Monttana
2010 03 12, 14:12
QUOTE(Tahoe @ 2010 03 12, 09:10) Labas rytas... Bega nuo manes mano zirniukas... Esu gerusi duphastona, kai buvo nesivystantis, tik jis man nepadejo... dar turiu likusio, bet turbut be gines nelabai gerai ji gerti pradeti?  uzuojauta. O kodel nenori gert dufastono??  Nesu didele med. zinove, bet kazkur sm skaiciau, kad merginos net kaip prevencine priemone nuo persileidimo nuo Ov dienos gerdavo dufastona. O kada tu pradejai gert dufastona pries ana nesivystanti?  Nuo ciklo vidurio? Nes jei veliau gal tiesiog jau buvo per velu? Na o man sendien tempa dar pakilo per viena padala ir FF vistik perbreze O linija  Na dabar ir as su FF sutinku. Bet man idomu: ten zemiau atsirdo lentele su zaliais rutuliukais. virs tu rutuliuku grafoj zymima 0-3, 0-2, 0-1, 0, 0+1 ir ant galo oranzinis rutuliukas su uzrasu ""high score"" Ka tai reiskia????
Gelyte13
2010 03 12, 14:28
QUOTE(Monttana @ 2010 03 12, 15:12)  uzuojauta. O kodel nenori gert dufastono??  Nesu didele med. zinove, bet kazkur sm skaiciau, kad merginos net kaip prevencine priemone nuo persileidimo nuo Ov dienos gerdavo dufastona. O kada tu pradejai gert dufastona pries ana nesivystanti?  Nuo ciklo vidurio? Nes jei veliau gal tiesiog jau buvo per velu? Na o man sendien tempa dar pakilo per viena padala ir FF vistik perbreze O linija  Na dabar ir as su FF sutinku. Bet man idomu: ten zemiau atsirdo lentele su zaliais rutuliukais. virs tu rutuliuku grafoj zymima 0-3, 0-2, 0-1, 0, 0+1 ir ant galo oranzinis rutuliukas su uzrasu ""high score"" Ka tai reiskia????  Ten ziuri kaip pataikei su ND ir kokios galimybes pastoti vertinant O diena ir ND. 0-3 tai trys dienos iki O, 0-2- dvi dienos, 0-1 viena diena, O- ovuliacijos diena, O+1 viena diena po O. tas dienas turejai ND ir score yra high- tai didele pastojimo tikimybe. (bet cia be jokiu garantiju  tik siaip ivertinimas)
sveikos  kylu po truputi  bet O dar nebrezia  lauksiu  o sakykit,jei snd mano BT buvo 36,6 ir dar su maza pusyte,tai kaip rasyt,ar 36,6 ar jau 36,7?
QUOTE(Vijora @ 2010 03 12, 15:33) sveikos  kylu po truputi  bet O dar nebrezia  lauksiu  o sakykit,jei snd mano BT buvo 36,6 ir dar su maza pusyte,tai kaip rasyt,ar 36,6 ar jau 36,7? Aga, man irgi idomu, siandien pvz buvo 37,1 ir puse, bet rasiau 37,1, nes kaip ir 37,2 nebuvo  O gal galima rasyt 37,15
Tahoedidele uzuojauta...  nuliudau su tavim kartu.... As tavo vietoje, jei esi vln lekciau i raudonaji kryziu, ten manau priims ir apziures iskart! (bent jau mano pazystamai taip buvo, NT rode II, bet prasidejo mm, tai jai raudonajam kryziui padejo issaugoti zirniuka). QUOTE(ich @ 2010 03 12, 13:38) Aga, man irgi idomu, siandien pvz buvo 37,1 ir puse, bet rasiau 37,1, nes kaip ir 37,2 nebuvo  O gal galima rasyt 37,15  As rasau visas puses ir labai puikiai suzymi FF. Na vat o man matyt sis C bus nevaisingas, pradedu kristi  (nors vakar pries miega BT 37.5 buvo) Plius jauciu artejancias mm, matyt reiks laukt po kokiu 3 dienu.
