smileja
2010 03 01, 15:10
Sveikos mamos, nerandu nuomonių apie Graco Logico LX Comfort autokėdutę, esu tokią nužiūrėjus antram vaikeliui, pirkčiau internetu, neturiu galimybės apžiūrėti gyvai, todėl labai laukčiau atsiliepimų  Sūnus naudojasi Chicco Key 2-3 autokėdute, esam patenkinti, galvojom pirkti ir dukrytei tokią pačią, bet susigundėm dabar ir Graco..
bailutyte
2010 03 21, 20:34
Prisidedu ir aš prie laukiančių nuomonės apie šias kėdutes. Šiandien kaip tik apžiūrėjom Vaikų Mieste Chicco key 2-3 . O kažin kur gyvai būtų galima Graco apčiupinėt ir pasimatuot? Kur pigiau papirkt? O kaip jūs? Patenkinti chicco? kokie trūkumai?
smileja
2010 03 30, 11:46
Pamiršau temą  nusipirkau vis dėl to ne graco, o cybex solution x  Graco, manau, galima "Karolis" parduotuvėse apžiūrėti. Dėl chicco tai vaikui patogi, yra pora miegojimo padėčių, tik minusas, kad tas padėtis reikia nustatyti dar vaikui nesėdint kėdutėj, žodžiu prieš kelionę  pagal saugumo kriterijus, tai ji nėra ir labai gerai įvertinta, bet kai pirkau gaila tuo per daug nepasidomėjau, o tik dabar rinkdama kėdutę antram vaikeliui, pamačiau, kad chicco nėra tokia labai jau saugi  Tai rezgu mintį ar tik jos neparduoti ir nupirkti dar vieną cybex solution x
ramune.v
2010 05 25, 13:58
PASISAKYSIU IR AS. naujojames mes Chicco key 1-ir labai ja patenkinti, kas sako kad negalima vaikui miegant nustatyti gulimos???  joo, nelabai isivaizduoju-vaikas uzmiega vaziuodamas atsisedes, o tu sustoji, islipi, isimi mieganti vaika nustatai gulima padeti ir tada vaika vel iguldai  yra dvi gulimos padetys, naujojam jas kuo puikiausiai ir viskas  visi patenkinti. Kas del saugumo tai ten tos lentutes (nes teko ir man ju daug perziureti pries perkant ir ne tik lietuviu k.  ) sudarytos biski irgi komerciskai...cia is patikimu saltiniu kai suzinojau tai... be to kituose saltiniuose jos skiriasi  visgi chicco firma as pasitikiu ir su kede viskas yra gerai  o ir kaina gera
QUOTE(bailutyte @ 2010 03 21, 21:34) Prisidedu ir aš prie laukiančių nuomonės apie šias kėdutes. Šiandien kaip tik apžiūrėjom Vaikų Mieste Chicco key 2-3 . O kažin kur gyvai būtų galima Graco apčiupinėt ir pasimatuot? Kur pigiau papirkt? O kaip jūs? Patenkinti chicco? kokie trūkumai? O gal pamenat kiek jinai kainuoja ir ar pasidaro gulima padetis?
Kristoocia
2010 06 17, 09:37
QUOTE(ramune.v @ 2010 05 25, 13:58) PASISAKYSIU IR AS. naujojames mes Chicco key 1-ir labai ja patenkinti, kas sako kad negalima vaikui miegant nustatyti gulimos???  joo, nelabai isivaizduoju-vaikas uzmiega vaziuodamas atsisedes, o tu sustoji, islipi, isimi mieganti vaika nustatai gulima padeti ir tada vaika vel iguldai  yra dvi gulimos padetys, naujojam jas kuo puikiausiai ir viskas  visi patenkinti. Kas del saugumo tai ten tos lentutes (nes teko ir man ju daug perziureti pries perkant ir ne tik lietuviu k.  ) sudarytos biski irgi komerciskai...cia is patikimu saltiniu kai suzinojau tai... be to kituose saltiniuose jos skiriasi  visgi chicco firma as pasitikiu ir su kede viskas yra gerai  o ir kaina gera Pries tai mamyte kalbejo apie Chicco Key 2-3 kedute  Kaip zinia, I kategorijos ir II/III kategorijos keduciu miegojimo padeciu galimybes skiriasi...gal geriau butu pries tai atidziau pasiskaityt ir nereikteu labai stebetis?
smileja
2010 06 17, 11:33
QUOTE(coco5 @ 2010 06 15, 15:11) O gal pamenat kiek jinai kainuoja ir ar pasidaro gulima padetis? jei klausėt apie chicco key 2-3, tai prieš porą metų vaikų mieste ji kainavo 399 lt, bet pritaikė mums 15 proc. nuolaidėlę, tai pasiskaičiuokit, tiksliai nebeatsimenu, bet pirkau dar porą marškinėlių dukrytei, tai tos sumos net nepasiekėm Chicco key 2-3 gulima padėtis nepasidaro, ji lenkiasi kartu su auto sėdyne arba kaip minėjau ankščiau prieš kelionę pasireguliuoji padėtis, jų yra dvi, nes kelionės metu neįmanoma tų padėčių nustatyti, nes jos reguliuojasi po pačia pasoste. Bet patogiau, jei reguliuojasi pačio automobilio sėdynės
jurgužė
2010 07 13, 08:32
QUOTE(smileja @ 2010 03 01, 17:10) Sveikos mamos, nerandu nuomonių apie Graco Logico LX Comfort autokėdutę, esu tokią nužiūrėjus antram vaikeliui, pirkčiau internetu, neturiu galimybės apžiūrėti gyvai, todėl labai laukčiau atsiliepimų  Sūnus naudojasi Chicco Key 2-3 autokėdute, esam patenkinti, galvojom pirkti ir dukrytei tokią pačią, bet susigundėm dabar ir Graco.. Gal kam dar prireiks info. 2m dukrai nupirkau Graco logico lx comfort, nuostabi, patogi, erdvi, minkšta ir visi kokie tik gali būt pliusai, 4m dukra turėjo graco junior padą, bet nusprendžiau nupirkti irgi Logico comfort.Puikiai jaučiasi mergaitės kėdutėse.
|
|