Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Pilvo maudimas
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Aš nėščia! > Nėščiosios sveikata
Pages: 1, 2, 3
Laiminga M.
Sveikos, man 15 sav.šiandien kažkodėl beveik visa diena, jaučiu pilvo apačioj skausmą ir tarpvietei, išskyru jokiu nera, stengiuosi nerimaut, tikriausiai gimda didėja.. gal kam taip buvo? g.gif pilvukas beje jau islindo truputi..
♥SL♥
Sveikos 4u.gif

Pasiguosiu ir aš verysad.gif Mums dar tik 6 sav. bet man vis paskaudena pilvo apačią ir dešinį šoną...Prieš šitą nėštumą turėjau 2 nesivystančius, todėl akys pilnos baimės unsure.gif Pas ginę eisiu vasario 22d. Kol kas jokių kraujingų išskyrų nėra, tik toks nemalonus maudimas.. verysad.gif
Laiminga M.
QUOTE(SuperLaura @ 2011 02 12, 13:41)
Sveikos  4u.gif

Pasiguosiu ir aš  verysad.gif  Mums dar tik 6 sav. bet man vis paskaudena pilvo apačią ir dešinį šoną...Prieš šitą nėštumą turėjau 2 nesivystančius, todėl akys pilnos baimės  unsure.gif  Pas ginę eisiu vasario 22d. Kol kas jokių kraujingų išskyrų nėra, tik toks nemalonus maudimas.. verysad.gif
*

neturetu but kazkas rimto, svarbiausiai jog išskyrų nebūtų, tada jau reiktu kreiptis i ligoninę g.gif kiek teko skaityt tai skausmai tie gali but del to jog gimda dideja, organai slenkasi po truputi.. svarbu jog nera išskyrų.. smile.gif
Marseta
QUOTE(laukianti29 @ 2010 12 13, 13:31)
dvie dienas pakentėjau dešiniajam šone skausmą, po to kreipiaus tiesiai į ligoninę - ir ką, operacija, apendicitas...sakė, gana dažnas dalykas nėštukėms, būtent dėl užspaustų organų ir sulėtėjusios žarnyno veiklos.
*

Koks tas skausmas: aštrus, pastovus? Man 16 savaičių, pradėjo mausti dešinį šoną, bet tik stipriau pasilenkus, arba išsitiesus į priekį. Stoviu, einu, sėdžiu, guliu - jokio skausmo, bet tik pasilenkiu - toks aštrus spaudžiantis. Čias kas, raisčiai ar kas rimčiau? g.gif Vizitas pas ginę kt savaitę, nežinau, ar čia jau sunerimt g.gif
Ruby Tuesday
QUOTE(Marseta @ 2011 02 14, 15:57)
Koks tas skausmas: aštrus, pastovus? Man 16 savaičių, pradėjo mausti dešinį šoną, bet tik stipriau pasilenkus, arba išsitiesus į priekį. Stoviu, einu, sėdžiu, guliu - jokio skausmo, bet tik pasilenkiu - toks aštrus spaudžiantis. Čias kas, raisčiai ar kas rimčiau?  g.gif Vizitas pas ginę kt savaitę, nežinau, ar čia jau sunerimt  g.gif
*

Man kelias dienas desiniajame sone budavo labai stiprus veriantis skausmas atsitupus ir pasilenkus. Paaiskejo, kad tiesiog ten dujos buvo susikaupusios, o as jau apendicito bijojau biggrin.gif
suntea7
QUOTE(Marseta @ 2011 02 14, 13:57)
Koks tas skausmas: aštrus, pastovus? Man 16 savaičių, pradėjo mausti dešinį šoną, bet tik stipriau pasilenkus, arba išsitiesus į priekį. Stoviu, einu, sėdžiu, guliu - jokio skausmo, bet tik pasilenkiu - toks aštrus spaudžiantis. Čias kas, raisčiai ar kas rimčiau?  g.gif Vizitas pas ginę kt savaitę, nežinau, ar čia jau sunerimt  g.gif
*

Man 14 savaičių ir paskutiniu metu irgi dešinį šoniuką paskauda, taip kaip tau panašiai, kai atsitūpiu, arba išsitiesiu į priekį, bet paskaičiau, kad būtent šiuo metu tai tikrai gali būti dėl raiščių, nes gimda sparčiai didėja, todėl gaunasi šioka tokia apkrova... aš irgi keliausiu 1nį pas ginę, dėl visa ko pasikonsultuosiu, bet tikiuosi, kad čia nieko baisaus ax.gif
Laiminga M.
QUOTE(Laiminga M. @ 2011 02 11, 19:24)
Sveikos, man 15 sav.šiandien kažkodėl beveik visa diena, jaučiu pilvo apačioj skausmą ir tarpvietei, išskyru jokiu nera, stengiuosi nerimaut, tikriausiai gimda didėja.. gal kam taip buvo? g.gif  pilvukas beje jau islindo truputi..
*