valiusiuke
2010 03 12, 15:07
Pas mane vis dar jokių mm požymių
QUOTE(ich @ 2010 03 12, 16:38) Aga, man irgi idomu, siandien pvz buvo 37,1 ir puse, bet rasiau 37,1, nes kaip ir 37,2 nebuvo  O gal galima rasyt 37,15  pataisiau,pazymejau 36,63 ir viskas ok  tikiuosi ,tas skaiciukas antras po kablelio labai situacijos nekeis  nes kelis rytus buvo tos pusyte,o zymejau be jos Papildyta:QUOTE(valiusiuke @ 2010 03 12, 17:07) Pas mane vis dar jokių mm požymių 
QUOTE(valiusiuke @ 2010 03 12, 14:07) Pas mane vis dar jokių mm požymių  Linkiu, kad ir neatsirastu!!!
Ingutevi
2010 03 12, 15:17
QUOTE(Vijora @ 2010 03 12, 15:33) O dar nebrezia  lauksiu  o sakykit,jei snd mano BT buvo 36,6 ir dar su maza pusyte,tai kaip rasyt,ar 36,6 ar jau 36,7? Nubres  Zymek kad ir 2 skaiciukus po kablelio ir bus viskas QUOTE(ich @ 2010 03 12, 15:38) O gal galima rasyt 37,15 Galima. Ir fertilyje ir babyplane QUOTE(Pupushiukas @ 2010 03 12, 15:56) Na vat o man matyt sis C bus nevaisingas, pradedu kristi  (nors vakar pries miega BT 37.5 buvo) Plius jauciu artejancias mm, matyt reiks laukt po kokiu 3 dienu. Dienine tempa nesiskaito Bet kol nera mm - tol yra viltis QUOTE(valiusiuke @ 2010 03 12, 16:07) Pas mane vis dar jokių mm požymių Laikykis  Spaudziu kumscius uz tave
QUOTE(valiusiuke @ 2010 03 12, 16:07) Pas mane vis dar jokių mm požymių  Kaip faina, tikiuosi ir neatsiras QUOTE(Ingutevi @ 2010 03 12, 16:17) Zymek kad ir 2 skaiciukus po kablelio ir bus viskas Galima. Ir fertilyje ir babyplane
QUOTE(Ingutevi @ 2010 03 12, 14:17) Dienine tempa nesiskaito Bet kol nera mm - tol yra viltis zinau, kad nesiskaito  todel jau ir nebelaukiu II. Tik MB jau baisiai issigando, kad nevaisingas o cia tik pirmas bandymas
QUOTE(Monttana @ 2010 03 12, 14:12) O kodel nenori gert dufastono??  Nesu didele med. zinove, bet kazkur sm skaiciau, kad merginos net kaip prevencine priemone nuo persileidimo nuo Ov dienos gerdavo dufastona. O kada tu pradejai gert dufastona pries ana nesivystanti?  Nuo ciklo vidurio? Nes jei veliau gal tiesiog jau buvo per velu? gaila, kad anksciau nebuvo su kuo pasikonsultuoti, nes zinociau, kad pradejus blankti NT II, dar yra galimybe su Duphastonu isgelbeti zirniuka.. dabar jau tos juosteles nezinau ar matyt, ar nematyt, beveik ne, nu bet suzirizakavu, geriu D - jei pramus, tai pramus, pasirodo, jis nekenkia, ir kai tik nustoji ji vartoti, jis jokiu pasekmiu nesukelia, tai man ramiau  QUOTE(Pupushiukas @ 2010 03 12, 14:56) Tahoedidele uzuojauta...  nuliudau su tavim kartu.... As tavo vietoje, jei esi vln lekciau i raudonaji kryziu, ten manau priims ir apziures iskart! (bent jau mano pazystamai taip buvo, NT rode II, bet prasidejo mm, tai jai raudonajam kryziui padejo issaugoti zirniuka). Ne Vilniuj... bet ir pas mus priimamajame priima, kai buvo su praeitu nesivystanciu ir pradejau kraujuoti, dar nuvykus nestumas buvo gimdoje, bet nesivystantis, neatitiko savaites, israse duphastono, bet ji nebepadejo. Matomai, geriausiai D veikia, kai geriamas nuo O pradzio
