Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Rankų darbo muilas
Supermamų klubas > Mūsų namai > Rankdarbiai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Vasara gimusi
QUOTE(kunigunda78 @ 2010 11 03, 10:23)
o tai gal pasakysi, kad pramoniniai muilai vis dar gaminami pagal protėvių receptus, ir kodėl pati tada šamą naudoji g.gif
Tokį muilą gal tik kokiose afrikos ar amerikos gentyse dar verda, bet ne pardavimui  schmoll.gif
*

nesupratau :blink:apie ka mes cia g.gif lotuliukas.gif tai as apie ta ir kalbu. proteviu muilo gamyba naudojant pelenus (kuris is esmes ir virsdavo sarmu isgavimo metu),pakeite muilo gamyba naudojant pramonini valyta sarma
Alionika
Sveikos merginos. Turiu nebloga rusiska knyga "Мыло ручной работы М.Гэмблин"
jpg formate, apie muilo gamyba su NaOH, tam kas nelabai supranta kaip vyksta pats procesas ten labai gerai viskas paaiskinta ir parodita . Jei ka domina rasikit i az atsiusiu
Crispinette
Sveikos, viena forumietė jau įsigijo, tai norėčiau ir aš kokosų aliejaus

http://www.imlitex.lt/index.php?s_id=42&lang=lt (įsikūrę Kaune)

Parduoda mažiausiai po 20kg, 5Lt+PVM/kg. Sakė, galiojimo laikas apie pusmetį, todėl kad stovėdamas nesugestų, gal kas norėtų susimesti ir kartu pirkti?
Rasucci
QUOTE(Crispinette @ 2010 11 03, 16:16)
Sveikos, viena forumietė jau įsigijo, tai norėčiau ir aš kokosų aliejaus

http://www.imlitex.lt/index.php?s_id=42&lang=lt (įsikūrę Kaune)

Parduoda mažiausiai  po 20kg, 5Lt+PVM/kg. Sakė, galiojimo laikas apie pusmetį, todėl kad stovėdamas nesugestų, gal kas norėtų susimesti ir kartu pirkti?
*

Cia jis rafinuotas ar nerafinuotas?
Nekantruolė
QUOTE(Rasucci @ 2010 11 03, 17:19)
Cia jis rafinuotas ar nerafinuotas?
*

Nerafinuotas.

Smagu matyti beduzgiancia tema. thumbup.gif
Alionika
Sveikos dar karta. kam reikia knygos galiu atsiusti dar formate DJVu arba galit paziureti stai cia kam neatsidaro per DJVu
http://public.fotki.com/Alion4ik/knyga-apie-muila/
Nekantruolė
QUOTE(Alionika @ 2010 11 03, 20:13)
Sveikos dar karta. kam reikia knygos galiu atsiusti dar formate DJVu arba galit paziureti stai cia kam neatsidaro per DJVu
*

Aciu uz pasidalinta knyga thumbup.gif
Nekantruolė
QUOTE(Nekantruolė @ 2010 11 03, 18:49)
Nerafinuotas.

Smagu matyti beduzgiancia tema. thumbup.gif
*

Bandau pasitaisyti. Ant pakuotes neparasyta koks tai aliejus rafinuotas ar ne. verysad.gif
Perline*
QUOTE(Chanele @ 2010 11 02, 00:07)
Kai pirkote muilu bazes is Muilo namu, ar gavus produkta, ant jo buvo pilna sudetis parasyta? Svetaineje irgi patiko, kad jie is alieju. Bet domina, ar tikrai vien is alieju. Pastebejau, kad kiti taip megsta nurodyti gerasias sudedamasis dalis, bet visos sudeties ir neparodo, kol produkto negauni i rankas. Taip isdurineja... Tai bijau apsisauti. Irgi mastau apie pirkima is Muilo namu.
O love-eco muilo baze man labai jau toli nuo naturalumo pasirode...  schmoll.gif
*

Taip, Chanele, muilo sudėtis nurodyta, bet ji tokia pati ir tinklapyje nurodyta.
Beautyfly
Sveikos,

Iškau kas pagamintų ir parduotų natūralių muiliukų (iš naturalių, ekologiškų ingridientų), labai laukčiau info į AŽ 4u.gif
kunigunda78
QUOTE(Nekantruolė @ 2010 11 03, 20:51)
Bandau pasitaisyti. Ant pakuotes neparasyta koks tai aliejus rafinuotas ar ne. verysad.gif
*

šiaip tai iš fantastikos srities 1kg nerafinuoto uz 5 lt + pvm ax.gif
Chanele
Gaminant muilus, naudojate eterinius aliejus ar ekstraktus? Aroma-zone puslapyje yra ir vaisiu ekstraktai, kurie irgi raso gali buti naudojami kosmetikoje. Kazin, kurie ilgiau laikosi, nes buvo pasisakiusiu, kad greitai isgaruoja tie eteriniu alieju kvapai.

http://translate.google.com/translate?hl=l...D620%26prmd%3Dv
Nekantruolė
Bandau paivairinti temute.

