Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Vaikas auklės namuose
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Viskas apie aukles
ramute53
Įdomu kiek mokate jeigu vaiką vežate pas auklę,jis ten maitinamas ir prižiūrimas?
Ramunia
man irgi butu idomu suzinoti... o pvz. jei savo maisto produktus superki ir nunesi.. gal pigiau nei iprastai, nes tipo gal auklei patogiau savo namuose buti ir priziureti maziuka...?
Širdagraužis
Nemanau, kad namuose priziurint vaika, pigiau. Is vienos puses gerai, kai namuose nerandi bardako, is kitos puses, nesi tikrai garantuotas kaip aukle elgsis savo namuose.
Mili
niekas negali būti garantuotas kaip auklė elgsis tavo namuose taip pat.Jei nepasitiki žmogum tai kam jį samdyti prižiūrėti savo vaiką? Aš auginu du savo pametinukus ir pasiemiau dar vieną auklėtinį, kad man į namus atneštų. Gaunasi liuks mini darželis - vaikai vienas su kitu žaidžia, ir auklėtinio mamytė patenkinta ir aš prie pašalpų prisidedu. tiesa - imu 2,5 Lt
sandralita
as savo namuose priziuriu 2vaikus[2,5m]+auginu savo[3m].maista man mamos ideda padaryta,as tik pasildau.jos is tu zmoniu kuriems namai yra ju asmenine zona,nuo minties kad kazkas po ju namus vaikscios kai ju nebus net nupurto..o i darzelius neleidzia,kad nereiktu is darbo atsiprasinet kai vaikas serga,as juos visus ir liginu kai kokia bacila pristoja.zodziu auginu visus tris kaip savo,ir zaidziam,ir sergam kartu.broliskai. drinks_cheers.gif
sandralita
tiesa man moka nuo2iki2,5eu.mes uzsieni gyvenam,o ir lietuvoj matau panasiai 2,5lt
Kaštonė
Nelabai suprantu, kodėl tuo atveju, kai auklė žiūri vaiką SAVO namuose, jai mokama mažiau. Ar dėl to, kad žiūri kelis vaikus vienu metu? g.gif
sandralita
QUOTE(neras @ 2005 12 13, 14:37)
Nelabai suprantu, kodėl tuo atveju, kai auklė žiūri vaiką SAVO namuose, jai mokama mažiau. Ar dėl to, kad žiūri kelis vaikus vienu metu?  g.gif
*

nezinau kaip lt yra,niekad neteko tokio darbo dirbt ten.bet airijoj ziurek kur tu nori:namie ar ne,viena ar penkis,gausi tiek pat.man lt isvis labai aukles ziuriu myli:atlyginimai liux,atostoginiai,dovanos...gal sakau reiks profesija gryzus keist? g.gif mirksiukas.gif
Pelene
Labukas! Nudziugau siame skyrelyje pamacius Tave, Sandralita smile.gif As irgi is Airijos ir taip pat esu aukle kaip Sandralita biggrin.gif Priziuriu kartu su savo suneliu ir kita berniuka - ji visad atveza man i namus. Maista berniukui taip pat ideda - belieka tik pasildyt. As gaunu 3eurus uz valanda. Manau, kad siaip aukles gauna daugiau, nes kai manes prase priziuret Dzosa, tai jo mama sake,kad negales daug moket. Tad jei 3eurai maza kaina, tai is viso nustebau, kad Sandralita priziuredama 2vaikucius gauna tik 2-2.5euro. Bet man ne piniguos esme. As aukle is pasaukimo smile.gif Abu berniukai taip susidraugavo, kad negali viens be kito. Smagu ir man su dviems vaikuciais, ir berniukams kartu. Drauge mes piesiam, dainuojam, sokam, isdykaujam smile.gif Gaila, kad Lietuvoj teveliai nelabai nori aukles kartu su vaiku. Nesuprantu ju - juk is mano patirties akivaizdziai matosi, kad keliems vaikuciams ypatingai smagu. Na, gal su laiku ne tik sveciose salyse, bet ir Lietuvoj teveliu poziuris del aukliu pasikeis smile.gif
Aziza
QUOTE(Pelene @ 2005 12 18, 01:28)
Labukas! Nudziugau siame skyrelyje pamacius Tave, Sandralita smile.gif  As irgi is Airijos ir taip pat esu aukle kaip Sandralita biggrin.gif Priziuriu kartu su savo suneliu ir kita berniuka - ji visad atveza man i namus. Maista berniukui taip pat ideda - belieka tik pasildyt. As gaunu 3eurus uz valanda. Manau, kad siaip aukles gauna daugiau, nes kai manes prase priziuret Dzosa, tai jo mama sake,kad negales daug moket. Tad jei 3eurai maza kaina, tai is viso nustebau, kad Sandralita priziuredama 2vaikucius gauna tik 2-2.5euro. Bet man ne piniguos esme. As aukle is pasaukimo smile.gif Abu berniukai taip susidraugavo, kad negali viens be kito. Smagu ir man su dviems vaikuciais, ir berniukams kartu. Drauge mes piesiam, dainuojam, sokam, isdykaujam smile.gif Gaila, kad Lietuvoj teveliai nelabai nori aukles kartu su vaiku. Nesuprantu ju - juk is mano patirties akivaizdziai matosi, kad keliems vaikuciams ypatingai smagu. Na, gal su laiku ne tik sveciose salyse, bet ir Lietuvoj teveliu poziuris del aukliu pasikeis smile.gif
*