sveikutes Tahoe valiusiuke, laikau kumstukus uz tave o as jau leidziuos zemyn
Bitute1977
2010 03 12, 18:27
Itariu,kad paklausiu kvailokai  ,bet kaip jus manot,koks kiekis alkoholio(pvz.vyno) gali itakoti BT
gussste
2010 03 12, 18:46
QUOTE(Bitute1977 @ 2010 03 12, 18:27) Itariu,kad paklausiu kvailokai  ,bet kaip jus manot,koks kiekis alkoholio(pvz.vyno) gali itakoti BT  Nekvailokai, man irgi buvo iskiles toks klausimas  manau, kad taure vyno vakare tikrai neitakoja bt, bent taip tikiuosi
Gelyte13
2010 03 12, 19:34
QUOTE(gussste23 @ 2010 03 12, 19:46) Nekvailokai, man irgi buvo iskiles toks klausimas  manau, kad taure vyno vakare tikrai neitakoja bt, bent taip tikiuosi  negaliu komentuot, nes tokio daikto nevartoju
Ingutevi
Apie alkoholi kalbate... Manyciau cia kiekvienai asmeniskai reikia nuspresti. Buvo sioje temoje pokalbis, kad nuo 2 tauriu sampano isnesti turi.... Tai aisku - tada BT kis, man asmeniskai kitokio gerimo reiktu, kad keistu parodymus  Zodziu kiekvienai savo
valiusiuke
Pas mane vis dar jokių mm požymių  su lyg kiekviena valanda nuotaika vis gerėja, bet  požymių irgi jokių
Ingutevi
2010 03 12, 19:36
QUOTE(valiusiuke @ 2010 03 12, 20:34) Pas mane vis dar jokių mm požymių  su lyg kiekviena valanda nuotaika vis gerėja, bet  požymių irgi jokių  Na gal isigyk dar si vakara testuka.... As numirsiu is smalsumo belaukdama tavuju rezultatu...
sveikutes, ziuriu kadangi su jusu tempais as nespejau net O sulaukti, o jos tikiuosi rytoj - poryt, tai kuriu dar 1 temute ir tikiuos, jog ji bus vaisinga Nauja tema
QUOTE(Belissima @ 2010 03 12, 09:19) labas rytas paneles,
Arba nebuvo O, arba ji buvo kazkur 54CD- kas reiskia, kad visiems NT dar per aksti  QUOTE(gussste23 @ 2010 03 12, 09:25) Ka reiskia kai nubrezia tuscia rutuliuka  Reiskia, kad BT gali buti netiksli, bet ja skaiciuoja. QUOTE(Bitute1977 @ 2010 03 12, 09:35) Taip,tu teisi,ivedziau 36.9 ir nebrezia,o daugiau dienu vesti neleidzia,taigi,nera ko eksperimentuoti,reikia kantrybes ir laukti  Tai jau tikrai, siek tiek kantrybes Tahoe, noreciau patarti, kad nestumo vystymosi nestebetum ryskejanciais/ blankstanciais NT- tai labai netikslu. Geriau jau hcg daryti, ziureti, kaip dauginasi. Na, tavo atveju, kadangi NT jau beveik, kaip sakai, neigiamas tai kas kita, bet ateiciai ir kitoms merginoms reikia pasakyti, kad per daug nestresuotu- juk tu NT yra ivairaus jautrumo, tas pats slapimas, priklausomai nuo to ka ir kiek gereme buna skirtingos koncentracijos, tad gali kartais nerysketi taip greitai, kaip mes norime. Bet siaip tai labai gaila, kad zirniukui nepavyko uzsikabint  Is tikruju, ne tik PRG gali buti reikalas- gal gleivine nepakankamai uzauga, gal tiesiog lasteles nebesidalina- nustoja vystytis, gal kas neteisingai/ iskreiptai vystosi- dar galime tik spelioti... Beje, kurios ten merginos tokios trumpos 2 fazes?  Tai gali buti trukdis pastojimui. Mano 2 fazes neperilgiausios- bandau pasiilginti naturaliomis priemonemis, jei domina- tegul ji raso man i AZ.
