Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: "Tu mano širdyje"
Supermamų klubas > Bendras > Konkursai
Pages: 1, 2, 3
Aurėja
Tu mano širdyje wub.gif wub.gif

Ne kartą siūlėte mums surengti foto konkursą tema: „Kavalierius su pana“, „Mano pirmoji meilė“ ir pan. Jūsų norai pildosi – kviečiame dalyvauti naujausiame foto konkurse – „Tu mano širdyje“.

Šįkart jūsų laukia ypatingi prizai! Jūs vieni pirmųjų Lietuvoje džiaugsitės greit pasirodysiančiu naujausiu Tajos albumu - „Tu mano širdyje“. Net 5 laimėtojai gaus dovanų CD su Tajos autografu!

Siųskite konkursui nuotrauką, kurioje jūsų mažylis/-ė rodo ypatingą meilę ir dėmesį savo simpatijai, širdies draugui/-ei oro_buckis.gif friends.gif (ne mamai/tėčiui, ne žaislui/gyvūnėliui ir pan.!): mylu-mylu, pirmieji bučinukai, tyra vaikiška meile spinduliuojantys žvilgsniai – „tu mano širdyje“! ir t.t. wub.gif
Sėkmės Jums, paparaciams, gaudant tokius „karštus“ kadrus! bigsmile.gif heart.gif

Išrinkite gražią, kokybišką įdomią nuotrauką, kad į ją būtų malonu ir įdomu žiūrėti ne tik jums, bet ir kitiems. Jei matote, kad konkurse jau yra panaši nuotrauka, ieškokite savo albume originalesnės, įdomesnės, išskirtinės foto.

Prieš pildydami paraišką konkursui, perskaitykite jau dalyvaujančių konkurse nuotraukų pavadinimus – kad nesikartotumėte ir būtumėte originalūs! Taip sulauksite daugiau vertintojų dėmesio ir balsų. Rašykite jį lietuviškomis raidėmis (š,ą,č,ę,ė,į,ų,ū,ž).

Nepamirškite prieš siųsdami nuotrauką konkursui susipažinti su bendrosiomis fotokonkursų taisyklėmis! spauskit čia

Nuotraukas konkursui pateikti galėsite nuo 2005 12 01 iki 2005 12 10.
Už 3 labiausiai patikusias nuotraukas balsuosime 2005 12 11 – 2005 12 16.

heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif

[attachmentid=41013]
Vėtružė
Turiu šia tema gražią sūnaus nuotrauką. Bet jam jau 10 metų , o toje nuotraukoje gal tik kokie 3 metukai. Nežinau ar galiu siūsti tą nuotrauką konkursui...
Krisliukas
Labai idomus konkursas friends.gif

Butinai reikes sudalyvauti heart.gif

Sekmes visoms ir siame konkurse thumbup.gif

santa2.gif 000059.gif 000054.gif newyear.gif
Mažulėlė
o savo vaikystės nuotraukos ta tema negalima siųst? 4u.gif
Erszebeth
O jeigu ypatingu dėmesiu tarpusavyje dalinasi panos - tai jau netinka? g.gif laugh.gif
Aurėja
QUOTE(Vėtružė @ 2005 11 27, 21:42)
Nežinau ar galiu siūsti tą nuotrauką konkursui...
*

QUOTE(Mažulėlė @ 2005 11 27, 22:25)
o savo vaikystės nuotraukos ta tema negalima siųst?  4u.gif

galima

QUOTE(Erszebeth @ 2005 11 27, 23:09)
O jeigu ypatingu dėmesiu tarpusavyje dalinasi panos - tai jau netinka?  g.gif  laugh.gif

niugi tyra vaikiška meilė friends.gif
o be to baisiai jau sudėtinga būna neapsiplaukavusius dar lelius atskirti - kuris mergytė, o kuris berniukas, o ir jiems patiems iki 3-4 metų man rodos labai mažai rūpi su kokios lyties vaiku žaidžia ir meilę rodo wub.gif
Džiuga+
Ačiū už tokią gerą temą konkursui. drinks_cheers.gif Ir prizas thumbup.gif
ZIGOTA...
na apsidziaugiau kad naujas konkursas.ir dar labai gerai , kad jis palyginus neilgai truks.man patinka kad nera per ilgo balsavimo ir t.t. tiesiog puiku. valio kas taip sugalvojo!! 4u.gif
kajote
Man atrodo, kad sis KONKURSAS labiau tiktu SV. VALENTINO DIENOS proga ax.gif
Agotukas
Gaila, neturiu konkursui tinkamu fotkiu ax.gif Bet siaip tema labai thumbup.gif
Board
QUOTE(kajote @ 2005 11 28, 23:14)
*

Šv.valentinas yra "meilės" šventė taip pasakykim - suaugusiems. mirksiukas.gif
Vilika
Labai laukiu šio konkurso thumbup.gif Manau kad bus daug gražių foto ir dar daugiau gerų emocijų thumbup.gif Juk kas gali būti gražiau už vaikišką meilę mirksiukas.gif wub.gif wub.gif
SuperMama
QUOTE(kajote @ 2005 11 28, 23:14)
*

