sveikos merginos, mamytės, vienos forumietės prašymu, atidarau naują temukę. jos idėjos superinės. prašome jungtis suidomėjusioms ir ne tik.
Labas mamytės,kadangi pati sergu šia liga
![]() ![]() ![]() Štai čia naudojami įrankiai ir popieriaus juostelės ![]() ![]() ![]() o kadangi pas mus provincijoi nera pirkt tokiu juosteliu tad jas susipjaustau pati Papildyta: ![]() o cia parodyta kaip pasidaryti tokias rožytes http://increations-ru.blogspot.com/2008/04/blog-post_13.html ![]() ![]() ![]() Čia dar įdomių darbeliu http://www.handwork.coop/SPEL.php
visai įdomu. man patinka, kad darant tokius rankdarbius gali dalyvauti ir vaikai
įdomu ar žodis kvilingas galėtų turėti kokį vertimą ar tiesiog kokį lietuvišką atitikmenį.. tos juostelės tiesiog juostelės ar jos yra perlenktos (dvigubos)? QUOTE(trr @ 2010 02 28, 18:29) visai įdomu. man patinka, kad darant tokius rankdarbius gali dalyvauti ir vaikai įdomu ar žodis kvilingas galėtų turėti kokį vertimą ar tiesiog kokį lietuvišką atitikmenį.. tos juostelės tiesiog juostelės ar jos yra perlenktos (dvigubos)? Anglišai tai ši technika vadinas "Quilling" ,o popierius geriau kai yra braižybinio popieriaus storio ![]() ![]() ![]()
tai supratau, kad čia iš angliško žodžio, ale vertimo nerandu.
žiūrint tai sakyčiau popieriaus sukučiai
na bet jau grožiai
įdomu ,kaip tuos popieriaus sukučius priklijuoi prie popieriaus,su kokiais klijais
cia tai nerealiai
del kliju tai siaip naudojami PVA,bet as naudoju momentinius super klijus.o del juosteliu tai yra specialus kvilingo popierius,gal tokiam Vilniuj ar Kaune ir yra.Ju buna ivairiu spalvu ir atspalviu, plocio,buna ir nesukarpytu(lapais).
![]() ![]() irankiai ![]() toki iranki pasidariau pati is adatos ir nebenaudojamo tusinuko ![]() panasiu liniuociu galima gauti kanceliariniu prekiu parduotuvej Papildyta:
o čia tavo darbelis? gal popierių kur internetu galima užsisakyt?
Kaip šaunu, aš vis laukiau kol kas nors atidarys temelę apie kvilingą.
QUOTE(irmuten @ 2010 03 01, 12:18) Kol kas juosteles susikarpau iš lapų bet tai labai nepatogu ir ilgai užtrunka taigi galima nusipirkti ilgą metalinę liniuotę, tą slankiojamą peiliuką ir ant kartono pasidėjus iš karto kelis, keliolika ar net keliasdešimt tų spalvotų lapų susipjaustai.. ir greičiau ir tiesiau..
Idėjos- interneto, atlikimas- mano.
Mano "vyniotinukai" Viskas ką turiu parsisiuntus iš interneto platybių. grožiai iš interneto Jei kas nors turite kokių gražių dalykėlių, pasirodykite
Na kas turi atliekamu pinigeliu gali toki isigyt
![]()
IRMUTEN labai grazus "vyniotinukai'
gražu labai, merginos.
na o aš tokiem gėriam neturiu dabar laiko, mezgu sau tuniką, laukia nebaigta staltiesė, pradėtas siuvinėt paveiksliukas, planuose mažajam numegzt švarkelis, dar turiu minty vieną mocherinį šalį, o pavasaris jau čia pat, tuoj į kiemą darbai išvilios, mažiuka smano gyvas sidabras, galiu tik pasigrožėt jūsų darbeliais
Tokiu juosteliu ir visu kitu priedu yra Kaunerankdarbiu parduotuveje Dauksos ir Vilniaus kampo netoli
As suzaveta tokiais darbeliais. Nieko nezinojau apie tokius menus, kol nepamaciau cia
Stebesiu ir toliau temute, kol rysiuos pati padaryti
Kokie gražūs margučiai (tikiuosi čia margučiai
tikiuosi suprasit ką aš čia parašiau
![]() ![]() ![]() ![]() Papildyta: Kvilingo pagrindai
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Papildyta: ![]() ![]() ![]() ![]()
FANTASTIKA
o pati ar turi savo darbelių? gali gal įdėt?
Koks grozis, ir as noriu Velykoms kvilingu kiausinuku papuosti. Sakykit, nijolevar, o jus koki popieriu karpot, paprasta spalvota, ar koki ir ant ko sukate, gal ant kokios ylos galima, as Vilniuje kol kas niekur nieko neaptikau, jau domejausi internetinese parduotuvese, bet labai jau brangu
QUOTE(kiniete333 @ 2010 03 02, 15:16) Koks grozis, ir as noriu Velykoms kvilingu kiausinuku papuosti. Sakykit, nijolevar, o jus koki popieriu karpot, paprasta spalvota, ar koki ir ant ko sukate, gal ant kokios ylos galima, as Vilniuje kol kas niekur nieko neaptikau, jau domejausi internetinese parduotuvese, bet labai jau brangu popieriu naudoju priklausomainuo to koks darbelis ir stora ir plona.o del ylos tai baisiai nepatogu geriau kai galiukas dvisakis juostelei ispraust
Aš tą įrankį sukimui pati pasigaminau. paemiau dvi vienodas adatas, ir sudejus jas viena kitos apsukau lipnia juosta. Palikau neapsukta mazdaug 7mm toj pusėj kur skirta siūlą įverti. Tas adatas pritvirtinau prie kotelio (pvz pieštuko) ir vuolia, puikiai veikia
Užtenka ir vienos adatos tik ta galiuka kur veriasi siulas reikia nudildyti
čia mano kaikurie darbeliai
Nijolevar, kokie gražūs darbeliai
Vau, kaip grazu, merginos, o kokio plocio juosteles karpot
labai garžu
Reiktu ieskoti www.savaspasaulis.lt
Sveikos
Kokie grazus ir idomus darbai...
sveikutes,ale grozybiu pamaciau
Šaunuolės darbininkės, čia jums
Nijolevar, kaip tu tuos "pukuotus" kiausinius padarei?
del juosteliu, atnese man vyras dideli maisha prishredintu spalvotu juosteliu QUOTE(Kusiuka @ 2010 03 05, 21:36) Nijolevar, kaip tu tuos "pukuotus" kiausinius padarei? del juosteliu, atnese man vyras dideli maisha prishredintu spalvotu juosteliu Na as susikarpau juosteles centimetro plocio ir smulkiai smulkiai sukarpau kaip paveikslelyje zemiau,o po to susuku ir klijuoju ant ispusto kiausinio
norejau paklaust ten kur daret ta dideli kiausini su gelytem. ant ko tas gelytes suklyjuotos? viena ant kitos? ar viduj yra koks plasmaninis permatomas kiausinis?
QUOTE(dorme @ 2010 03 06, 20:42) norejau paklaust ten kur daret ta dideli kiausini su gelytem. ant ko tas gelytes suklyjuotos? viena ant kitos? ar viduj yra koks plasmaninis permatomas kiausinis? Gelytes klijuotos viena prie kitos ,o vidus tusciaviduris,kad taip padaryti kaip forma naudojau baliona,is kurio po to atsargiai isleidau ora
Dar šiek tiek grožybių iš interneto platybių
|