Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: BT matavimas
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Nėštumo planavimas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Monttana
QUOTE(Tahoe @ 2010 03 12, 09:10)
Labas rytas...

Bega nuo manes mano zirniukas...  cray.gif

Esu gerusi duphastona, kai buvo nesivystantis, tik jis man nepadejo... dar turiu likusio, bet turbut be gines nelabai gerai ji gerti pradeti? 
*

console.gif uzuojauta.

O kodel nenori gert dufastono?? unsure.gif Nesu didele med. zinove, bet kazkur sm skaiciau, kad merginos net kaip prevencine priemone nuo persileidimo nuo Ov dienos gerdavo dufastona. O kada tu pradejai gert dufastona pries ana nesivystanti? g.gif Nuo ciklo vidurio? Nes jei veliau gal tiesiog jau buvo per velu? g.gif

Na o man sendien tempa dar pakilo per viena padala ir FF vistik perbreze O linija thumbup.gif Na dabar ir as su FF sutinku.
Bet man idomu: ten zemiau atsirdo lentele su zaliais rutuliukais. virs tu rutuliuku grafoj zymima 0-3, 0-2, 0-1, 0, 0+1 ir ant galo oranzinis rutuliukas su uzrasu ""high score"" Ka tai reiskia???? g.gif
Gelyte13
QUOTE(Monttana @ 2010 03 12, 15:12)
console.gif  uzuojauta.

O kodel nenori gert dufastono??  unsure.gif  Nesu didele med. zinove, bet kazkur sm skaiciau, kad merginos net kaip prevencine priemone nuo persileidimo nuo Ov dienos gerdavo dufastona. O kada tu pradejai gert dufastona pries ana nesivystanti?  g.gif  Nuo ciklo vidurio? Nes jei veliau gal tiesiog jau buvo per velu?  g.gif

Na o man sendien tempa dar pakilo per viena padala ir FF vistik perbreze O linija  thumbup.gif  Na dabar ir as su FF sutinku.
Bet man idomu: ten zemiau atsirdo lentele su zaliais rutuliukais. virs tu rutuliuku grafoj zymima 0-3, 0-2, 0-1, 0, 0+1 ir ant galo oranzinis rutuliukas su uzrasu ""high score"" Ka tai reiskia????  g.gif
*

Ten ziuri kaip pataikei su ND ir kokios galimybes pastoti vertinant O diena ir ND.
0-3 tai trys dienos iki O, 0-2- dvi dienos, 0-1 viena diena, O- ovuliacijos diena, O+1 viena diena po O. tas dienas turejai ND ir score yra high- tai didele pastojimo tikimybe. (bet cia be jokiu garantiju smile.gif tik siaip ivertinimas)
Vijora
sveikos 4u.gif kylu po truputi biggrin.gif bet O dar nebrezia schmoll.gif lauksiu rolleyes.gif o sakykit,jei snd mano BT buvo 36,6 ir dar su maza pusyte,tai kaip rasyt,ar 36,6 ar jau 36,7?
ich
QUOTE(Vijora @ 2010 03 12, 15:33)
sveikos 4u.gif kylu po truputi biggrin.gif bet O dar nebrezia schmoll.gif lauksiu rolleyes.gif o sakykit,jei snd mano BT buvo 36,6 ir dar su maza pusyte,tai kaip rasyt,ar 36,6 ar jau 36,7?
*

Aga, man irgi idomu, siandien pvz buvo 37,1 ir puse, bet rasiau 37,1, nes kaip ir 37,2 nebuvo g.gif O gal galima rasyt 37,15 g.gif
BdB
Tahoe
didele uzuojauta... 4u.gif nuliudau su tavim kartu.... verysad.gif
As tavo vietoje, jei esi vln lekciau i raudonaji kryziu, ten manau priims ir apziures iskart! (bent jau mano pazystamai taip buvo, NT rode II, bet prasidejo mm, tai jai raudonajam kryziui padejo issaugoti zirniuka).

