O klaipedoje yra kokiu geru fotografu? Ir fotostudiju?
Mes per savo vestuves pasivazinejom po Vilniaus fotostudijas ir apsistojom ties Seskineje esancia fotostudija 2 a. prie turgelio, Fujima, fotografas Tomas, imetu nuoroda gal kam pravers http://www.fotostudijafujima.lt/index.php?...;topic=progines mes tai likom patenkinti ir foto, ir kokybe
Tiesa, atsiimu, kad Strunkį rekomenduoju. Man per daug nufotošopino nuotraukas, kažkokios baltos man jos
Rekomenduoju
O gal kas galite parekomanduoti fotostudija Kaune? norime pasidaryti seimos nuotraukele
sveikos gal kas daretes foto sesija 12men kalendoriui?
QUOTE(wiktei @ 2008 05 13, 16:28) Labai prašau parekomenduokite gerą fotografą arba fotoateljė Kaune. Kuris variantas pigesnis? Kokios dabar kainos? Įdomu ar galima imti fotografą, pavyzdžiui, tiktai 2val? labai geras fotografas yra Saulius Paukstys. Susidariusi nuomone kad kainos pas ji brangios bet istikruju visai normalios. tel. pas ji uzsiregistruoti 68714888 negaliu susilaikyti - labai, labai, labai patiko musu seimyneles fotosesija pas www.verovika.lt - tikrai nesitikejau tokio rezultato!!!!! fotosesija vyko privaciame name. kazkiek bjojau pradziai kaip viskas pavyks - mano vaikai nelabai drasus bei vyras nera megejas fotkintis... bet patys fotografai nerealus, labai silti zmones, kazkaip net nepastebejau kaip praejo ta pusantros val.. laukiau nuotrauku savaitele. kai pamaciau, tai toooookia laiminga buvau esu labai jiems dekinga QUOTE(evitute @ 2008 12 12, 15:44) labai geras fotografas yra Saulius Paukstys. Susidariusi nuomone kad kainos pas ji brangios bet istikruju visai normalios. tel. pas ji uzsiregistruoti 68714888 Kurioje vietoje jis dirba? Gal kas dar ka parekomenduoti, mes per vestuves nesamdysim fotografo o norim i fotoatelje nueit. QUOTE(anileve @ 2008 10 05, 22:24) Tik ne pas MIKA KAGANA Kaune, Senamiescio fotostudijoje. Sugadins ne tik nuotraukas, bet ir vestuves! Papildyta: QUOTE(bitemaja1 @ 2007 08 20, 10:26) Tik ne rotuses aiksteje, Senamiescio fotostudijoje. Ten dirba MIKAS KAGANAS. Jo darbu buvome pasibaiseje. Pasirodo kaip sustoti - ne fotografo problema, kokia uzsklanda pasirinkti jam nerupi, kad jaunosios ranku nesimato irgi jam nesvarbu... O apie FOTOSOPA jis is viso nera girdejes. Nuotraukose matosi slapia sukneles apacia. Paprasius pataisyti, apsauke mus, kad ir cia ne fotografo problema. Iseina, kad jis moka tik fotoaparato knopke nuspausti, o kaip gausis nuotraukos, tai jau ne jo problema. Nemyli savo darbo ir net nesistengia maloniai aptarnauti, nesistengia kad klientas butu patenkintas. Kazkoks PONAS IS SUDEGUSIO TEATRO! QUOTE(mermelade @ 2009 01 04, 02:50) Kazi o kokios cia kainos? Sveikos. Man irgi aktualu Kaune. O nete radau tik senamiescio studija, dar laisveje kazkokia ir ozeskienes. Noretusi didesnio pasirinkimo. O as dar galvojau apie ta senamescio fotostudija, bet aciu uz tokius konemtarus, nes tikrai norisi graziu nuotrauku, nes manau ju ten daug nepridaro, ane?
