QUOTE(biesas66 @ 2010 04 10, 18:25) As is kompo noreciau ikelti  ,va kame reples.. Pasirenki ikelti nuotrauka ir.. jokio veiksmo.. taip ir lieka katinas budeleje  cia ikeli savo normalia foto kuria noresi deti sm ,ir uzstatai dydi 120 paskui nukopini adresiuka 1. Ссылка ir dedi i sm na gal pagelbesiu
Na siaulietes ir siaulieciai tai ir man parodukite, savo zemieciui, tuos jusu sauniu namuku vaizdelius.  Labai jau idomu ir sprendimus pamatyti ir vaizdelius, ypac kai arteja apdailos darbeliai ir patiems P.S. Ir as savo darbelius ikelsiu
QUOTE(ernestalab @ 2010 04 10, 17:44) Labai norėčiau pažiūrėti šio visų išgirto namuko nuotraukas  , tik niekaip jų nerandu  padėkit, kur jas rasti? Visiems prašalaičiams nuotraukų nerodom  nesupykit,taip jau yra. Jei įdėdam čia ,tai visi matom.O jei į slaptą vietą,tai tik savi. Papildyta:QUOTE(zojux @ 2010 04 10, 22:26) Na siaulietes ir siaulieciai tai ir man parodukite, savo zemieciui, tuos jusu sauniu namuku vaizdelius.  Labai jau idomu ir sprendimus pamatyti ir vaizdelius, ypac kai arteja apdailos darbeliai ir patiems P.S. Ir as savo darbelius ikelsiu  Zojux jau seniai prašosi,bet vis dar nesulaukia leidimo. Mažai gal bendrauji su mumis?
QUOTE(Osera @ 2010 04 10, 19:02) cia ikeli savo normalia foto kuria noresi deti sm ,ir uzstatai dydi 120 paskui nukopini adresiuka 1. Ссылка ir dedi i sm na gal pagelbesiu  ot isiblaskius is po darbu  neikeliau kur kelti foto http://www.radikal.ru/ va cia biesai
biesas66
2010 04 11, 09:41
QUOTE(Osera @ 2010 04 11, 10:02) ot isiblaskius is po darbu  neikeliau kur kelti foto http://www.radikal.ru/ va cia biesai  AS cia vis dr su savo neaiskumais.. (kaip mazas vaikas  ) Ikeliau nuotraukyte,gavau adresa,o poto..? Ideti ten kur praso adresa irasyt? Ar eikia patvirtinimo kokio,nes as nematau..
QUOTE(biesas66 @ 2010 04 11, 09:41) AS cia vis dr su savo neaiskumais.. (kaip mazas vaikas  ) Ikeliau nuotraukyte,gavau adresa,o poto..? Ideti ten kur praso adresa irasyt? Ar eikia patvirtinimo kokio,nes as nematau.. eini i nustatymus ten logotipo nustatymai ,paskui ten kur parasyta Įveskite logotipo nuorodą imeti ta adresiuka ir spaudi atnaujinti logotipa na bandyk ,jei ka aiskinsiu kitaip
biesas66
2010 04 11, 11:06
QUOTE(Osera @ 2010 04 11, 11:32) eini i nustatymus ten logotipo nustatymai ,paskui ten kur parasyta Įveskite logotipo nuorodą imeti ta adresiuka ir spaudi atnaujinti logotipa na bandyk ,jei ka aiskinsiu kitaip  taip ir darau,bet mn ikelia priestai kelta logotipa..  O ne ta kur nuorodoje. va kas keisciausia.. Papildyta:Aciu Osera uz pagalba  Kazkas gavosi
tai gal neistrini seno ?pries keldamas nauja
QUOTE(biesas66 @ 2010 04 11, 12:06) taip ir darau,bet mn ikelia priestai kelta logotipa..  O ne ta kur nuorodoje. va kas keisciausia.. Papildyta:Aciu Osera uz pagalba  Kazkas gavosi  Biesas ar cia tik ne svajoniu namo projektukas atavare? Labai nieko  . Kazkada as tik apie toki ir tesvajojau. O kas del iejimo i jusu albumuka as irgi vis bandau prasytis, bet niekas dar neleidzia  Beje, buvom nuvaziave i sklypa. Visi (tie kurie stumdo) jau cia pripasakojo, kad galima nustumdyti sklypa, bet kur tau. Tik ivaziavo ir ilindo traktorius. Slapia dar visur, o taip noris kazka jau pradeti darbuotis. Atrodo ir vieta nera zema, bet dar reikia kokias minimum dvi savaites laukti.