Gelyte13
2010 03 12, 20:36
QUOTE(auxxe @ 2010 03 12, 21:02) sveikutes, ziuriu kadangi su jusu tempais as nespejau net O sulaukti, o jos tikiuosi rytoj - poryt, tai kuriu dar 1 temute ir tikiuos, jog ji bus vaisinga Nauja temaIs anksto dekoju uz temute  As ir tikiuosi, kad ji atnes daug daug pilvuku Papildyta:QUOTE(Selva @ 2010 03 12, 21:32) Arba nebuvo O, arba ji buvo kazkur 54CD- kas reiskia, kad visiems NT dar per aksti  Reiskia, kad BT gali buti netiksli, bet ja skaiciuoja. Tai jau tikrai, siek tiek kantrybes Tahoe, noreciau patarti, kad nestumo vystymosi nestebetum ryskejanciais/ blankstanciais NT- tai labai netikslu. Geriau jau hcg daryti, ziureti, kaip dauginasi. Na, tavo atveju, kadangi NT jau beveik, kaip sakai, neigiamas tai kas kita, bet ateiciai ir kitoms merginoms reikia pasakyti, kad per daug nestresuotu- juk tu NT yra ivairaus jautrumo, tas pats slapimas, priklausomai nuo to ka ir kiek gereme buna skirtingos koncentracijos, tad gali kartais nerysketi taip greitai, kaip mes norime. Bet siaip tai labai gaila, kad zirniukui nepavyko uzsikabint  Is tikruju, ne tik PRG gali buti reikalas- gal gleivine nepakankamai uzauga, gal tiesiog lasteles nebesidalina- nustoja vystytis, gal kas neteisingai/ iskreiptai vystosi- dar galime tik spelioti... Beje, kurios ten merginos tokios trumpos 2 fazes?  Tai gali buti trukdis pastojimui. Mano 2 fazes neperilgiausios- bandau pasiilginti naturaliomis priemonemis, jei domina- tegul ji raso man i AZ. Aga pritariu del HCG tyrimo. Jis informatyviausias siuo atveju... nt vistiek negalim objektyviai ivertint... o is kraujo skaiciukai tiksliai parodys visa teisybe. O del tu naturaliu II fazes ilginimo budu parasysiu- idomu visai
QUOTE(Selva @ 2010 03 12, 21:32) Beje, kurios ten merginos tokios trumpos 2 fazes?  Tai gali buti trukdis pastojimui. Mano 2 fazes neperilgiausios- bandau pasiilginti naturaliomis priemonemis, jei domina- tegul ji raso man i AZ. Parasyk cia, manau daug kam idomu
irute1984
2010 03 12, 21:30
Ale jus ir greitos vos speju skaityti ka parasete, o jau nauja temute
Merginos, gal galite man padeti. As neatsimenu kaip fertiliti pazymeti paciai ovuliacijos diena  . Papildyta:QUOTE(Delena @ 2010 03 12, 23:09) Merginos, gal galite man padeti. As neatsimenu kaip fertiliti pazymeti paciai ovuliacijos diena  . Oi jai isejo padaryti
Eglute;)
2010 03 13, 00:16
QUOTE(valiusiuke @ 2010 03 12, 16:07) Pas mane vis dar jokių mm požymių  linkiu nesulaukti
Labas rytas, Valiusiuke, gal kokiu geru naujienu?? Na va, o as ateinu su nauja pradzia ir naujomis viltimis  kodel man rodo, kad "chart not updated:??? 2 klausimukai jums, mergytes: 1. Geriau vakar Duphastona, del to siandien BT 36.9 (nrs turetu buti kzk 36.3), ta D reikia zymeti i vakar ar siandien diena, kad FF tos BT nelaikytu tikslinga? O gal geriau visai nuimti? Na, nuimti bet kada galesiu 2. Ar galime si cikla ir toliau planuoti, ar reikia menesi palaukti, nes visgi zirniukas buvo implantavesis  As pati mastau, kad jeigu nebuiau skubejusi su NT, ir buciau dariusi ji tarkim tik vakar, pamatyciau I, ir manyciau, jog tiesiog mm velavo, taigi toliau sau issisiepusi planuociau. Kaip jus manote?QUOTE(Selva @ 2010 03 12, 20:32) Bet siaip tai labai gaila, kad zirniukui nepavyko uzsikabint  Is tikruju, ne tik PRG gali buti reikalas- gal gleivine nepakankamai uzauga, gal tiesiog lasteles nebesidalina- nustoja vystytis, gal kas neteisingai/ iskreiptai vystosi- dar galime tik spelioti... O kaip nustato, kad gleivine per plona? As kazkodel taip pat sito varianto neatmetu  Ar yra kokie tyrimai tam nustatyti? QUOTE(Delena @ 2010 03 12, 22:13) Merginos, gal galite man padeti. As neatsimenu kaip fertiliti pazymeti paciai ovuliacijos diena  . Papildyta:Oi jai isejo padaryti Ir kap gi?  Dauguma musu laukiame kol FF pats nubres O linija pagal visus pozymius, o tai atsitinka kai BT po O laikosi pakilusi ne maziau kaip 3 dienas.