klaipedoje rekomenduociau jurates foto studija
QUOTE(JovkėS @ 2009 01 06, 20:56) Kazi o kokios cia kainos? Sveikos. Man irgi aktualu Kaune. O nete radau tik senamiescio studija, dar laisveje kazkokia ir ozeskienes. Noretusi didesnio pasirinkimo. O as dar galvojau apie ta senamescio fotostudija, bet aciu uz tokius konemtarus, nes tikrai norisi graziu nuotrauku, nes manau ju ten daug nepridaro, ane? kadangi ten darbas vyksta, ne fotoatelje pobudziu, kai sustato - pykst pokst ir viskas, o fotosesijos principu iki 2val, komunikuojant, judant, bendraujant, tai kainos ne uz foto bet uz visa sesija is kurios issirenki norimus kadrus. Del kainu pasiskambink, nes paprastai seimyninei fotosesijai vienas paslaugu paketas, o vestuvinei - kitas, i vestuvines sesijos kaina ieina ir atspausta foto knyga QUOTE(mermelade @ 2009 01 07, 13:41) kadangi ten darbas vyksta, ne fotoatelje pobudziu, kai sustato - pykst pokst ir viskas, o fotosesijos principu iki 2val, komunikuojant, judant, bendraujant, tai kainos ne uz foto bet uz visa sesija is kurios issirenki norimus kadrus. Del kainu pasiskambink, nes paprastai seimyninei fotosesijai vienas paslaugu paketas, o vestuvinei - kitas, i vestuvines sesijos kaina ieina ir atspausta foto knyga Deja, Senamiescio fotostudijoje darbas tikrai ne fotosesijos principu. Nuotrauku pasirinkti niekas nedave, gavom 5 kadrus po 4 nuotraukas ir viskas. Gave nuotraukas apstulbome, nes slapia sukneles apacia. papraseme retusuoti - isizeide ir atsake ,, Cia ne fotografo problema, jei jus slapiom padalkom po Roruses aikste lakstot''. Nuotrauku netaiso, disko neatiduoda. Pasake- jei nepatenkinti mano darbu, grazinkit nuotraukas, atiduosiu pinigus. Tada paklauseme, kodel su klientais taip elgiates? MIKAS KAGANAS atsake ,, klientu mes turime tiek, kad galime rinktis.'' Likome apstulbe. Jie naudojasi tik savo gera vieta Rotuses aiksteje. Mandrumas neispasakytas. Deja nuotraukos taip ir liko neistaisytos, o vestuviu nepakartosi. Kaune girdejau gera studija Gertrudos gatveje. QUOTE(audronyte @ 2009 01 07, 13:58) Deja, Senamiescio fotostudijoje darbas tikrai ne fotosesijos principu. Nuotrauku pasirinkti niekas nedave, gavom 5 kadrus po 4 nuotraukas ir viskas. Gave nuotraukas apstulbome, nes slapia sukneles apacia. papraseme retusuoti - isizeide ir atsake ,, Cia ne fotografo problema, jei jus slapiom padalkom po Roruses aikste lakstot''. Nuotrauku netaiso, disko neatiduoda. Pasake- jei nepatenkinti mano darbu, grazinkit nuotraukas, atiduosiu pinigus. Tada paklauseme, kodel su klientais taip elgiates? MIKAS KAGANAS atsake ,, klientu mes turime tiek, kad galime rinktis.'' Likome apstulbe. Jie naudojasi tik savo gera vieta Rotuses aiksteje. Mandrumas neispasakytas. Deja nuotraukos taip ir liko neistaisytos, o vestuviu nepakartosi. Kaune girdejau gera studija Gertrudos gatveje. ne ne, as komentavau ne senamiescio fotostudija o studija Vasario 16osios g. www.photo-she.com Jovkes klause i mano posta: "kazi kokios cia kainos?" as atsaukiau i ta citata, o ne apie senamiescio foto studija QUOTE(mermelade @ 2009 01 07, 15:01) ne ne, as komentavau ne senamiescio fotostudija o studija Vasario 16osios g. www.photo-she.com Jovkes klause i mano posta: "kazi kokios cia kainos?" as atsaukiau i ta citata, o ne apie senamiescio foto studija Tai cia ta studija prie to buvusio baro "Rambynas"? Nes tam psl. kazkaip neradau adreso.
tikrai nesirinkit tos vaivo studijos klaipedoje taip pyktis ima...
QUOTE(mermelade @ 2009 01 07, 15:01) ne ne, as komentavau ne senamiescio fotostudija o studija Vasario 16osios g. www.photo-she.com Jovkes klause i mano posta: "kazi kokios cia kainos?" as atsaukiau i ta citata, o ne apie senamiescio foto studija Mes jau pasinaudojom Linos paslaugomis, is sios studijos Vasario 16-osios. Labai patenkinti ir kitiems rekomenduoju
Sveikos!
Samdėmės fotografą reportažistą, bet norėjome ir statytų nuotraukų (dėl juoko labiau - prisimenant tėvų laikų vestuves), tad fotografavomės protas.lt (praktiškai vienintelė mums tinkama fotostudija, kuri priėmė daugiau nei 20 žmonių Bet tuo metu studija dar buvo Vilniaus centre (šiuo metu yra persikėlusi į nežinau kur). Be to, dar lyg pernai nebuvo svetainėje nuotraukų galerijos - o kokia yra dabar - tai visos nuotraukos ne mano skonio Bet gerai, kad neturėjau tokios išankstinės nuomonės - užtat dabar turime nemažai žaismingų ir net juokingų nuotraukų iš ten. Man patiko.
