Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Pilvo diegimas nėštumo metu
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Aš nėščia! > Nėščiosios sveikata
farinelli
Sveikos esamos ir busimos mamytes 4u.gif
dabar as kaip 26 sav nestuke.gif
tai va... jau kelias dienas uzeina pilvo diegliai verysad.gif sianakt pora kartu po puse minutes kazkur tesesi stiprus diegliai(jau pamaniau gimdysiu)laukiuosi antro...su pirmu nestumu tokiu problemu neturejau ..pas gydytoja tik kita savaite.gal kam taip yra...man labai panasu i parengiamuosius saremius...bet jie juk peranksti(bent man taip atrodo)o gal nuo to,kad kartais savo pirmagymi pakilnoju..kuris 13 kg sveria...nebezinau ka mastyti...patarkite man doh.gif
maukis2
labas 4u.gif
siulau maziau nervintis, nekilnoti pirmagimio ir geriau pasiskambint i greitosios pagalbos konsultacini nr smile.gif jei skambint is pildyk, tai nr bus 033(nemokamai)
manau po pokalbio apsiraminsi ir bentjau zinosi ka daryti, tak nedelsk, o tikrai paskambink ir pasitark..nesakau nieko blogo, bet geriau nejuokauti su vaikelio gerove thumbup.gif
zzaliosakyss
man irgi antras nestumas,pirmam vaikeliui 8 menesiai,o as 20 savaiciu nescia,kartais kai uzeina skausmai tai net paeit neina,as irgi mazaja nesioju ir kilnoju,tai vakar pas gydytoja buvau,nu paziurejo ,buvo viskas gerai,nera jokiu blogu pozymiu,sake tiesiog nekelti sunkiai ir magnio gerti miltuku,pasisaugau ir nekilnoju tiek maziukes,jei kambary buna vyras ar uosvis tai jie man visada padeda nunesti kur reikia,pastebejau kai nekeliu ir taip neuzeina,dar gydytoja sake,kad nestumas vienas po kito ir tiesiog taip gali buti,isskyru svarbu blogu kokiu nera ir pasisaugot,kai uzeina skausmas nueiti ir prigulti,namu ruosa palauks,svarbiau sveikata
kukute24
su diegliais ir as turiu problemu.. bet jie man prasidejo tik nuo 21 savaites, kaip jau suriecia.. verysad.gif reikes skambinti gal ir man paklausti... sad.gif
agneciuke
As siandien buvau pas ginekologe, ir paklausiau, kas tai galetu buti? nes man dieglys ysisuko netoli kirksnies. budavo pasedziu siek tiek, reikia atsistoti tai kad sudiegs nezmoniskai doh.gif tai jinai patare ysigyti nesciosios ta dirza, kad padetu pilvuka palaikyti, man beje 22sav. o tas skausmas gali uzeiti nuo pastovaus gulejimo ar sedejimo, patare kas pora valandu atsistot ir pavaiksciot. ir dar magny gerti, nes jis slopina tuos tempimus. bet jei gimda nekieteja tai viskas tada tvarkoj, tiesiog tempiasi raisciai, leliukas vietos daugiau iesko pilvukyje nestuke.gif
Grete123
Mum 17 pilnu savaiciu, bet vakar taip pat desineje puseje apie puses minutes taip sudiege..gal kaip kiausidziu vietoje nesuprasi..bet jau issigandau siektiek, nes toks astrokas skausmas..nubegau net iki wc pasitikrinti ar nera kokiu isskyru .. blush2.gif siandien atrodo nieko.tikiuosi viskas gerai, nes pas gydytoja tik uz 3sav schmoll.gif
mituka
Sveiki man 19 savaiciu, nestuke.gif laukiuosi antro vaikelio ir sis nestumas viskas kitaip g.gif vat as ir susiduriau su pilvo maudimu ,man maudzia paleo bamba desineje pusede siandiena pirma karta ir net suriete verysad.gif nuvykau pas akusere bet nieko rimto nepasake o tik dave reklamini lapeli su magniu ir liepe nusipirkti,man maudzia ne istisai bet tokiais tarpais uzeina,nezinau ka daryti nenoriu pult i ta lygonine,vakar strenas paskaudejo vakare nez........ verysad.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.