čiaudanti bitė
2010 04 07, 19:46
QUOTE(Smagute @ 2010 04 04, 20:30) Na ir as pasigirsiu... 25 savaite ir +11kg. Jauciuosi puikiai, nei dienos be Snickers ir Nomedos, vyras sako, kad as pati graziausia  , gydytojas, kad lialiukas sveikas ir labai grazus...  Todel ir toliau valgysiu tiek, kiek man norisi bei tai, ko noriu (zinoma, kalbu ne apie tai, kas galetu pakent sveikatai), o svarbiausia be sazines grauzimo  Ir tikiu, kad gamta pades paskui susitvatkyt...  Svarbu na tai ka tu suvalgai, o su kokiu apetitu tai darai... ir geriau su apetitu suvalgyt Bicmac, nei be apetito ir noro sveikos kosytes... Taigi, nusiteikiam optimistishkai ir toliau  !
Coccinela
2010 04 09, 09:38
Lyg ir temutės rekordą mušiu  26sav ir turiu +15kg. Prieš mėnesį nesivaržiau, valgiau kaip norėjos - ne po daug, bet aš į mėsą negaliu žiūrėt, o saldumynus pamačius tiesiog rankos dreba kaip noris  Na, ne snickerius ar šokoladus, sausainiai ir pyragai labiau, net netingėdavau virtuvėj valandom sėdėt ir kept Pirmo nėštumo metu priaugau t.p. apie 20kg, kurie greit ištirpo kai susiėmiau. Už tai ir šį kartą vadelės paleistos. Bet žiū jau reik susiimt, nenoriu 20 ribos peraugt  Tad šią savaitę po Vėlykų jau labai riboju su saldumynais, turėtų tiek užtekt..
braskeles
2010 04 09, 15:52
mums rytoj 24 savaites sueina ir mes turim +10kg
Mamyte_Ausryte
2010 04 11, 22:22
Freza man neatrodo, kad tu labaii daug priaugusi, +8 su tokio laiko nestumu manau labai normalu, iki galo dar mazadaug tiek pat priaugsi ir vaziuosi su kokiu +15 gimdyt, taigi visai normalu cia As va per pirma  sugebejau +32 priaugti, o valgiau tiek pat kiek nesilaukdama, bet po gimdymo jie nerealiai greitai nukrito, tai manau cia jau toks mano organizmas, nes nesilaukiant mano kmi vis ant minimumo ribos, t.y 18-18,5. Dabar va antra karta laukius, mums jau 17-ta sav tai kolkas +2 turiu, bus matyt kaip svoris toliau augs, mano svajone cia priaugt iki 15kg per visa nestuma, o jus dar manot kad tas 15kg labai daug
freza80
2010 04 12, 07:37
QUOTE(Mamyte_Ausryte @ 2010 04 11, 23:22) Freza man neatrodo, kad tu labaii daug priaugusi, +8 su tokio laiko nestumu manau labai normalu, iki galo dar mazadaug tiek pat priaugsi ir vaziuosi su kokiu +15 gimdyt, taigi visai normalu cia As va per pirma  sugebejau +32 priaugti, o valgiau tiek pat kiek nesilaukdama, bet po gimdymo jie nerealiai greitai nukrito, tai manau cia jau toks mano organizmas, nes nesilaukiant mano kmi vis ant minimumo ribos, t.y 18-18,5. Dabar va antra karta laukius, mums jau 17-ta sav tai kolkas +2 turiu, bus matyt kaip svoris toliau augs, mano svajone cia priaugt iki 15kg per visa nestuma, o jus dar manot kad tas 15kg labai daug  Na, dabar įpusėjau 28 savaitę ir turiu plius 11,5 kg  Jeigu tikėti echoskopu, tai lialius dviem savaitėm dydžiu į priekį eina Mane neramina ne tai, kaip čia tą svorį reiks numesti pagimdžius  Man tik atsibodo gydytojų replikos ir pasvarstymai garsiai - oi oi oi, kaip čia daug priaugai, kiek daug dar priaugsi, bus sunku gimdyti ir panašiai  Atrodo, aš ir taip neturiu dėl ko nerimauti, kaip dėl netilpimo į jų lenteles
