AngelinaJolie:)
2011 12 14, 23:15
QUOTE(LolitukasJ @ 2011 11 27, 12:51) Valio sveikinimai dideliausi.. matau jau sulaukei stebuklo  kaip gimdymas?? o aš vargstu su skausmu  nemiegu antrą parą  bloga.. rytoj varau pas daktarus.. kas čia per velnias mane užpuolė... Papildyta:QUOTE(Vitalma @ 2011 12 07, 12:11) Matyt normalu, nes tau vienai taip  Aš kišu tas žvakutes, bet nieko nepadeda jas nustojus... Tikrai, kad normalu.. man net ginė sakė.. reikia labai vengt streso, bent man tai jų padaugėdavo būtent tada...
Nosiukas
2011 12 24, 11:16
Testas ir jau ne vienas parodė, kad laukiuosi  Dar pas gydytoja nespejau nueiti, o sako ir nera ko jei gerai jautiesi ir dar labai mazas nestumas. BET.. va sunerimau, kad turejusiu buti menesiniu diena turbut geriausiai tiktu zodis, kad iskrito daug baltos mases, bet ji ne gelsva, o sniego baltumo, kokio tirstumo sunku pasakyti, nespejau paciupinet atlikinedama reikalus. Tieisog labai gerai matesi tam vandenely ir nesisklaide, nesusimaise... Kas tai galetu buti? Esu turejusi pienlige, bet tai tikrai ne taip, kaip budavo sergant ja. Taip pat kelios dienos iki turejusiu buti menesiniu pasirode kraujo, bet labai nedaug tik valantis ant popieriaus ir daugiau nebebuvo, itariu,kad implantacija galejo buti.. as visai pasimetus, gal kuriai taip buvo? pagelbekit
capriciosa
2011 12 29, 15:00
As jau nescia 5 savaites,ir man buvo tas pats,labai sunerimavau,buvau pas gydytoja,sake daznas atvejis moteriai nestumo metu.Patarymas buvo pasedeti Gran Tantum Rosa .bej lomexin zvakutes,bet cia tik tuo atveju jej jau ilgai nepraeidines. :)Bet po poros dieneliu man ir taip savaime praejo
stormysky
2011 12 31, 21:30
O man is viso nebuvo (nemanau, kad buciau nepastebejus) implantacijos tepliojimo ir paskui tik siek tiek pakitusios isskyros nei pries nestuma ir lyginant su dabar, gal pradzioj jos siek tiek gausesnes buvo.
Nosiukas
2012 01 01, 13:12
Na jau buvau pas gydytioja  Mums 5-6 savaites  Del pakraujavimo iki menamu menesiniu, sake, jog viskas gerai, labai normalu, del isskyru taip pat, jog keiciasi mikroflora, israse gynocaps, bet patare jei neniezti tai pakenteti, nes vaisius mazas ir jam viskas gali pakenkti  Apziurejo echo, viskas gerai  Tik va aplanko stiprokas pilvo maudimas, taip atrodo suspaudzia labai stipriai,kad norisi susiriesti ir po minutes atleidzia kaip niekur nieko... Gal žinote ar tai normalu?
