Sveikos mamos.Jau nebezinau kur kreiptis tad nutariau kreiptis i Jus.Man 23m.Gyvenu kartu su mama..Ji pries pusmeti neteko darbo,kito deja neranda.As taip pat darbo netekau,imone veluoja sumoketi jau 4men.Prasidejo skolos,o viskas guli ant mano peciu,nes mama tikrai nera pajegi kazka padaryti.Gyvenom nuomojamam name kol iskrauste i gatve nes zmones tiesiog pavargo laukti..Isinuomavome buta,kad pigiau butu,bet ir cia seimininkei jau truko kantrybe..Liepe susimoket arba isikraustyti.Neturiu nei kur nei uz ka.Darba radau tik pries dvi savaites ir tas pats neoficialus,o seimininke kategoriskai atsisako laukti algos.Mama neislaikiusi itampos perdozavo vaistu todel guli ligonineje.Giminiu neturime,draugu tokiose situacijose zin6a taip pat nelieka.I bankus kreiptis negaliu nes neturiu oficialiu pajamu,o neoficialos ju nedomina.O norint pasiskolinti is fizinio asmens kadangi reikalingas uzstatas,kurio deja neturiu.Tai noriu paklausti pas Jus gal zinote zmoniu kurie suteiktu 3000lt paskola vekselio pagrindu ir patvirtinimu pas notara.Mokesiu procentus ir zinoma suteiksiu visa info apie save.O gal turite kazkokiu patarimu kaip visa tai isspresti?Aciu.
pirmiausia eikit i Savivaldybes socialini skyriu - gal yra galimybiu gauti vienkartine pasalpa. Bus ~300 Lt, bet vis geriau nei nieko. Jei nei jūs, nei Jūsų mama neturi pajamų, neatideliodamos susitvarkykite visus reikalingus dokumetus - tiek savivaldybeje, kurioje gyvenate (galima tiesiog nuejus i savivaldybe ten deklaruoti gyvenamaja vietą), tiek seniunijoje, kuriai priklausote (maisto produktu paketai), tiek darbo birzoje (pagal deklaruota oficialia gyvenamaja vieta).
Buta nuomoti visada brangiau nei kambari name, ieskokite pigesnio varianto. Aciu dievui nera paskolu pas jus, isgyvesite kazkaip
Na mes ir dabar nuomojame vieno kambario buta.Mokame tik lengvatinius mokescius.Problema tame,kad mane jau is kraustyt nori jei nesumokesiu tai nera nei kur nei uz ka.Tiesa sakant siai minutei turiu piniginej 1.20ct ir tuscia saldytuva ir nerandu net kur 20lt pasiskolinti..kaip ir sakiau draugai prapuola bedai istikus:(Ju buna tik tol kol tu turi pinigu,bet cia zinoma anokia paslaptis.Kas del darbo birzos,tai as joje registruota taciau pasalpu negaunu nes nesusidaro 18men. isdirbto laiko nuo 2005m.Mama nuo 2002m.oficialiai nedirbo tad pasalpos taip pat neturi galimybes gauti.Savivaldybe tik traukia peciais,bet as zinoma tai susitvarkysiu.Tik beda tame,kad tam reikia laiko kurio as nebeturiu:(Neberandu iseiciu..O metus atgal gyvenau sau ir neturejau jokiu problemu.Buvo laikas kai dirbau modeliu,keliavau ir pinigu buvo,draugu taip pat..ir va eme viskas ir apsiverte:(
QUOTE(Deupey @ 2010 03 02, 11:32) Buvo laikas kai dirbau modeliu,keliavau ir pinigu buvo,draugu taip pat..ir va eme viskas ir apsiverte:( Aišku per vėlu, bet anksčiau reikėjo apie ateitį rimčiau galvoti.
Na is esmes ir galvojau,pinigus taupiau bet istikus tokiai krizei per pusmeti ir santaupos baigesi..Juolab,kad man tada buvo 18metu tai tokio amziaus zmogus neturi daug galimybiu susikurti geresni rytoju..
