Skrebuke Irma
2010 03 03, 16:57
MINI TAISYKLES KOMENTARAMS* Nekomentuojame/nekritikuojame darbų, nebent pati autorė pasiprašys patarimų * Jei neturime ką gero pasakyti, geriau nesakom nieko * Jei pamatome kažka gražaus, nepatingim pagirti, tai mus paskatins darbuotis ir tobulėti1 - Tema 2 - Tema 3 - Tema 4 - Tema 5 - Tema 6 - Tema 7 - Tema 8 - Tema 9-Tema 10-Tema11 - Tema 12 - Tema 13 - Tema 14 - Tema 15 - Tema 16 - Tema 17 - Tema 18 - Tema19- TemaAPIE SB PRIEMONES AIŠKINAMĖS ČIAKas yra Scrapbooking? Sunku kategoriškai apibūdinti... Tai nuotraukų dekoravimo metodas norint papuošti nuotrauką, aprašyt ir įamžint savo šeimos istoriją palikuoniams, sukurti dienoraštį su savo mintimis, eilėraščiais ir iliustracijomis, arba "menas meno labui", kur nenaudojami specialūs SB produktai su nuotraukom. TRUPUTIS SB ISTORIJOS3 skirtingos SB kategorijos: --Traditional/Tradicinis SB: naudojamas popierius, klijai, lipdukai ir t.t. Viskas sumontuota rankomis. --Digital/Kompiuteriu: viskas daroma kompiuteriu, po to puslapis atspausdinamas ant nuotraukų popieriaus pagal albumo kišenuko dydį. Internete labai daug yra "free digital kits for scrapbooking", tereikia padaryti Google paiešką. --Hybrid/ Maišytas Tradicinis ir Kompiuteriu: tai būdas, kai yra kompiuteriu atspausdinamas sukurtas puslapis, bet prie jo priklijuojamos kelios detalės: sagutės, gelytės ir pan. Kodėl svarbu naudoti spec. SB skirtas medžiagas? Popierius, klijai, parkerio rašalas turi nestabilių chemikalų, kurie greitai paruduoja ir sugadina nuotraukas. Jei turite nuotraukų magnetinuose albumuose su lipniu puslapiu ir plevele, patariama greit išimti ir išgelbeti savo nuotraukas. Perkant albumus ir SB priemones žiūrėkite, kad būtų užrašyta "Acid-free, ligning-free, photo safe, CK OK arba archival"... Visa tai reiškia, kad tas priemones saugu naudoti ir jos nesugadins jūsų nuotraukų. Kur pirkti SB priemones? Lietuvoje * Creativa http://www.creativa.lt/* Senas naujas http://www.senasnaujas.lt/* Hobi centras http://www.hobbycentras.lt/Medziagu%20kainos.htm * Artmanija http://www.artmanija.com/lt/products/106 * Dekovita http://www.dekovita.lt/ * Meno technika www.menotechnika.lt Skanuotų SB knygų ir žurnalų galerija SB Forumai ir darbeliu galerijos: (Juose darbeliai kasdien keičiasi ir labai daug narių juose. Tai pastovus įkvėpimo šaltinis. Verta žvilgterėti kasdien) * 2peasinabucket* sisTV* Creating Keepsakes* Basic Grey Galerija* scrapbook.comTechninės SB pagalbos nuorodos * ScrapManija.com (viskas apie scrap'ą lietuviškai)* Creating Keepsakes (technika/patarimai)* Scrapjazz forumas (SB pagrindai)* Two peas in a bucket (patarimai)* Paperclipping (video pamokėlės)* Big huge labs (automatinis spalvų priderinimas prie foto)* Mirkwood Designs šablonai (vokams, dėžutėms, iPod įdėklams, 3D atvirutėms ir pan.)