dabar as kaip 26 sav
tai va... jau kelias dienas uzeina pilvo diegliai
Sveikos esamos ir busimos mamytes
dabar as kaip 26 sav tai va... jau kelias dienas uzeina pilvo diegliai
labas
siulau maziau nervintis, nekilnoti pirmagimio ir geriau pasiskambint i greitosios pagalbos konsultacini nr manau po pokalbio apsiraminsi ir bentjau zinosi ka daryti, tak nedelsk, o tikrai paskambink ir pasitark..nesakau nieko blogo, bet geriau nejuokauti su vaikelio gerove
man irgi antras nestumas,pirmam vaikeliui 8 menesiai,o as 20 savaiciu nescia,kartais kai uzeina skausmai tai net paeit neina,as irgi mazaja nesioju ir kilnoju,tai vakar pas gydytoja buvau,nu paziurejo ,buvo viskas gerai,nera jokiu blogu pozymiu,sake tiesiog nekelti sunkiai ir magnio gerti miltuku,pasisaugau ir nekilnoju tiek maziukes,jei kambary buna vyras ar uosvis tai jie man visada padeda nunesti kur reikia,pastebejau kai nekeliu ir taip neuzeina,dar gydytoja sake,kad nestumas vienas po kito ir tiesiog taip gali buti,isskyru svarbu blogu kokiu nera ir pasisaugot,kai uzeina skausmas nueiti ir prigulti,namu ruosa palauks,svarbiau sveikata
su diegliais ir as turiu problemu.. bet jie man prasidejo tik nuo 21 savaites, kaip jau suriecia..
As siandien buvau pas ginekologe, ir paklausiau, kas tai galetu buti? nes man dieglys ysisuko netoli kirksnies. budavo pasedziu siek tiek, reikia atsistoti tai kad sudiegs nezmoniskai
Mum 17 pilnu savaiciu, bet vakar taip pat desineje puseje apie puses minutes taip sudiege..gal kaip kiausidziu vietoje nesuprasi..bet jau issigandau siektiek, nes toks astrokas skausmas..nubegau net iki wc pasitikrinti ar nera kokiu isskyru ..
Sveiki man 19 savaiciu,
|