Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: BT matavimas
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Nėštumo planavimas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
auxxe

Sveikos atvykusios į BT matavimo temą!
user posted image

BT - Bazinė temperatūra
NT - nėštumo testas
CD - ciklo diena
mm arba mmm - turim omeny mėnesines
DPO - kiek dienų po ovuliacijos
O - Ovuliacija
OT - ovuliacijos testas
TB - tavo brangusis arba vyras
ND - "namų darbai", arba kitaip - lytiniai santykiai
HCG tyrimas - kraujo tyrimas, nustatyti ar yra nėštumas ar ne, parodo net ir labai ankstyvą nėštumą.

Trumpas atskirų hormonų veikimo paaiškinimas:

GnRH (Gonadotropin releasing hormone) - gonadotropinus atpalaiduojantis hormonas.GnHR poveikyje iš hipofizės išsiskiria FSH and LH.
FSH (Follicle stimulating hormone)–folikulus stimuliuojantis hormonas. FSH yra gaminamas hipofizėje. Jis stimuliuoja folikulų augimą, kuriuose bręsta kiaušialąstės.
LH (Luteinizing hormone)– liuteinizuojantis hormonas. LHyra gaminamas hipofizėje. Jo poveikyje įvyksta ovuliacija.
Prolaktinas (Prolactine) - gaminamas hipofizėje, veikia krūtis ir kiaušides. Prolaktinas sąlygoja krūtų augimą nėštumo metu ir stimuliuoja pieno gamybą po gimdymo. Per didelė prolaktino sekrecija gali sutrikdyti ovuliaciją.
Estradiolis (Estradiol) - gaminamas kiaušidėse. Estradiolis stimuliuoja gimdos gleivinės augimą mėnesinių ciklo metu. Aukšta estradiolio koncentracija mėnesinių ciklo viduryje sąlygoja LH sekrecijos suintensyvėjimą dėl kurio įvyksta ovuliacija.
Progesteronas (Progesterone)- gaminamas kiaušidėse. Progesteronas kartu su estradioliu paruošia gimdos gleivinę apvaisinto kiaušinėlio implantacijai. Nėštumo metu progesteronas slopina gimdos susitraukimus.
Androgenai (Androgenes) – gaminami kiaušidėse ir antinksčiuose. Nuo jų priklauso plaukuotumas ir lytinis potraukis. Padidėjusi androgenų sekrecija sutrikdo ovuliaciją.
hCG (human chorion gonadotropin)– žmogaus chorioninis gonadotropinas. HCG gaminamas placentoje ir veikia kaip nėštumą palaikantis hormonas. Šis hormonas yra tiriamas siekiant nustatyti nėštumą. Mėnesinių metu kiaušidėse yra keletas - keliolika mažų folikulų. Kiekviename jų yra nesubrendęs kiaušinėlis. Hipofizė išskiria hormoną FSH, kurio poveikyje folikulai auga kol išsivysto vienas, dominuojantis, apie 20 mm diametro, folikulas. Kai folikulas subręsta, yra išskiriamas ovuliaciją stimuliuojantis hormonas LH.
user posted image

Papildoma naudinga informacija:

Temperatūra iki pakilimo vadinama 1 faze, o po ovuliacinio pakilimo - 2 faze. 2 fazėje temperatūra pakilusi laikosi iki mėnesinių, o mėnesinių dieną ji pakrinta, arba krinta palaipsniuj kelios dienos iki mėnesinių.
2 fazė paprastai būna vienodo ilgio, blogiausiu atveju su 2 dienų paklaida, o ovuliacijos diena gali kisti priklausomai nuo ciklo reguliarumo.
Temperatūros pakritimu skaitoma kai temperatūra pakrinta bent 0,2 laipsnio. Taip pat ir su temperatūros pakilimu.
Lytinius santykius nebūtina užtaikyti ovuliacijos dienai, spermiukai moters organizme vidutiniškai išgyvena 3 dienas.

Pastojimo tikimybė pagal lytinius santykius iki/po temperatūros pakilimo:

user posted image

Svarbu: 5-11 DPO gali būti implantacinis pakritimas - kai temperatūra pakrinta 0,2 laipsnio ar daugiau, o vėliau vėl pakyla. Implantacinis pakritimas nereiškia kad įvyko implantacija, o implantacinio pakritimo nebuvimas nereiškia kad implantacijos nebuvo. Tai reiškia kad jei buvo pakritimas, ciklas nebūtinai baigsis II juostelėm, o jei pakritimo nėra - nebūtinai nėra nėštumo.