Mamyte_Ausryte
2010 04 13, 08:26
QUOTE(freza80 @ 2010 04 12, 08:37) Na, dabar įpusėjau 28 savaitę ir turiu plius 11,5 kg  Jeigu tikėti echoskopu, tai lialius dviem savaitėm dydžiu į priekį eina Mane neramina ne tai, kaip čia tą svorį reiks numesti pagimdžius  Man tik atsibodo gydytojų replikos ir pasvarstymai garsiai - oi oi oi, kaip čia daug priaugai, kiek daug dar priaugsi, bus sunku gimdyti ir panašiai  Atrodo, aš ir taip neturiu dėl ko nerimauti, kaip dėl netilpimo į jų lenteles  Ir man ta pati kaskart atejus prikisinedavo, bet dabar galvoju, kad galejau nebeiti pas ta gine  va dabartine pas kuria einu tai superine visom prasmem ir as ja iskart perspejau, kad per praeita nestuma daug svorio priaugau nors valgiau ta pati ka ir pries  tai ji mane nuramino, kad kiekvienos moters organizmas skirtingai reaguoja i nestuma tai ner cia ko pergyvent del to svorio, svarbiausia, kad mazutis gimtu sveikas ir lasidziaugt tuo stebuklingu laukimu, juolab, jei zinai, kad tikrai neryji be saiko ir stengiesi vietoj visokiu sokoladuku ir cipsu geriau koki vaisiu sugrauzt O svoris tau nuo pat pastojimo pradzios pradejo augt? ar staigiai i voirsu kilt nuo 18sav?
Man tai zinokit svoris visada buvo aktualus  Aisku nesu as dietu maniake, visai ju nesilaikau ir niekad neteko laikytis. Bet ziuriu ka valgau. Pati esu "kuda", taip visi sako. Iki nestumo sveriau 52kg. (ugis 1,67m). Taigi man atrode normaliai  Todel ir budama nescia nesivadovauju ta politika "valgyk uz du" arba "tu gi laukiasi tau viskas galima". Nemanau, kad priaugti daug svorio gerai. Sunku juk ir paciai  Per pirma nestuma priaugau 16 kg. Ir grizus is ligonines 11kg jau nebuvo. Taigi kitus lengvai numeciau O dabar 20 sav. buvo +4,5 kg. Ir man jau atrodo nemazai  Nes pirmu nestumu taip greitai svoris neaugo  Nors gydytoja sako normaliai cia viskas  Dabar gal dar prisidejo 1kg. Bet cia pasiskaicius man ramiau, nes visai dar palyginus nedaug. Gerai,kad saldumynu nemegstu visai  Retkarciais tik pasmaliziauju. Tada gal buciau sunkesne  Bet aisku svoris lieka svoriu, svarbiausia kad vaikiukui butu viskas gerai ir jis gerai mamos pilvelyje jaustusi  Is tikruju kai apetitas zveriskas sunku susilaikyti ko nesuvalgius  As net pykstu kartais is kur tas noras sitiek valgyt
Coccinela
2010 04 13, 13:56
Apskritai ir ne nėštumo metu mes visos labai skirtingos. Pvz., aš apie dietas nieko absoliučiai neišmaniau ir galvos nesukau, ir maitinimosi nereguliuodavau, sportinio sudėjimo buvau, ta prasme ne kūda kaip šakalys, buvo ką suimt, bet kūnas stangrus ir jokie lašiniai nesiubavo - pilvas plokščias, papai ir užpakalis vietoj  . Kai tuo tarpu kita identiško KMI putlutė atrodo  Arba man visad pavasarį ir rudenį svoris 6kg skirdavos, tiesiog natūraliai vasarą daug daugiau judi, per karščius mažiau valgyt noris. Ir šiaip priklausomai nuo streso/nedavalgymo ar užsisedėjimo per savaitę svoris gali 3kg pakist. Plius, kiekvienai skirtingai ir skysčiau kaupias.. Ir visai nesiparinčiau aš dėl to nėštumo, bet velniam man į šitą temutę lįst reikėjo.  Kai paskaičiau, kiek kitos priaugo ir jau skaito, kad labai labai daug... nu niekaip dabar iš galvos neišgaruoja
