Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: ** Šiauliečiai stato svajonių namus **
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai > Statome namą nuo A iki Z
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Osera
QUOTE(biesas66 @ 2010 04 10, 18:25)
As is kompo noreciau ikelti  g.gif ,va  kame reples..  Pasirenki ikelti nuotrauka ir.. jokio veiksmo.. taip ir lieka katinas budeleje  verysad.gif
*

cia ikeli savo normalia foto kuria noresi deti sm ,ir uzstatai dydi 120 smile.gif
paskui nukopini adresiuka 1. Ссылка ir dedi i sm
na gal pagelbesiu ax.gif
zojux
Na siaulietes ir siaulieciai tai ir man parodukite, savo zemieciui, tuos jusu sauniu namuku vaizdelius. thumbup.gif Labai jau idomu ir sprendimus pamatyti ir vaizdelius, ypac kai arteja apdailos darbeliai ir patiems mirksiukas.gif

P.S. Ir as savo darbelius ikelsiu blush2.gif
airise
QUOTE(ernestalab @ 2010 04 10, 17:44)
Labai norėčiau pažiūrėti šio visų išgirto namuko nuotraukas thumbup.gif , tik niekaip jų nerandu doh.gif  padėkit, kur jas rasti?
*

Visiems prašalaičiams nuotraukų nerodom tongue.gif nesupykit,taip jau yra. Jei įdėdam čia ,tai visi matom.O jei į slaptą vietą,tai tik savi.
Papildyta:
QUOTE(zojux @ 2010 04 10, 22:26)
Na siaulietes ir siaulieciai tai ir man parodukite, savo zemieciui, tuos jusu sauniu namuku vaizdelius.  thumbup.gif Labai jau idomu ir sprendimus pamatyti ir vaizdelius, ypac kai arteja apdailos darbeliai ir patiems  mirksiukas.gif

P.S. Ir as savo darbelius ikelsiu  blush2.gif
*

Zojux jau seniai prašosi,bet vis dar nesulaukia leidimo.
Mažai gal bendrauji su mumis?
Osera
QUOTE(Osera @ 2010 04 10, 19:02)
cia ikeli  savo normalia foto kuria noresi deti sm ,ir uzstatai  dydi 120  smile.gif
paskui nukopini adresiuka  1. Ссылка ir dedi  i sm 
na gal pagelbesiu ax.gif
*

ot isiblaskius is po darbu doh.gif neikeliau kur kelti foto blush2.gif

http://www.radikal.ru/ va cia biesai smile.gif
biesas66
QUOTE(Osera @ 2010 04 11, 10:02)
ot isiblaskius is po darbu  doh.gif neikeliau kur kelti foto  blush2.gif

http://www.radikal.ru/  va cia biesai  smile.gif
*

AS cia vis dr su savo neaiskumais.. (kaip mazas vaikas doh.gif ) Ikeliau nuotraukyte,gavau adresa,o poto..? Ideti ten kur praso adresa irasyt? Ar eikia patvirtinimo kokio,nes as nematau..
Osera
QUOTE(biesas66 @ 2010 04 11, 09:41)
AS cia vis dr su savo neaiskumais.. (kaip mazas vaikas  doh.gif ) Ikeliau nuotraukyte,gavau adresa,o poto..? Ideti ten kur praso adresa irasyt? Ar eikia patvirtinimo kokio,nes as nematau..
*

eini i nustatymus ten logotipo nustatymai ,paskui ten kur parasyta Įveskite logotipo nuorodą imeti ta adresiuka ir spaudi atnaujinti logotipa smile.gif

na bandyk ,jei ka aiskinsiu kitaip ax.gif
biesas66
QUOTE(Osera @ 2010 04 11, 11:32)
eini  i nustatymus  ten logotipo nustatymai  ,paskui ten kur parasyta    Įveskite logotipo nuorodą  imeti ta adresiuka ir spaudi atnaujinti logotipa  smile.gif

