Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Nėštumas ir svoris 22-26 sav.
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Aš nėščia! > Nėščiosios sveikata
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Daliusia
sveikutes, 4u.gif
kaip jusu svoris 6ta menesi? g.gif
as jau issigandau kai nuo 21 savaites pas mane i savaite pradejo augti po 1 kg.
Bijau kad priaugsiu kaip su pirmuoju 25 kg. o numesti jau nebebus taip lengva doh.gif
Dabar man 23 su puse savaites ir svorio nuo pradziu priaugau 5,5kg unsure.gif
kukute24
QUOTE(Daliusia @ 2010 03 04, 13:02)
sveikutes, 4u.gif
kaip jusu svoris 6ta menesi?  g.gif
as jau issigandau kai nuo 21 savaites pas mane i savaite pradejo augti po 1 kg.
Bijau kad priaugsiu kaip su pirmuoju 25 kg. o numesti jau nebebus taip lengva  doh.gif
Dabar man 23 su puse savaites ir svorio nuo pradziu priaugau 5,5kg unsure.gif
*

labas, mum 21 savaite o mes jau priaugom 5 kg ax.gif manai cia daug?? doh.gif
@mamyčiukas@
man jau 22sav ir priaugau 4kg
IwonaBogd
Na mums jau 22 savaites. Tai nestumo pradzioje numeciau 4kg, tai dabar 3kg jau grizo. ax.gif
Daliusia
QUOTE(kukute24 @ 2010 03 04, 15:50)
labas, mum 21 savaite o mes jau priaugom 5 kg  ax.gif  manai cia daug??  doh.gif
*

nu nezinau lygtai nedaug, bet atsimenu su pirmu man irgi pradejo kas savaite po 1kg priaugti, tik va neatsimenu nuo kelintos savaites. tai i pabaiga jau issiputusi buvau verysad.gif

http://www.indiacurry.com/women/pregcalc.htm
va cia tai raso kad normaliai nedaug priaugom bet as paskutines savaites daugiau nei cia raso priauginejau unsure.gif
maukis2
na mum jau 23 sav ir nepasakyciau, kad lab jau auga svoris..per men gal 1kg ir priaugau nuo pastarojo svorio:mirksiukas: valgau gerai ir viska ko noriu ir kada noriu blush2.gif
Spindi*
Nepergyvenkiti, svarbu saves per daug nevarzykit 4u.gif juk cia vienintelis metas, kai galit priaugineti svorio ir jaustis gerai biggrin.gif juk tik dabar galit lepintis kuo tik norite, naudokites tuo 4u.gif bigsmile.gif
aistiute
sweikutes 4u.gif

Mums jau 21 savaite sutrupuciu ax.gif ir nuo nestumo pradzios 6kg kazkur priaugau doh.gif nu bet kai zvoris auga tai zinai kad viskas gerai blush2.gif tongue.gif nes jai kristu tai tada jau butu problemu unsure.gif
maukis2
QUOTE(aistiute @ 2010 03 05, 11:28)
sweikutes 4u.gif

Mums jau 21 savaite sutrupuciu ax.gif  ir nuo nestumo pradzios 6kg kazkur priaugau doh.gif  nu bet kai zvoris auga tai zinai kad viskas gerai  blush2.gif  tongue.gif  nes jai kristu tai tada jau butu problemu unsure.gif
*

nesutinku, man svoris pirmame trimestre nukrito apie 6kg, bet as ir valgiau gerai ir pilvukas gerai kaip augo taip ir auga nestuke.gif 4u.gif
*Elmyra*
Sveikos

Na man jau 21 savaitė suėjo ir pastojus labai buvo bloga, tai nukrito 4kg, bet dar nepriaugau nė gramo bigsmile.gif nors sėdžiu su pirmagime namie ir tikrai nedirbu jokio fizinio krūvio, labai dėl to džiaugiuosi , tačiau nesijaudinkit, aš kai pirmosios laukiausi, tai atvažiavau gimdyti su 13kg priaugiu, tikiuosi šį kartą prasisukti su kur kas mažesniu mirksiukas.gif
Daliusia
QUOTE(Galvojanti @ 2010 03 05, 23:54)
Sveikos

