atejau ir as prisiduoti savo grafikiuko
sveikutes
atejau ir as prisiduoti savo grafikiuko
linkur ne ND kiekybeje esme.. gali buti ir 1 ND ir buti
Laba dieną norėčiau jungtis prie jusų.
Liabas rytas:) O man kazkaip kolkas tiesiia eina ..kazin ar bus kas gero..
QUOTE(linkur @ 2010 03 11, 10:27) aga, bet vis galvoju, ar galiu tiketis si men kartais ir vieno uztenka QUOTE(auxxe @ 2010 03 11, 10:32) linkur ne ND kiekybeje esme.. gali buti ir 1 ND ir buti Papildyta: QUOTE(Evelinčikas @ 2010 03 11, 10:35) prasom prasom QUOTE(OOrchideja @ 2010 03 11, 10:35) man tai atrodo kad da anksti ka sakyti ,bet grafikiukas man tavo patinka
Labas rytas
Nepykit, kad taip isiveržiau QUOTE(Nuotaka 09 09 05 @ 2010 03 11, 10:50) Labas rytas Nepykit, kad taip isiveržiau sunku ka ir pasakyti
Nuotaka likus 3 dienom iki mmm is BT dar nieko nepasakysi, nes siandien ji gali buti 37.1, rytoj jau 36.8, poryt 36.6.. va jei mmm diena tokia dar laikytusi, tai jau galima butu tiketis.. na o siaip 3 dienos iki mmm jau galima NT bandyti darytis..
QUOTE(Nuotaka 09 09 05 @ 2010 03 11, 12:50) Nepykit, kad taip isiveržiau tai viltis visada yra. Iki mm pasirodymo viltis lieka
Vis planavau ir planavau , sumaščiau ,kad rėikia tiksliau žinoti kas ten organizme dedasi. Pradėsiu matuoti nuo ryt ryto.
Laba dienele,
Man pagaliau laikosi, trikiuosi nebezigzaguos be reikalo, vat tik nz kiek dienu iki mm liko, kadangi praeitas C net 45 dienas buvo Prasideda psichoze Vakar keista dalyka suzinojau, kad kraujo tyrimus anksciausiai galima daryt jau 2 dienas po numatomu mm, tiesa? (cia labaratorijoje pasake) Man kazkaip atvirksciai atrode, kad kraujas anksciausiai parodo Juk 2 dienas po mm jau ir jautrus NT bus II QUOTE(Ingutevi @ 2010 03 11, 14:32) tai viltis visada yra. Iki mm pasirodymo viltis lieka Pasidariau siandien (pas mane dar rytas QUOTE(Pupushiukas @ 2010 03 11, 14:05) Laba dienele, Man pagaliau laikosi, trikiuosi nebezigzaguos be reikalo, vat tik nz kiek dienu iki mm liko, kadangi praeitas C net 45 dienas buvo Prasideda psichoze Vakar keista dalyka suzinojau, kad kraujo tyrimus anksciausiai galima daryt jau 2 dienas po numatomu mm, tiesa? (cia labaratorijoje pasake) Man kazkaip atvirksciai atrode, kad kraujas anksciausiai parodo Juk 2 dienas po mm jau ir jautrus NT bus II Labas rytas Ar tu turi omeny HCG tyrima? tai keista kad tau taip pasake, nes butent kraujo tyrimas gali aptikti nestuma vos ne iskart po implantacijos. Optimaliausias laikas aisku yra 12 DPO (apsidraudziant,jei galvojant apie velyva implantacija), bet jei implantacija ankstyva ar normali- tai jau ir 8-9 DPo galima darytis. Mano draugei aptiko jau ir 6 DPO (jai reikejo darytis anksti tyrima, nes reikejo vaistukus gert suzinojus). Papildyta: QUOTE(Nuotaka 09 09 05 @ 2010 03 11, 14:07) Pasidariau siandien (pas mane dar rytas Tai daryk rytoj vel- ir matysi ar ryskes
Pupushiukas na 45 dienos ciklas nebus tau si men, nes 2 faze buna 10-16 dienu. tai maximum dar 8 dienos iki mmm
Vijora nenori paeksperimentuoti ir yrasyti dar 1 tokia pat BT kaip siandien pvz ir ziureti ar FF bandytu brezti O. QUOTE(Nuotaka 09 09 05 @ 2010 03 11, 13:07) Pasidariau siandien (pas mane dar rytas Tokiu atveju geriausia pakartoti NT po 48h
Labai aciu uz patarimus
iki QUOTE(auxxe @ 2010 03 11, 15:41) Pupushiukas na 45 dienos ciklas nebus tau si men, nes 2 faze buna 10-16 dienu. tai maximum dar 8 dienos iki mmm Vijora nenori paeksperimentuoti ir yrasyti dar 1 tokia pat BT kaip siandien pvz ir ziureti ar FF bandytu brezti O. http://www.fertilityfriend.com/home/2d7e1f as nelabai suprantu,kaip O ziuret (cia eksperimentas mano QUOTE(Vijora @ 2010 03 11, 15:13) http://www.fertilityfriend.com/home/2d7e1f as nelabai suprantu,kaip O ziuret (cia eksperimentas mano O vyko ta diena, kada vertikalus bruksnys O horizontali linija - tai programos paskaiciuotas dengiancioji QUOTE(Ingutevi @ 2010 03 11, 16:21) O vyko ta diena, kada vertikalus bruksnys O horizontali linija - tai programos paskaiciuotas dengiancioji aciu o sakykit,realiai taip imanoma,kad teigiamas OT buvo 15cd,o tikra O vyko tik 17cd? QUOTE(Gelyte13 @ 2010 03 11, 12:35) Butent ta turejau omeny QUOTE(auxxe @ 2010 03 11, 12:41) Pupushiukas na 45 dienos ciklas nebus tau si men, nes 2 faze buna 10-16 dienu. tai maximum dar 8 dienos iki mmm Tai sita jau zinau, kad 45 nebus, tik vat butu saunu zinoti ar 10 ar 12 ar 14 ar 16 QUOTE(Vijora @ 2010 03 11, 13:13) Butent ta
Vijora nu ir as maciusi, kad buna O jau prasidejus C isskyroms. Selvai berods taip nubrezta O.
