SUPER MAN PATIKO
QUOTE(Jurgytė @ 2004 04 29, 21:26) Sveikutės, perskaičiau tai viename psichologijos žurnale. 10 vertingų vaikų patarinų: 1. Negadink manęs. Aš puikiai suprantu, kad nebūtinai turiu gauti viską, ko prašau. Aš tik bandau tave. 2. Nebijok man būti griežtas. Man taip geriau, aš tada jaučiuosi saugus. 3. Nebark manęs prie svetimų žmonių. Tavo pastabos, pasakytos prie keturių akių, bus žymiai veiksmingesnės. 4. Neleisk man išmokti blogų dalykų. Aš tikiu, kad tu pastebėsi dar jų užuomazgas. 5. Neklok man kelio kilimėliais, aš turiu nueiti savo gumbų kelią. 6. Nebambėk. Jei taip darysi, aš ginsiuosi apkursdamas. 7. Neužmiršk, kad aš nemoku reikšti savo norų taip aiškiai, kaip suaugęs žmogus. Štai kodėl aš kartais būnu netikslus. 8. Neprieštarauk pati sau, nes aš nebežinau, kaip elgtis ir prarandu pasitikėjimą tavimi. 9. Rask laiko atsakyti į mano klausimus. Priešingu atveju pastebėsi, kad aš tavęs neklausinėju, o atsakymų ieškau kitur. 10. Atmink, kad aš negaliu augti laimingas be tavo meilės ir supratimo. Bet juk tai savaime suprantame, tiesa? nu tokie geri patarimai, sakes !!
Tik vaikai gali ismokyti mus, mamas, kantrybes, gali ismokyti mus kilniai istverti visus sunkumus, ir tik vaikai gali padaryti musu, moteru, gyvenimus is tiesu prasmingais
Labai tiksliai pasakyta
super
QUOTE(simsia @ 2006 01 27, 01:48) labai geri patarimai O čia radau dar ši ta........ Tai ka girdejome kai buvome vaikai: Stovek ramiai Nekalbek pilna burna Ziurek,nepargriuk Ateik cia Eik pazaisk dabar vienas Paskubek Kodel manes neklausai Nesmaisyk man po kojomis Neissitepk Viska suvalgyk Duok,as padarysiu Tu nemokesi Patylek Eik miegoti Nesimaisykman Apsirenk Kur begi...dabar tai tau bus... Neliesk Nestovek sauleje Atsargiai...esi per mazas Pasisveikink As uzsiemes... netrukdyk Jau isitepei Nesuprakaituok Eik greiciau Sakiau juk,kad pargriusi... Eik greiciau (visur gale sauktukai..) Tai ka norejome isgirsti kai buvome mazi vaikai: Kaip jautiesi ? Pasitikiu tavim Tu toks grazus Kaip gerai,kad tave turiu Noriu isklausyti tave Tu toks svelnus Ar tu laimingas Pasakyk,kada jautesi nelaimingas Pasikalbekime truputi Jei nori papasakok man Man patinko toks koks esi Kas tave supykde Pasakyk,jei suklydau Ka apie tai manai Kada tau nepatinku Ar tau liudna Man patinka buti su tavimi Kas tave nuskriaude Kodelgi sito nenori Papasakok man apie ka galvoji Verk jei skaudu... Tu toks mielas Gal bijai Atsispausdinau
ZInot, ties kai kuriais punktais susigedau.Bet savo dukryte myliu be proto
teisingai pritariu kad vaikui reikia silumos
siandien taip pervargau, pykau ant maziuko, kad ilgai neuzmigo.... paskaiciau sita skyreli- net susigraudinau....
Labai geri patarimai, mums teveliams. Vienus ju net zadi ideti i krikstynu laikrastuka savo suneliui
QUOTE(Rosandra @ 2006 06 06, 20:13) Man kažkaip asocijuojasi su šiuo eilėraščiu Aš trapus ir baltas popieriaus lapas, Pats nusispalvinti negaliu. Tad jei piešite mane tamsiomis spalvomis - būsiu niūrus, Jei piešite mane skaisčiomis spalvomis - būsiu šviesus ir linksmas. Aš paruoštas lipdymui molio gabalas, Pats nusilipdyti negaliu. Tad jei lipdysite mane piktą - būsiu gąsdinantis, Jei lipdysite mane mąstantį - būsiu paguodžiantis. Aš maža, gležna gyvybės sėkla, Pati išdygti negaliu. Tad jei sėsite mane abejingai - užaugsiu menka, Jei sėsite mane su meile - užaugsiu derlinga. Aš Jūsų sumanyta, bet neužbaigta daina, Pati sau žodžių pasirašyti negaliu. Tad jei sudėsite į mane bet kokius žodžius - skambėsiu padrikai, Jei sudėsite į mane išminties pilnus žodžius - skambėsiu gyvai. Globokite, mylėkite mane. Aš - Jūsų vaikas! SAKES KAIP GRAZU
Nusirašysim šiuos
nuostabus zodziai
Protingi zodziai taciau nevisada sekasi elgtis taip kaip reikia
DAzniausiai emozijos ima virsu, o tik veliau pagalvoji kaip reikejo elgtis
labai geri patarimai
labai geri patarimai
Labai geri patarimai,grazus zodziai. 8 ypac aktualus mums
QUOTE(Rosandra @ 2006 06 06, 20:13) Man kažkaip asocijuojasi su šiuo eilėraščiu Aš trapus ir baltas popieriaus lapas, Pats nusispalvinti negaliu. Tad jei piešite mane tamsiomis spalvomis - būsiu niūrus, Jei piešite mane skaisčiomis spalvomis - būsiu šviesus ir linksmas. Aš paruoštas lipdymui molio gabalas, Pats nusilipdyti negaliu. Tad jei lipdysite mane piktą - būsiu gąsdinantis, Jei lipdysite mane mąstantį - būsiu paguodžiantis. Aš maža, gležna gyvybės sėkla, Pati išdygti negaliu. Tad jei sėsite mane abejingai - užaugsiu menka, Jei sėsite mane su meile - užaugsiu derlinga. Aš Jūsų sumanyta, bet neužbaigta daina, Pati sau žodžių pasirašyti negaliu. Tad jei sudėsite į mane bet kokius žodžius - skambėsiu padrikai, Jei sudėsite į mane išminties pilnus žodžius - skambėsiu gyvai. Globokite, mylėkite mane. Aš - Jūsų vaikas! Gal žinote, kas autorius?
Patarimai super
dievinu vaikucius
Isties vercia susimasyti
Gal baikim pritarinėti, aikčioti taip nuolat pildydamos temos puslapius, geriau kažką naudingo į temą - "10 vaiko patarimų" pasakykim.
Nors kiek į temą - auklėdama savo vaikus aš dažnai prisimenu dalykus iš savo tėvų, kuriuos sakiau tikrai nedarysiu ar nesakysiu savo vaikams. Tai būtų panašiai, kaip patarimai - tai, ką norėtų girdėti mūsų vaikai arba ko nenorėtų girdėti mūsų vaikai ir t.t. |