Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: BT matavimas
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Nėštumo planavimas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
linkur
sveikutes mirksiukas.gif

atejau ir as prisiduoti savo grafikiuko ax.gif
*DJD*
QUOTE(linkur @ 2010 03 11, 10:17)
sveikutes mirksiukas.gif

atejau ir as prisiduoti savo grafikiuko ax.gif
*

grazu mirksiukas.gif
linkur
QUOTE(jolantida @ 2010 03 11, 11:23)
grazu mirksiukas.gif
*

aga, bet vis galvoju, ar galiu tiketis si men nestuke.gif nes ND neperdaugiausiai doh.gif o taip faina butu vestuviu metinem toookia dovanele gauti ax.gif
auxxe
linkur ne ND kiekybeje esme.. gali buti ir 1 ND ir buti nestuke.gif tavo atveju reikai tiketis, kad spermiukai buvo gyvybingi ir sulauke O ( kas yra imanoma). o jei taip butu nutike, tai labai jau grazus ND teoriskai mergytei pasigauti 4u.gif
Evelinčiksa
Laba dieną norėčiau jungtis prie jusų.
OOrchideja
Liabas rytas:) O man kazkaip kolkas tiesiia eina ..kazin ar bus kas gero..smile.gif g.gif
*DJD*
QUOTE(linkur @ 2010 03 11, 10:27)
aga, bet vis galvoju, ar galiu tiketis si men  nestuke.gif nes ND neperdaugiausiai doh.gif o taip faina butu vestuviu metinem toookia dovanele gauti ax.gif
*

kartais ir vieno uztenka mirksiukas.gif
QUOTE(auxxe @ 2010 03 11, 10:32)
linkur ne ND kiekybeje esme.. gali buti ir 1 ND ir buti  nestuke.gif tavo atveju reikai tiketis, kad spermiukai buvo gyvybingi ir sulauke O ( kas yra imanoma). o jei taip butu nutike, tai labai jau grazus ND teoriskai mergytei pasigauti  4u.gif
*

drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Evelinčikas @ 2010 03 11, 10:35)
Laba dieną norėčiau jungtis prie jusų.
*

prasom prasom mirksiukas.gif
QUOTE(OOrchideja @ 2010 03 11, 10:35)
Liabas rytas:) O man kazkaip kolkas tiesiia eina ..kazin ar bus kas gero..smile.gif g.gif
*

man tai atrodo kad da anksti ka sakyti ,bet grafikiukas man tavo patinka ax.gif
~supervisor~
Labas rytas 4u.gif
Nepykit, kad taip isiveržiau blush2.gif Paprastai temperaturos as nematuoju, bet si ryta pabandziau. Iki mm trys dienos, temperatura 37.1. Ar yra bent menkiausia viltis, kad si menesi pamatysiu II bigsmile.gif
*DJD*
QUOTE(Nuotaka 09 09 05 @ 2010 03 11, 10:50)
Labas rytas 4u.gif
Nepykit, kad taip isiveržiau blush2.gif Paprastai temperaturos as nematuoju, bet si ryta pabandziau. Iki mm trys dienos, temperatura 37.1. Ar yra bent menkiausia viltis, kad si menesi pamatysiu II bigsmile.gif
*

sunku ka ir pasakyti g.gif reiki ziureti skirumus tarp faziu,bet siaip tai tempa gera,na cia as tiek suprantu,bet yr mergyciu kurios geriau nusimano nei as tai tau paaiskins blush2.gif
auxxe
Nuotaka likus 3 dienom iki mmm is BT dar nieko nepasakysi, nes siandien ji gali buti 37.1, rytoj jau 36.8, poryt 36.6.. va jei mmm diena tokia dar laikytusi, tai jau galima butu tiketis.. na o siaip 3 dienos iki mmm jau galima NT bandyti darytis..
Ingutevi
QUOTE(Nuotaka 09 09 05 @ 2010 03 11, 12:50)
*

tai viltis visada yra. Iki mm pasirodymo viltis lieka mirksiukas.gif o siaip nezinant I fazes temperaturos mazai ka galima spresti, gal tu esi viena is tu karstuoliu, kurioms 37.1 - tai jau kritimas... Padaryk rytoj ryte su rytiniu slapimu NT, jau gali rodyti, jei kas nors yra 4u.gif
Evelinčiksa
Vis planavau ir planavau , sumaščiau ,kad rėikia tiksliau žinoti kas ten organizme dedasi. Pradėsiu matuoti nuo ryt ryto.
Vijora
sveikos 4u.gif na ka,siryt nezymys pakilimas biggrin.gif
http://www.fertilityfriend.com/home/2d7e1f
BdB
Laba dienele,

