Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: "Tu mano širdyje"
Supermamų klubas > Bendras > Konkursai
Pages: 1, 2, 3
Džinė
Nesuprantu konkurso sąlygų... g.gif
Aiškiai parašyta - rašyti tik lietuviškomis raidėmis, pasižiūrėjau - " sėdi " angliškas pavadinimas unsure.gif
-----------------------------------------------------------
Labai graži nuotraukytė, kur muzikantai jau pasiruošę... thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
jėga
QUOTE(Džinė @ 2005 12 02, 12:02)
Aiškiai parašyta - rašyti tik lietuviškomis raidėmis, pasižiūrėjau - " sėdi " angliškas pavadinimas unsure.gif
*

Pavadinimas angliškas, o raidės - lietuviškos lotuliukas.gif lotuliukas.gif
SANTA
Gal kas galit sumazinti nuotraukyte unsure.gif ,prasau...........nu niekaip neiseina schmoll.gif .Turiu faina nuotraukyte ,gaila butu nesudalyvaut verysad.gif
SANTA
Aciu 4u.gif .Issiunciau nuotraukyte bigsmile.gif
Aurėja
QUOTE(Džinė @ 2005 12 02, 13:02)
Aiškiai parašyta - rašyti tik lietuviškomis raidėmis,

ne taip supratote tą prašymą:
pvz. kaip negalima rašyti:

"Tu mano sirdyje, dziaugsmeli, sirduk, zvirbli" ir t.t. - Prašome kad rašytumėte širdyje, džiaugsmeli, širduk, žvirbli ir t.t.

o jei jau nuotraukos pavadinimą rašote angliškai, prancūziškai, itališkai ar rusiškai ir kt, tuomet žinoma, kad nenaudojame lietuviškų raidžių.

Scarlett
QUOTE(Aurėja @ 2005 12 02, 14:59)

o jei jau nuotraukos pavadinimą rašote angliškai, prancūziškai, itališkai ar rusiškai ir kt, tuomet žinoma, kad nenaudojame lietuviškų raidžių.
*

kažkada bandžiau rusiškai, bet rodė vietoj raidžių vien skaičius ir hieroglifus g.gif
Aurėja
Kokia nuostabi nuotrauka wub.gif " Vivo per lei... " wub.gif
Ramunita
thumbup.gif Visada kartu. Nuo pradžios iki galo. Džiaugsme ir varge.
Net sapnuose...
thumbup.gif Geriausi draugai smile.gif
thumbup.gif Vivo per lei
thumbup.gif Ir kam gi laukt, nesuprantu -
Aš savo meilę jau turiu!
thumbup.gif Pirmasis bučinys...
thumbup.gif Na gerai, pradžiai leidžiu palaikyt už mano mažojo pirštelio, o vėliau...
thumbup.gif Ar tekėsi?
Muzikantai jau pasiruošę...
thumbup.gif Šalia tave aš jaučiuosi tokia saugi.........
thumbup.gif myliu tave kaip tik galiu mylėti,
myliu tave aš amžinai...

jetus koks wub.gif konkurselis wub.gif va cia bus sunku atsirinkti rolleyes.gif
Racegirl
Aurėja, nusiunčiau nuotrauką, matau nepatvirtinta. ar ji neatitinka reikalavimų? blush2.gif
berga
Nesuprantu kas negerai g.gif išsiunčiu nuotrauka pabuna prie nepatvirtintu ir dingsta,nei konkurse nera unsure.gif
SUNO
4u.gif Labai fainas konkurselis bigsmile.gif visos nuotraukites grazios,ypac tai super nuotraukite Vivo per lei thumbup.gif wub.gif
Krisliukas
O kodel mano nuotraukos nepatvirtina verysad.gif

Gal ji per maza????? Nesuprantu
Tarškutė
Labai laukiu patvirtinimo ax.gif
Fannya
Labai smagus konkursas, einu ieskoti nuotrauku smile.gif
burbuole
Nuotraukos fantastishkos!!
Kazkodel mano nuotraukytes netvirtina.. unsure.gif
Racegirl
mano taip pat nepatvirtina vis dar......... g.gif
gabce
QUOTE(Vėtružė @ 2005 11 27, 21:42)
Turiu šia tema gražią sūnaus nuotrauką. Bet jam jau 10 metų , o toje nuotraukoje gal tik kokie 3 metukai. Nežinau ar galiu siūsti tą nuotrauką konkursui...
*

Kodel ne. Jei ji labai grazi, tegul visi pasidziaugia thumbup.gif
Scarlett
QUOTE(Racegirl @ 2005 12 03, 18:30)
mano taip pat nepatvirtina vis dar......... g.gif
*

taigi šiandien išeiginė tongue.gif
Racegirl
QUOTE(Scarlett @ 2005 12 03, 21:57)
taigi šiandien išeiginė  tongue.gif
*

žinau, kad išeiginė biggrin.gif
bet nusiunčiau vakar ryte g.gif naujų atsiranda, maniškės nėr. lens.gif
Tarškutė
QUOTE(Racegirl @ 2005 12 03, 22:26)
žinau, kad išeiginė biggrin.gif
bet nusiunčiau vakar ryte g.gif  naujų atsiranda, maniškės nėr.  lens.gif
*