QUOTE(ich @ 2010 03 12, 13:38)
Aga, man irgi idomu, siandien pvz buvo 37,1 ir puse, bet rasiau 37,1, nes kaip ir 37,2 nebuvo g.gif O gal galima rasyt 37,15 g.gif
*

As rasau visas puses ir labai puikiai suzymi FF. mirksiukas.gif

Na vat o man matyt sis C bus nevaisingas, pradedu kristi schmoll.gif (nors vakar pries miega BT 37.5 buvo)

Plius jauciu artejancias mm, matyt reiks laukt po kokiu 3 dienu.

valiusiuke
Pas mane vis dar jokių mm požymių thumbup.gif
Vijora
QUOTE(ich @ 2010 03 12, 16:38)
*

pataisiau,pazymejau 36,63 ir viskas ok thumbup.gif tikiuosi ,tas skaiciukas antras po kablelio labai situacijos nekeis doh.gif nes kelis rytus buvo tos pusyte,o zymejau be jos unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(valiusiuke @ 2010 03 12, 17:07)
Pas mane vis dar jokių mm požymių  thumbup.gif
*

4u.gif
BdB
QUOTE(valiusiuke @ 2010 03 12, 14:07)
*

Linkiu, kad ir neatsirastu!!! thumbup.gif
Ingutevi
QUOTE(Vijora @ 2010 03 12, 15:33)
O dar nebrezia schmoll.gif lauksiu rolleyes.gif o sakykit,jei snd mano BT buvo 36,6 ir dar su maza pusyte,tai kaip rasyt,ar 36,6 ar jau 36,7?

Nubres irnesakyk.gif
Zymek kad ir 2 skaiciukus po kablelio ir bus viskas thumbup.gif
QUOTE(ich @ 2010 03 12, 15:38)
O gal galima rasyt 37,15

Galima. Ir fertilyje ir babyplane thumbup.gif

QUOTE(Pupushiukas @ 2010 03 12, 15:56)
Na vat o man matyt sis C bus nevaisingas, pradedu kristi  schmoll.gif (nors vakar pries miega BT 37.5 buvo) 
Plius jauciu artejancias mm, matyt reiks laukt po kokiu 3 dienu.
*

Dienine tempa nesiskaito schmoll.gif
Bet kol nera mm - tol yra viltis bigsmile.gif

QUOTE(valiusiuke @ 2010 03 12, 16:07)
Pas mane vis dar jokių mm požymių 

Laikykis thumbup.gif Spaudziu kumscius uz tave thumbup.gif
ich
*

Kaip faina, tikiuosi ir neatsiras bigsmile.gif mirksiukas.gif

QUOTE(Ingutevi @ 2010 03 12, 16:17)
Zymek kad ir 2 skaiciukus po kablelio ir bus viskas  thumbup.gif

Galima. Ir fertilyje ir babyplane  thumbup.gif
*

aciuks.gif
BdB
QUOTE(Ingutevi @ 2010 03 12, 14:17)
Dienine tempa nesiskaito  schmoll.gif
Bet kol nera mm - tol yra viltis  bigsmile.gif
*

zinau, kad nesiskaito smile.gif todel jau ir nebelaukiu II. Tik MB jau baisiai issigando, kad nevaisingas lotuliukas.gif

o cia tik pirmas bandymas rolleyes.gif
Tahoe
QUOTE(Monttana @ 2010 03 12, 14:12)
O kodel nenori gert dufastono??  unsure.gif  Nesu didele med. zinove, bet kazkur sm skaiciau, kad merginos net kaip prevencine priemone nuo persileidimo nuo Ov dienos gerdavo dufastona. O kada tu pradejai gert dufastona pries ana nesivystanti?  g.gif  Nuo ciklo vidurio? Nes jei veliau gal tiesiog jau buvo per velu?  g.gif

*

gaila, kad anksciau nebuvo su kuo pasikonsultuoti, nes zinociau, kad pradejus blankti NT II, dar yra galimybe su Duphastonu isgelbeti zirniuka.. dabar jau tos juosteles nezinau ar matyt, ar nematyt, beveik ne, nu bet suzirizakavu, geriu D - jei pramus, tai pramus, pasirodo, jis nekenkia, ir kai tik nustoji ji vartoti, jis jokiu pasekmiu nesukelia, tai man ramiau smile.gif

QUOTE(Pupushiukas @ 2010 03 12, 14:56)
Tahoe
didele uzuojauta...  4u.gif  nuliudau su tavim kartu....  verysad.gif
As tavo vietoje, jei esi vln lekciau i raudonaji kryziu, ten manau priims ir apziures iskart! (bent jau mano pazystamai taip buvo, NT rode II, bet prasidejo mm, tai jai raudonajam kryziui padejo issaugoti zirniuka).