* Šriftai* Šriftai (nemokamai)* Nuotraukų pakeitimas vintage stiliumi (liuksiškas japoniškas psl.) * Dar vienas foto pakeitimo puslapiukas(reikia registruotis)Žemėlapiai/diagramos, pagal kurias kuriami puslapiai , garantuoja estetinį dizainą. Pateikiami pavyzdžiai, kaip išdėstyti nuotraukas, popierių ir visus pagražinimus. Atidarius šią nuorodą, kairėj pusėje pasirinkite norimą šabloną pagal SB puslapio dydį ir nuotraukų kiekį: * Scrap Maps* Page Maps* Sketches Kaip užsisakyti iš scrapbookpictures? Reikiama informacija yra 4-os temos apačioje. 13 - labai svarbių, scrap ligos požymių, pasitikrinkit ar nesergat1. Tavo scrapo dirbtuvė - ne kampelis ar darbastalis, o visa Studija, kurią galėtum paversti parduotuve, jei tavo šeimą ištiktų finansinė krizė. 2. Žinai kad Fancy Pants Designs (Prašmatnių Kelnių Dizainas) yra raštuoto popieriaus firma, o ne džinsai. 3. Kad vyro neištiktų infarktas, pradedi slėpti itin nesaikingus pirkinėjimus - SB prekes į namus iš mašinos sunešioji per savaitę, kad neatkreiptum į save dėmesio ( filmo Pabėgimas iš Šoušenko metodas, kuriame kalinys, kasdamas tunelį pabėgimui, per ilgą laiką kelnėse išnešiojo visą iškastą žemę ir ją išbarstė po kiemą). 4. Prieš išmesdama kokią medžiagos skiautę ar kokią kitą šiukšlę suabejoji, gal ji pravers darant scrapo puslapį? 5. Restorane, kol visi aptarinėja vakarienės užsakymą, tu kamantinėji padavėją, ar jis nežino, kokiu šriftu atspausdintas valgiaraštis. 6. Pastebėjusi, kad tavo vaikas, radęs juodą flomasterį ant grindų, išsigleizojo veidą ir pririjo rašalo, tu pirmiausia griebi fotoaparatą vietoj to, kad gelbėtum vaiką. 7. Suvoki, kad miegas tau tampa įkyri būtinybė, atimanti tavo brangų kūrybos laiką. Pradedi eksperimentuoti nemiegodama ir tikėdamasi rasti tą miego valandų minimumą, kuris tau leistų vienu metu išstovėti ant kojų ir kalbėti su aplinkiniais. (Ištveri 3 paras iš eilės nusnūsdama tik po 2 valandas). 8. Šiandien eilinėj scrapbookingo parduotuvėj savininkė tau pasiūlė darbą, nes tu žinai jų prekių asortimentą ir paskirtį geriau negu parduotuvės darbuotojai. 9. Pamatai, kad susitikus dviem vyrams, kurių abiejų žmonos užsiima scrapu, pasisveikinimas visada būna: Užuojauta. 10. Prekybos centre pirkdama maisto produktų šeimai mintyse suskaičiuoji, ką už tą sumą galėtum parsisiųsti iš www.joann.com. 11. Vaikui gavus naują meškiuką su dailiu kaspinu ir paklausus kur jis dingo - apsimeti, kad klausimo neišgirdai, nes rankoje jau spaudi dailią detalę naujam scrap'o puslapiui. 12. Išardai vonios vamzdžius, tam, kad išgelbėtum pasiklydusį štampuką. 13. Perki vaikui marškinukus tik todėl, kad spalvos puikiausiai atitinka BG Marrakech popieriaus rinkinį ***Smagaus skrebinimo bei bendravimo!!!
justess22
2010 03 04, 12:21
Su naujais namučiais  Kad nebūtų taip tuščia, perkeliu savo atvirutę iš praeitos temos  Prašom visas rodytis su naujais darbeliukais ir taip papuošti pavasarinę temą
pagaliau pabaigiau ana temuke, labai norejosi naujos.
Zmogiuke
2010 03 04, 13:53
Labas registruojuosi naujuose namuciuose
nauja temukė Skrapuke, ačiū už gražius namučius
Mėnulio duktė
2010 03 04, 15:46
Ir aš skubu registruotis  Skrapuke, ačiū tau  O, kaip trūksta pavasario... Žvelgiant į tavo paveikslėlį, gal bus lengviau laukti tikrojo pavasario...
remini koks simpatulia , tas vaikiukas tai taip suprantu cia stampuotas ane?