na bandyk ,jei ka aiskinsiu  kitaip  ax.gif
*

taip ir darau,bet mn ikelia priestai kelta logotipa.. g.gif O ne ta kur nuorodoje. va kas keisciausia.. doh.gif
Papildyta:
Aciu Osera uz pagalba smile.gif Kazkas gavosi smile.gif
Osera
tai gal neistrini seno ?pries keldamas nauja g.gif
Notyte
QUOTE(biesas66 @ 2010 04 11, 12:06)
taip ir darau,bet mn ikelia priestai kelta logotipa..  g.gif  O ne ta kur nuorodoje. va kas keisciausia..  doh.gif
Papildyta:
Aciu Osera uz pagalba smile.gif Kazkas gavosi smile.gif
*

Biesas ar cia tik ne svajoniu namo projektukas atavare? Labai nieko smile.gif. Kazkada as tik apie toki ir tesvajojau.

O kas del iejimo i jusu albumuka as irgi vis bandau prasytis, bet niekas dar neleidzia ax.gif

Beje, buvom nuvaziave i sklypa. Visi (tie kurie stumdo) jau cia pripasakojo, kad galima nustumdyti sklypa, bet kur tau. Tik ivaziavo ir ilindo traktorius. Slapia dar visur, o taip noris kazka jau pradeti darbuotis. Atrodo ir vieta nera zema, bet dar reikia kokias minimum dvi savaites laukti.
laimingas
QUOTE(Notyte @ 2010 04 11, 20:16)
Beje, buvom nuvaziave i sklypa. Visi (tie kurie stumdo) jau cia pripasakojo, kad galima nustumdyti sklypa, bet kur tau. Tik ivaziavo ir ilindo traktorius. Slapia dar visur, o taip noris kazka jau pradeti darbuotis. Atrodo ir vieta nera zema, bet dar reikia kokias minimum dvi savaites laukti.
*

Ui, baikit cia jus taip gasdinti.... Nebeiskentesiu dar dvieju savaiciu... As vos ne kasdien nulekiu iki sklypo... vaizdelis nelabai koks, mat dar vandeniuko yra jame.... slapia...
Na dar gal sia savaite leisiu padziuti, o jau kita varysiu buldozeri ir bus sklypas su nustumdytu juodzemiu... thumbup.gif
Mes jau klojiniams suristi viela lankstomes ir bandome kuoliukus darytis, kad nereiktu paskui laiko gaisti... thumbup.gif
zojux
QUOTE(airise @ 2010 04 10, 23:18)

Zojux jau seniai prašosi,bet vis dar nesulaukia leidimo.
Mažai gal bendrauji su mumis?
*

Laikausi principo, kad svarbiausia ne kiekybe o kokybe mirksiukas.gif , taciau pagal galimybes tai tikrai ka zinau ta patariu ir pasiulau ar pakomentuoju. Stengiuosi buti naudingas kitiems ir is pasiskaitymu sau naudos aptureti taip pat 4u.gif
aulina
dėl albumo: niekas slaptažodžio neduos. Ne slaptažodžio reikia prašyti, o balsavimo. Ar skelbti balsavimą?
Beržė
Rudenine,

grazu, sviesu, nauja thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Kada ikurtuves? mirksiukas.gif
Tai jau tik balduku laukiat????
Man virtuves dabar idomu. Jei ne paslaptis, kur uzsakineji virtuves baldus?
zojux
QUOTE(aulina @ 2010 04 12, 06:51)
dėl albumo: niekas slaptažodžio neduos. Ne slaptažodžio reikia prašyti, o balsavimo. Ar skelbti balsavimą?
*

na as tos tvarkos taip gerai nezinau ax.gif
aulina
QUOTE(zojux @ 2010 04 12, 22:59)
na as tos tvarkos taip gerai nezinau  ax.gif
*

aš kelis kartus rašiau apie tai ir visai neseniai, gal nepastebėjai ax.gif Jeigu dauguma albumo narių pritaria slapuko siuntimui, tuomet išsiunčiame, jeigu ne - tai nesiunčiame. Kas nori slapuko, turėtų prašyti, kad nori, jog balsuotume, o ne iš karto atsiųstume slapuką smile.gif
laimingas
Biesas66, beziurint i tavo namuko vaizduka, atsirado vienas klausimelis...
Zinoma, jei ne paslaptis...
Koks tavo namuko stogu nuolydis? Ir jei gerai atsimenu, kazkada sakei kad bus skarda... g.gif

