Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Sauskelnės skalbimo mašinoje
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 0 iki 1 metų
gepardziuke
Sveiki visi
apsimiegojui sudejau savo kudikelio rubelius i skalbimo masina ir isskalbusi vos negavau infarkto - visi rubeliai buvo aplipe žele rutuliukais. Taigi supratau kad tarp rubelių buvo įsimaišiusios sauskelnes. Tik vat dabar nezinau ar dar valyti tuos rubelius ir kaip? o gal jau paimti ir ismeti. padekite.... gal kas irgi buvote taip apsižioplinę? blush2.gif blush2.gif
kristynka*
o jiai vel juos ymetus y skalbimo masina, gal atliptu, jiai nelabai prilipe ? g.gif
Žvaigždėta*
QUOTE(gepardziuke @ 2010 03 04, 10:47)
Sveiki visi
apsimiegojui sudejau savo kudikelio rubelius i skalbimo masina ir isskalbusi vos negavau infarkto - visi rubeliai buvo aplipe žele rutuliukais. Taigi supratau kad tarp rubelių buvo įsimaišiusios sauskelnes. Tik vat dabar nezinau ar dar valyti tuos rubelius ir kaip? o gal jau paimti ir ismeti. padekite.... gal kas irgi buvote taip apsižioplinę? blush2.gif  blush2.gif
*

Kažkaip man atrodo, kad šakės tiem rūbeliam g.gif Nebent gal bandyti rankomis išskalbti g.gif
Aš tai bandyčiau, kol ne vėlu tuščia skalbimo mašiną jungti. Juk ji viduj turėtų būti pilna viso to gėrio. Gal išsiplaus, kol neprikibo ten viskas g.gif
Luttuke
Uzjauciu... MAn tai su skalbimu buvo karta tokia nesamone, kad idejau raudona drabuzeli ir uzstaciau peraukst temperatura. Dabar turim daug roziniu rubu ... doh.gif
gepardziuke
bandžiau plauti ir valyti, bet čia sizifo darbas gaunasi. reikia dar skalbimo masina gelbeti, nes niekaip neisplauna tu rutuliuku. ot tai pridirbau schmoll.gif schmoll.gif stupid.gif stupid.gif stupid.gif
matrioska80
na kai drabužiai apsiburbuluoja tai vienkartiniais peiliukais paskusti galima, nuo kaikurių drabužių tai super nesiima, gal ir šioje situacijoje pabandykit? g.gif
irenele
Kaip ten pavyko išgelbėti skalbimo mašina? O rūbeliai?Papasakokit istorijos pabaiga mirksiukas.gif
erikiuxxx
QUOTE(Luttuke @ 2010 03 04, 13:44)
Uzjauciu... MAn tai su skalbimu buvo karta tokia nesamone, kad idejau raudona drabuzeli ir uzstaciau peraukst temperatura. Dabar turim daug roziniu rubu ...  doh.gif
*

man panasiaui buvo, doh.gif kai idejau raudona kaledu senelio kostiuma slkalbti,tai viskas ruzai nusidaze verysad.gif

QUOTE(gepardziuke @ 2010 03 04, 14:17)
bandžiau plauti ir valyti, bet čia sizifo darbas gaunasi. reikia dar skalbimo masina gelbeti, nes niekaip neisplauna tu rutuliuku. ot tai pridirbau schmoll.gif  schmoll.gif  stupid.gif  stupid.gif  stupid.gif
*

ot darbelio sau padaret verysad.gif , gaila ,uzjauciu 4u.gif
egllute
blink.gif nu tikrai nepasiseke. O gal dziovykle isvoliotu ir surinktu sita geri, taip kaip pukus g.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.