QUOTE(Singerita @ 2010 03 02, 12:40) nuo nedarbo ne vienas neapsaugotas - nei as, nei jus, nei temos autore tik temos autorei siulyciau i skolas nelisti, nes jas anksciau ar veliau teks grazinti. Jei nepriklauso darbo birzos pasalpa, priklauso socialine - ji nelabai didele, siek tiek virs 300 Lt per menesi, bet vis geriau nei nieko nenuleiskit ranku ir kapstykites - jei niekur neisite ir neieskosite, pas jus tikrai niekas neateis ir nieko nepasiulys QUOTE(arana81 @ 2010 03 02, 11:50) tik temos autorei siulyciau i skolas nelisti, nes jas anksciau ar veliau teks grazinti. Jei nepriklauso darbo birzos pasalpa, priklauso socialine - ji nelabai didele, siek tiek virs 300 Lt per menesi, bet vis geriau nei nieko Tik patikslinimas socialinė pašalpa 315 Lt priklauso jei darbo biržoje jau išstovėjote 6 mėn. Kaip suprantu autorė senokai jau stovi, vadinasi susitvarkyti pašalpą, dviese su mama gausit (315 x2) 630 Lt. Nesinuomokit buto, išsinuomokit geriau kambarį name, nežinau koks miestas, bet gal galima gauti mokant iki 300 Lt per mėnesį. Pusę sumos dar liks, plius maisto paketai ir gyventi galima.
Nenuleidziu tikrai..Bet paskutine savaite nebemiegu,nebevalgau ir nebegaliu mastyti...Bandziau tartis su seimininke,o ji nieko neklauso..zmogus tokiu problemu nesupranta.Tai vakar ji man pasake,kad siandien paskutine diena turiu.Iki vakaro turiu ben
t 700lt pervesti,o nerandu is kur juos paimt.Zinoma kas del skolu tai as ne uz jas tikrai...bet dar tuos 3000 po 3-4 men tureciau kaip grazinti iskarto.Todel nebijau prisiimti atsakomybe. QUOTE(Singerita @ 2010 03 02, 13:01) Tik patikslinimas socialinė pašalpa 315 Lt priklauso jei darbo biržoje jau išstovėjote 6 mėn. aciu uz patikslinima Kaip suprantu autorė senokai jau stovi, vadinasi susitvarkyti pašalpą, dviese su mama gausit (315 x2) 630 Lt. Nesinuomokit buto, išsinuomokit geriau kambarį name, nežinau koks miestas, bet gal galima gauti mokant iki 300 Lt per mėnesį. Pusę sumos dar liks, plius maisto paketai ir gyventi galima. Papildyta: QUOTE(Deupey @ 2010 03 02, 13:03) Nenuleidziu tikrai..Bet paskutine savaite nebemiegu,nebevalgau ir nebegaliu mastyti...Bandziau tartis su seimininke,o ji nieko neklauso..zmogus tokiu problemu nesupranta.Tai vakar ji man pasake,kad siandien paskutine diena turiu.Iki vakaro turiu ben o kas po 3-4 menesiu stebuklingai pasikeis? Man tai panasu i jaunatviska nepatyrusio zmogaus optimizma.t 700lt pervesti,o nerandu is kur juos paimt.Zinoma kas del skolu tai as ne uz jas tikrai...bet dar tuos 3000 po 3-4 men tureciau kaip grazinti iskarto.Todel nebijau prisiimti atsakomybe. QUOTE(Deupey @ 2010 03 02, 13:03) Nenuleidziu tikrai..Bet paskutine savaite nebemiegu,nebevalgau ir nebegaliu mastyti...Bandziau tartis su seimininke,o ji nieko neklauso..zmogus tokiu problemu nesupranta.Tai vakar ji man pasake,kad siandien paskutine diena turiu.Iki vakaro turiu ben t 700lt pervesti,o nerandu is kur juos paimt.Zinoma kas del skolu tai as ne uz jas tikrai...bet dar tuos 3000 po 3-4 men tureciau kaip grazinti iskarto.Todel nebijau prisiimti atsakomybe. kodel siekiate pasiskolinti 3000, jei akivaizdu, jog nuoma shiais laikais net didmiesciuose yra mazesne.
