Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Scrapbooking, 20 tema
Supermamų klubas > Mūsų namai > Rankdarbiai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
juu
QUOTE(justess22 @ 2010 03 27, 14:06)
Kaune tai aš Urmo bazėj perku (kur parduoda vienkartinius indus, maišelius, kasos juostas ir pan.), o Vilniuj tai nežinau ax.gif
*

Hm, o tie maišeliai va tokie kaip nuotraukoje didesnis kairėje? g.gif
http://img532.imageshack.us/img532/4973/maiseliai002.jpg
Nes kur nueinu, siūlo tik hermetiškai užsegamų kaip mažesnis dešinėje, su raudonu brūkšneliu.

Man reiktų didesnio kiekio, apie 100-200 vienetų, gal atsimeni firmos pavadinimą,
tuomet galėčiau užsisakyti smile.gif

Ir dėkui 4u.gif
Zmogiuke
Miglota, super greitukas thumbup.gif As irgi noriu ismokti greitai darbuotis smile.gif ir prikaisioti visaip "siukslyciu" ax.gif
Leja1
QUOTE(Scrap8 @ 2010 03 27, 02:04)

tad ilgai nedelsus, Jum pristatau Konkurso "Kažkas iš nieko nugalėtoją"....
clap.gif  clap.gif  clap.gif  first.gif Čia

Aciu dar karta visai sauniai SB kompanijai! aciuks.gif (zr. Scrapmanijoje)

Dvigubas aciu Scrap8 4u.gif - visu konkursu mamai!

ader
user posted image

cia mano "greitukas" darytas tik dvi dienas lotuliukas.gif is pradziu bandziau daryt pagal schema, bet paskui pameciau ja interneto platybese ir baigiau taip kaip prisiminiau.
Miglota
QUOTE(ader @ 2010 03 27, 16:39)
cia mano "greitukas" darytas tik dvi dienas  lotuliukas.gif is pradziu bandziau daryt pagal schema, bet paskui pameciau ja interneto platybese ir baigiau taip kaip prisiminiau.
*

labai mielas riozinis scrabukas, o veidu iskraiskos nuotraukoj thumbup.gif

nezinau ar noretum dar keleto pastabu ax.gif
ader
QUOTE(Miglota @ 2010 03 27, 16:17)
labai mielas riozinis scrabukas, o veidu iskraiskos nuotraukoj  thumbup.gif

nezinau ar noretum dar keleto pastabu  ax.gif
*

zinoma noreciau, nors jau viskas suklijuota , bet prideti visada galima
Miglota
QUOTE(ader @ 2010 03 27, 17:52)
zinoma noreciau, nors jau viskas suklijuota , bet prideti visada galima
*

man rodykle nelabai aiski (arba gal vaizdas per mazas, todel nesimato blush2.gif ), ypac po zenkliuku & tas margumas kliuna,

ta balta bradziuka (ar kas ten) salia sirdutes, pakelciau kokius 3-4 cm i virsu ant to sviesaus popieriaus krastelio, arba nulesciau truputi zemiau blush2.gif

ir saguciu apacioj buciau tiek nedejus, gal uztektu dvieju ar vienos..

pagrindas tekstukui superinis thumbup.gif bet gal irgi leisciau siek tiek i apacia

tai tiek mano pastebejimu 4u.gif

mano darba prasom tarsyt drasiai, keip visad biggrin.gif
ader
aciu Miglota. 4u.gif ta laikikliuka tai pakeliau truputi, jis cia tipo prilaiko tuos du lapelius. o didesni vaizda tai bloge gali apziuret, gal ir ta rodykle aiskiau pamtysi, ja dariau is to paties popieriuko kur po uzrasu tete, tai buvo likes nedidelis galbaliukas ax.gif
Sanrita
Didžiausi sveikinimai nugalėtojai thumbup.gif Tikrai geras ir vertas pirmos vietos darbelis mirksiukas.gif
Miglota, nors ir seniai besirodei, bet stiliuką savo išlaikai ... visiškai nepraradai sugebėjimo ... Teisingai Scrapukė rašė, tai kaip važiuoti su dviračiu mirksiukas.gif Super skrebukas. Dar tik norisi žinot (ot cekauna boba) kokią reikšmę tie popieriukai turi ax.gif g.gif Kiek suprantu vieni iš jų bilietai ...
ader, gražiai žiūrisi dabelis. Spalvos taip puikiai suderintos. Labiausiai patiko: raidės turi savo atskirus kvadratėlius ir figūrinis pagrindas po užrašu thumbup.gif