*

Ne Vilniuj... bet ir pas mus priimamajame priima, kai buvo su praeitu nesivystanciu ir pradejau kraujuoti, dar nuvykus nestumas buvo gimdoje, bet nesivystantis, neatitiko savaites, israse duphastono, bet ji nebepadejo. Matomai, geriausiai D veikia, kai geriamas nuo O pradzio g.gif
linkur
sveikutes mirksiukas.gif

Tahoe 4u.gif

valiusiuke, laikau kumstukus uz tave 4u.gif

o as jau leidziuos zemyn verysad.gif
Bitute1977
Itariu,kad paklausiu kvailokai blush2.gif ,bet kaip jus manot,koks kiekis alkoholio(pvz.vyno) gali itakoti BT g.gif
gussste
QUOTE(Bitute1977 @ 2010 03 12, 18:27)
Itariu,kad paklausiu kvailokai blush2.gif ,bet kaip jus manot,koks kiekis alkoholio(pvz.vyno) gali itakoti BT g.gif
*

Nekvailokai, man irgi buvo iskiles toks klausimas biggrin.gif manau, kad taure vyno vakare tikrai neitakoja bt, bent taip tikiuosi blush2.gif
Gelyte13
QUOTE(gussste23 @ 2010 03 12, 19:46)
Nekvailokai, man irgi buvo iskiles toks klausimas biggrin.gif  manau, kad taure vyno vakare tikrai neitakoja bt, bent taip tikiuosi blush2.gif
*

negaliu komentuot, nes tokio daikto nevartoju smile.gif
Ingutevi
Apie alkoholi kalbate...
Manyciau cia kiekvienai asmeniskai reikia nuspresti. Buvo sioje temoje pokalbis, kad nuo 2 tauriu sampano isnesti turi.... Tai aisku - tada BT kis, man asmeniskai kitokio gerimo reiktu, kad keistu parodymus hihihi.gif
Zodziu kiekvienai savo 4u.gif
valiusiuke
Pas mane vis dar jokių mm požymių thumbup.gif su lyg kiekviena valanda nuotaika vis gerėja, bet nestuke.gif požymių irgi jokių g.gif
Ingutevi
QUOTE(valiusiuke @ 2010 03 12, 20:34)
Pas mane vis dar jokių mm požymių  thumbup.gif su lyg kiekviena valanda nuotaika vis gerėja, bet  nestuke.gif  požymių irgi jokių  g.gif
*

Na gal isigyk dar si vakara testuka....
As numirsiu is smalsumo belaukdama tavuju rezultatu...
auxxe
sveikutes, ziuriu kadangi su jusu tempais as nespejau net O sulaukti, o jos tikiuosi rytoj - poryt, tai kuriu dar 1 temute ir tikiuos, jog ji bus vaisinga blush2.gif
Nauja tema
Selva
QUOTE(Belissima @ 2010 03 12, 09:19)
labas rytas paneles,

Arba nebuvo O, arba ji buvo kazkur 54CD- kas reiskia, kad visiems NT dar per aksti wink.gif

QUOTE(gussste23 @ 2010 03 12, 09:25)
Ka reiskia kai nubrezia tuscia rutuliuka g.gif
*

Reiskia, kad BT gali buti netiksli, bet ja skaiciuoja.
QUOTE(Bitute1977 @ 2010 03 12, 09:35)
Taip,tu teisi,ivedziau 36.9 ir nebrezia,o daugiau dienu vesti neleidzia,taigi,nera ko eksperimentuoti,reikia kantrybes ir laukti mirksiukas.gif
*

Tai jau tikrai, siek tiek kantrybes 4u.gif

Tahoe, noreciau patarti, kad nestumo vystymosi nestebetum ryskejanciais/ blankstanciais NT- tai labai netikslu. Geriau jau hcg daryti, ziureti, kaip dauginasi. Na, tavo atveju, kadangi NT jau beveik, kaip sakai, neigiamas tai kas kita, bet ateiciai ir kitoms merginoms reikia pasakyti, kad per daug nestresuotu- juk tu NT yra ivairaus jautrumo, tas pats slapimas, priklausomai nuo to ka ir kiek gereme buna skirtingos koncentracijos, tad gali kartais nerysketi taip greitai, kaip mes norime.

Bet siaip tai labai gaila, kad zirniukui nepavyko uzsikabint verysad.gif Is tikruju, ne tik PRG gali buti reikalas- gal gleivine nepakankamai uzauga, gal tiesiog lasteles nebesidalina- nustoja vystytis, gal kas neteisingai/ iskreiptai vystosi- dar galime tik spelioti...