laimingas
2010 04 11, 20:25
QUOTE(Notyte @ 2010 04 11, 20:16) Beje, buvom nuvaziave i sklypa. Visi (tie kurie stumdo) jau cia pripasakojo, kad galima nustumdyti sklypa, bet kur tau. Tik ivaziavo ir ilindo traktorius. Slapia dar visur, o taip noris kazka jau pradeti darbuotis. Atrodo ir vieta nera zema, bet dar reikia kokias minimum dvi savaites laukti. Ui, baikit cia jus taip gasdinti.... Nebeiskentesiu dar dvieju savaiciu... As vos ne kasdien nulekiu iki sklypo... vaizdelis nelabai koks, mat dar vandeniuko yra jame.... slapia... Na dar gal sia savaite leisiu padziuti, o jau kita varysiu buldozeri ir bus sklypas su nustumdytu juodzemiu... Mes jau klojiniams suristi viela lankstomes ir bandome kuoliukus darytis, kad nereiktu paskui laiko gaisti...
QUOTE(airise @ 2010 04 10, 23:18) Zojux jau seniai prašosi,bet vis dar nesulaukia leidimo. Mažai gal bendrauji su mumis? Laikausi principo, kad svarbiausia ne kiekybe o kokybe  , taciau pagal galimybes tai tikrai ka zinau ta patariu ir pasiulau ar pakomentuoju. Stengiuosi buti naudingas kitiems ir is pasiskaitymu sau naudos aptureti taip pat
dėl albumo: niekas slaptažodžio neduos. Ne slaptažodžio reikia prašyti, o balsavimo. Ar skelbti balsavimą?
Rudenine, grazu, sviesu, nauja Kada ikurtuves? Tai jau tik balduku laukiat???? Man virtuves dabar idomu. Jei ne paslaptis, kur uzsakineji virtuves baldus?
QUOTE(aulina @ 2010 04 12, 06:51) dėl albumo: niekas slaptažodžio neduos. Ne slaptažodžio reikia prašyti, o balsavimo. Ar skelbti balsavimą? na as tos tvarkos taip gerai nezinau
QUOTE(zojux @ 2010 04 12, 22:59) na as tos tvarkos taip gerai nezinau  aš kelis kartus rašiau apie tai ir visai neseniai, gal nepastebėjai  Jeigu dauguma albumo narių pritaria slapuko siuntimui, tuomet išsiunčiame, jeigu ne - tai nesiunčiame. Kas nori slapuko, turėtų prašyti, kad nori, jog balsuotume, o ne iš karto atsiųstume slapuką
laimingas
2010 04 13, 07:14
Biesas66, beziurint i tavo namuko vaizduka, atsirado vienas klausimelis... Zinoma, jei ne paslaptis... Koks tavo namuko stogu nuolydis? Ir jei gerai atsimenu, kazkada sakei kad bus skarda... P.S.: Del spaluko... Tai turbut visi (bent man taip atrodo) noretu pasiziuret kokiose grozybesi kiti siaulieciai gyvena... Kalbu apie tuos, kurie jau cia siek tiek laiko bendrauja ir yra pasiryze pasidalinti savo patirtimi ar pasiulymais bei nesigedys rodyti savo padarytu darbu.
biesas66
2010 04 13, 07:43
QUOTE(laimingas @ 2010 04 13, 08:14) Biesas66, beziurint i tavo namuko vaizduka, atsirado vienas klausimelis... Zinoma, jei ne paslaptis... Koks tavo namuko stogu nuolydis? Ir jei gerai atsimenu, kazkada sakei kad bus skarda... P.S.: Del spaluko... Tai turbut visi (bent man taip atrodo) noretu pasiziuret kokiose grozybesi kiti siaulieciai gyvena... Kalbu apie tuos, kurie jau cia siek tiek laiko bendrauja ir yra pasiryze pasidalinti savo patirtimi ar pasiulymais bei nesigedys rodyti savo padarytu darbu.  Nu tu uzdaveu klausima  nezinau koks nuolydis apie 20% . Greitai tikiuosi gauti visiskai isbaigta projekta,tada bus matyti. Sy nuolydi parinko konstruktorius. o kodel klausi?