BT grafikų pildymas anglų kalba
Gali būti, kad reikės pakvietimo registruojantis, tai paprašykite jau ten esančių narių, kad išsiųstų į elektroninį paštą

GRAFIKĖLIAI RUSŲ KALBA

Užsiregistruokite ir suvedinėkite temperatūrą kiekvieną dieną. Taip pat naudinga žymėti išskyras bei ND. Jei darote OT - taip pat pažymėkite kada bus teigiamas.

PATALPINTI GRAFIKIUKĄ KAIP PAVEIKSLĄ TIESIAI IŠ FERTILYFRIEND ARBA BABYPLAN NEPAVYKS,
REIKIA JĮ PIRMA ĮKELTI Į INTERNETINI ALBUMĄ IR Į FORUMĄ KELTI KAIP PAVEIKSLIUKĄ!
taip pat nekopijuokite adreso laukelio, nes irgi nerodys

*Norint išsaugoti grafiką reikia:
1. užeik ant grafiko su pele. paspausk dešinį pelės klavišą- išlys lentelė, eilutė "įrašyk paveikslą kaip..". paspausk ant tos eilutės. tavo grafikas atsidurs tavo kompe "mano paveikslėliai.
2. surink www.radikal.ru
3. ten rasi iškart viršuj lietuvišką žodį "parinkti". eini ant jo. ir viršuj atsidaryk langelį "my pictures" arba mano paveikslėliai.
4. tada atsivers tavo visos nuotraukos, spaudi ant savo grafiko. ir ant žodžio "atidaryti".
tada ant žodžio mėlynam fone "zagrūzit".
5. atsivers tavo grafikas. apačioj randi aštuntą adreso eilutę, ją nukopijuoji.
6. nukopintą adresą įkelk čia.

*norėdama, kad tavo liniuotę matytų visi, kelinta tau CD ir kiek tau DPO turi daryti taip :
kai parašai žinutę forume prieš skelbdama žinutę paspausk varnelę ant "ijungti parašą?"

Kaip įkelti grafiką per nuorodą:
1) Fertilityfriend: virš kalendoriaus spausti Home Page Setup ir nukopijuoti ten rodomą nuorodą. Pirmą kartą paspaudus reikia spausti Save kad nuoroda susikurtų.
2) Bablyplan: pase pasirinkti otkryt dlia vseh. Tada virš lentelės kopijuoti nuorodą.

Kuo daugiau NT su rezultatais
user posted image
irute1984
Grazus musu nauji namuciai thumbup.gif
svetla
Sveikos mergaites..labai grazus namuciai wink.gif
idedu savo BT siandienos:
http://www.babyplan.ru/profile/69942

siandien dar planuoju testuka darytis..kazkaip atrodo o gal susapnavau smile.gif
siaip krutine kol kas nera skaudi..nu gal kazka pajuntu keisto...bet ne taip kaip su pirmuoju nestuke.gif

laukiu nesulaukiu kada pas gine...
pipima
sveikos, nesupykit,jei aš pasirodysiu kaip kokia neišmanėlė, bet man jau kuris laikas labai jau mistiškai atrodo tas pakilusios temperatūros simptomas, kaip nėštumo požymis, nes pvz aš tada laukčiaus kiekvieną mėn..na gal kas antrą,bet esmės tai nekeičia smile.gif. Man po mm praėjus porai savaitėlių ji visada pakyla ir laikos iki kitų mm.Būna nuo 37 iki 37.4.Krūtinė padidėja šauniai, maudžia,tempia,šonai skauda..Visi nėštumo požymiai ir taip jau kokie 3-4 metai..smile.gif

Ingutevi
QUOTE(pipima @ 2010 03 04, 20:24)
sveikos, nesupykit,jei aš pasirodysiu kaip kokia neišmanėlė, bet man jau kuris laikas labai jau mistiškai atrodo tas pakilusios temperatūros simptomas, kaip nėštumo požymis, nes pvz aš tada laukčiaus kiekvieną mėn..na gal kas antrą,bet esmės tai nekeičia smile.gif. Man po mm praėjus porai savaitėlių ji visada pakyla ir laikos iki kitų mm.Būna nuo 37 iki 37.4.Krūtinė padidėja šauniai, maudžia,tempia,šonai skauda..Visi nėštumo požymiai ir taip jau kokie 3-4 metai..smile.gif
*

naturalu pora savaiciu po mm - tai antroji (II) ciklo faze mirksiukas.gif Po ovuliacijos pakyla BT ir pasilaiko iki mm, arba iki 2.gif
Selva