Beje, kurios ten merginos tokios trumpos 2 fazes? blink.gif Tai gali buti trukdis pastojimui. Mano 2 fazes neperilgiausios- bandau pasiilginti naturaliomis priemonemis, jei domina- tegul ji raso man i AZ.
Gelyte13
QUOTE(auxxe @ 2010 03 12, 21:02)
sveikutes, ziuriu kadangi su jusu tempais as nespejau net O sulaukti, o jos tikiuosi rytoj - poryt, tai kuriu dar 1 temute ir tikiuos, jog ji bus vaisinga  blush2.gif
Nauja tema
*

Is anksto dekoju uz temute smile.gif As ir tikiuosi, kad ji atnes daug daug pilvuku smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Selva @ 2010 03 12, 21:32)
Arba nebuvo O, arba ji buvo kazkur 54CD- kas reiskia, kad visiems NT dar per aksti wink.gif
Reiskia, kad BT gali buti netiksli, bet ja skaiciuoja.

Tai jau tikrai, siek tiek kantrybes  4u.gif

Tahoe, noreciau patarti, kad nestumo vystymosi nestebetum ryskejanciais/ blankstanciais NT- tai labai netikslu. Geriau jau hcg daryti, ziureti, kaip dauginasi. Na, tavo atveju, kadangi NT jau beveik, kaip sakai, neigiamas tai kas kita, bet ateiciai ir kitoms merginoms reikia pasakyti, kad per daug nestresuotu- juk tu NT yra ivairaus jautrumo, tas pats slapimas, priklausomai nuo to ka ir kiek gereme buna skirtingos koncentracijos, tad gali kartais nerysketi taip greitai, kaip mes norime.

Bet siaip tai labai gaila, kad zirniukui nepavyko uzsikabint  verysad.gif  Is tikruju, ne tik PRG gali buti reikalas- gal gleivine nepakankamai uzauga, gal tiesiog lasteles nebesidalina- nustoja vystytis, gal kas neteisingai/ iskreiptai vystosi- dar galime tik spelioti...

Beje, kurios ten merginos tokios trumpos 2 fazes?  blink.gif Tai gali buti trukdis pastojimui. Mano 2 fazes neperilgiausios- bandau pasiilginti naturaliomis priemonemis, jei domina- tegul ji raso man i AZ.
*

Aga pritariu del HCG tyrimo. Jis informatyviausias siuo atveju... nt vistiek negalim objektyviai ivertint... o is kraujo skaiciukai tiksliai parodys visa teisybe.

O del tu naturaliu II fazes ilginimo budu parasysiu- idomu visai smile.gif
ich
QUOTE(Selva @ 2010 03 12, 21:32)
Beje, kurios ten merginos tokios trumpos 2 fazes?  blink.gif Tai gali buti trukdis pastojimui. Mano 2 fazes neperilgiausios- bandau pasiilginti naturaliomis priemonemis, jei domina- tegul ji raso man i AZ.
*

Parasyk cia, manau daug kam idomu blush2.gif 4u.gif
irute1984
Ale jus ir greitos vos speju skaityti ka parasete, o jau nauja temute wink.gif
Delena
Merginos, gal galite man padeti. As neatsimenu kaip fertiliti pazymeti paciai ovuliacijos diena verysad.gif .
Papildyta:
QUOTE(Delena @ 2010 03 12, 23:09)
Merginos, gal galite man padeti. As neatsimenu kaip fertiliti pazymeti paciai ovuliacijos diena  verysad.gif .
*

Oi jai isejo padaryti
Eglute;)
*

linkiu nesulaukti 4u.gif
Tahoe
Labas rytas,

Valiusiuke, gal kokiu geru naujienu?? bigsmile.gif

Na va, o as ateinu su nauja pradzia ir naujomis viltimis 4u.gif help.gif kodel man rodo, kad "chart not updated:??? blink.gif

2 klausimukai jums, mergytes:
1. Geriau vakar Duphastona, del to siandien BT 36.9 (nrs turetu buti kzk 36.3), ta D reikia zymeti i vakar ar siandien diena, kad FF tos BT nelaikytu tikslinga? O gal geriau visai nuimti? Na, nuimti bet kada galesiu cool.gif
2. Ar galime si cikla ir toliau planuoti, ar reikia menesi palaukti, nes visgi zirniukas buvo implantavesis g.gif As pati mastau, kad jeigu nebuiau skubejusi su NT, ir buciau dariusi ji tarkim tik vakar, pamatyciau I, ir manyciau, jog tiesiog mm velavo, taigi toliau sau issisiepusi planuociau. Kaip jus manote?

QUOTE(Selva @ 2010 03 12, 20:32)
Bet siaip tai labai gaila, kad zirniukui nepavyko uzsikabint  verysad.gif  Is tikruju, ne tik PRG gali buti reikalas- gal gleivine nepakankamai uzauga, gal tiesiog lasteles nebesidalina- nustoja vystytis, gal kas neteisingai/ iskreiptai vystosi- dar galime tik spelioti...

