BUTENT KOJAS grizdavo Na bet va su spanguolem (kiekviena diena) ir atsargumo priemonemis, kazkaip geriau. pagal save supratau, kad svarbiausia tik pajutus nemalonumus, greitai imtis priemoniu! QUOTE(RSTT @ 2010 03 02, 14:39) Sveikos, mergaitės, jungiuosi ir aš prie jūsų Uzjauciu... Man paaiskino taip: kaip kazkam pastoviai sinusitas ar koks bronchitas, taip pas mane cistitas. Tiesiog jautri vieta ir mano atveju, nes kai pirma karta pasigavau (budama jauna ir kvaila
spanguoles tikrai labai padeda, bet jos negydo o apstabdo, as nemegstu spanguoliu, todel geriu Care Lady, nezinau ka be ju daryciau, kartais net po tris is karto isgeriu kai blogai pasidaro
Kas dėl spanguolių, tai jų galima pas babces turguj pasipirkt arba kad ir toj pačioj Maximoj dėžutėse. Aš sutrinu (galima mėsmale arba virtuviniu smulkintuvu), įmaišau cukriuko (nors galima nedėt, negenda) ir niam niam
Kursuotoja, o kas tai yra tie Care Lady? Tau padeda? QUOTE(RSTT @ 2010 03 03, 17:46) Kas dėl spanguolių, tai jų galima pas babces turguj pasipirkt arba kad ir toj pačioj Maximoj dėžutėse. Aš sutrinu (galima mėsmale arba virtuviniu smulkintuvu), įmaišau cukriuko (nors galima nedėt, negenda) ir niam niam Kursuotoja, o kas tai yra tie Care Lady? Tau padeda? Carelady tai spanguoliu koncentrato tabeletes tokios,kaip maisto papildas.Tas pats ir panasiai kaip Urinal irgi tokio pat veikimo.O gal kam teko vartoti Urinal DRINK kazkokios kaip arbatos, ar padeda?? QUOTE(Irinka_ @ 2010 03 03, 22:55) Carelady tai spanguoliu koncentrato tabeletes tokios,kaip maisto papildas.Tas pats ir panasiai kaip Urinal irgi tokio pat veikimo.O gal kam teko vartoti Urinal DRINK kazkokios kaip arbatos, ar padeda?? Na as cia pas save toki panasu drinka geriu, t.y keiciu, kartais kapsules, kartais drinka. Tai net nz, kuris geriau.. seip gal drinkas iskarto nuleke iki slapimo taku, kapsulei prireikia daugiau laiko. Nors man vaistineje pasake, kad matyt panasus veikimas abieju Kaip tau ten baigesi su tais tyrimais? QUOTE(Pupushiukas @ 2010 03 05, 14:46) Na as cia pas save toki panasu drinka geriu, t.y keiciu, kartais kapsules, kartais drinka. Tai net nz, kuris geriau.. seip gal drinkas iskarto nuleke iki slapimo taku, kapsulei prireikia daugiau laiko. Nors man vaistineje pasake, kad matyt panasus veikimas abieju Kaip tau ten baigesi su tais tyrimais? Na buvau sianden jau pas urologa, kazkoks sake egras , bet toks nevykes senis.Jokiu tyrimu nedare, israse tik care lady 100kapsuliu sugerti ir dar Rowatinex kazkoki.ir tiek...nzn nesiajuciu gerai, vistiek priezastis nebuvo surasta.Pasiule padaryti slapimo pasielius, bet ju niekur nedaro, jei nori tik privaciai.Bet absurdas kazkoks, negi kokiose klinikose nedaro... QUOTE(Irinka_ @ 2010 03 05, 21:32) Na buvau sianden jau pas urologa, kazkoks sake egras , bet toks nevykes senis.Jokiu tyrimu nedare, israse tik care lady 100kapsuliu sugerti ir dar Rowatinex kazkoki.ir tiek...nzn nesiajuciu gerai, vistiek priezastis nebuvo surasta.Pasiule padaryti slapimo pasielius, bet ju niekur nedaro, jei nori