Žiurbutis
2010 04 06, 20:54
Oj, aciu, smagu sulaukti jusu atsiliepimu... Decopatch, is tiesu yra artimas dekupazui, tik, mano manymu, viskas jame daug paprasciau. Yra specialus labai plonas popierius, kuris suplesomas skiautelemis ir tos skiauteles klijuojamos viena salia kitos bet taip, kad ju krasteliai uzeitu/uzliptu vienas ant kito. Merginos tam naudoja ir geliu vyniojamaji popieriu, ne tik specialu. Apie si buda yra atskira temute SM dekupazo skyrelyje ( cia) Kaciukus pati piesiau, bet pasikankinau kaip reikalas, nes dailininke is manes prastoka.  Pasakysiu viena technika, kuri man labai patinka ir kuria galvoju vis daugiau naudoti: nupaisius detale su dazais as dar kelis kartus nulakuoju ja su matiniu dekupazo darbams skirtu laku, o tada jau iskerpu ir pan. Taip detale tampa tvirtesne, uzsifiksuoja dazai ir ji netgi igija siokio tokio blizgesio. Ir solidziau atrodo. O tylejau del to, kad dvi pastarasias savaites visai nebuvau namuose (savaite dalyvavau seminare Prancuzijoje, paskui nespejau ne atsikvept ir iskart islekem savaitei i LIetuva), tad ir prie interneto tik priebegom prisokdavau (nei forumu tikrinau, o ir bloga apleidau), todel ir sakau, kad jauciuos visiskai atsilikusi nuo SM "gyvenimo". Bet pazadu per pora dieneliu pasivyti ir vel isivaziuoti i Scrapbooking forumo gyvenima.
sveikutes, puiki tema konkursui, butinai sudalyvausiu. Scrapuke, O darbelis, isimylejau tiesiogine to zodzio prasme, taip viskas apgalvota ir taip vietoj, tyrinejau kiekviena smulkmenele Ziurbuti, superines smulkmeneles Mergytes, nepykslit kad as savaitgali pasidarbuosiu su vertimu, labai jau uzimta savaite
QUOTE(Žiurbutis @ 2010 04 06, 21:54) Pasakysiu viena technika, kuri man labai patinka ir kuria galvoju vis daugiau naudoti: nupaisius detale su dazais as dar kelis kartus nulakuoju ja su matiniu dekupazo darbams skirtu laku, o tada jau iskerpu ir pan. Taip detale tampa tvirtesne, uzsifiksuoja dazai ir ji netgi igija siokio tokio blizgesio. Ir solidziau atrodo. o, tai gal cia siek tiek primena embossinga su Clear pudra? Ar ne panasus efektas? Idomu...
Skrebuke Irma
2010 04 06, 22:38
QUOTE(Scrap8 @ 2010 04 06, 23:38) Ziurbuti: pagalvojau kad ne taip parasei.  o dabar viskas aisku. Nuo to zodzio "Patch" kaip skiautele naudojama lopinimui,.... "decopatch" cia dekupazo rusis, bent man taip rodos Teisingai atrodo, cia tas pats
kaip čia gražu  jau kiek grožių prikūrėt, kad trūksta susižavėjimo žodžių na rodausi ir aš.... kažkaip visai nėr nuotaikos kažką daryt  o čia va prispyrė reikalas, tai teko greit susisukti
 Liuks! Tokios spalvos!