Na kas del optimizmo tai nelabai jo yra..Na as turiu uzsiemiu uz kuriuos pinigus gaunu tik tada kai padarau darba,o tas uztrunka.Be to mama mano profesionali siuveja.Ji turi uzsakyma kuri turi atiduoti birzeli..Tai pramogines sukneles,uz jas taip pat mokes tik atidavus uzsakyma,o jis gana didelis.3000lt reiketu,nes noriu grazinti jau susidariusia skola,susirasti pigesni busta ir uz ji susimoketi i prieki uz kelis men.O per ta laika sustabilizuoti padeti,kad daugiau taip neatsitiktu.Ieskotis dar papildomo darbo ir kitu iseiciu.
uz bet kuri uzsiemima galima prasyti avanso
Na taip jis jau sumoketas anksciau..O uzsakovas yra treciasis asmuo.Tokiu atveju praktiskai neimanoma gauti pinigus is anksto.Kazkaip zmones nesupranta mano situacijos ir suprast nenori,jiems tai visai neidomu..Sako:jo zinai baisu..Bet tuo viskas ir baigiasi.Vakar darbe paprasiau bent 50lt,kad pavalgyt butu uz ka..Tai paziurejo kaip i nenormalia,sako:neturiu..Tai kaip dar su zmonem sneketis.Kaip prasyt.
ta kokia dali is tu 3000 skirtumete skolom?
pasirasykite seimininkei vekseli, jei jau taip vekselio norite. o naujo butuko ieskokie kuklesnio. dabar grize ir butu rinkoje. tikiu jog rastumete koki kuklu. kodel uzsiciklinate 3000, o ne ieskote galimybiu kaip per darbo birza ar socialines tarnybas pasiimti kad ir tuos 600 lt
Kažkaip man atrodo jog jūs ne išgyventi norite, o gyventi kaip anksčiau.
Prirašė dauguma patarimų, susitvarkote pašalpas, susirandate kuklų būstą ir gyvenate pagal išgales, o ne norus.
O kaip dėl socialinio būsto? Jei apskritai neturite nei oficialių pajamų, kaip suprantu ir turto jokio neturite. Gal pabandykite ir savivaldybėje jo pasiteirauti.
Papildyta: QUOTE(Singerita @ 2010 03 02, 13:17) Kažkaip man atrodo jog jūs ne išgyventi norite, o taip pat kaip anksčiau prabangiai gyventi. Prirašė dauguma patarimų, susitvarkote pašalpas, susirandate kuklų būstą ir gyvenate pagal išgales, o ne norus. Man atrodo, jūs nesupratote autorės Susitvarkyti pašalpas užtruks laiko, gi neperves savivaldybė šiandien tų pinigų iš karto . O valgyti reikia ŠIANDIEN. QUOTE(klumpele @ 2010 03 02, 13:18) O kaip dėl socialinio būsto? Jei apskritai neturite nei oficialių pajamų, kaip suprantu ir turto jokio neturite. Gal pabandykite ir savivaldybėje jo pasiteirauti. Na su šituo atveju manau neišeis, socialinio būsto laukiama ne vienus metus, atstovėjus 10 metų galima tikėtis gauti. Nors aišku pasiteirauti galima. Papildyta: QUOTE(klumpele @ 2010 03 02, 13:20) Man atrodo, jūs nesupratote autorės Susitvarkyti pašalpas užtruks laiko, gi neperves savivaldybė šiandien tų pinigų iš karto . O valgyti reikia ŠIANDIEN. O kodėl tada tiek ilgai laukė ir nesitvarkė ?
Na blogiausiu atveju, tarkime negausite jūs pinigų, ir negalėsite sumokėti nuomos. Tada lieka nakvynės namai. Kiek girdėjau sąlygos juose tikrai nėra blogos, ir tikrai ne vien bomžai ten laikinai gyvena. Vėlia galėtumėte ieškotis pigiausio nuomos varianto.