P.S.: Del spaluko... Tai turbut visi (bent man taip atrodo) noretu pasiziuret kokiose grozybesi kiti siaulieciai gyvena... Kalbu apie tuos, kurie jau cia siek tiek laiko bendrauja ir yra pasiryze pasidalinti savo patirtimi ar pasiulymais bei nesigedys rodyti savo padarytu darbu. mirksiukas.gif
biesas66
QUOTE(laimingas @ 2010 04 13, 08:14)
Biesas66, beziurint i tavo namuko vaizduka, atsirado vienas klausimelis...
Zinoma, jei ne paslaptis...
Koks tavo namuko stogu nuolydis? Ir jei gerai atsimenu, kazkada sakei kad bus skarda...  g.gif

P.S.: Del spaluko... Tai turbut visi (bent man taip atrodo) noretu pasiziuret kokiose grozybesi kiti siaulieciai gyvena... Kalbu apie tuos, kurie jau cia siek tiek laiko bendrauja ir yra pasiryze pasidalinti savo patirtimi ar pasiulymais bei nesigedys rodyti savo padarytu darbu.  mirksiukas.gif
*

Nu tu uzdaveu klausima blush2.gif nezinau koks nuolydis apie 20% . Greitai tikiuosi gauti visiskai isbaigta projekta,tada bus matyti. Sy nuolydi parinko konstruktorius. o kodel klausi?
laimingas
QUOTE(biesas66 @ 2010 04 13, 07:43)
Nu tu uzdaveu klausima  blush2.gif  nezinau koks nuolydis apie 20% . Greitai tikiuosi gauti visiskai isbaigta projekta,tada bus matyti. Sy  nuolydi parinko konstruktorius.  o kodel klausi?
*

kazkaip atsirado toks klausimas... noriu pasiziuret kaip kalba vienas ar kitas konstruktorius... mums tai nuolydis berods tik 12 %... O desi skarda?
tryliktoji
sveiki, statybininkai 4u.gif

mes vis dar su pakalimais vargstam-letai judam, nes MB dirba tik savaitgali, jei oras leidzia ax.gif

rudenine, graziai isikurinejat mirksiukas.gif erdviu didumas bigsmile.gif
Notyte
QUOTE(laimingas @ 2010 04 11, 21:25)
Na dar gal sia savaite leisiu padziuti, o jau kita varysiu buldozeri ir bus sklypas su nustumdytu juodzemiu...  thumbup.gif
Mes jau klojiniams suristi viela lankstomes ir bandome kuoliukus darytis, kad nereiktu paskui laiko gaisti... thumbup.gif
*

Na, pas mus tai slapia. Nors pats sklypas yra siek tiek ant kalniuko. Nu taip norisi tuos darbus greiciau pradeti, kad vyras irgi jei butu arciau kas dien vaziuotu ziureti ar jau pradziuvo sklypas. Zodziu reikia graziu dienu.

Klausimas: kas jums ribas numatuos? Gal turit koki zmogiuka? Ir kiek tai kainuoja?

