sandrijja1980
2010 06 14, 13:19
QUOTE(elenuxus @ 2010 06 14, 11:27) Man irgi pirma nestuma nieko neskaudinejo, uztat si paskaudineja, bet gydytoja nesake, kad cia nieko tokio, ypac kai pasakiau, kad pilvukas pakietineja, tai jau beveik menuo biuletenyje...  as jau irgi antras menuo nedirbu del sito,bet jau ir nebegrisiu i darba si sezona.man tai tas kietejimas del sutrumpejusio gimdos kaklelio,taigi stengiuos kuo maziau pavargti,nes gresia prieslaikinis.
Amriuke
2010 06 14, 19:57
man tai 8 savaites, nugara skauda, silpna ir pilvo kartais pamaudziau, bet ginekologe sake, kad normalu gimda pleciasi
Jolancik
2010 06 14, 20:37
QUOTE(Amriuke @ 2010 06 14, 20:57) man tai 8 savaites, nugara skauda, silpna ir pilvo kartais pamaudziau, bet ginekologe sake, kad normalu gimda pleciasi  Kad pilvuka maudzia, tai taip normalu, svarbiausia, kad skausmo nebutu...
maskanyte
2010 06 20, 23:23
Sveikos busimos mamytes!!!!!!!!!!!! Man 26sav. pradejo mausti desini sona  toks lyg tempimas. Ar tai galetu buti raisciai? siaubingai nerimauju nes man jau atrodo kad net oro ikvepti negaliu iskart nudiege  Man tai pirmas nestumas, tai bijausi visko,nekilnoju, atrodo save priziuriu
perfekta
2010 06 21, 06:13
QUOTE(Jolancik @ 2010 06 14, 22:37) Kad pilvuka maudzia, tai taip normalu, svarbiausia, kad skausmo nebutu... O tai pilvo maudimas nepriskiriamas prie skausmo? Papildyta:QUOTE(maskanyte @ 2010 06 21, 01:23) Sveikos busimos mamytes!!!!!!!!!!!! Man 26sav. pradejo mausti desini sona  toks lyg tempimas. Ar tai galetu buti raisciai? siaubingai nerimauju nes man jau atrodo kad net oro ikvepti negaliu iskart nudiege  Man tai pirmas nestumas, tai bijausi visko,nekilnoju, atrodo save priziuriu  Gali buti raisciai, bet negali tiksliai zinoti  kartais ir gydytojai nezino
Ramunita
2010 06 21, 07:00
QUOTE(maskanyte @ 2010 06 21, 00:23) Sveikos busimos mamytes!!!!!!!!!!!! Man 26sav. pradejo mausti desini sona  toks lyg tempimas. Ar tai galetu buti raisciai? siaubingai nerimauju nes man jau atrodo kad net oro ikvepti negaliu iskart nudiege  Man tai pirmas nestumas, tai bijausi visko,nekilnoju, atrodo save priziuriu  apendicitas operuotas?
Skaiste23
2010 06 21, 10:04
Man 18 savaiciu ir jau senokai vis pajauciu kaip as sakau - tempima pilvo apacioje. Bet niekada nebuna "is oro": pirmiausia pajutau, kad negaliu deveti ausktakulniu, net ir pilnapadziu, o veliau - kad reikia LABAI save saugoti ir nepersitempti, nekilnoti sunkiau, neskubeti ir kt. Gydytoja pritare, kad tai normalu, nors su pirmu vaikuciu nieko panasau ir nebuvo
maskanyte
2010 06 21, 12:17
QUOTE(Ramunita @ 2010 06 21, 08:00) Ne man apendicitas neoperuotas  .
egllute
2010 06 22, 09:23
Man sonelius pamaudzia/pasmazmuoja jau nuo 10 savaites (dabar 19), dazniau kairi sona (ten ir mazylis kartais pastuksena, o kitur dar ne), kai greit pakeiciu padeti arba atsigulusi juokiuosi, koseju. O kai pusle pilna tai visa pilva skauda, net nemoku pasakyti, anksciau taip nebudavo (tyrimai geri).