madrugada
2010 04 07, 13:45
remini, gražus darbas, labai man tvarkingai, švariai atrodo aj pasiryžau ir savo peckeliones kelt. dėmesio - čia pirmas  matėt gal kas jau scrapping.lt. Šiaip kankinau aš jį mėnesį ir nesu labai patenkinta, labiausiai kliūna kringeliai apačioj - niekap nesumąsčiau, ko ten reik, jei išvis reik. Ir dar tekstą norėjos kokį parašyt, bet po visko neberandu vietos  komentarai, kritika laukiami atvirutė  irgi man per daug jau visko..  bet dar neseniai dariau, tai nelabai pati žinau, prie ko kabinėtis
madrugada
2010 04 07, 14:31
o šitas mano antras, darytas kursuose. sorry už nuotraukų kokybę, nemoku visiškai fotkint ir net nesuprantu, ką daryt, kad gražiau atrodytų. šitas realybėj geriau atrodo, ta oranžinė plėvelė grožio kažkaip priduoda
Skrebuke Irma
2010 04 07, 15:18
remini: gražuuuuu  pavasariškai vyriškas...l.l. man patiko idėja, jei kada užsiimsiu atvirukų gamyba, būtinai liftinsiu Madrugada:  pirmas skrebo blynas...nesusvilęs bet ir "neiškepęs" visiškai  kadangi prašaisi patarimų tai mano nuomone: Miško Pasaka*bendras vaizdas--l.l. blanku, kadangi nėra tos sodresnės ryškesnės akcento spalvos. Kadangi nuotraukoj mergytės suknytė bordo spalvos, tai šią spalvą pasirinkčiau kaip akcento spalvą kad darbeliui suteiktų gyvybės. Pavadinimas irgi per blankus, jį daryčiau bordo raidėm ir didesniom. Jei turi galimybę, raides iškirsk, o dabar pavadinimas kaip teksto juostelės o ne pavadinimas  . Nelabai žiūrisi tas tarpas prieš žodį 'pasaka'. Abu pavadinimo žodžius būčiau pradėjus nuo nuotraukos krašto arba talpinus vienoj eilutėj. Pavadinimą sutvarkius, po juo tada atsirastų vietos tekstui *Nuotraukų baltus rėmelius apsiuvinėčiau bordo spalvos siūlais. *Dar bordo spalvos gėlyčių ar kokių vinukų/bradsų pribarstyčiau. QUOTE labiausiai kliūna kringeliai apačioj - niekap nesumąsčiau, ko ten reik, jei išvis reik. kliūna todėl kad jie neprijungti prie bendros kompozicijos o tiesiog skraido ant lapo. Pavyz. prijungimas būtų jei tą kringelį prijungtum prie baltos gėlės--jai duotum kotelį, o dabar ir gėlė skraido SvečiasNuotraukoj oranžinė spalva labiausiai pasireiškia, tai reikia subalansuoti detalėmis pačiame skrebe. To silpnai raštuoto oranžinio popieriaus nepakanka. Ant drugelių sparnų galima prisiūti oranžinių biserio karoliukų, arba su "stickles" spalvotais 3D klijais pridėti taškiukų....., ir dar galbūt kokią oranžinę gėlytę po tais 2 drugeliais po nuotrauka. Maži drugeliai ant juostelės man jau per daug jų  Jų vietoj būčiau dėjus ar sagas ar oranžines gėles. Ta ruda juostelė man nedera  Apmainyčiau į oranžinę. Vž, jei nuotraukoj viena spalva dominuoja, bandyk tą pačia spalvą panaudoti po visą skrebą
Mercredi
2010 04 07, 15:52
Sveikos QUOTE(Žiurbutis @ 2010 04 06, 15:44) Labai dailūs darbeliai, ypač tag'iukai ir atvirukas su kačiukais  . Po juo knygos lapas? Ar spausdintas tekstas? Jei taip, tai dar kažkaip sendintas? Ir klausimas ne į temą - su kokia programa galima taip sulipdyti nuotraukas ir apipavidalinti? Picasoj nelabai patogu. QUOTE(remini @ 2010 04 07, 09:31) Labai įdomiai QUOTE(madrugada @ 2010 04 07, 13:45) Gražutė atvirutė, man neatrodo perkrauta, nors mėgstu atvirukus kupinus visko (jei gražiai suderinta, tai super  Komentuoti skrebukus su nuotraukom nesijaučiu kompetetinga, na bet ir aš judu link jų, mintys jau rezgasi  Jei trumpai, tai man trūksta kokios ryškesnės detalės , ar raidžių išryškinimo, žodžiu, akcentų sudėliojimo.