Na va buvau pas savo gine, sake jog tai normalu, nes tempia raiščius 16-18 sav. taip buna dažnai smile.gif ax.gif tai kad mažiukas auga nestuke.gif
in_1111
labukas, noreciau prisideti prie jusu smile.gif pries savaite suzinojau kad nestuke.gif , bent jau tai rode du testai...pirma kai dariausi 2 juostele buvo neryski, antra kart kai dariausi jau buvo ryski...mmm veluoja savaite..siaip maudzia nugara tempia krutine...kol kas daugiau nieko nejauciu...bet vakar pradejo skaudeti desini sona sad.gif na toks tempimas gal sakyciau, lb baisu pasidare sian einu pas gine, bet jau lb nerimauju kad tik viskas ok butu...negaliu apie tai negalvot, lenda visokios mintys i galva...nzn net ka jau galvot...
sad.gif(
Laiminga M.
QUOTE(in_1111 @ 2011 02 21, 12:53)
labukas, noreciau prisideti prie jusu  smile.gif  pries savaite suzinojau kad  nestuke.gif , bent jau tai rode du testai...pirma kai dariausi 2 juostele buvo neryski, antra kart kai dariausi jau buvo ryski...mmm veluoja savaite..siaip maudzia nugara tempia krutine...kol kas daugiau nieko nejauciu...bet vakar pradejo skaudeti desini sona sad.gif na toks tempimas gal sakyciau, lb baisu pasidare sian einu pas gine, bet jau lb nerimauju kad tik viskas ok butu...negaliu apie tai negalvot, lenda visokios mintys i galva...nzn net ka jau galvot...
sad.gif(
*

geriausia nueiti pas gine, apžiūrės ir pasakys kas ir kaip. Pati nusiraminsi ax.gif o be reikalo nereikia jaudintis smile.gif
nestukė19
sveikutes..man ir toks klausimelis iskilo... blush2.gif easu 5 savaite nestuke.gif suzinojau jau pries 14d.tada pirma karta 'echoskopavomes ':mirksiukas: bet dar nieko nesimate...o stai siandien jau pamatem.. biggrin.gif taciau visa laika lydi tai vieno tai kito sono skausmai..siandien isvis sustiprejo...bet daktare nieko blogo neyzvelge..ir paskyre pora savaiciu lovos rezima..o man del tu skausmu neramu..gal yra kuriai nors ,...kas nors panasaus buve?...beje pries metus turejau labaraskopine cistos operacija..ar galetu tie skausmai buti del kokiu nors suaugu? g.gif blush2.gif
gurmane
QUOTE(nestukė19 @ 2011 03 08, 21:33)
sveikutes..man ir toks klausimelis iskilo... blush2.gif  easu 5 savaite nestuke.gif suzinojau jau pries 14d.tada pirma karta 'echoskopavomes ':mirksiukas:  bet dar nieko nesimate...o stai siandien jau pamatem.. biggrin.gif taciau visa laika lydi tai vieno tai kito sono skausmai..siandien isvis sustiprejo...bet daktare nieko blogo neyzvelge..ir paskyre pora savaiciu lovos rezima..o man del tu skausmu neramu..gal yra kuriai nors ,...kas nors panasaus buve?...beje pries metus turejau labaraskopine cistos operacija..ar galetu tie skausmai buti del kokiu nors suaugu? g.gif  blush2.gif
*

Labas,
man irgi dabar 5 savaite, ir jau gal kokias pora savaiciu jauciu tuos skausmelius, tai viena sona maudzia, tai kita, kartais duria, bet gydytoja sake, kad taip gali buti ir pradzioj nestumo tai normalu, daugiau pagulineju ir praeina. LP pas mane irgi buvo lapkricio men., bet man buvo diagnostine, todel tiksliai negaliu atsakyti ar gali buti tai susije su tavo skausmais.
nestukė19
QUOTE(gurmane @ 2011 03 09, 14:11)
Labas,
man irgi dabar 5 savaite, ir jau gal kokias pora savaiciu jauciu tuos skausmelius, tai viena sona maudzia, tai kita, kartais duria, bet gydytoja sake, kad taip gali buti ir pradzioj nestumo tai normalu, daugiau pagulineju ir praeina. LP pas mane irgi buvo lapkricio men., bet man buvo diagnostine, todel tiksliai negaliu atsakyti ar gali buti tai susije su tavo skausmais.
*