Jolancik
2010 06 22, 20:52
10 nestumo savaite ir labai pradejo skaudeti kairi sona, bet nugaros pusei
RAngel_
2010 07 01, 09:00
Siaip jokiu nusiskundimu del pilvo skausmu neturejau, bet viena diena per daug pasitampiau  ir pradajo po kokiu geru dvieju valandu skaudeti desini sona, bet mazdaug arciau krutines, atrodo lyg durtu su kazkuo is vidaus  kazin ar labai blogai?
filomena|
2010 07 02, 12:50
sveikos, laukiuosi ir as,pagal mmm jau 6 sav.,bet pries 3 d. labai eme skaudeti,mausti pilvo apacia,nueina skausmas i sonus,i nugara,strenas,kirksnis,istisas skausmas.Pas gine po 1,5 savaites.Svarbiausiai,uzsakymas didelis nuo siandien yra,3 dienas dirbsiu,maista gaminsiu,nebus laiko net prisesti,baisoka man. Nestumas antras,su pirmu taip nebuvo,tik vienoj vietoj skaudejo istisai ir viskas
filomena|
2010 07 06, 11:38
QUOTE(filomena| @ 2010 07 02, 13:50) sveikos, laukiuosi ir as,pagal mmm jau 6 sav.,bet pries 3 d. labai eme skaudeti,mausti pilvo apacia,nueina skausmas i sonus,i nugara,strenas,kirksnis,istisas skausmas.Pas gine po 1,5 savaites.Svarbiausiai,uzsakymas didelis nuo siandien yra,3 dienas dirbsiu,maista gaminsiu,nebus laiko net prisesti,baisoka man. Nestumas antras,su pirmu taip nebuvo,tik vienoj vietoj skaudejo istisai ir viskas  baliaus ruosima atlaikiau,labai pervargau,pilvo apacia ,sonus kaip skaudejo ,taip ir skauda toliau,tik gal kiek maziau
fikusas10
2010 07 06, 12:24
QUOTE(filomena| @ 2010 07 06, 13:38) baliaus ruosima atlaikiau,labai pervargau,pilvo apacia ,sonus kaip skaudejo ,taip ir skauda toliau,tik gal kiek maziau  na siulyciua nelaukti tiek laiko pas ginekologa, o skubeti kaip imanoma greiciau:)
filomena|
2010 07 07, 11:25
QUOTE(fikusas10 @ 2010 07 06, 13:24) na siulyciua nelaukti tiek laiko pas ginekologa, o skubeti kaip imanoma greiciau:) pasirodo,mano ginekologas dirba tik treciadieniais ir antradieniais  Eisiu privaciai ko gero  bet po truputi pilvo skaudejimas,maudimas mazeja su kiekviena diena
sagute2
2010 07 08, 13:59
Gyd konsultacijos is pasveik.lt Klausimas užduotas 2009-08-03 Sveiki, paskutines menesines prasidejo liepos 10 diena. Mazdaug pries tris dienas pradejo skaudeti pilvo apacia ir nugara, nors kitoms menesinems dar per anksti. Nestumo testai rodo dvi ryskias juosteles. Ar nestumo testai taip anksti yra patikimi? Jeigu tai yra tikrai nestumas, ar nera pavojingi pilvo skausmai? Aciu. Atsakymas: Jei dvi juostelės,tai esate nėščia.Pilvo skausmai gali būti nėštumo pradžioje-tai nepavojinga. Daiva Keršulytė
filomena|
2010 07 08, 20:25
taip,nestumo pradzioje skausmai buna,kai gimda pleciasi,sita sake su pirmaja mano  bet kartais skausmai rodo gresianti  geriausiai,kai pasikonsultuoji
dolkike
2010 07 18, 11:28
Sveiko  Na, man nuo vakar vakaro pradejo mausti pilvo apacia, net nakti jauciau maudenima. Si ryta taip skaudziai susuko, bet itariu, kad galejo buti nuo viduriu uzkietejimo, nes kai isejau i wc lyg biskiuka ir atslugo maudimas, taciau visiskai nepraejo.... Si treciadieni jau laikas pasirodyti ginei, tai kai grisiu - parasysiu ka man pasake. Aisku, jei stipres skausmas tikrai nieko nelaukus keliausiu belstis i kabineto duris be eiles.  Tikiuosi, kad viskas bus gerai...