Zmogiuke
2010 04 07, 19:50
Demesio, verteju komanda ( Glide, Madrugada)  Ar jau pradejote kuri versti nuo 26-o punkto? Nes jeigu ne, as galiu toliau darbuotis, kad nelaukt savaitgalio
Zmogiuke
2010 04 07, 21:58
QUOTE(Zmogiuke @ 2010 04 07, 20:50) Demesio, verteju komanda ( Glide, Madrugada)  Ar jau pradejote kuri versti nuo 26-o punkto? Nes jeigu ne, as galiu toliau darbuotis, kad nelaukt savaitgalio  Liko man 30-as punktas, tai ji pabaigsiu rytoj, nebereikes kitoms
Skrebuke Irma
2010 04 07, 22:57
QUOTE(Zmogiuke @ 2010 04 07, 14:58) Liko man 30-as punktas, tai ji pabaigsiu rytoj, nebereikes kitoms  saunuole tu  ne tik man didele paslauga darai bet taip pat ir LT tautieciams....padedi plesti SB virusa. Aciu visom kurios prisidejo prie sio projekto. Zmogiuke... tu tokiais tempais verti, o mini albumas kuri planuoji jau ne prioritetas? ...gal labiau delsimas
scap8- patiko paskaityti tavo aprasyma apie Madrugada darbus.Kas idomiausia, kad jei duotu mums ta pati darba, mes visos padarytume ji kitaip  Ar jau buvot toki konkursa kada suruose ? Zmogiuke- nu saunuole tu kokia
madrugada
2010 04 08, 12:34
scrap8, ačiū  Gyvai tie darbeliai truputį ryškesni... nors jo, pirmasis žalias su žaliais atspalviais, norėjos tą bordo panaudot, bet pabijojau, kad bus per daug. Ir pavadinimas... neturiu kuo iškirst, maniau prasisuksiu su štampukais, bet neprasisukau. Reiks gal su žirklėm karpyt, kol kokio aparato nenusipirksiu. o ta rudą juostelę dėjau, nes man ji daugiau oranžinė pasirodė  ajaj kaip nuo apšvietimo viskas priklauso, dariau prie lempų vakare, tai tokio blizgesio ir ryškumo buvo, dabar pilkoj dienos šviesoj apžiūriu, tai jo... ačiū už patarimus dar kartą o su vertimais, tai kažkaip Glidei palikau, bet matau, kad nebereiks jau  greitai varot
Zmogiuke
2010 04 08, 13:48
madrugada, mano patirtis darbeliu fotografavime menka, bet paskutiniu metu, tai darau taip: nekantraudama sulaukiu dienos sviesos, tada su plonyte adatele prismeigiu darbeli ant sienos (prie tapetu) isjungiu blykste ir fotografuoju, kiek truksta ryskumo patobulinu su picasa, apkarpau taipogi. gal kas nors dar pasidalins patirtimi, kaip graziai pateikti darbeli.
Zmogiuke
2010 04 08, 14:50
QUOTE(ader @ 2010 04 08, 15:20) madrugada, mano patirtis darbeliu fotografavime menka, bet paskutiniu metu, tai darau taip: nekantraudama sulaukiu dienos sviesos, tada su plonyte adatele prismeigiu darbeli ant sienos (prie tapetu) isjungiu blykste ir fotografuoju, kiek truksta ryskumo patobulinu su picasa, apkarpau taipogi.
O as uzmaciau, kad turi mums ka parodyt  Nepasidemonstruosi cia?
QUOTE(Zmogiuke @ 2010 04 08, 12:50) O as uzmaciau, kad turi mums ka parodyt  Nepasidemonstruosi cia?   kol kas negaliu, ten dovanele ir nenoriu kad ja pamatytu, tssss.....