Skrebuke Irma
2010 03 04, 16:45
ader: tie karikaturiniai vaikiukai tai yra Magnolia firmos stampai http://www.magnoliastamps.us/ remini:  patiko netipiska/nekvadratine atviruko forma. O kuom spalvinai ta berniuka? Gal tais "Copic" flomasteriais ant kuriu visos "atvirukininkes" uzsinese? As juos Archiver's pameginau, l.l patiko, bet pagailejau baksu  tad iki siol spalvinu Prismacolor spalvotais piestukais ir "blending solution" kad juos palieti.
štampuko tokio neturiu  atsispausdinau iš neto ir nukopinau  o spalvinau paprastais flomikais ir pieštukais  neturiu "navarotų" ačiū
nu graziai gavosi ir be spec priemoniu. o pries mane popierius nuotrauka ir begale minciu, bet niekaip negula i vieta.
Skrebuke Irma
2010 03 04, 18:04
QUOTE(remini @ 2010 03 04, 09:53) štampuko tokio neturiu  atsispausdinau iš neto ir nukopinau  o spalvinau paprastais flomikais ir pieštukais  neturiu "navarotų" ačiū   ideja, ir as taip ne pirma karta esu darius QUOTE nu graziai gavosi ir be spec priemoniu. o pries mane popierius nuotrauka ir begale minciu, bet niekaip negula i vieta. nufotkink ir pasidalink keliom mintim, ar bendra kryptim, o mes tau padesim dabaigti
QUOTE(Scrap8 @ 2010 03 04, 16:04) : nufotkink ir pasidalink keliom mintim, ar bendra kryptim, o mes tau padesim dabaigti  bijau kad paskui priprasiu viska su pagalba daryt, nebesugebesiu pati siaip tai esu nusiziurejus viena schema, tai bandau kazka lipdyt. bet truksta man kazkokiu karpiniu, krengeliu. mazai turiu priemoniu
Zmogiuke
2010 03 04, 22:41
Skrebuke Irma
2010 03 04, 22:51
QUOTE(Zmogiuke @ 2010 03 04, 15:41)  labai lauksiu... o del kristaliuku, tai juk nebutina firminiai Prima. Gali nusipiesti kringeliuku ir juvelyrikos parduotuvelej nusipirkti paprastu kristaliuku, biserio karoliuku, ar zvynuku (tokiu pritaikytu vakarinem sugnelem}. Tik sudetingiau priklijuoti su dantu pagaliuku  , bet yra ir suvalkietisku budu
Zmogiuke
2010 03 04, 23:17
QUOTE(Scrap8 @ 2010 03 04, 22:51)  labai lauksiu... o del kristaliuku tai nebutina juk firminiai ar koki primos. Gali nusipiesti kringeliuku ir juvelyrikos parduotuvelej nusipirkti paprastu kristaliuku, biserio karoliuku, ar zvynuku (tokiu pritaikytu vakarinem sugnelem}. Tik sudetingiau priklijuoti su dantu pagaliuku  , bet yra ir suvalkietisku budu  Kita dien nufotkinsiu, ir butinai parodysiu, tik dabar jau tingiu traukt visa technika  O del kristaliuku tai aisku, paprasciau su gatavais, tik juos uztrunka gauti kokia savaitele. Tad jei truks kantrybe, imsiuos rankinio darbo - esu jau klijavusi, tai labai kruopstumo reik tuos klijukus pataikyt Jei dar kalbet apie kristaliukus, tai jie man labai grazu tuose skrebukuose "del grozio", na, kurie turi daug papuosimu (kur antrojo scrapping.lt konkurso dizainere Nabon specializuojas ant tokiu). Bet as niekaip nesuprantu, kaip ten imanoma tiek sluoksniu visko priklijuot  Nu pvz., kazkas tokio (tik cia dar sakyciau saikingai, palyginus kiek kartais buna visko priklijuota, tame tarpe ir kristaliuku): http://swewi.files.wordpress.com/2009/06/scrap-364.jpgnah... turbut nesuprasiu, ten nei pradzios, nei pabaigos tu papuosimu nematyti
madrugada
2010 03 04, 23:40