Ingutevi
2010 03 13, 08:34
Labas rytelis QUOTE(Tahoe @ 2010 03 13, 08:17) 1. Na va, o as ateinu su nauja pradzia ir naujomis viltimis  kodel man rodo, kad "chart not updated:??? 2 klausimukai jums, mergytes: 1. Geriau vakar Duphastona, del to siandien BT 36.9 (nrs turetu buti kzk 36.3), ta D reikia zymeti i vakar ar siandien diena, kad FF tos BT nelaikytu tikslinga? O gal geriau visai nuimti? Na, nuimti bet kada galesiu 2. Ar galime si cikla ir toliau planuoti, ar reikia menesi palaukti, nes visgi zirniukas buvo implantavesis  As pati mastau, kad jeigu nebuiau skubejusi su NT, ir buciau dariusi ji tarkim tik vakar, pamatyciau I, ir manyciau, jog tiesiog mm velavo, taigi toliau sau issisiepusi planuociau. Kaip jus manote?O kaip nustato, kad gleivine per plona? As kazkodel taip pat sito varianto neatmetu  Ar yra kokie tyrimai tam nustatyti? Ir kap gi?  Dauguma musu laukiame kol FF pats nubres O linija pagal visus pozymius, o tai atsitinka kai BT po O laikosi pakilusi ne maziau kaip 3 dienas. 1. Pradzioje gaudyk  naujam sekmingam ciklui 2. 1 Del duphastono -fertiliui pofig kada ji geri. Jis mato BT pakilima ir brezia O, visai nesirupindamas, kad greiciausiai nuo sugerto progesterono ta BT pakilo. Sitas dalykas ismegintas  Taip, kad jokio tikslo kazka grafike keitalioti, delioti. Surasyk tiksliai viska ka naudojai ir ka pamatei. 2. Del sio ciklo planavimo - tai manyciau ziurek i savijauta, na ir pas gine gal apsilankyk, ziurek ka ji sakys. 3. Gleivines stori ziuri su vaginaliniu echoskopu. Tai daro ne visi gydytojai. Ne visiems pakanka igudziu, o ir aparatura ne visi turi tikslia 4. Galima nubrezti paciai. Gal Delena parasys  as niekada to nedariau, tai tiesiog neieskojau kur. Nubrezia pacios merginos dazniausiai kai gydytojos echo patvirtina, kad butent ta diena O. Papildyta:Radau ir as kaip nusibrezti paciai O linija, tada ji buna melyna Analysis >> Tuning/ Override>> Detector Manual Override - oten isisrasot ciklo diena, kuria jusu manymu vyko O, na ir horizontalios linijos galima isivesti reiksme
Gelyte13
2010 03 13, 09:01
QUOTE(Tahoe @ 2010 03 13, 08:17) Labas rytas, Valiusiuke, gal kokiu geru naujienu?? Na va, o as ateinu su nauja pradzia ir naujomis viltimis 2. Ar galime si cikla ir toliau planuoti, ar reikia menesi palaukti, nes visgi zirniukas buvo implantavesis  As pati mastau, kad jeigu nebuiau skubejusi su NT, ir buciau dariusi ji tarkim tik vakar, pamatyciau I, ir manyciau, jog tiesiog mm velavo, taigi toliau sau issisiepusi planuociau. Kaip jus manote?O kaip nustato, kad gleivine per plona? As kazkodel taip pat sito varianto neatmetu  Ar yra kokie tyrimai tam nustatyti? Labas rytas  Pirmiausia linkiu sekmes naujame cikle Del planavimo- nu tikrai priklauso nuo savijautos. O daktaru nuomones skirtingos. Man po paskutinio tokio dydzio persileidimo leido planuot iskarto. Bet kaip supratau mm tau dar neatejo? Tada reikia butinai pas gine nueit.