Mano muiliukas su roziu ziedlapiais, kvepianris arnikos, roziu ir ylang-ylang eterinais aliejais

user posted image
kunigunda78
QUOTE(Chanele @ 2010 11 04, 12:55)
Gaminant muilus, naudojate eterinius aliejus ar ekstraktus? Aroma-zone puslapyje yra ir vaisiu ekstraktai, kurie irgi raso gali buti naudojami kosmetikoje. Kazin, kurie ilgiau laikosi, nes buvo pasisakiusiu, kad greitai isgaruoja tie eteriniu alieju kvapai.
*

EA ir gerai laiko

Kvėpinimui jie turi fragrance http://www.aroma-zone.com/aroma/fragrances.asp

ir tokius "ekstraktus" http://www.aroma-zone.com/aroma/extraits_aromatiques.asp - turiu avietę, braškę ir karamelę -visi kvapai tikrai gerai jaučiasi, žinoma, jei lašini kiek reikia.
Nekantruolė
QUOTE(kunigunda78 @ 2010 11 04, 15:27)
EA ir gerai laiko

ir tokius "ekstraktus" http://www.aroma-zone.com/aroma/extraits_aromatiques.asp - turiu avietę, braškę ir karamelę -visi kvapai tikrai gerai jaučiasi, žinoma, jei lašini kiek reikia.
*

4u.gif

Kunigunda78, o tu ir siuntiesi is sio tinklapio ea? ar sios firmos ea ir LT galima isigyti? blush2.gif
Chanele
QUOTE(kunigunda78 @ 2010 11 04, 15:27)
EA ir gerai laiko

*

As dabar is ten muilo ir et.alieju uzsisakiau smile.gif Reikes dar pabandyti kada uzsisakyti fragrance ir ekstraktu, isbandysiu smile.gif ir kvapai skirtingi. Turbut muila su avieciu ar braskiu ekstraktu pauoscius ir suvalgyti norisi bigsmile.gif
Gal gali pasidalinti patirtim, kiek lasini tirpdant ju muila, kuris yra 450 g? Pirmakart darysiu... ax.gif
Ar teko pirkti is ten naturalius dazus muilams?
Vasara gimusi
Nekantruole thumbup.gif O ten virsutinis sluoksnis kuom dazytas? Moliu?
Meredita
Mielos muilo gamintojos, pirkciau keleta muiliuku ir vonios bombu kaledoms dovanu. Pasiulymu lauksiu i az.
Ugniux
QUOTE(Alionika @ 2010 11 03, 21:13)
*

....až pilnas.... o aš irgi labai norėčiau šitos knygutės 4u.gif rolleyes.gif
Ugniux
niekaip negaliu išsiaiškinti, ką reiškia, tiksliau ką nusako Soap Calc lentelėje esantys Iodine ir INS??? Gal galėtumėt pagelbėti?????
dapkunaite
sveikutes, man labai idomu pasidare, as ryt bandysiu daryt muila is vaikisko muilo be priemaisu, bet sian dar knyga nusipirkau apie muilo gamyba ir ten daug receptu apie gamyba su tuo naturaliu bespalviu muilu, tai man idomu ar receptai vistiek tinka darant muilus is vaikisko muilo ar tik is to glicerininio bespalvio??
ar isvis vaikiskas netinka??nesuprantu jau susipainiojau, esme ta kad as noriu padaryt is kavos kad butu kaip sveitiklis.. ax.gif
daug puslapiu perskaiciau forumo, bet kuo daugiau skaitau tuo daugiau sukasi viskas, tai kad padekit man doh.gif ax.gif
indria
QUOTE(dapkunaite @ 2010 11 06, 01:01)
sveikutes, man labai idomu pasidare, as ryt bandysiu daryt muila is vaikisko muilo be priemaisu, bet sian dar knyga nusipirkau apie muilo gamyba ir ten daug  receptu apie gamyba su tuo naturaliu bespalviu muilu, tai man idomu ar receptai vistiek tinka  darant muilus is vaikisko muilo ar tik is to glicerininio bespalvio??
ar isvis vaikiskas netinka??nesuprantu jau susipainiojau, esme ta kad as noriu padaryt is kavos kad butu kaip sveitiklis.. ax.gif
daug puslapiu perskaiciau forumo, bet kuo daugiau skaitau tuo daugiau sukasi viskas, tai kad padekit man doh.gif  ax.gif
*