QUOTE(Monttana @ 2010 03 04, 16:00)
Katik aptikau tasiu isskyru  unsure.gif  Tai jei neklystu jos vadinasi egg whiter?  g.gif  Alia vaisingos ar ne?  rolleyes.gif  Seip iki ovuliacijos man dar tolokai, bet kas ten zino  ax.gif  reiks gal OT pagadinti, paziuret ar ka parodys  g.gif  O seip ND ryte savo malonumui buvo atlikti  sokiai.gif  biggrin.gif
*

Panasu, kad tai eggwhite- vaisingiausios isskyros. Jos gali prasideti net savaite iki O, tad manau ne per anksti tikrai- kaip tik dar geriau- dabar tokioj terpej spermiuaigali isgyventi kelias dienas, nera nuzudomi. Pats laikas pradeti zaisti su OT.
Selva
QUOTE(pipima @ 2010 03 04, 18:24)
*

Pakilusi BT yra ne nestumo, o ovuliacijos pozymis mirksiukas.gif Jei BT issilaiko auksta 18DPO ir nera mm galima manyti, kad jau nestuke.gif
daivutyte
QUOTE(Selva @ 2010 03 04, 16:19)
Pakilusi BT yra ne nestumo, o ovuliacijos pozymis  mirksiukas.gif Jei BT issilaiko auksta 18DPO ir nera mm galima manyti, kad jau  nestuke.gif
*

na jus ir greitos, as vos spejau pasisakyt senoj temoj ziuriu jau ir nauja atsirado!
valiusiuke
Labas rytas 4u.gif O aš kokia tai šalta motera šį ciklą biggrin.gif
Gelyte13
Labas rytas! Registruojuosi naujoj labai grazioj temutej- linkiu visoms kad si atnestu dar daugiau lauktu II smile.gif

O as kylu kol kas blush2.gif
Flora7
QUOTE(Flora7 @ 2010 03 05, 09:57)
Labutis mergaitės,
Tikiuosi, kad neišgrūsit manęs lauk..., kad taip tiesiai prie reikalo ašsmile.gif gal galit pakomentuoti grafikėlį? Būčiau labai dėkinga... blush2.gif  4u.gif

user posted image
*

na, va...užbaigiau jūsų namučius blush2.gif tad perkraustau savo paklausimą į naują temelę 4u.gif
Chenelle
Aciu uz naujus namucius user posted image
pipima
ačiū visom už paaiškinimus 4u.gif

Chenelle
QUOTE(Flora7 @ 2010 03 05, 10:10)
na, va...užbaigiau jūsų namučius  blush2.gif tad perkraustau savo paklausimą į naują temelę 4u.gif
*

grazus grafikelis tin ND mazoka ax.gif
Bitute1977
Labas visoms 4u.gif ,tikiuosi,kad dauguma greitu laiku busim nestuke.gif
http://www.babyplan.ru/profile/66945
Eglute;)
Labukas

auxxe te balioncika uz grazia trioba 4u.gif

nu as tai pikta kaip ragana, jauciu nieko nesigaus man su tuo temp matavimu, mazius sianakt kaip padukes kelesi, o as dar nakti ji maitinu doh.gif
nezinau nei ka daryt.

reikia butinai 3 val normalaus miego ane?
Flora7
QUOTE(Chenelle @ 2010 03 05, 10:58)
grazus grafikelis tin ND mazoka  ax.gif
*

Ačiū 4u.gif
pagal mane tai O turėjo būti ne 16 cd, bet 14 kažkur. Pagal gydytoją irgi...užtai tos dienos ir buvo išnaudotos... blush2.gif kitos nežymėtos... bet toji programa nubrėžė 16 dieną...
Tiesą sakant, čia net ne mano grafikėlis...o draugės, jau ,,kartu planuojam" pusmetį... ax.gif Aš jai padedu žymėti ir analizuoti...bet, pritrūksta žinių, tai viena forumietė, pasiūlė kreiptis pas jus. Ačiū, kad priimat 4u.gif
auxxe
Flora7 mano manymu neblogas grafikelis, O ivykusi, ND buve pagal visas teorijas padidinantys sansus pasigauti mergyte blush2.gif hihihi.gif ir belieka tiketis, jog pabaiga bus II. galima jau bus NT pradeti gadinti..
Papildyta:
Flora7 na keik as suprantu, tai 14 negalejo vykti, nes yra BT pakilimas.. nebent butu kalbama apie 13.. gaila drauge isskyru nezymi ir nestebi, butu aiskiau. kokio ilgio pas drauge ciklai? siaip idomu ka FF breztu g.gif
Flora7
QUOTE(auxxe @ 2010 03 05, 11:06)
Flora7 mano manymu neblogas grafikelis, O ivykusi, ND buve pagal visas teorijas padidinantys sansus pasigauti mergyte  blush2.gif hihihi.gif  ir belieka tiketis, jog pabaiga bus II. galima jau bus NT pradeti gadinti..
*