Man pagaliau laikosi, trikiuosi nebezigzaguos be reikalo, vat tik nz kiek dienu iki mm liko, kadangi praeitas C net 45 dienas buvo doh.gif

Prasideda psichoze lotuliukas.gif , kiekviena ryta jauciu kaip pilvuka pamaudzia blush2.gif

Vakar keista dalyka suzinojau, kad kraujo tyrimus anksciausiai galima daryt jau 2 dienas po numatomu mm, tiesa? (cia labaratorijoje pasake) Man kazkaip atvirksciai atrode, kad kraujas anksciausiai parodo g.gif
Juk 2 dienas po mm jau ir jautrus NT bus II rolleyes.gif
~supervisor~
QUOTE(Ingutevi @ 2010 03 11, 14:32)
tai viltis visada yra. Iki mm pasirodymo viltis lieka  mirksiukas.gif o siaip nezinant I fazes temperaturos mazai ka galima spresti, gal tu esi viena is tu karstuoliu, kurioms 37.1 - tai jau kritimas... Padaryk rytoj ryte su rytiniu slapimu NT, jau gali rodyti, jei kas nors yra  4u.gif
*

Pasidariau siandien (pas mane dar rytas biggrin.gif ), rod laaaabai vaiduoklsika vaiduokliuka...bijau patiketi, nes preita menesi irgi taip rode ir zirniukas pabego unsure.gif ryt matuosiu vel smile.gif
Gelyte13
QUOTE(Pupushiukas @ 2010 03 11, 14:05)
Laba dienele,

Man pagaliau laikosi, trikiuosi nebezigzaguos be reikalo, vat tik nz kiek dienu iki mm liko, kadangi praeitas C net 45 dienas buvo  doh.gif

Prasideda psichoze  lotuliukas.gif , kiekviena ryta jauciu kaip pilvuka pamaudzia  blush2.gif

Vakar keista dalyka suzinojau, kad kraujo tyrimus anksciausiai galima daryt jau 2 dienas po numatomu mm, tiesa? (cia labaratorijoje pasake) Man kazkaip atvirksciai atrode, kad kraujas anksciausiai parodo  g.gif
Juk 2 dienas po mm jau ir jautrus NT bus II  rolleyes.gif
*

Labas rytas 4u.gif

Ar tu turi omeny HCG tyrima? tai keista kad tau taip pasake, nes butent kraujo tyrimas gali aptikti nestuma vos ne iskart po implantacijos. Optimaliausias laikas aisku yra 12 DPO (apsidraudziant,jei galvojant apie velyva implantacija), bet jei implantacija ankstyva ar normali- tai jau ir 8-9 DPo galima darytis. Mano draugei aptiko jau ir 6 DPO (jai reikejo darytis anksti tyrima, nes reikejo vaistukus gert suzinojus).
Papildyta:
QUOTE(Nuotaka 09 09 05 @ 2010 03 11, 14:07)
Pasidariau siandien (pas mane dar rytas biggrin.gif ), rod laaaabai vaiduoklsika vaiduokliuka...bijau patiketi, nes preita menesi irgi taip rode ir zirniukas pabego unsure.gif ryt matuosiu vel smile.gif
*

Tai daryk rytoj vel- ir matysi ar ryskes smile.gif
auxxe
Pupushiukas na 45 dienos ciklas nebus tau si men, nes 2 faze buna 10-16 dienu. tai maximum dar 8 dienos iki mmm
Vijora nenori paeksperimentuoti ir yrasyti dar 1 tokia pat BT kaip siandien pvz ir ziureti ar FF bandytu brezti O. g.gif
Tahoe
QUOTE(Nuotaka 09 09 05 @ 2010 03 11, 13:07)
*