Manau, kad dokumentų nesitvarkė nes turėjo santaupų, kurios kaip minėjo jau baigėsi. Apskritai, moralizuoti visi mes greiti, o taip nutikti gali visiems. Tuo labiau, kad temos autorė yra dar labai jauna.
Siai dienai skolos yra 700lt.As neatsisakau galimybes gauti pasalpa bet tas uzims laiko.Siandien arba ryt jos niekas man neduos.O busto tikrai ieskosiu pigesnio,bet paprastai reikia uzstato.Ir dar reikia tureti uz ka isikelti..t.y.kraustymosi islaidos.O jau nesneku apie tai kad reikes ir valgyti kazka kol viskas isispres..Aisku as pasiryzusi ir i mazesne suma sutilpti.Siuliau seimininkei vekseli..Tai ji man pasake:as vekseliu mokesciu nesumokesiu..
O tai giminių visiškai jokių neturite? Net labai tolimų?
QUOTE(Deupey @ 2010 03 02, 13:33) Siai dienai skolos yra 700lt.As neatsisakau galimybes gauti pasalpa bet tas uzims laiko.Siandien arba ryt jos niekas man neduos.O busto tikrai ieskosiu pigesnio,bet paprastai reikia uzstato.Ir dar reikia tureti uz ka isikelti..t.y.kraustymosi islaidos.O jau nesneku apie tai kad reikes ir valgyti kazka kol viskas isispres..Aisku as pasiryzusi ir i mazesne suma sutilpti.Siuliau seimininkei vekseli..Tai ji man pasake:as vekseliu mokesciu nesumokesiu.. Tai bent jau bandykit prašyti tos vienkartinės pašalpos, jei skirtų jos mokėjimas ilgai neužtruktų, o po mėnesio jau gausit po 315 lt. Valgyti - na nueikit susitvarkykit maisto paketus, greitu laiku juo duos. Gal tikrai nakvynės namuose pagyventi kol bent pašalpas gausit, na o su skolom tegu jau būna, nei iš niekur dabar neišmokėsit, teks palaukti. Skola tik 700 lt, o jūs norit 3000 lt
As tikrai nemaniau kad sitaip bus todel pasalpu ir netvarkeme.Giminiu galima sakyti nera..Tevo nepazystu praktiskai..Jis alkoholikas.Mano seneliai visi mire.O su kitais nera visiskai jokiu rysiu.Net nezinociau kaip ieskot.
QUOTE(Deupey @ 2010 03 02, 15:33) Siai dienai skolos yra 700lt.As neatsisakau galimybes gauti pasalpa bet tas uzims laiko.Siandien arba ryt jos niekas man neduos.O busto tikrai ieskosiu pigesnio,bet paprastai reikia uzstato.Ir dar reikia tureti uz ka isikelti..t.y.kraustymosi islaidos.O jau nesneku apie tai kad reikes ir valgyti kazka kol viskas isispres..Aisku as pasiryzusi ir i mazesne suma sutilpti.Siuliau seimininkei vekseli..Tai ji man pasake:as vekseliu mokesciu nesumokesiu.. skola 700lt.,o Jums reikia 3000lt?
Tiesa, kiek žinau tai visuose miestuose yra labdaros valgyklos, jei jau tikrai nebebus už ką pavalgyti tai siūlau nueiti ten tikrai lėkštę sriubos gausite.