QUOTE(Nosiukas @ 2012 01 01, 14:12) Na jau buvau pas gydytioja  Mums 5-6 savaites  Del pakraujavimo iki menamu menesiniu, sake, jog viskas gerai, labai normalu, del isskyru taip pat, jog keiciasi mikroflora, israse gynocaps, bet patare jei neniezti tai pakenteti, nes vaisius mazas ir jam viskas gali pakenkti  Apziurejo echo, viskas gerai  Tik va aplanko stiprokas pilvo maudimas, taip atrodo suspaudzia labai stipriai,kad norisi susiriesti ir po minutes atleidzia kaip niekur nieko... Gal žinote ar tai normalu? sveikinu Nosiukai ar daktare sake, kad normalu, kai pateplioja likus kelioms dienoms iki menesiniu? o del isskyru? ar jos pasikeite dar iki turejusiu but menesiniu?aciu uz ats ir ramaus laukimo
Nosiukas
2012 01 01, 18:55
QUOTE(gatu @ 2012 01 01, 15:15) Del to kraujavimo as jai iskart pasakiau, kai echo apziurejo, sake normalu  tiek susijaudinimo buvo ir laimes, kai pasitvirtino, jog laukiuosi, kad pamirsau tiesiog pasidometi, kas tai galejo buti, todel interneto pagalba supratau, kad tai galejo buti implantacija (kiausinelis tvirtinasi gimdoje). Pagooglink apie tai, jei idomu suzinosi daugiau  Del isskyru tai man pasirode,kad pienlige ateina, nes esu ja turejusi, taciau nebuvo esminio jos bruozo, niezejimo, veliau kai jau ir testas rode teigiama lyg niezejo, bet tikrai ne taip, kaip seniau man budavo, is esmes nieko blogo del iskyru nejauciu, na jos baltos ir tiek, daktare nuramino, vadinasi viskas tvarkoj
QUOTE(Nosiukas @ 2012 01 01, 19:55) Del to kraujavimo as jai iskart pasakiau, kai echo apziurejo, sake normalu  tiek susijaudinimo buvo ir laimes, kai pasitvirtino, jog laukiuosi, kad pamirsau tiesiog pasidometi, kas tai galejo buti, todel interneto pagalba supratau, kad tai galejo buti implantacija (kiausinelis tvirtinasi gimdoje). Pagooglink apie tai, jei idomu suzinosi daugiau  Del isskyru tai man pasirode,kad pienlige ateina, nes esu ja turejusi, taciau nebuvo esminio jos bruozo, niezejimo, veliau kai jau ir testas rode teigiama lyg niezejo, bet tikrai ne taip, kaip seniau man budavo, is esmes nieko blogo del iskyru nejauciu, na jos baltos ir tiek, daktare nuramino, vadinasi viskas tvarkoj  aisku, na tai dabar sekmes sekmes sekmes
Nosiukas
2012 01 01, 22:39
QUOTE(gatu @ 2012 01 01, 21:31) aisku, na tai dabar sekmes sekmes sekmes  Svarbiausia optimistiskai nusiteikti ir tiketis, kad viskas bus gerai, taip ir darom  Tyliai dziaugiames ir laukiam
vai2te0528
2012 01 31, 17:25
Man irgi zvakuciu prirase, bet dar nepirkau O isskyru tikrai padaugejo..  labai labai. skaidrios ir bekvapes..
Sauluzia
2012 03 13, 16:58
Sveikos, Laukiuosi 6 savaitė ir prieš porą dienų pagausėjo išskyrų (baltų, varškinių), atsirado niežulys, lyg ir patinimas  Vizitas pas gydytoją numatytas tik kitą savaitę, tad nusipirkau Floragyn makšties kapsulių (gerosios bakterijos). Simptomai lyg ir sumažėjo, bet visiškai neišnyko. Tai va iškilo toks klausimas, ar per daugiau nei savaitę kol pateksiu pas gydytoją ta infekcija negali pakenkti vaisiui? Iš anksto dėkoju atsakiusioms
2012 03 14, 12:44
Šiaip net paskutinėmis nėštumo dienomis buvo išrašę Klatrimozolio žvakutes.. ir mano aukselis sveikut sveikutėlis  jas naudojau tiek pradžioj, tiek vėliau, kai paūmėdavo...