as pati tik siandien pradejau nagrinet sita reikala, bet kiek issiaiskinau, tai paprastas vaikiskas tinka smile.gif istirpdysi ji su pienu ar vandeniu, pridesi kavos tirsciu, ir kai sustings turesi pylinga mirksiukas.gif

tarp kitko, pasinagrinet kaip viskas vyksta aiskiausia pirmoj muilu temoj, mazdaug nuo vidurio biggrin.gif nes ten visos dar zalios ir paprastus dalykus paprastai aiskina...o cia jau visos pazenge rimtesnes gamybas bando hihihi.gif
Kristalė*
QUOTE(dapkunaite @ 2010 11 06, 02:01)
sveikutes, man labai idomu pasidare, as ryt bandysiu daryt muila is vaikisko muilo be priemaisu, bet sian dar knyga nusipirkau apie muilo gamyba ir ten daug  receptu apie gamyba su tuo naturaliu bespalviu muilu, tai man idomu ar receptai vistiek tinka  darant muilus is vaikisko muilo ar tik is to glicerininio bespalvio??
daug puslapiu perskaiciau forumo, bet kuo daugiau skaitau tuo daugiau sukasi viskas, tai kad padekit man doh.gif  ax.gif
*

Pirman pabandymui puikiai tiks ir vaikiskas muiliukas, bet jo sudetis ne pati geriausia, cia neperseniai buvo apie tai diekutuota mirksiukas.gif
Bet as ir pati pradejau nuo vaikisko muilo tipdinimo, dariau taip pat su kava, pilingas tai gerulis thumbup.gif
Sekmes pirmuose bandymuose 4u.gif
Nekantruolė
QUOTE(Vasara gimusi @ 2010 11 05, 16:24)
Nekantruole thumbup.gif O ten virsutinis sluoksnis kuom dazytas? Moliu?
*

Taip raudonu moliu dažiau, tik gal jo mažokai įdėjau g.gif , nes spalva tokia daugiau rožinė gavosi.
kunigunda78
QUOTE(Nekantruolė @ 2010 11 04, 14:37)
4u.gif
  Kunigunda78, o tu ir siuntiesi is sio tinklapio ea? ar sios firmos ea ir LT galima isigyti? blush2.gif
*

visko iš jų turiu, LT lyg ir buvo šios parduotuvės klonas, bet kainos tokios, kad aleliuja.
Taip pat turiu ir iš aromanatural.lt EA ir iš KN, bet pastaruosius jau tik kūno priežiūrai naudoju, nes per brangūs muilams ax.gif

QUOTE(Chanele @ 2010 11 04, 17:13)
Gal gali pasidalinti patirtim, kiek lasini tirpdant ju muila, kuris yra 450 g? Pirmakart darysiu...  ax.gif
Ar teko pirkti is ten naturalius dazus muilams?
*

aš esu dariusi tik nedideliais kiekiais muilą, a vrug nepatiks biggrin.gif bet kiek lašų lašinau tai nepasakysiu, nes aš maišiau ea su parfumais tais jų.
čiaČia yra receptukų -tai galima pasižiūrėti kiek maždaug deda
Chanele
QUOTE(kunigunda78 @ 2010 11 07, 23:54)
visko iš jų turiu, LT lyg ir buvo šios parduotuvės klonas, bet kainos tokios, kad aleliuja.
Taip pat turiu ir iš aromanatural.lt EA ir iš KN, bet pastaruosius jau tik kūno priežiūrai naudoju, nes per brangūs muilams  ax.gif
aš esu dariusi tik nedideliais kiekiais muilą, a vrug nepatiks  biggrin.gif bet kiek lašų lašinau tai nepasakysiu, nes aš maišiau ea su parfumais tais jų.
čiaČia yra receptukų -tai galima pasižiūrėti kiek maždaug deda
*

