Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: KVILINGAS
Supermamų klubas > Mūsų namai > Rankdarbiai
Pages: 1, 2, 3, 4
gabani
QUOTE(pinciukas @ 2010 03 02, 18:34)
nu pasirodau su savo dar nebaigtais daryt kiaušiniais  smile.gif
user posted image
*

labai grazus kiausinukai 4u.gif wub.gif .ir mes bandysim kazka panasaus,gal pavyks iki velyku papuost kelis ax.gif
Jasumi
QUOTE(nijolevar @ 2010 03 06, 21:24)
Gelytes klijuotos viena prie kitos ,o vidus tusciaviduris,kad taip padaryti kaip forma naudojau baliona,is kurio po to atsargiai isleidau ora  mirksiukas.gif
*

planuoju velykoms pasipuosti stala tokiais graziais marguciais bigsmile.gif kaip tas juosteles priklijuojat prie kiausinio? g.gif ir kaip tarpusavuje juostele priklijuojat kad ji nepratastu norimos formos?
nijolevar
QUOTE(Chera @ 2010 03 11, 14:48)
planuoju velykoms pasipuosti stala tokiais graziais marguciais  bigsmile.gif  kaip tas juosteles priklijuojat prie kiausinio?  g.gif  ir kaip tarpusavuje juostele priklijuojat kad ji nepratastu norimos formos?
*

Tiesa pasakius nelabai supratau klausima ,apie kuriuos kiausinius klausiat didiji ar mazuosius g.gif
Adatėlė
Noriu parodyti dukros daryta kiausinuka

user posted image

user posted image
mazge1979
labai gražus darbelis
jujuke
QUOTE(gabani @ 2010 03 11, 11:34)
labai grazus kiausinukai 4u.gif  wub.gif .ir mes bandysim kazka panasaus,gal pavyks iki velyku papuost kelis  ax.gif
*

ajajai ir is kur tiek kantrybes!!! thumbup.gif
urupeja2
fantastika koks grozis jau sukasi mintys kur ka pritaikyt galeciau doh.gif biggrin.gif , bet visu darbu nenudirbsi ax.gif , bet saunu kas uzsiima sitokiais groziais wub.gif
nijolevar
Štai mano dukrytės darbelis kurį nešis į mokyklą
user posted image
Jasumi
QUOTE(nijolevar @ 2010 03 11, 15:49)
Tiesa pasakius nelabai supratau klausima ,apie kuriuos kiausinius klausiat didiji ar mazuosius  g.gif
*

ant kiausinio luksto klijuojat susuktas juosteles ir klijuojat sonu tuos juosteles - tai klijuojat su lipalu ar kaip? blush2.gif

QUOTE(nijolevar @ 2010 03 14, 15:12)
user posted image
*

wub.gif ispudinga
nijolevar
QUOTE(Chera @ 2010 03 14, 16:19)
ant kiausinio luksto klijuojat susuktas juosteles ir klijuojat sonu tuos juosteles - tai klijuojat su lipalu ar kaip? 

ant lukšto klijuoju su moment klijais mirksiukas.gif
autojo
vaje, kiek cia grozybiu...
prisiziuriu, bet nieko taip ir nepabandau... cia neatrodo baisiai sudetinga, tik kantrybes reikia doh.gif
Adatėlė
QUOTE(nijolevar @ 2010 03 14, 14:12)
user posted image
*

labai grazu thumbup.gif nuostabios ramunes ir kiausinukas thumbup.gif
nijolevar
user posted image
jujuke
vajetus kiek groziu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
rug_gele
nu ir groziai mergikes wub.gif as apakus bigsmile.gif is kokiu paprastu dalyku galima sukurti kazka nepaprasto, ir grazaus, sekmes jums kuryboje 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Jolka_jv

Kiek gražių darbelių prisižiūrėjau. thumbup.gif Užsimaniau ir aš Velykom keleta margučių "kvilinguotų" pasidaryti wub.gif

Parodysiu ir savo pirmąjį darbelį.. Dariau dukterėčiai "tortą" smile.gif Mano sukimo įrankis buvo įpjautas dantų krapštukas 4u.gif Bet dabar reikės susimeistrauti įrankį su adata thumbup.gif

user posted image
Adatėlė
o,o,o,o koks tortas bigsmile.gif thumbup.gif

O CiA MANO DUKRYTES DARYTAS DAR VIENAS KAIUSINUKAS

user posted image

user posted image
mazge1979
wub.gif wub.gif
Ciuple
QUOTE(Jolka_jv @ 2010 03 15, 19:20)
Kiek gražių darbelių prisižiūrėjau.  thumbup.gif  Užsimaniau ir aš Velykom keleta margučių "kvilinguotų" pasidaryti  wub.gif

