Kaip jums toks vardas?
Nelietuviškas, bet man gražus. Galvojau apie jį, kai dukros laukiausi.
Visai grazus vardas
labai grazus
Man kazkodel tas vardas niekad nepatiko
Dvi pazinojau, abi Margo vadindavo. Bet jei jum grazu....pirmyn
Kodėl nelietuviškas? Takiu atveju ir Jonas nelietuviškas. Nelietuviškos kilmės, bet vardas juk lietuviškas, tradicinis. Juk ne Margaret žadate vadinti
Na..jau pavadinom
QUOTE(star_ka @ 2010 03 03, 16:56) Na..jau pavadinom Viena is pazistamu irgi kartais Rita vadina, net pati save taip pasivadina.
Man asmeniškai nepatinka ir tiek. Plius per ilgas.
Bet šiaip normalus vardas
normalus, neutralus.
Man taip pat, kaip ir muminukui...
Grazus,Rita gali buti ir Margo
siaip Margarita ir Rita gali buti ir du skirtingi vardai
Pats vardas Margarita man labai labai gražus. Tikriausiai todėl, kad asocijuojasi su Meistro Margarita, ir su Fausto Margarita. Kyla asociacijos su gražia, grakščia moterimi ilga elegantiška suknele ir skrybėlaite
grazus vardas ir jo reiksme grazi,jei neklystu "perlas". jei laukciau dukros pagalvociau apie si varda
Man tai fe, labai kietas, šaltas. Tik reišmė graži- perlas. Jau geriau tiesiog Perla ir pavadinčiau mergaitę, o ne Margarita.
normalus
Nepatinka sis vardas, margalyne
labai grazus
man gražus
gražus, draugė tokiu vardo, Margo trumpinam, dar margučiu pavadinam
QUOTE(star_ka @ 2010 03 03, 14:56) Na..jau pavadinom Margarita ir Rita - du skirtingi vardai. Mane pradinėse klasėse mokytoja Rita vis taikydavo pavadint, tai labai priešindavausi QUOTE(Brown Eyed @ 2010 03 03, 20:35) Ilgas - vaikai negalės jo šūktelt, tad neišvengiamai trumpins. Mokykloje buvo viena Margarita - ją pravardžiuodavo Margarinu. Arba Marge, kuri vėliau kažkaip mutavosi į Žalmargę. Trumpinys Margo negražus. Ekscentriškas toks, nelietuviškas. Taip pat pažįstu Ritą, ir tik neseniai sužinojau, kad pilnas jos vardas Margarita. Mažai kas ją taip vadina. Todėl ir atrodo, kad davus mergaitei tokį vardą, jį turės jų daug. Kažkiek tiesos tikrai yra, pilnu vardu mažai kas kreipsis, bet kad margarinu arba žalmarge vadins, tai irgi abejoju. Pažinjojau dar dvi Margaritas, nė vienos jokiais nemalonybiniais "pavadinimais" nešaukdavo. Manau, kad jeigu tėvai netrumpins ir mergytė pati neatsišauks į trumpinius, tai problemos nebus, bet iš esmės tai ruoškitės trumpiniams. Beje, Margo, labai gražus trumpinys, mane tik viena persona taip vadina, bet tikrai neprieštarauju.
Asmeniškai man gražus, bet pati tokio neduočiau. Prasideda tada trumpinimai į Margę, Žalmargę, Margo
Įsiterpsiu ir aš. Mano vardas MARGARITA. Šiuo metu jau man 27 metai. Na, darželyje buvau Margarita, mokykloje šiaip klasiokai pilnu vardu vadindavo, kelios draugės kartais Marga vadindavo. Kirtis ant pirmo skiemens. Mokytojos kelios norėjo patrumpinti ir vadindavo RITA, as kelis kartus pasakiau, kad tai ne mano vardas, man negražu, kai mane taip vadinate. Tuom ir baigėsi, studijų laikais niekas nedavė jokių "kličkų", visada buvau tik Margarita. Aišku, pajuokaudavo draugės, marge vadindamos, bet neprilipo, vis tiek liko Margarita. O ir dabar gyvenu užsienyje, tai labai gražiai taria mano vardą, nes jis daugelyje šalių yra. O būtent Norvegijoje taip ir taria - Margarita, ne Margaret. MB vadina saule mane.
QUOTE(Brown Eyed @ 2010 03 03, 22:35) Pats vardas Margarita man labai labai gražus. Tikriausiai todėl, kad asocijuojasi su Meistro Margarita, ir su Fausto Margarita. Kyla asociacijos su gražia, grakščia moterimi ilga elegantiška suknele ir skrybėlaite Labai patiko aprašymas.
Man irgi labai grazus.. pas mus irgi vienas is variantu jis yra..
tik kiek stabdo,kad ilgas..
labai labai labai
Mano Margaritai jau 7 m
Pasirinkom si varda nes mums jis atrode tarptautinis Tik dabar daznai pikstu, kai daugelis suaugusiu negali istarti viso vardo, vis bando trumpinti. Dar nevienas vaikas napavadino ja Rita, o kas 2as suauges bando As neturiu nieko pries varda Rita, bet savo vaikui as isrinkau Margaritos varda
Labai grazus
Mano mama Margarita, bet vadina Rita
|