QUOTE(justess22 @ 2010 03 27, 14:06) Kaune tai aš Urmo bazėj perku (kur parduoda vienkartinius indus, maišelius, kasos juostas ir pan.), o Vilniuj tai nežinau  Hm, o tie maišeliai va tokie kaip nuotraukoje didesnis kairėje? http://img532.imageshack.us/img532/4973/maiseliai002.jpg Nes kur nueinu, siūlo tik hermetiškai užsegamų kaip mažesnis dešinėje, su raudonu brūkšneliu. Man reiktų didesnio kiekio, apie 100-200 vienetų, gal atsimeni firmos pavadinimą, tuomet galėčiau užsisakyti  Ir dėkui
Zmogiuke
2010 03 27, 14:31
Miglota, super greitukas  As irgi noriu ismokti greitai darbuotis  ir prikaisioti visaip "siukslyciu"
QUOTE(Scrap8 @ 2010 03 27, 02:04) Aciu dar karta visai sauniai SB kompanijai!  (zr. Scrapmanijoje) Dvigubas aciu Scrap8  - visu konkursu mamai!
 cia mano "greitukas" darytas tik dvi dienas  is pradziu bandziau daryt pagal schema, bet paskui pameciau ja interneto platybese ir baigiau taip kaip prisiminiau.
Miglota
2010 03 27, 18:17
QUOTE(ader @ 2010 03 27, 16:39) cia mano "greitukas" darytas tik dvi dienas  is pradziu bandziau daryt pagal schema, bet paskui pameciau ja interneto platybese ir baigiau taip kaip prisiminiau. labai mielas riozinis scrabukas, o veidu iskraiskos nuotraukoj nezinau ar noretum dar keleto pastabu
QUOTE(Miglota @ 2010 03 27, 16:17) labai mielas riozinis scrabukas, o veidu iskraiskos nuotraukoj nezinau ar noretum dar keleto pastabu  zinoma noreciau, nors jau viskas suklijuota , bet prideti visada galima
Miglota
2010 03 27, 19:25
QUOTE(ader @ 2010 03 27, 17:52) zinoma noreciau, nors jau viskas suklijuota , bet prideti visada galima man rodykle nelabai aiski (arba gal vaizdas per mazas, todel nesimato  ), ypac po zenkliuku & tas margumas kliuna, ta balta bradziuka (ar kas ten) salia sirdutes, pakelciau kokius 3-4 cm i virsu ant to sviesaus popieriaus krastelio, arba nulesciau truputi zemiau ir saguciu apacioj buciau tiek nedejus, gal uztektu dvieju ar vienos.. pagrindas tekstukui superinis  bet gal irgi leisciau siek tiek i apacia tai tiek mano pastebejimu mano darba prasom tarsyt drasiai, keip visad
aciu Miglota.  ta laikikliuka tai pakeliau truputi, jis cia tipo prilaiko tuos du lapelius. o didesni vaizda tai bloge gali apziuret, gal ir ta rodykle aiskiau pamtysi, ja dariau is to paties popieriuko kur po uzrasu tete, tai buvo likes nedidelis galbaliukas
Sanrita
2010 03 28, 13:08
Didžiausi sveikinimai nugalėtojai  Tikrai geras ir vertas pirmos vietos darbelis Miglota, nors ir seniai besirodei, bet stiliuką savo išlaikai ... visiškai nepraradai sugebėjimo ... Teisingai Scrapukė rašė, tai kaip važiuoti su dviračiu  Super skrebukas. Dar tik norisi žinot (ot cekauna boba) kokią reikšmę tie popieriukai turi  Kiek suprantu vieni iš jų bilietai ... ader, gražiai žiūrisi dabelis. Spalvos taip puikiai suderintos. Labiausiai patiko: raidės turi savo atskirus kvadratėlius ir figūrinis pagrindas po užrašu