freza80
2010 04 13, 17:09
QUOTE(Mamyte_Ausryte @ 2010 04 13, 09:26) Ir man ta pati kaskart atejus prikisinedavo, bet dabar galvoju, kad galejau nebeiti pas ta gine  va dabartine pas kuria einu tai superine visom prasmem ir as ja iskart perspejau, kad per praeita nestuma daug svorio priaugau nors valgiau ta pati ka ir pries  tai ji mane nuramino, kad kiekvienos moters organizmas skirtingai reaguoja i nestuma tai ner cia ko pergyvent del to svorio, svarbiausia, kad mazutis gimtu sveikas ir lasidziaugt tuo stebuklingu laukimu, juolab, jei zinai, kad tikrai neryji be saiko ir stengiesi vietoj visokiu sokoladuku ir cipsu geriau koki vaisiu sugrauzt O svoris tau nuo pat pastojimo pradzios pradejo augt? ar staigiai i voirsu kilt nuo 18sav?  Na. ,man svoris pradėjo augti nuo pat pradžių.  Gal dėl to, kad pradžia lengva buvo - nė karto nepykino, nė sykio nevėmiau  12 savaitę jau turėjau plius 2,5 kg  Manau, iš dalies daugiau priaugu todėl, kad iš pradžių gulinėjau (saugojausi, nes keletą savaičių tepliojo), o dabar mažiau judu dėl padidėjusio gimdos tonuso Ir tikrai nevalgau už du, saldumynais irgi nepiktnaudžiauju  Manau, kad čia organizmas taip reaguoja ir viskas Beja, tai nėra vieno gydytojo pastabos, priekaištavo ir ligoninėj, o išraše radau pastabą - paaiškinti gimdyvei apie dietą...
Mamyte_Ausryte
2010 04 14, 09:29
QUOTE(freza80 @ 2010 04 13, 18:09) Beja, tai nėra vieno gydytojo pastabos, priekaištavo ir ligoninėj, o išraše radau pastabą - paaiškinti gimdyvei apie dietą...  oho tai mazdaug po kilograma i svaite priaugi nuo 12sav  Nors man irgi per ana nestuma taip buvo  Tik va del to dar ir oda issitampius ir tokia paglebus ir dar striju papuosta liko, po tokiu svorio svyravimu, tikiuos Tau taip nenutiks O as tikiuos, kad sikart neateis ta diena kai svoris zaibo greiciu prades kilt
o jeigu iki 22 savaitės svoris visai neaugo, ar gali būti, kad paskum staigiai pradės augti? ar jau kurios iškart nestorėja tai jau ir nepriaugs daug svorio?
freza80
2010 04 14, 13:55
QUOTE(Mamyte_Ausryte @ 2010 04 14, 10:29) oho tai mazdaug po kilograma i svaite priaugi nuo 12sav  Nors man irgi per ana nestuma taip buvo  Tik va del to dar ir oda issitampius ir tokia paglebus ir dar striju papuosta liko, po tokiu svorio svyravimu, tikiuos Tau taip nenutiks O as tikiuos, kad sikart neateis ta diena kai svoris zaibo greiciu prades kilt  Na, ne po kilogramą - dabar turiu beveik 28 savaites ir plius 9 kg nuo 12 savaitės, tai per 16 savaičių tuos devynis ir pridėjau  Strijų kol kas nesulaukiau (tikiuosi, kad minimaliai supleišėsiu  )
Bluebell
2010 04 14, 18:44