QUOTE(laimingas @ 2010 04 13, 09:03)
kazkaip atsirado toks klausimas... noriu pasiziuret kaip kalba vienas ar kitas konstruktorius... mums tai nuolydis berods tik 12 %... O desi skarda?
*

Pas mus nuolydis 15% ir desim syferi.
rudenine
Sveiki 4u.gif Aciu visiems uz pagyras blush2.gif Siaip jau dabar matau "kliurku", ka daryciau vienaip ar kitaip blush2.gif

Atsakau del svetaines lubu, tai ten yra akustines medzio plauso lubos (nu kazkas panasaus), kiekvienos plokstes konturas atskirtas lino spagatu ax.gif Dar vienu tonu paryskino, nes jau naturalios per blankiai atrode. Nezinau ar suprantamai parasiau blush2.gif

QUOTE(Osera @ 2010 04 09, 14:40)
grindys ?kaip lentutes atrodo ?kur pirkote jei ten plyteles  g.gif
*

aha, ten plyteles, is pradziu labai priestaravau svetainej deti plyteles, bet vyras visaip ikalbinejo, tai liko nusileisti ir tikrai nesigaliu, nes atrodo, kaip medines grindys, o ir praktiskos bus thumbup.gif pirkom Jupojoj mirksiukas.gif

Papildyta:
Aj, pamirsau parasyti del baldu blush2.gif Nieko dar neturim ir nieko dar neuzsakinejam blush2.gif Siaip jau miegamajo baldus nusprendem kokius gaminsimes, virtuvini jau mintyse turiu, nors mintys daznai keicias blush2.gif Dar is tokiu didesniu pirkiniu- tai zidinys ax.gif Tai va, jei reikaliukai gerai klostysis, gal iki Naujuju metu isikelsim blush2.gif
laimingas
QUOTE(Notyte @ 2010 04 13, 08:50)
Na, pas mus tai slapia. Nors pats sklypas yra siek tiek ant kalniuko. Nu taip norisi tuos darbus greiciau pradeti, kad vyras irgi jei butu arciau kas dien vaziuotu ziureti ar jau pradziuvo sklypas. Zodziu reikia graziu dienu.

Klausimas: kas jums ribas numatuos? Gal turit koki zmogiuka? Ir kiek tai kainuoja?
Pas mus nuolydis 15% ir desim syferi.
*

Notyte, cia kalbi apie namo kampu koordinates x ir y (ar kaip jos ten vadinas)...? Viena pazistu, nes jis mums topo nuotrauka dare... Sake kad ir namo sienu xy suiesko sklype lotuliukas.gif Del kainos nieko nezinau...

Prisiminiau, brangieji, juk siandien 13 d.... Ar tik ne kaikuriems projektuku svarstymas.... Ojojoi, tikiuos sulauksiu geru naujienu... thumbup.gif
Indukė
rudenine, o mažiaus kambaryje kokios grindys? Iš kur pirkote? man labai wub.gif
Osera
QUOTE(rudenine @ 2010 04 13, 09:04)

aha, ten plyteles, is pradziu labai priestaravau svetainej deti plyteles, bet vyras visaip ikalbinejo, tai liko nusileisti ir tikrai nesigaliu, nes atrodo, kaip medines grindys, o ir praktiskos bus  thumbup.gif  pirkom Jupojoj  mirksiukas.gif

*

o kaina ju kvadrato kokia? ,jauciu cia tos kur 120-140 kainuoja kvadratas doh.gif
rudenine
QUOTE(Cili @ 2010 04 13, 10:33)
rudenine, o mažiaus kambaryje kokios grindys? Iš kur pirkote? man labai  wub.gif
*

visam antram aukste uosio lentos, is Gruzdziu ax.gif

QUOTE(Osera @ 2010 04 13, 10:43)
o kaina ju kvadrato kokia? ,jauciu cia tos kur 120-140 kainuoja kvadratas  doh.gif
*

jau nebepasakysiu blush2.gif
Indukė
QUOTE(rudenine @ 2010 04 13, 11:28)
visam antram aukste uosio lentos, is Gruzdziu  ax.gif
jau nebepasakysiu  blush2.gif
*

o kokia kaina tų lentų? g.gif Ar jos tinkamos grindininiam šildymui?
biesas66
QUOTE(rudenine @ 2010 04 13, 10:04)
Sveiki  4u.gif  Aciu visiems uz pagyras  blush2.gif  Siaip jau dabar matau "kliurku", ka daryciau vienaip ar kitaip  blush2.gif 