Miglota
2010 03 28, 20:49
QUOTE(Sanrita @ 2010 03 28, 12:08) Miglota, nors ir seniai besirodei, bet stiliuką savo išlaikai ... visiškai nepraradai sugebėjimo ... Teisingai Scrapukė rašė, tai kaip važiuoti su dviračiu  Super skrebukas. Dar tik norisi žinot (ot cekauna boba) kokią reikšmę tie popieriukai turi  Kiek suprantu vieni iš jų bilietai ... darbo pavadinimas - vyriski reikalai, nezinau kaip tiksliai isversti, angliskai butu " the guys thing".. nuotraukose jie abu eina, kalbasi ir , rodos, sprendzia, aptarineja kazkokius labai rimtus klausimus.. seniai norejau jas iamzint, bet nesugalvodavau kaip..ideja buvo iskratytos vyriskos kisenes turinys: bilietukai, kramtomos gumos popiereliai, kazkokiso zaidimu korteles ir siaip siuksles, ir skruzdes
Skrebuke Irma
2010 03 28, 22:06
Miglota: aš tau irgi turiu pastabų  kada įkeli darbelį ar gai bent trumpai aprašyti skrebuką. Pavyz. žinant pavadinimą, ir apie veiksmą nuotraukose, labiau suprantama kodėl pasirinkai šiokius ar anokius elementus puslapiui  man kol ader nepaklausė irgi kilo mintis: kodėl būtent tokias detales ji pasirinko o darbelis toks mano skonio...patiko pati idėja kad paskrebinti su tai ką randi vyrų kišenėse galėjai su šia mintimi sudalyvauti konkurse juk ader: fainas skrebukas...mergytiškas, man nuotrauka tokia nuotaikinga kad užkrečia savo laime *** o dabar pristatau savo paskandintą idėją, kuri 180 laipsnių pasikeitė. CK žurnalas man pametė namų darbų...tursiau apie valandą prie technikos, bet pasirodo kad ta technika labai netiktų šiom nuotraukom kurių nenorėjau atidėti kitam kartui. Tad mečiau namų darbus ir skrebinau pagal savus norus taip kaip man tiko  (aprašymas bloge komentaruose) čiaPavadinimas: Atograižų Krapšukas
Skrebuke Irma
2010 03 28, 23:41
ooops pavadinimas  " Atraižų/skiautelių krapštukas
QUOTE(Scrap8 @ 2010 03 29, 00:41) ooops pavadinimas  " Atraižų/skiautelių krapštukas etikeciu naikintojas- skamba labiau  (nes atraizu ir skiauciu- skamba kaip siuvejas  9 Grazu... as nekalbi paskutiniu metu, vis nusikalus. Atvirkes paleidau,karveliais. Nebeliko ikvepio...
Skrebuke Irma
2010 03 29, 00:39
QUOTE(OJE @ 2010 03 28, 17:35) etikeciu naikintojas- skamba labiau  (nes atraizu ir skiauciu- skamba kaip siuvejas  9 Grazu... as nekalbi paskutiniu metu, vis nusikalus. Atvirkes paleidau,karveliais. Nebeliko ikvepio... dekui...man su pavadinimas l.l sunku kad tinkamai isversti i lietuviu k. o del ikvepimo...gal atsiras jei surengsiu dar viena Scrapmaijos konkursa  o gal dar yra tikslesnis vertimas??? Anglu k. zodis shredder daiktavardis= ta masinele kuri sukarpo dokumentus, tai pavadinimas ta turi omeny kad vaikas kaip ta "shredder" masinele
Savaitgaly neturėjau galimybės prisijungti prie interneto, o taip rūpėjo Todėl pavėluotai sveikinu nugalėtojas Ader, Miglota, Scrap 8 -  darbai. ačiū, kad dalinatės.