oj, kiekvienai cia individualiai as dabar esu priaugus apie 8 kg , man 24 savaites. pradzioj nieko nenumeciau. bet velgi, ar galima 'blaiviai' vertinti turint omeny, kad pastojau praejus sesiems menesiams po gimdymo, per pirma nestuma priaugau 30 kg, per ta pusmeti beveik viska numeciau ziaurios dietos pagalba- dabar organizmas trigubai greiciau kaupia viska, nieko nesalina- nors mintu salotytem ir valgau sveikai sveikai sveikai jokiu blogybiu jokiu saldumynu, toks jausmas kad storeju nuo salotu lapu  ka daryt, kaip jau bus taip bus, svarbu  viskas ok... Papildyta:QUOTE(freza80 @ 2010 04 05, 13:07) O kada daryti tada, kad valgai tiek pat, kiek ir prieš nėštumą, judi daugiau, o svoris vis tiek kaip ant mielių auga? O dar kaip tyčia, padidėjo gimdos tonusas ir gydytojai rekomenduoja kuo daugiau gulinėti Be to, kilogramai kilogramams nelygu. Man dabar įpusėjo 27 savaitė, turiu plius 10 kg (iki nėštumo svėriau 57 kg). Ir atrodau visai nieko  Klubams pridėjau 3 - 4 cm, krūtinė padidėjo iki E dydžio ir pilvas (visas į priekį) didelis didelis Ligoninėj sutikau merginą, 33 savaitės. Tokia visa liūlanti, ištižusi, didelė. Klausiu, kiek priaugai - sako: tik 8 kg. Taip kad, nustojau jaudintis  Svarbu, kaip atrodai, o ne kiek sveri   tai va as irgi pvz kapoju salotytes visokias, krutineles vistienos, viskas be riebalu, neatsimenu kada valgiau ledu ar torto, na zodziu, einu i baseina plaukioju kol nusikalu, einu i joga , namie darau pratimus kojoms, kasdiena su vezimu vaikstau kazkur 3 valandas be sustojimo tai cia nerealiai gi daug, be to turiu metuku dar neturincia dukrele, patikekit, namie nera kada siknos padet ant sofkes, na o storeju lyg kebabus pietums kapociau.
freza80
2010 04 15, 09:05
QUOTE(Bluebell @ 2010 04 14, 19:44) oj, kiekvienai cia individualiai as dabar esu priaugus apie 8 kg , man 24 savaites. pradzioj nieko nenumeciau. bet velgi, ar galima 'blaiviai' vertinti turint omeny, kad pastojau praejus sesiems menesiams po gimdymo, per pirma nestuma priaugau 30 kg, per ta pusmeti beveik viska numeciau ziaurios dietos pagalba- dabar organizmas trigubai greiciau kaupia viska, nieko nesalina- nors mintu salotytem ir valgau sveikai sveikai sveikai jokiu blogybiu jokiu saldumynu, toks jausmas kad storeju nuo salotu lapu  ka daryt, kaip jau bus taip bus, svarbu  viskas ok... Papildyta:  tai va as irgi pvz kapoju salotytes visokias, krutineles vistienos, viskas be riebalu, neatsimenu kada valgiau ledu ar torto, na zodziu, einu i baseina plaukioju kol nusikalu, einu i joga , namie darau pratimus kojoms, kasdiena su vezimu vaikstau kazkur 3 valandas be sustojimo tai cia nerealiai gi daug, be to turiu metuku dar neturincia dukrele, patikekit, namie nera kada siknos padet ant sofkes, na o storeju lyg kebabus pietums kapociau. ir bjauriausia, kad niekas netiki tavo pastangomis
boruze_taskuota
2010 04 15, 09:37