Žiurbutis
2010 04 08, 16:23
QUOTE(Leja1 @ 2010 04 06, 21:26) o, tai gal cia siek tiek primena embossinga su Clear pudra? Ar ne panasus efektas? Idomu... Žinai, aš niekada neembosinau su pudra  , tai nelabai galiu pasakyti, panašu ar skirtinga. Bet kiek žinau, embossinant atsiranda iškilumas, o lakuojant tuo laku ant dažų, iškilumų neatsiranda (na, nebent pačiais dažais jau būsi iškilumą suformavusi), tik paviršius tampa kietesnis ir įgija tam tikro blizgesio. QUOTE(Scrap8 @ 2010 04 06, 22:38) "decopatch" cia dekupazo rusis, bent man taip rodos  Man irgi taip rodos QUOTE(madrugada @ 2010 04 07, 14:31) Man patiko drugeliai darbelyje "Svečias". Juos su skylamušiu kirtai? Beje, atvirutė man neatrodo perkrauta QUOTE(Mercredi @ 2010 04 07, 15:52) Ir klausimas ne į temą - su kokia programa galima taip sulipdyti nuotraukas ir apipavidalinti? Picasoj nelabai patogu. Aš daug ką darau su Photoscape, ją galima atsisiųst nemokamai, pvz., iš čiaIr ačiū visoms už komplimentus maniškiams darbeliams. Na, ir dar vienas svarbus dalykas: Scrap8, su gimimo, su gimimo, su gimimo diena!!!
Zmogiuke
2010 04 08, 16:33
QUOTE(ader @ 2010 04 08, 16:08)  kol kas negaliu, ten dovanele ir nenoriu kad ja pamatytu, tssss.....  oops tyliu, nes nieko nemaciau, nieko negirdejau Papildyta:QUOTE(Žiurbutis @ 2010 04 08, 17:23) Na, ir dar vienas svarbus dalykas: ojei...  As visada beviltiska, su situo reikalu Bet dabar labai labai prisidedu prie sveikinimu Su gimimo diena!!! (pakeiciau ikonele, kad smagiau butu)
Skrebuke Irma
2010 04 08, 16:38
Dekoju uz sveikinimus merginos  Jus nepakartojamos
Sveikos, sugalvojau, kad gal ir man reiktų pabandyt naujam konkurse sudalyvaut, tik va nzn kaip išsiūst darbelio fotke...  pas mane kažko ir netas ne visus puslapius atidarinėja, tai per scrap8 blogą neišeina... Gal kas oatartumėt kaip kitaip? :?
Zmogiuke
2010 04 08, 16:54
Rodausi su savo skrebuku, kurio... nesugebejau pamilti. Nepatinka jis man kazkuom ir viskas. Nezinau kodel cia si syki tos meiles neatsirado Na, bet yra kaip yra http://picasaweb.google.com/lh/photo/vQAxy...feat=directlinkBeje, panaudojau kazkada ScrapManijos konkurse dalyvavusios Agnejos ideja - stampuoti apskritimus ant pagrindo lapo (http://www.scrapmanija.com/20090630-1049) Nors maniskiam viskas jau suklijuota ir pakeist nebegalesiu, bet laukiu kritikos ir patarimu (galesiu pritaikyt kitiem kartam  ) Kazin kodel, ikelus i ta picasa, spalvos pasikeicia  lyg migla apsitrauktu
Skrebuke Irma
2010 04 08, 16:56