Ačiū labai, nes aš kaip kvailė irgi pamačius tokią BT, kurios nebūdavo pas ją....pradėjau džiaugtis... tai dabar bijau, kad nebūčiau jai labai didelę viltį suteikusi. Pradžioje ji gėrė kažkokius ovuliaciją stiprinančius ar pan. blush2.gif nelabai tuo klausimu nusimanau blush2.gif bet sakau, gal bus užkibę...
Jei O vyko ne 16 dieną, o kaip manau 14 dieną, tai db būtų jau 12 diena po O. O jai mmm pareidavo apie 11 dieną po O. Jetus... taip jaudinuosi, kaip kad savo laukčiau blush2.gif doh.gif užtai ir kreipiausi į jus smile.gif Dėkoju, kad pakomentavot wink.gif
Papildyta:
QUOTE(auxxe @ 2010 03 05, 11:12)
Flora7 mano manymu neblogas grafikelis, O ivykusi, ND buve pagal visas teorijas padidinantys sansus pasigauti mergyte  blush2.gif hihihi.gif  ir belieka tiketis, jog pabaiga bus II. galima jau bus NT pradeti gadinti..
Papildyta:
Flora7 na keik as suprantu, tai 14 negalejo vykti, nes yra BT pakilimas.. nebent butu kalbama apie 13.. gaila drauge isskyru nezymi ir nestebi, butu aiskiau. kokio ilgio pas drauge ciklai? siaip idomu ka FF breztu g.gif
*

na, jo, 13 smile.gif aš, kaip ir ji tokios ir žinovės...apie gleives nei aš nei ji nesuprantam sad.gif užtai minimaliai žymi ji... Vidutiniškai ciklas pas ją 26-27 c.d.
auxxe
Flora7 na jei O jai buvo 13 diena, tai labai jau saunus grafikelis ir dar jei sakai, kad Ii faze pas ja 11 DPO, tai tikrai didelis procentas, kad ji jau nestuke.gif siaip jei turint jautriu NT, tai galima jau pabandyti ir pagadinti.. nes pagal tada gines nustatyta O tai jau tikrai rodytu, o pagal programos O irgi yra tikimybe, kad jau vaiduokliautu.. na, o jei yra kantri, tai tegu lukteri iki rytojaus, nes sakai jos II faze 11 dienu ir bus viskas aisku wink.gif
Tahoe
Sveikos,

Auxxxe, saunus namuciai, reik tiketis BT matavimas, stebejimas, komentavimas pabers kruva nestukiu bigsmile.gif

Flora7, man atrodo FF gerai nubreze O, nes butent ta diena BT pakilo nemazu intervalu. Nors, jeigu ciklas 26-27 dienos, tai galejo buti ir 13CD.... Pas mane irgi ciklas 26-27d, tai man O vyksta 11-13CD. As, kad man butu aiskiau, tai pildau BT FF ir BP, kartais ju "nuomones" issiskiria O klausimu biggrin.gif

Merginos, o ka reiskia tas menuliukas pas kai kurias BP? Pas mane tokio nebuna g.gif

Eglute, tikrai reiketu bnt 3val nepertraukiamo miego, bet jeigu neiseina, zymek, kur yra "specifics", ten yra toks langelis "Sleep deprived", tada FF pazymi, kad BT gali buti ne visai tiksli.
Flora7
QUOTE(auxxe @ 2010 03 05, 11:20)
Flora7 na jei O jai buvo 13 diena, tai labai jau saunus grafikelis ir dar jei sakai, kad Ii faze pas ja 11 DPO, tai tikrai didelis procentas, kad ji jau  nestuke.gif siaip jei turint jautriu NT, tai galima jau pabandyti ir pagadinti.. nes pagal tada gines nustatyta O tai jau tikrai rodytu, o pagal programos O irgi yra tikimybe, kad jau vaiduokliautu.. na, o jei yra kantri, tai tegu lukteri iki rytojaus, nes sakai jos II faze 11 dienu ir bus viskas aisku wink.gif
*

ji sakė dar palauks...nes bijo nusivilti...tai ir neskubinsiu...