Na man jau 21 savaitė suėjo ir pastojus labai buvo bloga, tai nukrito 4kg, bet dar nepriaugau nė gramo  bigsmile.gif  nors sėdžiu su pirmagime namie ir tikrai nedirbu jokio fizinio krūvio, labai dėl to džiaugiuosi , tačiau nesijaudinkit, aš kai pirmosios laukiausi, tai atvažiavau gimdyti su 13kg priaugiu, tikiuosi šį kartą prasisukti su kur kas mažesniu  mirksiukas.gif
*

Tai 13 cia labai nedaug 4u.gif ir labai lengva juos numesti mirksiukas.gif
O va 25 jau reikia stengtis blink.gif
_julinka_
Mums 22 savaiteles ir priaugom 5kg smile.gif
*Katytė*
mums tuoj 22sav ir priaugoms 7kg ir šiuo metu dar labiau padidėjo apetitas,reiks laikytis neščiųjų dietos g.gif
Daliusia
QUOTE(kacynas @ 2010 03 09, 20:43)
mums tuoj 22sav ir priaugoms 7kg ir šiuo metu dar labiau padidėjo apetitas,reiks laikytis neščiųjų dietos g.gif
*

o kas per nesciuju dieta g.gif blink.gif
Spindi*
O mums apie dvidesimt savaiciu pagal echo, bet nepriaugta visdar nieko blink.gif nulis kg blink.gif buvau labai issigandus, bet dare echo- leliukas sveria daugiau, nei turetu, tai turbut jis viska is manes valgo, as ploneju, o jis priaugineja rolleyes.gif tai apsiraminau nervus ax.gif o streso tikrai buvo unsure.gif
*Katytė*
QUOTE(Daliusia @ 2010 03 09, 21:30)
o kas per nesciuju dieta g.gif  blink.gif
*

Kažkuriame forume mačiau,tai produktų derinimas,bet to knygoje nėščiųjų biblija yra rekomenduojamų produktų sąrašas,na man svoris auga dėl beprotiško noro valgyti nesveiką maistą,saldumynus,kibinus,miltinius patiekalus,kurių prieš nėštumą vengdavau jie man netinka tukina o dabar negaliu susilaikyti,tad nusprendžiau nuo pirmadienio,kaip visada biggrin.gif ,nevalgyti batonų,saldumynų(na tik kartais blush2.gif ),daugiau vaisių ir daržovių.Bent stengsiuosi blush2.gif
maminčius
Man 25 sav. ir priaugau 1 kg 4u.gif . Labai savimi didžiuojuosi, kadangi pirmojo nėštumo metu priaugau 22 kg doh.gif . 4-5 nėštumo mėn. sirgau bronchitu verysad.gif , gal todėl svoris neaugo. Dar iki šiol nešioju tuos pačius drabužius ir tik šį mėnesi po truputi pradeda matytis pilvukas. Na tikiuosi, kad man su leliukui viskas ir toliau gerai bus. Apetitas žvėriškas, bet laikykimės mamytės nestuke.gif
freza80
Paskaitau temas apie svorį ir jaučiuosi nenormali blush2.gif Nesuprantu - visos giriasi, kad priaugo 1 - 2 maximum 3 kg g.gif Aš tikrai neturiu kažkokių nekontroliuojamų manijų - nei saldumynams, nei nesveikam maistui. Valgau tiek pat , kiek prieš nėštumą. Judu daugiau. Ir ką jūs manot - jau plius 8 kg doh.gif

Vakar grįžau po savaitės atostogų Egipte, nešiojau visus pernai vasaros rūbelius - nieko naujo nepirkau (išskyrus maudymuką, nes krūtinė padidėjo dviem dydžiais).

Bet pilvą turiu - ohoho. ax.gif Galima pagalvoti, kad dvynukus nešioju nestuke.gif

Jau imu kompleksuoti dėl to, kad tiek priaugau kg blush2.gif
js.
freza,kas cia per kompleksai?kol svoris sveikatai nettrukdo,pati jauties gerai,pilvinukas auga-ko dar noret?
man 28 sav,jau plius 13,ir zinau kad dar priaugsiu.na nesu manekene,valgau su protu,plaukioju ir storeju biggrin.gif
freza80
QUOTE(js. @ 2010 03 12, 23:37)
freza,kas cia per kompleksai?kol svoris sveikatai nettrukdo,pati jauties gerai,pilvinukas auga-ko dar noret?
man 28 sav,jau plius 13,ir zinau kad dar priaugsiu.na nesu manekene,valgau su protu,plaukioju ir storeju  biggrin.gif
*

tai kad aplink visos giriasi, kiek mažai priaugo ax.gif mano draugė augina pilvuką Norvegijoj, tai iš vis nepergyvena - gimdyti jai tik balandžio 27 , o jau turi plius 18 kg rolleyes.gif ir gydytojai - nė žodžio g.gif o pas mus - kažkokia vieša fobija, skatinama gydytojų...