sandrijja1980
2010 07 18, 14:16
QUOTE(dolkike @ 2010 07 18, 11:28) Sveiko  Na, man nuo vakar vakaro pradejo mausti pilvo apacia, net nakti jauciau maudenima. Si ryta taip skaudziai susuko, bet itariu, kad galejo buti nuo viduriu uzkietejimo, nes kai isejau i wc lyg biskiuka ir atslugo maudimas, taciau visiskai nepraejo.... Si treciadieni jau laikas pasirodyti ginei, tai kai grisiu - parasysiu ka man pasake. Aisku, jei stipres skausmas tikrai nieko nelaukus keliausiu belstis i kabineto duris be eiles.  Tikiuosi, kad viskas bus gerai...  jei stipriai skauda nelauk tikrai nieko.
filomena|
2010 07 18, 22:00
QUOTE(filomena| @ 2010 07 02, 13:50) sveikos, laukiuosi ir as,pagal mmm jau 6 sav.,bet pries 3 d. labai eme skaudeti,mausti pilvo apacia,nueina skausmas i sonus,i nugara,strenas,kirksnis,istisas skausmas.Pas gine po 1,5 savaites.Svarbiausiai,uzsakymas didelis nuo siandien yra,3 dienas dirbsiu,maista gaminsiu,nebus laiko net prisesti,baisoka man. Nestumas antras,su pirmu taip nebuvo,tik vienoj vietoj skaudejo istisai ir viskas  tai gi parasau,kad del mano tokiu dideliu skausmu nic nieko nepasake,sake nieko baisaus,kai kurioms taip buna ir viskas.Sake,kad turetu praeiti...jokio susirupinimo gydytoja neparode.Nors as maniau,kad net i ligonine guldys  Na o paciai sia diena pilva skauda jau daug maziau,minimaliai labai  kolkas...
dolkike
2010 07 19, 07:56
Labas rytas  Atsikeliau si ryta, pilvo skausmo cielas 0  Laaaaabai tikiuosi, kad ir nebeuzeis
audradv
2010 08 18, 12:58
Na su tais pilvelio skausmais tai sunku suprasti kad čia reiktų reaguoti o kada ne ir kokio pobudžio skausmelis yra norma o kokio ne. man vis paskauda karįąją pilvo pusę . Na ryt jau bus pirmas vizitas pas gydytoją, kurio laukiu nesulaukiu
angeliukas44
2010 08 23, 12:13
O man nestumo jau pabaiga ir labai maudzia, gal mazylis kaskur isiremes?
kristinita
2010 08 27, 15:23
QUOTE(Esha @ 2010 03 03, 19:51) Dazniausiai sonus maudzia del raisciu tempimosi. Koks nestumo laikas? Ka del to gydytojas sake? Pasiskuskit jam, pasakys del ko ir nuramins. as nezinau ar kam taip buvo, bet man po pirmo gimdymo kazkaip gimda karts nuo karto suskausdavo, o dabar, kai laukiuos tai siaubas...staigiau atsikelus-taip suspaudzia  kazi, kokia gimda negali buti iplysus?kas cia galetu buti...ir tai taip sonuose, ne per vidury
maskanyte
2010 08 30, 14:57
QUOTE(angeliukas44 @ 2010 08 23, 13:13) O man nestumo jau pabaiga ir labai maudzia, gal mazylis kaskur isiremes? Man nuo snd ryto maudzia pilvo apacia  atrodo lyg tuoj mm prasides  o ir pilvukas kieteja.Buvau snd pas gine tai sake sekti kai pradeda skaudeti stipriau. Sake dar ankstoka, bent sav. dar reik kad lele pabutu pilvuki  Nejau db taip visad ir maus?