QUOTE(Tahoe @ 2010 03 05, 11:25)
Sveikos,

Auxxxe, saunus namuciai, reik tiketis BT matavimas, stebejimas, komentavimas pabers kruva nestukiu  bigsmile.gif

Flora7, man atrodo FF gerai nubreze O, nes butent ta diena BT pakilo nemazu intervalu. Nors, jeigu ciklas 26-27 dienos, tai galejo buti ir 13CD.... Pas mane irgi ciklas 26-27d, tai man O vyksta 11-13CD. As, kad man butu aiskiau, tai pildau BT FF ir BP, kartais ju "nuomones" issiskyria O klausimu  biggrin.gif

Merginos, o ka reiskia tas menuliukas pas kai kurias BP? Pas mane tokio nebuna  g.gif
*

Tai va, pagal visus senus mėnesius, visada jai būdavo iki 14 c.d O. vėliau niekada nėra buvę. O dar prieš tai buvo pas gydytoją, tai sakė, jog tomis dienomis darbuotis, nes ryškiai bus O. Tai užtai nebesuprantu nieko jau... O ciklas per visus matavimo mėnesius ilgiausia buvo 28 dienos. bet dažniausia 26-27 dienos.
auxxe
Flora bet jei jos ciklas po 26-27 dienas, o sakai II faze 11 DPO, tai ir iseina, kad jai O buna 15-16 CD g.gif na, bet kuriuo atveju jei ND buvo, belieka laukti.. BT pakolkas atrodo graziai 4u.gif
Flora7
QUOTE(auxxe @ 2010 03 05, 11:41)
Flora bet jei jos ciklas po 26-27 dienas, o sakai II faze 11 DPO, tai ir iseina, kad jai O buna 15-16 CD g.gif na, bet kuriuo atveju jei ND buvo, belieka laukti.. BT pakolkas atrodo graziai  4u.gif
*

aš tą antrą fazę visada paskaičiuoju pagal Baby plan... na.tikriausia nemoku aš normaliai paaiškinti... sad.gif
gal įkelsiu prieš tai buvusius grafikus...gal aiškiau bus.. sad.gif
user posted image

va, kad ir šitas. 10 dieną jau II fazėj kritimas ir visada panašiai 10-11 dieną po O, kritimas ir pareina mmm.
Papildyta:
Ir dar vienas...
user posted image
Eglute;)
Mergytes ar yra dar musu tarpe maitnanciu mazylius nakti? kaip jus darote? nes kiek as suprantu reikai bent 3 valandas but pamiegojus normaliai ane?
Chenelle
QUOTE(Eglute;) @ 2010 03 05, 11:51)
Mergytes ar yra dar musu tarpe maitnanciu mazylius nakti? kaip jus darote? nes kiek as suprantu reikai bent 3 valandas but pamiegojus normaliai ane?
*

Pabandyki vistiek matuoti, gal dvifaziskumas vistiek matysis rolleyes.gif
Eglute;)
QUOTE(Chenelle @ 2010 03 05, 12:07)
Pabandyki vistiek matuoti, gal dvifaziskumas vistiek matysis  rolleyes.gif
*

nu reiks pabandyt, paskaiciau dar tavo imesta komentara anoj temutei, tai suratau kad jei nera galimybes miegoti, tai vistiek matuot tuo metu kada kieciausias miegas, tai man apie 6-7 val taip buna jau kietai smile.gif tai jei ka reiks zadintuva statytis lotuliukas.gif
Chenelle
QUOTE(Eglute;) @ 2010 03 05, 12:09)
nu reiks pabandyt, paskaiciau dar tavo imesta komentara anoj temutei, tai suratau kad jei nera galimybes miegoti, tai vistiek matuot tuo metu kada kieciausias miegas, tai man apie 6-7 val taip buna jau kietai smile.gif tai jei ka reiks zadintuva statytis lotuliukas.gif
*

nelabai zinau apie kuri komentara kalbi blush2.gif bet geriausia, kad matuotu tuo metu, kada nuspresi. Pvz nebutinai 6-7 val, gali ir 8 ar 9 val mirksiukas.gif Pagalvok, kuri val tau yra patogiausia 4u.gif
Eglute;)
QUOTE(Chenelle @ 2010 03 05, 12:14)
nelabai zinau apie kuri komentara kalbi  blush2.gif  bet geriausia, kad matuotu tuo metu, kada nuspresi. Pvz nebutinai 6-7 val, gali ir 8 ar 9 val mirksiukas.gif  Pagalvok, kuri val tau yra patogiausia  4u.gif
*