Atsakau del svetaines lubu, tai ten yra akustines medzio plauso lubos (nu kazkas panasaus), kiekvienos plokstes konturas atskirtas lino spagatu  ax.gif Dar vienu tonu paryskino, nes jau naturalios per blankiai atrode. Nezinau ar suprantamai parasiau  blush2.gif
aha, ten plyteles, is pradziu labai priestaravau svetainej deti plyteles, bet vyras visaip ikalbinejo, tai liko nusileisti ir tikrai nesigaliu, nes atrodo, kaip medines grindys, o ir praktiskos bus  thumbup.gif  pirkom Jupojoj  mirksiukas.gif
Papildyta:
Aj, pamirsau parasyti del baldu  blush2.gif  Nieko dar neturim ir nieko dar neuzsakinejam  blush2.gif Siaip jau miegamajo baldus nusprendem kokius gaminsimes, virtuvini jau mintyse turiu, nors mintys daznai keicias  blush2.gif Dar is tokiu didesniu pirkiniu- tai zidinys  ax.gif  Tai va, jei reikaliukai gerai klostysis, gal iki Naujuju metu isikelsim  blush2.gif
*

Taip ir pagalvojau kad akustines. plokstes. Namu kinui gerai smile.gif Kur pirkote ir kokios kainos?

Papildyta:
QUOTE(laimingas @ 2010 04 13, 09:03)
*

Taip desiu valcuota skarda. taip pasiule architektas ir man tas jo pasiulymas prie sirdies.

http://www.ruukkihome.lt/midcom-serveattac...ter_systems.jpg
Rendi
QUOTE(biesas66 @ 2010 04 13, 12:36)
Taip ir pagalvojau kad akustines. plokstes. Namu kinui gerai smile.gif Kur pirkote ir kokios kainos?

Papildyta:
Taip desiu valcuota skarda. taip pasiule architektas ir man tas jo pasiulymas prie sirdies.

*

ka reiskia valcuota skarda 4u.gif
biesas66
QUOTE(Rendi @ 2010 04 13, 15:07)
ka reiskia valcuota skarda  4u.gif
*

Tokia kaip paveikslelyje smile.gif Eiline skarda tik tiek kad ji lygi ir storesne kad nesibanguotu. Man ji primena siektiek sovietinius laikus,budavo panasiu stogu (ji vadinama classic nors tai praktiskai vienas ir taspats tik siektiek skiriasi) lotuliukas.gif is pradziu kai pasiule suabejojau,bet veliau supratau kad ji puikiai tiks prie mano namo stiliaus. tai bus kazkas nauja,bet tuompaciu ir sena. Kadangi vidus bus kreipiamas i modernia klasika tai ir isore i ta puse siektiek bus pasukus lotuliukas.gif Dar kas is pradziu mane nustebino-architekto ideja pamata, ir garazo vartus daryti vienos spalvos... Tokios kaip stogas.. Ant piesinuko atrodo savotiskai ir man patinka.
Beržė
QUOTE(biesas66 @ 2010 04 13, 15:59)
Tokia kaip paveikslelyje smile.gif Eiline skarda tik tiek kad ji lygi ir storesne kad nesibanguotu.    Man ji primena siektiek sovietinius laikus,budavo panasiu stogu (ji vadinama classic nors tai praktiskai vienas ir taspats tik siektiek skiriasi)  lotuliukas.gif  is pradziu kai pasiule suabejojau,bet veliau supratau kad ji puikiai tiks prie mano namo stiliaus. tai bus kazkas nauja,bet tuompaciu ir sena. Kadangi vidus bus kreipiamas i modernia klasika tai ir isore i ta puse siektiek bus pasukus  lotuliukas.gif  Dar kas is pradziu mane nustebino-architekto ideja pamata, ir garazo vartus daryti vienos spalvos... Tokios kaip stogas..    Ant piesinuko atrodo savotiskai ir man patinka.
*

