Aiškiai parašyta - rašyti tik lietuviškomis raidėmis, pasižiūrėjau - " sėdi " angliškas pavadinimas
-----------------------------------------------------------
Labai graži nuotraukytė, kur muzikantai jau pasiruošę...
Nesuprantu konkurso sąlygų...
Aiškiai parašyta - rašyti tik lietuviškomis raidėmis, pasižiūrėjau - " sėdi " angliškas pavadinimas ----------------------------------------------------------- Labai graži nuotraukytė, kur muzikantai jau pasiruošę...
Gal kas galit sumazinti nuotraukyte
Aciu
QUOTE(Džinė @ 2005 12 02, 13:02) Nesuprantu konkurso sąlygų... Aiškiai parašyta - rašyti tik lietuviškomis raidėmis, ne taip supratote tą prašymą: pvz. kaip negalima rašyti: "Tu mano sirdyje, dziaugsmeli, sirduk, zvirbli" ir t.t. - Prašome kad rašytumėte širdyje, džiaugsmeli, širduk, žvirbli ir t.t. o jei jau nuotraukos pavadinimą rašote angliškai, prancūziškai, itališkai ar rusiškai ir kt, tuomet žinoma, kad nenaudojame lietuviškų raidžių.
Kokia nuostabi nuotrauka
Net sapnuose... Aš savo meilę jau turiu! Muzikantai jau pasiruošę... myliu tave aš amžinai... jetus koks
Aurėja, nusiunčiau nuotrauką, matau nepatvirtinta. ar ji neatitinka reikalavimų?
Nesuprantu kas negerai
O kodel mano nuotraukos nepatvirtina
Gal ji per maza????? Nesuprantu
Labai laukiu patvirtinimo
Labai smagus konkursas, einu ieskoti nuotrauku
Nuotraukos fantastishkos!!
Kazkodel mano nuotraukytes netvirtina..
mano taip pat nepatvirtina vis dar.........
As susimaisiau ir idejau nuotrauka visai netinkancia konkursui. As jos neuztvirtinau, bet kazkodel negaliu pildyt paraiskos is naujo. Ka daryt?
Tos nuotraukos, kurios buvo atrinktos konkursui, buvo patvirtintos vakar vakare, nors ir savaitgalis, o tos, kurios nebuvo patvirtintos, perkeltos į skyrelį"Neužpildytos" - tai reiškia, kad turėtumėte paieškoti įdomesnių išskirtinių kadrų, tikrai atitinkančių konkurso temą (ne tik pavadinimu
Daug nuotraukų buvo visai ištrinta, nes kiek jas beperkeltume prie "Neužpildytų", jos vėl ir vėl siunčiamos patvirtinimui... QUOTE(Aurėja @ 2005 12 04, 13:04) Tos nuotraukos, kurios buvo atrinktos konkursui, buvo patvirtintos vakar vakare, nors ir savaitgalis, o tos, kurios nebuvo patvirtintos, perkeltos į skyrelį"Neužpildytos" - tai reiškia, kad turėtumėte paieškoti įdomesnių išskirtinių kadrų, tikrai atitinkančių konkurso temą (ne tik pavadinimu Daug nuotraukų buvo visai ištrinta, nes kiek jas beperkeltume prie "Neužpildytų", jos vėl ir vėl siunčiamos patvirtinimui... Na, nenoriu ginčytis, bet labai daug nuotraukų, kur temą atitinka tik nuotraukos pavadinimas, bet tiek jau to, teks apsieiti be konkurso
nu aš peržiūrėjau visas foto ir nesuprantu kuri čia netinka pagal reikalavimus - visos atitinka juk
įdėjau nuotrauką ir išsiunčiau patvirtinimui. bet jokio pranešimo negavau, kad tipo ji jau išsiūsta , liko tuščias langas ir tiek. Ar taip turi būti? Ar aš ką ne taip darau?