Miglota
QUOTE(Sanrita @ 2010 03 28, 12:08)
Miglota, nors ir seniai besirodei, bet stiliuką savo išlaikai ... visiškai nepraradai sugebėjimo ... Teisingai Scrapukė rašė, tai kaip važiuoti su dviračiu  mirksiukas.gif Super skrebukas. Dar tik norisi žinot (ot cekauna boba) kokią reikšmę tie popieriukai turi  ax.gif  g.gif Kiek suprantu vieni iš jų bilietai ...
*

darbo pavadinimas - vyriski reikalai, nezinau kaip tiksliai isversti, angliskai butu " the guys thing".. nuotraukose jie abu eina, kalbasi ir , rodos, sprendzia, aptarineja kazkokius labai rimtus klausimus.. seniai norejau jas iamzint, bet nesugalvodavau kaip..ideja buvo iskratytos vyriskos kisenes turinys: bilietukai, kramtomos gumos popiereliai, kazkokiso zaidimu korteles ir siaip siuksles, ir skruzdes biggrin.gif
Skrebuke Irma
Miglota: aš tau irgi turiu pastabų smile.gif kada įkeli darbelį ar gai bent trumpai aprašyti skrebuką. Pavyz. žinant pavadinimą, ir apie veiksmą nuotraukose, labiau suprantama kodėl pasirinkai šiokius ar anokius elementus puslapiui mirksiukas.gif man kol ader nepaklausė irgi kilo mintis: kodėl būtent tokias detales ji pasirinko g.gif

o darbelis toks mano skonio...patiko pati idėja kad paskrebinti su tai ką randi vyrų kišenėse thumbup.gif
galėjai su šia mintimi sudalyvauti konkurse juk ax.gif
ader: fainas skrebukas...mergytiškas, man nuotrauka tokia nuotaikinga kad užkrečia savo laime smile.gif
o dabar pristatau savo paskandintą idėją, kuri 180 laipsnių pasikeitė. CK žurnalas man pametė namų darbų...tursiau apie valandą prie technikos, bet pasirodo kad ta technika labai netiktų šiom nuotraukom kurių nenorėjau atidėti kitam kartui. Tad mečiau namų darbus ir skrebinau pagal savus norus taip kaip man tiko biggrin.gif (aprašymas bloge komentaruose) čia
Pavadinimas: Atograižų Krapšukas
user posted image
Skrebuke Irma
ooops pavadinimas lotuliukas.gif doh.gif " Atraižų/skiautelių krapštukas
OJE
QUOTE(Scrap8 @ 2010 03 29, 00:41)
ooops pavadinimas  lotuliukas.gif  doh.gif " Atraižų/skiautelių krapštukas
*

etikeciu naikintojas- skamba labiau biggrin.gif (nes atraizu ir skiauciu- skamba kaip siuvejas ax.gif 9
Grazu... as nekalbi paskutiniu metu, vis nusikalus. Atvirkes paleidau,karveliais. Nebeliko ikvepio...
Skrebuke Irma
QUOTE(OJE @ 2010 03 28, 17:35)
etikeciu naikintojas- skamba labiau  biggrin.gif (nes atraizu ir skiauciu- skamba kaip siuvejas  ax.gif 9
Grazu... as nekalbi paskutiniu metu, vis nusikalus. Atvirkes paleidau,karveliais. Nebeliko ikvepio...
*