o kodel airijoj tiek mazai moka? blink.gif cia toks pat darbas kaip ir kiti, o uz kitus gauna 7-11euru g.gif o lietuvoj tai 2-2.5lt. yra labai mazai schmoll.gif nesvarbu ar tai aukles ar tos seimos butu namai, ypac jei maitina aukle savo maistu o ne mamos atnestu ax.gif
sandralita
matai mano abu vaikuciai yra lietuviu vaikai,o mus miestely yra tokia sutarta kaina 2 eu valanda,labai retai kas moka 2,5.o jei ziurint uzsienieciu vaikus tai tikiu kad moka daug daugiau.nezinau kodel mamos lt taip nori i namus ateinanciu aukliu,cia airijoj dauguma i namus veda..jau lietuves pasimoke is airiu.juk kiek yra atveju kad apvage,ateina svetimi issimaudyt,issiskalbt it tt.man auklevimas irgi patinka drinks_cheers.gif o ir vaikai labai susidraugauja.rudeni jau vesim visus i darzeli kur mokyklai ruosia,tai ir priprast visiem trim bus smagiau.
Pelene
Is tiesu, ir auklems Airijoj daugiau moka( maziausiai 5eurus per valanda. Taciau mes su taseima atsitiktinai susipazinom ir jie pasiule man priziuret ju vaika, tai man butu buve nepatogu is ju daug imt. Taip, tiesa, lietuviu seimos net ir Airijoj daug nepasiulo. O as priziuriu filipinieciu tautybes berniuka smile.gif
sandralita
na galbut dar priklauso nuo gyvenamos vietos?musu miestelis mazas,gal dubline ir uz lietuviu vaikus daugiau moka. g.gif
ramute53
Kažkaip tylu šitoje padangėje,negi taip mažai tėvelių vaikučius veda pas auklę į jos namus?
Auklės namuose turėtų vaikas savo vietelę miegojimuo,žaidimui,ugdymui bei lavinimui,Jeigu tai užmiesčio sodyba su grynu oru ,dideliu kiemu ir keletu auklės vaikų,jeigu jūsų vaikeliui čia būtų smagu ,saugu ir gera...Kiek būtų galima tikėtis už tokią paslaugą?
Simuko
QUOTE(ramute53 @ 2006 02 19, 15:14)
Kažkaip tylu šitoje padangėje,negi taip mažai tėvelių vaikučius veda pas auklę į jos namus? 
    Auklės namuose turėtų vaikas savo vietelę miegojimuo,žaidimui,ugdymui bei lavinimui,Jeigu tai užmiesčio sodyba su grynu oru ,dideliu kiemu ir keletu auklės vaikų,jeigu jūsų vaikeliui čia būtų smagu ,saugu ir gera...Kiek būtų galima tikėtis už tokią paslaugą?
*

nelabai supratau, ar cia savo paslaugos siulomos, ar norima suzinot, kiek galima uzsiprasyt g.gif unsure.gif
siaip nuo dvieju su puse lito iki triju su puse lito yra valandinis tokios aukles ikainis

o principas - kad vaikas pas aukle namuose, man labai labai priimtinas, tik problema, kad pasiula gana minimali.be to, reikia galvot ir apie vezima, jei pvz toli nuo darbo, tai jau islaidos, ir nemazos.o apie uzmiesti blink.gif , tai nzn - nes reikia ir nuvest ir parsivezt g.gif
drauguze
Man mieliau, kad auklė ateitų į mūsų namus. Savo namuose ji gali prisigalvoti visokiausių darbų (kaip namuose būna), o į vaiką kreipti mažiau dėmesio. O mano namuose auklės pagrindinis uždavinys yra būti su vaiku. Be to anksti ryte vaikas kartais dar miega ir gaila jį žadinti, rengti ir kažkur tempti. Aš tik už ateinančią auklę.
saveke