aciu, reikes paziureti 4u.gif
Kirameki
Sveikos, merginos 4u.gif
Na, pagaliau ir aš vakar padariau muiliuką iš muilo bazės ir EA. Bet matyt kvapus kažkaip negerai suderinau - kaip jis man smirdi doh.gif Nors gi prieš pildama tuos aliejus ir uosščiau.... (Pyliau pačiulio, pušų ir eukalipto aliejus. Tiesa, eukalipto buvo ne EA, o aromatinis ir dar dėjau stambiai maltos paprikos - norėjau tokio vyriško muilo savo vyrui ax.gif ) Visa laimė, kad nusiprausus juo ta smarvė gan greitai nugaruoja ir pasilieka jau visai neblogas kvapas... Nu bet vis tiek kažkaip nesijaučiu labai patenkinta tuo savo pirmuoju gaminiu verysad.gif Reiks kitą kartą neeksperimentuoti, o pagal kokį nors receptą daryti lotuliukas.gif
kunigunda78
QUOTE(Kirameki @ 2010 11 08, 09:08)
Pyliau pačiulio, pušų ir eukalipto aliejus. Tiesa, eukalipto buvo ne EA, o aromatinis ir dar dėjau stambiai maltos paprikos  - norėjau tokio vyriško muilo savo vyrui ax.gif
*

o jaij, jei mano vyras taip "kvepėtų" išsiskirčiau su juo, nes tokios smarvelės savo lovoje niekaip neištvęrčiau ax.gif .
Kirameki
QUOTE(kunigunda78 @ 2010 11 08, 11:33)
o jaij, jei mano vyras taip "kvepėtų" išsiskirčiau su juo, nes tokios smarvelės savo lovoje niekaip neištvęrčiau  ax.gif .
*

Vadinasi labai geras mano muilas - atbaidys man visas konkurentes tongue.gif
Daddygirl
QUOTE(Nekantruolė @ 2010 11 04, 13:13)
Bandau paivairinti temute.

Mano muiliukas su roziu ziedlapiais, kvepianris arnikos, roziu ir ylang-ylang eterinais aliejais
*

Laaabai super spalvytes wub.gif
(Tik ziedlapiu as nebuciau dejus smile.gif )

QUOTE(Kirameki @ 2010 11 08, 08:08)
Sveikos, merginos 4u.gif
Na, pagaliau ir aš vakar padariau muiliuką iš muilo bazės ir EA.
*

nu, svarbu jis naudoja biggrin.gif
su pirmu gaminiu 4u.gif
dapkunaite
sveikutes, sian pasigaminau muiliukus lotuliukas.gif gaminau is vaikisko muilo "bobas", geras muilas, nedulka ir smarves kaip ir nebuvo, toks mano nosiai malonus kvapas ax.gif
tai va daraiu su kava ir su sokoladu ir dar su kakava, db stingsta tikiuosi bus imanoma naudoti 4u.gif
Kristalė*
QUOTE(dapkunaite @ 2010 11 08, 17:43)
sveikutes, sian pasigaminau muiliukus lotuliukas.gif gaminau is vaikisko muilo "bobas", geras muilas, nedulka ir smarves kaip ir nebuvo, toks mano nosiai malonus kvapas ax.gif
tai va daraiu su kava ir su sokoladu ir dar su kakava, db stingsta tikiuosi bus imanoma naudoti 4u.gif
*

nuotraukeliu taip pat lausim ax.gif 4u.gif
vilvita
QUOTE(Ugniux @ 2010 11 05, 17:20)
niekaip negaliu išsiaiškinti, ką reiškia, tiksliau ką nusako Soap Calc lentelėje esantys Iodine ir INS??? Gal galėtumėt pagelbėti?????
*

Iodine - muilo kietumas (kuo mazesnis skaicius-tuo kietesnis muilas). Pagal mano bandymus daryti 50-60 gavosi kieti, o viena dariau netoli 70, tai toks greitai susinaudojantis gavosi)
INS kas per daiktas nezinau, zinau tik tiek, kad jis turi buti apie 160.
Sat: unsat ratio stengiuosi kad butu 40:60 (skaiciau siame forume)
Daddygirl
QUOTE(vilvita @ 2010 11 09, 12:58)
INS kas per daiktas nezinau
*