dekui...man su pavadinimas l.l sunku kad tinkamai isversti i lietuviu k. ax.gif
o del ikvepimo...gal atsiras jei surengsiu dar viena Scrapmaijos konkursa smile.gif
o gal dar yra tikslesnis vertimas???
Anglu k. zodis shredder daiktavardis= ta masinele kuri sukarpo dokumentus, tai pavadinimas ta turi omeny kad vaikas kaip ta "shredder" masinele wink.gif
aasta
Savaitgaly neturėjau galimybės prisijungti prie interneto, o taip rūpėjo doh.gif
Todėl pavėluotai sveikinu nugalėtojas 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Ader, Miglota, Scrap 8 - thumbup.gif darbai. ačiū, kad dalinatės. 4u.gif
Sanrita
QUOTE(Scrap8 @ 2010 03 29, 01:39)
Anglu k. zodis shredder daiktavardis= ta masinele kuri sukarpo dokumentus, tai pavadinimas ta turi omeny kad vaikas kaip ta "shredder" masinele wink.gif
*

Peržiūrejau darbe prekių katalogus - visur jie vadinami dokumentų naikikliais mirksiukas.gif
OJE
QUOTE(Scrap8 @ 2010 03 29, 01:39)
dekui...man su pavadinimas l.l sunku kad tinkamai isversti i lietuviu k. ax.gif
o del ikvepimo...gal atsiras jei surengsiu dar viena Scrapmaijos konkursa smile.gif
o gal dar yra tikslesnis vertimas???
*

Man atrodo, kad katais tiesioginis vertimas buna netikslus, nes mintis juk tavoji ta, kad jis nulupineja tas etiketes... o shredder- naikintuvas.. tai ir gaunasi , bent man.. labai prikolnas ir tooks tikslingas vertimas.. Kad jis yra etikeciu nakintojas ax.gif
kaip man tai pazystama biggrin.gif
Saunu lauksim konkurso, gal ir ikveps.Siaip turiu kelis gimtadienio atvirutes padaryti su pinigams kisenele... bais idomu, bet yra laiko iki balandzio vidurio. O siaip svajoju apie gelyciu uzsipirkima ax.gif
Zmogiuke
QUOTE(OJE @ 2010 03 29, 11:31)
Man atrodo, kad katais tiesioginis vertimas buna netikslus, nes mintis juk tavoji ta, kad jis nulupineja tas etiketes... o shredder- naikintuvas.. tai ir gaunasi , bent man.. labai prikolnas ir tooks tikslingas vertimas.. Kad jis yra etikeciu nakintojas  ax.gif
kaip man tai pazystama  biggrin.gif

drinks_cheers.gif Man irgi atrodo taiklu "Etikeciu naikintojas" hihihi.gif Nes ir pati megstu nulupineti / nuplesineti etiketes biggrin.gif Ir siaip kartais uzeina toks maniakizmas plesyti ka nors doh.gif
Bet angliskas pavadinimas tinka uz vis labiausiai smile.gif Toks dar nedidukas berniukas, o is tikro - THE Shredder lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Ir pats LO nerealus, ne tik pavadinimas thumbup.gif Jau tie pritaskymai kaip gerai atrodo. Seniai norejau ismeginti taip, bet vis lygintuvo gaila doh.gif O labiausiai labiausiai patiko tai kreideliu popieriuku skiautes - ikalciai paimti hihihi.gif
Miglota
Scrap8, super darbas thumbup.gif o dar tas lektuvelis - meile is pirmo zvilgsnio wub.gif
ader
auuuu, man reikia minciuuuuu. Turiu nuotrauka miegancio vaiko, ka su ja daryt ? lotuliukas.gif visa pusdieni siandien delioju popierius ir nieko nesugalvoju.
Miglota, duok nuoroda i savo "blynus" blush2.gif
Zmogiuke
QUOTE(ader @ 2010 03 30, 15:03)
auuuu, man reikia minciuuuuu. Turiu nuotrauka miegancio vaiko, ka su ja daryt ? lotuliukas.gif visa pusdieni siandien delioju popierius ir nieko nesugalvoju.
Miglota, duok nuoroda i savo "blynus"  blush2.gif