mergaitės, tikrai siūlau prisilaikyti ir nekapoti maisto tiek kiek norisi ir ko tik norisi. vienam forume radau labai taikliai parašytą frazę. REIKIA VALGYTI UŽ DU, BET NE KAIP DU. Tikra tiesa, ane?  Po gimdymo juk norėsim būti gražios, o neišpampusios.  sėkmės, mergaitės! Čia jeigu kam įdomu - mano pokyčiai: Pradinis svoris 61,7 kg, ūgis 172 cm. 1-14 sav. 65,5 kg (+3.8 kg) - 3.8 kg 16 sav. 65,6 kg (+0.1 kg) - 3.9 kg 17 sav. 66,1 kg (+0.5 kg) - 4.4 kg 18 sav. 66,3 kg (+0.2 kg) - 4.6 kg 19 sav. 66,4 kg (+0.1 kg) - 4.7 kg 20 sav. 66,7 kg (+0.3 kg) - 5.0 kg 21 sav. 67,3 kg (+0.6 kg) - 5.6 kg 22 sav. 67,8 kg (+0.5 kg) - 6.1 kg 23 sav. 68,7 kg (+0.9 kg) - 7.0 kg 24 sav. 68,0 kg (-0.7 kg) - 6.3 kg 25 sav. 68,5 kg (+0,5 kg) - 6.8 kg 26 sav. 69,5 kg (+1,0 kg) - 7.8 kg 27 sav. 68,9 kg (-0.6 kg) - 7.2 kg
pas mane kol kas apvalus nulis  o jau 21 savaitė, nieko nenumečiau pradžioj ir nepriaugau. O valgau kaip ir anksčiau, paskutiniu metu gal kiek daugiau, pasmaguriauju dažniau, bandau priaugt svorio, bet niekaip nesigauna  manau čia ne nuo mitybos priklauso ir ne nuo sportavimo. Į nėštumą kiekvienos organizmas reaguoja skirtingai  žiūrėsim kas bus toliau
Braske GF
2010 04 15, 16:50
[quote=Tutti,2010 04 15, 15:59] pas mane kol kas apvalus nulis  o jau 21 savaitė, nieko nenumečiau pradžioj ir nepriaugau. Kaip tau fainai  man dabar 15 sav. pris nestuma sveriau 53 , darab 51,7 tai kolkas kilogrameslis i minusa , stengiuosi per daug nekapoti , bet valgau sveika ir ivairu maista . Tikiuosi mano svboris nerades stipriai auugti veliau , labai noreciau per nestuma prieugtti 10-12 kg.  bet kaip bus taip bus , nieko cia nebepadarysi
sandrike08
2010 04 15, 22:03
mums 22sa,priaugom kazkur 8kg
Mamyte_Ausryte
2010 04 16, 18:20
paske87
2010 04 17, 10:54
na o man 19 savaiciu o nepriaugau dar nei vieno kg  biski baisoka kad paskui staigiai nepradetu augti
QUOTE(boruze_taskuota @ 2010 04 15, 11:37) mergaitės, tikrai siūlau prisilaikyti ir nekapoti maisto tiek kiek norisi ir ko tik norisi. vienam forume radau labai taikliai parašytą frazę. REIKIA VALGYTI UŽ DU, BET NE KAIP DU. Tikra tiesa, ane?  Po gimdymo juk norėsim būti gražios, o neišpampusios.  sėkmės, mergaitės! Čia jeigu kam įdomu - mano pokyčiai: Pradinis svoris 61,7 kg, ūgis 172 cm. 1-14 sav. 65,5 kg (+3.8 kg) - 3.8 kg 16 sav. 65,6 kg (+0.1 kg) - 3.9 kg 17 sav. 66,1 kg (+0.5 kg) - 4.4 kg 18 sav. 66,3 kg (+0.2 kg) - 4.6 kg 19 sav. 66,4 kg (+0.1 kg) - 4.7 kg 20 sav. 66,7 kg (+0.3 kg) - 5.0 kg 21 sav. 67,3 kg (+0.6 kg) - 5.6 kg 22 sav. 67,8 kg (+0.5 kg) - 6.1 kg 23 sav. 68,7 kg (+0.9 kg) - 7.0 kg 24 sav. 68,0 kg (-0.7 kg) - 6.3 kg 25 sav. 68,5 kg (+0,5 kg) - 6.8 kg 26 sav. 69,5 kg (+1,0 kg) - 7.8 kg 27 sav. 68,9 kg (-0.6 kg) - 7.2 kg REIKIA VALGYTI UŽ DU, BET NE KAIP DU - tikrai tiesa  , tačiau kai lauksiesi antro ar trečio vaikelio pastebėsi, kad vien nuo mitybos nelabai kas priklauso  Veikiau, tai moters fiziologijos reikalas. Žinoma, nereikia visko suversti vien jai, bet pagrindą sudaro užkoduota genetinė informacija kaip organizmui reaguoti vienu ar kitu gyvenimo tarpsniu. Lygiai dėl tos pačios priežasties valgant tą patį maistą ir tais pačiais kiekiais vieni žmonės nutunka, o kiti ne. Su pirmuoju nėštumu iki 4 mėn. numečiau 6kg. o per likusius 4mėn. priaugau 12kg. Dvi savaitės po gimdymo jų jau nebuvo nei kvapo. Su antruoju tikrai valgiau  ir ne už vieną  , o gimdyt važiavau priaugus 12kg. o po mėnesio svėriau lygiau tiek, kiek ir pastodama. Dabar kiek kitaip viskas  nuo pirmųjų dienų svoris auga  nors mano mityba ne tik, kad nepasikeitė, bet netgi sumažėjo porcijų dydis  Dar tik 22sav. , o jau 6kg. užlipo ant manęs  Gal metai daro savo?  