labukas
taip ir nepakilau QUOTE(Vijora @ 2010 03 11, 15:25) o sakykit,realiai taip imanoma,kad teigiamas OT buvo 15cd,o tikra O vyko tik 17cd? Realiai tai labai imanona. Ir pagal kai kuriuos parasymus taip ir buna, ta diena, kai jau kaip ir ivyksta O isskyros jau nebe egg QUOTE(auxxe @ 2010 03 11, 16:37) aciu Papildyta: QUOTE(Ingutevi @ 2010 03 11, 16:57) Realiai tai labai imanona. Ir pagal kai kuriuos parasymus taip ir buna, ta diena, kai jau kaip ir ivyksta O isskyros jau nebe egg
merginos,ne i tema,noriu paklaust,ka reiskia O+12?aciu
O + 12 reiskia 12 val po O
QUOTE(Vijora @ 2010 03 11, 09:26) aciu na,man netinka sveikos, prisiduodum vakar sona kaip dure kad net nejuokinga buvo, siandien pilva pamaudena, ziuresiu kaip si men O bus, jauciu reikia O testu nusipirkt... QUOTE(Nuotaka 09 09 05 @ 2010 03 11, 12:07) Pasidariau siandien (pas mane dar rytas ryt ryta kartok QUOTE(Vijora @ 2010 03 11, 13:13) http://www.fertilityfriend.com/home/2d7e1f as nelabai suprantu,kaip O ziuret (cia eksperimentas mano o kur yra vertikali linija ten tavo O QUOTE(evelinute @ 2010 03 11, 13:57) manau kad dar kilsi
Sveikos.
Nu breze ir man FF Ov. linija. Bet ji visai nesutampa su OT parodymais. supraska kaip nori Kalbat apie visokius skausmus. O girdejau vienos medikes nuomone, kad jei kazka skauda per O a krutine dilkcioja ar seip kokie skauduliai yra nieko gero nezadantis QUOTE(Tahoe @ 2010 03 11, 15:48) Tokiu atveju geriausia pakartoti NT po 48h O kaip tavo pakartojimai? QUOTE(Monttana @ 2010 03 11, 16:18) Sveikos. Nu breze ir man FF Ov. linija. Bet ji visai nesutampa su OT parodymais. supraska kaip nori Kalbat apie visokius skausmus. O girdejau vienos medikes nuomone, kad jei kazka skauda per O a krutine dilkcioja ar seip kokie skauduliai yra nieko gero nezadantis nu as tai visada jauciu maudenimus pilvo srityje ir nugaroje per O , bet pas mane jokiu uzdegimu nieko nera ,viskas gerai.