QUOTE(ddia @ 2010 04 08, 09:43) Sveikos, sugalvojau, kad gal ir man reiktų pabandyt naujam konkurse sudalyvaut, tik va nzn kaip išsiūst darbelio fotke...  pas mane kažko ir netas ne visus puslapius atidarinėja, tai per scrap8 blogą neišeina... Gal kas oatartumėt kaip kitaip? :? pirma susikurk albuma, ikelk foto i photobucket.com arba fotki.com. Tada nuejos i mano bloga ikelk nuoroda komentaruose cia i kur randasi tavo darbelis. Ispeju kad iskart nerodys komentaro kadangi juos moderuoju  Bet jei po 1-2 dienu dar vis nerodo, butinai man paranesk. *Mano pacios patirtis komentuodama kituose bloguose, visad pirma spauskite "perziureti/preview"...atsidarys langelis koda ivesti. Pastebejau kad jei pirma spaudziu "publikuoti/publish" mano komentara visad atmeta. *Taip pat jei visi patarimai nepadeda, galite komentuoti "anonimiskai", o pasirasyti savo varda kad zinotume kieno darbelis (zinau tokia kuri daznai taipp daro
Zmogiuke
2010 04 08, 16:57
QUOTE(ddia @ 2010 04 08, 17:43) Sveikos, sugalvojau, kad gal ir man reiktų pabandyt naujam konkurse sudalyvaut, tik va nzn kaip išsiūst darbelio fotke...  pas mane kažko ir netas ne visus puslapius atidarinėja, tai per scrap8 blogą neišeina... Gal kas oatartumėt kaip kitaip? :? Ar tau visai scrap8 blogo neatidaro? As tai darysiu taip - idesiu darbeli i picasa, ir tada blogo komentaruose parasysiu nuoroda.
wow pasirodo cia ir gimtadienis yra svenciamas. Sveikinu is visos sirdies Papildyta:zmogiuke, pirmas ispudis geras, bet as gal kai ka pakeisciau. Nors cia kaip visada , gali desimciai skrebukiu duot vienodas nuotraukas vienodas detales, o gausis desimt skirtingu darbu
Zmogiuke
2010 04 08, 17:10
QUOTE(ader @ 2010 04 08, 18:06) zmogiuke, pirmas ispudis geras, bet as gal kai ka pakeisciau. Nors cia kaip visada , gali desimciai skrebukiu duot vienodas nuotraukas vienodas detales, o gausis desimt skirtingu darbu  pradinis sumanymas visai kitoks buvo, bet issirutulioji i dabartini. Papasakok, kaip ir ka darytum, man idomu
Skrebuke Irma
2010 04 08, 17:21
QUOTE(Zmogiuke @ 2010 04 08, 10:10) pradinis sumanymas visai kitoks buvo, bet issirutulioji i dabartini. Papasakok, kaip ir ka darytum, man idomu  as jau paziurejau  bandras vaizdas l.l patiko, ypac koloritas toks ramus pajurys. Bet turiu patarimu kaip patobulinti  tik ne dabar...kada atsivalgysiu torto tada  ...nzn ar jum liks
Dabar neatidaro, gal vėliau pabandysiu dar...
na man patiko spalvos , is tiesu juros melis ir tie burbulai kaip purslai. Gal as nuotraukas ireminciau baltais remeliai suapvalintais kampukais, tada gal popieriuku kokiu daugiau prideciau prilamdyciau. Ta gelbejimo rata gal pakabinciau kur kitus arba ant jo dar koki uzrasa sugalvociau. Neturiu dar tiek patirties, kad jau profesionaliai patarinet, lauk scrapukes minciu, gal jei nera labai mielas LO tai imsi ir patobulinsi o del to nukrypimo nuo pradines idejos, tai man visada taip buna
Miglota
2010 04 08, 17:39
Zmogiuke, man labai patiko
Scrap8, graziu, kurybingu metu... Su gimtadieniu!
Zmogiuke
2010 04 08, 19:54
Aciu visoms uz grazius atsiliepimus  ---- Ziuriu, kad jau temute i pabaiga. Gal kas nors galetu sukurti nauja?