*

O kaip nustato, kad gleivine per plona? As kazkodel taip pat sito varianto neatmetu g.gif Ar yra kokie tyrimai tam nustatyti?

QUOTE(Delena @ 2010 03 12, 22:13)
Merginos, gal galite man padeti. As neatsimenu kaip fertiliti pazymeti paciai ovuliacijos diena  verysad.gif .
Papildyta:
Oi jai isejo padaryti
*

Ir kap gi? bigsmile.gif Dauguma musu laukiame kol FF pats nubres O linija pagal visus pozymius, o tai atsitinka kai BT po O laikosi pakilusi ne maziau kaip 3 dienas.
Ingutevi
Labas rytelis bigsmile.gif

QUOTE(Tahoe @ 2010 03 13, 08:17)
1. Na va, o as ateinu su nauja pradzia ir naujomis viltimis  4u.gif  help.gif kodel man rodo, kad "chart not updated:???  blink.gif

2 klausimukai jums, mergytes:
1. Geriau vakar Duphastona, del to siandien BT 36.9 (nrs turetu buti kzk 36.3), ta D reikia zymeti i vakar ar siandien diena, kad FF tos BT nelaikytu tikslinga? O gal geriau visai nuimti? Na, nuimti bet kada galesiu  cool.gif
2. Ar galime si cikla ir toliau planuoti, ar reikia menesi palaukti, nes visgi zirniukas buvo implantavesis  g.gif  As pati mastau, kad jeigu nebuiau skubejusi su NT, ir buciau dariusi ji tarkim tik vakar, pamatyciau I, ir manyciau, jog tiesiog mm velavo, taigi toliau sau issisiepusi planuociau. Kaip jus manote?
O kaip nustato, kad gleivine per plona? As kazkodel taip pat sito varianto neatmetu  g.gif Ar yra kokie tyrimai tam nustatyti?
Ir kap gi?  bigsmile.gif  Dauguma musu laukiame kol FF pats nubres O linija pagal visus pozymius, o tai atsitinka kai BT po O laikosi pakilusi ne maziau kaip 3 dienas.
*

1. Pradzioje gaudyk 4u.gif naujam sekmingam ciklui 4u.gif
2.
1 Del duphastono -fertiliui pofig kada ji geri. Jis mato BT pakilima ir brezia O, visai nesirupindamas, kad greiciausiai nuo sugerto progesterono ta BT pakilo. Sitas dalykas ismegintas irnesakyk.gif
Taip, kad jokio tikslo kazka grafike keitalioti, delioti. Surasyk tiksliai viska ka naudojai ir ka pamatei.
2. Del sio ciklo planavimo - tai manyciau ziurek i savijauta, na ir pas gine gal apsilankyk, ziurek ka ji sakys.
3. Gleivines stori ziuri su vaginaliniu echoskopu. Tai daro ne visi gydytojai. Ne visiems pakanka igudziu, o ir aparatura ne visi turi tikslia unsure.gif
4. Galima nubrezti paciai. Gal Delena parasys ax.gif as niekada to nedariau, tai tiesiog neieskojau kur. Nubrezia pacios merginos dazniausiai kai gydytojos echo patvirtina, kad butent ta diena O.
Papildyta:
Radau ir as kaip nusibrezti paciai O linija, tada ji buna melyna
Analysis >> Tuning/ Override>> Detector Manual Override - oten isisrasot ciklo diena, kuria jusu manymu vyko O, na ir horizontalios linijos galima isivesti reiksme 4u.gif
Gelyte13
QUOTE(Tahoe @ 2010 03 13, 08:17)
Labas rytas,

Valiusiuke, gal kokiu geru naujienu??  bigsmile.gif

Na va, o as ateinu su nauja pradzia ir naujomis viltimis  4u.gif 
2. Ar galime si cikla ir toliau planuoti, ar reikia menesi palaukti, nes visgi zirniukas buvo implantavesis  g.gif  As pati mastau, kad jeigu nebuiau skubejusi su NT, ir buciau dariusi ji tarkim tik vakar, pamatyciau I, ir manyciau, jog tiesiog mm velavo, taigi toliau sau issisiepusi planuociau. Kaip jus manote?
O kaip nustato, kad gleivine per plona? As kazkodel taip pat sito varianto neatmetu  g.gif Ar yra kokie tyrimai tam nustatyti?