Tokiu atveju geriausia pakartoti NT po 48h wink.gif bent jau NT instrukcijose taip raso smile.gif Jeigu vaiduokliukas yra, jis galbut jau butu ryskesnis smile.gif
~supervisor~
Labai aciu uz patarimus 4u.gif
iki 4u.gif
Vijora
QUOTE(auxxe @ 2010 03 11, 15:41)
Pupushiukas na 45 dienos ciklas nebus tau si men, nes 2 faze buna 10-16 dienu. tai maximum dar 8 dienos iki mmm
Vijora nenori paeksperimentuoti ir yrasyti dar 1 tokia pat BT kaip siandien pvz ir ziureti ar FF bandytu brezti O. g.gif
*

bigsmile.gif ot,nepagalvojau...bandau
as nelabai suprantu,kaip O ziuret blush2.gif tai O yra tiesiu susikirtimo taske? ax.gif
(cia eksperimentas mano tongue.gif )
Ingutevi
QUOTE(Vijora @ 2010 03 11, 15:13)
as nelabai suprantu,kaip O ziuret blush2.gif tai O yra tiesiu susikirtimo taske? ax.gif
*

O vyko ta diena, kada vertikalus bruksnys thumbup.gif
O horizontali linija - tai programos paskaiciuotas dengiancioji
Vijora
QUOTE(Ingutevi @ 2010 03 11, 16:21)
O vyko ta diena, kada vertikalus bruksnys  thumbup.gif
O horizontali linija - tai programos paskaiciuotas dengiancioji
*

aciu 4u.gif belieka toliau BT stebet ir ziuret,kada tiksraja nubres biggrin.gif
o sakykit,realiai taip imanoma,kad teigiamas OT buvo 15cd,o tikra O vyko tik 17cd? g.gif ir beje isskyros nevaisingos buvo jau 17cd...
BdB
QUOTE(Gelyte13 @ 2010 03 11, 12:35)
Ar tu turi omeny HCG tyrima?
*

Butent ta turejau omeny smile.gif keista moteriske, sian pasiklausiu kitos (eisiu atsiimti savo toksoplasmozes tyrimo)

QUOTE(auxxe @ 2010 03 11, 12:41)

*

Tai sita jau zinau, kad 45 nebus, tik vat butu saunu zinoti ar 10 ar 12 ar 14 ar 16 smile.gif nuo kada NT pradet gadint blush2.gif

QUOTE(Vijora @ 2010 03 11, 13:13)
*

Butent ta smile.gif tavo eksperimento atveju 17 CD.
auxxe
Vijora nu ir as maciusi, kad buna O jau prasidejus C isskyroms. Selvai berods taip nubrezta O.
evelinute
labukas 4u.gif

taip ir nepakilau cool.gif
Ingutevi
QUOTE(Vijora @ 2010 03 11, 15:25)
o sakykit,realiai taip imanoma,kad teigiamas OT buvo 15cd,o tikra O vyko tik 17cd? g.gif ir beje isskyros nevaisingos buvo jau 17cd...

Realiai tai labai imanona. Ir pagal kai kuriuos parasymus taip ir buna, ta diena, kai jau kaip ir ivyksta O isskyros jau nebe egg
Vijora
QUOTE(auxxe @ 2010 03 11, 16:37)
Vijora nu ir as maciusi, kad buna O jau prasidejus C isskyroms. Selvai berods taip nubrezta O.
*

aciu 4u.gif na ka,tikiuosi po dar dvieju BT bres linija ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Ingutevi @ 2010 03 11, 16:57)
Realiai tai labai imanona. Ir pagal kai kuriuos parasymus taip ir buna, ta diena, kai jau kaip ir ivyksta O isskyros jau nebe egg
*

aciuks.gif
Vijora
merginos,ne i tema,noriu paklaust,ka reiskia O+12?aciu biggrin.gif
auxxe
O + 12 reiskia 12 val po O smile.gif
Vijora
QUOTE(auxxe @ 2010 03 11, 18:19)
O + 12 reiskia 12 val po O smile.gif
*

aciu 4u.gif jau radau ax.gif tai geriausias metoda planuojant mergyte(na taip bent manoma)
na,man netinka ax.gif berniuka reikia gaudyt biggrin.gif ziuresim,kaip pavyks rolleyes.gif
daivutyte
QUOTE(Vijora @ 2010 03 11, 09:26)
aciu 4u.gif jau radau ax.gif tai geriausias metoda planuojant mergyte(na taip bent manoma)
na,man netinka ax.gif berniuka reikia gaudyt biggrin.gif ziuresim,kaip pavyks rolleyes.gif
*