tik privaciai.Bet absurdas kazkoks, negi kokiose klinikose nedaro... Va cia tau Lietuva... as tau patariu nesinervuoti ir tiesiog pakolkas sutik su sita isvada, kad nieko blogo nera is tikro, tik reikia labiau pasisaugoti (kaip ir man Prisiminiau (kai pradejau truputuka jausti nemalonuma, pasirausus spinteleje radau), kad brukniu arbatele irgi labai padeda ir ji skanesne uz meskauogiu, tai ja galima ir kelis kartus per diena gerti. Iskarto palengvina skausma ir plius sisiuko varo dazniau, kas musu busenoje labai svarbu, taip pat negalima laikyti, kai tik uzsimanai ir lek Sekmes planuose Nesusalk kojyciu QUOTE(Pupushiukas @ 2010 03 06, 01:13) Va cia tau Lietuva... as tau patariu nesinervuoti ir tiesiog pakolkas sutik su sita isvada, kad nieko blogo nera is tikro, tik reikia labiau pasisaugoti (kaip ir man Prisiminiau (kai pradejau truputuka jausti nemalonuma, pasirausus spinteleje radau), kad brukniu arbatele irgi labai padeda ir ji skanesne uz meskauogiu, tai ja galima ir kelis kartus per diena gerti. Iskarto palengvina skausma ir plius sisiuko varo dazniau, kas musu busenoje labai svarbu, taip pat negalima laikyti, kai tik uzsimanai ir lek Sekmes planuose Nesusalk kojyciu Aciukas uz patarimus, o arbateles tai zinok visokias esu gerusi ir meskauogiu ir brukniu ir spanguoliu ir medetku ir t.t. Tad ju gera poveiki zinau.Na jums ir sekmes planuojant.O as tikiuosi ta bjaurybe nebeatsinaujins bent jau greitu laiku QUOTE(Irinka_ @ 2010 03 04, 00:55) Carelady tai spanguoliu koncentrato tabeletes tokios,kaip maisto papildas.Tas pats ir panasiai kaip Urinal irgi tokio pat veikimo.O gal kam teko vartoti Urinal DRINK kazkokios kaip arbatos, ar padeda?? Aišku, ačiū, gal reikės pabandyt, jei prireiks. Papildyta: QUOTE(Pupushiukas @ 2010 03 06, 00:13) Vat čia irgi yra teisybės, kad negalima "laikyti". Bet kartais tenka, jei darbas reikalauja tam tikru laiku atsėdėt (pvz pamokoje
Turinciom problemu su pusles uzdegimu siulyciau issitiri ureaplazmas. As irgi turejau siu problemu, tai pasidariau si tyrima ir jas rado..su doxiciklinu issigydziau..
Sekmes gydantis!
Sveikutes
Na, kaip visoms sekasi? Mes irgi vaikuti planuojam... Bet man su pusle vis neramumai... Dirbu saltai... Pageriu vis Urinal, lyg tai ji galima planuojant ir bunant Ir dar gal kas naudojat UROSEPT? labai neblogi.. reikia po dvi tabl tris kartus per diena gert kai tik simptomai kazkokie lenda.. man labai padeda. Tik klausimas tas ar galima ji naudoti Tai gal kas zinote? Arba gal kas eitu kada pro vaistine ir galetu paklausti vaistininkes? ir cia parasyti.. Buciau laaabai dekinga...
Man istisos bedos su pusle ,kai pastojau dar pora kart buvo ,o po to dingo,na ir db mergaitei 10 menesiu ir vel prasidejo mano kosmarai kas antra diena
Sveikos
Ar dar yra kenčiančių nuo šlapimo pūslės uždegimo? Mano istorija tokia, kad jau pusantrų metų kankina dažni šlapimo pūslės uždegimai, vasarą gulėjau ligoninėje dėl inkstų uždegimo.. Po paskutinio antibiotikų gėrimo spalio mėnesį optimistiškai tikėjausi, kad viskas baigėsi, bet kur tau |