*

Labas rytas smile.gif

Pirmiausia linkiu sekmes naujame cikle 4u.gif

Del planavimo- nu tikrai priklauso nuo savijautos. O daktaru nuomones skirtingos. Man po paskutinio tokio dydzio persileidimo leido planuot iskarto. Bet kaip supratau mm tau dar neatejo? Tada reikia butinai pas gine nueit.
Tahoe
QUOTE(Gelyte13 @ 2010 03 13, 09:01)
Labas rytas smile.gif

Pirmiausia linkiu sekmes naujame cikle  4u.gif

Del planavimo- nu tikrai priklauso nuo savijautos. O daktaru nuomones skirtingos. Man po paskutinio tokio dydzio persileidimo leido planuot iskarto. Bet kaip supratau mm tau dar neatejo? Tada reikia butinai pas gine nueit.
*

Aciu aciuks.gif

Atejo atejo mm, viskas normaliai. Tik kazkodel liniuote rodo "Not updated" ir nezinau ka daryti unsure.gif verysad.gif
Kai tik baigsis mm, nueisiu pas gine smile.gif
Gelyte13
QUOTE(Tahoe @ 2010 03 13, 10:19)
Aciu aciuks.gif

Atejo atejo mm, viskas normaliai. Tik kazkodel liniuote rodo "Not updated" ir nezinau ka daryti  unsure.gif  verysad.gif
Kai tik baigsis mm, nueisiu pas gine smile.gif
*

hmm keistai raso. O kaip tu ivedinejai naujas mmm? kaip visada. Nes realiai pazymejus mmm (isskyrus spotting) turetu pradet nauja grafika.
Kristiandra
Sveikos, planuotojos-matuotojos. 4u.gif
Griztu pas jus paskui Tahoe. Pradedu ir as nauja lapa – neilgai galėjau pasidžiaugti II, o vakar 8d.po velavusiu mmm – prasidėjo negerumai. Viena paguoda, kad taip mažai laiko buvo – netaip kaip pastarąjį -10sav. Pas mane irgi gal su isitvirtinimu kiaušinėlio negerai...nors as geriau Duph nuo 3DPO, o kai buvau pas gine 12 CD (beveik prieš O, tai ji dare vaginalini echo ir sake – gleivine labai grazi, triju sluoksniu...turbut visti reiks ir vyro spermiukus žiūrėt...
Tik labai keista, bet BT laikosi 37,0-37,1. Bet cia turbūt nuo Duphastono, nes vakar gine sake 4 tabl.isgert (va jis arba sulaiko, arba padeda pramušt), tai turbut tai ir pakele BT. Kiek suprantu šiandien jau nebereikia jo gert...
Man irgi tas pats klausimas iskilo – ar si ciklą praleisti ar kaip, na, zinoma, jei jis bus normalus... g.gif
Oi kad prirašiau – tiek susikaupe buvo...
blush2.gif
Tahoe
QUOTE(Gelyte13 @ 2010 03 13, 09:28)
hmm keistai raso. O kaip tu ivedinejai naujas mmm? kaip visada. Nes realiai pazymejus mmm (isskyrus spotting) turetu pradet nauja grafika.
*

Fuuu, kazka radau karsta.gif
Rodo smile.gif man susisviete, kad siandien 7dienis laugh.gif
Bitute1977
QUOTE(Ingutevi @ 2010 03 12, 20:34)
Apie alkoholi kalbate...
Manyciau cia kiekvienai asmeniskai reikia nuspresti. Buvo sioje temoje pokalbis, kad nuo 2 tauriu sampano isnesti turi.... Tai aisku - tada BT kis, man asmeniskai kitokio gerimo reiktu, kad keistu parodymus hihihi.gif
Zodziu kiekvienai savo  4u.gif
*

na taip,ko gero,kiekvienai individualiai g.gif mane ir nuo 2 buteliu sampano nest nereiketu lotuliukas.gif
http://www.babyplan.ru/profile/66945
Tahoe
QUOTE(Kristiandra @ 2010 03 13, 09:31)
Tik labai keista, bet BT laikosi 37,0-37,1. Bet cia turbūt nuo Duphastono, nes vakar gine sake 4 tabl.isgert (va jis arba sulaiko, arba padeda pramušt), tai turbut tai ir pakele BT. Kiek suprantu šiandien jau nebereikia jo gert...
Man irgi tas pats klausimas iskilo – ar si ciklą praleisti ar kaip, na,  zinoma, jei jis bus normalus... g.gif
*

As ir nebuvau pabegusi is BT temutes tongue.gif tai ir grizti labai toli nereikejo smile.gif
Balioncikas tau 4u.gif Ziuriu, vienoda situacija pas mus, pas mane praeita karta persileidimas ivyko 8-9sav del nesivystancio. O dabar irgi labai dziaugiuosi, kad netempe taip ilgai, o viskas "susitvarke" gana greit.
Pas mane irgi BT siandien 36.9, nes vakar 2tabl. D isgeriau - turetu susireguliuoti.