Sanrita
2010 03 29, 08:05
QUOTE(Scrap8 @ 2010 03 29, 01:39) Anglu k. zodis shredder daiktavardis= ta masinele kuri sukarpo dokumentus, tai pavadinimas ta turi omeny kad vaikas kaip ta "shredder" masinele  Peržiūrejau darbe prekių katalogus - visur jie vadinami dokumentų naikikliais
QUOTE(Scrap8 @ 2010 03 29, 01:39) dekui...man su pavadinimas l.l sunku kad tinkamai isversti i lietuviu k. o del ikvepimo...gal atsiras jei surengsiu dar viena Scrapmaijos konkursa  o gal dar yra tikslesnis vertimas??? Anglu k. zodis shredder daiktavardis= ta masinele kuri sukarpo dokumentus, tai pavadinimas ta turi omeny kad vaikas kaip ta "shredder" masinele  Man atrodo, kad katais tiesioginis vertimas buna netikslus, nes mintis juk tavoji ta, kad jis nulupineja tas etiketes... o shredder- naikintuvas.. tai ir gaunasi , bent man.. labai prikolnas ir tooks tikslingas vertimas.. Kad jis yra etikeciu nakintojas kaip man tai pazystama Saunu lauksim konkurso, gal ir ikveps.Siaip turiu kelis gimtadienio atvirutes padaryti su pinigams kisenele... bais idomu, bet yra laiko iki balandzio vidurio. O siaip svajoju apie gelyciu uzsipirkima
Zmogiuke
2010 03 29, 11:51
QUOTE(OJE @ 2010 03 29, 11:31) Man atrodo, kad katais tiesioginis vertimas buna netikslus, nes mintis juk tavoji ta, kad jis nulupineja tas etiketes... o shredder- naikintuvas.. tai ir gaunasi , bent man.. labai prikolnas ir tooks tikslingas vertimas.. Kad jis yra etikeciu nakintojas kaip man tai pazystama  Man irgi atrodo taiklu "Etikeciu naikintojas"  Nes ir pati megstu nulupineti / nuplesineti etiketes  Ir siaip kartais uzeina toks maniakizmas plesyti ka nors Bet angliskas pavadinimas tinka uz vis labiausiai  Toks dar nedidukas berniukas, o is tikro - THE Shredder Ir pats LO nerealus, ne tik pavadinimas  Jau tie pritaskymai kaip gerai atrodo. Seniai norejau ismeginti taip, bet vis lygintuvo gaila  O labiausiai labiausiai patiko tai kreideliu popieriuku skiautes - ikalciai paimti
Miglota
2010 03 29, 13:10
Scrap8, super darbas  o dar tas lektuvelis - meile is pirmo zvilgsnio
auuuu, man reikia minciuuuuu. Turiu nuotrauka miegancio vaiko, ka su ja daryt ?  visa pusdieni siandien delioju popierius ir nieko nesugalvoju. Miglota, duok nuoroda i savo "blynus"
Zmogiuke
2010 03 30, 15:15
QUOTE(ader @ 2010 03 30, 15:03) auuuu, man reikia minciuuuuu. Turiu nuotrauka miegancio vaiko, ka su ja daryt ?  visa pusdieni siandien delioju popierius ir nieko nesugalvoju. Miglota, duok nuoroda i savo "blynus"  Nors as ne Miglota, turiu nuoroda i jos darbukus: http://s418.photobucket.com/albums/pp268/miglascrap/
QUOTE(ader @ 2010 03 30, 16:03) auuuu, man reikia minciuuuuu. Turiu nuotrauka miegancio vaiko, ka su ja daryt ?  visa pusdieni siandien delioju popierius ir nieko nesugalvoju. Turiu ir as issisaugojusi neblogu, gal i E-mail'a numesti?
zmogiuke, aciu labai, o tai ieskojau siandien ikvepimo, ir neradau. Leja parasiau i az tau savo emaila. atsiusk, busiu dekinga.
QUOTE(ader @ 2010 03 30, 16:03) auuuu, man reikia minciuuuuu. Turiu nuotrauka miegancio vaiko, ka su ja daryt ?  visa pusdieni siandien delioju popierius ir nieko nesugalvoju. Miglota, duok nuoroda i savo "blynus"  nu tai parasyk koki eilerastuka, dedek debeselius, avytes.. sapnu tematika..pavaidzuok.. ar ivyki del ko tau ta fotke mieganti faina... Nzn kodel man taip paprasta  patart .... scrap8- o tu esi darius dydelio formato LO ? O medziagines geles galima paciam pasidayti kazkaip ?Gal kas galit imesti kokia nuoroda
Skrebuke Irma
2010 03 30, 16:58
QUOTE scrap8- o tu esi darius dydelio formato LO ? turi omeny dvigubus, dvieju psl. LO?
http://picasaweb.google.es/echeverria.anab...TiposDeFuxicos#gelytes is pradziu ir as galvojau apie debeseliu, avinelius, bet nelimpa man. nuotrauka nespalvota. zodzius turiu is lopsines. bet norisi kazko romantisko, gal plesyto, gal siuvineto.
QUOTE(Scrap8 @ 2010 03 30, 17:58) turi omeny dvigubus, dvieju psl. LO? turiu omenyje visai nestandartinius parametrus Ader- nu tai ir lipink prie fono popieriu ir mezginius,kokias baltas gelytes, karoliukus ir t.t Gal net pagal zodzius is lopsines... Dekui, einu paziuresiu apie gelytes... Vaikas vaikscioti pradejo, tai kaip ant adatu Oj dar karta dekui, cia kad tureciau ka veiktia ane  Pati bandei ? O tokias kaip pardej parduoda- galima pasidaryti paciam, ar reikia kokios tai technikos?