Race, man tas pats, bet gal dar patvirtins, o gal k ne taip parašėm ax.gif Nes kitam konkurse patvirtino rolleyes.gif
Pelene
As susimaisiau ir idejau nuotrauka visai netinkancia konkursui. As jos neuztvirtinau, bet kazkodel negaliu pildyt paraiskos is naujo. Ka daryt?
Aurėja
Tos nuotraukos, kurios buvo atrinktos konkursui, buvo patvirtintos vakar vakare, nors ir savaitgalis, o tos, kurios nebuvo patvirtintos, perkeltos į skyrelį"Neužpildytos" - tai reiškia, kad turėtumėte paieškoti įdomesnių išskirtinių kadrų, tikrai atitinkančių konkurso temą (ne tik pavadinimu mirksiukas.gif ) ir galite paraišką redaguoti, prikabinti naują nuotrauką ir siųsti iš naujo tvirtinti.
Daug nuotraukų buvo visai ištrinta, nes kiek jas beperkeltume prie "Neužpildytų", jos vėl ir vėl siunčiamos patvirtinimui...
Tarškutė
QUOTE(Aurėja @ 2005 12 04, 13:04)
Tos nuotraukos, kurios buvo atrinktos konkursui, buvo patvirtintos vakar vakare, nors ir savaitgalis, o tos, kurios nebuvo patvirtintos, perkeltos į skyrelį"Neužpildytos" - tai reiškia, kad turėtumėte paieškoti įdomesnių išskirtinių kadrų, tikrai atitinkančių konkurso temą (ne tik pavadinimu  mirksiukas.gif ) ir galite paraišką redaguoti, prikabinti naują nuotrauką ir siųsti iš naujo tvirtinti.
Daug nuotraukų buvo visai ištrinta, nes kiek jas beperkeltume prie "Neužpildytų", jos vėl ir vėl siunčiamos patvirtinimui...
*

Na, nenoriu ginčytis, bet labai daug nuotraukų, kur temą atitinka tik nuotraukos pavadinimas, bet tiek jau to, teks apsieiti be konkurso ax.gif
Čili
nu aš peržiūrėjau visas foto ir nesuprantu kuri čia netinka pagal reikalavimus - visos atitinka juk thumbup.gif
vailija
4u.gif 4u.gif 4u.gif Na, lauksim gal sikart ir musu patvirtins.

g.gif g.gif g.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Vėtružė
įdėjau nuotrauką ir išsiunčiau patvirtinimui. bet jokio pranešimo negavau, kad tipo ji jau išsiūsta , liko tuščias langas ir tiek. Ar taip turi būti? Ar aš ką ne taip darau?
Medona
Yra dvi nuotraukos pavadinimu "Broliška meilė" ir viena prie kitos ax.gif biggrin.gif
Tarškutė
Labai lauksiu patvirtinimo, gal ši išsiųsta tiks ax.gif
Agotukas
QUOTE(babuska @ 2005 12 05, 20:47)
Yra dvi nuotraukos pavadinimu "Broliška meilė" ir viena prie kitos  ax.gif  biggrin.gif
*

Aga, kazkaip bent jau is smalsumo apie konkurentus reiktu kitu fotkes perzvelgt rolleyes.gif
Fannya
O mano nuotraukos nepatvirtina. Vakar issiunciau patvirtinimui, sendien radau vel kaip neuzpildyta. Kazkas blogai? Kas?
Board
QUOTE(Kachiukai @ 2005 12 06, 13:47)
O mano nuotraukos nepatvirtina. Vakar issiunciau patvirtinimui, sendien radau vel kaip neuzpildyta. Kazkas blogai? Kas?
*

Iš šio konkurso sąlygų:
Siųskite konkursui nuotrauką, kurioje jūsų mažylis/-ė rodo ypatingą meilę ir dėmesį savo simpatijai, širdies draugui/-ei  (ne mamai/tėčiui, ne žaislui/gyvūnėliui ir pan.!): mylu-mylu, pirmieji bučinukai, tyra vaikiška meile spinduliuojantys žvilgsniai – „tu mano širdyje“! ir t.t.
Fannya
verysad.gif Ka darysi, kad mergyte i bernus dar nesidairo, leles - visas gyvenimas wub.gif
O man tokia grazi ta nuotrauka :ak:
Scarlett
nesuprantu kodėl mano nuotauka netinka? g.gif
Toshe
Kazin kodel mano dar nepatvirtino nuotraukos?Juk vakar vakare pareiskima uzpildziau,atrodo ir sumazinta,ir lietuviskas sriftas.. unsure.gif
Board
QUOTE(Scarlett @ 2005 12 07, 14:06)
nesuprantu kodėl mano nuotauka netinka?  g.gif
*

Fotokonkursų taisyklių punktas:
4. Nuotraukos turi būti ne tik kokybiškos, bet ir estetiškos, nekeliančios neigiamų emocijų. Nuogumas pridengtas tiek, kad būtų saugu jas publikuoti Internete.