Skarda man patinka thumbup.gif Tokia subtilesne, nei cerpiu imitavimas thumbup.gif O del architekto minties derint pamato, stogo ir garazo vartu spalva - labai pritarciau thumbup.gif Maziau prisimargins. Man grazu, kai spalvos max. dvi. Juk medziagu faktura skiriasi, o jei dar spalvos - tai biski per daug gaunasi margumo. Taigi - liuks architektas pasiule drinks_cheers.gif
biesas66
QUOTE(Beržė @ 2010 04 13, 16:12)
Skarda man patinka thumbup.gif  Tokia subtilesne, nei cerpiu imitavimas  thumbup.gif  O del architekto minties derint pamato, stogo ir garazo vartu spalva - labai pritarciau thumbup.gif Maziau prisimargins. Man grazu, kai spalvos max. dvi. Juk medziagu faktura skiriasi, o jei dar spalvos - tai biski per daug gaunasi margumo. Taigi - liuks architektas pasiule drinks_cheers.gif
*

As taippat pritariu architekto nuomonei. nesinorisi tureti vaivorykste. Ir taip gausis trys spalvos.Stogas su pamatu,klinkerio plyteles ir tinkas.. Tai per akis.Norejau dalines medienos ant fasado,bet persigalvojau. Su dviem spalvoma neiseina issiversti smile.gif
Rendi
QUOTE(biesas66 @ 2010 04 13, 14:59)
Tokia kaip paveikslelyje smile.gif Eiline skarda tik tiek kad ji lygi ir storesne kad
*

aciu uz paaiskinima drinks_cheers.gif
QUOTE(biesas66 @ 2010 04 13, 15:18)
As taippat pritariu architekto nuomonei. nesinorisi tureti vaivorykste. Ir taip gausis trys spalvos.Stogas su pamatu,klinkerio plyteles ir tinkas.. Tai per akis.Norejau dalines medienos ant fasado,bet persigalvojau.  Su dviem spalvoma neiseina issiversti smile.gif
*

mediena ant fasado man ir grazu, bet nusimato, kad vis ja priziuret reikia, tai turbut nenaudosim ax.gif
Beržė
QUOTE(biesas66 @ 2010 04 13, 16:18)
  Su dviem spalvoma neiseina issiversti smile.gif
*

Tai kad ir man su dviem spalvom nepavyko issiversti lotuliukas.gif Tiksliau - gavosi dvi spalvos bazines, bet stogo ir langu (abu pilki) atspalvis skiriasi. Taip darem samoningai. Langu atspalvis - pilkas su alyvuoges zalumu. Tokio pat pilkumo ir zalumo yra ant sendintos gelsvos klinkerio plytos. Man grazu, kitiems - nezinau biggrin.gif Bet juk svarbiausia, kad statytojui patiktu biggrin.gif , ar ne? Taip, kad ir tu pasirinksi spalvikes pagal savo skoni ir grozesiesi savo namuku thumbup.gif

P.S. medis man SUPER grazu fasadui. Neseniai teko buti ir is arti apziureti viena vila prie Pasvinio ezero - matosi nuo kelio pravaziuojant, gal teko kam uzmatyti. Tai ten ant fasado naturalus medis - nu labai grazu. Ir super dera su vidaus santuriu, bet skoningu interjeru. Bet... pastatui treti metai, o medis nuo siaures puses - visas nupilkejes... Deja, bet medis fasadui - mano nuomone, nelabai tinkama medziaga... mirksiukas.gif
biesas66
Taip,mediena labai grazu,bet kitavertus kai reiks priziureti.. Nesinorisi karstytis sienomis ir dazineti kas kelis metus. Geriau jei ka su voliuku praleksiu kai atsibos spalva per tinka smile.gif
janna
Sveiki,

pas mus kol kas ramuma. Galiu pasigiri tik tuom, kad snd. "uzveisem" soda. Beliko sulaukt derliaus smile.gif

O jei rimtai, ziuresim kiek cia tu medeliu prigis is visu pasodintu...
kreizzy
QUOTE(janna @ 2010 04 13, 20:31)
Sveiki,

pas mus kol kas ramuma. Galiu pasigiri tik tuom, kad snd. "uzveisem" soda. Beliko sulaukt derliaus smile.gif