OJE, as jau pamirsau ka reiskia kai pradeda vaiksciot, pas mane dabar begimo distancijos po namus ir daiktu vertimas is visu pakampiu. zinok, viska galima padaryt rankom, tik reikia kantrybes ir kruopstumo. toj nuorodoj kur imeciau labai daug visokiu variantu. kazka esu bandzius
Skrebuke Irma
2010 03 30, 19:40
QUOTE turiu omenyje visai nestandartinius parametrus turi omeny: skrebintas kanvas kabint ant sienos, apvalia lapo forma, 6x12 coliu pus-lapius...kelis is siu esu bandzius
QUOTE(Scrap8 @ 2010 03 30, 20:40) turi omeny: skrebintas kanvas kabint ant sienos, apvalia lapo forma, 6x12 coliu pus-lapius...kelis is siu esu bandzius nzn kas yra colis- bet jo kaip kanvas... gal turi pvz.
QUOTE(OJE @ 2010 03 30, 18:24) nzn kas yra colis- bet jo kaip kanvas... gal turi pvz. o as zinau kas yra colis, bet nezinau kad tas kanvas  rodykit pavyzdzius
Miglota
2010 03 30, 20:53
kanvà, standus tinklinis storų siūlų audinys, ant kurio siuvinėjama vilnoniais arba šilkiniais siūlais.
1 colis =2,54 cm
Skrebuke Irma
2010 03 30, 21:29
QUOTE(OJE @ 2010 03 30, 13:24) nzn kas yra colis- bet jo kaip kanvas... gal turi pvz. Ali Edwards knygoj "Life Artist" yra begalybe pavyz. kaip pasidaryti "prie meno" paveikslus/kanvas (ant sienu kabint) naudojant SB priemones. cia skaitosi "wall canvas"...bet padaryta skaitmena, o atspausdinta ant kanvos 
QUOTE(Scrap8 @ 2010 03 30, 22:29) Ali Edwards knygoj "Life Artist" yra begalybe pavyz. kaip pasidaryti "prie meno" paveikslus/kanvas (ant sienu kabint) naudojant SB priemones. cia skaitosi "wall canvas"...bet padaryta skaitmena, o atspausdinta ant kanvos na kad nuotraukas galima atsispausdinti buvo nenaujiena.O va ir SB neatsilieka.. logiska  O tai tu turi skaitmenini ar daryta savo ? Man va kilus ideja  bet kaip man, ji dar perdydele  Ir kazkaip nezumaciau niekur nestandartiniu tokiu.
Skrebuke Irma
2010 03 30, 21:56
QUOTE(OJE @ 2010 03 30, 14:51) na kad nuotraukas galima atsispausdinti buvo nenaujiena.O va ir SB neatsilieka.. logiska  O tai tu turi skaitmenini ar daryta savo ? Man va kilus ideja  bet kaip man, ji dar perdydele  Ir kazkaip nezumaciau niekur nestandartiniu tokiu. Pati esu nedarius  (kadangi namuose nera vietos ant sienu kur kabinti  ), bet esu macius n. pavyz. tradicinem SB priemonem ir skiatmena. Patarciau nueiti i dailes parduotuve ir nusipirkti dailininku kanva- jau paruosta, t.y. istempta ant medinio remelio, ir ant tokios klijuoti viska. O pradet reikia nuo bent ko. Jei pradesi nuo didziausio darbo, tai visi kiti taps visiskai nesudetingi. Jei ne paslaptis, pasidalink ideja, gal mes cia kuom padesim ar patarsim
Su artejanciom Velykom! Neismeskite, mamytes, kiausiniu lukstu - jums ir jusu vaikuciams jusu creative-valandelei: http://s44.radikal.ru/i104/1003/05/23bf11d2d84b.jpggalima panaudoti ir SB Velyku tema.