Na, nezinau, mano nuotaika, tai siandien puiki -nemoku ilgai liudeti - toliau matuosiu BT, bresiu grafikus, aiskinsiuos priezastis - viskas bus gerai thumbup.gif

Valiusiuke, o NT nedarei?
valiusiuke
Labas rytas 4u.gif Tahoe ir Kristiandra 4u.gif 4u.gif O pas mane mm dar nėra, bet įtariu tikrai ateis, nes atsikėliau su tokiu apsunkusiu pilvuku doh.gif o ir BT pasislinko žemyn unsure.gif
Tahoe
QUOTE(valiusiuke @ 2010 03 13, 09:40)
Labas rytas  4u.gif  Tahoe ir Kristiandra  4u.gif  4u.gif  O pas mane mm dar nėra, bet įtariu tikrai ateis, nes atsikėliau su tokiu apsunkusiu pilvuku  doh.gif o ir BT pasislinko žemyn  unsure.gif
*

Nedidelis tas tavo pakritimas irnesakyk.gif
valiusiuke
QUOTE(Tahoe @ 2010 03 13, 09:43)
Nedidelis tas tavo pakritimas irnesakyk.gif
*

Na lauksim toliau kas bus mirksiukas.gif bet vistiek be kokio pirmadienio ar antradienio NT nesidarysiu schmoll.gif labai jau baisu pamatyt ne tą ką norisi
Tahoe
QUOTE(valiusiuke @ 2010 03 13, 09:46)
Na lauksim toliau kas bus  mirksiukas.gif bet vistiek be kokio pirmadienio ar antradienio NT nesidarysiu  schmoll.gif  labai jau baisu pamatyt ne tą ką norisi
*

Na ir gerai, aisku, kam save nervinti cool.gif jeigu jau nestuke.gif , tai ar siaip ar taip nieko nepakeisi wink.gif
valiusiuke
QUOTE(Tahoe @ 2010 03 13, 09:50)
Na ir gerai, aisku, kam save nervinti  cool.gif jeigu jau  nestuke.gif , tai ar siaip ar taip nieko nepakeisi wink.gif
*

Būtent thumbup.gif
Kristiandra
[quote=Tahoe,2010 03 13, 10:40]

Na, nezinau, mano nuotaika, tai siandien puiki -nemoku ilgai liudeti - toliau matuosiu BT, bresiu grafikus, aiskinsiuos priezastis - viskas bus gerai thumbup.gif

Pritariu drinks_cheers.gif tik pilva ziauriai skauda, doh.gif o tau normalios mmm?man tai siaippaketuke beveik nieko ner, tik kai i tualeta nueinu - tai tokie kresuliukai iskrenta ir viskas, ner to tekancio g.gif
tik noriu, kad sis ciklas butu normalus smile.gif

O visoms mergytems - sekmes 4u.gif

Valiusiuke, ir as dabar neskubeciau - vieni nervai tie NT - kiek prigadinau - tai ryskesnis, tai blankesnis... doh.gif
Ingutevi
QUOTE(valiusiuke @ 2010 03 13, 10:40)
O pas mane mm dar nėra, bet įtariu tikrai ateis, nes atsikėliau su tokiu apsunkusiu pilvuku  doh.gif o ir BT pasislinko žemyn 

Cia dar ne zemyn slinkimas, tik pasvyravimas mazutis bigsmile.gif
Spaudziu kumscius uz tave toliau thumbup.gif

QUOTE(Kristiandra @ 2010 03 13, 10:54)
.....