sveikos, prisistatau kaip nauja scrap ligonė  kol kas liga pasireiškia priemonių pirkimu ir mąstymais, kaip čia ką darysiu..na bet vieną, tiksliau, pusantro darbo jau turiu  Užsiregistravau kaip tik į kursus pradedantiesiems, tai po jų jau rimčiau imsiuos dirbt. O kol kas skaitinėju jūsų temas nuo pat pradžių, jau net 4 įpusėjau šiaip kelias merginas jau žinau iš kitų forumų, gal ir mane kas atsimena gražus remini darbelis, mistika man, kaip taip dailiai galima nuspalvint ir apskritai, viską padaryt
Skrebuke Irma
2010 03 04, 23:52
QUOTE(Zmogiuke @ 2010 03 04, 16:17) Kita dien nufotkinsiu, ir butinai parodysiu, tik dabar jau tingiu traukt visa technika  O del kristaliuku tai aisku, paprasciau su gatavais, tik juos uztrunka gauti kokia savaitele. Tad jei truks kantrybe, imsiuos rankinio darbo - esu jau klijavusi, tai labai kruopstumo reik tuos klijukus pataikyt Jei dar kalbet apie kristaliukus, tai jie man labai grazu tuose skrebukuose "del grozio", na, kurie turi daug papuosimu (kur antrojo scrapping.lt konkurso dizainere Nabon specializuojas ant tokiu). Bet as niekaip nesuprantu, kaip ten imanoma tiek sluoksniu visko priklijuot  Nu pvz., kazkas tokio (tik cia dar sakyciau saikingai, palyginus kiek kartais buna visko priklijuota, tame tarpe ir kristaliuku): http://swewi.files.wordpress.com/2009/06/scrap-364.jpgnah... turbut nesuprasiu, ten nei pradzios, nei pabaigos tu papuosimu nematyti  kiekviena sau  kas yra "grazu" yra l.l subjektyvu: vienom super sluoksniuoti, kristaliukais blizgantys skrebai, kitom minimalistiniai kuriuose tekstui pirmenybe. Asmeniskai, man zymiai lengviau skrebinti dekoratyvinius, bet bandau rasti vidurki kad ne tik dekoratyviniai butu, bet ir tokie kurie issamiai papasakoja seimos istorija ar ivykius. Ne visi jie malonus ar smagus, bet gyvenimas ne tik vaivorykstes ir geles  Kadangi esu seimos istorike, bandau tiksliai viska pateikti, lyg dokumentini. Nabon darbai man nuostabiai grazus pasigrozeti  , deja vien tik tokios glamurines rusies savo albumuose nenoreciau  man tai lyg gyvenimo idile o ne realybe Ta pavyzdi kur imetei tai cia labai neperdetas palyginus su tokiais kuriuos esu macius Papildyta:QUOTE(madrugada @ 2010 03 04, 16:40) sveikos, prisistatau kaip nauja scrap ligonė  kol kas liga pasireiškia priemonių pirkimu ir mąstymais, kaip čia ką darysiu..na bet vieną, tiksliau, pusantro darbo jau turiu  Užsiregistravau kaip tik į kursus pradedantiesiems, tai po jų jau rimčiau imsiuos dirbt. O kol kas skaitinėju jūsų temas nuo pat pradžių, jau net 4 įpusėjau šiaip kelias merginas jau žinau iš kitų forumų, gal ir mane kas atsimena gražus remini darbelis, mistika man, kaip taip dailiai galima nuspalvint ir apskritai, viską padaryt  sveika prisiregistravus pradzioj viskas visom mistika  su patirtim visur ir bele kur matysi galimybes skrebui. MB pradejo is manes tyciotis: pries ismetant kokia sukslele, pakelia ir paklausia: "ar gal skrebui noresi" Lauksim darbeliu
Sveikinu nauja ligone Saunuole- as buvau pasiryzusi ir temas perskaityti, bet pirmos temos 7 puslapyje - uzstrigau As pati ne taip senai susirgus  , taip ,kad, mokausi is visu. Padariau sian pati geriausia darba scrapbooke- susiorganizavau darbo vieta O tai jau buvo netas zodis, viskas visur sukista,viska visada reikia isimineti ir vel delioti nuo stalo atgal Lieka ieskoti Velykinio ikvepimo Zmogiuke- pavyzdys tikrai kad is neapkrautuju- mane tai veza tokie(gal kiek sitas per saldus ) bet jei jie butu is "murziu" serijos ir pilno apkrovimo, man butu baisiai grazu, bet iki to- svajones ir darbas po zingsniuka.