Nors tiesa, su trečiu pastojau mažiausiai sverdama (net 5kg.) , gal todėl tas svoris taip greit padidėjo? Šiaip nepanikuokim ar tas svoris auga ar neauga  svarbiausia, kad mūsų mažiukai būtų sveikučiukai
boruze_taskuota
2010 04 21, 12:23
Tai žinona, kad mažiukai svarbiausia  svarbu, kad jiems viskas gerai būtų. O aš pati, kaip iš lentelės matai, priaugau visai nemažai, bet galbūt čia dėl to, kad prieš nėštumą buvau daug numetusi svorio - 20 kg, dabar mažiau judu, bet ką valgau tai labai prisižiūriu. labai norėčiau važiuoti gimdyti su ne daugiau nei +15 kg
QUOTE(boruze_taskuota @ 2010 04 21, 14:23) Tai žinona, kad mažiukai svarbiausia  svarbu, kad jiems viskas gerai būtų. O aš pati, kaip iš lentelės matai, priaugau visai nemažai, bet galbūt čia dėl to, kad prieš nėštumą buvau daug numetusi svorio - 20 kg, dabar mažiau judu, bet ką valgau tai labai prisižiūriu. labai norėčiau važiuoti gimdyti su ne daugiau nei +15 kg  Ohoho  20kg. nu nemažai  Na,bet tu aukšta, tai nelabai tas svoris matysis ant tavęs  Va ir aš taip pamaniau, kad tas svorio nukritimas prieš nėštumą būtent nėštumo metu vėl gausiai prikimba Na, tikėkimės abiejų mūsų viltys išsipildys
donna bella
2010 04 27, 12:53
QUOTE(Tutti @ 2010 04 14, 22:35) o jeigu iki 22 savaitės svoris visai neaugo, ar gali būti, kad paskum staigiai pradės augti? ar jau kurios iškart nestorėja tai jau ir nepriaugs daug svorio? Pradės augti,pvz man iki penkto mėn tebuvau priaugus tik 1kg, bet po to per 1 mėn. priaugau virš 5kg.. Mano draugei svoris pradėjo augti tik nuo 6 mėn. Visoms labai skirtingai. Mano bendradarbei viso nėštumo metu tik 7 kg buvo priaugę, viskas ėjo į pilvą, vaisių, vandenis, kraują, placentą ir tai labai gerai, o kitoms svoris į visą kūną eina
As tai vis galvoju kaip cia kitoms pavyksta per visa nestuma priaugti iki 10kg. Man tai toks svoris tik svajonese  Ir daug nevalgau, ir dabar su suneliu i lauka kasdiena iseinu pasivaikscioti (o su juo tik spek  ) ir tai svoris nesiliauja auges  Dabra jau 24sav ir +7kg.  Jau net nebezinau kas bus toliau  Nors pas mane tai pilvukas tik puciasi, i save beveik nieko
Bluebell
2010 04 27, 20:06
25sav +11 kg
*Laurusha*
2010 04 28, 14:37
Baltai pavydziu toms kurioms svoris letai auga. Man pilvukas jau pradejo matytis nuo 8 sav, o 11 sav jau turejau darbe pasakyti, kad  o tai nuslepti buvo nebeimanoma. Ir dabar jau kaip banginis atrodau, sunku is minkstesnes sopkytes atsikelti darosi  25 sav o jau +10; idomu kaip bus toliau  O atrodo, kad valgau normaliai, nors per daug saves nevarzau, ir saldumynai netraiukia, bet va apelsinus tai kilogramais kapoju  Gal cia nuo ju man tas svoris taip auga??