Iodine and SAP
Ugniux
QUOTE(vilvita @ 2010 11 09, 15:58)
Iodine - muilo kietumas (kuo mazesnis skaicius-tuo kietesnis muilas). Pagal mano bandymus daryti 50-60 gavosi kieti, o viena dariau netoli 70, tai toks greitai susinaudojantis gavosi)
INS kas per daiktas nezinau, zinau tik tiek, kad jis turi buti apie 160.
Sat: unsat ratio stengiuosi kad butu 40:60 (skaiciau siame forume)
*

AČIŪŪŪŪ smile.gif
Kirameki
Sveikos dar kartą.
Pasidariau muiliukų iš skaidrios bazės dovanoms. Tai kol stingo - nieko, o paskui aprasojo jie g.gif Ir va jau kelios dienos stovi tokie apsiverkę. Kodėl taip nutiko ir ką man daryt dabar su jais? g.gif
powerpuff
Vat aš pasiskųst ateinu biggrin.gif Žodžiu vakar užsikepiau tų vonios bombų pasidaryt. Kaip tariau taip padariau-susipirkau visko ko reikia. Sumasčiau, kad bus labai jau gerai jei pridėsiu į bumbulus smulkiai tarkuotos citrinos, laimo ir apelsino žievelės, ir dar mėtų. Viskas šviežia-ne džiovinta. Sugrūdau smulkiai viską , dar jūros druskos įdėjau stambios tokios, pagrūdau tą druską, kad smulkesnė gautųsi, bet nelabai susmulkėjo, bet pamaniau, kad tiks ir taip g.gif Žodžiu kvapas nerealus gavosi-kaip kokio mojito kokteilio wub.gif Taip ir mačiau kaip nardau tarp tų burbulų visa apsipatenkinus.. Sumaišiau bliūde sodą, citrinos rūgstį ir krakmolo, tada sudėjau tą druską su mėtom ir žievelėm, įpyliau du gerus šaukštus aliejaus, dar kelis lašus eterinio-viską suminkiau, bet pagal mane ta masė per drėgna gavosi-labai jau gerai minkėsi ir kai bandžiau dėt į burbulą tai lipo lauk viskas.. kažkaip pagalvojau, kad čia dėl to, kad mėtos ir žievelės šviežios ir nuo jų drėgmės ėmė reaguot ta soda su rūgštim. Tada sugalvojau pusę masės su fenu padžiovint o kitą pusę į orkaitę. Po padžiovinimo jau nebešnypštė tas mišinys ir gerai į formas susigrūdo, tik vat matyt per sausas pasidarė, nes kai tik pabandydavau išimt tos dvi dalys bumbulo vis atsiskirdavo doh.gif Dėjau dar aliejaus, paskui vandens, ir vėl aliejaus ir tas mišinys vis tiek man vis sausėjo ir kažkoks byrantis darėsi. Po gero pusdienio vargo padariau aš tuos bumbulus ir padėjau džiūt-nu ir ką-visi arba sutrupėjo arba per tą susjungimą atsiskyrė gun_rifle.gif Och kaip siutas paėmė. Įdomu ką dariau ne taip? Ar čia ta druska kalta, nes daug kas nededa jos į bumbulus? Ar galima bandyt tuos sutrupėjusius bumbulus vėl drėkint ir iš naujo į formas grūst?
cytrynka
Sveikos muilininkės biggrin.gif Norėjau paklaust, ar darant muiliukus iš vaikiško muilo įmanoma panaikint jo savotišką kvapą ar nelabai? Muilą pirkau kaip ir bekvapį, tačiau padarius muiliukus jisai man smirda doh.gif Eterinis aliejus užmuštų tą kvapą?
Sylvergirl
QUOTE(Kirameki @ 2010 11 13, 11:07)
Sveikos dar kartą.
Pasidariau muiliukų iš skaidrios bazės dovanoms. Tai kol stingo - nieko, o paskui aprasojo jie  g.gif Ir va jau kelios dienos stovi tokie apsiverkę. Kodėl taip nutiko ir ką man daryt dabar su jais? g.gif
*

jei neklystu, muile esantis glicerinas iš aplinkos traukia drėgmę, todėl ir aprasoja. Manau čia nieko tokio smile.gif
kunigunda78
QUOTE(cytrynka @ 2010 11 16, 18:25)
Sveikos muilininkės  biggrin.gif  Norėjau paklaust, ar darant muiliukus iš vaikiško muilo įmanoma panaikint jo savotišką kvapą ar nelabai? Muilą pirkau kaip ir bekvapį, tačiau padarius muiliukus jisai man smirda  doh.gif  Eterinis aliejus užmuštų tą kvapą?
*

jei labai daaaaaug piltum tų EA ir kitokių kvapų, bet ir tai nežinau -aš savus išmečiau, nes man ta smarvė nepersimušė
dubulla
Sveikos, norėjau paklausti, ar yra kuri nors bandžiusi šias muilo bazes? :
http://www.muilonamai.lt/page8.php