Skrebuke Irma
2010 03 05, 01:56
QUOTE(OJE @ 2010 03 04, 18:52) Sveikinu nauja ligone As pati ne taip senai susirgus Padariau sian pati geriausia darba scrapbooke- susiorganizavau darbo vieta O tai jau buvo netas zodis, viskas visur sukista,viska visada reikia isimineti ir vel delioti nuo stalo atgal Lieka ieskoti Velykinio ikvepimo Zmogiuke- pavyzdys tikrai kad is neapkrautuju- mane tai veza tokie(gal kiek sitas per saldus ) bet jei jie butu is "murziu" serijos ir pilno apkrovimo, man butu baisiai grazu, bet iki to- svajones ir darbas po zingsniuka. parodyk darbo vieta  smalsu pamatyti kaip kitos skrebukes skrebina. Man po skrebinimo, uztrunka kokia val. sudeti viska atgal...nemegeja sio proceso
QUOTE(Scrap8 @ 2010 03 05, 02:56) parodyk darbo vieta  smalsu pamatyti kaip kitos skrebukes skrebina. Man po skrebinimo, uztrunka kokia val. sudeti viska atgal...nemegeja sio proceso  Na, kad nelabai i ka yra ten ziureti, viskas svarbu, savo dydelese dezutese, o ne mazose dezutese ir visur. Ir organizuotai.O tai buvo viskas - suvelta i viena kose. Na, bet turesiu omenyje- pasirodysiu Na, valandos man tikrai nereikia- as tiek matyt neisipleciu Laukia va mazytis darbelis- noriu draugam padaryti palinkejima, remelyje- su "gandriniais " palinkejimais Ir po to, Velykiniu atviruciu reiktu- daug
as tai su Sunum dalinuosi darbo vieta, tai jam stalas- man palange  ir dar viena jo lentyna okupavau. Kai nedaug turiu tu geriu, tai telpu. Bet vyras jau bumba, kad man reikia atskiro stalo. sakau gal pabumbes ir pagamins
Zmogiuke
2010 03 05, 11:36
QUOTE(Scrap8 @ 2010 03 04, 23:52) kiekviena sau  kas yra "grazu" yra l.l subjektyvu: vienom super sluoksniuoti, kristaliukais blizgantys skrebai, kitom minimalistiniai kuriuose tekstui pirmenybe.  Visiskai pritariu - skrebas tuo ir nuostabus, kad kiekvienas randa, kuo zavetis Man paciai grazu labai daug kas - tiek kristaliukais / plunksnom / sendinimais / plesymais ir pan. papuosti "glamuriniai" (kaip tu sakai  ) darbeliai, tiek ir minimalistiniai, dokumentiniai, "svarus" Jeigu kas nors, sautuva i galva iremes, lieptu pasirinkti, turbut nesugebeciau Papildyta:QUOTE(OJE @ 2010 03 05, 01:52) Zmogiuke- pavyzdys tikrai kad is neapkrautuju- mane tai veza tokie(gal kiek sitas per saldus ) bet jei jie butu is "murziu" serijos ir pilno apkrovimo, man butu baisiai grazu, bet iki to- svajones ir darbas po zingsniuka.
Aga, as cia toki dar "prie proto" parinkau, kur dar gali biski suprasti, kas prie ko priklijuota  Bet kai paziuriu Nabon darbelius, tai galva nenesa, kaip taip imanoma padaryti Tik zinau, kad pati niekada tokiu nesukurciau.