O Valentino dienos proga bus panašus konkursas, tik skirtas mamų ir tėčių (arba tiesiog porelių) meilei. bigsmile.gif
Mama_Tania
Manau pats šauniausias konkursas thumbup.gif

user posted image
Vilika
QUOTE(Mama_Tania @ 2005 11 30, 12:25)
Manau pats šauniausias konkursas thumbup.gif

user posted image
*

drinks_cheers.gif Pritariu 100% drinks_cheers.gif
SuperMama
O kodėl niekas niekad nepagiria mūsų konkursų baneriukų blush2.gif Kad ir šis jau toks gražuolis wub.gif Nors į konkursą prie kitų nuotraukų dėk lotuliukas.gif
limma
liuks konkursas ir mes turim net kelias tam konkursui tinkancias nuotraukytes, dabar tik sunku isrinkt kuria siust i konkursa bigsmile.gif
Aidairi
o aš turiu nevieną tinkančią nuotrauką,bet galvoju dar pagauti gerų momentų.taip sakant,šviežesnių...
Aidairi
QUOTE(SuperMama @ 2005 11 30, 12:31)
O kodėl niekas niekad nepagiria mūsų konkursų baneriukų  blush2.gif  Kad ir šis jau toks gražuolis  wub.gif Nors į konkursą prie kitų nuotraukų dėk  lotuliukas.gif
*

jau koks gražuolis šio konkurso baneriukas.... 4u.gif
biggrin.gif
ZIGOTA...
QUOTE(Aidairi @ 2005 11 30, 20:02)
o aš turiu nevieną tinkančią nuotrauką,bet galvoju dar pagauti gerų momentų.taip sakant,šviežesnių...
*

sviesia tik vista turi buti, o foto visos gerai!! thumbup.gif
Milana
Liux konkursiukas drinks_cheers.gif
Varau daba ieskot bernu savo panai lens.gif
Derra
Užpildžiau paraišką dalyvauti konkurse, bet nežinau, ar viską gerai padariau ir ar gavote?
Aurėja
QUOTE(Žvaigždutė @ 2005 12 01, 07:12)
Užpildžiau paraišką dalyvauti konkurse, bet nežinau, ar viską gerai padariau ir ar gavote?

viskas ok, ji patvirtinta
Kutuliukas
QUOTE(Aidairi @ 2005 11 30, 20:05)
jau koks gražuolis šio konkurso baneriukas.... 4u.gif 
biggrin.gif

*

Sakai patvirtintų? g.gif
kajote
QUOTE(SuperMama @ 2005 11 30, 10:56)
O Valentino dienos proga bus panašus konkursas, tik skirtas mamų ir tėčių (arba tiesiog porelių) meilei.  bigsmile.gif
*

SAUNU drinks_cheers.gif
kajote
Dabar tik pamaciau, kad jau yra nuotraukyciu yahoo.gif
Visos labai labai fainos thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ir kol kas visos skirtingos, kas man ir patinka thumbup.gif
Mama_Tania
QUOTE(SuperMama @ 2005 11 30, 13:31)
O kodėl niekas niekad nepagiria mūsų konkursų baneriukų  blush2.gif  Kad ir šis jau toks gražuolis  wub.gif Nors į konkursą prie kitų nuotraukų dėk  lotuliukas.gif
*

ačiū už įvertinimą user posted image
berga
Musu nuotraukyte prie nepatvirtintu,ar kazkas negerai,ar paprasciausiai reik palaukti g.gif
Čili
reikia palaukti - mes irgi laukiam bigsmile.gif
Board
Dar ir šiais laikais liko džentelmenų,
kurie damoms bučiuoja rankas..
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Ir kodėl gi tie džentelmenai užaugę pamiršta tą įgimtą bruožą biggrin.gif
Čili
QUOTE(Auges @ 2005 12 01, 14:39)
Dar ir šiais laikais liko džentelmenų,
kurie damoms bučiuoja rankas..
  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Ir kodėl gi tie džentelmenai užaugę pamiršta tą įgimtą bruožą  biggrin.gif
*

reikia tikėtis, kad berniukų mamos juos užaugins džentelmenais biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

man tai dar patinka ta foto su hamaku, tokia nuotaikinga labai wub.gif
jėga
Nu ką, jei jau tėvai tave pažadėjo, gyvensim kaip nors... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Oi, prisijuokiau lotuliukas.gif Vaikų išraiška, o ir pavadinimas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
jėga
QUOTE(Milana @ 2005 11 30, 23:27)
Liux konkursiukas drinks_cheers.gif
Varau daba ieskot bernu savo panai lens.gif
*

Kur rast panų mano bernams g.gif wub.gif
SuperBaba
QUOTE(jėga @ 2005 12 01, 16:38)
[b]Nu ką, jei jau tėvai taveiu,
*

Pritariu, fotke ir komentaras vertas demesio thumbup.gif
Jicky
QUOTE(SuperMama @ 2005 11 30, 12:31)
O kodėl niekas niekad nepagiria mūsų konkursų baneriukų  blush2.gif 
*