Manome, jog nuotrauka kur apnuoginti vaiko lytiniai organai nėra saugu publikuoti internete.
Board
QUOTE(Toshe @ 2005 12 07, 20:23)
Kazin kodel mano dar nepatvirtino nuotraukos?Juk vakar vakare pareiskima uzpildziau,atrodo ir sumazinta,ir lietuviskas sriftas.. unsure.gif
*

O atitikimas temai?

Iš šio konkurso sąlygų:
1.Siųskite konkursui nuotrauką, kurioje jūsų mažylis/-ė rodo ypatingą meilę ir dėmesį savo simpatijai, širdies draugui/-ei ...

Simpatija draugui (-ei) ne aplinkiniams.
gabce
QUOTE(kajote @ 2005 11 29, 00:14)
Man atrodo, kad sis KONKURSAS labiau tiktu SV. VALENTINO DIENOS proga ax.gif
*

Gerai pastebejai thumbup.gif . Bet juk ziema uz lango, taip salta, o pasiziuri i siuos pupuliukus besiglaudziancius, besibuciuojancius taip gera ir silta pasidaro.
Saunus konkursas, tik vis galva suku kaip reikes geriausius atrinkti. blink.gif
Scarlett
QUOTE(Auges @ 2005 12 07, 20:44)
Fotokonkursų taisyklių punktas:

Manome, jog nuotrauka kur apnuoginti vaiko lytiniai organai nėra saugu publikuoti internete.
*

o jei kaip skamba bigsmile.gif doh.gif
beje, jau pataisiau, bet vėl prie neužpildytų verysad.gif
Aurėja
QUOTE(Scarlett @ 2005 12 08, 12:45)
o jei kaip skamba  bigsmile.gif  doh.gif
beje, jau pataisiau, bet vėl prie neužpildytų  verysad.gif

matot, pataisymas pažeidė kitą taisyklę - nuotrauka negali būti koreguota spec.programomis.
jėga
QUOTE(Aurėja @ 2005 12 09, 09:37)
matot, pataisymas pažeidė kitą taisyklę - nuotrauka negali būti koreguota spec.programomis.
*

O ką reiškia spec. programos unsure.gif unsure.gif
jėga
Aš nežinau kas Tu... Kuo Tu vardu... Iš kur...
Ir gal užaugę nė neprisiminsime, kad buvom susitikę...
O gal kada ir vėl, netyčia pastebėsime viens kitą
ir susikibsim pirštais, gal net ne per stiklą...
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Labai geras kadras ir dar geresnis komentaras... wub.gif
Solle
QUOTE(Aurėja @ 2005 12 02, 19:39)
Kokia nuostabi nuotrauka  wub.gif  " Vivo per lei... wub.gif
*

drinks_cheers.gif tikrai kad ''Vivo per lei'' nuostabi ir išsiskirianti iš kitu nuotraukytė thumbup.gif ....du romantikai wub.gif
jėga
Na tai iki, broli, susitiksim kitą savaitgalį...
A tai čia į savaitinį darželį išsiruošė g.gif Ar kaip čia taip... g.gif
Racegirl
QUOTE(jėga @ 2005 12 10, 15:00)
Na tai iki, broli, susitiksim kitą savaitgalį...
A tai čia į savaitinį darželį išsiruošė g.gif  Ar kaip čia taip... g.gif
*

o kam taip gilintis?
Kutuliukas
QUOTE(jėga @ 2005 12 10, 15:00)
Na tai iki, broli, susitiksim kitą savaitgalį... A tai čia į savaitinį darželį išsiruošė  Ar kaip čia taip...

*

Man rods pernelyg tiesmukai interpretuoji laugh.gif
vilmuke
Ech... Ir pasaulis nustoja suktis...- pati superiškiausia nuotrauka thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Aidairi
QUOTE(vilmuke @ 2005 12 10, 22:50)
Ech... Ir pasaulis nustoja suktis...- pati superiškiausia nuotrauka  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
*

Man ši nuotrauka kaip iš reklamos.
Kutuliukas
Vat, netyčia aptikau, kad balsuot jau galima biggrin.gif
Vadinas taip
Na tai iki, broli... biggrin.gif
Pažiūrėk į mane, pupyte ... išraiškas pažiūrėkit laugh.gif
Vivo per lei....nu nes skirias
vanesax
Na,šį kartą man tai tikrai pritrūko vieno balso smile.gif
Aš nežinau kas Tu...Kuo tu vardu ir t.t. thumbup.gif
Ech...ir pasaulis nustoja suktis thumbup.gif
Ar tekėsi? Muzikantai jau pasiruošę thumbup.gif
Čili
man reikėjo 7 balsų, bet balsavau už pirmąsias mano sąraše biggrin.gif :

"širdele mano..." wub.gif
"Nu ką, jei jau tėvai tave pažadėjo, gyvensim kaip nors..." thumbup.gif lotuliukas.gif
"o,maže" lotuliukas.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.