Zmogiuke
2010 03 05, 11:52
QUOTE(ader @ 2010 03 05, 10:20) as tai su Sunum dalinuosi darbo vieta, tai jam stalas- man palange
Tai cia dar neblogas variantas visai As tai okupuoju vieninteli namie esanti stala  Labai sudetingas maitinimosi reikalas gaunasi tada
QUOTE(Zmogiuke @ 2010 03 05, 09:52) As tai okupuoju vieninteli namie esanti stala  Labai sudetingas maitinimosi reikalas gaunasi tada  isivaizduoju
QUOTE(Zmogiuke @ 2010 03 05, 12:52) Tai cia dar neblogas variantas visai As tai okupuoju vieninteli namie esanti stala  Labai sudetingas maitinimosi reikalas gaunasi tada  gera technika dietai
Zmogiuke
2010 03 05, 12:21
QUOTE(OJE @ 2010 03 05, 12:12) gera technika dietai   Galvoju, oj, tingiu tvarkyt stala, geriau busiu nevalgius  Man tai patiktu visai, deja MB gaila.
Sveikos registruojuos su naujausiu darbeliu
Oho, kiek jūs čia priplepėjote per porą dienų, net naujus namučius atsidarėte Sanrita, jei matei Miglotą skaitančią, tai vyliuosi, kad jai ši liga nepraėjo Miglota, labai laukiu sugrįžtančios Šaunūs jūsų visų darbai. Agnėja, man labai patiko tavojo darbo pavadinimas  Ir paukšukas
Sanrita
2010 03 05, 13:22
Padiskutuosiu tema, kuria čia gvildenot Mano albumuose vyrauja dokumentinis, tačiau ne minimalistinis stilius. Kol kas patinka, kai lapas beveik užpildytas ir daug vietos mąstymui nepalikta ... Tačiau Nabon, Ingvild Bolme ir Michele Beck darbais žaviuosi ir "renku" į atskiras papkutes kompe. Jei reiktų dovanoti, ar namie kabinti darbelį ant sienos ...  tikrai sluoksniuočiau, daryčiau daug 3D detalių. Kai dariau pirmąjį užsakytą darbelį ir jį įrėminau po stiklu, patikėkit, atrodo geriau kai daug iškilių detalių ... Taip ir norisi paliest, pačiupinėti
man irgi patinka tokie daug sendinti, lamdyti plesyti, visko daug prideti darbai. Bet pati dar nedristu tokiu daryt, paziuret labai grazu. man atrodo ivairios 3D detales suteikia LO daugiau gyvumo. tada visas tas detales norisi paciupineti. Kai kuriuose savo darbuose naudoju atverciamus langelius, jie ne tik vaikams idomus  tai ir su 3d man atrodo panasiai, smalsu kaip ten viskas is ko padaryta.
Skrebuke Irma
2010 03 05, 14:50
QUOTE Sanrita, jei matei Miglotą skaitančią, tai vyliuosi, kad jai ši liga nepraėjo ir aš mačiau ir aš Kiekvieną dieną prisijungiu prie SM su viltim kad rasiu Miglotos skrebuką
Mercredi
2010 03 05, 14:52
Sveikos Aš nebuvau prisėdus prie SB jau senokai, vis svajoju kaip prisėsiu daugiau laiko turėdama, bet to laiko taip ir neatsiranda (variantas aukot miegą ne itin patrauklus  ). Juolab nuotraukos po truputį kaupiasi.  Iki šiol dariau tik atvirukus su SB priemonėm (su nuotraukom tik pavieniai), bet bandysiu ir nuotraukas įterpt, vis dėlto patirties jau yra ir šis turėtų išeit.  Žodžiu, kol kas galiu dalintis tik svajonėm.  QUOTE(Scrap8 @ 2010 03 05, 01:56) Man po skrebinimo, uztrunka kokia val. sudeti viska atgal...nemegeja sio proceso   Man irgi  Bent pusvalandį tai atima laiko : D QUOTE(Agneja @ 2010 03 05, 12:28) Sveikos registruojuos su naujausiu darbeliu Dailus.  Ir fono popierius ypač gražus
Skrebuke Irma
2010 03 05, 14:55