laimingas
2010 04 13, 08:03
QUOTE(biesas66 @ 2010 04 13, 07:43) Nu tu uzdaveu klausima  nezinau koks nuolydis apie 20% . Greitai tikiuosi gauti visiskai isbaigta projekta,tada bus matyti. Sy nuolydi parinko konstruktorius. o kodel klausi? kazkaip atsirado toks klausimas... noriu pasiziuret kaip kalba vienas ar kitas konstruktorius... mums tai nuolydis berods tik 12 %... O desi skarda?
tryliktoji
2010 04 13, 08:04
sveiki, statybininkai mes vis dar su pakalimais vargstam-letai judam, nes MB dirba tik savaitgali, jei oras leidzia rudenine, graziai isikurinejat  erdviu didumas
QUOTE(laimingas @ 2010 04 11, 21:25) Na dar gal sia savaite leisiu padziuti, o jau kita varysiu buldozeri ir bus sklypas su nustumdytu juodzemiu... Mes jau klojiniams suristi viela lankstomes ir bandome kuoliukus darytis, kad nereiktu paskui laiko gaisti...  Na, pas mus tai slapia. Nors pats sklypas yra siek tiek ant kalniuko. Nu taip norisi tuos darbus greiciau pradeti, kad vyras irgi jei butu arciau kas dien vaziuotu ziureti ar jau pradziuvo sklypas. Zodziu reikia graziu dienu. Klausimas: kas jums ribas numatuos? Gal turit koki zmogiuka? Ir kiek tai kainuoja? QUOTE(laimingas @ 2010 04 13, 09:03) kazkaip atsirado toks klausimas... noriu pasiziuret kaip kalba vienas ar kitas konstruktorius... mums tai nuolydis berods tik 12 %... O desi skarda? Pas mus nuolydis 15% ir desim syferi.
rudenine
2010 04 13, 09:04
Sveiki  Aciu visiems uz pagyras  Siaip jau dabar matau "kliurku", ka daryciau vienaip ar kitaip Atsakau del svetaines lubu, tai ten yra akustines medzio plauso lubos (nu kazkas panasaus), kiekvienos plokstes konturas atskirtas lino spagatu  Dar vienu tonu paryskino, nes jau naturalios per blankiai atrode. Nezinau ar suprantamai parasiau QUOTE(Osera @ 2010 04 09, 14:40) grindys ?kaip lentutes atrodo ?kur pirkote jei ten plyteles aha, ten plyteles, is pradziu labai priestaravau svetainej deti plyteles, bet vyras visaip ikalbinejo, tai liko nusileisti ir tikrai nesigaliu, nes atrodo, kaip medines grindys, o ir praktiskos bus  pirkom Jupojoj Papildyta:Aj, pamirsau parasyti del baldu  Nieko dar neturim ir nieko dar neuzsakinejam  Siaip jau miegamajo baldus nusprendem kokius gaminsimes, virtuvini jau mintyse turiu, nors mintys daznai keicias  Dar is tokiu didesniu pirkiniu- tai zidinys  Tai va, jei reikaliukai gerai klostysis, gal iki Naujuju metu isikelsim
laimingas
2010 04 13, 09:06
QUOTE(Notyte @ 2010 04 13, 08:50) Na, pas mus tai slapia. Nors pats sklypas yra siek tiek ant kalniuko. Nu taip norisi tuos darbus greiciau pradeti, kad vyras irgi jei butu arciau kas dien vaziuotu ziureti ar jau pradziuvo sklypas. Zodziu reikia graziu dienu. Klausimas: kas jums ribas numatuos? Gal turit koki zmogiuka? Ir kiek tai kainuoja? Pas mus nuolydis 15% ir desim syferi. Notyte, cia kalbi apie namo kampu koordinates x ir y (ar kaip jos ten vadinas)...? Viena pazistu, nes jis mums topo nuotrauka dare... Sake kad ir namo sienu xy suiesko sklype  Del kainos nieko nezinau... Prisiminiau, brangieji, juk siandien 13 d.... Ar tik ne kaikuriems projektuku svarstymas.... Ojojoi, tikiuos sulauksiu geru naujienu...