Nors as ne Miglota, turiu nuoroda i jos darbukus: http://s418.photobucket.com/albums/pp268/miglascrap/
Leja1
QUOTE(ader @ 2010 03 30, 16:03)

Turiu ir as issisaugojusi neblogu, gal i E-mail'a numesti?
ader
zmogiuke, aciu labai, o tai ieskojau siandien ikvepimo, ir neradau.
Leja parasiau i az tau savo emaila. atsiusk, busiu dekinga. 4u.gif
OJE
QUOTE(ader @ 2010 03 30, 16:03)
Miglota, duok nuoroda i savo "blynus"  blush2.gif
*

nu tai parasyk koki eilerastuka, dedek debeselius, avytes.. sapnu tematika..pavaidzuok.. ar ivyki del ko tau ta fotke mieganti faina... Nzn kodel man taip paprasta lotuliukas.gif patart ....
scrap8- o tu esi darius dydelio formato LO ?
O medziagines geles galima paciam pasidayti kazkaip ?Gal kas galit imesti kokia nuoroda mirksiukas.gif
Skrebuke Irma
scrap8- o tu esi darius dydelio formato LO ?

turi omeny dvigubus, dvieju psl. LO?
ader
http://picasaweb.google.es/echeverria.anab...TiposDeFuxicos#

gelytes

is pradziu ir as galvojau apie debeseliu, avinelius, bet nelimpa man. nuotrauka nespalvota. zodzius turiu is lopsines. bet norisi kazko romantisko, gal plesyto, gal siuvineto.
OJE
QUOTE(Scrap8 @ 2010 03 30, 17:58)
turi omeny dvigubus, dvieju psl. LO?
*

turiu omenyje visai nestandartinius parametrus
Ader- nu tai ir lipink prie fono popieriu ir mezginius,kokias baltas gelytes, karoliukus ir t.t Gal net pagal zodzius is lopsines...
Dekui, einu paziuresiu apie gelytes... Vaikas vaikscioti pradejo, tai kaip ant adatu
Oj dar karta dekui, cia kad tureciau ka veiktia ane lotuliukas.gif Pati bandei ?
O tokias kaip pardej parduoda- galima pasidaryti paciam, ar reikia kokios tai technikos?
ader
OJE, as jau pamirsau ka reiskia kai pradeda vaiksciot, pas mane dabar begimo distancijos po namus ir daiktu vertimas is visu pakampiu. doh.gif
zinok, viska galima padaryt rankom, tik reikia kantrybes ir kruopstumo. toj nuorodoj kur imeciau labai daug visokiu variantu. kazka esu bandzius
Skrebuke Irma
turiu omenyje visai nestandartinius parametrus

turi omeny: skrebintas kanvas kabint ant sienos, apvalia lapo forma, 6x12 coliu pus-lapius...kelis is siu esu bandzius
OJE
QUOTE(Scrap8 @ 2010 03 30, 20:40)
turi omeny: skrebintas kanvas kabint ant sienos, apvalia lapo forma, 6x12 coliu pus-lapius...kelis is siu esu bandzius
*

nzn kas yra colis- bet jo kaip kanvas... gal turi pvz.
ader
QUOTE(OJE @ 2010 03 30, 18:24)
*

o as zinau kas yra colis, bet nezinau kad tas kanvas lotuliukas.gif rodykit pavyzdzius
Miglota
kanvà, standus tinklinis storų siūlų audinys, ant kurio siuvinėjama vilnoniais arba šilkiniais siūlais.

