QUOTE(jėga @ 2005 12 09, 11:28)
O ką reiškia spec. programos

na kai kompiuteriu pakoreguoji, padailini nuotrauką, naudodamas papildomus grafikos, dailės elementus, įvairius efektus ir t.t.
QUOTE(jėga @ 2005 12 09, 11:28) O ką reiškia spec. programos na kai kompiuteriu pakoreguoji, padailini nuotrauką, naudodamas papildomus grafikos, dailės elementus, įvairius efektus ir t.t.
Sunku buvo apsispręsti. Prabalsavau:
Linksmoji porelė Šalia manęs tu tikrai nesušalsi... Tu mano ...ir tik mano
kazkaip issiunciau nuotrauka patvirtinimui, jos nepatvirtino.. ir jokio paaiskinimo kodel?
Labai gražus konkursas. Gaila kad dar negaliu balsuoti. Gražiausia nuotraukos: O kas toliau
QUOTE(Yoli @ 2005 12 13, 19:07) pasižiūrėkite konkursų aprašymuose visada yra nurodomi terminai: nuo kada iki kada nuotraukos priimamos ir nuo kada iki kada balsuojame (o kai jau balsuojame, naujos nuotraukos nebepriimamos). Šiuo metu galite siųsti nuotrauką į konkursą "Šventinis atvirukas" - tik paskaitykite taisykles - ten yra tam tikrų reikalavimų nuotraukoms. O nuo gruodžio 19-20 dienomis prasidės dar 2 nauji foto konkursai QUOTE(Aurėja @ 2005 12 14, 11:16) pasižiūrėkite konkursų aprašymuose visada yra nurodomi terminai: nuo kada iki kada nuotraukos priimamos ir nuo kada iki kada balsuojame (o kai jau balsuojame, naujos nuotraukos nebepriimamos). Šiuo metu galite siųsti nuotrauką į konkursą "Šventinis atvirukas" - tik paskaitykite taisykles - ten yra tam tikrų reikalavimų nuotraukoms. O nuo gruodžio 19-20 dienomis prasidės dar 2 nauji foto konkursai na reikalavimus berods ivykdziau, siunciau vaiku nuotrauka... anksciau galvojau, kad galbut netinka nes seserui metu mergaite tik laiko kudiki ant ranku... o del termino tai bandziau dalyvauti kai konkurse dar dalyvavo tik 5-6 dalyviai.. siaip bet kokiu atveju turetu ateiti zinute su paaiskinimu. ar cia tik man taip atrodo QUOTE(Yoli @ 2005 12 14, 12:40) na reikalavimus berods ivykdziau, siunciau vaiku nuotrauka... anksciau galvojau, kad galbut netinka nes seserui metu mergaite tik laiko kudiki ant ranku... o del termino tai bandziau dalyvauti kai konkurse dar dalyvavo tik 5-6 dalyviai.. siaip bet kokiu atveju turetu ateiti zinute su paaiskinimu. ar cia tik man taip atrodo ne, asmeninis paaiškinimas neturi ateiti, taisyklė paprasta, ji įrašyta prie visų taisyklių klausimuose-atsakymuose: Jei matote, kad jūsų nuotrauka po 1-3 dienų atsidūrė skyrelyje "Neužpildytos", vadinasi ji nepatvirtinta. Tuomet ieškote įdomesnės geresnės ir kt. foto, iš naujo pildote paraišką ir mėginate dalyvauti konkurse su kita nuotrauka. Jei nuotrauka tinka, ji patviertinama labai greit, nuo išsiuntimo iki patvirtinimo gali praeiti nuo keliolikos minučių iki pusdienio (tik savaitgaliais trunka ilgiau 2-3 d.).
Prabalsavau. Bet man tiek daug jų ten fainų buvo. sunku išsirinkti.
norejau paklausti, o kaip paziureti kiek balsu turi nuotrauka???
dideliausi sveikinimai net dviem pirmosios vietos laimetojoam
Sveikinimai nugalėtojams
QUOTE(Pistacija @ 2005 12 15, 16:47) daznai nuotraukos vieta keiciasi, o ar tai priklauso nuo balsu? ne, nuo surinktų balsų skaičiaus nuotraukos vieta tikrai nepriklauso iki tos minutės, kol sustabdomas balsavimas. Jos keičia vietas tam, kad visoms tektų vienodai pabuvoti tiek galerijos viršuje, tiek per vidurį, tiek apačioje - visos lygios iki balsavimo pabaigos. 24 val., sustabdžius balsavimą, nuotraukos išsirikiuoja pagal balsų skaičių.