QUOTE(Gelyte13 @ 2010 03 13, 09:01) Labas rytas  Pirmiausia linkiu sekmes naujame cikle Del planavimo- nu tikrai priklauso nuo savijautos. O daktaru nuomones skirtingos. Man po paskutinio tokio dydzio persileidimo leido planuot iskarto. Bet kaip supratau mm tau dar neatejo? Tada reikia butinai pas gine nueit. Aciu  Atejo atejo mm, viskas normaliai. Tik kazkodel liniuote rodo "Not updated" ir nezinau ka daryti Kai tik baigsis mm, nueisiu pas gine
Gelyte13
2010 03 13, 09:28
QUOTE(Tahoe @ 2010 03 13, 10:19) Aciu  Atejo atejo mm, viskas normaliai. Tik kazkodel liniuote rodo "Not updated" ir nezinau ka daryti Kai tik baigsis mm, nueisiu pas gine  hmm keistai raso. O kaip tu ivedinejai naujas mmm? kaip visada. Nes realiai pazymejus mmm (isskyrus spotting) turetu pradet nauja grafika.
Kristiandra
2010 03 13, 09:31
Sveikos, planuotojos-matuotojos. Griztu pas jus paskui Tahoe. Pradedu ir as nauja lapa neilgai galėjau pasidžiaugti II, o vakar 8d.po velavusiu mmm prasidėjo negerumai. Viena paguoda, kad taip mažai laiko buvo netaip kaip pastarąjį -10sav. Pas mane irgi gal su isitvirtinimu kiaušinėlio negerai...nors as geriau Duph nuo 3DPO, o kai buvau pas gine 12 CD (beveik prieš O, tai ji dare vaginalini echo ir sake gleivine labai grazi, triju sluoksniu...turbut visti reiks ir vyro spermiukus žiūrėt... Tik labai keista, bet BT laikosi 37,0-37,1. Bet cia turbūt nuo Duphastono, nes vakar gine sake 4 tabl.isgert (va jis arba sulaiko, arba padeda pramušt), tai turbut tai ir pakele BT. Kiek suprantu šiandien jau nebereikia jo gert... Man irgi tas pats klausimas iskilo ar si ciklą praleisti ar kaip, na, zinoma, jei jis bus normalus... Oi kad prirašiau tiek susikaupe buvo...
QUOTE(Gelyte13 @ 2010 03 13, 09:28) hmm keistai raso. O kaip tu ivedinejai naujas mmm? kaip visada. Nes realiai pazymejus mmm (isskyrus spotting) turetu pradet nauja grafika. Fuuu, kazka radau  Rodo  man susisviete, kad siandien 7dienis
Bitute1977
2010 03 13, 09:39
QUOTE(Ingutevi @ 2010 03 12, 20:34) Apie alkoholi kalbate... Manyciau cia kiekvienai asmeniskai reikia nuspresti. Buvo sioje temoje pokalbis, kad nuo 2 tauriu sampano isnesti turi.... Tai aisku - tada BT kis, man asmeniskai kitokio gerimo reiktu, kad keistu parodymus  Zodziu kiekvienai savo  na taip,ko gero,kiekvienai individualiai  mane ir nuo 2 buteliu sampano nest nereiketu http://www.babyplan.ru/profile/66945
QUOTE(Kristiandra @ 2010 03 13, 09:31) Tik labai keista, bet BT laikosi 37,0-37,1. Bet cia turbūt nuo Duphastono, nes vakar gine sake 4 tabl.isgert (va jis arba sulaiko, arba padeda pramušt), tai turbut tai ir pakele BT. Kiek suprantu šiandien jau nebereikia jo gert... Man irgi tas pats klausimas iskilo ar si ciklą praleisti ar kaip, na, zinoma, jei jis bus normalus... As ir nebuvau pabegusi is BT temutes  tai ir grizti labai toli nereikejo  Balioncikas tau  Ziuriu, vienoda situacija pas mus, pas mane praeita karta persileidimas ivyko 8-9sav del nesivystancio. O dabar irgi labai dziaugiuosi, kad netempe taip ilgai, o viskas "susitvarke" gana greit.Pas mane irgi BT siandien 36.9, nes vakar 2tabl. D isgeriau - turetu susireguliuoti. Na, nezinau, mano nuotaika, tai siandien puiki -nemoku ilgai liudeti - toliau matuosiu BT, bresiu grafikus, aiskinsiuos priezastis - viskas bus gerai Valiusiuke, o NT nedarei?