sveikos, prisiduodum vakar sona kaip dure kad net nejuokinga buvo, siandien pilva pamaudena, ziuresiu kaip si men O bus, jauciu reikia O testu nusipirkt...
Vijora
QUOTE(daivutyte @ 2010 03 11, 18:30)
sveikos, prisiduodum vakar sona kaip dure kad net nejuokinga buvo, siandien pilva pamaudena, ziuresiu kaip si men O bus, jauciu reikia O testu nusipirkt...
*

be abejo butu geriau biggrin.gif pirkis ir nieko nelauk biggrin.gif as irgi OT gadintoja ax.gif
*DJD*
QUOTE(Nuotaka 09 09 05 @ 2010 03 11, 12:07)
*

ryt ryta kartok mirksiukas.gif

QUOTE(Vijora @ 2010 03 11, 13:13)
*

o kur yra vertikali linija ten tavo O mirksiukas.gif

QUOTE(evelinute @ 2010 03 11, 13:57)
labukas 4u.gif

taip ir nepakilau cool.gif
*

manau kad dar kilsi mirksiukas.gif
Monttana
Sveikos.

Nu breze ir man FF Ov. linija. Bet ji visai nesutampa su OT parodymais. supraska kaip nori unsure.gif

Kalbat apie visokius skausmus. O girdejau vienos medikes nuomone, kad jei kazka skauda per O a krutine dilkcioja ar seip kokie skauduliai yra nieko gero nezadantis unsure.gif Tipo jei skauda , greiciausiai kazkoks uzdegimukas ar dar kazkas.. Neva neturetu nieko blogo jaustis per O ir po O.

QUOTE(Tahoe @ 2010 03 11, 15:48)
Tokiu atveju geriausia pakartoti NT po 48h wink.gif bent jau NT instrukcijose taip raso smile.gif Jeigu vaiduokliukas yra, jis galbut jau butu ryskesnis smile.gif
*

O kaip tavo pakartojimai? rolleyes.gif Ar darei dar NT? Kazkaip neuzmaciau riskesnio vaiduokliuko nuotraukos rolleyes.gif Kaip jautiesi?
*DJD*
QUOTE(Monttana @ 2010 03 11, 16:18)
Sveikos.

Nu breze ir man FF Ov. linija. Bet ji visai nesutampa su OT parodymais. supraska kaip nori  unsure.gif

Kalbat apie visokius skausmus. O girdejau vienos medikes nuomone, kad jei kazka skauda per O a krutine dilkcioja ar seip kokie skauduliai yra nieko gero nezadantis  unsure.gif  Tipo jei skauda , greiciausiai kazkoks uzdegimukas ar dar kazkas.. Neva neturetu nieko blogo jaustis per O ir po O.
*

nu as tai visada jauciu maudenimus pilvo srityje ir nugaroje per O , bet pas mane jokiu uzdegimu nieko nera ,viskas gerai. rolleyes.gif
BdB
Pasiskusiu labai labai ne i tema blush2.gif

Tika gavau toksiplasmozes tyrimo rez. Ir blemba, neturiu imuniteto schmoll.gif mad.gif swoon.gif cry.gif

Pas mane pats mieliausias kaciukas pasaulyje, kuris be mano bucinuku dienos negali pradeti... taip susinervinau, nuliudau.... asaru negaliu sustabdyti.....

Tahoe
QUOTE(Vijora @ 2010 03 11, 14:25)
aciu 4u.gif belieka toliau BT stebet ir ziuret,kada tiksraja nubres biggrin.gif
*

O gal O vyko nakti is 16cd i 17cd wink.gif

QUOTE(Monttana @ 2010 03 11, 17:18)
Sveikos.