Lawrute
2010 04 08, 20:50
Sanrita
2010 04 08, 21:01
Scrapuke, Noriu pasveikinti tave su gimtadieniu ir palinkėti: Linkiu tau laiko: kad sukurtum nuostabiausią gyvenimą, kad galėtum džiaugtis ir juoktis. Linkiu tau laiko: kad pasiektum žvaigždes, kad tobulėtum - vadinasi bręstum Linkiu tau laiko: iš naujo viltis, tikėti, mylėti ... Nes nėra prasmės to laiko atidėlioti. Linkiu tau laiko: kad rastum save - kiekvieną dieną, valandą kiekvieną ... Kad jaustum laimę Linkiu tau laiko, kad atleistum kaltes, Linkiu tau laiko - kad gyventum ...
Ačiū tau kad esi, dalini save ir patari ...
Zmogiuke
2010 04 08, 21:38
QUOTE(ader @ 2010 04 08, 21:42) nauja tema  Aciu O kaip reikia kurti temas? Ar reikia kokias teises tureti ar statusa?
QUOTE(Zmogiuke @ 2010 04 08, 22:38) Aciu O kaip reikia kurti temas? Ar reikia kokias teises tureti ar statusa?manau kad nereikia
madrugada
2010 04 09, 06:17
QUOTE(ader @ 2010 04 08, 13:20) madrugada, mano patirtis darbeliu fotografavime menka, bet paskutiniu metu, tai darau taip: nekantraudama sulaukiu dienos sviesos, tada su plonyte adatele prismeigiu darbeli ant sienos (prie tapetu) isjungiu blykste ir fotografuoju, kiek truksta ryskumo patobulinu su picasa, apkarpau taipogi. gal kas nors dar pasidalins patirtimi, kaip graziai pateikti darbeli. ačiū  reik man tą picasą įvaldyt geriau Scrap8, su gimtadieniu
madrugada
2010 04 09, 07:01
Žiurbuti, neduoda cituot man tavęs, bet drugeliai su skylamušiais kirsti, o tas didelis su mašinėle, revolution ar kokia ten.. kursuose darytas, tai ten buvo daaaug priemonių
Kas liečia gimtadienius, aš irgi esu beviltiška. Dar prieš kelias dienas pagalvojau kaip nepamiršti pasveikinti Scrapukę, ir vis tiek išgaravo. Scrap8, gabalėlį dangaus, lašą džiaugsmo, meilės dvelksmą - ragauk, skanauk, pajuski!Su gimimo diena Žmogiuke, man l.l.l.patiko tavo darbas, nesuprantu, kuo tu nepatenkinta
Skrebuke Irma
2010 04 09, 07:53
QUOTE Žmogiuke, man l.l.l.patiko tavo darbas, nesuprantu, kuo tu nepatenkinta Man irgi bendras vaizdas  , kelias idėja spati pasiskolinsiu  , bet Žmogiukė nori kad kabinėčiausi prie jos, tai paistengsiu Merginos...Ačiūūūūūūūūūūūūūū jum už tiek pasveikinimų  Esu žiauriai pamaloninta...ech...šie SM namai tai šilčiausia, nuoširdžiausia virtuali erdvė , lyg maža šeimynėlė kurioj viena kitą  palaiko. Esu labai atsilikus citatom, komentarais, ir darbelių įvertinimais. Betgi...pas mane jau 2 ryto, ir damušiau naują skrebą...seniau mus slegianti tema, pagaliau galiu apie tai skrebinti. Įkelsiu naujoj temoj
Aš jau mačiau. Net susigraudinau beskaitydama aprašymą. Dėkoju, kad pasidalini tokiomis asmeniškomis išpažintimis.
scrap8- o tau nebuna, kai ziuri is praeities i atliktus darbelius, kad kyla noras juos pataisyti ziurint,sios dienos akimis ir turint sios dienos patirti ?Ar taisai ? Man vat jauciu kad labai kniedi pasidaryti koki albumiuka, bet mastau, ar ji vis perziurint, nekils noras vis ka nors jame pertaisyt
Damuškim šią temą
admin*1
2010 04 09, 12:02
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
|
|