QUOTE vis svajoju kaip prisėsiu daugiau laiko turėdama, bet to laiko taip ir neatsiranda (variantas aukot miegą ne itin patrauklus ar ne sakiau tai  ...deja man vienintelė galimybė skrebinti tai aukojant miegą...bet skrebas pasidarė svarbesnis negu miegas  esu irgzli be miego, bet visapusiska ragana jei neskrebinu
Zmogiuke
2010 03 05, 14:59
QUOTE(Agneja @ 2010 03 05, 12:28) Sveikos registruojuos su naujausiu darbeliu Fainas koks  Sunelio israiska super  Man patinka taip netvarkginai isdestytos raides - tinka isdykelio temai
madrugada
2010 03 05, 15:58
QUOTE(Scrap8 @ 2010 03 04, 22:52) sveika prisiregistravus pradzioj viskas visom mistika  su patirtim visur ir bele kur matysi galimybes skrebui. MB pradejo is manes tyciotis: pries ismetant kokia sukslele, pakelia ir paklausia: "ar gal skrebui noresi" Lauksim darbeliu  man draugė sunešė visokių auskarų be poros ir kitokių blizgučių, gal panaudosiu kur o kitų darbus aš skirstau "patinka-nepatinka", ir "suprantu-nesuprantu, kaip padaryta". Tai va man tie visi su daugybe sluoksnių detalių sunkiai suprantami... ir noris kol kas labiau žiūrėti į visumą, o ne nagrinėtis, kaip kas ten. Nežinau, ar kada padaryčiau ką nors panašaus pati dėl darbo vietos - turiu pusantros lentynos, bet reiks kraustyt kažkur aukščiau, nes mažoji jau krapštinėja gėlytes mano, nors ką tik dar nepasiekiami tie gėriai buvo  O šiaip dirbu, kai visi miega, ant grindų... stalas suverstas ir be sb Agnėjos dailus darbelis, ir raidės, ir paukštukas  mielas labai
Skrebuke Irma
2010 03 05, 18:14
QUOTE man draugė sunešė visokių auskarų be poros ir kitokių blizgučių, gal panaudosiu kur labai norėčiau tokio lobio  . Pavyz. galima prisegti tokius auskariukus ir kristaliukais išsagstytas sagas į gėlių centriukus ir pasidaryti pačiom tokias gėles kaip Prima. O sluoksniuoti nėra sudėtinga; Pradedi nuo pagrindo, daug palamdytų smulkesnių lapų ir toliau "kaišioji" paskutinius pagražinimus pridedi smulkiausius. Kaip stilius, toks shabby chic ir vintažinis manau "klaidas" atleidžia labiau negu minimalistinis. Kadangi kaip visko prikaišiota tai ne taip kas į akį šoka ar atsiskiria, bet minimalistiniuose, kadangi mažai tų sluoksniavimų ir aplamai pricipalų visokių, tai ne taip kur kas padėta, ir iškart pasireiškia
scrapuke, o jei LO pavadinime yra vienas ilgas zodis is 10raidziu ir as noriu ji padaryti 1 colio dydzio raidemis, kaip man geriau ji isdestyti, kad tilptu dar paskui subltitle parasyt.?ar tiesiog destyt po nuotrauka horizontaliai, ar vertikaliai.
Skrebuke Irma
2010 03 05, 18:43
ader: jeigu tokio dydzio raides tai graziau ziuretusi horizontaliai. Taip pat gali "subtitle" pavadinimo antra dali, atspausdinti, ar parasyti ir iskirpus uzklijuoti ant dalies to pavadinimo kuris esa didelem raidem. Labai idomiai ziurisi jei pavadinimo pagrindinis zodis ir "subtitle" skirtingais sriftais. Ikelsiu savo pavyz. (kadangi man nesmagu kitu LO, be leidimo kelti  ) http://www.scrapinstyletv.com/portfolio/vi...p;user_id=14790
supratau, darysiu apacioj tada. ant raidziu virsaus tai nesi uzrasyt, bet bandysiu ranka apacioj parasyt. o butina po uzrasu deti dar viena pagrinda , skirtinga nei po nuotrauka, ar gali buti ant to paties?