1 colis =2,54 cm
Skrebuke Irma
QUOTE(OJE @ 2010 03 30, 13:24)
*

Ali Edwards knygoj "Life Artist" yra begalybe pavyz. kaip pasidaryti "prie meno" paveikslus/kanvas (ant sienu kabint) naudojant SB priemones.
cia skaitosi "wall canvas"...bet padaryta skaitmena, o atspausdinta ant kanvos wink.gif
user posted image
OJE
QUOTE(Scrap8 @ 2010 03 30, 22:29)
Ali Edwards knygoj "Life Artist" yra begalybe pavyz. kaip pasidaryti "prie meno" paveikslus/kanvas (ant sienu kabint) naudojant SB priemones.
cia skaitosi "wall canvas"...bet padaryta skaitmena, o atspausdinta ant kanvos wink.gif

na kad nuotraukas galima atsispausdinti buvo nenaujiena.O va ir SB neatsilieka.. logiska ax.gif O tai tu turi skaitmenini ar daryta savo ? Man va kilus ideja ax.gif bet kaip man, ji dar perdydele biggrin.gif Ir kazkaip nezumaciau niekur nestandartiniu tokiu.
Skrebuke Irma
QUOTE(OJE @ 2010 03 30, 14:51)
na kad nuotraukas galima atsispausdinti buvo nenaujiena.O va ir SB neatsilieka.. logiska ax.gif  O tai tu turi skaitmenini ar daryta savo ?  Man va kilus ideja ax.gif bet kaip man, ji  dar perdydele  biggrin.gif Ir kazkaip nezumaciau niekur nestandartiniu tokiu.
*

Pati esu nedarius ax.gif (kadangi namuose nera vietos ant sienu kur kabinti blush2.gif ), bet esu macius n. pavyz. tradicinem SB priemonem ir skiatmena.
Patarciau nueiti i dailes parduotuve ir nusipirkti dailininku kanva- jau paruosta, t.y. istempta ant medinio remelio, ir ant tokios klijuoti viska.
O pradet reikia nuo bent ko. Jei pradesi nuo didziausio darbo, tai visi kiti taps visiskai nesudetingi. Jei ne paslaptis, pasidalink ideja, gal mes cia kuom padesim ar patarsim mirksiukas.gif
Leja1
Su artejanciom Velykom! smile.gif

Neismeskite, mamytes, kiausiniu lukstu - jums ir jusu vaikuciams jusu creative-valandelei:

http://s44.radikal.ru/i104/1003/05/23bf11d2d84b.jpg

galima panaudoti ir SB Velyku tema. smile.gif
OJE
QUOTE(Scrap8 @ 2010 03 30, 22:56)
Pati esu nedarius ax.gif (kadangi namuose nera vietos ant sienu kur kabinti blush2.gif ), bet esu macius n. pavyz. tradicinem SB priemonem ir skiatmena.
Patarciau nueiti i dailes parduotuve ir nusipirkti dailininku kanva- jau paruosta, t.y. istempta ant medinio remelio, ir ant tokios klijuoti viska.
O pradet reikia nuo bent ko. Jei pradesi nuo didziausio darbo, tai visi kiti taps visiskai nesudetingi. Jei ne paslaptis, pasidalink ideja, gal mes cia kuom padesim ar patarsim mirksiukas.gif
*

na kanvasu pilni namai - as gi prie evangardo ax.gif
O ideja- tai nestuke.gif nuotraukos ... tai pradzia jau ismeciau.. toliau nzn ko truksta, laiko, ideju ar priemoniu ... Norejau tik kur akis paganyti ax.gif Bet Ader jau gelem uzverte- dabar vel sapnuosiu doh.gif
O man atrodo kad ne visada lengviau padaryti mazesni darba, nei didesni.. ax.gif Bent jau man taip ...
Papildyta:
QUOTE(Leja1 @ 2010 03 30, 23:37)
Su artejanciom Velykom!  smile.gif

Neismeskite, mamytes, kiausiniu lukstu - jums ir jusu vaikuciams jusu creative-valandelei:

http://s44.radikal.ru/i104/1003/05/23bf11d2d84b.jpg

galima panaudoti ir SB Velyku tema. smile.gif
*

graziai ir vel zuikiai lotuliukas.gif
Papildyta:
cia tokia ideja, kur panaudojau SB ax.gif Man labai patiko sitos parduotuves reklama zurnale.
http://picasaweb.google.com/lh/photo/7jU9V...feat=directlink
Zmogiuke
QUOTE(OJE @ 2010 03 30, 22:57)
cia tokia ideja, kur panaudojau SB    ax.gif Man labai patiko sitos parduotuves reklama zurnale.
http://picasaweb.google.com/lh/photo/7jU9V...feat=directlink