kristinita
2010 08 30, 18:33
QUOTE(maskanyte @ 2010 08 30, 15:57) Man nuo snd ryto maudzia pilvo apacia  atrodo lyg tuoj mm prasides  o ir pilvukas kieteja.Buvau snd pas gine tai sake sekti kai pradeda skaudeti stipriau. Sake dar ankstoka, bent sav. dar reik kad lele pabutu pilvuki  Nejau db taip visad ir maus?  man taip buvo-vadinau sau paruosiamaisiais saremiais...mausdavo, atrodo ir paskaudedavo-o paklausiu draugiu, niekam taip nebuvo  bet lengviau gimdziau, nes pasirodo, man gimda po truputi atsidarinejo-tai...
gandriuke...
2010 09 03, 12:03
QUOTE(Amriuke @ 2010 06 14, 19:57) man tai 8 savaites, nugara skauda, silpna ir pilvo kartais pamaudziau, bet ginekologe sake, kad normalu gimda pleciasi  man pilva maude ir strenas labai pries suzinojant kad esu  ir po to pora dienu, o dabar vel antra diena uzejo  Labai bijau, nu kartais toks jausmas kad tuoj tuoj pramus  Ar cia normalu?Tepliot kol kas neteplioja lyg viskas gerai
elenuxus
2010 09 09, 14:04
QUOTE(maskanyte @ 2010 08 30, 15:57) Man nuo snd ryto maudzia pilvo apacia  atrodo lyg tuoj mm prasides  o ir pilvukas kieteja.Buvau snd pas gine tai sake sekti kai pradeda skaudeti stipriau. Sake dar ankstoka, bent sav. dar reik kad lele pabutu pilvuki  Nejau db taip visad ir maus?  Gal atsidarineja ir trumpeja kaklelis.Man maudena irgi,bet gine bent 37sav.liepe panesioti,po to jau dave leidima gimdyti  Jau pries savaite kaklelis atsivere coma, tai matyt del to cia taip.O pilvukas tai nuo 21sav.kietineja, bet kazkaip istempiau iki dabar.Uz poros dienu tos isganingosios 37sav.sukaks, tai nebebijau, jau jauciuos pasiruosus
*Lapute*
2010 09 13, 21:05
Labutis, mamytes, Esu naujoke sioje srityje. Paskaitinejau jusu pokalbius ir man maudena pilvo apacia ir sonus, pas gine tik sav pabaigoj eisiu. mano nestumas 4-5 sav. kazkaip tokie maudenimai kai ilgiau pavaikstau netrukdo, nes kojas istiesi ir praeina, bet siandien daug labiau pradejo mausti pilvo apacia ir lyg toks karstis pilvo apacioj, lyg deginimas jautes, buvo gan negerai pasidare. tepliot nepradejo, tik va pradejo strenas paskaudineti. bijau, kad nebutu kas negero. gal kas panasiu pojuciu turejot?dekui uz atsakymus is anksto
QUOTE(*Lapute* @ 2010 09 13, 23:05) Labutis, mamytes, Esu naujoke sioje srityje. Paskaitinejau jusu pokalbius ir man maudena pilvo apacia ir sonus, pas gine tik sav pabaigoj eisiu. mano nestumas 4-5 sav. kazkaip tokie maudenimai kai ilgiau pavaikstau netrukdo, nes kojas istiesi ir praeina, bet siandien daug labiau pradejo mausti pilvo apacia ir lyg toks karstis pilvo apacioj, lyg deginimas jautes, buvo gan negerai pasidare. tepliot nepradejo, tik va pradejo strenas paskaudineti. bijau, kad nebutu kas negero. gal kas panasiu pojuciu turejot?dekui uz atsakymus is anksto  man su antru nestumu maude pilva istisai, iki gimdymo  pagimdziau 8 men. patariu nenumoti i tai ranka, o saugoti save, daugiau ilsetis, pagulineti ir magni pagerti  taip man genetikos centre liepe  sekmes tau