Parodysiu ir savo pirmąjį darbelį.. Dariau dukterėčiai "tortą" smile.gif Mano sukimo įrankis buvo įpjautas dantų krapštukas  4u.gif Bet dabar reikės susimeistrauti įrankį su adata  thumbup.gif

user posted image
*

Kokia šauni idėja Gimtadieniui thumbup.gif thumbup.gif
O torto gabalėlių viduje kažkokius siurprizus dėjote?
Jolka_jv
QUOTE(Ciuple @ 2010 03 17, 11:10)
Kokia šauni idėja Gimtadieniui thumbup.gif  thumbup.gif
O torto gabalėlių viduje kažkokius siurprizus dėjote?
*

Taip, kiekviename buvo po kokią smulkmenėlę arba nuorodą, kur ieškoti didesnės dovanos cool.gif
grite
Kokia srybėlaitė ....net apšalau nuo grožio wub.gif wub.gif wub.gif
*joli*
drinks_cheers.gif thumbup.gif Super torto įdėja thumbup.gif , kiek galima smulkių dovanėlių padaryt, ypač kai šventė kompanijai.Skrybelė turėtų gerai atrodyt thumbup.gif .O su kiaušinukais kiek galima įmantrybių prigalvot thumbup.gif drinks_cheers.gif . Labai smagu daryti tokius darbelius, jau išbandžiau.
dominyka3
[quote=nijolevar,2010 03 14, 14:12]

[quote=Adatėlė,2010 03 16, 09:23]
o,o,o,o koks tortas bigsmile.gif thumbup.gif

O CiA MANO DUKRYTES DARYTAS DAR VIENAS KAIUSINUKAS

Sveikos merginos, šituos grožius jūs darot, ar dukrytės bigsmile.gif g.gif
dar norėjau paklausti, kai susukat iš karto suklijuojat galą, ar pirmą padarot norimą formą ir paskui tik užklijuojat g.gif niekaip nesigauna, galvojau lengviau bus unsure.gif
Papildyta:

user posted image

norėčiau pabandyti tokius drugelius, o iš ko padaryti jų kunelius g.gif
Adatėlė
Bent jau man dukra tuos kiausinukus dare--bet dalyvavau konsultacijose ir as blush2.gif
Ji dare taip--susuka,kai kur atpalaiduoja ,uzfiksuja sulenkdama ir priklijuoja galiuka.
Drugeliu kuneliai manau irgi is popieriaus juosteliu susukti. g.gif
dominyka3
QUOTE(Adatėlė @ 2010 03 18, 12:01)
Bent jau man dukra tuos kiausinukus dare--bet dalyvavau konsultacijose ir as blush2.gif
Ji dare taip--susuka,kai kur atpalaiduoja ,uzfiksuja sulenkdama ir priklijuoja galiuka.
Drugeliu kuneliai manau irgi is popieriaus juosteliu susukti. g.gif
*

šaunuolė durka bigsmile.gif thumbup.gif
RASAJAN
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Neįtikėtina !!! Pažiūrėjus visus darbelius netekau žado. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
RASAJAN
O kur galima įsigyti įrankių? blush2.gif
dominyka3
QUOTE(RASAJAN @ 2010 03 20, 19:57)
O kur galima įsigyti įrankių?  blush2.gif
*

Aš tai , kaip kažkuri minėjo, nugnybau adatos galiuką ir įsmeigiau į pieštuką ( bet nežinau ar pagal paskirtį naudoju blush2.gif jei neklystu tas daiktas reikalingas juostelės susukimui rolleyes.gif ), o popierių susipjausčiau ax.gif
Jasumi
prisiziurejau siu grozybiu ir pakankamai dar naujo "rankdarbio" ir sugalvojau pati isbandyti smile.gif
user posted image
p.s. juosteles pasidariau su "srederiu", sukau juosteles ant savadarbio irankio ir naudojau PVA klijus rolleyes.gif
dominyka3
[quote=Chera,2010 03 21, 12:20]
prisiziurejau siu grozybiu ir pakankamai dar naujo "rankdarbio" ir sugalvojau pati isbandyti smile.gif

nu labai gražu bigsmile.gif

o jūs naudojat A4 formato popierių, ar didesnius ax.gif
Jasumi
QUOTE(dominyka3 @ 2010 03 21, 13:32)
o jūs naudojat A4 formato popierių, ar didesnius ax.gif
*

naudojau A4 formato igesneje dali....bet jei norint kad gautusi mazesni lapeliai - tai galima ir trumpesnes juosteles imti...reikia pabandzius ir tada jau supranti kokio ilgio juosteles tinkamiausios...bet manau taisykle butu - jei nori kuo didesnio lapelio tai reikia imti kuo ilgesne juostele, o jei nori miniatiuriniu - tai turi buti tuo trumpesne juostele wink.gif
dominyka3
aišku 4u.gif bandau daryti gyvunėlius iš pirmo psl., bet ko tai sunkiai gaunasi pilvai g.gif
nijolevar
Štai dar vienas mano dukrytės darbelis

user posted image
Rimuselis
QUOTE(nijolevar @ 2010 03 21, 20:04)

user posted image
*

Saunuole jusu mergyte thumbup.gif .Labai grazu.
dominyka3
[quote=nijolevar,2010 03 21, 19:04]