Pasiskusiu labai labai ne i tema
Tika gavau toksiplasmozes tyrimo rez. Ir blemba, neturiu imuniteto Pas mane pats mieliausias kaciukas pasaulyje, kuris be mano bucinuku dienos negali pradeti... taip susinervinau, nuliudau.... asaru negaliu sustabdyti..... QUOTE(Vijora @ 2010 03 11, 14:25) aciu o sakykit,realiai taip imanoma,kad teigiamas OT buvo 15cd,o tikra O vyko tik 17cd? O gal O vyko nakti is 16cd i 17cd QUOTE(Monttana @ 2010 03 11, 17:18) Sveikos. * Nu breze ir man FF Ov. linija. Bet ji visai nesutampa su OT parodymais. supraska kaip nori ** O kaip tavo pakartojimai? * gal dar ff apsigalvos. Matai, butent ta diena, kad galejo irgi O buti, nematavai BT, turbut del to taip ir gavosi ** Vakar kartojau NT - neryskeja.... BT vis dar matuosiu, kol kas viena adala pakritau, ziuresiu, kaip bus rytoj. QUOTE(Tahoe @ 2010 03 11, 17:15) Vakar kartojau NT - neryskeja.... BT vis dar matuosiu, kol kas viena adala pakritau, ziuresiu, kaip bus rytoj. nu tu tik nesinervuok mergyt viskas bus gerai pamatysi
Tahoe nu vel paguosiu, kad sako, jog su bernais II juostele buna blankesne
QUOTE(auxxe @ 2010 03 11, 19:56) Tahoe nu vel paguosiu, kad sako, jog su bernais II juostele buna blankesne nezinau, kaip cia su tais berniukais- bet man su dukryte testas irgi neisryskejo iki galo- taip ir liko viena blankesne juostele Papildyta: QUOTE(Pupushiukas @ 2010 03 11, 19:06) Pasiskusiu labai labai ne i tema Tika gavau toksiplasmozes tyrimo rez. Ir blemba, neturiu imuniteto Pas mane pats mieliausias kaciukas pasaulyje, kuris be mano bucinuku dienos negali pradeti... taip susinervinau, nuliudau.... asaru negaliu sustabdyti..... Tu labai nesinervuok . Nu bent jau man gine kai laukiausi sake, kad jei katinas naminis, skiepytas, nevaiksto lauke ir nebendrauja su kitais gyvunais- tai tos toksiplazmozes nelabai yra iskur pasigaut. Tik kraika keisti pavesk vien tik vyrui del visokiu kitokiu bakteriju. Nu katino neturiu- bet turiu seska. Turejau dar pries pirma nestuma ir tebeturiu kazkaip galvojau kad pas mus ta tyrima daro patikrint ar nesergi ir tiek... QUOTE(auxxe @ 2010 03 11, 18:56) Tahoe nu vel paguosiu, kad sako, jog su bernais II juostele buna blankesne Jei galeciau, duociau sau i galva
sveikos.
pradejau gadinti OT. iskilo toks klausimas: ar turetu kiekviena diena vaiduokliukas rysketi? nes kazkaip vietoj ryskesnio blankesnis darosi QUOTE(Gelyte13 @ 2010 03 11, 18:06) Tu labai nesinervuok . Nu bent jau man gine kai laukiausi sake, kad jei katinas naminis, skiepytas, nevaiksto lauke ir nebendrauja su kitais gyvunais- tai tos toksiplazmozes nelabai yra iskur pasigaut. Tik kraika keisti pavesk vien tik vyrui del visokiu kitokiu bakteriju. Nu katino neturiu- bet turiu seska. Turejau dar pries pirma nestuma ir tebeturiu kazkaip galvojau kad pas mus ta tyrima daro patikrint ar nesergi ir tiek... Aciu aciu apsiraminau jau. Saugosimes is visu jegu. tyrima daro patikrint ar nesirgai ir ar nesergi, t.y jei jau esi sirgusi, kraujyje yra antikunu ir tikimybes vel susirgti visiskai nera. Dabar teks kas menesi tirtis, kai busiu
Monttana, realu, kad FF dar persigalvos
Valiusiuke, pas tave tokie pavyzdingi grafikeliai budavo, deja, nesekmingi. Gal sitas pamises bus laimingasis? QUOTE(Tahoe @ 2010 03 11, 21:07) Cia del to pacio nekantrumo QUOTE(Selva @ 2010 03 11, 22:00) QUOTE(auxxe @ 2010 03 11, 17:56) Tahoe nu vel paguosiu, kad sako, jog su bernais II juostele buna blankesne o man buvo ryskios dvi juosteles su pirmuoju. tai nezina gal vienai vienaip kitai kitaip QUOTE(Tahoe @ 2010 03 11, 18:07) QUOTE(Monttana @ 2010 03 11, 19:03) Tai cia labai normalu, kad programa yra lanksti ir pakeicia nuomone, jei keiciasi aplinkybes. Is mano patirties, FF labiausiai remiasi BT, tada eina OT ir gleives, tada visi kiti O inDikuojantys veiksniai. Ir FF bus labiau linkes O brezti esant pirmam staigiam pakilimui. Ir tai yra normalu, nes mes zinome, kad kartais tie OT yra tikra interpretacija- ar tikrai ryskus, ar ryskesnis uz kontroline, ar teigiamas, jei taip ir neparyskejo stipriai ir t.t. ir pan. O BT interpretuoti negali- kokia yra, tokia. Dar galima pasikeisti O skaiciavimo metoda, Kai prisijungiam, jis visiems buna vienodas- advanced, t.y. remiasi O pozymiu suma. Galima pasikeisti i OPK/Monitor- tada daugiau remsis OT ir/ ar seiliu komiuteriuku. Galima pabandyti. Bet tavo atveju siulau tiesiog pora dienu palaukti ir viskas susidelios i savo vietas
Sveikos mergaites,isiverziu pas jus tumpam...
Sakykit koks turetu buti grafikelis ND po O? Nezinau,kaip cia suderint su vyro buvimu Busiu dekinga uz atsakymus.... |