Suprantu, kad labai labai sunku. Tačiau mano patarimas šią minutę būtų kaip įmanoma nelįsti toliau į skolas. Tiesiog: 1. Iškamantinėkite mamą apie jos pusės gimine, gal kas atsiras. 2, Jei nebeturite už ką pavalgyti, apsilankyti labdaros valgykloje. 3. Jei nebeturėsite pinigų nuomai, nakvynės namai. 4. Vienkartinė pašalpa, maisto paketai. QUOTE(Deupey @ 2010 03 02, 14:33) Siai dienai skolos yra 700lt.As neatsisakau galimybes gauti pasalpa bet tas uzims laiko.Siandien arba ryt jos niekas man neduos.O busto tikrai ieskosiu pigesnio,bet paprastai reikia uzstato.Ir dar reikia tureti uz ka isikelti..t.y.kraustymosi islaidos.O jau nesneku apie tai kad reikes ir valgyti kazka kol viskas isispres..Aisku as pasiryzusi ir i mazesne suma sutilpti.Siuliau seimininkei vekseli..Tai ji man pasake:as vekseliu mokesciu nesumokesiu.. akivaizdu jog seimininkei gryni pinigai yra geriausia. bet jei ju nera - vekselis - geraiu nei nieko, tuo labiau jog jei nezumokesite vekselio - greit paskui begios anstoliai ir isieskojimo islaidos teks jums o ne seimininkei kaip bebutu - nedejuokit - vietoj sio pusdienio internete geriau atitinkamoms istaigoms prasymus butumete surasiusiu. kad ir rytoj neperves - bet anksciau paprasysi - anksciau gausi o del giminiu... abejociau. jei gimines tolimi - kokiu tikslu galetu selpti. paieska 3000, kai skolos 700, rodo per dideli polinki skolintis.
Na taip,tiek tikrai neprasys.Bet as norejau sumoket bent uz 4men i prieki.Taip is esmes jus teisios susitvarkysiu pasalpas ir kazkaip pragyvensiu,bet kaip neatsidurti gatveje..tuos 700 man vistiek gauti reikia.Nakvynes namai tik nakciai..Kur detis diena ir uz ka pragyventi..Cia didziausias klausimas.
kokiame mieste ar miestelyje gyvenate ?
priklausomai nuo gyv. vietos. yra butu ir po pora simtu litu. na uzstatas plius. bet uz kelis menesius i prieki... ne pakilimas, jog tiek prasytu. QUOTE(Deupey @ 2010 03 02, 14:01) Kur detis diena ir uz ka pragyventi..Cia didziausias klausimas. Tai jau kelintą kartą sakau ar ėjote prašyti į soc. rūpybą vienkartinės pašalpos ? Kada eisite, ar išviso eisite ? Net dabar gal dar spėsit nueiti. Nemoralizuoju, bet sėdint internete tikrai pagalba į namus neateis. Beje neturit ką valgyti, bet turite internetą. QUOTE(Singerita @ 2010 03 02, 16:10) su tuo tai nesutikčiau,internetu galima ir darbą susirasti,galima kažką parduoti ir t.t. kiek išsileistų perkant laikraščius su skelbimais. man asmeniškai internetas būtina,geriau nevalgiusi pabūčiau,nes iš to ir užsidirbu,turiu užsakymų siuvinėju.
Vaziuoju dabar.Naudojuosi internetu telefone,kadangi net kompiuterio nebeturiu.As suprantu,kad jums tokia padetis atrodo isprendziama..o istiesu nera taip paprasta nei tas pasalpas gauti nei visa kita.As neturiu visiskai jokio noro skolintis didele suma tam kad galecia pagyventi.Noriu tik turet namus ir uz ka pavalgyti..nieko daugiau.Nenoriu nei apgauti nieko,nei kazko atimti..
manau, pritarsiu daugumai, kad visu pirma skubetumet susitvarkyti socialiniu pasalpu, maisto paketu... bandykit ieskoti zmogaus kuris iesko kad priziuretu kas koki senyva zmogu uz gyvenama plota... manau iseiciu tikrai yra tik reikia nepasimesti ir galvot realiai. nemanau kad jum kas paskola suteiks, juk jokio turto nieko neturit. pasirasykit skelbimus kad galit kokius butus i savaite karta tvarkyti norinciu man rodos atsiras. linkiu stiprybes
Zodziu padetis tokia..Tam,kad gauti betkokia pasalpa reikia buti socialiai remtinam,o as tokia nesu.O,kad tokia tapti turiu gauti susni dokumentu.Kuriu faktas,kad greit nebus.Ir tik prieme dokumentus nuspres ar suteikt pasalpa ar ne.Ir su nakvynes namais ne kitaip.Tai ziurint is pacios realiausios puses..siandien lieku gatveje be cento kiseneje.Va tai ir valstybe.