Cia tavo naujas darbelis, ar kaip? As nelabai suprantu, is toli gana fotkinta rolleyes.gif Parodyk is arciau bigsmile.gif
OJE
QUOTE(Zmogiuke @ 2010 03 31, 10:37)
Cia tavo naujas darbelis, ar kaip? As nelabai suprantu, is toli gana fotkinta  rolleyes.gif Parodyk is arciau  bigsmile.gif
*

nejoks cia nenaujas darbas, cia siaip is zurnalo patike paveiksliukai, papuosiau ax.gif
http://picasaweb.google.com/lh/photo/ztAu2...feat=directlink
Cia gal geriau matysis.
ader
aha, tai jus kanva vadinat tai ka as drobe biggrin.gif viskas aisku. reikes kada paeksperimentuot grazia nuotrauka kai turesiu ir paskrebint , turetu gautis grazus monumentalus paveikslas.
OJE
QUOTE(ader @ 2010 03 31, 11:46)
aha, tai jus kanva vadinat tai ka as drobe  biggrin.gif viskas aisku. reikes kada paeksperimentuot grazia nuotrauka kai turesiu ir paskrebint , turetu gautis grazus monumentalus paveikslas.
*

cia angliskas prikolas- tu teisi, lietuviskai drobe, ireminta. Manau kad is visko viskas graziai gaunas, prie ko pridedama fantazija ir noras ax.gif As vis svajoju apie papuostus indelius ax.gif labai patiko vieno konkurso, nugaletojos, mergaites ideja.
Leja1
QUOTE(OJE @ 2010 03 31, 12:18)
cia angliskas prikolas- tu teisi, lietuviskai drobe, ireminta. Manau kad is visko viskas graziai gaunas, prie ko pridedama fantazija ir noras  ax.gif As vis svajoju apie papuostus indelius  ax.gif labai patiko vieno konkurso, nugaletojos, mergaites ideja.
*

nu-nu, o toliau... kas per ideja mergaitiska? Gal kokiu nuotrauku turi? Ar cia ne i tema jau butu? blush2.gif
OJE
QUOTE(Leja1 @ 2010 03 31, 15:44)
nu-nu, o toliau... kas per ideja mergaitiska? Gal kokiu nuotrauku turi? Ar cia ne i tema jau butu?  blush2.gif
*

tai tos mergaites , kuri laimejo su savo puostu indeliu, nepamenu kuriam cia konkurse. Toks rudai nertas, su gelyte ax.gif Tai man ir noris kazkaip pribrest pasipuost koki indeli.
Leja1
QUOTE(OJE @ 2010 03 31, 16:39)
tai tos mergaites , kuri laimejo su savo puostu indeliu, nepamenu kuriam cia konkurse. Toks rudai nertas, su gelyte  ax.gif Tai man ir noris kazkaip pribrest pasipuost koki indeli.
*