aš visada buvau liekna. ir dabar beveik tokia esu, tik su dideliu pilvu nestuke.gif tik va, ant svarstyklių lipti baisoka ax.gif ir nerimas su kiekvienu kasniu atsiranda, kas, mano manymu, labai negerai... g.gif
ingabat
pas mane + 12 kg jau blush2.gif
vakar buvo uzsukus MB mama ji medike, ginekloge, tai pasake kad maziau est reik, tai pasitutau tokia nurukus karve verysad.gif o paskui ale juokais nuleido....
freza80
QUOTE(ingabat @ 2010 03 14, 10:44)
pas mane + 12 kg jau  blush2.gif
vakar buvo uzsukus MB mama ji medike, ginekloge, tai pasake kad maziau est reik, tai pasitutau tokia nurukus karve verysad.gif  o paskui ale juokais nuleido....
*

žudantis juokelis doh.gif įdomu, kiek pati besilaukdama buvo priaugus svorio ax.gif
Migdole
Pradedu nuo pirmadienio ir as laikytis dietos doh.gif MB jau juokiasi, sako, kad pro duris greit nepraeisiu ax.gif pas mus jau +7kg. bet pilvukas tikrai nera didelis, kokia jusu apimtis pilvo siuo metu ar labai matosi, kad laukiates?
@mamyčiukas@
QUOTE(ingabat @ 2010 03 14, 11:44)
pas mane + 12 kg jau  blush2.gif
vakar buvo uzsukus MB mama ji medike, ginekloge, tai pasake kad maziau est reik, tai pasitutau tokia nurukus karve verysad.gif  o paskui ale juokais nuleido....
*

blink.gif nu ir juokelis doh.gif
js.
per didelis priaugtas svoris nestuke.gif nera gerai kaip ir nesilaukianciai.bet jei svoris auga po truputi tai geriau daugiau pajudet,bevercio maisto maziau ir mest is galvos kudinimasi nestuke.gif metu.
pilvukas tai dar ir kaip matosi-atrodau nestuke.gif ,o ne svorio priaugus biggrin.gif
Migdole
Geras patarimas daugiau judet, bet kai gulimas rezimas-nelabai pasimankstinsi, belieka koreaguot ir derint maista blush2.gif
moskelis
o tai as del savo svorio galiu nebesijaudint,galvojau kad per 22savaites priaukti 5-6kg labai mazai(bent jau man atrodo kad daugiau turetu but)bet pasirodo ce viskas normalu thumbup.gif 4u.gif
Jesica
O man 24 sav.,priaugau 8kg.,aišku ne tik į pilvuką,truputį ir į "save" rolleyes.gif ,bet nesijaučiu stora ar pan.Labiausiai svoris augo apie penktą mėn.,dabar apstojo.Iki penkto visi sakydavo,kad neatrodau nėščia,tik gerai pavalgiusi biggrin.gif ,bet dabar jau matosi aiškiai,kad ne viena vaikštau.
*Laurusha*
Mum dar tik 20 sav, o jau +5kg doh.gif Su pirmuoju apie 25 kg priaugau, bet paskui per metus numeciau, tai kaip ir nelabai pergyvenu mirksiukas.gif
traske
as irgi ne kiek nepergyvenu, antras leliukas 24 savaites plius 10
svarbaiusia lelyte sveika nestuke.gif
GONTA
QUOTE(freza80 @ 2010 03 12, 23:43)
Jau imu kompleksuoti dėl to, kad tiek priaugau kg blush2.gif
*