rudenine, o mažiaus kambaryje kokios grindys? Iš kur pirkote? man labai
QUOTE(rudenine @ 2010 04 13, 09:04) aha, ten plyteles, is pradziu labai priestaravau svetainej deti plyteles, bet vyras visaip ikalbinejo, tai liko nusileisti ir tikrai nesigaliu, nes atrodo, kaip medines grindys, o ir praktiskos bus  pirkom Jupojoj o kaina ju kvadrato kokia? ,jauciu cia tos kur 120-140 kainuoja kvadratas
rudenine
2010 04 13, 10:28
QUOTE(Cili @ 2010 04 13, 10:33) rudenine, o mažiaus kambaryje kokios grindys? Iš kur pirkote? man labai  visam antram aukste uosio lentos, is Gruzdziu QUOTE(Osera @ 2010 04 13, 10:43) o kaina ju kvadrato kokia? ,jauciu cia tos kur 120-140 kainuoja kvadratas  jau nebepasakysiu
QUOTE(rudenine @ 2010 04 13, 11:28) visam antram aukste uosio lentos, is Gruzdziu jau nebepasakysiu  o kokia kaina tų lentų?  Ar jos tinkamos grindininiam šildymui?
biesas66
2010 04 13, 12:36
QUOTE(rudenine @ 2010 04 13, 10:04) Sveiki  Aciu visiems uz pagyras  Siaip jau dabar matau "kliurku", ka daryciau vienaip ar kitaip Atsakau del svetaines lubu, tai ten yra akustines medzio plauso lubos (nu kazkas panasaus), kiekvienos plokstes konturas atskirtas lino spagatu  Dar vienu tonu paryskino, nes jau naturalios per blankiai atrode. Nezinau ar suprantamai parasiau aha, ten plyteles, is pradziu labai priestaravau svetainej deti plyteles, bet vyras visaip ikalbinejo, tai liko nusileisti ir tikrai nesigaliu, nes atrodo, kaip medines grindys, o ir praktiskos bus  pirkom Jupojoj Papildyta:Aj, pamirsau parasyti del baldu  Nieko dar neturim ir nieko dar neuzsakinejam  Siaip jau miegamajo baldus nusprendem kokius gaminsimes, virtuvini jau mintyse turiu, nors mintys daznai keicias  Dar is tokiu didesniu pirkiniu- tai zidinys  Tai va, jei reikaliukai gerai klostysis, gal iki Naujuju metu isikelsim  Taip ir pagalvojau kad akustines. plokstes. Namu kinui gerai  Kur pirkote ir kokios kainos? Papildyta:QUOTE(laimingas @ 2010 04 13, 09:03) kazkaip atsirado toks klausimas... noriu pasiziuret kaip kalba vienas ar kitas konstruktorius... mums tai nuolydis berods tik 12 %... O desi skarda? Taip desiu valcuota skarda. taip pasiule architektas ir man tas jo pasiulymas prie sirdies. http://www.ruukkihome.lt/midcom-serveattac...ter_systems.jpg
QUOTE(biesas66 @ 2010 04 13, 12:36) Taip ir pagalvojau kad akustines. plokstes. Namu kinui gerai  Kur pirkote ir kokios kainos? Papildyta:Taip desiu valcuota skarda. taip pasiule architektas ir man tas jo pasiulymas prie sirdies. http://www.ruukkihome.lt/midcom-serveattac...ter_systems.jpgka reiskia valcuota skarda
biesas66
2010 04 13, 14:59
QUOTE(Rendi @ 2010 04 13, 15:07) ka reiskia valcuota skarda  Tokia kaip paveikslelyje  Eiline skarda tik tiek kad ji lygi ir storesne kad nesibanguotu. Man ji primena siektiek sovietinius laikus,budavo panasiu stogu (ji vadinama classic nors tai praktiskai vienas ir taspats tik siektiek skiriasi)  is pradziu kai pasiule suabejojau,bet veliau supratau kad ji puikiai tiks prie mano namo stiliaus. tai bus kazkas nauja,bet tuompaciu ir sena. Kadangi vidus bus kreipiamas i modernia klasika tai ir isore i ta puse siektiek bus pasukus  Dar kas is pradziu mane nustebino-architekto ideja pamata, ir garazo vartus daryti vienos spalvos... Tokios kaip stogas.. Ant piesinuko atrodo savotiskai ir man patinka.