4u.gif Balioncikas tau ir kad sekantis ciklas butu laimingas 4u.gif
evelinute
labukas smile.gif

pas mane eilinė pabaiga.. cool.gif
Bitute1977
[quote=Kristiandra,2010 03 13, 10:54]
[quote=Tahoe,2010 03 13, 10:40]

Pritariu drinks_cheers.gif tik pilva ziauriai skauda, doh.gif o tau normalios mmm?man tai siaippaketuke beveik nieko ner, tik kai i tualeta nueinu - tai tokie kresuliukai iskrenta ir viskas, ner to tekancio g.gif
tik noriu, kad sis ciklas butu normalus smile.gif

O visoms mergytems - sekmes 4u.gif

Valiusiuke, ir as dabar neskubeciau - vieni nervai tie NT - kiek prigadinau - tai ryskesnis, tai blankesnis... doh.gif
*

[/quote]
taip,taip,neskubekit mergaites su tais NT,su pirmaja nesekiau visai kazkaip nei BT nei OT nedariau,palikau viska likimo valiai,nes su pirmu vyru buvau 12 m.pragyvenusi ir nieko nebuvo schmoll.gif ,issiskyriau,atsirado kita meile ir ka manysit,kai jau nutarem nesisaugoti,is pirmo men.ir pavyko thumbup.gif ir kai jau neatejo mmm kokias 5 dienas,pasidariau per tecio gimtadieni NT ir pamaciau tokius jau II riebius,kad net apsiblioviau,tokie pat riebus ir dabar pasiliko,kartais pasiziuriu vis ir taip gera pasidaro prisiminus ax.gif ,taip kad tikrai negadinkit nerviuku,ju ir kantrybes dar prireiks auginant leliu:mirksiukas:
P.S atleiskit,kad gal ne i tema truputi blush2.gif
http://www.babyplan.ru/profile/66945
Tahoe
QUOTE(Bitute1977 @ 2010 03 13, 10:13)
taip,taip,neskubekit mergaites su tais NT,su pirmaja nesekiau visai kazkaip nei BT nei OT nedariau,palikau viska likimo valiai,nes su pirmu vyru buvau 12 m.pragyvenusi ir nieko nebuvo schmoll.gif ,issiskyriau,atsirado kita meile ir ka manysit,kai jau nutarem nesisaugoti,is pirmo men.ir pavyko thumbup.gif  ir kai jau neatejo mmm kokias 5 dienas,pasidariau per tecio gimtadieni NT ir pamaciau tokius jau II riebius,kad net apsiblioviau,tokie pat riebus ir dabar pasiliko,kartais pasiziuriu vis ir taip gera pasidaro prisiminus ax.gif ,taip kad tikrai negadinkit nerviuku,ju ir kantrybes dar prireiks auginant  leliu:mirksiukas:

*

Man mm kaip ir normalios, nieko kitokio negu iprastai rolleyes.gif Dar pirma diena, nedaug, tai negaliu pasakyti, bet irgi kresuliukai varo.

Del NT gadinimo sutinku. Bet siaip pati dziaugiuosi, ad anksti pasidariau, nes suzinojau, kad kazkas netaip, priesingu atveju galvociau, kad tiesiog mm veluoja, nebuciau suzinojusi kad II buvo smile.gif taigi, manau man ankstyvas NT gadinimas dave naudos smile.gif Nors tai kainavo ojojoj kiek nervu doh.gif
ich
Sveikos, mergytes smile.gif
Tahoe, Kristiandra linkiu sekmingo ciklo 4u.gif 4u.gif

As siandien su klausimu: miegojau daugiau nei 6 val, bet iki BT matavimo reikejo trumpam nakti isvaziuot, tai gavosi ne 3 val nenutraukiamo miego, o realiai kokios 2 val doh.gif Ka nors FF zymeti? tai galejo itakoti BT?
Tahoe
QUOTE(ich @ 2010 03 13, 10:21)

As siandien su klausimu: miegojau daugiau nei 6 val, bet iki BT matavimo reikejo trumpam nakti isvaziuot, tai gavosi ne 3 val nenutraukiamo miego, o realiai kokios 2 val  doh.gif Ka nors FF zymeti? tai galejo itakoti BT?
*

gal uzdek "sleep deprived" ir tegu buna baltas tas rutuliukas wink.gif
Kristiandra
QUOTE(Tahoe @ 2010 03 13, 11:19)

Del NT gadinimo sutinku. Bet siaip pati dziaugiuosi, ad anksti pasidariau, nes suzinojau, kad kazkas netaip, priesingu atveju galvociau, kad tiesiog mm veluoja, nebuciau suzinojusi kad II buvo smile.gif taigi, manau man ankstyvas NT gadinimas dave naudos smile.gif Nors tai kainavo ojojoj kiek nervu  doh.gif
*

O pas tave kokia graujo grupe?"-" ar "+" ? mano "-" kaip su tais antikuniais?juk cia kaip bebutu - persileidimas ivyko...nors buvo tik 4sav.ir 5dienos...nu reiks gines paklaust g.gif

QUOTE(ich @ 2010 03 13, 11:21)
tai galejo itakoti BT?
*

Tikrai galejo tureti itakos
SuperMama
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.