Tai žinok, yra kam labiau kompleksuot reikia - 25sav. - 12kg blink.gif ir nepasakyčiau, kad daugiau valgau nei iki būdama nestuke.gif Nesuprantu, iš kur tas svoris g.gif Su pirmu apie 17kg priaugau, tai kiek su antru bus g.gif blink.gif
Di_anele
mums 25 sav o as jau 13 kg+ doh.gif
rr_osita
mums28 saewaites ir mes priaugom10kg blink.gif kazkaip pradejau nebegerai jaustis pati sawim nebepasitikiu.. schmoll.gif
Ugniažolė
mums siuo metu 24 sav ir jau +10 kg., o ka daryti, tas svotis auga nekontroliujamas, o ir kontroliuoti nera didelio noro blush2.gif
rr_osita
QUOTE(ugnaizole @ 2010 03 26, 20:31)
mums siuo metu 24 sav ir jau +10 kg., o ka daryti, tas svotis auga nekontroliujamas, o ir kontroliuoti nera didelio noro  blush2.gif
*

gal istikruju per daug pergywenam mes del sworio, swarbiausia kad ne per mazai butu 4u.gif
Bonce
Mums 21 sav. o jau turiu +9 kg nestuke.gif
Reiks pradet atidziau ziuret ka ir kada valgau blush2.gif
rr_osita
bet kad kartasi taip sunku kazkam atsispirti blush2.gif
traske
pamaciau Bonces avatara ir taip apelsinciku uzsinorejau... lotuliukas.gif
Smagute
Na ir as pasigirsiu... 25 savaite ir +11kg. Jauciuosi puikiai, nei dienos be Snickers ir Nomedos, vyras sako, kad as pati graziausia nestuke.gif , gydytojas, kad lialiukas sveikas ir labai grazus... 4u.gif Todel ir toliau valgysiu tiek, kiek man norisi bei tai, ko noriu (zinoma, kalbu ne apie tai, kas galetu pakent sveikatai), o svarbiausia – be sazines grauzimo bigsmile.gif Ir tikiu, kad gamta pades paskui susitvatkyt... wub.gif Svarbu na tai ka tu suvalgai, o su kokiu apetitu tai darai... ir geriau su apetitu suvalgyt Bicmac, nei be apetito ir noro sveikos kosytes... Taigi, nusiteikiam optimistishkai ir toliau essen.gif !
given444
ir aš pasisakysiu dėl svorio mergicos. nežinau ar reik l. jau džiaugtis ta nuostata valgyk kiek nori, esi nėščia... po to užeikit į kitas SM forumo temas...kaip atrodot po gimdymo, ar vyrai į jus žiūri...apėmusi depreseija dėl svorio...esu sau negraži... po gimdymo jei dar neramus vaikas ir mama sau atrodo dar kaip nėščia...be to, sutikit judėjimo nėra tiek daug...vienos numes, kitos ne...vienos įpratę buvo po septynis darbus suktis, o namie namai-laukas apriboja judesius, vienos kemša maistą ar svečiai atneša, vis 'pasilepinimui" krauni į save...vienos organizmas greit degina kalorijas...kitoms suveikia tai, kad žindai,- minus 500kcal į dieną, ir jau užtenka figūrai gražinti, o kita žiūrėk ir pratimus šlaunims daro vaiko miego metu ...ir vistiek po 6-9mėn svoris nekrenta... unsure.gif taip kad...kiekviena kalba iš savo taško, pamiršus kad vienos organizmas gal puikiai PATS degina kalorijas, o kitos ir mažai valgydamos, kaip kad čia parašė, atrodo stambokai.

kita vertus, visai nesižaviu užsienio nėštukių patirtim. apskirtai pasižiūrėkit kokios danės, airės storos išpliurusios...dauguma...nekalbu apie jav...ir tai gražu? gražu kai sakoma, ai valgyk kiek nori, kad ir 30kg tau užaugs...o kas poto...gražus oras saulytė, o moteris eina stumia gražų vaiką su vežimėliu, o rinkės kabaluojasi iš šonų...ne laikas bus depresuot po gimdymo...reik galvot judėt ir saugot save dabar.
tuo nenoriu pasakyt, kad turim tik salotas graužt...lietuva jau ir taip garsėja kaip anoreksikių šalis...bet tie kg medicinoje ne veltui, juk daromi tyrimai, po kurių paaiškėja, kada moteris atgauna savo figūrą, jei ji aktuali jai pačiai. o mūsų savijautą juk įtakoja svoris, ar ne? kad ir banalu sakyt.stambi moteris išvis kuo mažiau turėtų priaugt, manekenė iki 20kg.na bet tikrai gerai priaugt 13-15/6kg, kita vertus, jei ne- žinok, nieks nekaltas bus jei po gimdymo, net ir keliem mėn praėjus...dar daug bus kg likę.