QUOTE(Deupey @ 2010 03 02, 17:17) Zodziu padetis tokia..Tam,kad gauti betkokia pasalpa reikia buti socialiai remtinam,o as tokia nesu.O,kad tokia tapti turiu gauti susni dokumentu.Kuriu faktas,kad greit nebus.Ir tik prieme dokumentus nuspres ar suteikt pasalpa ar ne.Ir su nakvynes namais ne kitaip.Tai ziurint is pacios realiausios puses..siandien lieku gatveje be cento kiseneje.Va tai ir valstybe. topine pabaiga. paklausiu - o JUS valstybei gero padaret?... kokie pilieciai, tokia valstybe. nieko nauja neatradote.
Trumpalaikė socialinė globa moterims teikiama Moterų nakvynės namuose, Partizanų g. 5, LT-50207, Kaunas, tel. 731822.
Priėmimo laikas darbo dienomis 8.30 11.30 val.ir 13.00 16.00 val. Krizių atvejais,o taip pat moterims su vaikais, patyrusiems smurtą šeimoje, socialinė priežiūra teikiama visą parą. Manau, kad jūsų atvejis krizinis, siūlyčiau bent šią naktį pabandyti ten nuvykti, nemanau, kad išvarys. QUOTE(Deupey @ 2010 03 02, 17:17) Zodziu padetis tokia..Tam,kad gauti betkokia pasalpa reikia buti socialiai remtinam,o as tokia nesu.O,kad tokia tapti turiu gauti susni dokumentu.Kuriu faktas,kad greit nebus.Ir tik prieme dokumentus nuspres ar suteikt pasalpa ar ne.Ir su nakvynes namais ne kitaip.Tai ziurint is pacios realiausios puses..siandien lieku gatveje be cento kiseneje.Va tai ir valstybe. kad nera susnis ten jokia QUOTE(Deupey @ 2010 03 02, 16:17) Zodziu padetis tokia..Tam,kad gauti betkokia pasalpa reikia buti socialiai remtinam,o as tokia nesu.O,kad tokia tapti turiu gauti susni dokumentu.Kuriu faktas,kad greit nebus.Ir tik prieme dokumentus nuspres ar suteikt pasalpa ar ne.Ir su nakvynes namais ne kitaip.Tai ziurint is pacios realiausios puses..siandien lieku gatveje be cento kiseneje.Va tai ir valstybe. Kad jokia ten ne šusnis, visi susitvarko kam reikia. O valstybės kaltinti nereiktų.
Iš visko sprendžiant, kaip valstybė rūpinasi savo piliečiais, tai nemanau, kad jai taip greit sutvarkytų dokumentus ir pervestų pašalpą. Bet nesvarbu kada gausit, šiaip ar taip jau senai reikėjo kreiptis dėl paramos. O su buto šeiminke gi galit pabandyt susitart, kol viską tvarkysitės, kad palauktų dėl mokėjimo. Netikiu, kad jau taip imtų ir išspirtų žmones į gatvę.
Na man buvo pasakyta,kad tai uzims laiko.Be to manes nuo darbo niekas neatleido..nesvarbu,kad jis neoficialus..bet darbas.Negaliu viska susitvarkyt per pusdieni.Na bet zinoma is jusu pozicijos ziurint viskas atrodo kitaip..Tikriausiai ir as i viska kitaip ziureciau jei situacija butu ne mano.Beje aciu visoms uz suteikta info.
Papildyta: Bandziau tartis tikrai..Ir vekseli siuliau.Bet vat manau zmogus nesupranta tokiu problemu ir viskas.
o nebandei kokio moment kredit pabandyt pirma paskola kiek girdejau be procentine gal kaip susitartum nors pora simtu pasiimti, kad seimininkai nors kiek laiko aprimtu
Bandziau,neduoda.Oficialiai as bedarbe.
o ta 700 lituku skola uz ka susidare-uz nuoma, patarnavimus, ar...dar kazka?