As buvau fotosesijoje pas tokia fotografe Anna. Net nesitikejau, kad taip faina bus. Ten buvo asmenine fotosesija, vaikino dovana. Tikrai rekomenduoju, ten ji fotografuoja ir vestuves , ir visa kita
www.nabija.lt
labas mergaites gal galit parekomenduoti alytuj foto studija?
Labas visoms, musu laiminga diena buvo pries pora savaiteliu, bet vis dar negaliu atsigrozeti puikiomis nuotraukomis.
Taigi galiu ir jums parekomenduoti fotostudija Vilniuje, "Tisena dizainas". Yra ju tinklapis su info. Mus fotografas Karlas fotografavo tik gamtoje, taip norejome mes su vyru, nors mums siule ir fotostudijoje. Patiko dar, kad Karlas buvo viena is vestuviu atrakciju, labai smaikstus fotografas ir rezultatas liuks:) Pasiule dar pasidaryti fotosesija nesciosios, teks pagalvoti, nes laukiuosi ir gal visai butu smagu tureti profesionaliu foto... Sekmes visoms ir graziu foto!
ka galetumet patarti kaune ? kokia foto studija?seimos fotosesijai.
nes senamiescio fotostudija man tragiska...
Man padovanojo fotosesija Klaipedoje pas Greta...ziuriu i nuotraukas kas diena ir negaliu atsigrozet
Klaipedoje galiu rekomenduoti juratę čiakienę bei skaistę zabielaitę
tik pas skaistę man nepatinka jog po nuotraukomis pasiraso varda ir pavarde
Gal kas galite kokia gera studija Vilniuje pasiuliti fotosesijai
Gal kas turite pasiulyti koki gera fotografa Elektrenuose?
Gal merginos noretumet fotografuotis mano fotostudijoje Viniuje, http://www.eglesfotostudija.lt/? atiduodu laaaabai daug fotografiju ir visos retusuotos.
buvom uzssisake sitos studijos rday.lt fotografa. vaiku nuotraukas padare labai graziai, dabar uzssiakem krikstynom rugsejo men. paziurekit http://www.rday.lt , nors ten ne viskas yra.
Papildyta: QUOTE(PUPAPUPITA @ 2009 01 06, 15:37) Tik ne pas MIKA KAGANA Kaune, Senamiescio fotostudijoje. Sugadins ne tik nuotraukas, bet ir vestuves! Papildyta: Tik ne rotuses aiksteje, Senamiescio fotostudijoje. Ten dirba MIKAS KAGANAS. Jo darbu buvome pasibaiseje. Pasirodo kaip sustoti - ne fotografo problema, kokia uzsklanda pasirinkti jam nerupi, kad jaunosios ranku nesimato irgi jam nesvarbu... O apie FOTOSOPA jis is viso nera girdejes. Nuotraukose matosi slapia sukneles apacia. Paprasius pataisyti, apsauke mus, kad ir cia ne fotografo problema. Iseina, kad jis moka tik fotoaparato knopke nuspausti, o kaip gausis nuotraukos, tai jau ne jo problema. Nemyli savo darbo ir net nesistengia maloniai aptarnauti, nesistengia kad klientas butu patenkintas. Kazkoks PONAS IS SUDEGUSIO TEATRO! http://www.rday.lt/ QUOTE(Raimam @ 2009 07 24, 18:44) buvom uzssisake sitos studijos rday.lt fotografa. vaiku nuotraukas padare labai graziai, dabar uzssiakem krikstynom rugsejo men. paziurekit http://www.rday.lt , nors ten ne viskas yra. Na atleisk,nieko gero nepamaciau QUOTE(Intimate @ 2009 07 30, 09:24) Noreciau parekomenduoti fotografa, bendraujame su juo, fotografavo musu ir musu draugu vestuves, saunus ir savotiskas vaikinukas, dabar krikstynas mums fotografuos nu sorry
Felikso fotostudija seskineje prie IKI pasazo. Labai kreatyvus menininkas
[quote=mage,2009 07 24, 16:02]
Gal merginos noretumet fotografuotis mano fotostudijoje Viniuje, http://www.eglesfotostudija.lt/? atiduodu laaaabai daug fotografiju ir visos retusuotos. [/quote kodėl tokia žema kaina, palyginus su kitomis fotostudijomis?
ZIAURIAI noriu fotosesijos Vilniaus senamiesty.... Gal kas zinote, kur kreiptis, kas tuo uzsiimtu?...Nes dauguma daro nuotraukas tik studijioje.