Aciu, prisiminiau, maciau...
Zmogiuke
Turiu klausima.
Kazkada, seniau pirkau juodus rub-onsus 7 Gypsies firmos (ornamentai, gelytes, tokio senovinio stiliaus). Ir niekur negaliu panaudot - man jie taip gedula primena doh.gif
Gal jus turit ideju, kaip juodus rub-onsus panaudoti, kad laidotuvemis nekvepetu? unsure.gif Nes jauciu, kad mesiu lauk kitaip...
ader
zmogiuke nemesk, paimk kokia nespalvota foto ir padaryk grafiska lo, juoda pilka balta, turetu but net sventiskai grazu
Skrebuke Irma
user posted image
Žmogiuke: apie tokius juodus rub-onus kalbi? Šis mano senas LO, ant rub-onų užklijavau dar juodų kristaliukų, nors man neatrodo kad gedulinga, bet ax.gif bent man juoda, raudona ir balta/kreminė spalvinis derinys yra klasika.
Priklauso kaip panaudoji mirksiukas.gif gali pamaišyt su labiau moderniu, grafinio rašto popierium...tai būtų netikėta, ir intryguojančiai įdomu.
Turiu dar BG alphabetą toks kaip paminėjai "gedulingo vaizdo". Planuoju panaudoti ant sidabrinių fimo plytelių padaryti pavadinimą "Trollbeads" kolekcijai...man šis juodas BG alfabetas toks "Troliškas" biggrin.gif
Šiaip, galėtum pasikapstyti Basic Grey blogo galerijos archyve...ten galbūt atrasi mirksiukas.gif
Zmogiuke
Dekui uz patarimus 4u.gif
Nebenoriu mesti lauk ju biggrin.gif
Reikes kazka sumastyti. Tie lipdukai tokie viduramziu motyvais - rozytes, vynuogiu keke, augaliniai ornamentai. Bandziau ieskot internete jums parodyt, bet matyt seniena jau, tai nerandu. Ir dar, jie mazi patys - na, vidutiniskai 4*3 cm... Bet dar reik palaikyt, pagalvot, ka grazaus galima padaryt smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Scrap8 @ 2010 03 31, 18:31)
Turiu dar BG alphabetą toks kaip paminėjai "gedulingo vaizdo". Planuoju panaudoti ant sidabrinių fimo plytelių padaryti pavadinimą "Trollbeads" kolekcijai...man šis juodas BG alfabetas toks "Troliškas" biggrin.gif

bigsmile.gif koks alfabetas yra troliskas?
Leja1
Scrap8,
koks grazus LO! Ar cia nuotrauka su spec-efektais, ar man taip matosi?

Zmogiuke,
o as atvirksciai nepraleidziu tokiu, vintazinems darbeliams l.neblogai. Vinuoges, k
riauses ir t.t. net is dekupazinio popieriaus karpau - lipduku neturiu...

man jie taip gedula primena

beje, ar matei, yra ir su gedulu LO? Nustebau pamaciusi...
Skrebuke Irma
*Atsakysiu į klausimus truputėlį vėliau...kadangi turiu labai svarbią naujieną:

Pristatau savo 'Dizaino pagrindai' disertaciją čia clap.gif sokiai.gif assa.gif

Dedikacija: Dėkoju visom nuostabiom merginom ir moteriškėm kurios iki šiol tiki ir tikėjo kad aš turiu ką vertingo pasakyti ir patarti skrebo srity. Dėkoju netgi ir tom kurios pasvilino man padus kad pradėčiau šį grandiozinį projektą. Dėkoju tom kurios pasiųlė talkininkauti vertimu iš anglų į lietuvių k. (jeigu dar tokių liks pamatę straipsnio ilgį lotuliukas.gif

Kas geriausiai valdo anglų k.? Pageidauju paskirti projekto viršininkę kuri paskyrstys vertimus kitom, ir finale surinks ir sulipdys į vieną straipsnį. Man atsiuntus cielą, bus lengviau publikuoti ScrapManijoj. mirksiukas.gif

P.S. Tikiuosi kad net nereikėtų minėti tarp mūsų merginų, ax.gif blush2.gif bet juk visokių žmonių pasitaiko, tad reikia apsidrausti nuo nesklandumų...
Autorinės teisės: Be mano raštiško sutikimo, draudžiu publikuoti šį straipsnį (išverstą į lietuvių k., kažkiek redaguotą - "filtruotą", ar anglų k.) kituose svetainėse, forumuose, žiniasklaidoj, ar bendrai interneto platybėse. Asmenys kurie užsiima išversti straipsnį į lietuvių k. tai daro tik ScrapManijos labui. Jei pageidaujate publikuoti šią informaciją savam saite, prašau pirma praneškite autorei (man), ir su leidimu, įkelkite nuorodą į originalų autorės straipsnį jos saite smile.gif
Ačiū 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.