Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Margarita
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų vardai
star_ka
Kaip jums toks vardas? blush2.gif Man tai labai wub.gif ,tik nezinau gal ne visai lietuviskas g.gif
Ūla
Nelietuviškas, bet man gražus. Galvojau apie jį, kai dukros laukiausi.
Visažistė
Visai grazus vardas rolleyes.gif
#ANDROMEDA#
labai grazus 4u.gif, mano seses dukryte Margarita,taip ja visi ir vadina niekas netrumpina vardo..dabar pati laukiuos ir lyg dukrytes...jei ne seses mergyte,sis vardas butu viena is pirmuju sarase.. smile.gif
ciuke
Man kazkodel tas vardas niekad nepatiko schmoll.gif .
Dvi pazinojau, abi Margo vadindavo.
Bet jei jum grazu....pirmyn mirksiukas.gif , bent jau neisgalvotas koks.
Erszebeth
Kodėl nelietuviškas? Takiu atveju ir Jonas nelietuviškas. Nelietuviškos kilmės, bet vardas juk lietuviškas, tradicinis. Juk ne Margaret žadate vadinti smile.gif
star_ka
Na..jau pavadinom biggrin.gif Norejau kad butu nei lietuviskas nei rusiskas,nes su grinai rusisku LT nelabai gal..Nors lietuvisku vardu yra be galo graziu,bet su rusiska pavarde ne kas gautusi schmoll.gif O Margaita ir Rita tai juk tas pats vardas a ne? Mes tai trumpinam kartais g.gif
ciuke
QUOTE(star_ka @ 2010 03 03, 16:56)
Na..jau pavadinom biggrin.gif  Norejau kad butu nei lietuviskas nei rusiskas,nes su grinai rusisku LT nelabai gal..Nors lietuvisku vardu yra be galo graziu,bet su rusiska pavarde ne kas gautusi schmoll.gif O Margaita ir Rita tai juk tas pats vardas a ne? Mes tai trumpinam kartais g.gif
*

Viena is pazistamu irgi kartais Rita vadina, net pati save taip pasivadina.
Arvena
Man asmeniškai nepatinka ir tiek. Plius per ilgas.
Bet šiaip normalus vardas 4u.gif
muminukas
normalus, neutralus.
*Liepa18*
Man taip pat, kaip ir muminukui... smile.gif Gal kiek ilgokas...
kuziukas
Grazus,Rita gali buti ir Margo thumbup.gif
Pikų*Dama
siaip Margarita ir Rita gali buti ir du skirtingi vardai g.gif
Brown Eyed
Pats vardas Margarita man labai labai gražus. Tikriausiai todėl, kad asocijuojasi su Meistro Margarita, ir su Fausto Margarita. Kyla asociacijos su gražia, grakščia moterimi ilga elegantiška suknele ir skrybėlaite biggrin.gif Tai viena iš priežasčių, kodėl šis vardas gražus. Lygiai taip pat viena iš priežasčių, kodėl vaikui tokio vardo tikrai neduočiau. Bent man jis nevaikiškas, ir gražus literatūros kūrinyje, bet ne kasdieniniame pasaulyje. Ilgas - vaikai negalės jo šūktelt, tad neišvengiamai trumpins. Mokykloje buvo viena Margarita - ją pravardžiuodavo Margarinu. Arba Marge, kuri vėliau kažkaip mutavosi į Žalmargę. Trumpinys Margo negražus. Ekscentriškas toks, nelietuviškas. Taip pat pažįstu Ritą, ir tik neseniai sužinojau, kad pilnas jos vardas Margarita. Mažai kas ją taip vadina. Todėl ir atrodo, kad davus mergaitei tokį vardą, jį turės jų daug.
S.A.T.I.N.E
grazus vardas ir jo reiksme grazi,jei neklystu "perlas". jei laukciau dukros pagalvociau apie si varda mirksiukas.gif
kristute.u
Man tai fe, labai kietas, šaltas. Tik reišmė graži- perlas. Jau geriau tiesiog Perla ir pavadinčiau mergaitę, o ne Margarita.
Emerencija
normalus 4u.gif
Dzindzilina
Nepatinka sis vardas, margalyne schmoll.gif
Luna888
labai grazus smile.gif
l'eau
man gražus smile.gif
idn
gražus, draugė tokiu vardo, Margo trumpinam, dar margučiu pavadinam smile.gif
Sorceress
QUOTE(star_ka @ 2010 03 03, 14:56)
Na..jau pavadinom biggrin.gif  Norejau kad butu nei lietuviskas nei rusiskas,nes su grinai rusisku LT nelabai gal..Nors lietuvisku vardu yra be galo graziu,bet su rusiska pavarde ne kas gautusi schmoll.gif O Margaita ir Rita tai juk tas pats vardas a ne? Mes tai trumpinam kartais g.gif
*