woodoo doll
2010 09 13, 22:13
QUOTE(*Lapute* @ 2010 09 13, 23:05) Labutis, mamytes, Esu naujoke sioje srityje. Paskaitinejau jusu pokalbius ir man maudena pilvo apacia ir sonus, pas gine tik sav pabaigoj eisiu. mano nestumas 4-5 sav. kazkaip tokie maudenimai kai ilgiau pavaikstau netrukdo, nes kojas istiesi ir praeina, bet siandien daug labiau pradejo mausti pilvo apacia ir lyg toks karstis pilvo apacioj, lyg deginimas jautes, buvo gan negerai pasidare. tepliot nepradejo, tik va pradejo strenas paskaudineti. bijau, kad nebutu kas negero. gal kas panasiu pojuciu turejot?dekui uz atsakymus is anksto  sveika,nenoriu gasdinti , bet kadangi dabar pati esu pansioj situacijoj jau antra syki ir pati jauciu desnes puses apacioj pilve tempima pereinanti strenas ... mano praeitas nestumas buvo negimdybinis po kurio netekau desniojo kiausintakio ir tavo aprasyti jausmai mane kaip ir garzino i praeiti , dabar va nesulaukiu savo mm bet jauciu ta pati jausma ir ziauriai pergyvenu . tik nesuprantu kodel butent desnej pusej jauciu ta pamaudenima nemalonu , juk kaip ir neturiu desniojo kiausintakio , kiauside liko , bet kai suprantu be kiausintakio ji nefunkcionuoja pilnai, kairioji puse liko normali pas mane ... labai labai pergyvenu , bet dar palauksiu testo nesidariau , gal ateis manosios dienos , o tau linkiu kad viskas butu gerai
ziedelis09
2010 09 15, 17:48
Labas mamytes, pasirodo visos susiduria su vienokiu ar kitokiu skausmu. Mano turbut irgi kitoks, man daugiau panasu i durius, besikartojancius, negu i skausma, cia nuo bambos link gaktos toje srityje. Poryt einu pas gydytoja, ziuresiu ka pasakys. Mus 8sav.labai tikiuosi, kad cia nieko blogo. Isskyru yra, bet neteplioja. Gal kas dar susidure su tokiu skausmu?
Alioniukas84
2010 09 16, 12:20
Sveikutes  , man irgi maudendavo pirmosiomis savaitemis, galvojau, kad mmm,nes skaudejo pivo viduri, bet kai atejo laikas mmm, tai suzinijaum kad  ,veliau irgi piva ir sonus durdavo, bijojau negimdinio,pasakiau daktarei, o ji atsake, kad tai normalu, nes raisciai tempiasi, dabar mums jau 14 savaiciu, o pilvuka ir soniukus labai daznai ir suduria (ypac kai ciaudeju, ar staigiai atsistoju)ir pavaudziai, tai dabai net nekreipiu i tai demesio.  .mano gine sake, kad jei nekraujuoji, tai nieko baisaus, tik sunkiai kilnoti nieko negalima
daylight25
2010 09 16, 12:49
Sveikos mamytes,
ar jums buna kas suima toks stiprus skausmas pilvuko apacioje / sone, jog net ismusa saltas prakaitas ir pradeda spengti ausyse? Ar verta sunerimti jei taip nutinka?