nu jo patogiau veliau, nu zodziu paziuresiu kaip miegosiu lotuliukas.gif
auxxe
Flora7 aha, dabar aisku kas tureta omeny.. na pagal ankstesnius grafikelius ir O laika, tai sakyciau gal ir tikrai visgi O buvo 13 cd ir grafikelis tada tikrai atrodo nemazai zadantis. tikiuos, jog taip ir bus 4u.gif 4u.gif
Eglute ten Tahoe tada citavo, o ne Chenelle hihihi.gif o siaip nugi nemaitini klecko kas 1 ar 2 val, ar ne taip? kazkoks ritmas visgi gal yra, tai ir ziurek kaip tau patogiau, kad gal po paskutinio maitinimo iki atsikelimo ryte iseina tu 3 val tarpas, tai tada ir matuok. jei atvirai pvz pas mane ana men irgi buvo daug neramiu naktu, nes mazasis sirguliavo, paskui didysis sirgo, tada mazajam dantis kales doh.gif dar galiausiai mane pacia nemiga kankino, na bet grafikelyje normaliai viskas atsispindi - O, II faze, nukritimas pries mmm.. taigi nepergyvenk, iseis ir tau matuoti wink.gif
Eglute;)
QUOTE(auxxe @ 2010 03 05, 12:52)
Flora7 aha, dabar aisku kas tureta omeny.. na pagal ankstesnius grafikelius ir O laika, tai sakyciau gal ir tikrai visgi O buvo 13 cd ir grafikelis tada tikrai atrodo nemazai zadantis. tikiuos, jog taip ir bus  4u.gif  4u.gif
Eglute ten Tahoe tada citavo, o ne Chenelle hihihi.gif o siaip nugi nemaitini klecko kas 1 ar 2 val, ar ne taip? kazkoks ritmas visgi gal yra, tai ir ziurek kaip tau patogiau, kad gal po paskutinio maitinimo iki atsikelimo ryte iseina tu 3 val tarpas, tai tada ir matuok. jei atvirai pvz pas mane ana men irgi buvo daug neramiu naktu, nes mazasis sirguliavo, paskui didysis sirgo, tada mazajam dantis kales doh.gif dar galiausiai mane pacia nemiga kankino, na bet grafikelyje normaliai viskas atsispindi - O, II faze, nukritimas pries mmm.. taigi nepergyvenk, iseis ir tau matuoti wink.gif
*

aciu merginos uz nuraminima smile.gif pradesiu jau gal ryt matuot smile.gif
auxxe
niu panos, kada kas NT planuoja gadinti greitu metu?
Papildyta:
Tahoe graziai uzlaiptavusi thumbup.gif thumbup.gif
*DJD*
labukas mirksiukas.gif

QUOTE(Gelyte13 @ 2010 03 05, 08:07)
Labas rytas! Registruojuosi naujoj labai grazioj temutej- linkiu visoms kad si atnestu dar daugiau lauktu II smile.gif

O as kylu kol kas  blush2.gif
*

thumbup.gif
Zemaiciuke
registruojuos ir as naujoj temuteje 4u.gif
vis registruojuos ir registruojuos doh.gif
Tahoe
QUOTE(auxxe @ 2010 03 05, 12:08)
Papildyta:
Tahoe graziai uzlaiptavusi  thumbup.gif  thumbup.gif
*

As neturiu NT, ir net nesiruosiu pirkti, nebent 7dieni nesulauksiu mm biggrin.gif Pilvo apacia vakar siandien svelniai maudzia, tai per ateinancias dienas paaiskes, ar bus kas gero, ar nelabai g.gif
Gelyte13
QUOTE(auxxe @ 2010 03 05, 13:08)
Papildyta:
Tahoe graziai uzlaiptavusi  thumbup.gif  thumbup.gif
*

Nu jei aplinkybes nepasikeis- bandyciau gadinti koki pirmadieni....
Papildyta:
QUOTE(Tahoe @ 2010 03 05, 13:21)
As neturiu NT, ir net nesiruosiu pirkti, nebent 7dieni nesulauksiu mm  biggrin.gif  Pilvo apacia vakar siandien svelniai maudzia, tai per ateinancias dienas paaiskes, ar bus kas gero, ar nelabai  g.gif
*

Nu man irgi jau antra diena pilvo apacia maudzia.. ne i gera turbut.. nors siaip iki mm dar toli...
Ingutevi
Sveikutes. Registruojuosi naujoje temoje, labai tikiuosi, kad ji nepasykstes daug II bigsmile.gif

QUOTE(Tahoe @ 2010 03 05, 11:25)
Merginos, o ka reiskia tas menuliukas pas kai kurias BP? Pas mane tokio nebuna 

Tas menuliukas rodo pagal menulio faze turinti buti sekminga pastojimo laika. Kazkaip gimsta moteris toje menulio fazeje, tai paskui butent ta menulio menesio diena jai turi buti sekminga pastojimui. Cia zodziu kazkas is mistiniu sriciu irnesakyk.gif
Grafikelis tavo labai thumbup.gif laikau kumscius, kad sekmadieni pradziugintum II fotke thumbup.gif

QUOTE(Gelyte13 @ 2010 03 05, 13:24)
Nu man irgi jau antra diena pilvo apacia maudzia.. ne i gera turbut.. nors siaip iki mm dar toli...