Kas tas "baneriukas"??? ax.gif
Agotukas
QUOTE(jėga @ 2005 12 01, 15:38)
Nu ką, jei jau tėvai tave pažadėjo, gyvensim kaip nors... lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Oi, prisijuokiau lotuliukas.gif  Vaikų išraiška, o ir pavadinimas thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
*

lotuliukas.gif lotuliukas.gif Net balsu juokiausi laugh.gif Is viso labai daug sauniu fotkiu thumbup.gif
Scarlett
man irgi labai patinka šio konkurso nuotraukos thumbup.gif
kolkas visos thumbup.gif santa2.gif
Gitatuka
Sudalyvavom ir mes smile.gif ..gražus konkursas thumbup.gif ...tik mano Tajus dar mažutis ir bučiuotis nemoka, blush2.gif nebent seilėtis bigsmile.gif ..na bet suradau foto su didžiąja dukruže tongue.gif ax.gif
Gitatuka
doh.gif na bet, kaip būtų šaunu wub.gif Tajui gauti Tajos autografą biggrin.gif
Derra
QUOTE(jėga @ 2005 12 01, 15:42)
Kur rast panų mano bernams g.gif  wub.gif
*

Ar maniškė tiks? biggrin.gif
kajote
QUOTE(jėga @ 2005 12 01, 15:38)
Nu ką, jei jau tėvai tave pažadėjo, gyvensim kaip nors... lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Oi, prisijuokiau lotuliukas.gif  Vaikų išraiška, o ir pavadinimas thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
*

Man irgi sita nuotrauka tiesiog super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ir pavadinima mamyte toki gera sugalvojo, LIUKS thumbup.gif 4u.gif

Nieko sau
Visos labai grazios nuotraukos wub.gif
Labai patiko Karbynes dukrelos smile.gif thumbup.gif (tikiuos neapsipazinau doh.gif )
Aurėja
QUOTE(Supergirl @ 2005 12 01, 17:21)
Kas tas "baneriukas"??? ax.gif
*

tai yra tie reklaminiai skydeliai, kuriuos matote forumo lango dešinėje "paraštėje" ir viršuje - arba kitaip tariant - reklamos. Tai čia buvo kalbėta apie reklaminį skydelį viršuje, kviečiantį į šį konkursą bigsmile.gif
Kutuliukas
O man pažiūrėk į mane pupyte... į akį krito....tokia sarmatlyvai faina blush2.gif bigsmile.gif
c-girl
Man pati pati paciausia "Kas bus veliau?..", nu kaip atvirute kokia...bet gal tik pavadinimas galetu buti idomesnis g.gif ax.gif

O berniukai su berniukais ir mergytes su mergytem, gali dalyvauti g.gif nes tokiu pastebejau ax.gif tongue.gif
Kutuliukas
QUOTE(californiagirl @ 2005 12 02, 01:35)

O berniukai su berniukais ir mergytes su mergytem, gali dalyvauti  g.gif  nes tokiu pastebejau ax.gif  tongue.gif
*

tongue.gif
QUOTE(Aurėja @ 2005 11 28, 11:57)
galima
niugi tyra vaikiška meilė  friends.gif
o be to baisiai jau sudėtinga būna neapsiplaukavusius dar lelius atskirti - kuris mergytė, o kuris berniukas, o ir jiems patiems iki 3-4 metų man rodos labai mažai rūpi su kokios lyties vaiku žaidžia ir meilę rodo  wub.gif
*

c-girl
Apsispresk pagaliau: ar as, ar toji brunete? thumbup.gif thumbup.gif
Oi oi, bus SUNKU si karta pasirinkti doh.gif
linada
aš vat negaliu suprast išsisiuntė mano paraiška ar ne, ir kaip sužinot????ir kokioj ji ten eilėj turi būti g.gif
čia man po nakties"zobiai...atrieda atdunda"....nebesigaudau..... user posted image
Čili
QUOTE(linada @ 2005 12 02, 09:26)
aš vat negaliu suprast išsisiuntė mano paraiška ar ne, ir kaip sužinot????ir kokioj ji ten eilėj turi būti g.gif
čia man po nakties"zobiai...atrieda atdunda"....nebesigaudau..... user posted image
*

kai prisegi nuotrauką, turi paspausti "išsaugoti pakeitimus", tada atsiranda mažytė nuotraukytė kampe, paspaudi šauktuką ir turi atsirasti prie "nepatvirtintų", jei ką nors blogai darei, atsiras prie "neužpildytų", tada iš naujo bandyk segt nuotrauką smile.gif
linada
QUOTE(Čili @ 2005 12 02, 09:46)
kai prisegi nuotrauką, turi paspausti "išsaugoti pakeitimus", tada atsiranda mažytė nuotraukytė kampe, paspaudi šauktuką ir turi atsirasti prie "nepatvirtintų", jei ką nors blogai darei, atsiras prie "neužpildytų", tada iš naujo bandyk segt nuotrauką smile.gif
*

ačiū dėkui, tai dabar kankinsiuos su nuotraukos mažinimu doh.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.