Sveikos, man 15 sav.šiandien kažkodėl beveik visa diena, jaučiu pilvo apačioj skausmą ir tarpvietei, išskyru jokiu nera, stengiuosi nerimaut, tikriausiai gimda didėja.. gal kam taip buvo?
Sveikos
Pasiguosiu ir aš QUOTE(SuperLaura @ 2011 02 12, 13:41) Sveikos Pasiguosiu ir aš neturetu but kazkas rimto, svarbiausiai jog išskyrų nebūtų, tada jau reiktu kreiptis i ligoninę QUOTE(laukianti29 @ 2010 12 13, 13:31) dvie dienas pakentėjau dešiniajam šone skausmą, po to kreipiaus tiesiai į ligoninę - ir ką, operacija, apendicitas...sakė, gana dažnas dalykas nėštukėms, būtent dėl užspaustų organų ir sulėtėjusios žarnyno veiklos. Koks tas skausmas: aštrus, pastovus? Man 16 savaičių, pradėjo mausti dešinį šoną, bet tik stipriau pasilenkus, arba išsitiesus į priekį. Stoviu, einu, sėdžiu, guliu - jokio skausmo, bet tik pasilenkiu - toks aštrus spaudžiantis. Čias kas, raisčiai ar kas rimčiau? QUOTE(Marseta @ 2011 02 14, 15:57) Koks tas skausmas: aštrus, pastovus? Man 16 savaičių, pradėjo mausti dešinį šoną, bet tik stipriau pasilenkus, arba išsitiesus į priekį. Stoviu, einu, sėdžiu, guliu - jokio skausmo, bet tik pasilenkiu - toks aštrus spaudžiantis. Čias kas, raisčiai ar kas rimčiau? Man kelias dienas desiniajame sone budavo labai stiprus veriantis skausmas atsitupus ir pasilenkus. Paaiskejo, kad tiesiog ten dujos buvo susikaupusios, o as jau apendicito bijojau QUOTE(Marseta @ 2011 02 14, 13:57) Koks tas skausmas: aštrus, pastovus? Man 16 savaičių, pradėjo mausti dešinį šoną, bet tik stipriau pasilenkus, arba išsitiesus į priekį. Stoviu, einu, sėdžiu, guliu - jokio skausmo, bet tik pasilenkiu - toks aštrus spaudžiantis. Čias kas, raisčiai ar kas rimčiau? Man 14 savaičių ir paskutiniu metu irgi dešinį šoniuką paskauda, taip kaip tau panašiai, kai atsitūpiu, arba išsitiesiu į priekį, bet paskaičiau, kad būtent šiuo metu tai tikrai gali būti dėl raiščių, nes gimda sparčiai didėja, todėl gaunasi šioka tokia apkrova... aš irgi keliausiu 1nį pas ginę, dėl visa ko pasikonsultuosiu, bet tikiuosi, kad čia nieko baisaus QUOTE(Laiminga M. @ 2011 02 11, 19:24) Sveikos, man 15 sav.šiandien kažkodėl beveik visa diena, jaučiu pilvo apačioj skausmą ir tarpvietei, išskyru jokiu nera, stengiuosi nerimaut, tikriausiai gimda didėja.. gal kam taip buvo? Na va buvau pas savo gine, sake jog tai normalu, nes tempia raiščius 16-18 sav. taip buna dažnai
labukas, noreciau prisideti prie jusu
QUOTE(in_1111 @ 2011 02 21, 12:53) labukas, noreciau prisideti prie jusu geriausia nueiti pas gine, apžiūrės ir pasakys kas ir kaip. Pati nusiraminsi
sveikutes..man ir toks klausimelis iskilo...
QUOTE(nestukė19 @ 2011 03 08, 21:33) sveikutes..man ir toks klausimelis iskilo... Labas, man irgi dabar 5 savaite, ir jau gal kokias pora savaiciu jauciu tuos skausmelius, tai viena sona maudzia, tai kita, kartais duria, bet gydytoja sake, kad taip gali buti ir pradzioj nestumo tai normalu, daugiau pagulineju ir praeina. LP pas mane irgi buvo lapkricio men., bet man buvo diagnostine, todel tiksliai negaliu atsakyti ar gali buti tai susije su tavo skausmais. QUOTE(gurmane @ 2011 03 09, 14:11) Labas, man irgi dabar 5 savaite, ir jau gal kokias pora savaiciu jauciu tuos skausmelius, tai viena sona maudzia, tai kita, kartais duria, bet gydytoja sake, kad taip gali buti ir pradzioj nestumo tai normalu, daugiau pagulineju ir praeina. LP pas mane irgi buvo lapkricio men., bet man buvo diagnostine, todel tiksliai negaliu atsakyti ar gali buti tai susije su tavo skausmais.
Pas mane tik savaite
Labas, mamytės ir nėštukės,
aš pas jus su klausimuku.. taip jau išėjo, kad su draugu netyčia nesaugiai pasimylėjome per patį ciklo viduriuką nesu maža mergaitė ir žinau, kad neplanuojant lialiuko, nereiktų mylėtis be apsaugos.. bet taip jau išėjo.. ir išvis klausimas ne į temą, bet mylintis nesisaugant per vaisingas dienas, pastoti tikimybė 50 ant 50 % ? QUOTE(*Garbanele* @ 2011 06 06, 00:33) pilvo apačią gali mausti ir dėl daugelio kitų priežasčių, nors man nėštumo pradžia būtent tokia ir buvo, mausdavo taip švelniai lyg per mmm, ned buvau jau įsidėjusi ,,paklotėlį" bet jos taip ir nepasirodė, antras požymis kuris taip pat pasireiškė tai nuolat sustodavo skrandis aišku geriausia pasitikrinti pas ginę, ir tada jau viskas bus aišku arba palaukti dar savaitikę ir pasidaryti testuką
Man bamba vis skaudedavo kai piski pavargdavau.. chirurgas paaiskino kai raumenu istempima
QUOTE(Veja Feja @ 2011 06 08, 21:46) pilvo apačią gali mausti ir dėl daugelio kitų priežasčių, nors man nėštumo pradžia būtent tokia ir buvo, mausdavo taip švelniai lyg per mmm, ned buvau jau įsidėjusi ,,paklotėlį" bet jos taip ir nepasirodė, antras požymis kuris taip pat pasireiškė tai nuolat sustodavo skrandis aišku geriausia pasitikrinti pas ginę, ir tada jau viskas bus aišku arba palaukti dar savaitikę ir pasidaryti testuką Ačiū už atsakymą |