Vaikučiui 1 m 8 mėn. Šeštadienį palikome valandai pas močiutę. Nežinau, kas nutiko, gal jis ko išsigando. Parsivežėm namo klykiantį. Kitą dieną ir šiandien periodiškai užeina priepuoliai, be niekur nieko ima rėkti, neįmanoma nuraminti. Ir ankščiau jam užeidavo bet tik tada kai ko nors negauna, bet dabar viskas kitaip, užeina staiga, be jokios priežasties ir dažnai. Miega neramiai. Nežinau ką daryti, kaip jam padėti? Močiutė nežino nuo ko. Ji užsiima netradiciniu gydymu, užkalbėjimais. Gal tai kažkaip paveikė vaiką... Pastebėjau, kad paskutiniu metu, kai nuvažiuojame jis nenori pas ją būti, veržiasi iš jos glėbio, bet maniau, kad čia dėl to kad retai mato. Ką daryti? Patarkite, prašau!
Gal pasirodysiu kategoriška, bet aš manau, kad vaikui tiesiog negalima matyti ir girdėti tą netradicinį gydymą. Nes tikriausiai tuose užkalbėjimose jis gali išgirsti nesuprantamus žodžius, ypatingą intonaciją, visa tai mažą žmogeliuką labai gąsdina.
Nemanau, kad ji kažką darė su vaiku, nes žino mano poziciją, aš labai prieš tokius dalykus. Tiesiog gal jį paveikė pati aplinka, juk pas ją ateina sergantys, nusivylę žmonės...
QUOTE(lauriux77 @ 2005 11 29, 07:47) Nemanau, kad ji kažką darė su vaiku, nes žino mano poziciją, aš labai prieš tokius dalykus. Tiesiog gal jį paveikė pati aplinka, juk pas ją ateina sergantys, nusivylę žmonės... Tai nereikia nieko daryti, kad išgąsdinti tokį mažą vaiką, jam užtenka ir tai, ką jis ją mato darant su ligoniais. Ir patys ligoniai turbūt geros nuotaikos neprideda.
O jus pasikvieskite mociute ten vaikas buna ramus,jo mylimoj vietoj pvz namuose ir stebekite kaip vaikutis reaguoja i mociute,kai ji prieina ar ant keliu pasisodina.Gal jam ta aplinka gasdinanti buvo,juo labiau kai mociute uzsiima tokiai netradiciniais gydimais.
QUOTE(lauriux77 @ 2005 11 28, 14:05) Vaikučiui 1 m 8 mėn. Šeštadienį palikome valandai pas močiutę. Nežinau, kas nutiko, gal jis ko išsigando. Parsivežėm namo klykiantį. Kitą dieną ir šiandien periodiškai užeina priepuoliai, be niekur nieko ima rėkti, neįmanoma nuraminti. Ir ankščiau jam užeidavo bet tik tada kai ko nors negauna, bet dabar viskas kitaip, užeina staiga, be jokios priežasties ir dažnai. Miega neramiai. Nežinau ką daryti, kaip jam padėti? Močiutė nežino nuo ko. Ji užsiima netradiciniu gydymu, užkalbėjimais. Gal tai kažkaip paveikė vaiką... Pastebėjau, kad paskutiniu metu, kai nuvažiuojame jis nenori pas ją būti, veržiasi iš jos glėbio, bet maniau, kad čia dėl to kad retai mato. Ką daryti? Patarkite, prašau! gali buti kad aplinka vaikuti slegia ar gasdina o gal paprasciausiai nesutampa biolaukai,taip buna kad ir kaip butu gaila mano vaikis nelabai noriai pasilieka vienas su mano mama |