! 
Skelbimai šiame skyrelyje yra DRAUDŽIAMI
Ausriausias
Man irgi toks variantas atrodo priimtinas - kad vaikas pas aukle namuose..Man kazkaip nelabai, kad kazkas svetimas pas mane namie seimininkauja.. blush2.gif
Džinė79
aš jau 1,5 metų vežioju dukrytę pas auklę. tiesa, ją radom per pažįstamus, nes mane labai gąsdino mintis, kad mano dukrytė bus jos namuose. ačiū D., galiu tik geru žodžiu auklę minėti thumbup.gif vežu jai mėsą dukrytės pietums, užkandžius ir vaisius. o tarkim, svogūnai ir bulvės tai jau jos būna. moku 7 Lt už valandą. manau, kad tai pakankamai daug, bet svarbiausia, kad ji gera mano vaikui.
neritta
Labas vakarelis,

Pradedu ieskoti auklytes, kuri priimtu mano vaikuti pas save i namus. Idomu butu suzinoi kokie ikainiai tokiu auklyciu kurios augina vaikucisu aps save namie.

Dekoju uz informacija smile.gif
Liutas2006
Na, as irgi vaiką vedu pas auklę, bet mūsų auklė labai arti gyvena, kelios minutės nueiti. Jeigu reiktų vežioti kažkur, nežinau, nelabai patogu. O be to turime didelį agresyvų šunį, kuris turbūt nepripažintų auklės, kad ir kokia miela ji būtų smile.gif Minusas turbūt būtų tas, kad vaiką reikia kelti jeigu ilgiau miega, arba sirguliuojantį visaip suvyniotą, apkamšytą nešt. Na, bet kadangi sergame retai, tai labai kaip ir nejaučiu nepatogumo.
Pliusas didžiausias tai, kad man nereik visiškai nieko gaminti ir produktų pirkti. t.y. nereikia rūpintis vaiko mityba darbo dienomis thumbup.gif
gabute
Labai jau tylu sioje temeleje ax.gif Tai kokie tie ikainiai? Nes musu auklyte dabar pas mus namie buna, planuojame keisti gyvenamaja vieta ir galvojame, kad butu patogiai jeigu jai mes vaika veztume pas ja i namus. Kaip tada su maitinimu nes dabar tai ji gamina pas mus ir maitinasi abu, o kaip jei pas ja namie?
zuzana*
QUOTE(gabute @ 2009 04 01, 18:42)
Labai jau tylu sioje temeleje  ax.gif  Tai kokie tie ikainiai? Nes musu auklyte dabar pas mus namie buna, planuojame keisti gyvenamaja vieta ir galvojame, kad butu patogiai jeigu jai mes vaika veztume pas ja i namus. Kaip tada su maitinimu nes dabar tai ji gamina pas mus ir maitinasi abu, o kaip jei pas ja namie?
*

Mes pvz. užsiimam vaikų priežiūra savo namuose,imam 6lt./val.,į tą sumą įeina pilnas vaiko maitinimas,mamytėm tuo rūpintis nereikia.
Giedruttte
QUOTE(zuzana* @ 2009 04 03, 17:23)
Mes pvz. užsiimam vaikų priežiūra savo namuose,imam 6lt./val.,į tą sumą įeina pilnas vaiko maitinimas,mamytėm tuo rūpintis nereikia.
*

o jus is kokio miesto?
JM
QUOTE(gabute @ 2009 04 01, 16:42)
Labai jau tylu sioje temeleje  ax.gif  Tai kokie tie ikainiai?
*