rutene05
2012 03 19, 14:10
Mano ginius sakė, kad jei atsiras varškinių išskyrų, pradės perštėti ir niežtėti, tai nusipirkti priešgrybelinių žvakučių  Bet ką žinau...pačiai nuspręsti ar tikrai reikia tų žvakučių  O išskyrų pas mane daaaaaaug. Šiaip bespalvės ir bekvapės, bet kartais pasirodo tokių baltų įtartinų. Bet nei skauda, nei niežti
2012 03 20, 12:54
QUOTE(rutene05 @ 2012 03 19, 15:10) Mano ginius sakė, kad jei atsiras varškinių išskyrų, pradės perštėti ir niežtėti, tai nusipirkti priešgrybelinių žvakučių  Bet ką žinau...pačiai nuspręsti ar tikrai reikia tų žvakučių  O išskyrų pas mane daaaaaaug. Šiaip bespalvės ir bekvapės, bet kartais pasirodo tokių baltų įtartinų. Bet nei skauda, nei niežti  Tai jei gausios baltos.. tai laikui bėgant gali pradėti ir niežtėti.. man užtekdavo ir smulkmenos, kaip pvz. susinervinti.. ir prasidėdavo "malonumai"  pagimdžiau.. baigėsi visos pienligės sulyg diena:)
rutene05
2012 03 22, 10:53
QUOTE(AngelinaJolie:) @ 2012 03 20, 12:54) Tai jei gausios baltos.. tai laikui bėgant gali pradėti ir niežtėti.. man užtekdavo ir smulkmenos, kaip pvz. susinervinti.. ir prasidėdavo "malonumai"  pagimdžiau.. baigėsi visos pienligės sulyg diena:) Tos baltos negausios, jei pasirodo, tai tik tam kartui
shiushe
2012 03 28, 20:05
Sveiki, pas mane  23sav. turejau ta pacia problema t.y.pienlige atsiradusia su nestumu, gine buvo israsiusi zvakutes dvieju rusiu, bet padedavo tik tam kartui ilgiausiai 3sav. Bet siuo metu sios "drauges" nebeturiu!!!  o issigydziau taip: i 0.5l virinto silto vandens ismaisydavau 2arbatinius saukstelius valgomosios sodos ir su klizmute prasiplauni viduje  po 1,5sav praejo visiskai  o vaikiukui nekenkia tas tirpaliukas  zvakutes visada spes israsyt, nes gydytojoms eina kapeikos  todel ir nesiulo liaudisku patarimu  dar esu girdejusi,kad kitoms padeda geriant naturalu jogurta su gerosiom bakterijom,kurios valo zarnyna
Gausios isskyros uzpuole ir mane  is pradziu buvo skaidrios, bet labai gausios, dabar baltos. Iki gimdymo liko nedaug, tai nesinori, kad butu kokia infekcija gimdant - ginekologe apziurejo ir pasake, kad jokiu zvakuciu nereikia, nes uzdegimo nera, niezejimo ar paraudimo taip pat. Isvada - organizmo gynyba, taip issivalo, kadangi vaikelis labai zemai ir gerokai spaudzia gimdos kakleli, kuriame rado nemaza zaizdele, tai tokiu budu organizmas pats tvarkosi ir saugosi. Taigi jei nejauciate niezejimo ar skausmo neskubekite pirkti zvakuciu be gydytojo apziuros
Sveikos, būsimos ir esamos mamytės Esu visai naujokė ioje srityje ir susidūriau su keletu problemų... Visų pirma, nors gydytoja nustatė nėštumą ir turiu nuotraukytę savo džiaugsmo, kuriam buvo 6 savaitėlės (dabar turėtų būti 10), bet neramina tai, kad nejaučiu jokių nėštumo požymių - nei pykinimo, nei skausmų, nieko... Pačioje pradžioje labai skaudėjo krūtinę, bet gal tik vieną savaitę, ir viskas... Nei storėjimo, nei kokių kitų požymių... Be to, jau vakar pastebėjau pikšvai rusvas išskyras... Nugąsdino gan rimtai.. Jau ryt bėgsiu pas gydytoją... Bet norėtųsi, kad širdis būtų rami, tad gal kuriai kas nors panašaus buvę??? Gal tai visiškai normalu ir tai tik mano nepagrįstos baimės???  Labai laukiu Jūsų atsakymų...