valiusiuke
2010 03 13, 09:40
Labas rytas  Tahoe ir Kristiandra  O pas mane mm dar nėra, bet įtariu tikrai ateis, nes atsikėliau su tokiu apsunkusiu pilvuku  o ir BT pasislinko žemyn
QUOTE(valiusiuke @ 2010 03 13, 09:40) Labas rytas  Tahoe ir Kristiandra  O pas mane mm dar nėra, bet įtariu tikrai ateis, nes atsikėliau su tokiu apsunkusiu pilvuku  o ir BT pasislinko žemyn  Nedidelis tas tavo pakritimas
valiusiuke
2010 03 13, 09:46
QUOTE(Tahoe @ 2010 03 13, 09:43) Nedidelis tas tavo pakritimas  Na lauksim toliau kas bus  bet vistiek be kokio pirmadienio ar antradienio NT nesidarysiu labai jau baisu pamatyt ne tą ką norisi
QUOTE(valiusiuke @ 2010 03 13, 09:46) Na lauksim toliau kas bus  bet vistiek be kokio pirmadienio ar antradienio NT nesidarysiu labai jau baisu pamatyt ne tą ką norisi Na ir gerai, aisku, kam save nervinti  jeigu jau  , tai ar siaip ar taip nieko nepakeisi
valiusiuke
2010 03 13, 09:53
QUOTE(Tahoe @ 2010 03 13, 09:50) Na ir gerai, aisku, kam save nervinti  jeigu jau  , tai ar siaip ar taip nieko nepakeisi  Būtent
Kristiandra
2010 03 13, 09:54
[quote=Tahoe,2010 03 13, 10:40] Na, nezinau, mano nuotaika, tai siandien puiki -nemoku ilgai liudeti - toliau matuosiu BT, bresiu grafikus, aiskinsiuos priezastis - viskas bus gerai  Pritariu  tik pilva ziauriai skauda,  o tau normalios mmm? man tai siaippaketuke beveik nieko ner, tik kai i tualeta nueinu - tai tokie kresuliukai iskrenta ir viskas, ner to tekancio tik noriu, kad sis ciklas butu normalus O visoms mergytems - sekmes  Valiusiuke, ir as dabar neskubeciau - vieni nervai tie NT - kiek prigadinau - tai ryskesnis, tai blankesnis...
Ingutevi
2010 03 13, 10:05
QUOTE(valiusiuke @ 2010 03 13, 10:40) O pas mane mm dar nėra, bet įtariu tikrai ateis, nes atsikėliau su tokiu apsunkusiu pilvuku  o ir BT pasislinko žemyn Cia dar ne zemyn slinkimas, tik pasvyravimas mazutis Spaudziu kumscius uz tave toliau QUOTE(Kristiandra @ 2010 03 13, 10:54) .....  Balioncikas tau ir kad sekantis ciklas butu laimingas
evelinute
2010 03 13, 10:09
labukas  pas mane eilinė pabaiga..