Anchelika
2010 10 22, 21:05
QUOTE(daylight25 @ 2010 09 16, 13:49) Sveikos mamytes, ar jums buna kas suima toks stiprus skausmas pilvuko apacioje / sone, jog net ismusa saltas prakaitas ir pradeda spengti ausyse? Ar verta sunerimti jei taip nutinka? Man lygiai taip pat, buna dazniausiai is ryto tas skausmas kai dar nesu prasivaiksciojus, tai taip suskausta vienam sone, kad net silpna pasidaro Zadu eit privaciai pasiklaust ar cia nieko blogo nera?  Kazin ar gali besitempiantys gimdos raisciai taip stipriai skaudet ir butent vienam sone? Skausmas vos pakeliamas toks duriantis..
smalsuole :)
2010 10 29, 16:57
sveikutes  mums 8sav,bet dar nezinau ar viskas gerai,ar ne,nes sugedes echoskopo aparatas,pas gine buvau 4sav,israse profilaktiskai duphastono(kadangi esu turejusi persileidima),kita karta turejo ziureti echoskopu,o jis vel pagedes,bet pasakiau,kad pamaudzia pilva,kaip per mmm,tai israse magni 2kartus i diena(ir pasake,kad turbut gimda spazmuoja).bet man buna,kad rytais atsikelus vistiek maudzia pilva,isgeriu magni ir lyg praeina.gal kas nors rimta?ar tiesiog per maza magnio doze?nes jo isgerus pasidaro geriau.3dieni bandysiu pakliuti echoskopijai.
sveikos, mums 25-a savaite, pradejo skaudeti desini sona. kol guliu arba sedziu, nieko nejauciu. atsistojusi kartais net susirieciu is skausmo ir turiu labai letai vaikscioti kol tas skausmas praeina  treciadieni eisiu pas gydytoja. tikiuosi, kad tai del raisciu arba spaudziamas koks nors vidaus organas. bet kokiu atveju labai neramu
Man tokiu atveju gydytoja rekomendavo keturiom pastovėt šuniuku,tada ką gimda prispaudė paleis, man inkstą buvo prispaudę paklūpojau padėjo iškart.
Buna, kad ir pamaudzia pilvuka, ir stipriau paskauda, o skaudeti gali nuo visko, del virskinimo sutrikimu, ypac kai gimda dideja ir taip sumazina vietos zarnynui, o apskritai del nedideliu maudimu ar nedidelio skausmo geriau per daug nesijaudinti, blogai kai skauda labai, taip kad kentet nebegalima, tada jau geriau kreiptis i daktare
laukianti29
2010 12 13, 12:31
dvie dienas pakentėjau dešiniajam šone skausmą, po to kreipiaus tiesiai į ligoninę - ir ką, operacija, apendicitas...sakė, gana dažnas dalykas nėštukėms, būtent dėl užspaustų organų ir sulėtėjusios žarnyno veiklos.
saule19841984
2010 12 13, 13:48
O man nei desinio, nei kairio sono neskauda, o uzeina maudzia pilvuko apacia kaip iki ir per mm. Irgi galvojau, kad negerai, galvojau dar tikrai mm pareis O kam tas magnis? del ko jis naudingas? Gal profilaktiskai pagerti ar tik gyd gali skirti?
laukianti29
2010 12 13, 14:21
Mano asmenine nuomone, gydytoja žino geriausiai. Magnis šiaip mažina gimdos susitraukimus, pradžioje nėštume paskaudenimai pilvo apačioje gali būti dėl įvairių dalykų, jei neramu - nueičiau pas ginę konsultacijai - ji pažiūrės gimdos tonusą, gal kaklelį ir pasakys, ko reik ir ko ne. Kol kas gerkite folio rūgštį
coca-cola
2010 12 13, 16:37
as gal cia ne i tema, bet turiu siokia tokia beda... gruodzio antra buvo nesaugus lytiniai santykiai,per pacia ovuliacija:) ir nuo 3d iki siandien mane kamuoja pilvo ir strenu skausmai, testas dar nieko nerodo... taciau sirdele kuzda, kad leliukas nori apsigyventi pilvelyje. ar tas skausmas yra normalu?
laukianti29
2010 12 13, 20:27
normalu ir prieš mm, ir pastojus
Noriukas5
2010 12 20, 17:02
Man ir maudžia truputi dešiniam šone pilvo apačioje, ypač kai judu. Bijau, kad koks apendicitas neprasidetu. Pas ginekologą užsirašius tik sausio men.