rutene05
2012 04 05, 13:31
QUOTE(Mama_D @ 2012 04 05, 13:15) Sveikos, būsimos ir esamos mamytės Esu visai naujokė ioje srityje ir susidūriau su keletu problemų... Visų pirma, nors gydytoja nustatė nėštumą ir turiu nuotraukytę savo džiaugsmo, kuriam buvo 6 savaitėlės (dabar turėtų būti 10), bet neramina tai, kad nejaučiu jokių nėštumo požymių - nei pykinimo, nei skausmų, nieko... Pačioje pradžioje labai skaudėjo krūtinę, bet gal tik vieną savaitę, ir viskas... Nei storėjimo, nei kokių kitų požymių... Be to, jau vakar pastebėjau pikšvai rusvas išskyras... Nugąsdino gan rimtai.. Jau ryt bėgsiu pas gydytoją... Bet norėtųsi, kad širdis būtų rami, tad gal kuriai kas nors panašaus buvę??? Gal tai visiškai normalu ir tai tik mano nepagrįstos baimės???  Labai laukiu Jūsų atsakymų... Man irgi pradžioje nebuvo nei pykinimų, nei skausmų. Buvo pasirodę rusvų išskyrų, tai iškart į ligoninę lėkiau, paskui atrado hematomą... Tad gydytoja apžiūrės ir pasakys kas ir kaip. Sėkmės
QUOTE(Mama_D @ 2012 04 05, 14:15) Sveikos, būsimos ir esamos mamytės Esu visai naujokė ioje srityje ir susidūriau su keletu problemų... Visų pirma, nors gydytoja nustatė nėštumą ir turiu nuotraukytę savo džiaugsmo, kuriam buvo 6 savaitėlės (dabar turėtų būti 10), bet neramina tai, kad nejaučiu jokių nėštumo požymių - nei pykinimo, nei skausmų, nieko... Pačioje pradžioje labai skaudėjo krūtinę, bet gal tik vieną savaitę, ir viskas... Nei storėjimo, nei kokių kitų požymių... Be to, jau vakar pastebėjau pikšvai rusvas išskyras... Nugąsdino gan rimtai.. Jau ryt bėgsiu pas gydytoją... Bet norėtųsi, kad širdis būtų rami, tad gal kuriai kas nors panašaus buvę??? Gal tai visiškai normalu ir tai tik mano nepagrįstos baimės???  Labai laukiu Jūsų atsakymų... Na, kad skausmu jokiu ner - manau tikrai neverta pergyventi, nes as irgi nieko nieko nejauciau, tik ziauriai miego norejau... gal krutine kiek maude, bet taip kaip pries mm. tik kai kurios moteraites sake; nu ir krutine pas tave, gal laukies... sakau baikit juokus, tiek laiko pastot negalejau, negali but... o po to pasirodo istikro... krutine buvo kaip balionai rutenyt, o hematoma kai turejot, cia rimta liga, ane labai? mano draugute pries pora dienu suzinojo... cia tas kraujo kresuliukas kur? ji labai kraujavo ir Jums taip buvo?
rutene05
2012 04 11, 10:30
QUOTE(shipra @ 2012 04 06, 17:11) rutenyt, o hematoma kai turejot, cia rimta liga, ane labai? mano draugute pries pora dienu suzinojo... cia tas kraujo kresuliukas kur? ji labai kraujavo ir Jums taip buvo? Nežinau ar rimta  Bet gavau gulimą rėžimą, turėjau nedarbingumą 2 mėn. Taip, susidaro kraujosrūva. Iš pradžių man tik šiek tiek patepė, vėliau pasirodė daug kraujo, o paskui kai jau valėsi, tai rudas senas kraujas buvo. Gydytojai sakė, kad svarbu, jog nebūtų šviežio kraujo kai jau valosi.
MariaHelena
2012 04 13, 20:01
Labas mamytes! Sakykit, o pienlige ir grybelis tai tas pats? man beveik per visa nestuma tu isskyru balksvu buvo, tepinelyje grybelio nerado, tik sako leukocitu padaugeje. Israse Macmiror. Gal kam panasiai yra buve? Tai kas galetu buti, jei ne grybelis?
Forinta
2012 04 15, 19:31
QUOTE(MariaHelena @ 2012 04 13, 20:01) Labas mamytes! Sakykit, o pienlige ir grybelis tai tas pats? man beveik per visa nestuma tu isskyru balksvu buvo, tepinelyje grybelio nerado, tik sako leukocitu padaugeje. Israse Macmiror. Gal kam panasiai yra buve? Tai kas galetu buti, jei ne grybelis? Pienligė ir yra grybelis. Man irgi būna baltų išskyrų, bet gydytoja sakė, kad nėštumo metu tai normalu, kol neniežti ar nėra kitokių nemalonių pojūčių.