* Nu breze ir man FF Ov. linija. Bet ji visai nesutampa su OT parodymais. supraska kaip nori  unsure.gif

** O kaip tavo pakartojimai?  rolleyes.gif  Ar darei dar NT? Kazkaip neuzmaciau riskesnio vaiduokliuko nuotraukos  rolleyes.gif  Kaip jautiesi?
*

* gal dar ff apsigalvos. Matai, butent ta diena, kad galejo irgi O buti, nematavai BT, turbut del to taip ir gavosi g.gif

** irnesakyk.gif
Vakar kartojau NT - neryskeja.... verysad.gif Pojuciai niekur nedingo - pilva maudena, kuno tempa laikosi apie 37, tai zemiau, tai auksciau; krutine truputi jautri, jauciu nuovargi.. Siandien NT nedariau, gal bandysiu ryt, nors labai bijau jeigu vel neryskes, tai gal geriau poryt... unsure.gif
BT vis dar matuosiu, kol kas viena adala pakritau, ziuresiu, kaip bus rytoj.
*DJD*
QUOTE(Tahoe @ 2010 03 11, 17:15)

Vakar kartojau NT - neryskeja....  verysad.gif  Pojuciai niekur nedingo - pilva maudena, kuno tempa laikosi apie 37, tai zemiau, tai auksciau; krutine truputi jautri, jauciu nuovargi.. Siandien NT nedariau, gal bandysiu ryt, nors labai bijau jeigu vel neryskes, tai gal geriau poryt...  unsure.gif
BT vis dar matuosiu, kol kas viena adala pakritau, ziuresiu, kaip bus rytoj.
*

nu tu tik nesinervuok mergyt viskas bus gerai pamatysi mirksiukas.gif friends.gif
auxxe
Tahoe nu vel paguosiu, kad sako, jog su bernais II juostele buna blankesne wink.gif man su pirmu veluojant mm jau kelias dienas irgi dariau dariau ir kai jau sunervino tie vaiduokliai ir tas neaiskumas, MB priverte nuspirkti elektronini, kuris parode pregnant ir to mums pakako. su jauneliu irgi labai gerai pamenu, kad II juostele buvo tikrai blankesne.. taigi gal visgi yra tame kazkiek tiesos smile.gif
Gelyte13
QUOTE(auxxe @ 2010 03 11, 19:56)
Tahoe nu vel paguosiu, kad sako, jog su bernais II juostele buna blankesne wink.gif man su pirmu veluojant mm jau kelias dienas irgi dariau dariau ir kai jau sunervino tie vaiduokliai ir tas neaiskumas, MB priverte nuspirkti elektronini, kuris parode pregnant ir to mums pakako. su jauneliu irgi labai gerai pamenu, kad II juostele buvo tikrai blankesne.. taigi gal visgi yra tame kazkiek tiesos smile.gif
*

nezinau, kaip cia su tais berniukais- bet man su dukryte testas irgi neisryskejo iki galo- taip ir liko viena blankesne juostele smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Pupushiukas @ 2010 03 11, 19:06)
Pasiskusiu labai labai ne i tema  blush2.gif

Tika gavau toksiplasmozes tyrimo rez. Ir blemba, neturiu imuniteto  schmoll.gif  mad.gif  swoon.gif  cry.gif

Pas mane pats mieliausias kaciukas pasaulyje, kuris be mano bucinuku dienos negali pradeti... taip susinervinau, nuliudau.... asaru negaliu sustabdyti.....
*

Tu labai nesinervuok . Nu bent jau man gine kai laukiausi sake, kad jei katinas naminis, skiepytas, nevaiksto lauke ir nebendrauja su kitais gyvunais- tai tos toksiplazmozes nelabai yra iskur pasigaut. Tik kraika keisti pavesk vien tik vyrui del visokiu kitokiu bakteriju. Nu katino neturiu- bet turiu seska. Turejau dar pries pirma nestuma ir tebeturiu smile.gif

kazkaip galvojau kad pas mus ta tyrima daro patikrint ar nesergi ir tiek...
Tahoe
QUOTE(auxxe @ 2010 03 11, 18:56)
*

bigsmile.gif

Jei galeciau, duociau sau i galva frusty.gif Uzknisu as save nerealiai cool.gif huh.gif
Zemaiciuke
sveikos.

pradejau gadinti OT. iskilo toks klausimas: ar turetu kiekviena diena vaiduokliukas rysketi? nes kazkaip vietoj ryskesnio blankesnis darosi doh.gif . jau panikuot pradedu doh.gif
BdB
QUOTE(Gelyte13 @ 2010 03 11, 18:06)
Tu labai nesinervuok . Nu bent jau man gine kai laukiausi sake, kad jei katinas naminis, skiepytas,  nevaiksto lauke ir nebendrauja su kitais gyvunais- tai tos toksiplazmozes nelabai yra iskur pasigaut. Tik kraika keisti pavesk vien tik vyrui del visokiu kitokiu bakteriju. Nu katino neturiu- bet turiu seska. Turejau dar pries pirma nestuma ir tebeturiu smile.gif

kazkaip galvojau kad pas mus ta tyrima daro patikrint ar nesergi ir tiek...
*

Aciu aciu apsiraminau jau. Saugosimes is visu jegu.

tyrima daro patikrint ar nesirgai ir ar nesergi, t.y jei jau esi sirgusi, kraujyje yra antikunu ir tikimybes vel susirgti visiskai nera.