vėlgi supraskit, puikiai yr moterų kuriems net 5kg yra dzin likę nuo gimdymo, na bet kitoms tikrai ne dzin. taip kad kiekviena skirtingus net lūkesčius po gimdymo turime. pvz, mano draugės, net kelių metų vaikus turi, ir vis svorio nenumeta, dar net buvo priaugusios. vienos mergaitei 7m tuoj bus, tai tik db susireguliavo-o buvo manekeninių linijų. kitos vaikui bus 3 metai - išsipūtus kaip per nėštumą. ir manot moteris nenori būt graži? graži, tai ne džiūsna, turiu minty, bet bent jau normali, su raumenim vietoj rinkių. taip kad kiekvienai savo. smile.gif
IwonaBogd
OHO, koks pamokslas! Bet is kitos puses labai teisingas. aisku, kad norisi valgyt daugiau ir tas svoris auga, bet viskam turi buti ribos. Ir kiekviena norim but po gimdymo grazios. Eidamos su vezimelio esam laimingos, bet tie kg trukdo. Ir nepatikesiu, jei kas pasakys, kad jam tas pats.
musik
Parasysiu savo patirti smile.gif Esu is stambesniu moteru blush2.gif per nestuma priaugau 11kg, apetitas nestumo metu ne padidejo, o atvirksciai sumazejo thumbup.gif bet , maitinant kudiki pradejau est! doh.gif ir va cia buvo problema, nes ziauriai nofejos saldumynu, pastoviai budavau alkanu, zodziu doh.gif Tai per 6 zindymo men pasiekiau savo nestuke.gif svori doh.gif doh.gif doh.gif
Dabar labai sunku atsikratyt tu kg verysad.gif
freza80
O kada daryti tada, kad valgai tiek pat, kiek ir prieš nėštumą, judi daugiau, o svoris vis tiek kaip ant mielių auga? ax.gif
O dar kaip tyčia, padidėjo gimdos tonusas ir gydytojai rekomenduoja kuo daugiau gulinėti g.gif
Be to, kilogramai kilogramams nelygu. Man dabar įpusėjo 27 savaitė, turiu plius 10 kg (iki nėštumo svėriau 57 kg). Ir atrodau visai nieko ax.gif Klubams pridėjau 3 - 4 cm, krūtinė padidėjo iki E dydžio ir pilvas (visas į priekį) didelis didelis rolleyes.gif
Ligoninėj sutikau merginą, 33 savaitės. Tokia visa liūlanti, ištižusi, didelė. Klausiu, kiek priaugai - sako: tik 8 kg.

Taip kad, nustojau jaudintis ax.gif Svarbu, kaip atrodai, o ne kiek sveri 4u.gif
moskelis
svarbiause kad sveikos butume,kad sveiki butu mazyliai o po to jau tik grazios g.gif
As turbut galiu dziaugtis nes man tik pilvukas auga ,o daugiau kaip ir buvo viskas taip ir liko smile.gif jau priaugta 9kg idomu kas bus toliau ax.gif
given444
QUOTE(freza80 @ 2010 04 05, 11:07)
1.O kada daryti tada, kad valgai tiek pat, kiek ir prieš nėštumą, judi daugiau, o svoris vis tiek kaip ant mielių auga? ax.gif

2.Ligoninėj sutikau merginą, 33 savaitės. Tokia visa liūlanti, ištižusi, didelė. Klausiu, kiek priaugai - sako: tik 8 kg. 

Taip kad, nustojau jaudintis  ax.gif  Svarbu, kaip atrodai, o ne kiek sveri  4u.gif
*

1. liūdniausia kai išsireguliuoja med apykaita. tam padėtų prof. mitybosn spec, kurie pasakytų kaip pagreitint mgų apykaitą. juk nėra neįman būdų šių laikų medicinoj.