QUOTE(Scrap8 @ 2010 03 30, 22:56) Pati esu nedarius  (kadangi namuose nera vietos ant sienu kur kabinti  ), bet esu macius n. pavyz. tradicinem SB priemonem ir skiatmena. Patarciau nueiti i dailes parduotuve ir nusipirkti dailininku kanva- jau paruosta, t.y. istempta ant medinio remelio, ir ant tokios klijuoti viska. O pradet reikia nuo bent ko. Jei pradesi nuo didziausio darbo, tai visi kiti taps visiskai nesudetingi. Jei ne paslaptis, pasidalink ideja, gal mes cia kuom padesim ar patarsim  na kanvasu pilni namai - as gi prie evangardo O ideja- tai  nuotraukos ... tai pradzia jau ismeciau.. toliau nzn ko truksta, laiko, ideju ar priemoniu ... Norejau tik kur akis paganyti  Bet Ader jau gelem uzverte- dabar vel sapnuosiu O man atrodo kad ne visada lengviau padaryti mazesni darba, nei didesni..  Bent jau man taip ... Papildyta:QUOTE(Leja1 @ 2010 03 30, 23:37) Su artejanciom Velykom! Neismeskite, mamytes, kiausiniu lukstu - jums ir jusu vaikuciams jusu creative-valandelei: http://s44.radikal.ru/i104/1003/05/23bf11d2d84b.jpggalima panaudoti ir SB Velyku tema.  graziai ir vel zuikiai Papildyta:cia tokia ideja, kur panaudojau SB  Man labai patiko sitos parduotuves reklama zurnale. http://picasaweb.google.com/lh/photo/7jU9V...feat=directlink
Zmogiuke
2010 03 31, 09:37
QUOTE(OJE @ 2010 03 30, 22:57) cia tokia ideja, kur panaudojau SB  Man labai patiko sitos parduotuves reklama zurnale. http://picasaweb.google.com/lh/photo/7jU9V...feat=directlinkCia tavo naujas darbelis, ar kaip? As nelabai suprantu, is toli gana fotkinta  Parodyk is arciau
QUOTE(Zmogiuke @ 2010 03 31, 10:37) Cia tavo naujas darbelis, ar kaip? As nelabai suprantu, is toli gana fotkinta  Parodyk is arciau  nejoks cia nenaujas darbas, cia siaip is zurnalo patike paveiksliukai, papuosiau http://picasaweb.google.com/lh/photo/ztAu2...feat=directlinkCia gal geriau matysis.
aha, tai jus kanva vadinat tai ka as drobe  viskas aisku. reikes kada paeksperimentuot grazia nuotrauka kai turesiu ir paskrebint , turetu gautis grazus monumentalus paveikslas.
QUOTE(ader @ 2010 03 31, 11:46) aha, tai jus kanva vadinat tai ka as drobe  viskas aisku. reikes kada paeksperimentuot grazia nuotrauka kai turesiu ir paskrebint , turetu gautis grazus monumentalus paveikslas. cia angliskas prikolas- tu teisi, lietuviskai drobe, ireminta. Manau kad is visko viskas graziai gaunas, prie ko pridedama fantazija ir noras  As vis svajoju apie papuostus indelius  labai patiko vieno konkurso, nugaletojos, mergaites ideja.
QUOTE(OJE @ 2010 03 31, 12:18) cia angliskas prikolas- tu teisi, lietuviskai drobe, ireminta. Manau kad is visko viskas graziai gaunas, prie ko pridedama fantazija ir noras  As vis svajoju apie papuostus indelius  labai patiko vieno konkurso, nugaletojos, mergaites ideja. nu-nu, o toliau... kas per ideja mergaitiska? Gal kokiu nuotrauku turi? Ar cia ne i tema jau butu?
QUOTE(Leja1 @ 2010 03 31, 15:44) nu-nu, o toliau... kas per ideja mergaitiska? Gal kokiu nuotrauku turi? Ar cia ne i tema jau butu?  tai tos mergaites , kuri laimejo su savo puostu indeliu, nepamenu kuriam cia konkurse. Toks rudai nertas, su gelyte  Tai man ir noris kazkaip pribrest pasipuost koki indeli.
QUOTE(OJE @ 2010 03 31, 16:39) tai tos mergaites , kuri laimejo su savo puostu indeliu, nepamenu kuriam cia konkurse. Toks rudai nertas, su gelyte  Tai man ir noris kazkaip pribrest pasipuost koki indeli. Aciu, prisiminiau, maciau...