Grafikelis grazus, thumbup.gif bet dar anksti labai ax.gif
BdB
Laba dienele,

auxxe Faini nauji namuciai, labai informatyvus 4u.gif

As vis ziuriu ziuriu jusu grafikiukus ir tokia saltakrauje pasijutau, mano BT apie 36.4 buna... Tad net nz kaip gaudyti O doh.gif

Kazkaip jauciau lyg ir buvo vakar, jauciau keistus pamaudimus pilvuke ir nugaroje, plius uzvakar OT buvo labai labai jau II. Bet si ryta BT vos 36.6... doh.gif man 25 CD, manau O turetu pagaliau ivykti.
MB isvaziavo vakar iki kitos savaites, tad jei O neivyko, si cikla galiu nurasyt, o jie pas mane tokie ilgi, kad kitos galimybes sulauksiu tik balandi doh.gif

mano grafikiukas

auxxe
o as visad maniau, kad ten paprasciausiai rodo, kda keiciasi menulio faze g.gif bent jau ana men kiek maciau pas mergytes, tai sutapo butent su menulio fazes pasikeitimu.. unsure.gif
Papildyta:
Pupushiukas na visa info tai nera mano nuopelnas schmoll.gif tik visko sudejimas i 1 ir pagrazinimas blush2.gif
o del tavojo grafikelio, tai gali pabandyti irasyti pora siek tiek aukstesniu BT ir paziureti ar FF reaguotu kazkaip, ar jau bandytu brezti O g.gif
Chenelle
QUOTE(Tahoe @ 2010 03 05, 13:21)
As neturiu NT, ir net nesiruosiu pirkti, nebent 7dieni nesulauksiu mm  biggrin.gif 

Na labai jau graziai laikaisi. Tikeimes ir NT bus grazus wub.gif bigsmile.gif

QUOTE(Ingutevi @ 2010 03 05, 13:30)
Sveikutes. Registruojuosi naujoje temoje

Kada tu pakilimo lauk?i rolleyes.gif

QUOTE(Pupushiukas @ 2010 03 05, 13:34)
MB isvaziavo vakar iki kitos savaites, tad jei O neivyko, si cikla galiu nurasyt, o jie pas mane tokie ilgi, kad kitos galimybes sulauksiu tik balandi  doh.gif

OTvisas 3 dienas buvo vienodai ryskus?

QUOTE(auxxe @ 2010 03 05, 13:45)
o as visad maniau, kad ten paprasciausiai rodo, kda keiciasi menulio faze g.gif bent jau ana men kiek maciau pas mergytes, tai sutapo butent su menulio fazes pasikeitimu..  unsure.gif

As irgi taip galvoju. Kazkur skaiciau, kad O anksciau moterim vykdavo per menulio pilnati. Dabar moterys issimususios is ritmo, dirbtina sviesa ir bla bla bla. Teigiama, kad moterims kai O vyksta butent per pilnati didesne tikimybe, kad ji bus pinaverte. Na cia irgi biski is mistikos serijos biggrin.gif

Papildyta:
Ka jus mergytes nustatot, kad FF pas jus ND rodo blush-anim-cl.gif
auxxe
bet taip pat ir sakoma, kad norint berniuko, reikia jaunaties, mergytei pilnaties smile.gif nors mano pirmasis per pilnati pagamintas biggrin.gif
BdB
auxxe

As jau vakar bandziau, bet aisku rasiau 37 - 37,1, tai pukiausiai breze O 23 CD na bet kadangi siandiena vis dar salu, nz g.gif

Reiks laukti...

Dar klausimukas, jei as tokia saltakrauje, tai pastojus vistiek BT pakiltu virs 37? Ar truputuka maziau?