Sveikinu visus nugalėtojus
Sveikinimai nugalėtojams
džiaugiuosi, kad man labiausiai patikusios nuotraukos pirmoje vietoje. Džiugu.
Sveikinu visus dalyvavusius Dabar galima eiti ruoštis kitam konkursui
[attachmentid=42665]
TU MANO ŠIRDYJE Sveikiname visus foto konkurso "Tu mano širdyje" dalyvius! O ant apdovanojimų pakylos kviečiame 5 nugalėtojus: Tai "Vivo per lei..." [attachmentid=42656] ir "Ech... Ir pasaulis nustoja suktis..." [attachmentid=42657] SANTA, Kachiukai sveikiname judvi ir apdovanojame Jūsų nuotraukas firminiais supermama.lt aukso medaliais! [attachmentid=42658] [attachmentid=42658] Bei - naujausias Tajos CD "Tu mano širdyje" su dainininkės autografu! [attachmentid=42659] jėga, sveikiname laimėjus firminį supermama.lt sidabro medalį bei naujausią Tajos CD "Tu mano širdyje" su dainininkės autografu! [attachmentid=42660] [attachmentid=42661] ma, sveikiname ir apdovanojame firminiu supermama.lt bronzos medaliu! [attachmentid=42664] ir dovanojame naujausią Tajos albumą "Tu mano širdyje" su dainininkės autografu! IV-ąją vietą laimėjo nuotrauka - "Ar tekėsi? Muzikantai jau pasiruošę..." [attachmentid=42662] Kleoja, sveikiname ir apdovanojame naujausiu Tajos CD "Tu mano širdyje" su dainininkės autografu! Laimėtojas kviečiu parašyti man asmenines žinutes ir nurodyti savo: Vardą, Pavardę Adresą el.pašto adresą Prizai bus išsiųsti jums paštu (jei gyvenate Lietuvoje). !Dėmesio jei dalyvausite Kalėdiniame supermamų vakarėlyje gruodžio 23 d. laisvalaikio centre šeimai "7 mūzos", prizus galite atsiimti ten, tik parašykite man, ar jums išsiųsti paštu, ar atsiimsite per meet'ą. Ačiū.
ui kaip netikėta
AČIŪ visiems balsavusiems už mus
Labai,labai aciu
Sveikinu, sveikinu, sveikinu.
Sveikinu nugalėtojus.
Buvo pats sunkiausias konkursas. Tiesiog neįmanoma nuspręsti, kuri nuotrauka gražiausia. Būtų mano valia, būčiau apdovanojusi visas
Sveikinu ir as nugaletojus
Na tikru tikriausia nesamone.... aidari verta nors paguodos prizo, juk V - ta vieta...
Sveikinu nugalėtojus
Kleojos labai linksma nuotraukytė O paslaptingiausia nuotrauka, tai Mamulios. Tokia šilta nuotrauka
Kokios gražios nuotraukytes, bet mes jau turbut negalesim dalyvauti?
QUOTE(astrid @ 2005 12 18, 16:53) Supratau, logiškas paaiškinimas, kodėl ta nuotrauka turi gaut paguodos prizą, Astrid, pati kažkuriam konkurse buvau ketvirta, trūko berods tik vieno balso - pasidžiaugiau, kad buvo įvertinta forumiečių ir tiek. Nes man asmeniškai tas įvertinimas ir yra svarbiausias. QUOTE(Karbynė @ 2005 12 18, 18:07) Supratau, logiškas paaiškinimas, kodėl ta nuotrauka turi gaut paguodos prizą, Astrid, pati kažkuriam konkurse buvau ketvirta, trūko berods tik vieno balso - pasidžiaugiau, kad buvo įvertinta forumiečių ir tiek. Nes man asmeniškai tas įvertinimas ir yra svarbiausias. Na as ta konkursa jau pamirsau QUOTE(astrid @ 2005 12 18, 18:10) Na as ta konkursa jau pamirsau Na ką tu čia dabar O kačiuko , ačiū, bet gal nereikia QUOTE(Aidairi @ 2005 12 18, 19:26) Na ką tu čia dabar O kačiuko , ačiū, bet gal nereikia o pas mane kiek kaciu... ir man dar reikia... gerai, einame y kitus kankursus dalyvauti QUOTE(astrid @ 2005 12 18, 18:10) bet Aidairi labai nuliudo, kad taip gavosi. reikes Aidairi kaledoms kokia dovanele nupirkti, kad neliudetu. as jai gyva kaciuka padovanosiu QUOTE(Aidairi @ 2005 12 18, 18:26) Na ką tu čia dabar O kačiuko , ačiū, bet gal nereikia QUOTE(astrid @ 2005 12 18, 18:31) nu prisižvengiau |