Noriukas5
2010 12 20, 18:35
Man jau septyniolikta neštumo savaitė prasidėjo, o maudimas toks lengvas dešiniam šone. Tai gal čia raiščiai tempiasi? Niekaip man neišeina neštumo liniuotės įsidėti. Rodos viska darau pagal nurodymus, bet vistiek neatsiranda. Papildyta:
Labukas mergaites!!! man tik 4savaite eina  bet vakar, lbi pradejo skaudet pilvo apacia, poto nuejau i WC pamaciau kraujo, bet lbi tamsaus (juodos spalvos) tepliojima...  nezinau, kas tai, labai issigandau, siandien maudzia pilvuka, kolkas tepliojimo ne maciau...  mintis visokios... mergaites, gal zinot kas tai???  Aciukas
Ariana&D
2011 01 01, 14:51
QUOTE(Muniaa @ 2010 12 31, 13:46) Labukas mergaites!!! man tik 4savaite eina  bet vakar, lbi pradejo skaudet pilvo apacia, poto nuejau i WC pamaciau kraujo, bet lbi tamsaus (juodos spalvos) tepliojima...  nezinau, kas tai, labai issigandau, siandien maudzia pilvuka, kolkas tepliojimo ne maciau...  mintis visokios... mergaites, gal zinot kas tai???  Aciukas  Pas gydytoja nueikit, mano draugei buvo 6 savaitei isskyros rudos, tai nuejo pas gydytoja,iskart pagulde,jau sake atsikabindavo kazkas. Nenoriu gasdinti bet geriau nueiti,ej atsiranda neaiskios isskyros  arba paskambinkit konsultacijai, nors nematant ka jie pasakys
saule19841984
2011 01 03, 02:35
QUOTE(Muniaa @ 2010 12 31, 10:46) Labukas mergaites!!! man tik 4savaite eina  bet vakar, lbi pradejo skaudet pilvo apacia, poto nuejau i WC pamaciau kraujo, bet lbi tamsaus (juodos spalvos) tepliojima...  nezinau, kas tai, labai issigandau, siandien maudzia pilvuka, kolkas tepliojimo ne maciau...  mintis visokios... mergaites, gal zinot kas tai???  Aciukas  Mes vakar i ligonine vaziavom nes rudai patepe, matosi tik ant tualetinio popieriaus. siandien vel nera. bet tai buvo gimdos kaklelio ektropionas (greiciausiai) jei be infekcijos tai visiskai normalus reiskinys. po menesio eisim vel tikrintis bus aisku ar gerai tikrai. 90proc. nestukiu kraujavimu nera pavojingi. nestresuokit be reikalo, vaikeliui kenkia. Be to turetu buti ir kazkoka skausmas. pas gydytoja nueik butinai, nor 4sav su echo nelabai matys, bet gal tau implantacinis kraujavimas.
gerberiuke
2011 01 18, 10:28
QUOTE(laukianti29 @ 2010 12 13, 13:31) dvie dienas pakentėjau dešiniajam šone skausmą, po to kreipiaus tiesiai į ligoninę - ir ką, operacija, apendicitas...sakė, gana dažnas dalykas nėštukėms, būtent dėl užspaustų organų ir sulėtėjusios žarnyno veiklos. o kaip zinot - apendicitas/neapendicitas? man visa diena ganetinai stipriai skauda desini sona - daugiau jokiu pozymiu, mums 11 savaiciu, todel ir mastau - raisciai, ar dar kas nors gali buti? iki siol per visa  laika nera tokiu pojuciu buve...
|
|