2.na, mergelė kuri buvo stora stora iki tol, ne nuo nėštumo, -ji ir turėjo priaugt tik tiek, ir netgi mažiau. išvis stooooroms, net apie 4-6 kg leidžia, ne daugiau..jei tai patologinis storumas...nes po to, su tokia mase, nei pati vaiką išstenėsi...cezaris laukia...manekenės kūdenos lai leidžia sau daugiau...daugelis jų, dėl per mažo riebalų kiekio dubens srity išvis pastot negali, kaip ir kultūristės panašiai, dėl per didelės aumenų masės...taip kad kiekviena turi žinot savo ypatumus, o ir pokyčius stebėt - kaip ta nelemta mgų apykaita, lėtėja, greitėja...kitos, žiūrėk, kemša viską ir joms nieko...et, išties tie mūsų kūnai ir genai...vienos atsipalaiduot gali, kitos žiūrėk vos ne nuo salotų be majonezo storėja...
-Alice-
Man 26 savaitę svoris buvo +14 kg. blink.gif
Dabar net nebesisveriu - bijau ax.gif
Ramintuske21
Mum 25 savaite eina ir +8kg, bet jauciuosi normaliai, aisku apetitas padidejas, bet svarbu pati ir mazylis gerai jauciames ax.gif Jei keliausiu gimdyti su +15, busiu tikrai patenkinta savimi rolleyes.gif
superlupe
Sveikos, na, mums 25toji savaite. priaugom apie 5kg kol kas. Labai keiciasi noras valgyti tam tikra maista. Nesinori mesos, uztai labai norisi varskes. Labai dziaugiuos, kad visiskai nesinori tokiu priedu, kaip kad padazai, ketciupai. Jei valgau makaronus-tai tik su sviestu. O ankciau neisivaizduodavau, kaip dabar be ketciupo. Perejau prie grynesniu produktu. Be to, ismokau nepersivalgyti. Siulyciau nesveikus produktus pakeisti darzovemis, tada ir svoris kitaip augs. Juk dabar ypatingas laikas, todel reik ziuret ka valgome. Smagu pasilepinti, bet dar dziugiau, kai valgai ir zinai, jog tai atnesa nauda mazyliui smile.gif
Taciau beda del rugsciu. Labai kyla vakarais. Gal kas turit geru patarimu, kaip su tuo kovoti? smile.gif
dvynuke85
QUOTE(zuzu @ 2010 04 05, 09:58)
ir aš pasisakysiu dėl svorio mergicos. nežinau ar reik l. jau džiaugtis ta nuostata valgyk kiek nori, esi nėščia... po to užeikit į kitas SM forumo temas...kaip atrodot po gimdymo, ar vyrai į jus žiūri...apėmusi depreseija dėl svorio...esu sau negraži... po gimdymo jei dar neramus vaikas ir mama sau atrodo dar kaip nėščia...be to, sutikit judėjimo nėra tiek daug...vienos numes, kitos ne...vienos įpratę buvo po septynis darbus suktis, o namie namai-laukas apriboja judesius, vienos kemša maistą ar svečiai atneša, vis 'pasilepinimui" krauni į save...vienos organizmas greit degina kalorijas...kitoms suveikia tai, kad žindai,- minus 500kcal į dieną, ir jau užtenka figūrai gražinti, o kita žiūrėk ir pratimus šlaunims daro vaiko miego metu ...ir vistiek po 6-9mėn svoris nekrenta... unsure.gif taip kad...kiekviena kalba iš savo taško, pamiršus kad vienos organizmas gal puikiai PATS degina kalorijas, o kitos ir mažai valgydamos, kaip kad čia parašė, atrodo stambokai.

kita vertus, visai nesižaviu užsienio nėštukių patirtim. apskirtai pasižiūrėkit kokios danės, airės storos išpliurusios...dauguma...nekalbu apie jav...ir tai gražu? gražu kai sakoma, ai valgyk kiek nori, kad ir 30kg tau užaugs...o kas poto...gražus oras saulytė, o moteris eina stumia gražų vaiką su vežimėliu, o rinkės kabaluojasi iš šonų...ne laikas bus depresuot po gimdymo...reik galvot judėt ir saugot save dabar.
tuo nenoriu pasakyt, kad turim tik salotas graužt...lietuva jau ir taip garsėja kaip anoreksikių šalis...bet tie kg medicinoje ne veltui, juk daromi tyrimai, po kurių paaiškėja, kada moteris atgauna savo figūrą, jei ji aktuali jai pačiai. o mūsų savijautą juk įtakoja svoris, ar ne? kad ir banalu sakyt.stambi moteris išvis kuo mažiau turėtų priaugt, manekenė iki 20kg.na bet tikrai gerai priaugt 13-15/6kg, kita vertus, jei ne- žinok, nieks nekaltas bus jei po gimdymo, net ir keliem mėn praėjus...dar daug bus kg likę.