Skrebuke Irma
2010 03 05, 19:06
QUOTE(ader @ 2010 03 05, 11:48) supratau, darysiu apacioj tada. ant raidziu virsaus tai nesi uzrasyt, bet bandysiu ranka apacioj parasyt. o butina po uzrasu deti dar viena pagrinda , skirtinga nei po nuotrauka, ar gali buti ant to paties? man lengviausia patarti su vaizdine medziaga  , o siaip nera jokiu taisykliu su pavadinimais...tinka tas kas dera ir kaip paciai tinka  ...pavadinima netgi daug kas deda ant pacios nuotraukos jei yra nemaza tuscia vieta.
QUOTE(Scrap8 @ 2010 03 05, 17:06) man lengviausia patarti su vaizdine medziaga  , o siaip nera jokiu taisykliu su pavadinimais...tinka tas kas dera ir kaip paciai tinka  ...pavadinima netgi daug kas deda ant pacios nuotraukos jei yra nemaza tuscia vieta. jei jau visai strigsiu tai parodysiu, o kol as noriu pati ismokt komponuot. beje, angliski zodziai trumpi, tai labai gerai uzrasai gaunasi. Bet kadangi Lt gyvenam, tai reik lietuvisku uzrasu, o zodziu ilgumas....
o aš šiandien įkvėpta vakarykščio myto, pradėjau minialbumą daryt  jau vieną puslapiuką beveik padariau  kaip man, tai didelis darbas o gaminu, tai irgi skaityk miego sąskaita  bet aš kažkaip net labiau pailsiu popieriukus karpydama, nei miegodama  tada siela atsigauna, ne tik kūnas
Miglota
2010 03 05, 19:59
merginos, man jau baisu ir jungtis prie temos kai neturiu ka parodyt  bet retkarciais labai smalsu paskaityt kuo gyvenat per ziema ir savo skrapo kampa uzbombordavau visokiais nereikalingais dalykais, reiks gal eit apsitvarkyt
Mes neseniai is Paryziaus grizom, tai jau kaip rankos niesti, nebegaliu. Snd rusiavau nuotraukas ir sesiu mini albuma daryti. kad tik pusiaukeleje man tas entuziazmas neisgaruotu.
Miglota, kaip gera tave cia matyti. tvarkykis savo kampa, gal ir ikvepimas ateis.
Skrebuke Irma
2010 03 05, 21:38
QUOTE(ader @ 2010 03 05, 12:23) jei jau visai strigsiu tai parodysiu, o kol as noriu pati ismokt komponuot. beje, angliski zodziai trumpi, tai labai gerai uzrasai gaunasi. Bet kadangi Lt gyvenam, tai reik lietuvisku uzrasu, o zodziu ilgumas....  lauksiu rezultato QUOTE savo skrapo kampa uzbombordavau visokiais nereikalingais dalykais, reiks gal eit apsitvarkyt jei tai garantuos nauju skrebuku, tai as atvyksiu i NO apsilankyt ir tau padet susitvarkyt QUOTE Mes neseniai is Paryziaus grizom, tai jau kaip rankos niesti, nebegaliu. kaip romantiska  , ir kaip tos rankos nenieztes po tokios keliones
Miglota
2010 03 05, 21:48
QUOTE(Scrap8 @ 2010 03 05, 20:38) jei tai garantuos nauju skrebuku, tai as atvyksiu i NO apsilankyt ir tau padet susitvarkyt o jei rimtai, tai net truputi bijau pradet vel, nes atrodo, kad nieko nebemoku na susiimsiu, pazadu
Skrebuke Irma
2010 03 05, 21:58
QUOTE(Miglota @ 2010 03 05, 14:48) o jei rimtai, tai net truputi bijau pradet vel, nes atrodo, kad nieko nebemoku na susiimsiu, pazadu  kai ismoksti vaziuot dviraciu, nepamirsti...taip pat ir su skrebu lauksim siandien esu be galo laiminga kad si tema nemerdi, ir kad vis daugiau skrebinanciu atsiranda
kristi13
2010 03 06, 09:18
|
|