Savo namuose priziuriu vaikucius mirksiukas.gif tai galiu pasidalinti informacija apie ikainius....pas mus menesinis mokestis 800lt mirksiukas.gif jei valandinis diena 10 val 40lt 4u.gif Su maitinimu 4u.gif
prie dubysos
Dabar ,kai vis daugiau aiskeja pedofilijos skandalu,gali buti nesaugu vaikuciui aukles namuose-o kas,jei aukles kuris namiskis pedofilas??? doh.gif
JM
QUOTE(mariug @ 2009 12 05, 11:30)
Dabar ,kai vis daugiau aiskeja pedofilijos skandalu,gali buti nesaugu vaikuciui aukles namuose-o kas,jei aukles kuris namiskis pedofilas??? doh.gif
*

manau jokio skirtumo ar aukles amuose vaikas priziurimas ar teveliu namuose...jei tai pedofilas ras budu..juk abiejais atvejais vaikai paliekami vieni su aukle cool.gif
ZEMIKA
Aš moku 5 Lt. už valandą Vilniuje.
Maistą vaikui atvežu. smile.gif
Silwer
Jus rasot apie galima nesauguma aukles namuose. Bet jus lygiai tai pat nuvede vaika i valstybini darzeli ir uzdare duris, neprikontroliuosit aukletojos veiklos. Turiu pazystama auklyte, kuri isdirbo darzeliuose 15 metu. Tokiu baisybiu pripasakojo, kad plaukai siausiasi. Ir skriaudzia aukletojos vaikus, ir nedamaitina. Darbo metu kavytes geria, skudurus parsidavineja, o vaikai kas sau...
As pas aukle i namus leidziu jau antra vaika. Ir esu visiskai rami del savo atzalu. Vaikai priziureti, pamaitinti, su jais uzsiimama. Matau, kad zmogus turi pasaukima tam darbui. Pas aukle yra vedami keli vaikuciai Siuo metu as labai dziaugiuosi ir tikiuosi toliau graziai draugauti 4u.gif
Tiesa moku 4lt. val. su maistu.
Germinė
Man,kaip auklei,būtų patogiau savo namuose,ir abiems pusėms pigiau-jiems nereiktų manęs maitint,man nekainuotų kelionė smile.gif Savo erdvėj jaučiuosi geriau,o žaislų,knygelių ir pieštukų turim tiek,kad užtektų ne vienam vaikučiui.

Daug metų aukliauju,išbandžiau abu variantus-didelio skirtumo nuo pasirinktos vietos vaiko lavinimui ir auklėjimui nėra.

Aš pati nenorėčiau,kad mano namuose šeimininkautų kita moteris. schmoll.gif

Vaikas auklės namuose pigiau dar ir dėl to,kad sutaupote dujų,elektros,vandens.Nereikia rūpintis,kad šaldytuve būtų visų reikiamų produktų...Keltis anksčiau,kad spėtumėt pasiklot lovas ir susirinkt išmėtytas kojines-juk nepatogu prieš svetimą žmogų biggrin.gif

Ar gundotės? mirksiukas.gif
Alexandra.R.
QUOTE(Silwer @ 2010 01 20, 07:47)
Bet jus lygiai tai pat nuvede vaika i valstybini darzeli ir uzdare duris, neprikontroliuosit aukletojos veiklos. Turiu pazystama auklyte, kuri isdirbo darzeliuose 15 metu. Tokiu baisybiu pripasakojo, kad plaukai siausiasi. Ir skriaudzia aukletojos vaikus, ir nedamaitina. Darbo metu kavytes geria, skudurus parsidavineja, o vaikai kas sau...
*

Pritariu. Gyvenau prie vaiku darzelio, tai tokiu dalyku prisiziurejau doh.gif Viena aukletoja pastoviai muse ir uz rubu tampe viena mergaite. Ant kitu tik siaip "putodavosi", svelniai tariant. O va tos mergaites buvo labai gaila. Tada niekaip nesureagavau ir tai mano klaida.

QUOTE(Skiautelė @ 2010 01 20, 10:29)
Nereikia rūpintis,kad šaldytuve būtų visų reikiamų produktų...Keltis anksčiau,kad spėtumėt pasiklot lovas ir susirinkt išmėtytas kojines-juk nepatogu prieš svetimą žmogų biggrin.gif

*

Kai kurioms mamoms betvarke namuose ne kliutis priimti svetima zmogu. Ypac, jei yra galimybe auklei liepti viska sutvarkyti (be papildomo mokescio).
Germinė
QUOTE(Alexandra.R. @ 2010 01 20, 13:57)
Pritariu. Gyvenau prie vaiku darzelio, tai tokiu dalyku prisiziurejau  doh.gif Viena aukletoja pastoviai muse ir uz rubu tampe viena mergaite. Ant kitu tik siaip "putodavosi", svelniai tariant. O va tos mergaites buvo labai gaila.  Tada niekaip nesureagavau ir tai mano klaida.
Kai kurioms mamoms betvarke namuose ne kliutis priimti svetima zmogu. Ypac, jei yra galimybe auklei liepti viska sutvarkyti (be papildomo mokescio).
*