Nors atsimenu is anksciau (kol nestuke.gif nebuvo planuose ir visiskai nesidomejau BT ir O, kartais savaite iki mm T pakildavo iki 37.2 (dienos metu) sprendziant is to, matyt jokios O nebuvo dar arba T kyla palaipsniuj (tikiuosi) smile.gif

pirma C matuoju, tai zalia visai dar... ax.gif
auxxe
Chenelle ta prasme kur zymeti ND ar ka paspausti, kad jie butu rodomi??
Tahoe
QUOTE(Ingutevi @ 2010 03 05, 12:30)
* Tas menuliukas rodo pagal menulio faze turinti buti sekminga pastojimo laika. Kazkaip gimsta moteris toje menulio fazeje, tai paskui butent ta menulio menesio diena jai turi buti sekminga pastojimui. Cia zodziu kazkas is mistiniu sriciu irnesakyk.gif
** Grafikelis tavo labai  thumbup.gif laikau kumscius, kad sekmadieni pradziugintum II fotke  thumbup.gif
*** Grafikelis grazus,  thumbup.gif  bet dar anksti labai  ax.gif
*

* Kaip idomiai g.gif Pas mane tokio nebuvo smile.gif Bet as isvis netikiu jokiais horoskopais ir fazem smile.gif

** Oi kaip aciu bigsmile.gif Bet as turbut iki 1dienio lauksiu, nes man apskritai keista, negi mano tas ciklas po A sugebejo taip sutrumpeti, kad tik 25d? g.gif

*** drinks_cheers.gif Labai grazus pakilimas, kad tik nenusileistu smile.gif
Gelyte13, o ND pavyzdingai buvo atliekami? cool.gif

QUOTE(Pupushiukas @ 2010 03 05, 12:34)

As vis ziuriu ziuriu jusu grafikiukus ir tokia saltakrauje pasijutau, mano BT apie 36.4 buna... Tad net nz kaip gaudyti O  doh.gif

*

Matujant BT ir nelabai imanoma nuspeti, kada bus O, suzinome tik kai jau buna Post Factum biggrin.gif , t.y. kai BT staigiai uzkyla smile.gif As irgi saltakrauje, kaip kokia varle, auksciau 36.9 nesugebu pakilt smile.gif Gal delto, kad tiesiog anskti keliuosi g.gif

QUOTE(auxxe @ 2010 03 05, 12:45)

o del tavojo grafikelio, tai gali pabandyti irasyti pora siek tiek aukstesniu BT ir paziureti ar FF reaguotu kazkaip, ar jau bandytu brezti O g.gif
*

Tai, kad pas ja nubrezta linija O g.gif
Chenelle
QUOTE(auxxe @ 2010 03 05, 14:04)
Chenelle ta prasme kur zymeti ND ar ka paspausti, kad jie butu rodomi??
*

turiu omeny, kai paspaudziat per mano liniuote, matosi grafikas be ND jums. Kazkur reikia uzdeti varnele, kad ND visiems rodytu. Puse dienos praieskojau ir neradau doh.gif
auxxe
Pupushiukas nebutinai turi pakilti virs 37 ar net iki 37.. man pastojus su mano jauneliu buvo 36.9 BT. o va ana men be jokio nestumo net iki 37.1 uzsikeberiojo biggrin.gif dienos metu BT visada aukstesne buna, nei kad ta rytine BT wink.gif as pvz kelis kartus ana men matavau ir diena idomumo delei, tai va ryte 36.9, o diena jau 37.4 buvo smile.gif
Chenelle
QUOTE(Tahoe @ 2010 03 05, 14:06)
As irgi saltakrauje, kaip kokia varle, auksciau 36.9 nesugebu pakilt smile.gif Gal delto, kad tiesiog anskti keliuosi  g.gif

Gali buti, nes BT kinta pgl valandas, zemiausia lygtais buna 4 val ryto rolleyes.gif
Tahoe
Nu ir letas siandien internetas pas mane doh.gif Vos vartosi puslapiai doh.gif

QUOTE(Chenelle @ 2010 03 05, 13:00)

Ka jus mergytes nustatot, kad FF pas jus ND rodo blush-anim-cl.gif
*

Sharing - Home Page - Show Intercourse (ar kzk pan), ten varnele reik padeti wink.gif
BdB
a
QUOTE(Chenelle @ 2010 03 05, 12:00)

OTvisas 3 dienas  buvo vienodai ryskus?

Na nelabai, pirmas toks atrode vienodo ryskumo, bet T I buvo plonesne, antras lyg ir panasus, o vat 3 tai T I buvo zymiai ryskesne, tai sprendziu sis pats teigiamiausias... Mano OT labai jautrus net 48 val iki O rodo.
auxxe
Chenelle eik i tools, tada home page setup ir tada uzdek pauksciuka ant publish intercourse data
chenelle ziuriu paminejai del 4 val BT. o kaip manai ar as galiu apskritai matuoti Bt 4 val ryto?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.