Bitute1977
2010 03 13, 10:13
[quote=Kristiandra,2010 03 13, 10:54] [quote=Tahoe,2010 03 13, 10:40] Na, nezinau, mano nuotaika, tai siandien puiki -nemoku ilgai liudeti - toliau matuosiu BT, bresiu grafikus, aiskinsiuos priezastis - viskas bus gerai  Pritariu  tik pilva ziauriai skauda,  o tau normalios mmm? man tai siaippaketuke beveik nieko ner, tik kai i tualeta nueinu - tai tokie kresuliukai iskrenta ir viskas, ner to tekancio tik noriu, kad sis ciklas butu normalus O visoms mergytems - sekmes  Valiusiuke, ir as dabar neskubeciau - vieni nervai tie NT - kiek prigadinau - tai ryskesnis, tai blankesnis...  [/quote] taip,taip,neskubekit mergaites su tais NT,su pirmaja nesekiau visai kazkaip nei BT nei OT nedariau,palikau viska likimo valiai,nes su pirmu vyru buvau 12 m.pragyvenusi ir nieko nebuvo  ,issiskyriau,atsirado kita meile ir ka manysit,kai jau nutarem nesisaugoti,is pirmo men.ir pavyko  ir kai jau neatejo mmm kokias 5 dienas,pasidariau per tecio gimtadieni NT ir pamaciau tokius jau II riebius,kad net apsiblioviau,tokie pat riebus ir dabar pasiliko,kartais pasiziuriu vis ir taip gera pasidaro prisiminus  ,taip kad tikrai negadinkit nerviuku,ju ir kantrybes dar prireiks auginant leliu:mirksiukas: P.S atleiskit,kad gal ne i tema truputi http://www.babyplan.ru/profile/66945
QUOTE(Bitute1977 @ 2010 03 13, 10:13) taip,taip,neskubekit mergaites su tais NT,su pirmaja nesekiau visai kazkaip nei BT nei OT nedariau,palikau viska likimo valiai,nes su pirmu vyru buvau 12 m.pragyvenusi ir nieko nebuvo  ,issiskyriau,atsirado kita meile ir ka manysit,kai jau nutarem nesisaugoti,is pirmo men.ir pavyko  ir kai jau neatejo mmm kokias 5 dienas,pasidariau per tecio gimtadieni NT ir pamaciau tokius jau II riebius,kad net apsiblioviau,tokie pat riebus ir dabar pasiliko,kartais pasiziuriu vis ir taip gera pasidaro prisiminus  ,taip kad tikrai negadinkit nerviuku,ju ir kantrybes dar prireiks auginant leliu:mirksiukas: Man mm kaip ir normalios, nieko kitokio negu iprastai  Dar pirma diena, nedaug, tai negaliu pasakyti, bet irgi kresuliukai varo.Del NT gadinimo sutinku. Bet siaip pati dziaugiuosi, ad anksti pasidariau, nes suzinojau, kad kazkas netaip, priesingu atveju galvociau, kad tiesiog mm veluoja, nebuciau suzinojusi kad II buvo  taigi, manau man ankstyvas NT gadinimas dave naudos  Nors tai kainavo ojojoj kiek nervu
Sveikos, mergytes Tahoe, Kristiandra linkiu sekmingo ciklo As siandien su klausimu: miegojau daugiau nei 6 val, bet iki BT matavimo reikejo trumpam nakti isvaziuot, tai gavosi ne 3 val nenutraukiamo miego, o realiai kokios 2 val  Ka nors FF zymeti? tai galejo itakoti BT?
QUOTE(ich @ 2010 03 13, 10:21) As siandien su klausimu: miegojau daugiau nei 6 val, bet iki BT matavimo reikejo trumpam nakti isvaziuot, tai gavosi ne 3 val nenutraukiamo miego, o realiai kokios 2 val  Ka nors FF zymeti? tai galejo itakoti BT? gal uzdek "sleep deprived" ir tegu buna baltas tas rutuliukas
Kristiandra
2010 03 13, 10:33
QUOTE(Tahoe @ 2010 03 13, 11:19) Del NT gadinimo sutinku. Bet siaip pati dziaugiuosi, ad anksti pasidariau, nes suzinojau, kad kazkas netaip, priesingu atveju galvociau, kad tiesiog mm veluoja, nebuciau suzinojusi kad II buvo  taigi, manau man ankstyvas NT gadinimas dave naudos  Nors tai kainavo ojojoj kiek nervu  O pas tave kokia graujo grupe?"-" ar "+" ? mano "-" kaip su tais antikuniais?juk cia kaip bebutu - persileidimas ivyko...nors buvo tik 4sav.ir 5dienos...nu reiks gines paklaust QUOTE(ich @ 2010 03 13, 11:21) Tikrai galejo tureti itakos
SuperMama
2010 03 13, 10:33
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
|
|