TAIP
bet tada auklės reikia ne vaikui,o mamai bigsmile.gif
Kantri
O kreipiate demesi i tai ar aukle dirba oficialiai ar ne? Jei kas atsitiktu, kaip irodyti, kad ta zmogu samdei? g.gif
As kazkaip galvoju, kad tos, kurios susimoka mokescius, rimciau ziuri ir i savo darba, juk reiskia jos ne vienam menesiui ir ne vieniems metams planuoja tokia veikla..
Ka manote? 4u.gif
ramiai
Dirbu aukle, žinau, kad dirbsiu iki rugsėjo, nes šeima labai protingai nusprendė, kad augančiam vaikui bus geriausia bendrauti su vaikais, man yra labai smagu ir gera toje šeimoje, pastabų nesusilaukiu, todėl tikiuosi, kad ir jie manim patenkinti, bet nieko oficialiai neapiforminome. Atlyginimą sutarėme greičiau normalų, nei didelį. Ne kas beliktų, jei mokėčiau mokesčius. Jei juos mokėtų šeima - tai būtų jiems per kišenę. Šaunu, kad tie žmonės uždirba tiek, jog gali dar ir mane išlaikyti, visokie pajamų mokesčiai jau vieną kartą nuo tos jų gautos sumos valstybei sumokami. Na, bet tai nereiškia, kad aš nevertinu savo šiandieninės tarnybos, kad nesu nusiteikusi sulaukti savo pensijos šiandieniniame amplua. Ir literatūrą paskaitau, ir su pažįstama logopede pasitariu dėl garsų tarimo, ir su buvusiom kolegėm iš vaikų darželio bendrauju profesiškai, nes esminė atsakomybė juk yra pačiai sau.
Neduok dieve, nelaimės, bet niekuomet nesikratyčiau atsakomybės, jei būčiau 'prisidirbusi'.
Jūros*gėrybė
mes turim valandine auklyte ir už valanda mokame 7 lt (Vilniuje), plius atskirai vezame maista. susidaro toks ispudis cia paskaicius, kad labai daug mokam g.gif

Vaikiuka vezam auklei i namus.
knielita
Man asmeniskai patogiau kai vaikuti priziureti ateina aukle i mano namus. Bet cia mano asmenine nuomone. O patogiau del keliu dalyku ax.gif Vaikui namai iprasta vieta, yra jo valgymo vieta, lovyte, zaidimu vieta. Man tai aktualu ypac kai vaikas mazas ir sunkiai adaptuojasi svetimoje vietoje. Kas dar prideda pliusu tai jei vaikas serga nereikia jo nesti is namu ir vezti pas aukle.
Kalbu is savo varpines ir turiu mintyje valandine aukle kai vaikas serga ar patiems teveliais reikia kazkur iseiti.
panamera
gerai pazistant aukle kodel gi ne, bet jeigu ne tai pritariu auksciau pasisakiusiai, kad per daug rizikinga pas svetima zmogu namuose. Nors aisku kol nieko nera namie tai ir i savus namus galima daug ko prisivesti auklei tevams neinant........ g.gif
Juodaplaukė
mano sunus du metus ejo pas auklyte i namus,ji dar du savo leliukus priziurejo,tai buvom begalo be krasto patenkinti!!! viskas priklauso nuo zmogaus ( aukles ),man asmeniskai labai patiko kad i mano namus neejo svetimas zmogus ir kad man nereikejo gaminti blush2.gif mano vaikas bendravo su jos vaikais,jam buvo linksma ir gera! jei rasti patikima zmogu,tai butu idealus variantas! Musu auklyte buvo pati geriausia,deje jos maziukai jau paaugo ir ji grizo o darba smile.gif pris 2 metus per pati pika mokedavom 4lt per valanda su maistu 4u.gif
Nida liepa
Nenoreciau vezt i aukles namus
Reika
QUOTE(Nida liepa @ 2010 06 27, 10:52)
Nenoreciau vezt i aukles namus
*

kodel? nes daznai namu aukles priziuri kelis vaikucius, tai jusu vaikas gautu pabendrauti ir su kitais vaikais ir siaip aplinka pakeistu
Dior's
kaip tik manau, kad gerai vezti vaikiuka i aukles namus
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.