lauramal
2010 05 17, 09:53
Na, as nestumo pradzioj numeciau 6 kg, o dabar jau grizo 2 kg, mums 21 savaitele
milla22
2010 05 20, 21:52
22 savaitele 6,5kg. O savijauta puiki, tik siek tiek jauciu pavydo balto toms, kurioms  metu dideja tik pilvukas O as dideju Visaaaaaa
Zziviliukas
2010 05 22, 18:58
nesisielokite del svorio..kai kurios smulkios ir mazyliui vadinasi reikia maisto  ) as turiu antsvorio, 22 sav ir svorio nepriaugau, o numeciau 1-2kg..todel kad pati pakankamai turiu atsargu tai tik pilvyukas ir gali teaugti-kitu atveju butu per sunku jau.. juk organizmas linkes kaupti nestumo metu-silumos ir maisto reikia  ))
temperamentinga
2010 06 02, 09:51
nestumo pradzioje sveriau 62 kg, iki 21 savaites priaugo tik 3 kg, o po to per menesi iskart 6kg  daktare pasiule viena diena savaitej pasidaryt iskrovos diena- valgyt tik obuolius  vasara tikrai meska buti butu sunku
sillwer
2010 06 02, 12:37
As iki 20 savaites nepriaugau nieko ,nors visai nepykino ir jauciausi labai gerai. O dabar 28 savaites ir savo saskaitoj turiu 5kg.
22 savaites +7kg. Su pirmu buvau priaugusi 19kg, tikiuosi, db taip nebus
Braske GF
2010 06 03, 17:34
22sav. +2,5
elenuxus
2010 06 04, 10:57
23 savaites +-0 kg...Priaugau kokis2kg.tada pora savaiciu lovos rezimas ir viskas dingo...
Mamyte_Ausryte
2010 06 19, 20:58
Man labiausiai svoris augo 20-24 savaite po kilograma i sav prisidedavo, o dabar jau trecia sav stovi vietoj viskas, nors valgau ta pati
varlius
2010 06 21, 19:51
27 savaite, +7 kg kazkur... Ir ima augti gana sparciai  Jau imu nerimauti, nes su pirmu virs +25 privyniojau
pyragaitis
2010 06 24, 12:53
23 savaitės ir + 4 kg. Manau jau per daug
vanesa9
2010 06 24, 15:15
QUOTE(pyragaitis @ 2010 06 24, 12:53) 23 savaitės ir + 4 kg. Manau jau per daug  o tai ka man sakyt, 24 savaite pradejom ir jau +6,5kg, pradzioj svoris augo po truputi, bet per paskutiniasias 20d priaugau 2,7 kg
Amelita
2010 06 26, 21:16
Pirma nestuma priaugau 13 kg.
23 sav. jau buvau + 8 kg.
(Svoris pries nestuma 55-56 kg, ugis 168 cm).
O laiko dar iki gimdymo daug... 17 sav.
Mamyte_Ausryte
2010 07 01, 22:20
Mums jau 29-ta sav ir turim +7, tikiuosi su mazdaug 12kg prasisukti, bet bus matyt
22 sav. ir 4 kg. Iki 18 sav. prisidejo 1kg, o toliau per menesiuka visi 3kg. Ir nieko cia labai nepadarysi..
Braske GF
2010 07 03, 15:05
QUOTE(natalije @ 2010 06 03, 19:34) 22sav. +2,5  26sav +4kg
man 23 sav. esu priaugus 4-5 kg.
jurabalta
2010 07 15, 23:57
20 sav. +5kg
27 sav + 5 kg Tikiuosi per likusias nepriaugsiau daugiau nei dar 10 kg.
O man dar tik 21 sav. o jau visi 7 kg  , o as taip tikejausi sutilpti i kokius 8 ar 10 kg. Atrodo ir maista stebiu ka valgau, bet nepadeda
Granduda
2010 07 23, 10:34
Mielosios, o ka man patariat daryt ;( ? mums 27 sav.,nuo nestumo pradzios priaugau 12kg, vakar buvau pas gydytoja, tai taip isbare, sako tai nesitikek maziau nei 12 per likusi laika priaugt  siaubas, taip bijau to svorio, neisivaizduoju, kaip reikes numest ir negaliu net pagalvot, kad greiciausiai dar tiek priaugt reiks... oras dabar siaubingas, nei i lauka iseit, nei veikla judresne uzsiimt, tik lovoj ir guli, kad ta karsti pakelt, bet tai ka daryt, kad visiska depresija nepasiglemztu,,? ;(
|
|