blush2.gif tikiuosi kad tai nieko blogo.. nestuke.gif
Hedra:)
QUOTE(Vitalija01 @ 2010 03 02, 23:00)
Merginos, ar buvo kuriai, kad nėštumo metu ištisai mausdavo dešinį šoną? Ar tai nieko bloga?  g.gif
*

man tai maude ir pirma karta ir dabar..pirma karta liepdavo gerti magni kai uzeidavo skausmai, o dabar labaiu maudzia cezario randa, negu pilvo apacia ar sonus..
Emma.W
Pas mane tik savaite nestuke.gif ,bet as jau jauciu,kad bamboj kazkas krapstos nemaloniai.gal kam taip buvo?
*Garbanele*
Labas, mamytės ir nėštukės,

aš pas jus su klausimuku.. taip jau išėjo, kad su draugu netyčia nesaugiai pasimylėjome per patį ciklo viduriuką unsure.gif mmm paskutinės buvo gegužės 19-22 d. nesaugūs santykiai gegužės 31 d., o mano ciklas 27 dienos.. tai pagal kalendorių vaisingiausia gegužės 30 - birželio 3 d., o mes lialiuko dar neplanuojame.. blush2.gif bet nieko nemąstyčiau jei jau kokia ketvirta diena nemaustų pilvo apačios.. man niekada šiaip pilvo nemaudžia, išvis esu iš tų laimingųjų, kurios be skausmų gyvena smile.gif o dabar taip keistai.. kažkada vieną kartą gyvenime yra buvęs maudimas, bet tada nuėjau pas ginę, tai buvo mažas uždegimas, nes buvau prisisėdėjusi ant šalto šaligatvio doh.gif bet dabar nieko panašaus nebuvo.. tai ir pasimečiau.. žinau, kad testams nėštumo per anksti ir išvis turbūt po pastojimo iškart gal ir negali būti jokių pojūčių? ar gali būti, kad pvz., iškart po apvaisinimo greitai ir pradeda mausti pilvą? o tai pasimečiau.. unsure.gif

nesu maža mergaitė ir žinau, kad neplanuojant lialiuko, nereiktų mylėtis be apsaugos.. bet taip jau išėjo.. blush2.gif
ir išvis klausimas ne į temą, bet mylintis nesisaugant per vaisingas dienas, pastoti tikimybė 50 ant 50 % ? unsure.gif
Veja Feja
QUOTE(*Garbanele* @ 2011 06 06, 00:33)
*

pilvo apačią gali mausti ir dėl daugelio kitų priežasčių, nors man nėštumo pradžia būtent tokia ir buvo, mausdavo taip švelniai lyg per mmm, ned buvau jau įsidėjusi ,,paklotėlį" bet jos taip ir nepasirodė, antras požymis kuris taip pat pasireiškė tai nuolat sustodavo skrandis doh.gif
aišku geriausia pasitikrinti pas ginę, ir tada jau viskas bus aišku arba palaukti dar savaitikę ir pasidaryti testuką mirksiukas.gif
Sissta
Man bamba vis skaudedavo kai piski pavargdavau.. chirurgas paaiskino kai raumenu istempima
*Garbanele*
QUOTE(Veja Feja @ 2011 06 08, 21:46)
pilvo apačią gali mausti ir dėl daugelio kitų priežasčių, nors man nėštumo pradžia būtent tokia ir buvo, mausdavo taip švelniai lyg per mmm, ned buvau jau įsidėjusi ,,paklotėlį" bet jos taip ir nepasirodė, antras požymis kuris taip pat pasireiškė tai nuolat sustodavo skrandis  doh.gif 
aišku geriausia pasitikrinti pas ginę, ir tada jau viskas bus aišku arba palaukti dar savaitikę  ir pasidaryti testuką mirksiukas.gif
*

Ačiū už atsakymą mirksiukas.gif niu kolkas maudenimas nedingo, tai pamaudžia, tai praeina.. bet jis toks neįkyrus, tiesiog keista, kai man nemaudžia šiaip, o dabar jau savaitę su trupučiu.. niu bet trečiadienį jau mm diena, tai jei ateis, vis tiek po mm reiks pas gydytoją tada nueiti, nes šiaip gi nemaustų.. o jei neateis.. tai laukia NT blush2.gif vienaip ar kitaip laukia apsilankymas pas ginę ax.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.