Dabar teks kas menesi tirtis, kai busiu nestuke.gif
Selva
Monttana, realu, kad FF dar persigalvos mirksiukas.gif

Valiusiuke, pas tave tokie pavyzdingi grafikeliai budavo, deja, nesekmingi. Gal sitas pamises bus laimingasis? bigsmile.gif
Monttana
QUOTE(Tahoe @ 2010 03 11, 21:07)
Jei galeciau, duociau sau i galva  frusty.gif Uzknisu as save nerealiai  cool.gif  huh.gif
*

Cia del to pacio nekantrumo biggrin.gif

QUOTE(Selva @ 2010 03 11, 22:00)
Monttana, realu, kad FF dar persigalvos  mirksiukas.gif
*

g.gif Manot..? hm.. nu keista kad dabar FF neatsizvelge i OT parodymus unsure.gif Bet is principo kuom realiau tiketi: BT ar OT? g.gif
*DJD*
QUOTE(auxxe @ 2010 03 11, 17:56)
*

o man buvo ryskios dvi juosteles su pirmuoju. tai nezina gal vienai vienaip kitai kitaip rolleyes.gif
QUOTE(Tahoe @ 2010 03 11, 18:07)
bigsmile.gif

Jei galeciau, duociau sau i galva  frusty.gif Uzknisu as save nerealiai  cool.gif  huh.gif
*

blink.gif lotuliukas.gif
Selva
QUOTE(Monttana @ 2010 03 11, 19:03)

g.gif  Manot..? hm.. nu keista kad dabar FF neatsizvelge i OT parodymus  unsure.gif  Bet is principo kuom realiau tiketi: BT ar OT?  g.gif
*

Tai cia labai normalu, kad programa yra lanksti ir pakeicia nuomone, jei keiciasi aplinkybes.

Is mano patirties, FF labiausiai remiasi BT, tada eina OT ir gleives, tada visi kiti O inDikuojantys veiksniai. Ir FF bus labiau linkes O brezti esant pirmam staigiam pakilimui.

Ir tai yra normalu, nes mes zinome, kad kartais tie OT yra tikra interpretacija- ar tikrai ryskus, ar ryskesnis uz kontroline, ar teigiamas, jei taip ir neparyskejo stipriai ir t.t. ir pan. O BT interpretuoti negali- kokia yra, tokia.

Dar galima pasikeisti O skaiciavimo metoda, Kai prisijungiam, jis visiems buna vienodas- advanced, t.y. remiasi O pozymiu suma. Galima pasikeisti i OPK/Monitor- tada daugiau remsis OT ir/ ar seiliu komiuteriuku. Galima pabandyti. Bet tavo atveju siulau tiesiog pora dienu palaukti ir viskas susidelios i savo vietas wink.gif
Bergute
Sveikos mergaites,isiverziu pas jus tumpam... blush2.gif
Sakykit koks turetu buti grafikelis ND po O?
Nezinau,kaip cia suderint su vyro buvimu g.gif
Busiu dekinga uz atsakymus.... 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Selva
QUOTE(Sandra Bakanovinė @ 2010 03 11, 21:30)
Sveikos mergaites,isiverziu pas jus tumpam...  blush2.gif
Sakykit koks turetu buti grafikelis ND po O?
Nezinau,kaip cia suderint su vyro buvimu g.gif
Busiu dekinga uz atsakymus.... 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif
*

Tai kad po O ND jau nebereiksmingi blush2.gif Na nebent 1-2 dienas po O dar uztvirtinimui galima rolleyes.gif
Bergute
QUOTE(Selva @ 2010 03 11, 23:51)
Tai kad po O ND jau nebereiksmingi  blush2.gif  Na nebent 1-2 dienas po O dar uztvirtinimui galima  rolleyes.gif
*

Aciu Tau!!!!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.