QUOTE(biesas66 @ 2010 04 13, 15:59) Tokia kaip paveikslelyje  Eiline skarda tik tiek kad ji lygi ir storesne kad nesibanguotu. Man ji primena siektiek sovietinius laikus,budavo panasiu stogu (ji vadinama classic nors tai praktiskai vienas ir taspats tik siektiek skiriasi)  is pradziu kai pasiule suabejojau,bet veliau supratau kad ji puikiai tiks prie mano namo stiliaus. tai bus kazkas nauja,bet tuompaciu ir sena. Kadangi vidus bus kreipiamas i modernia klasika tai ir isore i ta puse siektiek bus pasukus  Dar kas is pradziu mane nustebino-architekto ideja pamata, ir garazo vartus daryti vienos spalvos... Tokios kaip stogas.. Ant piesinuko atrodo savotiskai ir man patinka. Skarda man patinka  Tokia subtilesne, nei cerpiu imitavimas  O del architekto minties derint pamato, stogo ir garazo vartu spalva - labai pritarciau  Maziau prisimargins. Man grazu, kai spalvos max. dvi. Juk medziagu faktura skiriasi, o jei dar spalvos - tai biski per daug gaunasi margumo. Taigi - liuks architektas pasiule
biesas66
2010 04 13, 15:18
QUOTE(Beržė @ 2010 04 13, 16:12) Skarda man patinka  Tokia subtilesne, nei cerpiu imitavimas  O del architekto minties derint pamato, stogo ir garazo vartu spalva - labai pritarciau  Maziau prisimargins. Man grazu, kai spalvos max. dvi. Juk medziagu faktura skiriasi, o jei dar spalvos - tai biski per daug gaunasi margumo. Taigi - liuks architektas pasiule  As taippat pritariu architekto nuomonei. nesinorisi tureti vaivorykste. Ir taip gausis trys spalvos.Stogas su pamatu,klinkerio plyteles ir tinkas.. Tai per akis.Norejau dalines medienos ant fasado,bet persigalvojau. Su dviem spalvoma neiseina issiversti
QUOTE(biesas66 @ 2010 04 13, 14:59) Tokia kaip paveikslelyje  Eiline skarda tik tiek kad ji lygi ir storesne kad aciu uz paaiskinima QUOTE(biesas66 @ 2010 04 13, 15:18) As taippat pritariu architekto nuomonei. nesinorisi tureti vaivorykste. Ir taip gausis trys spalvos.Stogas su pamatu,klinkerio plyteles ir tinkas.. Tai per akis.Norejau dalines medienos ant fasado,bet persigalvojau. Su dviem spalvoma neiseina issiversti  mediena ant fasado man ir grazu, bet nusimato, kad vis ja priziuret reikia, tai turbut nenaudosim
QUOTE(biesas66 @ 2010 04 13, 16:18) Su dviem spalvoma neiseina issiversti  Tai kad ir man su dviem spalvom nepavyko issiversti  Tiksliau - gavosi dvi spalvos bazines, bet stogo ir langu (abu pilki) atspalvis skiriasi. Taip darem samoningai. Langu atspalvis - pilkas su alyvuoges zalumu. Tokio pat pilkumo ir zalumo yra ant sendintos gelsvos klinkerio plytos. Man grazu, kitiems - nezinau  Bet juk svarbiausia, kad statytojui patiktu  , ar ne? Taip, kad ir tu pasirinksi spalvikes pagal savo skoni ir grozesiesi savo namuku  P.S. medis man SUPER grazu fasadui. Neseniai teko buti ir is arti apziureti viena vila prie Pasvinio ezero - matosi nuo kelio pravaziuojant, gal teko kam uzmatyti. Tai ten ant fasado naturalus medis - nu labai grazu. Ir super dera su vidaus santuriu, bet skoningu interjeru. Bet... pastatui treti metai, o medis nuo siaures puses - visas nupilkejes... Deja, bet medis fasadui - mano nuomone, nelabai tinkama medziaga...