Zmogiuke
2010 03 31, 18:16
Turiu klausima. Kazkada, seniau pirkau juodus rub-onsus 7 Gypsies firmos (ornamentai, gelytes, tokio senovinio stiliaus). Ir niekur negaliu panaudot - man jie taip gedula primena Gal jus turit ideju, kaip juodus rub-onsus panaudoti, kad laidotuvemis nekvepetu?  Nes jauciu, kad mesiu lauk kitaip...
zmogiuke nemesk, paimk kokia nespalvota foto ir padaryk grafiska lo, juoda pilka balta, turetu but net sventiskai grazu
Skrebuke Irma
2010 03 31, 18:31
Žmogiuke: apie tokius juodus rub-onus kalbi? Šis mano senas LO, ant rub-onų užklijavau dar juodų kristaliukų, nors man neatrodo kad gedulinga, bet  bent man juoda, raudona ir balta/kreminė spalvinis derinys yra klasika. Priklauso kaip panaudoji  gali pamaišyt su labiau moderniu, grafinio rašto popierium...tai būtų netikėta, ir intryguojančiai įdomu. Turiu dar BG alphabetą toks kaip paminėjai "gedulingo vaizdo". Planuoju panaudoti ant sidabrinių fimo plytelių padaryti pavadinimą "Trollbeads" kolekcijai...man šis juodas BG alfabetas toks "Troliškas" Šiaip, galėtum pasikapstyti Basic Grey blogo galerijos archyve...ten galbūt atrasi
Zmogiuke
2010 03 31, 20:11
Dekui uz patarimus Nebenoriu mesti lauk ju Reikes kazka sumastyti. Tie lipdukai tokie viduramziu motyvais - rozytes, vynuogiu keke, augaliniai ornamentai. Bandziau ieskot internete jums parodyt, bet matyt seniena jau, tai nerandu. Ir dar, jie mazi patys - na, vidutiniskai 4*3 cm... Bet dar reik palaikyt, pagalvot, ka grazaus galima padaryt Papildyta:QUOTE(Scrap8 @ 2010 03 31, 18:31) Turiu dar BG alphabetą toks kaip paminėjai "gedulingo vaizdo". Planuoju panaudoti ant sidabrinių fimo plytelių padaryti pavadinimą "Trollbeads" kolekcijai...man šis juodas BG alfabetas toks "Troliškas"  koks alfabetas yra troliskas?
Scrap8, koks grazus LO! Ar cia nuotrauka su spec-efektais, ar man taip matosi? Zmogiuke, o as atvirksciai nepraleidziu tokiu, vintazinems darbeliams l.neblogai. Vinuoges, k riauses ir t.t. net is dekupazinio popieriaus karpau - lipduku neturiu... QUOTE man jie taip gedula primena beje, ar matei, yra ir su gedulu LO? Nustebau pamaciusi...
Skrebuke Irma
2010 04 01, 05:20
*Atsakysiu į klausimus truputėlį vėliau...kadangi turiu labai svarbią naujieną: Pristatau savo 'Dizaino pagrindai' disertaciją čia Dedikacija: Dėkoju visom nuostabiom merginom ir moteriškėm kurios iki šiol tiki ir tikėjo kad aš turiu ką vertingo pasakyti ir patarti skrebo srity. Dėkoju netgi ir tom kurios pasvilino man padus kad pradėčiau šį grandiozinį projektą. Dėkoju tom kurios pasiųlė talkininkauti vertimu iš anglų į lietuvių k. (jeigu dar tokių liks pamatę straipsnio ilgį Kas geriausiai valdo anglų k.? Pageidauju paskirti projekto viršininkę kuri paskyrstys vertimus kitom, ir finale surinks ir sulipdys į vieną straipsnį. Man atsiuntus cielą, bus lengviau publikuoti ScrapManijoj. P.S. Tikiuosi kad net nereikėtų minėti tarp mūsų merginų,  bet juk visokių žmonių pasitaiko, tad reikia apsidrausti nuo nesklandumų... Autorinės teisės: Be mano raštiško sutikimo, draudžiu publikuoti šį straipsnį (išverstą į lietuvių k., kažkiek redaguotą - "filtruotą", ar anglų k.) kituose svetainėse, forumuose, žiniasklaidoj, ar bendrai interneto platybėse. Asmenys kurie užsiima išversti straipsnį į lietuvių k. tai daro tik ScrapManijos labui. Jei pageidaujate publikuoti šią informaciją savam saite, prašau pirma praneškite autorei (man), ir su leidimu, įkelkite nuorodą į originalų autorės straipsnį jos saite Ačiū
|
|