QUOTE(Deupey @ 2010 03 02, 18:05) Na jo tada nekas, tikrai nenoreciau patekti i tokia padeti, geriausias varijantas, kad kas paskolintu tik as abejoju ar taip bus, nes vistiek tai pinigai, o nepazystamam zmogui tikrai abejoju , kad kas skolins.
Na ta suma uz tris menesius..uz paslaugas,nuomos mes nemokame tik mokescius.
Kazkaip primena istorija, kuri cia vyko pries kuri laika, kai "naslaite" kure graudzius pasakojimus ir prase paramos, nes niekur niekas niekaip jai nepadeda.
QUOTE(Deupey @ 2010 03 02, 13:17) Zodziu padetis tokia..Tam,kad gauti betkokia pasalpa reikia buti socialiai remtinam,o as tokia nesu.O,kad tokia tapti turiu gauti susni dokumentu.Kuriu faktas,kad greit nebus.Ir tik prieme dokumentus nuspres ar suteikt pasalpa ar ne.Ir su nakvynes namais ne kitaip.Tai ziurint is pacios realiausios puses..siandien lieku gatveje be cento kiseneje.Va tai ir valstybe. tai palauk, o kas tau neleido visko susitvarkyt anksciau? nereikia kaltinti valstybes, ji tau suteikia si bei ta bet jei tu nesugebi tuo pasinaudot, tai jau manau cia tavo beda... atleisk kad as cia taip tiesmukai.... QUOTE(KibirVibir @ 2010 03 02, 15:51) Kazkaip primena istorija, kuri cia vyko pries kuri laika, kai "naslaite" kure graudzius pasakojimus ir prase paramos, nes niekur niekas niekaip jai nepadeda. va va man jau irgi i kazka tokio nesa QUOTE(KibirVibir @ 2010 03 02, 18:51) Kazkaip primena istorija, kuri cia vyko pries kuri laika, kai "naslaite" kure graudzius pasakojimus ir prase paramos, nes niekur niekas niekaip jai nepadeda. Kažkaip ir man iškarto afera pakvipo, daug graudinimo ir nenorėjimo nieko imtis. Net suma konkreti įvardyta kokios norėtų. Nelabai realu, mergina tai mergina, bet kaip mama, juk suaugusi moteris, negi taip žiūrėtų į viską nerūpestingai, kad net pašalpų nesitvarkė, o tik laukė kol kas iš dangaus nukris. QUOTE(Singerita @ 2010 03 02, 21:28) Kažkaip ir man iškarto afera pakvipo, daug graudinimo ir nenorėjimo nieko imtis. Net suma konkreti įvardyta kokios norėtų. Nelabai realu, mergina tai mergina, bet kaip mama, juk suaugusi moteris, negi taip žiūrėtų į viską nerūpestingai, kad net pašalpų nesitvarkė, o tik laukė kol kas iš dangaus nukris. Ne nu....man tai žiauru gerbiamosios moteriškės Deupey laikykitės.... QUOTE(KibirVibir @ 2010 03 02, 21:48) tai jus jai paskolinkite tuos pinigus. Juk zadejo pirmoje zinuteje pasakyti asmens koda ar kazka mainais. Aferas uzuodziam is tolo Neturiu iš ko skolinti, beje, jei turėčiau atliekamų pinigų, manau kažkiek kogero ir paskolinčiau. Aš ir nedalinu patarimų ar nesisiūlau skolinti, bet ir nevarau ant žmogaus. Be to paskolas galima labai gražiai suforminti ir nemanau, kad yra galimybė aferoms, tam yra antstoliai, teismai, ir t.t O kokiu būdu jūs užuodžiate, gal kiaurai kompą matote žmones?? manote taip nebūna? man buvo beveik analogiška situacija, tik tada nesugalvojau kreiptis pagalbos internete, o pasirinkau dar durnesnį būdą, ir labai nuo to nukentėjau, bet ne čia esmė. Esmė ta, kad kaip jūs jaustumėtės, jei čia nėra jokios apgaulės, o taip visos ją užsipuolė ir apkaltino? |