Ir dar, ar jačiasi imbiero kvapas, įdėjus į muilą imbiero miltelių? wink.gif
kunigunda78
QUOTE(dubulla @ 2010 11 21, 16:11)
Sveikos, norėjau paklausti, ar yra kuri nors bandžiusi šias muilo bazes? :
http://www.muilonamai.lt/page8.php
Ir dar, ar jačiasi imbiero kvapas, įdėjus į muilą imbiero miltelių? wink.gif
*

aš pirma prašyčiau pilnos sudėties, nes iš aliejų vien muilas nebus, o antra, jei jau dėta augalinio aliejaus (kai taip užrašo - reiškia dėtas rafinuotų aliejų mišinys koks nors)- tai nelabai ką gero ir pasako.
Adiva
Jei kuriai reikia natrio šarmo, rašykit a/ž. 4u.gif
Rasucci
Sveikos,

Gal kas pakomentuotų muilo bazių sudėtį??

Sudetis skaidrios: Cocos Nucifera (coconut) oil*, Elaeis Guineensis (palm) Oil*, Glycerin, Aqua (water), Sodium hydroxide, Sorbitol, Sorbitan oleate, Soybean protein.

Sudetis neskaidrios:Cocos Nucifera (coconut) oil*, Elaeis Guineensis (palm) Oil*, Glycerin, Aqua (water), Sodium hydroxide, Sorbitol, Sorbitan oleate, Soybean protein, titanium dioxide.

Moniux
QUOTE(Rasucci @ 2010 11 24, 10:36)
Sveikos,

Gal kas pakomentuotų muilo bazių sudėtį??

Sudetis skaidrios: Cocos Nucifera (coconut) oil*, Elaeis Guineensis (palm) Oil*, Glycerin, Aqua (water), Sodium hydroxide, Sorbitol, Sorbitan oleate, Soybean protein.

Sudetis neskaidrios:Cocos Nucifera (coconut) oil*, Elaeis Guineensis (palm) Oil*, Glycerin, Aqua (water), Sodium hydroxide, Sorbitol, Sorbitan oleate, Soybean protein, titanium dioxide.
*

Laba diena visoms, labai noreciau jusu paprasyti, kad neskaityti visu temu po viena puslapi, gal galite parasyti, kur galeciau lietuviskai pasiskaityti apie muilo gamyba blush2.gif Tiek grozybiu prisiziurejau, kad noreciau ir pati pabandyti pagaminti muila, gal ir man iseis blush2.gif Aciu is anksto 4u.gif
jiena
sveiki, mergaites, ilgai skaičiau jūsų mintis, patyrimus ir pagaliau ryžausi parašyti ax.gif Gerbiamoji QUOTE, Cocos Nucifera (coconut) oil* yra ne kas kitas kaip kokosu aliejus, normalioje kambario temperatūroje jis yra kaip sviestas tik baltas ir kietesnis, trapus, tirpsta apie 28laipsnius. Is jo išvirti muilai putoja mazais smulkiais burbuliukais yra skalsus, man šis muilo pagrindas patinka labiausiai, tiek kiek as jos turiu muilo virime blush2.gif , pora menesiu verdu kas trecia diena:)))))nes prarijau ta kabli ir negaliu atryt....
Elaeis Guineensis (palm) Oil* -palmiu aliejus kietoje -kambari teperaturos fazeje kaip sviestas, toks tasus, man jis nelabai....dedu tik kaip prieda smile.gif
braske24
Labas vakaras, niekaip nerandu ar cia niekur nera temos kaip pasigaminti ranku darbo kremus 4u.gif
Chanele
QUOTE(braske24 @ 2010 11 26, 00:30)
Labas vakaras, niekaip nerandu ar cia niekur nera temos kaip pasigaminti ranku darbo kremus 4u.gif
*

Ekolgiskas gyvenimo budas skyriuje maciau tema apie kosmetikos gaminima namuose, tai ten lyg ir apie kremus buvo kalbama.

http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...1213&st=144
admin*1
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.