O jei rimtai, ziuresim kiek cia tu medeliu prigis is visu pasodintu...
*

o kokius medelius pasirinkot,ka pasisodinot?
Papildyta:

*

[/quote]
biesai mano gatveleje vienas kaimynas tokia skarda uzsidejas .
Notyte
QUOTE(laimingas @ 2010 04 13, 10:06)
Notyte, cia kalbi apie namo kampu koordinates x ir y (ar kaip jos ten vadinas)...? Viena pazistu, nes jis mums topo nuotrauka dare... Sake kad ir namo sienu xy suiesko sklype  lotuliukas.gif Del kainos nieko nezinau...

Jo jo butent. Gal gali kontaktus duoti?

Prisiminiau, brangieji, juk siandien 13 d.... Ar tik ne kaikuriems projektuku svarstymas.... Ojojoi, tikiuos sulauksiu geru naujienu...  thumbup.gif
*

Smagi ta trylikta diena smile.gif bereikia tik is vyr architektes parasa gauti ir leidimas bus rankose thumbup.gif

O kaip jums sekesi?
biesas66
[quote=kreizzy,2010 04 13, 21:02]
Papildyta:
*

[/quote]
*

[/quote]

reikes atvaziuoti gyvai pasiziureti smile.gif
laimingas
QUOTE(kreizzy @ 2010 04 13, 20:02)
*

O kurioje mazdaug vietoje namukas su ta skarduke?
janna
QUOTE(kreizzy @ 2010 04 13, 21:02)
*

kadangi musu sklypas nera didelis, tai planavom tik kelis medelius: kelias obelaites ir vysnias. bet kai nuvaziavo MB pirkti tai neatsilaike ir tresnems, ir kriausems. viso gavosi 9 medeliai: 2 obelaites Cempijonai, 2 obelaites Kriausines (visos zemauges), trys vysnaites, viena savidulke tresne, ir kriause viena.
bet del kriauses matysiu, jei biciu daugiau nei kriausiu ir labai kels daug rupesciu - iskasiu (pasodinim is krasto).
o siaip sklypas uzsisodino medeliais, tai ziuriu kad nelabai is kiemo kas ir liko doh.gif. visa laime kad stadijonas salia - teks vaikams energijos iskrovas stadijone daryti biggrin.gif

bet, dar labai noriu silauogiu blush2.gif , kelis krumus

QUOTE(Notyte @ 2010 04 13, 21:16)
Smagi ta trylikta diena  smile.gif bereikia tik is vyr architektes parasa gauti ir leidimas bus rankose  thumbup.gif
*

Tikrai, kad smagi 4u.gif Sveikinam 4u.gif
aulina
man irgi smagi diena, pagaliau turime lietas grindis vonioje wub.gif Kol kas džiūna, negaliu net į wc nueiti biggrin.gif
airise
QUOTE(aulina @ 2010 04 14, 10:45)
man irgi smagi diena, pagaliau turime lietas grindis vonioje  wub.gif Kol kas džiūna, negaliu net į wc nueiti  biggrin.gif
*

Kokios jos yra pasirodyk.Ar čia tos kur nebereik plytelių klijuot? Ar paprasčiausiai betonines ?
aulina
QUOTE(airise @ 2010 04 14, 12:12)
Ar čia tos kur nebereik plytelių klijuot? Ar paprasčiausiai betonines ?
*

nebereikia kloti plytelių, lieta grindų danga, besiūlė, skonio reikalas, vieniems patiko (buvo čia įdėjusi) kitiems - ne. Man patinka smile.gif Turiu tai, apie ką svajojau jau senai thumbup.gif
Naughty Lady
QUOTE(aulina @ 2010 04 14, 11:57)
nebereikia kloti plytelių, lieta grindų danga, besiūlė, skonio reikalas, vieniems patiko (buvo čia įdėjusi) kitiems - ne. Man patinka  smile.gif Turiu tai, apie ką svajojau jau senai thumbup.gif
*