Yra dvi nuotraukos pavadinimu "Broliška meilė" ir viena prie kitos
Labai lauksiu patvirtinimo, gal ši išsiųsta tiks
O mano nuotraukos nepatvirtina. Vakar issiunciau patvirtinimui, sendien radau vel kaip neuzpildyta. Kazkas blogai? Kas?
QUOTE(Kachiukai @ 2005 12 06, 13:47) O mano nuotraukos nepatvirtina. Vakar issiunciau patvirtinimui, sendien radau vel kaip neuzpildyta. Kazkas blogai? Kas? Iš šio konkurso sąlygų: QUOTE Siųskite konkursui nuotrauką, kurioje jūsų mažylis/-ė rodo ypatingą meilę ir dėmesį savo simpatijai, širdies draugui/-ei (ne mamai/tėčiui, ne žaislui/gyvūnėliui ir pan.!): mylu-mylu, pirmieji bučinukai, tyra vaikiška meile spinduliuojantys žvilgsniai tu mano širdyje! ir t.t.
O man tokia grazi ta nuotrauka :ak:
nesuprantu kodėl mano nuotauka netinka?
Kazin kodel mano dar nepatvirtino nuotraukos?Juk vakar vakare pareiskima uzpildziau,atrodo ir sumazinta,ir lietuviskas sriftas..
QUOTE(Scarlett @ 2005 12 07, 14:06) Fotokonkursų taisyklių punktas: QUOTE 4. Nuotraukos turi būti ne tik kokybiškos, bet ir estetiškos, nekeliančios neigiamų emocijų. Nuogumas pridengtas tiek, kad būtų saugu jas publikuoti Internete. Manome, jog nuotrauka kur apnuoginti vaiko lytiniai organai nėra saugu publikuoti internete. QUOTE(Toshe @ 2005 12 07, 20:23) Kazin kodel mano dar nepatvirtino nuotraukos?Juk vakar vakare pareiskima uzpildziau,atrodo ir sumazinta,ir lietuviskas sriftas.. O atitikimas temai? Iš šio konkurso sąlygų: QUOTE 1.Siųskite konkursui nuotrauką, kurioje jūsų mažylis/-ė rodo ypatingą meilę ir dėmesį savo simpatijai, širdies draugui/-ei ... Simpatija draugui (-ei) ne aplinkiniams. QUOTE(kajote @ 2005 11 29, 00:14) Gerai pastebejai Saunus konkursas, tik vis galva suku kaip reikes geriausius atrinkti. QUOTE(Scarlett @ 2005 12 08, 12:45) o jei kaip skamba beje, jau pataisiau, bet vėl prie neužpildytų matot, pataisymas pažeidė kitą taisyklę - nuotrauka negali būti koreguota spec.programomis.
Aš nežinau kas Tu... Kuo Tu vardu... Iš kur...
Ir gal užaugę nė neprisiminsime, kad buvom susitikę... O gal kada ir vėl, netyčia pastebėsime viens kitą ir susikibsim pirštais, gal net ne per stiklą... Labai geras kadras ir dar geresnis komentaras...
Na tai iki, broli, susitiksim kitą savaitgalį...
A tai čia į savaitinį darželį išsiruošė
Ech... Ir pasaulis nustoja suktis...- pati superiškiausia nuotrauka
Vat, netyčia aptikau, kad balsuot jau galima
Vadinas taip Na tai iki, broli... Pažiūrėk į mane, pupyte ... išraiškas pažiūrėkit Vivo per lei....nu nes skirias
Na,šį kartą man tai tikrai pritrūko vieno balso
Aš nežinau kas Tu...Kuo tu vardu ir t.t. Ech...ir pasaulis nustoja suktis Ar tekėsi? Muzikantai jau pasiruošę
man reikėjo 7 balsų, bet balsavau už pirmąsias mano sąraše
"širdele mano..." "Nu ką, jei jau tėvai tave pažadėjo, gyvensim kaip nors..." "o,maže" |