vėlgi supraskit, puikiai yr moterų kuriems net 5kg yra dzin likę nuo gimdymo, na bet kitoms tikrai ne dzin. taip kad kiekviena skirtingus net lūkesčius po gimdymo turime. pvz, mano draugės, net kelių metų vaikus turi, ir vis svorio nenumeta, dar net buvo priaugusios. vienos mergaitei 7m tuoj bus, tai tik db susireguliavo-o buvo manekeninių linijų. kitos vaikui bus 3 metai - išsipūtus kaip per nėštumą. ir manot moteris nenori būt graži? graži, tai ne džiūsna, turiu minty, bet bent jau normali, su raumenim vietoj rinkių. taip kad kiekvienai savo. smile.gif
*

QUOTE(IwonaBogd @ 2010 04 05, 10:10)
OHO, koks pamokslas! Bet is kitos puses labai teisingas. aisku, kad norisi valgyt daugiau ir tas svoris auga, bet viskam turi buti ribos. Ir kiekviena norim but po gimdymo grazios. Eidamos su vezimelio esam laimingos, bet tie kg trukdo. Ir nepatikesiu, jei kas pasakys, kad jam tas pats.
*

drinks_cheers.gif nieks neirodys,kad jom vienodai kaip atrodo.

QUOTE(superlupe @ 2010 04 06, 17:10)
Taciau beda del rugsciu. Labai kyla vakarais. Gal kas turit geru patarimu, kaip su tuo kovoti? smile.gif
*

borjomi mineralinis vienintelis kas padejo kovot su situ malonumu 4u.gif
freza80
QUOTE(zuzu @ 2010 04 06, 09:56)
1. liūdniausia kai išsireguliuoja med apykaita. tam padėtų prof. mitybosn spec, kurie pasakytų kaip pagreitint mgų apykaitą. juk nėra neįman būdų šių laikų medicinoj.

2.na, mergelė kuri buvo stora stora iki tol, ne nuo nėštumo, -ji ir turėjo priaugt tik tiek, ir netgi mažiau. išvis stooooroms, net apie 4-6 kg leidžia, ne daugiau..jei tai patologinis storumas...nes po to, su tokia mase, nei pati vaiką išstenėsi...cezaris laukia...manekenės kūdenos lai leidžia sau daugiau...daugelis jų, dėl per mažo riebalų kiekio dubens srity išvis pastot negali, kaip ir kultūristės panašiai, dėl per didelės aumenų masės...taip kad kiekviena turi žinot savo ypatumus, o ir pokyčius stebėt - kaip ta nelemta mgų apykaita, lėtėja, greitėja...kitos, žiūrėk, kemša viską ir joms nieko...et, išties tie mūsų kūnai ir genai...vienos atsipalaiduot gali, kitos žiūrėk vos ne nuo salotų be majonezo storėja...
*

manau, kad nėštumas nėra pats tinkamiausias laikas spartinti medžiagų apykaitą g.gif apsileisti nereikia, bet apie save rimtai galvosim, kai lialius gims.

o šiaip save pagaunu galvojant - kada, jei ne dabar džiaugtis gyvenimu ir atsipalaiduoti ax.gif aišku, pasakysite, kad ne lėkšteje laimė...
bet kokia laimė, kai galvoji - oi ne, šito negaliu valgyti, šito irgi, va to - taip pat... o skaniai pavalgius taip norisi nusnūsti pietų ar pagulėti lovoje su žurnalu ar knyga, bet ne, negali, nes reikia judėti, krutėti - spartinti apykaita blush2.gif
o kai dar žinai, kad kiekvienas kąsnis į kūną eina ir dar nuo gydytojo velnių gauni blush2.gif

be to, susidaro įspūdis, kad dažniausiai pamokslauja dėl per didelio priaugto svorio tos, kurioms nereikia dėti jokių pastangų, kad įtilptų į normas ax.gif atsidurtumėte mūsų kailyje doh.gif

aš taip besistengdama kuo daugiau judėti ir ligoninėj dėl pervargimo atsidūriau verysad.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.