labai faini drugeliai thumbup.gif klausimas: norint iš kelių spalvų padaryti, reikia iškarto kelias juosteles susiklijuoti, ar daryti atskirai ir įdėti vieną į kitą ( kaži čia suprantamai paklausiau g.gif )
Jasumi
QUOTE(dominyka3 @ 2010 03 22, 13:25)
klausimas: norint iš kelių spalvų padaryti, reikia iškarto kelias juosteles susiklijuoti, ar daryti atskirai ir įdėti vieną į kitą ( kaži čia suprantamai paklausiau g.gif  )
*

as suklijuoju viena su kita ir tada susuku wink.gif
dominyka3
Aišku, aš irgi taip bandžiau daryt, bet man ta sparnelių forma visai nesigauna schmoll.gif unsure.gif bandau gyvunėlius biggrin.gif
nijolevar
[quote=dominyka3,2010 03 22, 13:25]
[quote=nijolevar,2010 03 21, 19:04]

labai faini drugeliai thumbup.gif klausimas: norint iš kelių spalvų padaryti, reikia iškarto kelias juosteles susiklijuoti, ar daryti atskirai ir įdėti vieną į kitą ( kaži čia suprantamai paklausiau g.gif )
*

[/quote]
Klijuojam 3 spalvu juosteles,mazesniems sparneliams naudojam trumpesnes juosteles,o kad gautusi vienodi naudojam stai tokia linuote

user posted image
dominyka3
QUOTE(nijolevar @ 2010 03 22, 20:05)
Klijuojam 3 spalvu juosteles,mazesniems sparneliams naudojam trumpesnes juosteles,o kad gautusi vienodi naudojam stai tokia linuote

user posted image
*

kaži ar mokėčiau su tokia dirbti, čia reiktu juostelę dėti į tą trikampį ir kažkaip sukti, ar kaip g.gif blush2.gif o kur jų yra pirkti rolleyes.gif
nijolevar
QUOTE(dominyka3 @ 2010 03 22, 21:16)
kaži ar mokėčiau su tokia dirbti, čia reiktu juostelę dėti į tą trikampį ir kažkaip sukti, ar kaip g.gif   blush2.gif  o kur jų yra pirkti rolleyes.gif
*

Pirkti yra kanceliarinių prekių parduotuvėse,o deti reikia ne i trikampiuka ,o i norimo dydžio apskritimus ir po to priklijavus juostelės galiuką suteikti skrituliukui norima forma (žiurekit temos treciame puslapy) mirksiukas.gif
dominyka3
QUOTE(nijolevar @ 2010 03 22, 20:57)
Pirkti yra kanceliarinių prekių parduotuvėse,o deti reikia ne i trikampiuka ,o i norimo dydžio apskritimus ir po to priklijavus juostelės galiuką suteikti skrituliukui norima forma (žiurekit temos treciame puslapy) mirksiukas.gif
*

aišku 4u.gif
pinciukas
o as vista padariau smile.gif

user posted image
Adatėlė
Kur jau čia višta--vias povas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
dominyka3
Višta tai faina, sumastyti dar taip reikia bigsmile.gif , kaip jūs taip gražiai padarot tuos lašelius, man kol kas tik sekasi skrituliukai ir kvadračiukai biggrin.gif
Forget
Oho kaip čia įdomu bigsmile.gif labai gražūs darbeliai
Papildyta:
user posted image

Galvoju, kad gražu būtų ant vestuvių kvietimo inicialus tokiu principu padaryti g.gif
pinciukas
QUOTE(dominyka3 @ 2010 03 25, 11:56)
Višta tai faina, sumastyti dar taip reikia bigsmile.gif  , kaip jūs taip gražiai padarot tuos lašelius, man kol kas tik sekasi skrituliukai ir kvadračiukai biggrin.gif
*

labai paprasta padaryt.pasidarai norimo dydzio rutuli ir ji is vienos puses suspaudi
va taip smile.gif
user posted image
dominyka3
[quote=pinciukas,2010 03 25, 17:20]
labai paprasta padaryt.pasidarai norimo dydzio rutuli ir ji is vienos puses suspaudi
va taip smile.gif

aš maždaug ir suprantu, bet kai reikia prispausti, kažkaip man visi galai išsilaksto doh.gif biggrin.gif bet dar nenuleidžiu ranku, kai turiu minutę laisvo laiko vis dar prisėdu prie žirafos biggrin.gif
MELDA
QUOTE(Forget @ 2010 03 25, 14:00)
Oho kaip čia įdomu bigsmile.gif labai gražūs darbeliai
Papildyta:
user posted image

Galvoju, kad gražu būtų ant vestuvių kvietimo inicialus tokiu principu padaryti g.gif
*

turbūt sunku priklijuoti
g.gif
dominyka3
Na, pabandžiau, pažaidžiau, manau ir užteks biggrin.gif nelabai man ko tai sekėsi g.gif biggrin.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
nijolevar
Kaip pirmas blynas labai geras thumbup.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.