ACIU !!!
gal kas gali ka Klaipedoje parekomenduoti?
Klaipedoje Benua fotostudija www.benua.lt
Idealus kainos ir kokybes santykis
Sveikos,
Nuoširdžiai noriu parekomenduoti duetą "Foto Personą", kurį sudaro fotografė, nuotraukų redaktorė ir jos asistentė, visažistė, stilistė. Buvom užsisakę fotosesiją tema "Love Story", labai norėjom tokią turėti. Susisiekėm su "Foto Persona", kurią radom Facebooke ir likom maloniai nustebinti, kad jos nėra valandinės. Tai reiškia, kad nejauti laiko spaudimo, atsipalaiduoji, o jos dirba, kol pasiekia gerą rezultatą. Bendrauja labai maloniai, su jom labai jauku ir gera, tokios "padruškės". Stengiasi, kad tik būtų įdomiau ir gražiau. Visažistė atlieka foto makiažą su pačiom geriausiom profinėm priemonėm, jos visokių aksesuarų atsineša, viską derinam. Daug klausė, kas mums artima, ką mėgstam, stengėsi atskleisti nuotraukose mus, kokie esame, ne šiaip kad gražu buvo, bet tikrai mūsų. Žodžiu aš jų darbu sužavėta, jos jėga! O užtrukom mes 4 val., fotografavomės mūsų sodyboje ir laukuose. Kainavo 400 lt ir gavom 45 kadrus su visokiais koliažais, juoda balta ir pan. Faina, kad davė diską, nes kiti girdėjau neduoda "negatyvo", spausdina patys. O mes pasirinkome tokį dydį, kokį norim patys, susistatėm į rėmelius. Tai va, jas rasite čia: http://www.facebook.com/fotopersona.crew Ten ir dalį darbų pamatysite. Sėkmės
Pamiršau parašyti el. p. adresą: fotopersona.crew@gmail.com
Sveikos,
gal kam nors teko fotografuotis su fotografu Gedu Girvainiu? jo puslapiukas http://www.girdvainis.lt/ ? Ar patiko nuotraukos? Ir siaip gal pasakykit savo nuomone apie jo darbus..
Oo, siaube, bet ir būna šiais laikais šarlatanų, kurie už "knopkės paspaudimą" dar pinigus drįsta imti. O jau Kauno rotušėj kas darosi! Niekam nepatariu pirkti nuotraukų iš vietinio jų siūlomo fotografo. Kažkoks košmaras: prieš keletą dienų mačiau draugės nuotraukas, tai atrodo, kad užsimerkęs fotografavo ir dar 90 lt nulupo už 10 niekam tikusių nuotraukų. Rugsėjo pabaigoj išteka mano sesuo, tai po ilgų ieškojimų pagaliau radom kaunietį fotografą, kuris ne tik spaudžia mygtuką, bet dar ir spuogus patrina, veido blizgesį nuima, jei reikia, žodžiu nepalieka nereikalingų detalių kadre. Sesė labai liko patenkinta asmenine "bandomąja" fotosesija. Nu nežinau, atrodo viskas bus gerai
Jei kam įdomu, galėsiu kontakus duot. Malonus vyrukas QUOTE(Tofi_girl @ 2011 08 10, 11:43) Oo, siaube, bet ir būna šiais laikais šarlatanų, kurie už "knopkės paspaudimą" dar pinigus drįsta imti. O jau Kauno rotušėj kas darosi! Niekam nepatariu pirkti nuotraukų iš vietinio jų siūlomo fotografo. Kažkoks košmaras: prieš keletą dienų mačiau draugės nuotraukas, tai atrodo, kad užsimerkęs fotografavo ir dar 90 lt nulupo už 10 niekam tikusių nuotraukų. Rugsėjo pabaigoj išteka mano sesuo, tai po ilgų ieškojimų pagaliau radom kaunietį fotografą, kuris ne tik spaudžia mygtuką, bet dar ir spuogus patrina, veido blizgesį nuima, jei reikia, žodžiu nepalieka nereikalingų detalių kadre. Sesė labai liko patenkinta asmenine "bandomąja" fotosesija. Nu nežinau, atrodo viskas bus gerai Jei kam įdomu, galėsiu kontakus duot. Malonus vyrukas labas, pleputes. man reikia fotografo dukros vestuvems. Tofi_girl, parasyk to fotografo kontaktus
Sveika, Vilija, mūsų fotografas turi savo internetinį puslapį www.jonasfoto.lt, kuriame nurodytas jo tel. numeris. Ten gali pasižiūrėti ir darbų. Jei patiks, malonaus bendradarbiavimo
|