zenzara
2012 04 16, 10:52
pas mane irgi pastoviai yra baltu kaip vandeningu iskyru kartais erzina ,bet man nei persti nieko esu  18sav
yesterday
2012 05 14, 09:20
QUOTE(Forinta @ 2012 04 15, 20:31) Pienligė ir yra grybelis. Man irgi būna baltų išskyrų, bet gydytoja sakė, kad nėštumo metu tai normalu, kol neniežti ar nėra kitokių nemalonių pojūčių. galima panaudoti prausiklį su laktobakterijomis - panašiai kaip probiotikus su gerosiomis bakterijomis žarnynui. tik čia kitai vietelei pagalba, bet esmė ta pati  pas mane Floragyn Intimo prausiklis, tai ten parašyta, kad dėl antibakterinio poveikio neatsiranda sudirgimas, nesivysto uždegimai, tos visokios pienligės ir t.t. tinka ir nėščiosioms
maukis2
2012 05 14, 12:01
QUOTE(MariaHelena @ 2012 04 13, 21:01) Labas mamytes! Sakykit, o pienlige ir grybelis tai tas pats? man beveik per visa nestuma tu isskyru balksvu buvo, tepinelyje grybelio nerado, tik sako leukocitu padaugeje. Israse Macmiror. Gal kam panasiai yra buve? Tai kas galetu buti, jei ne grybelis? cia vienos populeriausiu ir is brangesniu zvakuciu, mna kai reikejo jas naudoti, tai pirkau rokio pat poveikio, bet per pus pigesnes. siaip kai yra pienlige nustatoma dar gerai padeda apsiprausti vaikisku muilu ir ramuneliu nuoviru
Cristalle
2012 05 17, 17:49
Sveikos mamytes!  pradesiu nuo to, kad esu nescia 5 savaites.  Dar pries nestuma turejau visada daug isskyru,  kiek gydziausi man jau gine sakydavo kad nebeturi kokiu zvakuciu man israsyti ar antibiotiku nes sako kad man niekas nepadeda.. ir dave siuntima atlikti tyrimus. Chlamidijas, Mycoplasma ir Ureaplazmas. Kazkaip buvau uzdelsus tyrimus pasidaryti, ir kaip tycia suzinojau kad laukiuosi.  Nuejus pas gine man pasake kad man 5 savaites, bet labai daug isskyru ir kad nezino kaip toliau vystisis vaisius, tai nieko nelaukus nubegau pasidaryti tyrimus. Sendien gavau atsakymus kad visi neigiami. Tai nebesuprantu kas man yra kodel tiek daug isskyru, gine cia prigasdino mane.. ir labai bijau kad nebutu persileidimo. Mano mamai buvo visada daug isskyru iki kol manes nepagimde, tik pagimde ir viskas praejo  gal cia paveldejimas ?
~Rojana~
2012 05 18, 12:34
Mane gine nuramino kad nestumo metu padaugeja isskyru ir kaip cia kazkuri rase jei nera niezejimo ar kazko daugiau tai nieko tokio. Gerai yra pasiprausti medetku ar ramuneliu nuoviru, man dar gydyt. .parekomendavo Rose water milteliai ten tokie yra tai juos istirpinus siltam vandeni net ir vidui biski pasiprausti galima tai mazina visokias bakterijas (tik aisku labai atsargiai reikia, paskaitykit apie juos manau turetu but intike info, informaciniam lapeli raso kad labai tinka po gimdymo jei siuti teko, tai as parsiveziau daugiau jei po gimdymo reiketu) Man buvo atsirades biski toks kaip niezejimas tai dar ir zvakuciu israse, sako reikia apgydyt jei pienlige yra, nes gimdymo metu gali lelius irgi uzsikresti, tai bandysiu panaudoti ir ziuresiu, gal sumazes man ju nes toks nelabai malonus jausmas
LiLeDoViLe
2012 05 23, 12:04
Sveikos! uzsukau i sia temele - nes turiu kai ka atlikusio gydytoja buvo israsiusi ir zvakutes ir kremuka (svarbu tik "prirasyti" buvo.. lobistai tie daktarai ) na, tai stai turiu visiskai nauja LOMEXIN kremuka (galioja iki 2013 liepos). apie ji http://www.100metu.lt/112/2153/receptiniai..._raides/lomexinkadangi vaistu dovanoti negalima - atiduociau mainais i kavos pakuti Vilnius
Kolapse
2012 05 23, 16:40
Sveikutes nestukes as esu 9ta savaite nescia ir atsirado irgi baltu kaip varske isskyru. man gydytojas israse progesterona (vartoti vaginaliniu budu), ar gali buti, kad cia nuo jo? nes iki vartojant progesterona to nebuvo. niezulio irgi nejauciu. patarkite ka nors
|
|