biesas66
2010 04 13, 18:27
Taip,mediena labai grazu,bet kitavertus kai reiks priziureti.. Nesinorisi karstytis sienomis ir dazineti kas kelis metus. Geriau jei ka su voliuku praleksiu kai atsibos spalva per tinka
Sveiki, pas mus kol kas ramuma. Galiu pasigiri tik tuom, kad snd. "uzveisem" soda. Beliko sulaukt derliaus  O jei rimtai, ziuresim kiek cia tu medeliu prigis is visu pasodintu...
kreizzy
2010 04 13, 20:02
QUOTE(janna @ 2010 04 13, 20:31) Sveiki, pas mus kol kas ramuma. Galiu pasigiri tik tuom, kad snd. "uzveisem" soda. Beliko sulaukt derliaus  O jei rimtai, ziuresim kiek cia tu medeliu prigis is visu pasodintu... o kokius medelius pasirinkot,ka pasisodinot? Papildyta:http://www.ruukkihome.lt/midcom-serveattac...ter_systems.jpg[/quote] biesai mano gatveleje vienas kaimynas tokia skarda uzsidejas .
QUOTE(laimingas @ 2010 04 13, 10:06) Notyte, cia kalbi apie namo kampu koordinates x ir y (ar kaip jos ten vadinas)...? Viena pazistu, nes jis mums topo nuotrauka dare... Sake kad ir namo sienu xy suiesko sklype  Del kainos nieko nezinau... Jo jo butent. Gal gali kontaktus duoti? Prisiminiau, brangieji, juk siandien 13 d.... Ar tik ne kaikuriems projektuku svarstymas.... Ojojoi, tikiuos sulauksiu geru naujienu...  Smagi ta trylikta diena  bereikia tik is vyr architektes parasa gauti ir leidimas bus rankose O kaip jums sekesi?
biesas66
2010 04 13, 21:47
[quote=kreizzy,2010 04 13, 21:02] o kokius medelius pasirinkot,ka pasisodinot? Papildyta:http://www.ruukkihome.lt/midcom-serveattac...ter_systems.jpg[/quote] biesai mano gatveleje vienas kaimynas tokia skarda uzsidejas . [/quote] reikes atvaziuoti gyvai pasiziureti
laimingas
2010 04 13, 21:53
QUOTE(kreizzy @ 2010 04 13, 20:02) biesai mano gatveleje vienas kaimynas tokia skarda uzsidejas . O kurioje mazdaug vietoje namukas su ta skarduke?
QUOTE(kreizzy @ 2010 04 13, 21:02) o kokius medelius pasirinkot,ka pasisodinot? kadangi musu sklypas nera didelis, tai planavom tik kelis medelius: kelias obelaites ir vysnias. bet kai nuvaziavo MB pirkti tai neatsilaike ir tresnems, ir kriausems. viso gavosi 9 medeliai: 2 obelaites Cempijonai, 2 obelaites Kriausines (visos zemauges), trys vysnaites, viena savidulke tresne, ir kriause viena. bet del kriauses matysiu, jei biciu daugiau nei kriausiu ir labai kels daug rupesciu - iskasiu (pasodinim is krasto). o siaip sklypas uzsisodino medeliais, tai ziuriu kad nelabai is kiemo kas ir liko  . visa laime kad stadijonas salia - teks vaikams energijos iskrovas stadijone daryti bet, dar labai noriu silauogiu  , kelis krumus QUOTE(Notyte @ 2010 04 13, 21:16) Smagi ta trylikta diena  bereikia tik is vyr architektes parasa gauti ir leidimas bus rankose Tikrai, kad smagi  Sveikinam
man irgi smagi diena, pagaliau turime lietas grindis vonioje  Kol kas džiūna, negaliu net į wc nueiti
QUOTE(aulina @ 2010 04 14, 10:45) man irgi smagi diena, pagaliau turime lietas grindis vonioje  Kol kas džiūna, negaliu net į wc nueiti  Kokios jos yra pasirodyk.Ar čia tos kur nebereik plytelių klijuot? Ar paprasčiausiai betonines ?