gal dar kartą gali parodyti kaip ta danga atrodo? Sudomino mirksiukas.gif
Osera
QUOTE(aulina @ 2010 04 14, 11:57)
nebereikia kloti plytelių, lieta grindų danga, besiūlė, skonio reikalas, vieniems patiko (buvo čia įdėjusi) kitiems - ne. Man patinka  smile.gif Turiu tai, apie ką svajojau jau senai thumbup.gif
*

thumbup.gif na smagu kad turi ka svajoji smile.gif
kokia kaina gaunasi 1 kv?
oi kaip lauksiu foto kaip atrodo tavo grindys bigsmile.gif
aulina
QUOTE(airise @ 2010 04 14, 12:12)
Ar paprasčiausiai betonines ?
*

betono dabar nesimato, prieš tai reikėjo pilti specialų betono sluoksnį, kuris idealiai išlygintų grindis nebūtų jokių "korelių", ideliai lygu, nes grindų danga tik 1,5 mm storio, priešingu atveju matytųsi bet kokie įdubimai, todėl pirkome specialų betono mišinį.
Papildyta:
QUOTE(Naughty Lady @ 2010 04 14, 13:05)
gal dar kartą gali parodyti kaip ta danga atrodo? Sudomino mirksiukas.gif
*

pavydzžių nebeturiu, buvau įdėjusi ankstesnėse temose, nebepamenu kurioje blush2.gif
Naughty Lady
QUOTE(aulina @ 2010 04 14, 12:26)
betono dabar nesimato, prieš tai reikėjo pilti specialų betono sluoksnį, kuris idealiai išlygintų grindis nebūtų jokių "korelių", ideliai lygu, nes grindų danga tik 1,5 mm storio, priešingu atveju matytųsi bet kokie įdubimai, todėl pirkome specialų betono mišinį.
Papildyta:
pavydzžių nebeturiu, buvau įdėjusi ankstesnėse temose, nebepamenu kurioje  blush2.gif
*

Kaip gaila.... verysad.gif o gal gali pasakyti, kaip tiksliai vadinasi šitas reikalas, kad pasiieškoti plačiau info galėčiau?
aulina
QUOTE(Osera @ 2010 04 14, 13:14)
oi kaip lauksiu foto kaip atrodo  tavo grindys bigsmile.gif
*

po grindų išdžiuvimo klijuosime plyteles, norėčiau parodyti su plytelėmis, kad priderintą spalvą įvertintumėte thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Naughty Lady @ 2010 04 14, 13:28)
Kaip gaila.... verysad.gif o gal gali pasakyti, kaip tiksliai vadinasi šitas reikalas, kad pasiieškoti plačiau info galėčiau?
*

nusipirk "mano namai" naujausią numerį, ten kaip tik tokios grindys kaip pas mane vonioje thumbup.gif
Papildyta:
nete nelabai yra keli pvz, bet sunku susidaryti aiškią nuomonę, nes nepopuliaros labai:
user posted image
Naughty Lady
QUOTE(aulina @ 2010 04 14, 12:46)
po grindų išdžiuvimo klijuosime plyteles, norėčiau parodyti su plytelėmis, kad priderintą spalvą įvertintumėte  thumbup.gif
Papildyta:
nusipirk "mano namai" naujausią numerį, ten kaip tik tokios grindys kaip pas mane vonioje thumbup.gif

ačiū, bandysiu žurnaliuką pavartyt mirksiukas.gif
kreizzy
QUOTE(laimingas @ 2010 04 13, 22:53)
O kurioje mazdaug vietoje namukas su ta skarduke?
*

parasiau i AZ mirksiukas.gif
Papildyta:

bet, dar labai noriu silauogiu blush2.gif , kelis krumus

nu tai fainai jums wub.gif as irgi noreciau jau medeliu,bet turbut tik kitamet sodinsim,o silauoges tai tokios melynos uogos?ir jas ligtai kasmet sodinamos?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.