Margarita ir Rita - du skirtingi vardai. Mane pradinėse klasėse mokytoja Rita vis taikydavo pavadint, tai labai priešindavausi biggrin.gif
QUOTE(Brown Eyed @ 2010 03 03, 20:35)
Ilgas - vaikai negalės jo šūktelt, tad neišvengiamai trumpins. Mokykloje buvo viena Margarita - ją pravardžiuodavo Margarinu. Arba Marge, kuri vėliau kažkaip mutavosi į Žalmargę. Trumpinys Margo negražus. Ekscentriškas toks, nelietuviškas. Taip pat pažįstu Ritą, ir tik neseniai sužinojau, kad pilnas jos vardas Margarita. Mažai kas ją taip vadina. Todėl ir atrodo, kad davus mergaitei tokį vardą, jį turės jų daug.
*

Kažkiek tiesos tikrai yra, pilnu vardu mažai kas kreipsis, bet kad margarinu arba žalmarge vadins, tai irgi abejoju. Pažinjojau dar dvi Margaritas, nė vienos jokiais nemalonybiniais "pavadinimais" nešaukdavo. Manau, kad jeigu tėvai netrumpins ir mergytė pati neatsišauks į trumpinius, tai problemos nebus, bet iš esmės tai ruoškitės trumpiniams. Beje, Margo, labai gražus trumpinys, mane tik viena persona taip vadina, bet tikrai neprieštarauju.
Jogailė
Asmeniškai man gražus, bet pati tokio neduočiau. Prasideda tada trumpinimai į Margę, Žalmargę, Margo schmoll.gif
Neffertite_
Įsiterpsiu ir aš. Mano vardas MARGARITA. Šiuo metu jau man 27 metai. Na, darželyje buvau Margarita, mokykloje šiaip klasiokai pilnu vardu vadindavo, kelios draugės kartais Marga vadindavo. Kirtis ant pirmo skiemens. Mokytojos kelios norėjo patrumpinti ir vadindavo RITA, as kelis kartus pasakiau, kad tai ne mano vardas, man negražu, kai mane taip vadinate. Tuom ir baigėsi, studijų laikais niekas nedavė jokių "kličkų", visada buvau tik Margarita. Aišku, pajuokaudavo draugės, marge vadindamos, bet neprilipo, vis tiek liko Margarita. O ir dabar gyvenu užsienyje, tai labai gražiai taria mano vardą, nes jis daugelyje šalių yra. O būtent Norvegijoje taip ir taria - Margarita, ne Margaret. MB vadina saule mane. bigsmile.gif Aš tik UŽ šį vardą. Mano sesės vardas Irina, tai ji visada sakydavo - kodėl ne mane pavadino Margarita. mirksiukas.gif

QUOTE(Brown Eyed @ 2010 03 03, 22:35)
Pats vardas Margarita man labai labai gražus. Tikriausiai todėl, kad asocijuojasi su Meistro Margarita, ir su Fausto Margarita. Kyla asociacijos su gražia, grakščia moterimi ilga elegantiška suknele ir skrybėlaite biggrin.gif  Tai viena iš priežasčių, kodėl šis vardas gražus. Lygiai taip pat viena iš priežasčių, kodėl vaikui tokio vardo tikrai neduočiau. Bent man jis nevaikiškas, ir gražus literatūros kūrinyje, bet ne kasdieniniame pasaulyje. Ilgas - vaikai negalės jo šūktelt, tad neišvengiamai trumpins. Mokykloje buvo viena Margarita - ją pravardžiuodavo Margarinu. Arba Marge, kuri vėliau kažkaip mutavosi į Žalmargę. Trumpinys Margo negražus. Ekscentriškas toks, nelietuviškas. Taip pat pažįstu Ritą, ir tik neseniai sužinojau, kad pilnas jos vardas Margarita. Mažai kas ją taip vadina. Todėl ir atrodo, kad davus mergaitei tokį vardą, jį turės jų daug.
*

Labai patiko aprašymas. smile.gif Šiek tiek panašumų yra. blush2.gif
atcik
Man irgi labai grazus.. pas mus irgi vienas is variantu jis yra..
tik kiek stabdo,kad ilgas..
idda13
labai labai labai thumbup.gif
Jeta
QUOTE(atcik @ 2010 06 28, 10:41)
Man irgi labai grazus.. pas mus irgi vienas is variantu jis yra..
tik kiek stabdo,kad ilgas..
*

Ilgą vardą visuomet galima trumpinti smile.gif O trumpinys Margo man gražus smile.gif
Žaislų Karalienė
Mano Margaritai jau 7 m wub.gif
Pasirinkom si varda nes mums jis atrode tarptautinis thumbup.gif
Tik dabar daznai pikstu, kai daugelis suaugusiu negali istarti viso vardo, vis bando trumpinti.
Dar nevienas vaikas napavadino ja Rita, o kas 2as suauges bando doh.gif
As neturiu nieko pries varda Rita, bet savo vaikui as isrinkau Margaritos varda thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Tigris
Labai grazus wub.gif
DirOl*
Mano mama Margarita, bet vadina Rita smile.gif Labai gražus vardas ir tas ir tas wink.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.