QUOTE(airise @ 2010 04 14, 12:12) Ar čia tos kur nebereik plytelių klijuot? Ar paprasčiausiai betonines ? nebereikia kloti plytelių, lieta grindų danga, besiūlė, skonio reikalas, vieniems patiko (buvo čia įdėjusi) kitiems - ne. Man patinka  Turiu tai, apie ką svajojau jau senai
Naughty Lady
2010 04 14, 12:05
QUOTE(aulina @ 2010 04 14, 11:57) nebereikia kloti plytelių, lieta grindų danga, besiūlė, skonio reikalas, vieniems patiko (buvo čia įdėjusi) kitiems - ne. Man patinka  Turiu tai, apie ką svajojau jau senai  gal dar kartą gali parodyti kaip ta danga atrodo? Sudomino
QUOTE(aulina @ 2010 04 14, 11:57) nebereikia kloti plytelių, lieta grindų danga, besiūlė, skonio reikalas, vieniems patiko (buvo čia įdėjusi) kitiems - ne. Man patinka  Turiu tai, apie ką svajojau jau senai   na smagu kad turi ka svajoji kokia kaina gaunasi 1 kv? oi kaip lauksiu foto kaip atrodo tavo grindys
QUOTE(airise @ 2010 04 14, 12:12) Ar paprasčiausiai betonines ? betono dabar nesimato, prieš tai reikėjo pilti specialų betono sluoksnį, kuris idealiai išlygintų grindis nebūtų jokių "korelių", ideliai lygu, nes grindų danga tik 1,5 mm storio, priešingu atveju matytųsi bet kokie įdubimai, todėl pirkome specialų betono mišinį. Papildyta:QUOTE(Naughty Lady @ 2010 04 14, 13:05) gal dar kartą gali parodyti kaip ta danga atrodo? Sudomino  pavydzžių nebeturiu, buvau įdėjusi ankstesnėse temose, nebepamenu kurioje
Naughty Lady
2010 04 14, 12:28
QUOTE(aulina @ 2010 04 14, 12:26) betono dabar nesimato, prieš tai reikėjo pilti specialų betono sluoksnį, kuris idealiai išlygintų grindis nebūtų jokių "korelių", ideliai lygu, nes grindų danga tik 1,5 mm storio, priešingu atveju matytųsi bet kokie įdubimai, todėl pirkome specialų betono mišinį. Papildyta:pavydzžių nebeturiu, buvau įdėjusi ankstesnėse temose, nebepamenu kurioje  Kaip gaila....  o gal gali pasakyti, kaip tiksliai vadinasi šitas reikalas, kad pasiieškoti plačiau info galėčiau?
QUOTE(Osera @ 2010 04 14, 13:14) oi kaip lauksiu foto kaip atrodo tavo grindys  po grindų išdžiuvimo klijuosime plyteles, norėčiau parodyti su plytelėmis, kad priderintą spalvą įvertintumėte Papildyta:QUOTE(Naughty Lady @ 2010 04 14, 13:28) Kaip gaila....  o gal gali pasakyti, kaip tiksliai vadinasi šitas reikalas, kad pasiieškoti plačiau info galėčiau? nusipirk "mano namai" naujausią numerį, ten kaip tik tokios grindys kaip pas mane vonioje Papildyta:nete nelabai yra keli pvz, bet sunku susidaryti aiškią nuomonę, nes nepopuliaros labai:
Naughty Lady
2010 04 14, 12:56
QUOTE(aulina @ 2010 04 14, 12:46) po grindų išdžiuvimo klijuosime plyteles, norėčiau parodyti su plytelėmis, kad priderintą spalvą įvertintumėte Papildyta:nusipirk "mano namai" naujausią numerį, ten kaip tik tokios grindys kaip pas mane vonioje  ačiū, bandysiu žurnaliuką pavartyt
kreizzy
2010 04 14, 19:33
QUOTE(laimingas @ 2010 04 13, 22:53) O kurioje mazdaug vietoje namukas su ta skarduke? parasiau i AZ Papildyta:bet, dar labai noriu silauogiu  , kelis krumus nu tai fainai jums  as irgi noreciau jau medeliu,bet turbut tik kitamet sodinsim,o silauoges tai tokios melynos uogos?ir jas ligtai kasmet sodinamos?
|
|